מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעלה את המחשב זה מראה לפעמים 6*266 ולפעמים 8*200. אם אני נכנס לביוס אי אפשר להגדיר את הדברים האלה ידנית. הלוח שלי: PSLP-LE יש למישהו מושג למה זה קורה? והאם זה אומר שיש כאן בעיה? (המחשב נכבה אחרי כדקה, ואני מנסה להבין אם התופעה שהצגתי קשורה לזה) בשלב זה אני לא מעוניין להתמקד בבעיה אלא בתופעה שהצגתי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתלבט בין שתי לוחות אם אלו: Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX | Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX מה ההבדל ביניהם? וככל שישנו, מי מהם עדיף? כמו כן, עד כמה הם מתאימים למעבד i5 3570k? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שאלה, מה האחריות שיש על מעבדים של אינטל? QX9650 במיוחד... ממה ששמעתי האחריות על המעבדים היא "לכל החיים" השאלה היא, אם יש לי מעבד שהוא לא נקנה דרך חנות כלשהי, האם מספיק למשל לתת מספר סידורי כדי לממש אחריות? אשמח לתשובות מיודעי דבר.
-
- 6 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
AMD מחזיקה בנתח שוק של 23.3% בזכות הגדלת מעבדי AMD במחשביים ניידים. ברבעון השלישי של השנה אינטל החזיקה נתח שוק של 76.1% מ 73% מהרבעון הקודם בזמן שAMD החזיקה ב23.3% יותר ב1.3% מהרבעון הקודם. (השיא של AMDע) ברבעון השני של השנה בשוק השרתים מעבדי האופרטונים של AMD החזיקה כ25.9% מכלל שרתים ,מ22.1% מהרבעון הקודם. לא רק זה, AMD הגדילה את אספקת האופרטונים ב45% מרבעון לרבעון. למקור ועוד פרטים: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20061031044241.html (מקווה שלא טעיתי בתרגום,אם יש טעות תתקנו אותי :-\)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus A8n-e והפיטשר של Cool n Quiet עבד מצוין היו לי 2 סטיקים של 512 זיכרון=1024 MB לאחר מכן הוספתי עוד 2 סטיקים של 256 מאותה סידרה ויצרן (הלוח הוא דואל צ"אנל) ומאז הCool n quiet לא נותן למחשב לעלןת בעיות כמו מסך כחול- ביוס eroor ואפילו לא מוצא את ה HD ... אז ביטלתי את זה.... מישהוא יודע מה עושים ולמה זה קורה ?? תודה
-
- 15 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
היי. כפי שהבנתי, יצאו מעבדים חדשים של אינטל. בדקתי בחנויות, עדיין לא הביאו אותם. לכן השאלה שלי, מתי המעבדים החדשים יתחילו להמכר בארץ, האם תהיה הנחה על מעבדי i5, והאם לקנות את הסדרה הישנה של אינטל או החדשה. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למטרות שונות בינהן עבודה. אני צריך שהוא יוכל להפעיל SOLIDWORKS בקלות ויאפשר לי לעשות דברים נוספים בזמן שאני מפעיל את התוכנה. ראיתי מחשב עם מפרט ויש לו מעבד E5700 אני רוצה לדעת איך המעבד והאם אני יכול לעוד איתו. תודה רבה ושבת שלום! עריכה: אני יודע שלקנות מחשב "קומפלט" יוצא יותר יקר ופחות טוב אבל אין לי את הזמן להתעסק עם הרכבת מחשב, ולכן אני קונה מחשב "קומפלט" עם המעבד הנ"ל. כמו כן אם מישהו מכיר מקום שמוכר מחשב שיעמוד בדרישות שלי במחיר טוב מוזמן להציע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! השאלה שלי היא האם במעבדים כפולי ליבה התדר המצויין הוא תדר של כל ליבה או "תדר כללי"? לדוגמה E6600 הוא בעל תדר של 2.4GHz ז"א שאני יכול להתיחס אליו כאל שני מעבדים שכ"א מהם בעל תדר של 2.4G או לא? ואם לא, אז מה מציין התדר? בתודה, אלי
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
-
ברשותי מעבד CELERON S775 3.33Ghz 64Bit קניתי אותו ב KSP ויש מתחת מדבקה זה המדבקה של האחריות ואמרו לי שאם מורידים אותה אז אין אחריות אקיצר לא ידעתי את זה הורדתי אבל החזרתי והיה לי בעיה של מעלות היה מופיע לי 11 מעלות אז השאלה אם המעלות אולי היו ככה בגלל המדבקה ואם זה בלי מדבקה זה יכול לשרוף משהו ? זה סוקט 775
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לא חומרה בלוח ( זה שיהיה חריץ PCI -3.0 וזכרונות מהירים לא רלוונטי אלי ), הכוונה לעיבוד וידאו , משחקים שפות מעבד ,עיבוד אינפורמציה ע"י המעבד למי שמבין ( לדוגמא ב- AMD יהיה בבולדוזר שפת מעבד חדשה SSE5 שיתן שיפור בוידאו )
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אינטל יצרנית גדולה וטובה של מעבדים וצ'יפסטים. מה בלוחות שלהם פחות טוב מלוחות של חברות אחרות(פרט לאי תתמיכה ב-OC) ולמה לדעתכם אינטל לא מנסה להיות מובילה בתחום הזה?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לוח 1 - http://www.skypc.co.il/pl_product~31146~10~0.htm לוח 2 - http://www.skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm ???
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
i5 2500 בא עם מעבד גרפי בילט-אין HD 2000, בעוד ש-i5 2500K בא עם HD 3000, שעולה על ה-2000 בביצועים. הבעיה היא שאם רוצים לרכוש מחשבים (מדובר בכמה יחידות) ללא כרטיס גרפי נפרד וללא אוברקלוקינג, יש הגיון ללכת בכ"ז על ה-2500K? האם נכונה הידיעה שקראתי שה-HD 3000, זהה ביכולותיו לATI 5450?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המפרט שנקנה לפני 10 שנים ב10 אלף שקל. המפרט: Intel Core i7-920 מעבד Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם - השם ייקום דמו G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM צורב Fractal R2 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt יש מצב להשיג לוח ב200 שקל ולהציל את המחשב? איך אני מחפש תחליף ללוח? מה לרשום? מאיפה אפשר להשיג? המחשב היה ממש מהיר גם לפני חודש... לא נופל…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
ניסיתי לקרוא קצת שירשורים בנושא ולא מצאתי תשובה לשאלותי. מה הקשר בין המעבד\לוח אם\זכרון בהקשר של מהירות? האם נכון שרצוי שלכולם יהיה אותה מהירות? האם נכון ששום מעבד לא יכול לתקשר עם הזכרון\לוח אם במהירות גבוהה יותר מ 667? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר להרכיב מחשב מבוסס רייזן מהדור האחרון ככל הנראה ryzen 2600/x. אני זוכר שהדור הראשן של המעבדים\הלוחות היה בעייתי עם זכרונות מסוימים. ממה שאני הבנתי בדור החדש התאימות הרבה יותר טובה.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לפני 3 שבועות (או חודש, בכול אופן משהו כזה...) פניתי לחנות מחשבים שכונתית ליד ביתי במטרה להצעת מחיר. מה שרציתי היה: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7-SL הצעת המחיר הייתה 550 ש"ח (כולל הרכבה) והמעבד + לוח האם הנוכחים שלי (סלרון 2400, ג'יגה-בייט GA-8SG800). בקיצור, אמרתי לו להזמין, אבל בגלל הבעיה עם הנמלים (ועוד כמה תרוצים) הוא עד היום לא השיג את החלקים. לא נורא, לא כול כך בוער לי, אני חייל וחוזר רק כול שבועיים בערך. השאלה שלי היא האם, לאור העובדה שעבר כמעט חודש (ואני מניח שיעברו לפחות עוד שבועיים עד שאני אצא עוד פעם) ולאחר ששמעתי על יציאה של מעבד AMD חדש, היו שינוי מחירים מספיקים כך שאני יוכל לקחת מעבד מעט חזק יותר (2600/2800)? והאם העסקה הזאת בכלל טובה? בתודה מראש, אסף
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
חשבתי שאם אני כבר קונה מחשב חדש למה לא שיהיה לו פוטנציאך לOC מכובד. לכן אני חושב שאני אוותר על PC3200 ואקח PC3700 או משו אחר שאתם ממליצים לי כי אני ממש לא מבין בOC ומקווה להבין בהמשך. אז ככה אני עוד כמה חודשים אולי פחות מתכוון לקנות מערכת מבוססת אטלון 64 וכאשר המחשב כבר יספק אותי אני אתחיל לעשות לו OC, על אילו זכונות אתם ממליצים? וגם.. כאשר אני ארצה לעשות OC איך אני בדיוק צריך לעשות את היחס בין המעבדזכרון/כרטיס מסך? האם הרכיבים הללו צריכים להיות ביחס מאחד לאחד? וOC למעבד וזכרונות עושים דרך הביוס? ומדוע צריך להוסי, מתח?? בבקשה תענו לי על השאלות! תודה רבה רבה רבה!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי במפרט רשום: Intel Pentium® III/Pentium®4, AMD AthlonTM XP
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זה נכון שמעבדי amd לא יתמכו ב dual channel אם שתי הזכרונות הם עם צ'יפים שונים? ומה ההבדל בביצועים בין SC ל DC במעבדי AMD החדשים? ואיך אני בודק איזה צ'יפ יש בזיכרון שלי?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בזמן שהביקורות הטריות עבור ה-Ryzen 9 3950X ומעבדי ה-Threadripper 3960X ו-Threadripper 3970X מהללות את הזינוק העצום ביחסי עלות-תועלת שביצעה מפתחת השבבים - אנחנו מקבלים אישור לכך שהטוב והעוצמתי ביותר עוד לפנינו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-