עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by wooda,

מישהו שמע על הזיכרונות של DIGMA? ואם כן, אז הם טובים?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  2. דיברתם כאן על כל כך הרבה לוחות שאני לא ממש מבין כבר מה כדאי לי! יש לי תקציב של 1200 שקל אבל כמובן שאפשר פחות! אני בכלל לא מתעניין בOC אבל רוצה לוח חזק שיחזיק לי הרבה זמן. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  3. ברשותי מחשב שמארז הוא חדש וגם הספק וארד דיסק וגם כרטיס המסך.יש לי מאוורר טוב למעבד Arctic-Cooling האם הוא מתאים לתושבת M3 יש לי כרגע מעבד AMD 6000 וזיכרון 2 גיגה.מעוניין להחליף AMD 945 ולוח אם. וזיכרון ל4 גיגה יש לציין שהמחשב עובד בצורה טובה.אבל התחושה שאני צריך עוד קצת האם יש לכם המלצות לשדרוג? רק מחנות זיגזג בבקשה והאם אני ארגיש שינוי בביצועים? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. בקשת לוח אם: לוח נוכחי: Intel Smackover DX58SO מעבד: Core i7 920 OC: אני רוצה לבצע בהמשך שתהייה לי את האפשרות. ספק כוח: FSP700-80GHNDDR (זכרונות): Kingstone 2gb x2 דגם מארז*: 101 soprano rs thermaltake תקציב: 900 פחות או יותר SLI / CF: CF חנות מועדפת: Tms / Ksp בקשות מיוחדות: יש לי מעבד triple channel memory עכשיו הלוח אם שיש לי עכשיו לא תומך את ה triple channel memory ואז נוצר לי צוואר בקבוק המעבד שלי לא ממצא את כל היכולות שלו אז אני מחפש לוח אם שיהיה מותאם למעבד שלי ושיתן לו לממש את כל היכולת שלו. סיבת הקנייה**: רשמתי למעלה בבקשות מיוחדות.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

טוב אז.. לאחר מחשבה רבה-פשוט לא הגעתי למסקנה.. ראו את חוסר ההבדלים ביניהם במשחקים שונים, באוברקלוק של 3.8: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3533&p=3 הבדלים כ"כ זניחים! יכולות האוברקלוק של ה-940 הם בערך 4.2/3GHz. כמה של ה-720? חוץ מזה, איך פותחים עוד ליבה ל-720, ועם איזה לוח ניתן לעשות זאת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by Fabian,

הצביעו!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם עד 700 שקל! מפנדה! אם צריך אז הספק הוא ליברטי 400 וואט והכ.מ הוא 8800 עם 320 מגה.... הלוח הוא לAMD 5600MHZ וזיכרון של 800 MHZ תודה. עריכה: לא עושה OC!

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  8. שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב, והייתי מעוניין לדעת אם השילוב שעשיתי בין המעבד, לוח האם והזיכרון הוא מוצלח. מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 0.13 micron - Thoroughbred Core לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G זיכרון: GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory 333 Mhz השאלות שלי הן כאלה: 1) האם הרכיבים בכלל מתאימים? כלומר, האם זה יעבוד? 2) האם ההתאמה היא מוצלחת? כלומר האם אין פה צוואר בקבוק? 3) ראיתי שהלוח-אם מופיע גם כ-pro. יש הבדל בין pro לרגיל? מה ההבדל? תודה מראש, יואב.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by shloosh,

כרגע במחשבי הקט ישנו סלוט נחמד שלך 256 זיכרון DDR 2700 והמשחקים פועלים טוב אך אני רוצה יותר ;D ;D ;D ;D רציתי לדעת האם הוספת 256 זיכרון תשפר בהרבה את ביצועי המשחקים ואם כן בכמה אחוז בערך.. תודה!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש את הלוח הבא : DFI infinity NF4 Ultra יחד עם AMD 3000 64bit ורוצה לשים 1GB זיכרון ( שדרוג לעתיד ל 2GB ). הבנתי שהלוח תומך בערוץ כפול ורציתי לדעת אם אני אשים סטיק אחד של 1GB במקום שניים של 512MB האם אני עלול לפגוע בביצועים ? ( ההבדל בין שני סימים של 512MB לבין 1GB דיי זניח ). לא מתכנן O.C והזיכרון אותו חשבתי לרכוש הינו של חברת Geil .

