עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Goat17,

אהלן אנשים אני עומד לקנות בקרוב מחשב גיימינג חדש בתקציב של 5500 ש"ח בערך ומתלבט בין שני לוחות הIP35 PRO של abit http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro&fMTYPE=LGA775 וה P5K-E/WIFI-AP של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1655&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 המחיר של שניהם זהה פחות או יותר, אני נוטה יותר לכיוון הabit.. אשמח לשמוע דעות של אנשים פה על שאר המפרט אני דיי סגור- E6550 leadtek 8800GTS 320 2*1Giga 800Mhz OCZ 250GB WD LG DVD Burner SATA Hec 480W על מארז האמת אני עדיין לא סגור אז משהו בסביבות ה200-300 ש"ח.. אז אם למישהו יש משהו להציע אני אשמח

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by epolak1,

שלום, האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי את ההבדלים בלוחות אם המבוססים על ערכות הצ'יפ סטים מסדרה 3 של אינטל (31 33 35 38 ). או אולי קיים באיזה מקום מאמר המתאר את המפרטים השונים?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8752

4. השאלה בכותרת, תודה לכל העוזרים. פיטר.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. א. AMD אף פעם לא השתמשה בשם "Dual Core" במוצריה. ב. היחוס הוא למעבדי ה"Pentium Dual Core", שהם למעשה Yonah לניידים וConroe לנייחים. בנוגע לתביעה, הם טוענים שטויות, השימוש במותג ה"Dual Core" (גם בשוק הניידים, וגם בנייחים) מוגבל לשנת 2007 בלבד בדגמים: Pentium T2060/T2080/T2130 Pentium E2140/E2160 למי שלא מבין איפה בדיוק הפגיעה, הנה הלוגו: וזה אינו הלוגו למעבדי הPentium D שללא סיבה שפויה מכונים (ע"י הצרכנים בלבד) מעבדי "Pentium Dual Core": רואים "Dual Core"? לא. ג. זה Core Duo (וזה "Duo" משמע "צמד"), לא Core Due.

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by assaf990,

הציעו לי לרכוש את אחד המעבדים האלה, באותו מחיר. איזה מעבד עדיף? אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים ומהירות. (המחשב מיועד לתיכנות .NET ) בפרט: האם נכון שהמהירות של החדש (1.6) זהה למהירות הישן (2.6)? (כלומר החדש לפני הכפלה?? :s05:)

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרגע הזמנתי את הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 אבל אני מטלבת אם לשנות ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 מה ההבדל בינהם? חוץ מ40 שקל במחיר.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב

9. שלום, לאור העובדה שההורים שלי עומדים לקנות מחשב חדש החלטנו שהמחשב החדש יעבור אלי והם יקבלו את המחשב הישן שלי לאור העובדה כי התקציב מוגבל לאזור ה 2300-2500 ש"ח רציתי לברר מספר דברים 1. אני חשבתי על מעבד E4400 ,האם זו בחירה טובה ? לפי מה שקראתי זו בחירה תקציבית די טובה מה המעבד המקביל של AMD שמספק ביצועים ברמה שלו ? 2. זכרונות, בחנות שבה הורי רוצים לקנות (רק עליהם הם סומכים), אני יכול לקנות או 1 GB של זכרונות במהירות 800 של AENON או 1 GB של זכרונות במהירות 667 של קינגסטון/TRANSCEND מה מבין האופציות עדיפה ? 3.לוחות אם, הלוח אם שמוצע שם כברירת מחדל הוא INTEL NEWBERRY LAKE D945GCNL לפי מה שראיתי הלוח אם הזה פחות טוב ממה שיש אצלי כרגע - INTEL 946GZIS האם זה נכון ? לכן אני ח…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by thejinji,

סיבת ההחלפה : היי היו לי המוני מסכים כחולים ואחרי שבירת ראש של כמה ימים החלטתי לפרמט ההתקנה של הXP מריצה את כל הקבצים וברגע שמגיע המסך של בחירת הכונן להתקנה או תיקון (המסך הראשון שבו יש אפשרות INPUT) המחשב נכבה לא ריסט רק נכבה וזהו החלפתי דיסקים קשיחים SATA וגם IDE הרצתי בדיקות זיכרון MEMTEST ואפילו את של מיקרוסופט נתקתי כל חלק מיותר ואפילו חיברתי את המסך ישירות ללוח בדקתי לו חום ניסיתי גירסאות שונות של XP כולן נבדקו על מחשבים אחרים ועובדים מצויין לקחתי את הSATA למחשב אחר והתקנתי עם הדיסק שלי- זה דווקא עבד אבל לא עשיתי SYSPREP אז לא יכלתי לנסות אצלי בדקתי לייב CD של UNIX ועובד מצויין מרוב ייאוש וכמובן צורך עמוק להיות אונ-ליין התקנתי 98 פעם אחת הוא נכבה באמ…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by tintin,

אני יודע שהוא תומך ב PENERYN השאלה שלי אם הוא תומך גם ב NEHALEM שיש בוא בקר זכרון מובנה?

