מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להחליט אם להגיע פיזית לחנות או להזמין דרך האינטרנט. החנות לא רחוקה מהבית שלי אבל יותר נוח אם זה יגיע לדואר. * אז אודה אם תייעצו לי באיזה אופן לקנות. * וגם - מה צריך לבדוק כשקונים זכרון 1 ג'יגה של קינגסטון? איך יודעים שלא מכרו לי מוצר לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מדגם K9N neo v3 המשתמש בצ'יפסט NVIDIA 560, כמעט בשום מקום ברשת אין איזכור לגבי הלוח הזה, וכנ"ל לגבי הצ'יפסט שהוא משתמש בו. הדבר היחידי שמצאתי הוא סירטון של בחור שמציג את הלוח, ולפי מיטב הבנתי הוא טוען שיש ללוח קבלים מוצקים, ושבעצם זה משהו שהופך אותו ללוח יוקרתי, רציתי לדעת אם באמת יש לו קבלים מהסוג הנ"ל, או שפשוט לא הבנתי את מה שהוא אמר. מה הייתרון בקבלים מוצקים לעומת רגילים?, ומה אתם חושבים על הלוח הזה?, יש לו מתחרים בטווח מחירים שלו? ולמה קשה מאוד להשיג מידע על הצ'יפסט שהוא משתמש בו? הנה קישור לסירטון המדובר: ]
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב שלם עם הזכרון OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz בחנות נאמר לי שזהו DIM יחיד שעובד בDUAL CHANNEL (הייתכן?) כך שאוכל להגיע עד 8GB ע"י שידרוגים כשהגיע המחשב, פתחתי לבדוק את הזכרונות וגיליתי ששמו לי OCZ 1GB X2 פניתי לחברה ועכשיו הם אומרים כי OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz זה שני כרטיסים של 1GB זהים אז למה נאמר לי כי זה כרטיס יחיד שעובד בDUAL CHANNEL???!! בחברה לא הסכימו להחליף לי לכרטיס יחיד בטענה שאין כרטיס כזה מסדרת PLATINIUM ולא הסכימו לפצות אותי נכנסתי לאתר OCZ "ולהפתעתי" מצאתי כרטיס כזה חזרתי אליהם להראות להם כי יש כרטיס כזה ואמרו שהם יבדקו ויחזרו אליי המחשב נרכש בתאריך 15/8/07 ומאז לא חזרו אליי, אלא אני יתקשרתי כל יום, וכל יום אמרו לי שיחזרו אלי…
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג רק את לוח האם והמעבד לוח אם - Asus Blitz Formula מעבד - Q6600 השאלה היא האם כדאי לחכות למעבדי ה 45nm הוא ללכת על זה עד הסוף?
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח ללוח עם כ. מסך משולב, מעבד וזיכרון (גיג'ה) ומארז. (את השאר יש לי) מעבד Intel Core 2 Duo BOX (מה זה אומר אגב BOX? כדאי?) תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם מהסוג הזה: http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2449 בקיצור יש לו 800MHZ FSB ורשום בלינק שנתתי שהוא תומך בE6XXX אבל הוא מפעיל אותם ב800FSB בימקום ב 1066MHz. בכמה אחוז בערך זה יוריד את הביצועים??? דוגמא: אם אני אקנה E6600 שיפעל אצלי ב800FSB הוא יפעל פחות טוב מE6300 ניתמך??? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אך אני יכול לדעת את שם של הזיכרון שם חברה ודגם
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי כבר שבועיים מחשב חדש עם לוח אם GA P35C DS3R (ver 1.1) ועליו Q6600 עם קירור של אינפיניטי. המארז הינו פוסידון עם 2 מאווררים (סה"כ יש לי 3 פרט לספק). גם לוח האם (מעודכן עם הגירסה האחרונה שיש באתר של גיגהבייט) מדווח טמפ. של 60-70 מעלות בהתחלה. שמעתי פה ושם שיש טבלאות כיול לטמפ. אך אחרים מדווחים על טמפ. הרבה יותר נמוכות. אז מה קורה אצלי ??? אגב גוף החימום אינו חם במיוחד ואין OC. נראה לי שיש מעבר חום טוב בין המעבד לגוף הקירור. את הבדיקה עשיתי ע"י ניתוק המאוורר של האינפיניטי והרגשתי תוך שניות לא רבות את החום עולה בצלעות הקירור של האינפיניטי. לאחר חידוש פעולת המאוורר (שאגב שקט מאוד) הטמפ. של גוף הקירור ירדה. אז מה קורה עם דיווחי הטמפ. שלי (פרט ללוח האם, אני משתמש ב TAT ו Co…
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קודם כל עברתי על הדביק ולא מצאתי תשובות אז פתחתי את הנושא.. מה צמד האותיות הזה אומר? מה עדיף cl 5 או 4? כאילו כמה שהcl נמוך זה יותר טוב או להפך? תודה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
ביקורות ראשונות ברשת. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=611 מעניין מתי יגיע ארצה. במחיר טוב עם ביצועים כמו שנראים בביקורת - הלוח יהיה עדיף מבחנתי על הגיגביט DS3. דעות?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלי בן חצי שנה בערך .לא עבר האצה ..עובד נפלא ...
