מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
היי בנות (ובנים) הידעתם שיש פה בנות שמסתובבות בתור אחריות פורומים .... ???? לשאלתי : אני מחפש לוח הכי זול שיחליף את ה ASUS P4P800 הישן שהחזיר את נשמתו לבורא עולם יש למישהו הצעות ??? ראיתי את הלוח הבא : במחיר של 356 ש"ח אבל כתוב שם זכרונות DDR2 ???? איך בדיוק זה מסתדר עם P4 2.4 ???? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1294 אתר היצרן : http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1497&l1=3&l2=11&l3=479 והאם צריך להחליף זכרונות? ומעבדים עתידיים ? למישהו יש נסיון עם הלוח ? האם יש לוחות אחרים ?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
היי לכולם מעבד AMD 3800X2 לוח ASUS M2NPV-VM . אני מעוניין בזכרון 512X2 667MHZ . רציתי לשאול האם הזכרונות האלו משתלמים: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=VS1GBKIT667D2 או שיש זכרונות יותר מומלצים מהם למעבד וללוח אם שציינתי לעיל.. בתודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד CORE2 ואני מתלבט בין בין שלושה מעבדים: E6550 E6420 E6750 היעוד של המעבד הוא למשחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח. יש לי כ.מסך 1900XTX ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף!! בנוסף אני צריך גם לוח אם בסביבות ה500 ש"ח שיתאים למעבד יש המלצות ללוח אם ומעבד??
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
היי... ברצוני לשדרג... לוח מעבד וזיכרונות!! חשבתי על הQ6600.. או משהו בסיגנון.. הבנתי גם שעוד מעט אמורים לצאת מעבדים חדשים? מרובעי ליבה "אמיתיים"? האם כדאי לחכות להם? ומה לגבי לוח? והאם כדאי DDR3? בכל מקרה אשמח לקבל קצת תשובות חח... והתקציב הוא עד 5 בערך... תודההה
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לעבודה משרדית והחלטתי לקנות מעבד E6550 איזה לוח אם הכי מתאים?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום רכשיתי אתמול 2 סטיקים של OCZ 6400 2*1G 800 בתזמון של 4-4-4-15 אצלי במחשב היה כבר את אותם הסטיקים רק בתזמון של 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי את 2 הסטיקים החדשים על מ"ע שהיא ויסטה ביזנס היא לא מזהה את כל ה4 ומראה רק 2.93 וכמו כן אותו דבר בביוס מיותר לציין שעדכנתי את הביוס זה עדין לא עזר כמו כן חברתי את הסטיקים האלה בנפרד והם שניהם עבדו גם חברתי סטיק ישן יחד עם סטיק חדש באותו ערוץ ועדין המחשב מזהה רק 3 השאלה שלי היא האם התזמונים השונים יכולים לגרום לבעיה או שיש בעיה בלוח המפרט הוא C2D 6400 ASUS P5B DELUXE ספק HEC 450 GTS8800 640 EVGA תודה מקווה שלא שכחתי כלום
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי אני פונה ללב שלכם... אני רוצה להוסיף 1GB ולא ממש יודע מה מתאים, כי מזכרוני, כשהרכבתי את המפרט דרך הפורום המקביל לבניית מפרטים, אמרו שלא כל דבר מתאים (זיכרון ללוח אם). אני מצרף תמונה שמראה את הפרטים שנראה לי שהם החשובים... המלצותיכם יתקבלו בברכה כמו כן, אם אתם יכולים לומר לי מהם המחירים שאני אמור לצפות להם... תודה מראש לעל העוזרים שנה טובה וחתימה טובה. תודה על הערה הבונה... ;D [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה מהם יותר עמיד ויותר טוב, לאוורקלוק גם בעיקר. אני צריך גם שיהיה לפחת לגיג'ה בייט את האפשרות לחזור מאוורקלוק לא תקין בקלות כמו ה CRASHFREE 2 של אסוס, שפשוט מכבים את המחשב והוא אומר אוורקלוק לא תקין וללחוץ F1. לפי מה שראיתי לגיג'ה בייט אין את זה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לוח אם סביבות ה800 שקל..