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  12. בחלק מהלוחות יש תמיכה ב-eSATA כגון הלוחות של GIGABYTE.... מה זה אומר: 1. שהלוחות יש להם בקר מיוחד עם יציאה מיוחדת שמתאימה רק ל-חיבור חיצוני SATA? עם הגדרות מיוחדות ? או ש- 2. שבסך הכל סיפקו יציאה או כבל עבור חיבור כונן חיצוני שבעצם מתחבר לפלג של כונני ה-SATA...?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. קיבלתי המחשב לפני שבוע בתחילה שמעתי עכשיו לא ראוי לציין שביציאה האחורית אני שומע תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. שלום, רכשתי זוג זיכרונות של Corsair DDR2 1024MB 800MHz 6400 CL4. בלוח אם יש מקום ל - 4 זיכרונות, ורציתי לדעת מה זה אומר שהזיכרונות עובדים ב - Dual Channel. האם אני צריך להרכיב אותם פיזית על הלוח אם בצורה מסויימת או שאני לא עושה כלום ומערכת ההפעלה מבצעת את מה שנדרש. בנוסף ארבעת הסלוטים שעל לוח האם מורכבים בזוגות, האם אני צריך להתקין את הזיכרונות בכל זוג בנפרד על מנת לקבל Dual Channel, או שאני יכול להתקין כל זיכרון היכן שבא לי. תודה,

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by MagnuM_47,

אני קונה את המעבד של אינטל Q6600 עכשיו הבנתי שזה כפול 4 ולא כפול 2 שזה הDUAL רציתי לדעת.. אם כתוב שזה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz אז המהירות כאילו זה 2.4GHZ כפול 4? (כי זה קואדרו?!) ואם לא אז שמישהוא יסביר בבקשה... תודה...!

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  16. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=1320&l1=3&l2=11&l3=194&l4=0 אני לא רואה איפה הרזולוציה שיש לכרטיס גרפי.האם במסכי WIDE 20אינט'צ נניך תהיה לו בעיה?

17. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל קודם אני רוצה ללמוד על החומרות יותר לעומק על מעבדים למדתי ועכשיו אני רוצה להתמקד בלוחות אם. האם מישהו יכול לרשום הסבר רציני על לוח אם ולא מה התפקיד שלו.. אילה איך הוא נמדד על-פי איזה קריטריונים, ואני רוצה מעבד אינטל E6600\E6400\E6300 אז אם אפשר גם לתת לי כמה דגמים מומלצים ופירוט שלהם.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!

18. Started by lipa,

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=437

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  19. שלום תשמעו ראיתי מחשב ניד עם מעבד 1.7GHz AMD Athlon 64 X2 TK-53 / Procesador Dual Core/64-bit המחשב כעיקרון לסטודנטית בשביל גלישה אורד וכדומה... השאלה אם 1.7 כפול ליבה זה מספיק? פשוט אני לא יודע אך להתייחס למעבדי כפול ליבה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by poop,

שלום! אני מתלבט בין זיכרונות של קינגסטון לבין קורסאייר. איזה יותר טוב ומי עדיף? ומה ההבדל בין הזיכרונות? תודה רבה. נ.ב. עד כמה שראיתי, אין לקינגסטון DDR2 במהירות אפיק 1066 אלא רק עד 800. אבל אני לא שואל על זה אלא בכלל באופן כללי איזה יותר טוב ומי מהחברות עדיפה? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב למטרות של משחקים וOC אני סגור על כל המפרט חוץ מהזיכרונות (שאני לא מבין כל כך בנושא) אני מתלבט בין שני סוגים : ה KINGSTON DDR II 2GB Dual Channel 800MHZ CL5 שעולה 750 ש"ח או זיכרונות של CROSAIR שחבר שלי יכול להשיג לי ב800 ש"ח : ה Corsair Dominator DDR2 2GB 800Mhz CL4 Dual Channel איזה נחשב ליותר טוב בOC? עם איזה זיכרונות אני הוכל לגיעה לתדר יותר גבוהה? תודה מראש לעוזרים Kiss

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3077&p=1

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. קניתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE800URB2GK~15~0.htm כמו שאתם רואים התזמונים המוצהרים הם 4-4-3-15 ואכן פתחתי את המארז בדקתי את הזכרונות ואכן זה מה שרשום על המדבקה אולם בדקתי בשני תוכנות cpuz & everest וזה מה שקיבלתי [] איך אתם מסבירים את התזמונים האלו ? האם הזכרונות שקיבלתי דפוקים (יכול להיות ששמו מדבקה לא נכונה ?) ...

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  24. לוחות של DDR3 כמו P5K3 DELUXE תומכים גם ב-DDR2 ???

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  25. אז ככה, מעבד: Q6600 זכרונות PLATINIUM של OCZ 1000MHZ 4GB כ.מסך ULTRA 8800 של לידטק. זה בערך מה שחשוב+שתי HD מחוברים בRAID. עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם,החלטתי במחשבה לעתיד לא לקחת לוח SLI ובמקום להוסיף עוד כרטיס בעתיד אני פשוט אקנה כל פעם את ההכי חדש עקב סוג של קומבינה שיש לי. לפיכך, אשמח לקבל המלצה ללוח אם עם DDR3 אשר יתמוך את הזכרונות DDR2 שאני משתמש בהם היום. תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים