עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tidan27,

שלום! אני מעוניין לקנות זיכרון פנימי soddim למחשב מיני pc סטיק אחד של 16gb 2400mhz ישנם שני דגמים:crucial 16gb 2400mhzkingston hyperx 16gb 2400mhzעל מה אתם ממליצים?

2. יש לי מעבד של אינטל 2.8 fsb 533 וזיכרון ddr400 מה שמוזר שבביוס הוא מראה לי 333 ולא 400 גם אחרי שהחלפתי את הזיכרון עדיין נישאר 333 יש לציין שהלוח אם תומך ב 400 דגם הלוח P4P800se Asus עכשיו אם תרשמו שזה בגלל המעבד ובגלל fsb אז כל כל המעבדים 533 fsb לא עובדים על 400 מוזר לא??? אני שאלתי המון אנשים ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה ואם אתם תצליחו אז כל הכבוד

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  3. Started by yos1978,

היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by Bar Naftali,

הוסף כחבר שלח הודעה צפה בפרופיל חסום משתמש שלום לכולם מעוניין לקנות במשך השבוע זיכרון 16 ראם או 8×2 (לא משנה) אשמח להצעות (חנויות אייבורי וKSP בלבד) תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה?650 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 50± עדיף שלא מפרט נוכחי: מעבד: ryzen 5 1600 לוח אם: asus prime 350m-a קירור המעבד: כלול במעבד (חלק מהקירורים הקיימים למעבדים מהווים הגבלה לחלק מהזכרונות בשוק ולכן חשוב לציין את …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by onlyhuman,

שלום רב לכם. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם N53SV. הוא כבר בן 3-4. שנים. המפרט שלו: Intel® Core™ i7 2630QM Processor DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM (Quad Core), 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM (Dual Core) NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM האמת שלא נגעתי בו הרבה זמן כי השתמשתי במחשב נייח ועכשיו התחלתי ללמוד והוא חזר לשימוש. הבעיה הוא,שמשום מה הוא נהיה ממש איטי. עשיתי לו פורמט וגם התקנתי ווינדוס 10 וזה עזר קצת אך הוא עדיין איטי ונתקע בגלישה או בפתחית קבצים כגון מצגות בפאוור פוינס וREADERS. כאמור יש לו 4 ג'יגה זיכרון וחשבתי אולי להוסיף לו עוד 4 ג'יגה. השאלה שלי היא כזאת,האם זיכרון יעזור למחשב לעבוד יותר מהר א…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by zoom182,

חזרתי הרגע מחנות KSP בכפ"ס לאחר שרכשתי זיכרון של KINGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ להפתעתי גיליתי בעת חיבור הרכיב למחשב את השם NANYA על הצ'יפים השחורים וגם PC-WIZARD זיהה לי אותו כמוצר של Nanya Technology... התקשרתי למענה הארצי שלהם ושם הרגיע אותי הנציג שזה הכל בסדר ושזה סוג של חברה-בת של קינגסטון... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by Home Boy,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד P4 2.4 בעיקר לעבודה משרדית ומה שהציעו לי מגיע עם זיכרון 256 MB ורציתי לדעת אם כדאי לבקש שדרוג ל 512 MB?? כלומר אני לא חושב שאני כל כך זקוק לו אבל ראה לי חבל לקנות עכשיו זכרון כל כך נמוך...מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  8. Started by shumaher,

שלום, קנתי מחשב ב קי.ס.פי לקחתי לוח EX38-DS4 וזיכרון ‏X2 1GB Kingston Value ‎ עכשיו אני רוצה רוצה להוסיף עוד ‏X2 1GB Kingston Value ‎ האם זה יפעל טוב? שמעתי שהזיכרון הוא Dual channel memory מישהוא יכול להסביר מה זה בידוק תודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. Started by taotao,

יש לי פנטיום 3 800MHZ יש לי סטיק זיכרון של 128 ואני לא יודע איזה סוג הוא SDRAM RDRAM הכרטיס ש חברת LD ורשום עליו PC133 לפי מה שנראה לי הוא SDRAM מישהו יודע איזה סוג הוא?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by skuki1,

שלום לכולם! כרגע יש לי 2*256 זיכרון של PQI (לא ייאמן כמה גרועים הזיכרונות האלה) אני חושב להביא ג'יגה זיכרוןן מארה"ב האם כדאי את אלו? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 לא נראה לי שאני ייעשה OC יש לי אינטל בגלל זה אני רוצה דואל, התקציב הוא עד 90 דולר מארה"ב

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by stingeR-,

כרגע הוא רוצה זיכרונות שיתאימו לגיגהבייט DS3 והוא כרגע רוצה ללכת על GSKILL PK 512X2, עכשיו.. יש לו עד 135-140 דולר לזיכרונות מארה"ב חייב 800מגהרץ ועדיף שיגיעו כמה שיותר רחוק באוברקלוק.. מNEWEGG. אז אני חשבתי אולי אפשר כבר ללכת על הזיכרונות הכי זולים שיש שם ל800מגהרץ ולשים במקום הDS3 איזה P5B-DELUXE עסיסי... ואם כבר קונים לוח בארץ ב950 פלוס מינוס.. אז ללכת על הP5B-E... אז חברים.. מה אתם אומרים.. הבחירה כאן קשה.. יש לו עד 1600-1650שקל לזיכרונות ולוח כאשר הלוח נקנה בארץ והזיכרונות בארה"ב דרך NEWEGG.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! אז מה תעדיפו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ZeroForce,

היי, איזה זיכרון מהיר יותר: 512 DDR +400 או 256 DDR +400 (שניים כאלו) 8)