מיועד לעבודה עם סאונד...ללא כרטיס קול מובנה כולל כרטיס מסך מובנה! תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי זכרון DDR 256MB במחשב בן 4 שנים וכתוב שיש "אחריות לכל החיים" לזכרונות. memtest מצא בו שגיאות (לא הרבה ורק כאשר הוא הגיע ל-75%). המחשב עובד מצויין. האם אני יכול להחליף את הזכרון? קניתי מאייבורי.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכאן, אבל זה הפורום שהכי ניראה לי.. יש לי כאן ביוס מת של Asus P4SGX-MX, אני מחפש מישהו שמוכן לעזור לי ב Hot-Swapping איתו. בעיקרון אני מחפש מישהו עם ביוס מסוג PLCC (או EEPROM) בסוקט נשלף, עדיפות למישהו עם לוח סוקט 478. אני מראשל"צ. תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מהו המעבד התקציבי הזול ביותר ,שאינו מהווה צוואר בקבוק בניצול מלא של x1950pro ? בהנחה שמדובר בכרטיס x1950pro 512mb 1024mb זיכרון ram
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אוקי היום אני מזמין אז הנה: Intel Core 2 Duo E6750 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 מה אתם אומרים? אוברקלוק מתוכנן ל 3.5GHZ תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום חברה, לפני כחצי שנה נשרף לי לוח אם asus p4p800 ומאז קניתי מחשב חדש ולא נגעתי במערכת הזאת. היום אנחנו רוצים לבנות HTPC, האם המערכת הזו תחזיק HTPC פ: Intel P4 NorthWood 3.0Ghz Asrock P4I65G [אני חושב לקנות אותו - כי הוא הלוח היחיד ב S-478 שמצאתי- אם אפשרות ל-OC] Geil cl2.5 400mhz 512MB + Geil cl2.5 400Mhz 256MB PVR-150 MCE Gigabyte Radeon 9700Pro 256MB HDD WD 8MB - 250GB ------------------- עריכה: שכחתי לציין, המחשב ישמש כמקליט סרטים מהממיר, ולצפייה לא ב HD אלה סרטי DVD/Divx רגילים. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם שני לוחות שונים של MSI, ובשניהם זה פשוט סיוט להכניס זיכרון (DDR). בשניהם לקח לי יותר משעה (זמן אמיתי!! - אני לא מגזים) להוסיף זיכרון או להכניס זיכרון שהוצאתי. צריך להשתמש בכוח. למה זה ככה. זה אמור להיכנס בקלות, לא? יש איזושהיא שיטה? לוח אחד זה: MSI 645E Combo (MS-6737E) אם תרצו אני יכתוב לכם את הלוח השני (אני לא ליד המחשב ההוא כרגע).[br]פורסם בתאריך: 14.09.2007 בשעה 20:07:26 :s05:
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, היכן אני יכול למצוא את הדרייברים העדכניים ביותר ללוח DFI INFINITY NF ULTRAII-M2 (nForce4 Ultra) - ATX ? ניסית באתר של NVIDIA, אך לא היה לי מושג באיזה לבחור. אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב חדשה במטרה לספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני רוצה להשקיע בזכרונות וחשבתי לקנות 4 gb של זיכרון. מה בדיוק יהיה ההבדל אם אני מביא 4 סטיקים של ג'יגה לבין 2 סטיקים של 2 ג'יגה ששניהם בתדר של 667 mhz ?ההבדל יהיה משמעותי?כי חיפשתי בזאפ והאופציה הראשונה עולה בערך 800-900 ש"ח והאופציה השנייה עולה בערך 1300-1350 ש"ח שזה הבדל ממש משמעותי.
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD כפול ליבה וחדש(ראו מיפרט) עובד עם 4 צ'יפים של זיכרונות > כל אחד 1 G חבר שלי אמר לי שישנה בעיה ידועה ? עם AMD שלא מצליח להתמודד עם 4 כרטיסי זיכרון ( ביגלל בקר הזיכרון הפנימי?) והתוצאה תהיה ירידה במהירות ה BUS ? הלוח? הרצתי בדיקת CPU-Z מצורף לינק עם קובץ HTML של הדו"ח המלא ניקרא cpuz.htm http://www.sendspace.com/file/ce7v6h ( צריך להוריד את הקובץ בתחתית הדף / או לפתוח אותו ) אני לא יודע ליקרוא את הנתונים....צריך עזרה בפיענוח : 1. מה המהירות האפקטיבית של הזיכרונות שלי ? 2. מה המהירות האפקטיבית של הלוח שלי ? הBUS ? 3. האם יש בעיה כל זהיא שאפשר ליראות בדו"ח הזה - ביחס למפרט המחשב ? תודה מראש לכל מי שעוזר תודה לכל
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם עם דרישות דיי ספציפיות למחשב שאמור לשמש בתור שרת סטורג' בייתי (שדרוג ממחשב ישן שבו כרגע 7 דיסקים חלקם SATA וחלקם IDE עם ספק אנרמקס ליברטי 400). 1. כמה שיותר חיבורי SATA+IDE לצורך חיבור מספר גדול של כוננים 2. 3-4 יציאות PCI לחיבור בקרים וכרטיס רשת במקרה ויהיה צורך. 3. כרטיס מסך פשוט ומובנה פה צריך רק משהו בסיסי כמו כן כרטיס קול בסיסי ביותר (אפשר אפילו בלי למרות שכולם כבר באים עם מובנה היום) 4. כרטיס רשת מובנה חזק כמה שניתן שיעמוד בתעבורה כבדה 24/7 זיכרון: 1GB DDR2 667MHZ מעבד: אני נוטה לכיוון AMD באופן כללי והייתי רוצה איזה מעבד בסוקט AM2 אבל אני פתוח להצעות הכי חשוב שיכנס בתקציב ויהיה מאוד יציב לפעולה מתמדת. זהו חוץ מזה אני רוצה גם מארז גדול ומותאם ל…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום. עם כל המבול עם החדשות אני דווקא נצמד לישנים. כמה לדעתכם שווה לשלם על אתלון XP 3200 יש לי פשוט תכנון מסויים והבחור בצבא ולא היה לי זמן לנהל איתו מ"ומ על המחיר סוקט 462\A להזכירכם. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
זה נראה לי קצת הזוי שמעבד מרובע ליבתי שנחשב לאחד המעבדים הטובים ביותר בשוק (ב-tom's ראיתי שהוא במקומות הראשונים ברוב המבחנים, לפעמים גם במקום שלישי), עולה היום רק 1500 שקל, ורק 300 שקל יותר מהמעבד שקניתי לפני שנתיים (AMD Athlon 3200+ Winchester S939). אני בטוח שהוא חזק ממנו לפחות ב-200-300%. אין איזה פואנטה בדיון, אבל זה קטע כזה מעצבן ודפוק שבמפרט של 6000 ש"ח (התקציב בערך שהיה לי למחשב כשקניתי אותו) אפשר להביא מעבד כזה. והתחשב בזה שכשאני קניתי את המעבד שלי עוד היו הרבה מעבדים לפניו בהשוואות ביצועים, ולמען האמת הוא ממוצע לחלוטין. היום בכלל כבר אבד עליו הקלח, ואם היו מוכרים אותו הוא היה עולה במחיר של מנת שווארמה. כוסאומו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! השאלה שלי היא האם במעבדים כפולי ליבה התדר המצויין הוא תדר של כל ליבה או "תדר כללי"? לדוגמה E6600 הוא בעל תדר של 2.4GHz ז"א שאני יכול להתיחס אליו כאל שני מעבדים שכ"א מהם בעל תדר של 2.4G או לא? ואם לא, אז מה מציין התדר? בתודה, אלי
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שקט הוא פרמטר חשוב עבורי בגלל שהמחשב מיועד להיות ממקום בחדר שינה. האם להערתכם אותם מעבדי penryn 45 יכולים להסתפק בקירור פסיבי באמצעות heatsink גדול ללא מאורר כלל? מתי הם יהיו זמינים לרכישה בארץ בשוק הביתי ומה צפוי להיות מחירם המשוער ?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-