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
לפי החוברת של לוח האם הוא תומך בDDR1 במהירויות 266, 333, 400 מה"צ. עד עכשיו היה בו 256MB של 400MHZ והיה לי זכרון מיותר 256MB של 266MHZ אז הוספתי אותו ובינתיים המחשב עובד בסדר. זה רעיון טוב? או שעלולה להיות בעייה לשניהם לעבוד ביחד?
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בעקבות קניה קרובה של אחד הלוחות הנל כנראה (מIQPC) אני רוצה להבין את ההבדלים בינהם והאם שווה לחרוג לDS3 הרגיל אולי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2546&ProductName=GA-P35-S3 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2599 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2544&ProductName=GA-P35-DS3 אלו הקישורים ל3 הלוחות: DS3L: *רק 4 חיבורי SATA, אבל זה יספיק לי *אין RAID- אין לי צורך *כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller בלבד *טוען לקבלים מוצקים- All solid capacitors design. אבל לא כתוב שהוא עמיד …
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי M2A-VM של ASUS ואני מעוניין לחבר את הUSB מהפנל הקדמי על הלוח אם. יש לי 2 חיבורים עבור שני פורטים של USB, לכל אחד 4 פינים. מישהו יודע איך אני עושה את זה? מישהו נתקל בבעיה דומה בלוח אם אחר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שיותר זול וטוב. עוד 1GB ראם, או שני סטיקים של 512. מה שעדיף. שיתאים ללוח אם שלי DFI lanparty ultra-d/ לא יעשה OC לזכורונת, רק למעבד ולכרטיס מסך. שיהיו חזקים וזולים. תודה
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שווה לקנות מעבד עכשיו או שמה אמורים לצאת מעבדים ושיורידו את הCORE 2 DUO? אני מתכוון לקנות E6750 תודה..
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים של ברצלונה התחילו לזלוג: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=157136 נקצר עבור מי שאין לו סבלנות לקרוא: אכזבה! עכשיו ברורה הסיבה לדחיות ולאי פרסום המבחנים. הפסד שבין 10% ל-20% ל C2Q ב CPC . דרך אגב, במבחן ה-3DMARK שפורם עם תוצאה של 30000 היו 3 כרטיסי 2900XTX
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד ואני מתלבט בין E2140 לE4400, אני מתכוון להמהיר את שניהם לאיזור ה3GHZ אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים? אני בקושי משחק אבל אני ארצה לשחק בקריסיס ובGTA 4 כשייצאו . אשמח לראות באנצ' שמשווה בינהם כששניהם על 3GHZ. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף DDR 2 2G 1066MHZ CL7 או DDR2 2G 800MHZ CL4 שני הזכרונות הם של קינגסטון
-
- 7 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שמצדיק הפרש של 500 שקל? לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
כל גיימר שקונה מחשב היום מחליף אותו (כולו) תוך מ ק ס י מ ו ם שנתיים. אז אם אפליקציות שינצלו את מרובעי הליבה אין עדיין, וגם אין צפי לשנה-שנתיים הקרובות (או שאני טועה?), אז למה לקנות מרובע ליבה על פני כפול ליבה? אני שואל כי אני לפני קניה, ואני מטלבט הרבה בין הסדרות. למען האמת, אני מתחיל לפזול אל ה E2XXX. אני מתכנן גם המהרה רצינית. אז יש למה לקנות מרובעי ליבה?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3421 זו אריזת TRAY, אך אני קונה בכל מקרה מאוורר כך שזה לא משנה. הם לא מוכנים לאמר מי היבואן, והאחריות למיטב הבנתי היא רק דרך החנות ולשלוש שנים. נראה לכם שווה?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-