מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
כאן תמצאו תמונה של הלוח מקרוב http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 מתחת לבטריה אם תשימו לב יש סלוט קטן בצבע חום כהה ואיני יודע מהו , שאלתי היא האם מישהו יכול לפתוח את עיני ?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לוח אם DFI NF4 sli-dr כרטיס מסך ati X850 PE מעבד אמד 64 4000+ בשביל משחק כבד אפשרויות 2*1024 תדה
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה רואה רק פה באתר הזה (כלומר לא בחניות וכאלה) אותיות כמו a b ו c אני לא יודע מה זה אומר למשל intel 2.56 b מה זה ה- b הזה? אני יודע שזה ממש :lamer: מצידי אבל אין לי כוח לחפש או מה אני אמור לחפש פה . תודה
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לוח פשוט, אמין ויציב שיחזיק את המערכת שאני רוצה(Q9300, HD4870/50) בסביבות עד 400 ש"ח. אפשר לחרוג טיפה רק אם זה שווה את זה. לא רוצה לוח אם עם פיצ'רים שרק יעלו את המחיר, לא מחפש לוח לאוברקלוק אבל שיהיה יציב אין לי כל כך העדפות אז תזרקו הצעות תודה רבה מראש לעוזרים, גיל
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מתכוון אם יש מעבד במחיר שלו או קצת יותר שחזק מימנו. כי אני חושב לקנות אותו כי הוא קריר ולא צורך המון חשמל.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם אינטל 3.0 נגיד זה כמו AMD 3000? או איך זה הולך בכלל ?AMD3200 זה כמו אינטל 3.2 ?????תסבירו בקשה !!!??? :screwy:
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חזרתי לקרר על אוויר אז צריך oc מתון יותר, בעיקרון השאלה נשאלה הרבה פעמים ויש יותר מדי תשובות לכאן או לכאן ככה שקשה לי להבין לגמרי. באס גבוה + מכפלה נמוכה = qpi גבוה באס נמוך + מכפלה גבוהה = qpi נמוך (הכל יחסי כמובן) ^זה^ קורה במצב שה qpi על אוט', כלומר אני מתעסק רק עם מתחים, מהירות באס, מכפלה, מהירות זיכרון. קראתי שתדר ה qpi הוא מהירות התקשורת בין המעבד ואפיקי ההרחבה של הצ'יפסט (אם זה לא נכון אז לתקן אותי בבקשה) מכאן אני מבין שהתקשורת בין המעבד לכרטיס מסך לדוג' מושפעת מתדר ה qpi. השאלה היא האם qpi של 2900MHZ לעומת 3600MHZ ישפיע במציאות על הביצועים או שייתן רק ניקוד גבוה יותר בבאנצ'ים למיניהם (קראתי ששם הוא נותן משהו). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מאוד מעניין אותי לדעת (ובטח לא ממש תוכלו לעזור, אבל אולי לעורר את השיחה על הנושא) האם בגלל המצב בצפון תהיה בעית זמינות של המעבדים בחנויות השונות. שמעתי על הרבה ספקים (לאו דווקא של מוצרי מחשב) אשר פוחדים להגיע לצפון. אני אישית גר בחיפה אז המצב בחיפה בטח יהיה יותר סביר, אבל כל מה שמעבר לחיפה אולי יהיה בעיתי.
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מעבד T1100 ואת הלוח הזה http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A88V_EVO/#specifications מתוך הנחה שהוא יתמוך במעבדי הבולדוזר הבאים עלינו לטובה (שאני מתכוון לקנות בעתיד הרחוק). אבל אתמול קראתי שהדור השני של מעבדי הבולדוזר ישתמש בדבר שנקרא FM2. עוד לא הבנתי אם מדובר בסוקט חדש ושונה או שהוא יתאים ללוח שאני קונה עם AM3+. אודה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה שווה לקחת זיכרון עם cl 2 או 2.5???? יש הבדל משמעותי???? כי במחירים אין כל כך (80-120)
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם מישהו יודע במה מתבטא ההבדל בין שני המעבדים T8100 Core 2 Duo 2.1GHz ו- T5870 Core 2 Duo 2.0GHz ? והאם ההבדל מצדיק הבדל של 600 ש"ח בין שניהם? אשמח לתשובה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם matx בתושבת 775 עם 4 סלוטים לזכרונות....יש לי לוח אם atx רגיל ואני רוצה להעביר את המעבד והזכרונות ללוח יותר קטן כי אני מתכנן לקנות מארז קטן ושקט יותר יש לוח אם כזה? כל לוחות ה matx שחיפשתי יש רק 2 סלוטים לזכרונות ואני רוצה לנצל את כל ה 8 שיש לי עכשיו
