מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום איך אני יכול לדעת אם לוח האם והמעבד שהוחלפו לי במחשב אכן חדשים או סתם מחודשים או משופצים
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הרצתי את ה CPU Z על המחשב שלי ושמתי לב שה CODE NAME של הליבה שלי זה כמו אתלון 4400 - טולדו TOLEDO למרות שהשם של כל האופטרונים על סוקט 939 זה דנמרק - DENMARK. ידוע לי ששתי סדרות המעבדים 4400 4800 והאופטרונים מבוססים על אותם שבבים רק על הבדלים של בקר זיכרון. אז למה בזיהוי אופטרון אני מקבל שם של אתלון. http://www.techpowerup.com/cpudb/?manufacturer=&socket=939&codename=&package= הנה הטבלה עם המעבדים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המערכת החדשה בתוך ההזמנה גם מעבד 3200+ venice e6 הקטע הוא שמשום מה נראה לי שזה ווינצ'סטר תקנו אותי אם אני טועה ADA3200DAA4BW LBBWE 0531EPAW
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש והבטיחו לי שמהירות הזכרון הוא 333 אולם לא רשום שם כלום ומשום מה יש לי הרגשה שעבדו עלי בנושא. הזכרון שלי: Samsung M368L3223DTM-CB3 הורדתי את sandro Pro 2003 אולם לא מצאתי שום מקום שמצויין שם מה המהירות שם הזכירון הזה, כמו כן ניסיתי להיכנס לאתר היצרן אבל לא הבנתי מזה כלום . אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמוציאה מדעתי.... שדרגתי את המחשב סוף סוף לepox rga+ barton 2500+ העניין הוא שאני לא רואה את סוג המעבד כאשר במחשב עולה - לפני כן היה לי duron 1200 וזה תמיד עלה בהגדרות של המחשב. זה מוציא אותי מדעתי שאני לא יכול לראות שזה באמת 2500 - איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי לראות דרך ה sandra 2003 אבל זה רק נותן לי לרטות שזה מעבד של אטלון 512 cache במהירות 1.10 ghz אני מקווה שלא עבדו עליי - אנא עזרתכם איך אפשר לראות את ה2500+ תודה
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני כאן בפאב קבוע שלי יחד עם חבר שמבין יותר ממני במערכות הפעלה יותר ממני ושנינו הגענו למסקנה שהבעייה עם המחשב כאן שמשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה זה שאין לו מספיק זכרון (128 MB) הבעייה זה שאני רוצה לוודא איזה מעבד זה בלי להכביד עליו הוא קורס גם ככה קיצור WINDOWS 2000 מזהה את זה בתור X86 FAMMILY 6 MODEL 5 STEPPING 1 נראה לי שזה פנטיום 4 כי WINDOWS 2000 אמור לזהות כל דבר אחר לא? בכל מקרה זה בשביל לדעת איזה זכרון הגיוני שצריך אני מתכוון לבדוק באמת מחר
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך אני יכול לזהות אם המעבד שיש לי הוא באמת מה שהוא אמור להיות, רק ממה שרשום עליו פיזית? הזמנתי Athlon 2600 Barton ואני רק רוצה להיות בטוח שזה באמת Barton.
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי מחשב ישן שרוף והמעבד כנראה עובד אז רציתי לדעת איך אני יכל לדעת איזה מעבד זה מה שאני יודע זה שזה 1.8 גיגה הרצ (אינטל ) והוא בן 3+- תודה
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה, המעבד אינו מזוהה כ 2500 אלא כ 1900. משיחה עם טכנאי, מסתבר כי הלוח מזהה את המעבד כ FSB 133 ויש לתקן ידנית ל 166 - ואז באמת המעבד מזוהה כ 2500 גם ב STARTUP וגם ב win xp. כמובן ששינוי זה יש לו השפעה על הטמפרטורה של המעבד. שאלתי: האם זה נורמלי שלוח כזה לא יזהה נכון את המעבד ? יש JUMPER בבורד שבא אוטומטי על 100MHZ ובספרות כתוב כי מהירות זו היא עבור מעבדים ב 200FSB (או משהוא כזה) ואם לא משתמשים בכזה , צריך להעביר את ה JUMPER ל AUTO - וכך עשיתי. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים המחשב שלי הפסיק לעבוד בגלל הפסקת חשמל אני רוצה רק להחליף את לוח האם יש לי מעבד P-4 2600 וזכרונות DDR איך אני יכול לדעת איזה מעבד יש לי בדיוק כדי להתאים אליו לוח אם ? האם הלוח הזה יתאים ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1724 אני לא מחפש לשדרג רק לגרום לכל העסק לעבוד הלוח שיש לי היום הוא לוח בן שנתיים בעך גם של gigabyte הזכרונות שלי הם ddr 400 האם הם יתאימו ? בתודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בפלט של CPU-Z של המחשב הנייד שלי רשום- ID = 0 Number of cores 2 (max 8) Number of threads 4 (max 16) Name Intel Core i7 3667U Codename Ivy Bridge Specification Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz Package (platform ID) Socket 1023 FCBGA (0x4) בשם המעבד רשום= Intel Core i7 3667U ובמפרט רשום= Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz אז איזה מעבד יש לי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התגלגלו לידי 2 כרטיסי זיכרון SDRAM. על הכרטיסים מדבקת זיהוי, האם אתם יודעים מהו הנפח של כל אחד מהכרטיסים? מצ"ב תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי שלשום קניתי לוח של גיגהבייט 7vt600-L ורציתי לדעת עד איזה נפח של הארדיסק יזהה הביוס שלי אני מעוניין בקרוב לקנות דיסק של 160GB האם הוא יזהה לי את כל הגודל במלואו?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מחשב שהפסיקו את השימוש בו, ותכננתי להחזיר אותו לחיים ולתת אותו לאחותי שיהיה לה בחדר, כשקיבלתי אותו גיליתי שהוא ללא זכרונות בתוכו, ולכן לקחתי 2 צ'יפים של זיכרון SDRAM ממחשבים ישנים שהיו לי פעם וכבר לא בשימוש וכשניסיתי להכניס אותם זה לא הלך, הSDRAM לא מתאים... איך אני יכול לזהות את סוג הזיכרון המתאים? מה שאני יכול לומר זה שיש רק מחיצת פלסטיק אחת (מה שמפריע לזיכרון להיכנס) בעוד שבSDRAM אני יודע שצריכות ליהיות 2 כאלה... לפי התמונה שראיתי עכשיו בקישור לכתבה באחד ה"נעוצים" למעלה, לדעתי זה DDR... כי יש לו רק כניסה אחת והיא לא בידיוק באמצע, כמו בלוח אם ההוא. אשמח אם תוכלו לעזור ! תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בחברה שאני עובד בה צריך לשדרג זיכרון בלא מעט מחשבים... סוגי הזיכרון במחשבים לא תואמים... חלק SDRAM, חלק DDR... יש איזו תוכנה שתיתן לי אינדיקציה לגבי סוג הזיכרון שצריך לקנות לכל מחשב? המון תודה.
-
אתם רואים את המחשב הזה? http://forums.driverguide.com/showthread.php?t=34672 אני רוצה לדעת איזה מעבד יש לו יעני איזה שוקטס כך שאוכל לקנות אחד חדש תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
במפרטים מצוין לקנות מעבדים מסוג פאלרמו. בקטלוגים ברשת כתוב לדוגמא: (Sempron 3000+ (S-754 האם זה פאלרמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים מעבד AMD 64 ביט בסוקט 939 (כנראה 3200). עכשיו לפי מה שהבנתי יש שתי סוגי ליבות למעבד איזו עדיפה ואיך אני יכול לזהות איזו ליבה יש למעבד שאני קונה? שאלתי את התאילנדים אבל בואו נגיד שחכמים הם לא!!! אני אשמח לקבל עזרה...
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב, איך אני יכול לזהות את סוג הסוקט של המעבד ע"פ המידע הבא, והאם במקרה של שריפת הלוח אם, יש להשיג כזה לוח מבלי להחליף רכיבים אחרים? כמו כן איך אני יכול לדעת מהו סוג החיבור של כרטיס מסך מסוג Voodoo 3 3000? מידע מתוך EVEREST Home Edition על המעבד: ____________________________ CPU Properties: CPU Type Intel Pentium III, 450 MHz (4.5 x 100) CPU Alias Katmai, A80525 CPU Stepping kC0 Instruction Set x86, MMX, SSE Original Clock 450 MHz L1 Code Cache 16 KB L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 512 KB (Built-In, Half-Speed) CPU Physical Info: Package Type 242 Contact SEC Cartridge Package Size 12.82 cm x 6.28 cm x 1.64 cm Transistors 9.5 …
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה בזיהוי החיבורים שיש בלוח אחר (סוג תושבת, מספר חיבורי PCI ,מספר חיבורים לזיכרון, סוג זיכרון שיכול להתחבר) ובעצם כל דבר אחר שאתם יכולים להגיד לי על הלוח. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 867MHZ. היה לו זכרונות של 128+64+64 והחלפתי לו ל 256+128+128. יש רק 3 סלוטים. מדובר ב SDRAM. משום מה גם בביוס וגם בחלונות XP הוא מזהה 192MB בלבד. בפעם הבאה שעשיתי אתחול הוא זיהה 320MB במקום 512MB. משהו מוזר שלא נתקלתי בו. למישהו יש הסבר? (ואל תאמרו לי לאתחל שוב ופתאום יופיע 512MB למרות שלפי מה שקרה זה צפוי) מצפה חתשובתכם המלומדת. תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם ..! יש לי מחשב דיי ישן (אבל טוב אני אוהב אותו).. החלפתי לוח היום בעקבות בעייה מסויימת שהיתה לי מ asus p4s-x ל- intel 865 דיי פשוטים.. עכשיו, הלוח "החדש" הינו משומש ונלקח מהחשב של אחותי .אז כשחיברתי הכל והפעתלי אני מקבל 800 מגה הרץ פחות מהמקור... גם בביוס וגם במאפייני המחשב שלי... ראו תמונה ותעזרו לי בבקשה... תודה מראש!!! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 01:44:41 בבקשה עזרה[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, לוח אם של Asus מדגם P5B-E Plus מותקנים אצלי 2 צ'יפים של 2 ג'יגה כ"א (כלומר 2048 מגה כ"א). משום מה בביוס מזוהים 3072 מגה בלבד. האם זה סביר/תקין/הגיוני ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-