עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pelor,

אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין זיכרון 800 GHZ לבין זיכרון 1033 GHZ הזכרון יהייה כנראה 4 GB (יש מצב גם ל2, עוד לא החלטתי) אבל השאלה שלי היא בנוגע לGHZ תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי זיכרון 800 MHZ ולאחרונה שמתי לב בתוכנת CPU-Z הזיכרון עובד על 400 MHZ על גו'ק הזיכרון עצמו כתוב 800 MHZ ניסיתי איפוס לביוס שינוי הגדרות מאוטומטי לידני ולהפך ולא עזר האם זה משנה 400 או 800? יש רעיונות איך לאפס את הגדרות הזיכרון - CLEAR CMOS לא ניסיתי תודה שרון [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by -Blaze-,

יש לי זיכרון 800MHZ ואת הDFI, והזכרונות עובדים על 667 יש אפשרות שאני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב800 בלי לעשות OC?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dt100,

שלום חברים, יש לי מחשב שעבר כמה שנים טובות עם dual boot של ווינדוס והאקינטוש. הווינדוס רץ בסדר אבל הגרסאות החדשות של מק מקשות עליו. המחשב: לוח אם GA-H55M-D2H עם מעבד Core i3-560. אני רוצה לשדרג לו את הזיכרון ל8GB, אך די מתקשה: קניתי בKSP את הזיכרון הזה - ולא התאים - המחשב עולה, מראה לוגו של ווינדוס ונכבה. הלכתי לIvory וביקשתי שיתאימו לו זיכרון, הבחור ניסה להכניס עוד סוג (2x4GB 1333Mhz) ואותו דבר - נכבה (למרות שבמסך פתיחה מראה 8GB זיכרון). הבחור אמר שאין מה לעשות והלוח לא תומך ביותר זיכרון. למרות זאת - רואים במפרט של לוח האם באתר של Gigabyte שהוא אמור לתמוך ב8GB. האם יש לכם עצות? איזה זיכרון יכול להתאים ללוח אם? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אהלן אנשים אני מתכוון להרחיב את הזכרון של המחשב שלי , עומד כרגע על 768MB ואני מוסיף 1GB מה דעתכם על הזכרון זיכרון American Data Ultra DDR 1G3200PC 400Mhz? מחיר 233 ש"ח בגולדטופ - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8041 DUAL Channel DDR 1Ghz PC3200 400Mhz מהירות גישה : C.L 3 קצת פרטים: לוח ASUS P4P800 יש זכרון זול יותר / איכותי יותר ולא יקר מידי ?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by Night,

אני מתלבט בין דגם 531 לבין 630, של אינטל פנטיום. ל531 יש מגה cache אחד, ל630 יש 2 מגה cache. לפי מה שאני יודע יותר מידי CACHE זה לא אפקטיבי, אבל החנות מחשבים שלי ממליצה על ה2 מגה. ההבדל ביניהם הוא 20 שקל, לא משהו רציני. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by ratzabi,

אם לא אז: האם זה משנה לקחת CAS 2 או רגיל? ואם כן אז: הזיכרון של A-DATA שב-KSP הוא CAS 2 או לא? כי לא רשום.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by BornToBWild,

היום הגעתי לאייבורי והם אמרו לי שהם עובדים רק עם הזיכרון הנ"ל. הם אומנם מתחייבים לאחריות לכל החיים אבל נשמע לי קצת מוזר. מישהו מכיר? האם איכותי?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by hofshi,

שלום, זה עתה קניתי זיכרון CEON 400MHz DDR עפ"י המלצת החנות. אמרו לי שזהו מבצע מיוחד במחיר עלות (320 ש"ח) , אך מבדיקה כעת אני רואה זכרונות דומים של kingston במחירים נמוכים יותר (270) בחנות אחרת. האם עשיתי טעות? איזה סוגי זכרונות הם טובים יותר?

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by hike101,

שלום. האם אפשר לשלב זיכרון 256MB CL2 עם זיכרון 512MB CL3? האם האיכות נפגמת? האם זה יכול ליצור בעיות קריטיות למחשב? אשמח לדעת כל מידע על הנושא. תודה .

11. Started by baruch28,

ולמה cl4 עולה כפול מ - cl5?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by ksn1981,

שני הזכירונות מסדרת OCZ REAPER HPC עם קירור HEATPIPE ובחבילת 2X2GB ! שניהם גם באותו מחיר (כ-600 ש"ח). תקנו אותי אם אני טועה.. 1. שניהם טובים ל- OC בגלל הקירור אך ה- 1066 עדיף יותר בגלל התדר הדיפולטי. 2. ללא OC ה- 1066 טוב בכ- 5% יותר בביצועים אך זה לא מורגש. בנוסף בטווח מחירים הזה יש עדיפות לדגם אחר או לחברה אחרת בכלל ??? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  13. יש לי לוח-אם גיגהבייט GA73PVM ומעבד E5200. אני מחפש זיכרון CL5 במהירות 800, אך לא מוצא. אני מבקש לשאול, לא איפוא מוצאים זיכרון CL5, אלא אם אני אתקין זיכרון CL6 האם יהיה שינוי משמעותי בביצועים, או שזה זניח? תודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by rom10,

קניתי את הזכרון הנ"ל חדש ב 1250 ש"ח כשדרוג למחשב. היה לי קינגסטון 1GB 2.2.2.5 ועכשיו קניתי את זה. חדש דנדש בקופסא מקורית - אני יודע שהמחיר קצת הזוי אבל זה אמיתי. הזכרון לא מזויף או משהו למי שתהה, הוא נקנה בארץ פשוט בהנחה. מה אתם אומרים? שווה או לא?