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by eitan kribu,

אנשים האם קיים לוח אם המשלב כניסות או כניסת PCI ןגם AGP?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by vourt,

האם מישהו מכיר את הלוח האם הוא תומך בRAID ? לוח P5P43TD של אסוס, שימו לב לא גרסת הפרו!. בחיפוש בנט הנושא לא ברור אם כן או לא ואני צריך להחזיר תשובה האם לקחת לוח זה במקום הP53Q-E שהלך... תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. Started by The Winter King,

היות וממילא אני מתכוון להוסיף זיכרון וכרטיס מסך, השתעשעתי ברעיון להחליף למעבד יותר חזק/מהיר (אני עובד עם תוכנות גרפיות). השאלה שלי היא האם זה משתלם כספית ואם כן מה מומלץ?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by Asafalfa,

היי חברה אני עכשיו הולך לקנות לי מחשב חדש ואני מרכיב את כל המחשב מחלקים בחול ... הבעיה היא שאני לא ממש יודע עדיין מה אני רוצה . המחשב אמור לשמש אותי לאפליקציות של יצור גרפי וכמובן איך לא משחקים וסרטים. את האמת אני לא יודע עד כמה כדאי לרכוש את כל המוצרים האלה בחול אבל את זה אתם תגידו לי , אז בתיכנון היה לקנות מוצרים שבארץ עולים הכי הרבה . אז חשבתי בהתחלה לקנות מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך. לעכשיו אני סגור רק על הכרטיס מסך. בנוגע לכל שאר הדברים אני לא ממש סגור ???. Intel LGA 775 Pentium 4 530 3.0 GHz, 800MHz FSB, 1MB L2 Cache, Hyper Threading Technology 1.זה המעבד שחשבתי לקנות מהסיבה שהוא מהיר ו Cache: L1/12K+16K; L2/1MB גם כן מהיר. הבעיה היא שאמרו לי ש Core: Prescott זה לא…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by R3,

מה ההבדל בין הסדרות של המעבדים האלה..?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by spyleoiss,

מה טוב יותר מביניהם להרצת Win 7 , משחקים דיי חדישים , ובעיקר לשידרוג ומכירה עתידיים ? ראוי לציין גם שהמעבד שייבחר (בנוסף לרכיבים נוספים שלא ציינתי) ייקנה מיד שניה, תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. לטענתה עם עדיפות ביצועים על פני מעבדי AMD מקבילים. https://www.tgspot.co.il/intel-announced-gen-11-core-h-cpus-for-mobile/amp/

18. עכשיו השאלה היא האם יש הצדקה להמתין לI5 או שלקחת כבר I7 עכשיו?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. האם שווה לי לקחת את הלוח אם הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 במקום לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET כדי להוריד את המחיר הכולל? מעבד : amd athlone ii x3 435box כרטיס גרפי: h5770 1g gddr5

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by DXM,

כותרת

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by davokado,

אהלן! יש ברשותי זיכרונות OCZ REAPER 2GB 800MHZ שכל אחד 2GB וסה"כ 4GB... רציתי לשאול: אם אני יוסיף עוד 4 GB זה ישנה לי את הביצועים? אם כן משמעותית? ומה עדיף? 8GB DDR2 800MHZ או 4GB DDR3 1333GHZ?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. http://hothardware.com/News/Windows-Hotfix-Improves-AMD-Bulldozer-Performance/ אין ספק שיהיה מעניין לראות מה תהיה השפעה של ה "fix" הזה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. היי ישנו מחשב שבו מותקן הזכרון הבא (נלקח מ CPUZ) : Manufacturer (ID) G.Skill (7F7F7F7FCD000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number F2-6400CL4-2GBPI-B יש שני סטיקים כאלה - כלומר סה"כ 4 ג"ב. בעלי המחשב מעוניינים להרחיב ל 8 ג"ב. ראיתי את הסט הזה ב KSP: http://ksp.co.il/?uin=10220 האם להערכתם יש לחשוש במידה שהיא מעבר למזערית בבעית תאימות כלשהי? (ברור שתמיד יכולה להיות בעיה - כמובן. השאלה האם יש משהו שאני מפספס ומעלה את החשש לכזו) תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by go_go,

מעבד אינטל אקסטרים אדישן ליבה כפולה 840 בסקירה ראשונה http://www.legitreviews.com/article.php?aid=184&pid=1

• 1 תגובה
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים