עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OVErDOS,

לוח אם סביבות ה800 שקל..מיועד לעבודה עם סאונד...ללא כרטיס קול מובנה כולל כרטיס מסך מובנה! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  2. מהו המעבד התקציבי הזול ביותר ,שאינו מהווה צוואר בקבוק בניצול מלא של x1950pro ? בהנחה שמדובר בכרטיס x1950pro 512mb 1024mb זיכרון ram

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  3. מה הייתם בוחרים מהשילובים הבאים (המחשב מיועד למשחקים, ולכן אני לא כל כך בעד ה2160 אבל אני נהנה לחשוב שאני אוכל לשדרג מעבד בעוד שנה ככה, מה שאני לא אוכל לעשות עם לוח AMD בגלל מנהגם להחליף סוקט כל שני וחמישי, המחשב כן אמור לעבור OC קליל, איך זה עובד עם מעבדי הAMD האלו? יש צורך בקירור נוסף?) : מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1014¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il ----------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד AMD Athlon 64 4000+ Socket AM2 Box ¤431 http://skypc…

4. Started by R9547655G,

אני מרכיב מפרט ובחרתי את הלוח הזה בגלל מחירו הנמוך האם שווה לבחור במקומו את הלוח ASUS P5B? אני מודע לזה שהמחיר של הלוח פי2 יותר גבוה אבל האם היה הבדל? המפרט הוא לשימוש ביתיי נטו, לא אוברקלוק לא משחקים כבדים במיוחד הכול שגרתי אונטרנט, קונטר, מוסיקה וזהו. האם שווה להשקיע סכום כפול? ועוד שאלה, עד כמה שאני שוכר לוחות עם כרטיס מסך מובנה נשרפים מהר מאוד, מישהו יכול לאמת אתזה? הלוח הזה צפוי לחיות לא פחות מ 3 שנים...? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by moonjib,

זה נראה לי קצת הזוי שמעבד מרובע ליבתי שנחשב לאחד המעבדים הטובים ביותר בשוק (ב-tom's ראיתי שהוא במקומות הראשונים ברוב המבחנים, לפעמים גם במקום שלישי), עולה היום רק 1500 שקל, ורק 300 שקל יותר מהמעבד שקניתי לפני שנתיים (AMD Athlon 3200+ Winchester S939). אני בטוח שהוא חזק ממנו לפחות ב-200-300%. אין איזה פואנטה בדיון, אבל זה קטע כזה מעצבן ודפוק שבמפרט של 6000 ש"ח (התקציב בערך שהיה לי למחשב כשקניתי אותו) אפשר להביא מעבד כזה. והתחשב בזה שכשאני קניתי את המעבד שלי עוד היו הרבה מעבדים לפניו בהשוואות ביצועים, ולמען האמת הוא ממוצע לחלוטין. היום בכלל כבר אבד עליו הקלח, ואם היו מוכרים אותו הוא היה עולה במחיר של מנת שווארמה. כוסאומו!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שבת שלום! לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם הלוח GA-P35-DS3 ועכשיו אני רואה שה GA-P35-S3 זול ממנו ב-30 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל בין הלוחות? כשערכתי השוואה באתר של GB לא מצאתי שום הבדל. הנה קישור להשוואה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2544,2628,2546 שימו לב בחרתי גם את גרסאת rev1 וגם rev2 של הלוח S3 ול DS3 יש רק גרסאת rev1. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  7. יש לי מחשב עם מעבד AMD כפול ליבה וחדש(ראו מיפרט) עובד עם 4 צ'יפים של זיכרונות > כל אחד 1 G חבר שלי אמר לי שישנה בעיה ידועה ? עם AMD שלא מצליח להתמודד עם 4 כרטיסי זיכרון ( ביגלל בקר הזיכרון הפנימי?) והתוצאה תהיה ירידה במהירות ה BUS ? הלוח? הרצתי בדיקת CPU-Z מצורף לינק עם קובץ HTML של הדו"ח המלא ניקרא cpuz.htm http://www.sendspace.com/file/ce7v6h ( צריך להוריד את הקובץ בתחתית הדף / או לפתוח אותו ) אני לא יודע ליקרוא את הנתונים....צריך עזרה בפיענוח : 1. מה המהירות האפקטיבית של הזיכרונות שלי ? 2. מה המהירות האפקטיבית של הלוח שלי ? הBUS ? 3. האם יש בעיה כל זהיא שאפשר ליראות בדו"ח הזה - ביחס למפרט המחשב ? תודה מראש לכל מי שעוזר תודה לכל