15. http://skypc.co.il/pl_product~23758~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~CT51264BC1339~15~0.htm ביחד, יותר זולים ב 100 ש"ח מזיכרונות בחנויות אחרות. יש איתם איזושהי בעיה? אולי זה בגלל ה1333 MHZ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by arm123,

אז ככה, אני יודע מה ההבדל ביניהם אך השאלה היא כזאת, אם אקנה 2 זכרונות זהים ואחבר אותם ב DC, האם זה יעבוד כמו קיט, או שיש כאלה שכן ויש שלא ?

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by naory159,

יש סטיק בודד של 2GB מסוג DDR??

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by ZeroForce,

היי, יש במחשב שלי 256mb 333mhz ואני רוצה לשדרג אותו ב: 512mb 400mhz כדאי לי? ואם כן לשים את ה256 כslave או את ה512? כרטיס מסך: האם כדאי לי geforce fx 5200 או Raideon 9200 ???

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by Haflo,

למיטב הבנתי זיכרון DDR מגיע עם 184Pins והמהירות המינמלית של זיכרון כזה הוא 266Mhz, זה נכון או שאני טועה? יש לי לוח Gigabyte GA-7VTXH+ ובלוח יש 3 תושבות של DDR, עכשיו היה לי בעיה עם מודול זיכרון דפוק של Crucial 256MB DDR PC2100, והביאו לי עכשיו מודול זיכרון 184Pins שיש עליו מדבקה "256MB PC133", הביוס בלוח מראה שהזיכרון עובד על מהירות 133, כאילו שזה SDRAM PC133, יכול להיות כזה מצב??????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ilanb0,

האם זכרונו לא אמורים לתפקד בזוגות תמיד? מצאתי שבלוח שלי מותקן 4 גיגה על סלוט אחד, מה שאומר שיש לי מקום להגדלה( לתומי חשבתי שיש לי 2x2). האם מתכנת האבחון של רכיבי המחשב אני יכול ללמוד על מהירות הזכרון כדי להוסיף עוד סטיק?

21. Started by ofirterev,

יש לי שאלה אם אני קונה שני זכרונות של 2 גיגה מהירות 800 ddr 2 ויש לי win xp 32bit האם הוא יזהה לי את כל הארבע גיגה או שאני צריך להתקין win xp 64י ש לי לוח של אסוס p5k p35 מעבד e6750 כרטיס מסך 9800 gtx 512 ספק 500 w של אנמארקס ליברטי הלוח שלי תומך גם במהירות של 1066 בזכרונות האם אני יכול לקנות שני זכרונות של 2 גיגה במהירות ddr2 1066 ולא יהיה לי בעיה הוא יזהה לי את כל הארבע גיגה האם אני יכול לשים זכרונות שונים אצלי בלוח האם הלוח שלי תומך בזה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by xzibit,

בSISOFTSANDRA כתוב שיש לי זיכרון DDR-SDRAM מה זאת אומרת?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by Vortex,

שאלום. הרבה זמן לא הייתי פה, לקחתי קצת חופשה מכל העניין הזה של להתעסק בתוך המחשב. בכל מקרה, זה המפרט שלי: P4 1.7GHz 478 Asus P4S-GX-MX SDR/DDR capable 320 MB SDRAM generic Gigabyte Radeon 9000 Pro אני זוכר שבזמנו רציתי להחליף זיכרון, כי הביצועים של המחשב לא היו במיטבם איתו. שאלה ראשונה: איפה אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב עם הזיכרון SDR ולהשוות אותו אל מחשב מקביל עם זיכרון DDR? יש בסיס לטענה שהSDR מאט את המחשב? ה300 שקל של הDDR מצדיקים את קנייתו? שאלה שנייה: אני רוצה לקנות זיכרון DDR. מה הזיכרון הכי זול ששווה לקנות? אני מדבר על יחס עלות/תועלת. אני רוצה לקנות מודולה של 256 בינתיים.... שאלה שלישית: יש לי מה לעשות עם הSDR? אולי טרייד אין בחנות? יש כאלה חנויות שיעשו לי כ…

• 10 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by Itzik 007,

רציתי לשאול אם יש הבדל גדול בין זיכרון DDR לDDR2? פשוט אני רונה עכשיו מחשב ויש לי בו 2 סלוטים של זיכרון 256 DDR2 ככה שיהיה דאבל (יותר מהיר)... אז השאלה היא אם זה מספיק או שכדאי לשנות את זה ל- 2 סלוטים של 512 DDR? המהירות בשניהם היא 533 MHZ... תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אני מקווה שזה חדש...כי אני לא ידעתי שיש CL3 ב667...חשבתי שיש רק ב533... קיצור נראה לי אחד הזיכרונות הטובים.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384

• 2 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.