עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מחפש לוח אם פשוט ביותר למחשב המשרדי שלי, ומתלבט האם ישנה עדיפות ל- Asus לעומת Gigabyte? ההתלבטות נובעת מהסיבה שהלוח הקודם שלי תוצרת Gigabyte (שדווקא היה לוח בינוני מבחינת המחיר) שבק חיים אחרי 5 שנים, והקבלים שלו התנפחו. האם סביר שדבר כזה יקרה אחרי 5 שנים, ואין זה מעיד על איכות ירודה של חברת Gigabyte? תודה!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שלום אני לפני קניית מחשב ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים : זכרון : A-DATA או SAMSUNG או KINGSTON (ואגב מה ההדלים ב KINGSTON בין CL2.5 לבין CL3 ) מעבד : P4 2.8GH 800FSB 1MB האם עדיף PRESCOT או רגיל (מה ההבדל בין PRESCOT לבין LGA775) לוח אם : INTEL , ASUS ( עם CHIPCET 865) תודה שרון

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by COOL123456,

אהלן חברים יש לי התלבטות קטנה בין 2 לוחות אם למחשב חדש.. המפרט : 870 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2230 ₪ - MSI GTX780 3GB DDR5 499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 299 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO אופציה 1 : 390 ₪ - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 , כאשר אם אני לוקח את הנ"ל אני משאיר את הזכרונות בערוצים הכפולים. אופציה 2 : 300 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 , כאשר אם אני לוקח את הנ"ל אני מחליף לזכרון 1 בעל 8 גיגה.. החיסכון שאני מרוויח כביכול מההחלפות הנ"ל (ל…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by coolmeen,

מה יותר שווה ?P-4P800 Delux שיש לו את הציפ היותר מתקדם 865PE וטכנולגית ה hyper path שעולה בסביבות 720 שקל או ה p-4p800 הרגיל,עם הציפ יותר ישן ,שעולה 610 האם זה שווה את ה110 שקל

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  5. אני מתלבט ביניהם. המחשב מיועד למשחקים,סרטים, גם פוטושופ וקיובייס ודברים בסגנון, לא מתכוון לשדרג ב-3 שנים הקרובות. אם אני לוקח את הE8400 אני יכול לקנות אותו מחנות שעושה OC, אם את הQ9450 אז בחנות שאני קונה בה אין אפשרות לOC, אבל אני חושב שאני אעשה לו מתישהו OC לסביבות 3.0GHZ, אם אני קח אותו. מה יהיה עדיף ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  6. שלום לכולם! אני בהתלבטות מאוד קשה, בחירת לוח אם מהסקוט החדש 2011 עד עכשיו הייתי נעול על ה UD7 של גיגהבייט מה שהסתבר אחרי זה שכבר לא מביאים אותו לארץ משום מה....אני מחפש משהו ברמה גבוהה בטווח מחיר 1700-1800 שקל. חשבתי על: ASROCK X79 EXTREME4 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8733 ASUS SABERTOOTH X79 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9038 אם יש עוד אופציות או המלצות אני אשמח לשמוע בטווח המחירים שלי, כמובן שאתם ממליצים חשוב לי שתתנו לי קישור לחנות ובה המוצר תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by SugarFreeBoy,

האחד: ASRock 775DUAL-Vsta + INTEL e6400\6300 השני: DFI LanParty NF4-U D + AMD 3800X2 939. כרגע יש לי 2 סטיקים של DDR1 512 מ.ב כ"א, כשלASRock יש רק 2 חריצי DDR מה שיהפוך את שדרוג הזיכרון לבעייתי. ובנוסף לצד AMD עומד הלוח המעולה, לעומת לוח עלום-שם משהו בצד של אינטל. אז מה הייתם בוחרים? ???

• 20 תגובות
    • 980 צפיות
  8. היי לכולם מהו הלוח אם עם כרטיס מסך מובנה המומלץ ביותר למעבדי AMD סוקט AM2. כפי שהבחנתי יש 3 לוחות מובילים: 1- ASUS M2NPV-VM 2-ASUS M2A-VM HDMI בעל כרטיס מסך יותר איכותי אבל כפי שהבנתי וקראתי יש איתו המון בעיות.הנה הלינק לאחת הבקורות שנכתבה על ידי אחד הגולשים פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 3- גיגה בייט GA-MA69G-S3H רק שאין לו DVI. מה מומלץ לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח פלוס מינוס. בתודה מראש שי. נ.ב- המחשב לא ישמש למשחקים,אלא לאינטרנט הורדות,סרטים,מוזיקה וקצת אופיס ותוכנות קלות. אם יש עוד אופציה יותר טובה ומשובחת של חברות אחרות כמו ABIT למשל או כל חברה אחרת אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  9. ב"ה שלום חברים יקרים שנת 2007 בעוד חודש מגיע ואני לקראת רכישת המחשב שלי בתחילת השנה ASUS P5W DH Deluxe הוא הלוח שעומד אצלי על הכוונת ממספר סיבות חשובות לי 2 IDE מה שלא מוצאים כיום ברוב הלוחות לצערי הרב ESATA שמאוד חשוב לי PCI רגיל לכרטיס קול שלי למטה בלוח יותר מ 4 יציאות SATA על הלוח ובעיקר קירור פסיבי שקט לחלוטין כל שאר הדברים בשבילי הם מיץ עגבניות וממש לא הייתי משלם עליהם (אבל מה לעשות הם גם שם...) עכשיו הלוח הזה יחסית מאוד יקר וישנם עוד 2 אופציות בשבילי שאולי טובות אף יותר : לוח P5B Deluxe שמאוד מושך חוץ מחיסרון אחד שהוא כמובן IDE אחד לוח זה טוב מאוד ל OC שאני כנראה אעשה עם E6300 במטרה להגיע ל 3 GHZ יציב הפיתרון לחוסר IDE יכול לבוא בשתי דרכים 1- צור…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Miros,

אני לא יודע איזה לוח יותר טוב ולמה, האם אפשר לקבל הסבר? בין ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI ASUS שהיא חברה אמינה שהרבה שנים וסוסה בלוחות אם. לבין ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE למה כולם אומרים לי אותו? למה הוא יותר טוב? במה? תודה מראש, מירוז.

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  11. מבחינת ביצועים במשחקים שתומכים ב100% ב6 ליבות מי יותר טוב? phenom x6 1090T או I5 2500k

• 31 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. היי לכולם! התלבטות קשה בין שני לוחות: 1. ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 ו- 2. Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 VIVO 256 mb Retail Dual DVI או LEADTEK nVIDIA Geforce PX7900GS 256MB PCIe Enermax Liberty 400W Active PFC Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS Plextor DVD-ROM X16 Plextor PX-760SA/T3 Dual Layer DVD±R/RW X18 SATA ל-OC חזק

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by stas12,

אני באמצע התלבטות קשה לגבי בחירת לוח למעבד בארטון 2500+.... אני מתלבט בין שני הלוחות: 1. אביט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1114 2. אפוקס http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1613 כעיקרון הפיירוויר לא ממש דרוש, אבל אם יהיה אז סבבה.... כעיקרון מה אתם ממליצים? ועוד שאלה איזה כרטיס קול יש על האביט? תודה.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by GZA3,

מה שמושך אותי לכיוון ה DFI זה הדברים הקיצים האלו: http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/Cables&all21.jpg http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/BoxFront&All1.jpg http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/OpenBoxes2.jpg מה שמושך אותי ב MSI זה שיש לו שלוש PCI וגם יש לו כרטיס קול 7.1 על הלוח מובנה מה שיוריד ממני את הכרטיס קריאטיב 7.1 (למרות שלא בטוח כי הקריאטיב שיש לי הוא 24 ביט) מעבר לזה לא מצאתי הבדל כזה גדול נכון שה MSI הוא SLI אבל במלא אני לא הולך להשתמש בו כל עוד הכרטיס שלי הוא לא תומך SLI (רדאון X850XT PE) שתי הדגמים שאני מדבר עליהם: MSI: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638#top DFI: http://www…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה להוסיף עוד 1GB זיכרון בלוח שלי יש רק 3 סלוטים,וכרגע 2 תפוסים ע"י זיכרון מהסוג הבא : pqi dual channel 512 x 2 ddr 400mhz cas 2.5 האם אני יכול לקנות עוד סטיק אחד של ג'יגה מאותה החברה באותה המהירות? לא תיהיה שום תקלה אם אני משלב Dual channel עם זיכרון רגיל ? מה לעשות?! ???

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by bodomist,

הקנייה היא יותר של מחשב כולו מאשר רק של המעבד אבל זה לא מה שמשנה כרגע ... כמו שכולכם בטח כבר יודעים אינטל מוציאים בקרוב את הסדרת מעבדים החדשה... מה שאומר שהסדרה תוזיל את המחירים של המעבדים הישנים... השאלה היא מתי יוצאת הסדרה החדשה... יש כאלה שאומרים עוד שבועיים ויש כאלה שאומרים ב2008... השאלה שלי היא האם כדי לחכות עם הקנייה כדי להשיג אולי משהו יותר טוב באותו מחיר של מעבד נוכחי או אפילו לקנות מעבד נוכחי בפחות כסף ובכך לחסוך? מתי מתוכננת ההשקה של המעבדים? והאם זה באמת יוזיל משמעותית את הסדרה הנוכחית? תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני רוכש מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות פעמיים 256MB, או 512MB. למה אני מתלבט? מצד אחד: AMD לא מנצלת dual ddr בצורה טובה. מצד שני: הלוח אם תומך בdual ddr ויפיק ביצועים טובים יותר אם הוא ישתמש בdual ddr. אז עם איזו קומבינציה יהיו לי ביצועים טובים יותר? אני לא מתכנן OC והמחשב מיועד למשחקים. המעבד: AMD ATHLON 2500+ BARTON (512K,333Mhz) TRAY CPU מאוורר למעבד: THERMALTAKE VOLCANO SILENTBOOST CPU COOLER FOR ATHLON XP לוח אם: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 MotherBoard(Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 SOUND, USB 2.0 זיכרון? אתם תחליטו.. אני קונה מזיגזג אז התחשבו במבחר שיש להם.. צירפתי קישור: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79&newitem=true תקרת מחיר לזיכ…

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  18. רציתי לשמוע פה כמה דעות של אנשים... יש לי את הכסף , ואני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתכנן ללכת על מובייל 2600 +לוח אם NF7-SL עכשיו הסדרה שהולכת להחליף אותם תיהיה לסוקט 754 , אז אני יצטרך לוח אם אחר ... וגם אני לא בטוח מה יהיה המחירים של המעבדים החדשים , למישהו יש מושג? אז על מה ללכת? להשיג עכשיו אט'לון לפני שנגמר או לחכות לחדשים?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by X-Style,

בקרוב אני עומד לקנות מחשב ובגלל התקציב אני לוקח E4400 ואת המאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro וחשבתי לעשות לו OC.. הבעיה היא שלחבר שלי יש את המעבד (בלי OC ומאוורר סטוק וג'יגה זיכרון).. עכשיו, הוא אומר לי שהוא לא מת על המעבד ולדעתו הוא לא כזה מהיר וכו'.. עכשיו השאלה היא האם הוא לא מהיר בגלל הג'יגה זכרון (למרות שהוא אומר שמשחקים שהם לא הכי כבדים לוקח להם דיי הרבה זמן להטען) או בגלל שהמעבד עצמו פשוט לא הכי טוב והוא יותר מעבד תקציבי אז ההתלבטות היא או לקחת E4400 ואת המאוורר ואת הכרטיס מסך 8800GT של PALIT שהוא הכי זול או אולי לרדת בכרטיס מסך ל3850 ולקחת E6550 ולעשות לו OC ואז המחשב ירוץ יותר מהר אבל המשחקים לא ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות.. עכשיו הקטע הוא שרוב הזמן אני לא משחק…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by CrackPot,

שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות זכרונות (בארצות הברית), ואני רוצה נצילות של 100% על הלוח P4P800 Deluxe. אל תתייחסו למחירים, הם הרבה יותר זולים מהארץ. : השימושים הם OC, ובעיקר שבעיקר ביצועים במשחקים, גם אם זה חצי פריים. הדגמים הם- Corsair XMS PC-3200 PRO- 400Mhz: 2-3-2-6 OC'z PC-3500 Copper- 433Mhz: 2-3-3-7 2T OC'z PC-4000LE Copper- 500Mhz: 3-4-4-8 OC'z PC-4000LE Gold- 500Mhz: 2.5-4-4-7 Mushkin Black Level II- 400Mhz: 2-2-2 אם אתם צריכים עוד פרטים, אז תאמרו. תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by composite,

אני עומד לקנות מחשב חדש. אז ההתלבטות שלי היא כזו: לגבי המעבדים: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200 ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800-E של Asus? צריך להתחשב בזה שאני אעשה אוברקלוקינג כבד... ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OC'z PC4000 Preformance? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OC'z PC3500LE או Mushkin Black II? (שניהם מבוססי BH5). תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  22. שמעו אנחנו מעבירים חצי מחשב שלי לאחותי וקונים לי לוח אם חדש + מעבד חדש וגם זכרונות. כרגע יש לי 2 של 256 ועוד אחד של ג'יגה עכשיו אני צריך להעביר לפחות 512 לאחותי עם הלוח אם. אז מה שאני חשבתי זה להעביר אליה את ה-2 של 256 ולקנות אצלי עוד אחד של ג'יגה, הבעיה זה שאני חושש ששתיים לא יספיקו לי, אז חשבתי להוסיף עוד 2 של ג'יגה ואז יהיה לי 3, הבעיה שנוצרת היא שלא יהיה לי DC, שלפי מה שהבנתי זו בעיה רצינית, למרות שכיום אני ללא DC, הייתי מעדיף באמת להוסיף בביצועים... כמובן שאפשר להעביר אליה א ה- 2 של ה- 256 ולהוסיף אצלי עוד 3 ג'יגה אבל זה כבר יוצא ממש מלא כסף, ותחשבו שחוץ מזה אני גם רוצה לקנות מעבד + לוח אם... אז מה אתם חושבים ? מה אתם הייתם עושים ? אתם חושבים שאני אנצל בכלל 4 גי'גה …

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  23. Started by zam,

האם להוסיף למפרט 2GB 1066Mhz כך שיהיו לי 4GB או לקנות 2GB 1066Mhz חדשים.

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  24. ככל הנראה ההזמנה שלי מהחנות שבה הזמנתי עומדת להתבטל (עקב ההמתנה הארוכה לרכיבים), אז אני כבר מתכנן את הלוח\זיכרון שיחליפו את אלו שלקחתי... ישנן שתי אפשרויות העומדות בפניי: 1. אופציית הDDR, זיכרון- הקורסאיר 3000, לוח 4G4A+ של אפוקס. 2. אופציית הRDRAM, זיכרון- קינגסטון 1066, לוח אביט TH7-II. כסף כרגע לא מהווה קריטריון, אני אקצץ בחלקים אחרים ואסתדר איכשהוא... השאלה היא מה עדיף לדעתכם, מבחינת O\C ברור שעם הDDR אני אגיע יותר רחוק...אבל עם הRDRAM יהיו ביצועים טובים יותר ככל משאני יודע. מה שמושך אותי עוד לקראת הDDR הוא הDUAL DDR שאמור לצאת בחודשים הקרובים..ולהשאיר את הRDRAM הרחק מאחור. מה דעתכם? על איזו אופצייה ללכת?

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by majestix,

אני קונה השבוע מחשב למטרות משחקים וOC ויש לי התלבטות בקשר למעבד בעיקר: יש את האפשרות של אופטרון 146 וOCZ PC3200 Platinum Rev. 2 (איך הזכרונות האלה, אני יודע התזמונים שלהם צריכים לעלות כדי להגיע גבוה אבל כמה התזמונים משמעותיים-האם זה משמעותי שהם לא יהיו ב 2-2-2-5 אלא יותר גבוה?) ויש את האפשרות של 3800X2 וזכרונות יותר זולים כמו סמסונג TCCD. השאלה היא מה יותר משתלם? מבחינת OC האופטרון אבל מה מבחינת שאר הדברים? האם השיפור של הכפול ליבה לעומת החד ליבה משמעותי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.