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  8. אהלן, אני קונה מערכת חדשה בקרוב, ורציתי לדעת מה עדיף - Athlon 4000 x2 שעולה בסביבות ה400-450 ש"ח, או להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת E4400 ? אני רוצה מחשב שיחזיק את Vista כמו שצריך (לא יקרטע) ובכלליות - יהיה מחשב ביתי לעניין, ולמשחקים מדי פעם (כמובן עם כרטיס מסך מתאים). כמו כן, מה הרמה של E2160 לעומת ה-4000 x2 ? האם יש טעם לקחת 4200 או 4400 ? שאלה נוספת לגבי לוחות אם, אם אנחנו כבר בשוונג : ה-Gigabyte GA-M55S-S3 - למה ממליצים עליו? Nforce 550 זה צ'יפסט טוב? האם ה-M56S שמבוסס על Nforce 560 ועולה כמה גרושים יותר - עדיף עליו באיזשהי בחינה ? מה ההבדל בין ה560 ל550 ? בהנחה שאני רוצה לחסוך קצת כסף, יהיה הבדל בביצועים או במשהו אחר בין לוח אם מבוסס Nforce 430 ללוח אם מבוסס Nforce 5…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shlomom,

האתר X-bit labs מסב את תשומת ליבנו כי משפחת K10 באה כבר עם תמיכה בזכרון מסוג DDR3. באתר של AMD ובפרסומים השונים AMD מציגה רק תמיכה ב DDR2, אולם ממסמך טכני רשמי של החברה עולה כי בקר הזכרון החדש מסוגל לתמוך ב-DDR2 וב-DDR3. זה כמובן תלוי גם בתמיכת הלוח וה BIOS.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by Dror520,

לספק מחשבים שלי .... יש שני סוגי לוח אם ... או של אינטל או של אסוס באיזה לבחור ובאיזה דגם ... תודה

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by eWeiss,

אהלן, אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש וראיתי שלוחות אם מבוססי P35 כבר לא יקרים הרבה יותר ממבוססי P945. חוץ מהמחיר היותר גבוה של ה-P35, יש עוד סיבות שצריכות לגרום לי להסתכל על ה-P945? מבחינת תאימות לאחור - ה-P35 תומך בכל מה שה-P945 תומך בו? מבחינת זיכרון - P35 עובד עם סוג זיכרון אחר? כמו כן, אשמח להמלצה על לוח אם סביר P35/P945 עד מחיר 600-700 ש"ח - למעבד Q6600, לא מיועד ל-OC ואין גם צורך בכרטיס גרפי ON BOARD וב-SLI/CROSSFIRE. תודה ושנה טובה!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by -LosNir-,

שלום, אני מעוניין לדעת איפה אפשר לקנות לוחות כאלו. כמובן כ"מ מובנה + כרטיס קול. שהמעבד יהיה מובנה או בסוקט 478. תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by eegg,

יש לי כרגע את המפרט בצד <----- וחשבתי לשדרג ל e6750 ו לוח גיגהביט ב 650 שח או עדיף לחכות לשנה הבא בסביבת פסח ואז לקנות משהו וגם לשדרג ל ddr3 באותו זמן כרגע זה יצא לי בערך 1700 לשדרג את המחשב אבל זה רק לוח אם ומעבד מה דעתכם?????

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , אני מחפש לוח אם P35 , עד 850-900 ש"ח שיהיו בו 3 PCI רגילים , DDR2 , IDE , וחשוב גם FireWire לא מצאתי אף לוח כזה , עם 3 PCI רגילים ו-FireWire. יש בתכנון גם OC. אני מעדיף ג'יגהבייט , אבל לא מצאתי לוח כזה... מישהו מכיר ? תודה !!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by oron_s,

ראיתי שבפנדה התחילו למכור אותם במחיר סביר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2619_2620&products_id=18900 למישהו יש נסיון איתם? התזמונים שלהם נראים טובים...

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  16. שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה. אני רוצה לשאול כאן האם יש לוחות שהם AGPX8 וגם DDR1 בסוקט 775 והאם יש כזה דבר לוחם אם שתומך בDDR1 עם 4 DIMM שתומכים בDDR1 ולא 2 לDDR1 ו2 לDDR2 ? אם אכן קיים דבר כזה איכן ניתן למצוא את זה? אני מתעניין בלוח אם ישן בגלל שלאח הקטן שלי הלוח אם שלו נשרף ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש רק כי הלוח נשרף. אבל אני שואל לגבי הראם כי אני רוצה להוסיף לו עוד ראם אולי והלוח אם הנוכחי ( שהרוס ) הוא בעל 2 חריצים...

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by alonkl,

עדכנתי ביוס בעזרה ASUS Update לגרסת Beta של ההכי חדש.. התחילו בעיו ואני רוצה לחזור לגרסה אחת קודם.. דרך התוכנה הוא אומר שצריך איזה Flash או משהו.. ראית באתר של אסוס גם להורדה את הביוס מגרסדה אחת קודם וגם את הFlash.. מישהו יכול להסביר לי עיך לעשות ומהזה הפלאש הזה? תודה רבה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by מר מקלדת,

יש לי זכרון DDR 256MB במחשב בן 4 שנים וכתוב שיש "אחריות לכל החיים" לזכרונות. memtest מצא בו שגיאות (לא הרבה ורק כאשר הוא הגיע ל-75%). המחשב עובד מצויין. האם אני יכול להחליף את הזכרון? קניתי מאייבורי.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם! אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. אני מתלבט בין 4 המעבדים הבאים, ואני לא בטוח מה ההבדלים בניהם - כולם של אינטל: ה4400, ה4500 ה6650 ה6750 עכשיו, למרות שרשמתי בתקציב 800 שקל, אם אין הבדל משמעותי בביצועים של המעבדים, ואני יכול לחסוך בהפרש כדי להשקיע ברכיב אחר למחשב, הייתי רוצה לדעת , ומצד שני, אם יש מעבד אחר שלא כללתי והוא יותר עדיף לי מבחינת ביצועים אבל עובר בקצת את התקציב, אני גם אשמח אם תמליצו לי עליו. תודה לכל מי שיענה ושנה טובה!

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by benor_21,

אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה וגם מה מתאים ללוח אם שלי?? אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  21. Started by benor_21,

אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב 512mb עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by the_lighting,

זה המפרט שאני עומד לקנות: מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL 78 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אני שואל פעם אחרונה לפני הזמנה האם הזיכרונות האלו יספיקו לי? אני רוצה משחקים כבדים וOC עד ל 3.5 אולי טיפה יותר! אני שואל כי הם נראים לי ממש פשוטים ולא הכי טובים מה גם שאין עליהם שום קירור, אז זה די מוזר!

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  23. יש לי את לוח האם הנ"ל ואיתו מעבד ATHLON XP 2000, ורציתי לדעת מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים על הלוח.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. שלום לכולם... אני צריך המלצה מקצועית לזכרונות לאוברקלוק,דגם ספציפי שעובד עם מתחים גבוהים,הבחירה הראשונה שלי היתה G.SKILL HZ אבל לא ניתן להשיג אותם בכלל בארץ נכון לעכשיו כי יש לחברה מחסור בצ'יפים ואין צפי בכלל. א.האם יש זכרונות נוספים שהם בעצם צ'יפ MD9? ב.על איזה זכרונות ללכת? נ.ב אני צריך להגיע איתם ל900-950MHZ יציב. תודה לעוזרים, גיא

• 13 תגובות
    • 643 צפיות
  25. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=845E_Max זה הלוח המדובר, עכשיו אין לי מושג מה יתאים.. לא כתובות שם מגבלות מהירות וכאלה. למישהו יש מושג אילו יתאימו ואיפה אפשר להשיג? וכמה עלול לעלות?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים