עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pMor,

מצאתי זכרונות ב"נועה", 512 מגה 400 מהירות, של קורסייר, והם עולים 380 שקל! זה לא זול מדי? והאם זה יהיה טוב למשחקים? מתוכננים משחקים כבדים (אני מתכננן לקנות עוד אחד כזה אחר כך אם זה טוב) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=737&catcode=294 תודה רבה לכל מי שיענה!!!

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Ck3,

שלום, החלטתי לקנות 2GB זכרון לשים במקום הזכרון הנוכחי (כרגע יש שני סטיקים של 512, בתזמונים שונים). אני רוצה להוציא 200-300 ש"ח, לא הרבה יותר מזה. אני כמעט לא משתמש במחשב למשחקים, בעיקר מפעיל תוכנות כבדות במקביל (סביבות פיתוח) וצופה בווידאו. האם צריך לשנות לי התזמון או מהירות הזכרון בכלל? או שאלו אמורים לשנות לי רק אם אני גיימר או מתכנן לעשות אוברקלוקינג? (אני לא) אשמח לקבל המלצות לגבי חברות טובות של זכרונות (corsair, OCZ, kingston?), כמה mhz ואילו תזמונים אם זה אמור לשנות לי.. אלו נתונים שהעתקתי מ everest בתקווה שיהיה פה כל מה שצריך.. אם חסר משהו תודיעו ואוסיף: עריכה: זה לוח האם שלי http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=P4VMA-M , שם כתוב 2 x 184-pin DDR SDRAM PC…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים ! ---- לא ראיתי שיש פורום קירור ---- אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  5. נגיד ויש לי לוח אם של ג'יגה בייט SLI שיש עליו 2 מושבים של PCIE לכרטיסי מסך . השאלות שלי הם כאלו : א. אם נגיד יש לי 2 כרטיסים של 8600GT על הלוח אז הם יתנו לי פי 2 ביצועים ? ב. בהנחה שסעיף א' נכון , אם אני שם כרטיס אחד 8600GT ועוד כרטיס אחר 1950PRO ואני מפעיל משחק שצריך בו DX10 האם שתי הכרטיסים ינוצלו או רק התומך בDX10 ? תודה .

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/amd-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%9e%d7%9b%d7%a4%d7%9c%d7%94-%d7%a4%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by TC2B,

מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58656 דף המוצר באתר היצרן: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3510&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=US הערה: זה לא NF4 U אלא NF4 רגיל (לא 4x) עם HT של 2000 מגה הרץ.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. ראשית אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון. אם לא סליחה מראש. אני עובד עם לוח אם MSI Neo2 - LS וזיכרון של Geil PC3200 Golden Dragon - Dual Channel. הזכרון עובד ב-CAS2. עדכנתי את הביוס לגרסה החדשה ביותר ואני עומד במצב מוזר. לפני עדכון הביוס, כאשר נכנסתי ל-DRAM timing setting - ובחרתי by SPD הזכרון זוהה אוטומטית ב-CAS2 (היתרה (3,3,6) עם Burst Lenght של 4. ב-Voltage לא נגעתי והשארתי על ברירת המחדל של 2.65v. שימו לב לא ניסיתי בכלל לבצע O/C. לאחר העדכון הזכרון מזוהה כ-CAS2.5 - כמובן שניתן לשנות ידנית, אבל לא ברור לי למה הוא לא מזהה את זה לבד. דבר נוסף - לאחר העדכון - וזאת הייתה הסיבה לעדכון - נוספה אפשרות ניצול ה-PAT של ה-i865. האפשרות נקראת כאן Performance Mode. קיימים 4 מצבים -…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  9. אז ככה. כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V) מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT. השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף) כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי. כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB. כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי. השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כ…

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by lartzi,

קניתי מחשב חדש והבטיחו לי שמהירות הזכרון הוא 333 אולם לא רשום שם כלום ומשום מה יש לי הרגשה שעבדו עלי בנושא. הזכרון שלי: Samsung M368L3223DTM-CB3 הורדתי את sandro Pro 2003 אולם לא מצאתי שום מקום שמצויין שם מה המהירות שם הזכירון הזה, כמו כן ניסיתי להיכנס לאתר היצרן אבל לא הבנתי מזה כלום . אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by bati6,

מה זה אומר שזה רושם במעלות צלזיוס core#0 core#1 package? מה זה כל האופציות האלה? בכל אחת מהן הוא מראה לי סוג אחר של מעלות

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  12. Started by brum,

אהלן. יש בידי ספק חדש שמלבד התקע הרגיל ללוח האם, והתקע לפנטיום 4 , יש לו עוד תקע. כמובן שלא מצאתי לו שימוש בלוח האם שיש לי, אבל הייתי שמח לדעת מהי התוספת הזו (4 פינים) ? תודה.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  13. משפחת ה-Nitro 5 המשתלמת של היצרנית הטאיוואנית זוכה לדגם חדש ובלתי רגיל לכתבה

14. Started by Swimmer,

במהלך חיפושיי אחר לוח אם, קראתי ב-MANUAL, של לוח של GIGABYTE, שניתן לחבר שני סטיקים ב-DUAL CHANNEL, ושניתן לחבר ארבעה סטיקים ב-DUAL CHANNEL, האפשרות השניה נראית לי דיי מוזרה, האם יש איזה אתר שמסביר על אופציות(כן, חיפשתי...)

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  15. שאלתי שאלה לגבי השוואת מהרות ותשובה שקיבלתי לא מובנת מזה בסטיקי ולמה אני לא יוכל לתת תשובה למשמגיב (הנושא נעול)

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  16. בבקשה תענו רק מי שיש לו את הלוח, בלי שטויות. ותפרטו סיבות בבקשה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by Oranl,

במחשב חדש שהזמנתי עם זיכרון של קינגסטון יש DIMM עם מדבקה של קינגסטון אבל בתוכנות CPUZ ואוורסט זה רושם לי שהזיכרון הוא Qimonda... זה תקין?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות Intel core i5 2500 וDDR3 G.SKIL 8GB 1600 MHZ. *אני לא מתכוון לעשות OC לכל רכיב במחשב. איזה לוח אם שווה לי לקנות בתקציב של עד 700 שקל בערך

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. Started by raul53,

הלוח אם שלי הוא m68mt-s2p (rev. 3.0 אני רוצה לשנות בהגדרות של הביוס שיהיה achi בשביל ssd שקניתי. אך אין לי אפשרות כזאת. חיפשתי אם יש עידכון לביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#bios First Release - משמע שאין עידכון, וזה מה שיש לי, נכון? אז אין טעם להתעסק עם זה צריך להוריד דרייבר "SATA RAID/AHCI"? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#driver הורדתי את זה ואין שום התקנה, רק קבצים, באתר כתוב: Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy floppy? מאיפה אשיג אחד? אפשר עם USB? אולי להתקין דרך הווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  20. ראיתי לינק לביוס שמישהו נתן בפורום אוברקלוקינג וקירור: http://planet.nana.co.il/luna10/d25cpconrev2d.zip אמרו שם שהוא טוב, אז אני רוצה להוריד אותו ולהתקין אותו על לוח אם ABIT NF7, במקום הביוס המקורי שיש לי עכשיו. רק רציתי לפני זה לשאול כמה שאלות: 1)איך מתקינים? 2) אם אני אתקין את הביוס הזה אני אשאר תקוע איתו או שאני אוכל להחליף אותו בעתיד? 3) יש סיכוי שילך לי כל הלוח אם אם תקרה תקלה במהלך ההתקנה? איזה תקלות יכולות לקרות? תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  21. שלום לכולם, בעיקרון נדפק לי הלוח הישן סה"כ בן שנתיים ( תעזבו עם האחריות כבר ניסתי ) כל שאר הדברים הכרטיס זיכרון, המעבד, כרטיס מסך AGP וכולי... עובדים מצויין. אז אני מחפש לוח אם שיהיה בו גם רשת, לפחות שתי כניסות PCI כניסות AGP ו PCI Express הלוח חייב להיות מותאם ל-754 AMD Athlon 64 Socket ; ו - DDR 400. המחיר לא משנה. תעזרו לי למצוא משהו טוב תודה זאביק.

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by doreiny,

איזה לוח אתם אומרים יותר טוב (לא רק לאובר קלוק כי זה ברור שה dfi) MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 או ה DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ?

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by eitan kribu,

אנשים האם קיים לוח אם המשלב כניסות או כניסת PCI ןגם AGP?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  24. כרגע יש לי ddr400 512 cl 2.5 של twinmos עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה מ-ksp אבל יש להם של חברות שונות רק ולפי מה שהבנתי יכולות להיות בעיות עם זה. וגם אי אפשר להחליף או להחזיר ציוד שנרכש ב-ksp. מה לעשות? זה באמת יכול לא להתאים אם אני לוקח של חברה אחרת?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  25. שלום רב. יש לי בעיה, יש לי שני דיסקים קשיחים וצורב אחד, כולם PATA. אני צריך לוח אם שיהיה אם כרטיס מסך מובנה, יתמוך בקונרו, יהיו לו שני PATA ויעלה בסביבות 600. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים