מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של MSI ו - chipset של אינטל התקנתי את התוכנה speedfan והיא מראה לי שיש בסביבות ה 95 מעלות על chipset בממוצע ולפעמים היא מגיעה גם ל 100 1). לקחתי את המחשב לחנות שקניתי אמרו לי שהציפסט של אינטל נוטים להתחממם, זה נכון? 2). האם התוכנה speedfan אמינה?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מבחינת OC וביצועי משחקים.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב והוא יהיה כנראה ה ASUS P5K-E אני לא סגור על זה, אבל, השאלה אם עדיף לי בכלל לחכות את החודש כדי לקנות לוח X38 רק כמה דברים חשובים יש לי זיכרנות DDR2 האם ייצאו בסוף לוחות שעובדים עם DDR2 ? והאם תיהיה בעיה של תאימות ל 6600GT שלי בגלל ה PCIE2.0 ? האם בכלל שווה לחכות ללוח כזה והוא יכנס לי במסגרת התקציב ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצטער שאני מפתיע אתכם. אבל, אני בחיים לא ייקח לוח אם של GIGABYTE ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח מבית ASUS, החברה המועדפת עליי. ובכן, אני מחפש לוח עד 900 ש"ח, חזק וטוב עם מקום גדול למאוורר על המעבד.. כמה שיותר כניסות איוורור יותר טוב.. אני חושב שהP5K יתאים לי במחינת המפרט הטכני, אך יש לו הרבה מקום באיזור המעבד (לאיוורור כאמור)? האם הלוח אם נחשב לטוב? או שמה, כדאי לי לחשוב על אחרים.. מה אתם חושבים יתאים לי?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי מספר שאלות ביחס לקונפיגורציה החדשה שלי: מפרט: לוח: Gigabyte GA-G33-DS33R מעבד: E6550 זיכרון: 4GB Crosair 667mhz כ. מסך: ATI X1600XT כ. קשיח: samsung 320GB 16mb , WD SE 250GB 16MB וכו... 1. ויסטה מזהה לי רק 3.2GB במקום 4GB מה קורה פה ? 2. הבנצ' של וויסטה מדרג לי את המעבד ב 5, זה לא אמור להיות הרבה יותר גבוהה עברתי מ E6300 ל E6550 שזה עולם ולא עליתי בדירוג ? מעניין. למישהו יש הסברים או רעיונות ? דניאל
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? אני מחפש זיכרון שיהיה תואם אבל הכי זול שאפשר. סה"כ 1 גיגה. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
אם אני אוסיף 2 סטיקים של 512MB ל2 סטיקים הנוכחיים, האם הזכרון עדיין יעבוד בDC? ואם כן איך אני אמור לדעת שהDC באמת עובד?
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקנות יש 3 אפשרויות Q6600 E6750 E6850 הלוח אם הוא p35 s3 אם במידה ותמליצו לי על ה-Q6600 שמעתי שהוא מתחמם מהר זה נכון אז תנו את חותת דעתכם על המאוור למעבד THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול מחשב עם מעבד CORE 2 DUE E6550, וזכרונות של OCZ 2 GB, 800 MHZ, DDR2 - בקיט. רציתי לקחת את הלוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3, אבל המוכר הציע לי את הלוח אם P6N של MSI - הוא אמר שהתמיכה שלו למערכת תהיה טובה יותר (הנה קישור למפרט שלו: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1140&maincat_no=1). אז מה באמת יותר טוב ה GYGABYTE או ה MSI? תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. האם נראה מעבדים של AMD עם יותר זיכרון קש מעל 2MB לכל ליבה ? במרובעי ליבה ? 2. יש כתבות שאומרות שויסטה +XP לא תומכות כלל במרובעי ליבות ,אז לשם מה אנו צריכים מרובעי ליבות ? למסבירים תודה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! יש לי פה מחשב חדש שאני מרכיב לבן דוד עם לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 . כתוב על הלוח אם צמוד לכניסה של הכרטיס מסך החיצוני PCI-E X16, נוסף לכך כתוב גם על המדבקה שעל הקופסה של הלוח אם שיש לו חיבור PCI-E X16 אבל גם בחוברת וגם באתר החברה כתוב את המשפט הבא: (Note 2) The GA-M61SME-S2 supports up to PCI Express x8 mode. (please refer to the VGA cards support list) כאשר אני הולך לרשימת כרטיסי המסך המתאימים ללוח אם זה נמצאים ברשימה גם כרטיסים כמו 8800GTX וכרטיסי PCI-EX16 אחרים. אפשר להסביר לי בבקשה מה הולך פה? האם יש או אין תמיכה ב PCI-E X16. קישור ללוח אם בדף החברה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2507&…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי (טעות שלי לא קראתי את החוברת) שהוא עבד על 266 כל הזמן וזה במקרה כי הפעלתי את CPU-Z אז שמתי לב שהוא על 1066Mhz ולא על 1333Mhz. שיניתי את ההגדרה ב- BIOS והכל עובד טוב. אבל יש לי שאלה מישהו נתקל בעוד הגדרות ידניות כאלו?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש הבדל במהירויות של 800Mhz ו667 Mhz? אינ לא עושה OC... וזה אותה חברה... ואותה סוג.... ועוד שאלה: איזה לוח אם יותר חזק? P35-S3 או וP5K ובכמה
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ראיתי שבארה"ב הוא כבר נמכר. מה יהיה מחירו בארץ לפי דעתכם ? ושאלה שניה: האם הלוח הזה יתמוך במעבד הזה (E2180) ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581829 אני ממש צריך את עזרתכם בנושא זה, לא בא לי לקנות לוח שלא יתמוך במעבד, ואח"כ להיתקע איתו. תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2416&products_id=16795
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון 1G TWINMOS VALUE. אני רוצה לקנות עוד 1G שיעבדו בדואל צ'אנל. החנות היחידה שמצאתי שיש לה במלאי כרגע מוכרת רק את הTWISTER באותו מחיר. לא יהיה בעיה בדואל צ'אנל?
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז אני מתלבט בין קנייה של לוח אם עם צ'יפסט של NVIDIA לבין זה של אינטל. ככל הנראה לא יהיה שום אוברקלוקינג, אבל התכנון זה לוח אם שיתמוך ב45NM, ככל הנראה מקטגוריית הHIGH-END יהיה עליו מעבד Q6600 או E6850, זכרונות 800MHZ וכ.מסך מסדרת 8800. מה אתם ממליצים? (הסכום הסופי ללוח הוא עד 1800 ש"ח בהגזמה)
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תראו עד היום (אני כבר שבוע שעבר התחלתי לקנות את כל החלקים למחשב) חשבתי לקנות את הכרטיס של ג'יגה בייט ה-GA-P35C-DS3R שתומך בDDR 3 ואז חשבתי... שעד שזה יכנס לשוק יקח עוד מלאאאא זמן.. אבל יותר מזה וזה מה ששינה את החלטתי שעד שזה יכנס הצ'יפסטים כבר ישתנו.. לדברים הרבה יותר טובים ככה שמתי שאני ירצהלהחליף זיכרון אז כבר יההי שווה להחליף את כל הלוח.. אז עכשיו מה שאני רוצה זה לוח שיהיה טוב גם לאובר קלוק יש לי מעבד 6750 ו8800 GTS 640M ושיהיה טוב למשחקים עם היט פייפס ושיהיו לו כמה חריצי PCI לקרוס פייר או לפחות לכרטיס פיזיקה מתי שזה באמת ישתלם.. בכל מקרה התקציב הוא עד 1100 שקלים אם אני יחרוג מזה בעוד חמישים אני לא ימות... בכל מקרה תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
מה ההדל בין Q6600 לבין Q6600 STEPPING GO?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הלוח אם הוא p4s533mx של אסוס (כן , אני יודע שהוא ישן ) . בעיקר מעניין אותי כמה סלוטים של זכרון יש לו ובאיזה מהירויות זכרון הוא תומך . חוץ מזה , אני צריך לדעת מה המעבד החזק ביותר שאפשר להרכיב על הלוח הזה . כל עזרה תתקבל בברכה .
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ישן מאוד שנקנה לפני 7 שנים ו- 8 חודשים. במחשב מותקן לוח של PCPartner AP133AAS13 עם מעבד של אינטל פנטיום 3 450 מסוג slot1. על הלוח יש מקום גם למעבד שוכב. רציתי לדעת אילו מעבדים אני יכול להתקין על הלוח הזה ואיזה סוקט? (370?) בנוסף, האם יש צורך במריחת משחה טרמית ובהתקנת גוף קירור ומאורר מעל המעבד כמו במעבדים החדשים? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
הזכרון שאני רוצה לקנות: http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=714 הלוח אם שלי: P4P800 SE יש לי 4 כניסות לזכרונות בלוח האם. בנתיים יש לי שתי כרטיסי זכרון, כל אחד MB256. זה בסדר אם אני אקנה בנוסף עוד שתי זכרונות של 512MB כל אחד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6400 והייתי רוצה לשדרג אותו למשהו יותר חזק. אני מפתח אינטרנט וגרפיקאי ובד"כ פתוחים לי על המחשב שרת אפאצ'י, MYSQL, ECLIPSE, פוטושופ, 4-5 דפדפנים שונים ולפחות מכונה וירטואלית אחת עם לינוקס/וינדוס (הסיבה העיקרית בשבילה אני רוצה מעבד חזק יותר), ואני חייב להקפיץ את הביצועים קצת ללמעלה. המעבדים שנתמכים עליו הם רק אלה עם FSB1066 רשימת תאימות קצת איבדתי מעקב אחרי כל המעבדים החדשים שיצאו. מבין המעבדים באיזור ה1500-2000 שקל, מי נותן את יחס עלות/ביצועים הכי טוב, והאם בכלל משתלם לי לקנות מעבד "דור קודם" עכשיו או להשקיע יותר או לחכות לירידת מחירים הבאה וכבר לשדרג לוח?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-