מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מעבד AXP 2600 ברגע שירדו קצת המחירים. עכשיו לפי התגובות שראיתי פה הבנתי שזה שהמעבד עובד במהירות באס של 333Mhz אז היא מגבילה את מהירות הזיכרון גם ל333Mhz, כלומר זיכרון שיעבוד במהירות 400Mhz יוגבל ל333. זה נכון ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין זיכרון 800 GHZ לבין זיכרון 1033 GHZ הזכרון יהייה כנראה 4 GB (יש מצב גם ל2, עוד לא החלטתי) אבל השאלה שלי היא בנוגע לGHZ תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני הולך היום עם חבר שלי לקנות בשבילו מחשב עם מעבד פנטיום 4 (בלבד - AMD לא בא בחשבון) ההתלבטות היא האם לקחת מעבד פרסקוט (2800, 800 1M HT ) או 2800 רגיל (800, HT ) ההבדל במחירים לא משמעותי, המחשב ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה עבודה ב אופיס ואולי קצת למשחקים. איזה מעבד כדאי לקנות? והביצועים של מי יהיו יותר טובים כשהדגש בעיקר על עריכת מוזיקה.
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב לדוד שלי מחשב עכשיו על מה אתם ממליצים SEMPRON אן סלרון D אני חשבתי על Intel Celeron D 325J 2.53GHz 256KB LGA775 Box שהוא יחסית זול אבל אפשר אחר לשדרג את המחשב הוא עולה 500 שקל או על איזה סמרפון אחר שזול הקטע זה שהבנתי שהיש סמפרונים שעובדים עדיין על סוקט A שזה די ישן ולא יאפשר שום אפשרות שדרוג לאחר כך
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, מעוניין לדעת מה דעתכם לגבי זכרון (או דעת הbenchmarks...) http://www.tms.co.il/cat/57/manuf:Corsair/394:1447 עדיף את ה1600CL11 או את ה1333CL9? ההבדל במחיר אפסי.. מה יתן ביצועים טובים יותר (או מה יתן ביצועים יותר טובים מאיזו בחינה?) המחשב הוא לעריכת וידאו, אשמח אם תסתכלו בלינק ותיתנו חוות דעת על המפרט העדכני שהרכבתי!!
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה עדיף 2GB DDR3או 4GB DDR2 מחירים: הDDR3 עולה 376 ש"ח ( kingston ) הDDR2 עולה 456 ש"ח ( Mushkin ) וחשוב: כמה השם חשוב? האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הכרטיסים של החברות הללו?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך הסבר מתומצת על תיזמונים מה יותר טוב 4-4-4-8 או 5-5-5-5 הסבר מה אומרת כל סיפרה ומה החשיבות של המקום שלה יעזובר מאוד תודה :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מחפש לשדרג לוח אם לאוברקלוק ואני מתלבט בין שני הלוחות המחיר שלהם זהה אין לי נסיון עם ציפסט של NVIDIA אבל מצד שני הוא נותן לי SLI שזה יתרון גדול מה דעתכם??
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
דגש על ה-agp??????????
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי.. המפרט הוא כזה : ? amd athlon 64b 3000+ s-939 זכרון 512DDR 400MHZ, ומארז של HEC ... אני לא יודע מה לעשות עם הלוח אם! המליצו לי על GIGABITE , אני לא יודע אם לקנות NFORCE3 או NFORCE 4 ! המחשב לא נועד למשחקים בכלליות, אבל אני לא רוצה להתקע בעתיד בשדרוג. מצד שני אם אני קונה לוח עם PCI-E אני חייב שיהיה עליו כרטיס מסך ברמה טובה (מובנה) וכרטיס קול טוב מובנה ! ואין לי מושג אם זה קיים (לוח PCI עם כרטיס מסך טוב מובנה). אז תעזרו לי...בבקשה..אני רוצה להזמין עוד היום . המליצו לי על GIGABITE . תודה .
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שמעו חברה, לא יודע כבר מה לעשות עם המחשב הזה כבר. כמו שכתבתי כאן לפני כמה פעמים קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים, 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL ומאז שהתקנתי אותם כל הזמן אני רואה את המסך הכחול המז**ן הזה שכותב לי כל הזמן או PAGE FAULT IN NON PGAED AREA או IRQ NOT LESS OR EQUAL ולאחרונה הוא כתב הודעת MEMORY MANAGMENT מה לא ניסיתי ?!?! להוציא את כרטיס הסאונד (LIVE! 5.1 ) לבדוק את שני הסטיקים של הזכרונות כל אחד לחוד. כל הדרייברים הכי חדשים יש לי. זה אגב לא קרה לי מעולם במפרט המחשב הקודם (היה לי RDRAM יקר). כשאני הולך לעזרה באתר של ווינדוס…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, זה המפרט שלי: Phenom II x4 Quad-Core 940 | GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ כרטיס מסך: GTX 650 והמחשב כבר לא מהיר כמו פעם (ולמען האמת גם לא מריץ את המשחקים החדשים מי יודע מה..) ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון RAM (נגיד עוד 2 או 4 ג'יגה) מבלי להחליף את הזיכרונות הנוכחיים שעובדים מצויין סה"כ ובכל זאת אני חייל כרגע ואין יותר מידי כסף.. השאלה היא האם אני חייב לקנות זכרונות זהים? מה שיהיה קצת בעייתי כי הם די ישנים או שמספיק רק שיהיו באותה מהירות וכו'? בקיצור איך זה עובד? ועוד בעיה קטנה שיש לי היא שהקירור של המעבד חוסם לי 2 מתוך ה-4 סלוטים של הRAM במחשב.. מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף קירור כמובן) והאם יש לכם המלצות לזכרונות לא יקרים מידי?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
(גם M4A87TD EVO היה בין האפשרויות אבל לא מצאתי אותו בשום חנות ישראלית בחיפוש בגוגל.) בחרתי ללכת על המעבד Athlon II X4 640 (כל הבחירות פתוחות ^^) הדרישות הם מחשב שיוכל לעבוד עם ווינדוס 7 במיטבה, שיריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית באופן מהיר וחלק, שיריץ פוטושופ ופריהנד טוב, ודרישות די בסיסיות מבחינת משחקים (GTA, NFS..) דרישות די ממוצעות האמת ^^ התקציב למחשב הוא עד 3000 ש' (ללוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, דיסק/ים קשיח/ים ומארז). אני לא כ"כ מתמצאת בכל זה ולקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי לגבי האופציות האלו, ועכשיו אני צריכה את העזרה שלכם מה דעתכם לגבי לוחות האם, המעבד, ומה השיקולים? והאם לדעתכם אני הולכת לשלם מחיר מיותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
האם לוח אם של OCTEK עם 693 chipset יעבוד עם מעבד אינטל סלרון 1000 ? תודה.
-
אני צריך שיסבירו לי מה ההבדל בין המעבדים השונים. I3 580 = 2.93Ghz I5 870 =2.93Ghz I7 930 = 2.88Ghz Quad core Q9950 = 2.83Ghz אז מה ההבדל בין המעבדים ? כולם אותו מהירות. איפה אני ארגיש את ההבדל? כי יש הבדל במחיר... אשמח להבהרה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
של AMD שיצאו בקרוב. אלו עם הבאס של 333MHZ אני מדבר על הלוח GA-7VRXP??? הוא תומך? אמרו פה שהאפוקס (EP-8K5A2/3 אם משנה הדגם) כן תומך בהם, זה נכון??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות המלצות הזמנתי את המפרט הבא לטובת שדרוג המחשב שלי (משמש בעיקר לפיתוח): [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪905[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]₪64[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] GB85MD3H[/TD] [TD=width:…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה עדיף קיט או 2 ? כדאי להסתפר במהירות 1333 הרי בכל מקרה אני ממהיר את הרכיבים, או שבכלל עדיף להתחיל מגבוה - 1600 ? CL - 9 או CL 10 ? לקנות את הזיכרון הפשוט ביותר ? או שכדאי ללכת עם אחד שיושב עליו "גוף קירור" ?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח-אם של אסוס; P5K-Pro. ורציתי לדעת האם הוא יתמוך בCF של HD4870 באופן מלא, ואם לא, אז מה תהיה הפגיעה בביצועים? במידה והדבר לא אפשרי, האם ניתן להשתמש בHD4870 פלוס 8800GT לפיזיקס [על חריץ ה-PCIE שאינו X16], והאם במקרה הזה גם כן עלולה להיות פגיעה בביצועים? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם דרך אמאזון למפרט למחשב גיימינג שארכיב. הדרישות העיקריות הן: תושבת 1155, יאפשר OC, חיבורי USB3 ו - SATA3, יעבוד עם מערך כרטיס גרפי יחיד! (לא CF, לא SLI), ככל הנראה GTX570. המחשב יעבוד עם SSD אז אני מעדיף שה - SATA3 יהיה פשוט ונוח ולא על חשבון רכיבים אחרים (בג'יגהבייט יש לפעמים מצב בו עם משתמשים בחיבור SATA3 זה על חשבון מהירות ה - PCI סלוט השני, אם אני לא טועה כמובן).. ראיתי שהפער תקציב בין הארץ לאמאזון הוא עצום, ולכן הייתי אומר שהתקציב הוא בסביבות 150 דולר (שווה ערך לכרטיסים בארץ שנמכרים ב - 700-800 שקל). אלא אם כן יש לוחות זולים בהרבה שהינם איכותיים ומספקים את הדרישות הללו... המון תודה
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. באתר של AMD פורסמו הנתונים המדוייקים של המעבד FX-60: Processor AMD Athlon 64 FX Model FX-60 Ordering P/N (Tray) ADAFX60DAA6CD Ordering P/N (PIB) ADAFX60CDBOX Operating Mode 32/64 Stepping E6 Frequency 2600Mhz HT Speed 2000 Voltage 1.35-1.40 V Max Temp 65°C Thermal Power 110W L1 Cache 128KB + 128KB L2 Cache 1MB x2 CMOS Technology 90nm SOI Socket Socket 939 קישור: http://www.amdcompare.com/us%2Den/desktop/details.aspx?opn=ADAFX60DAA6CD :xyxthumbs: מעניין אותי איך המעבד הפעם...משתלם לעומת ה X2?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב למחר גדול של דברים, העצבניים ביותר הם תוכנות גרפיקה. חשבתי ללכת על פנטיום 3000 ולוח אביט או גיגהבייט (בעוונותי יש לי חיבה גדולה לגיגהבייט...), אבל אז שמתי לב שיש כמה סוגים של של פנטיום 3000 - יש את פנטיוםC יש את הפרסקוט ויש אחד ל LGA775, כולם בסביבות אותו המחיר. מה ההבדל מבחינת הלוח והקירור שצריך לקנות לכל אחד? ההבדל בביצועים הוא גדול, או שבשביל אחד שלא ממש אכפת לו זה זניח? השיקול העיקרי הוא לא אחוז למעלה או למטה בביצועים או בטמפרטורה (לא מעניין אותי OC כרגע) אלא אורך חיים ויכולות הרחבה בעתיד.
-
- 14 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב, אני חייב לציין שניסיתי בכמה מקומות ולא ממש ענו לי..אני מצטער על הארוך.. יש לי זיכרון 256M מהירות 333MHZ של חברה כללית,לא כ"כ מוכרת שקוראים לה PMI (על הזכרונות עצמם, כלומר על הריבועים השחורים כתוב PQI, מוזר....).. אתר: www.pmimemory.com הCL של הזכרון הוא 2.5... עכשיו אני חושב שלא מספיק לי 256 מה ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה של זיכרון... אני יודע שהזכרון צריך להיות 333 ו2.5 CL..אבל כששאלתי במקום אחר ענו לי שלא רק הCL זה התזמונים ויש עוד תזמונים...לכן חייב שהזכרון שאני יקנה יהיה זהה לחלוטין למה שיש לי כרגע כי אני עובד בDual Channel DDR..הלוח הוא MSI 865PE Neo 2 S ..ואם הוא לא יהיה זהה לחלוטין יהיו לי בעיות..כלומר קריסות(מסך כחול).. רציתי לקנות אחד של קורסאיר 2.5 …
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שיעודו הוא עיבוד תמונות גרפיקה בסיסית ואופיס. נאמר לי שהאינטל 5200 יספק אותי. השאלה היא אם כדאי לקנות לוח G31 כלשהו או G41 בהנחה שאני מוסיף כרטיס מסך בסיסי כגון ה Zotac nVIDIA GeForce או Leadtek 8400GS 512MB או Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB אשמח לשמוע את דעתכם וגם איזה לוח אם עדיף MSI או GIGABYTE? תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לפני כשנתיים רכשתי מחשב מחברת אייבורי מחשבים ובמפרט אשר סוכם עליו היה כתוב שהציפסט של הלוח אם הוא : 915[glow=red,2,300]PL[/glow] הורדתי שלוש תוכנות המצביעות על כך שלוח האם הוא 915 P במקום PL ורציתי לדעת אם יש הבדל בינהם ואם כן מהו? התוכנות- PC WIZARD, CPU-Z ו 3D MARK 2006 אודה לכם על עזרתכם. ברצוני לציין שניסיוני עם החומרה החל רק בחודשים האחרונים. אולי ניצלו את חוסר הידע שלי, איני יודע. נ.ב האם יהיה ניתן לדרוש פיצוי על כך?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-