מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
סליחה על הבורות אבל אולי תוכלו לעזור לי להבין מה הכוונה בסטפינג של מעבדים? ???
-
אני מתכנן לשפר את המחשב וחשבתי לקנות את הלוח הזה: asus p5n-e SLI nforce 650i עם המעבד: intel quad core q6600 זה מומלץ לקנות בתקופת הזמן הזו או שעדיף לחכות? והאם הלוח יתאים טוב למעבד?או שעדיף להחליף לוח בכלל?
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעתף אם יש פה אנשים שעוקבים אחרי מחירים, האם לדעתכםצפויה ירידת מחירים בשוק המעבדים (אותי מעניין ספציפית AMD X4) בעקבות הכניסה הצפויה לשוק של מעבדי ה 6 ליבות. אם כן- איזה סדר גודל של ירידה לדעתכם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
השילוש שיוצע למחשב משרדי בפורום למפרטים עפ"י רוב יהיה: G2020, כלשהו B75, ו4G זיכרון. שילוש משומש כדוגמת זה: i5 750. P55A-UD3 .4GB DDR3 Corsair בעלות של 850 ש"ח. יהיה עדיף בהרבה לא?? כמובן בהתחשב בעובדה ששניהם עולים אותו מחיר בערך..
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ואם כן, איפה ניתן לקנות ושל איזה חברה?
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4500 וכרטיס מסך 8600 512 זיכרון מובנה ו2 גיגה זיכרון ו250gb ואני מחפש לוח שיתאים לי לחלקים הללו..! משהו טוב עם אפשרות לשדרוג אם אפשר... ורק לא asus
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מתלבט בין AMD ל INTEL. יש לי 2 אפשרויות: 1099 - Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU 689 - Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 798 - 2x Corsair VS512MB533D2 512MB DDR-II 533 Memory ------------------ 2586 1149 - AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray 729 - ABIT AN8 nForce 4 Socket 939 Motherboard 678 - 2x GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory ------------------ 2556 מה עדיף ? או אולי עדיף משהו אחר בתחום המחירים 2500-2600 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין מהירות זיכרון של DDR 400 MHz לבין DDR2 533 MHz???
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם אני מחליף מעבד במחשב תקין שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, זה ישפיע כלשהו על מערכת ההפעלה הקיימת?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שימושים: 1) אינטרנט. 2) אופיס (לא קבצים כבדים). 3) ניגון מדיה 4) משחקים (מזמן לא שחקתי כי המחשב שלי כבר עגלה, אולי אני אחזור לשחק קצת) תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
הכוונה לכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/news/138600 בדברי הסיכום (איך לא...) מוסיף הכתב: המממ.. אני שואל לאיזו תחרות הכתב מתכוון? למעבדי הfusion החדשים יש כוח עיבוד כולל גבוה יותר מכל i3 יהיה זה sandy או ivy. אין אף i3, גם כאלה שיקרים יותר ממעבדי fusion שיש להם כוח עיבוד גבוה יותר ממעבדי fusion מרובעים. יש גירסאות i5 (סאנדי וIVY) שכן מצליחות להראות ביצועי CPU עדיפים אבל הם לא באותו תקציב. יש מספר עומסים שבהם בליבה בודדת יש עדיפות לאינטלים i3 אבל זאת לא התמונה כולה. למעבדי A8-A10 יש יותר ליבות (שני מודולים עם ארבע תת-ליבות) שסה"כ מעניקים לו כוח עיבוד כולל גבוה יותר מאשר מעבדי אינטל עם שתי ליבות עם או בלי HT. באפליקציות שמשלבות CPU עם GPU מובנה (למשל תוכנות דחיסה,…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום. איזה מבין הלוחות הללו מומלץ יותר? אני יודע שזאת שאלה קצת "באוויר", אבל אני אשאיר אותה ככה, כי אין לי כל כך מה להוסיף. האם אחד מהלוחות הללו עדיף? [לא צפויה דרישה ל SLI] תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם לפני שנה וחצי רכשתי מחשב עם מעבד AMD 4200 לאחרונה המחשב החל לעשות בעיות שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה קניתי את המחשב והמעבד נמצא תקול כעת במעבדה נאמר לי שאני צריך לחכות 14 יום לערך עד שהם