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by toktok,

הי, איזה זיכרון עדיף למחשב חדש?: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 DDR II 667Mhz או ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ DDR II 800Mhz. יש משהו אחר בטווח מחירים כזה שעדיף (רצוי מהאתר של KSP)? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן ורק עכשיו שמתי לב. ובכן זה המפרט הבסיסי מעבד אופטרון170 זיכרון 1 - מותג GSKILL נפח 2 גיגה בעל CL 2.5 זיכרון 2 -מותג סמסונג נפח 1 גיגה בעל CL 2.5 שני הזכרונות DDR דור ראשון.בלוח יש הגדרה והם מוגדרים על DDR 200 (כפול 2 זה 400) דואל צ'אנל.משום מה הלוח החליט לגבות ממני "מס זיכרון" ולקחת 200 מגה טבין ותקילין... שאני נכנס לביוס הלוח (A8N פרמיום) הוא כותב לי 3 גיגה מותקן זמין לשימוש 2.8 כמובן שחלונות עם החישוב שלה רואה פחות 2.6.... מה עושים??? אני אציין ששני הגיגה יושבים לבד הם מזוהים כשני גיגה עגול ללא עיוותים. בעבר לא היה את הבעיה הזו.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by avivboker,

השאלה שלי היא אייך החברה הזאת למרות שלא שמעתי עליה ליפני היא מוכרת? ואייך הזיכרונות שלה לגבי יציבות ואמינות ואולי גם יכולות אוברקלוק...?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by chukun,

מה ההבדל בין מעבדים מאותו סוג ובאותה מהירות רק שההבדל היחידי הוא בכמות הזיכרון המטמון מה עדיף 2X512 ו 2X1024 ומה הסיבות לכך.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום לכם http://www.ebay.com/itm/Dell-128GB-SSD-M-2-2260-NGFF-SATA-3-6Gb-s-for-ultrabook-or-motherboard-/171545457089?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item27f0e7f1c1 ברשותי לוח אם Gigabyte Z97-D3H בלוח מקום לזיכרון מסוג M.2 במהירות 10 GB/s בארץ המחירים מתחילים באיזור 700 ש"ח (!) ראיתי ב-איביי רכיבים בסביבות 120 ש"ח + 50 ש"ח משלוח לדוגמה הקישור שהבאתי האם רכיבים אלה אונירסליים, ויתאימו ללוח אם שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 10.9k צפיות
  19. היי האם אתם ממליצים על כרטיס זיכרון למחשב מסוג- G.SKILL אני מתלבת בין 2*8Gb של החברה הנ"ל לבין כרטיס של Corsair אשמח לקבל המלצות המלצות ? (לוח אם תומך עד 4 כרטיסים של 8G ).

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  20. hello. i need the following parts for my new computer. i prefer the platform will be amd 64 with socket 939 but i dont mind taking 754 as well. i want a 400 mhz memory with 512mb(one stick). also i dont mind taking the parts from ksp. thanks.

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by Cyron,

שכן הציע לי לקנות זכרון משומש, נקנה לפני שנה, 2 סטיקים של 256 כ"א דגם: GE2563200B קישור: http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php הוא רוצה עליהם 200 שקל, ואני בדיוק רוצה לשדרג את הזכרון אצלי במחשב. האם זו עסקה טובה לדעתכם ?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by AloNs01,

אני רוצה לקנות מאייבורי זיכרון 4GB עכשיו הזיכרון היחיד שיש להם הוא GEIL 4096MB DDR2 800MHz CL4. השאלה שלי היא שהזיכרון טוב? אפשר לסמוך על GEIL או שיהיו בעיות? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by smalery,

הזיכרון אצלי נספר לאט מאוד - קצב של 4 MB לשנייה וסה"כ 512 MB כאשר יש שני זוגות של מקלות זיכרון. האם יש איזושהיא אפשרות למהר את הספירה? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by yo1000,

שלום שדרגתי היום את הזיכרון מ כרטיס של 256mb ddr ל 1024mb ddr (פנטיום 4 2.8 ) תוכנת האוורסט מציגה לי 635 mb פנויים בלבד פלוס מינוס, ושימוש שנעשה בפועל ב381 mb פלוס מינוס . עד כאן הכל נשמע נורמלי אבל לא כך. בכרטיס הקודם תוכנת האוורסט הציגה לי 120-170 mb פנויים לאחר ניקיון בעזרת תוכנת speed my pc של uniblue ושימוש נתון בפועל של 120 mbפלוס מינוס. בנוסף הזיכרון הווירטואלי גדל גם כן לאחר השדרוג באופן אוטומטי ל 2366mb ושימוש ב647mb . חשוב לציין כי הנתונים נלקחו כאשר אותם אפליקציות מינימליות פעלו ברקע בכל אחד מן הכרטיסים , כלומר לא הפעלתי אפליקציות נוספות שאמורות לקחת משאבים נוספים ! מישהוא יכול להסביר לי לאן לעזאזל נעלמו לי כמה מגה בייטים נוספים ולמה הזיכרון הווירטואלי ג…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  25. Started by Boomer,

יש לי 768mb DDR-RAM ואני שם לב שכשאני משחק BF1942 למשל קורה משהו מוזר: כתוב שהוא משתמש בכ-350 מ"ב אבל איפה שכתוב כמה זיכרון כללי נשאר כתוב שיש 20-60 מ"ב פנויים. יחד עם כל התוכנות האחרות זה מגיע לאיזה 400 מ"ב מקסימום וה-Kernel לוקח עוד איזה 40 מ"ב. אז איך זה הגיוני שלא נשאר עוד הרבה פנוי? Win XP.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.