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ולמה יש הפרש במחירים שלהם..(כי ראיתי ש PA יותר זול) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כל אחד בעצם רוצה כזה דבר...אבל אני באמת מוכן להתפשר קצת על איכות אני מעוניין בכרטיס ג'יגה ומעלה שיהיה זול!!! ושלא יהיה זבל.. ישלי כרטיס מסך די עלוב ודיסק קשיח מעפן שגם אותם אני כנראה משדרג אז עדיף לחסוך כמה שאפשר. מה ההמלצות ? (אין סכום מוגבל,פשוט כמה שיש יותר זול כי אין לי טווח מחירים ) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
חברי, חברותי, עיזים יקרות. טוב, האמת שהשאלה קצת ספציפית. להלן מפרט כללי של המחשב שיש לי כרגע: AMD Athlon 64 3000+(לא דואל), 1809.3 MHz (מהירות ליבה) לוח אם NVIDIA nForce4 GA-K8NF-9 512 DDR לעניינינו, זה יספיק. השאלה היא שאלת המלצה בלבד, והסייגים האמורים בשאולת כאלה ברורים כך שאין סיבה לפחד לענות: במצב כזה, אם המטרה היא לנסות לשפר את הביצועים של המחשב, האם ההמלצה שלכם תהיה (א) לשדרג לוח אם בלבד (כך שיוכל לתמוך בזיכרון RAM מסוג מתקדם יותר), בהנחה שאפשר לשמור על המעבד הנוכחי (ב) לשדרג את המעבד בלבד (בהנחה שאפשר למצוא מעבד מהיר יותר ללוח האם הנוכחי) (ג) פשוט להוסיף זיכרון DDR וכמובן, (ד) לקנות הכל מחדש. אני מניח שזו שאלה של עלות-תועלת, קחו בחשבון שאני סטודנט תפרן ובכיסי כרגע …
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שתי סטיקים של 1G. רצוי שיהיו טובים לאוברקולק אבל לא רצחני. המערכת: +AMD 3000 7800GT
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של DFI LANPARTY. איזה זיכרונות עדיפים?? (512*2) OCZ EL DDR PC-3200 400MHz Platinum Revision 2 Dual Channel ב700 ש"ח. או PQI PC4000 1024MB DDR 500MHz Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 ב840 ש"ח?? תודה
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בעל לוח של אינטל עם ציפסט 865 INTEL E210882 לאחר נסיונות רבים להשיג את הלוח בארץ למכירה התיאשנו כי כנראה לא קיים העניין הוא שעל המחשב כרגע מותקנות תוכנות מאוד מיוחדות שלאף אחד אין כח להתקין עוד פעם עם רשיונות וכו ודרייברים וכל החומר שנשמר בתוכנות השאלה היא האם יש אופציה להחליף את הלוח ללוח של אינטל בעל אותו ציפסט שיוכל ללא התקנה חוזרת לקבל את ההתקנות הקודמות ללא שינוי???
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
אם יש לי מעבד שעובד למשל במהירות 4500Mhz, אז בכל עומס מסויים (נגיד 5% ו100%) הוא יצרוך חשמל אותו הדבר, או שגם העומס וגם התדר משפיעים ביחד?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אז אני מתלבט בין קנייה של לוח אם עם צ'יפסט של NVIDIA לבין זה של אינטל. ככל הנראה לא יהיה שום אוברקלוקינג, אבל התכנון זה לוח אם שיתמוך ב45NM, ככל הנראה מקטגוריית הHIGH-END יהיה עליו מעבד Q6600 או E6850, זכרונות 800MHZ וכ.מסך מסדרת 8800. מה אתם ממליצים? (הסכום הסופי ללוח הוא עד 1800 ש"ח בהגזמה)
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512MB ואני משתגע (DDR2 533), יש לי לוח אם תומך רק DDR2 400/533 מה"ז לפי מה שהבנתי גם 667MHZ יעבוד על הלוח אמנם במהירות של 533, זה נכון? אם כן אז איך הזכרון הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2699 תודה! שאלה של חבר שלי: יש לו מחשב כזה Intel p4 3.2ghz s478 MoBo ASUS P4U800 - X fx5200 מזדיין בתחת 512MB of DDR1 ram (400MHZ) 450W GENERIC הוא חושב שהוא צריך לקנות מחשב חדש אבל הוא רק צריך לשדרג כרטיס מסך וזכרון לא?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בקיצור הזיכרונות מהלינק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4008 לא ברור לי אם הם אכן מסדרת TURBO, כי אז יש סיכוי שהם אלה : PQI Turbo Memory DDR 400 1GB CL (2-3-2-6/2-2-2-5/2-3-3-6/7) = Samsung TCCD (מתוך : http://forums.whirlpool.net.au/index.cfm?a=wiki&tag=rmp_rsc) מישהו יודע ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה ואני צריך שאתם תעזרו לי יש לי מעבד I7 920 ו3 ג'יגה זכרון RAM וכשמו ששמתי לב, הוא כבר לא מה שהיה קודם אני צריך שתביאו לי המלצה לזכרונות חדשים, אני לא צריך את הדבר הכי טוב אבל גם לא את ההכי גרוע מה שאני רוצה להזכיר שבגלל שזה 920 וזה מהדור הישן, המעבד הזה עובר רק בכפולות של 3 זאת אומרת 3,6 וכו' מה יש לכם להציע?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-