ייקבלו מעבד חדש בתמורה למעבד שלי רציתי לדעת אם זה זמן הגיוני לחכות והאם לא יותר הגיוני שיחליפו לי מעבד מתוך המלאי שברשותם ואם זה הנוהג בחנויות שמוכרות מחשבים כאשר מתקלקל מעבד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך לברר איזה לוןח אם יש לי מכיוון שהתקנתי פה ווינדוס אקס פי ויש בעייה עם הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם כך שאם אני אדע את הלוח אם, אני יוכל לגשת לאתר החברה ולהוריד דרייבר מתאים. אז יש איזה תוכנה או דרך לברר מה הלוח אם שלי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם matx בתושבת 775 עם 4 סלוטים לזכרונות....יש לי לוח אם atx רגיל ואני רוצה להעביר את המעבד והזכרונות ללוח יותר קטן כי אני מתכנן לקנות מארז קטן ושקט יותר יש לוח אם כזה? כל לוחות ה matx שחיפשתי יש רק 2 סלוטים לזכרונות ואני רוצה לנצל את כל ה 8 שיש לי עכשיו
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות המלצות הזמנתי את המפרט הבא לטובת שדרוג המחשב שלי (משמש בעיקר לפיתוח): [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪905[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]₪64[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] GB85MD3H[/TD] [TD=width:…
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
סטיב הגדול מכולם בעוד פרק משעשע ומעניין, ללא ספק בעל כשרון הגשת תכנית, שהוא לטעמי בין הטובים שיש כיום בשוק:
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
הבאתי את המעבד 4.2 DUAL CORE ... עכשיו אני מנסה להכניס אותו והוא לא נכנס טוב .. יש קצת חומר טרמי ב2 פינים שם ... מה עושים? כאילו אני חושב שהוא נכנס אבל המחשב עושה ריסט אחרי 5 שניות..
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הדגמים הקרובים של AMD יהיו מועמדים ראויים לתואר מקסימום ביצועים ביחס למחיר - מעבד ה-Ryzen 3 2300X מככב בהדלפה חדשה וחושף מעט מיכולותיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
עם כמות שיא של עורקי PCI-Express בכל הדגמים אבל גם ללא תאריך השקה ספציפי, משפחת מעבדי העל החדשה ממשיכה לסקרן אותנו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
- 2 followers
-
-
סלחו לי אם זאת אינה הקהילה הנכונה,פשוט נראה לי שהבעיה היא בלוח אמ כאשר אני מנסה לעשות boot from usb cdrom/fdd/zip הוא אינו מתייחס וישר מעלה לי את הווינדאוס הוא אפילו לא כותב שהוא מנסה כמו שהוא כותב אם אני עושה לו מCDROM הלוח אמ שלי הוא guru (אין לי מושג איזה דגם)
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי אשכול זה אני חדש פה ואני מנסה להבין כמה שיותר שבעתיד אני יוכל לעזור לאנשים פה. אני רוצה לדעת כמה דברים על חלקים אצלי במחשב. יש לי לוח מבית gigabyte ששמו: ga-8s655fx(ultra/l) אני רוצה לדעת מהיא מהירות הבאס של לוח זה וגם האם אני יכול לשדרג את הזיכרון שיש לי שהוא adata 256 mb 400 mhz לזיכרון 1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme OCZ אני צריך תשובה דחוף תודה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בס"ד שלום שלם .. אני צריך לנתק את הכבלים של הכפתור הדלקה והריסט של המחשב.. ואם אני ינתק אין לי מושג איך לחבר! בבקשה-עזרה תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה עדיף?Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5200 BOX AM2 או Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב אז זה יעזור לי מאד
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ברשותי מעבד Intel Pentium 4 2.4Ghrz התומך ב- Hyper Threading (אם זה קשור). לפי מה שהבנתי מהתוכנה AIDA32, הדגם של מעבד הוא Northwood. קראתי כאן בכמה מדריכים והודעות על פנטיום 4 2.4C - האם זה מעבד כמו שלי? מה אומרת ה - C? כמו כן אני רוצה להתחיל לעשות אוברקלוקינג והבנתי שצריך לדעת אם המעבד שלך פתוח (או משהו), איך אני יכול לברר את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-