עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amd,

שלום לכם חברים לפני חודש וחצי קניתי לוח אם ?K8NF4G-SATA2 ומה שרק הרגשתי ממנו זה רק בעיות וכבר 2 החלפות מהאחריות!!! קודם כל היו בעיות תאימות עם כרטיסי מסך RADEON שניסיתי להרכיב עליו (X1300/X800/X1600) זאת אומרת שאף אחד לא עלה , רק כרטיס אחד עבד והוא GF6600GT ושמתי לב לתופעה הזו ברשת עם כרטיסי ראדון בשילוב הלוח הזה ולוחות אחרים NFORCE4X. עוד בעייה היא שהלוח התחיל לקרוס באופן רנדומלי אפילו שלפעמים עבר בדיקות יציבות מלאות של S&M ו MEMTEST . בלוח השני שקיבלתי מהאחריות הכרטיס רשת לא עובד הוא במצב ENABLE בBIOS אך אין שום אזכור עליו בWINDOWS אפילו כהתקן שלא מותקן. עשיתי עדכוני ביוס אך ללא שום שיפור במצב לכן שלחתי לASROCK אימייל על הבעייה , הוא אמר שהבעייה קיימת בחלק מהלוחות ל…

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  2. 45645645646464

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. שלום האם אפשר לחבר כרטיס טלוויזיה PCI Express ל-Gigabyte GA-8IPE1000-G? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1757&dl=1#sp אם לא באופן ישיר, קיימת דרך אחרת? מה העלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  4. שלום יש לי לוח אם של Gigabyte EP45-DS3R עם זכרונות של OCZ Reaper 1066 2x2GB על המבדקה שעל גבי הזכרון מופיעים הנתונים הבאים: PC2 8500 Reaper Series PN: OCZ2RPR10664GK 5-5-5@2.2-v SN: 007270806008034-2 כשאני בודק את הנתונים בCPUZ אני רואה את המספרים הבאים תחת EPP#: Frequency 533MHz CAS# Latency 5 RAS# to CAS# 5 RAS# to Precharge 5 tRAS 15 tRC 26 Command rate 2T Voltage 2.100 V הכל התחיל מזה שאני רוצה להוסיף עוד 4GB למחשב שלי.... אז השאלה שלי בעצם עד כמה חשוב הTIMING של הזכרון והאם בכלל "חייב" או לפחות מאוד מומלץ לקנות זכרון זהה? אם יש לכם המלצות אחרות, אני אשמח לשמוע תודה מקס

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by TipX-Bomb,

אהלן... יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן.. (לכל המבולבלים - אני קונה [אולי] גם R9800P..) לפני שאני (אולי) קונה את אחד מהלוחות אם האלה: 1. יש הבדל בביצועים בין ה 8RDA+ לבין ה 8RDA3+? (אני יודע שבשני יש lan כפול ו S-A...)? 2. יש הבדל בביצועים בין ה NF7 לבין ה NF7-SL? 3. מה יותר כדאי לקחת: NF7-SL או 8RDA3+? למה? 4. מה זה seriller? (בלוח NF7-S) 5. ראיתי שבכרטיס קול של לוחות ה-Abit יש גם יציאת סאונד כתומה ושחורה, משהו שאין באיפוקס. זה חשוב? בישביל מה זה? 6. בלוחות של איפוקס הקירור לצי'פסט מספיק? 7. בישביל מה יש duel lan? זה עוזר? תודה לכל העוזרים! :-*

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by YINON110,

שלום חברים, נכון, שני מעבדים מלפני שש שנים (קצת באיחור מה לעשות) אבל עדיין - שניהם אותו דבר בנתונים - מי מביניהם עדיף למטרות משחקים? (בואו נתעלם כרגע ממעבדים חדשים יותר) *הבנתי שהOPTERON מיועד לשרתים - איך זה בא לידי ביטוי? אם אריץ עליו משחק זה ישנה משהו מהFX 60? תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  7. מהן הלוחות אם הכי נפוצים בישראל ? ( לא הכי טובים,אלא הכי נפוצים ! ) אני מתכוון לחברות של לוחות אם... asus , msi , GIGABYTE יש עוד ?

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  8. ברשותי מחשב שמארז הוא חדש וגם הספק וארד דיסק וגם כרטיס המסך.יש לי מאוורר טוב למעבד Arctic-Cooling האם הוא מתאים לתושבת M3 יש לי כרגע מעבד AMD 6000 וזיכרון 2 גיגה.מעוניין להחליף AMD 945 ולוח אם. וזיכרון ל4 גיגה יש לציין שהמחשב עובד בצורה טובה.אבל התחושה שאני צריך עוד קצת האם יש לכם המלצות לשדרוג? רק מחנות זיגזג בבקשה והאם אני ארגיש שינוי בביצועים? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  9. כי באתר של אסוס כתוב שתומך במעבדי אקסטרים QX..., ו45NM, אבל כתוב גם בFBS 1066?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  10. הזמנתי מחשב עם לוח אם 965P-DS3 של GIGABYTE קיבלתי עם 965G-DS3. להחזיר את המחשב לחנות? מה ההבדל בין השניים? ממה שקראתי עד כה ל965G יש כרטיס מסך מובנה אבל אני רכשתי כרטיס מסך בנפרד וגם הוא מותקן על המחשב. זה יכול לעשות לי בעיות? אם זה חשוב אז אין לי כוונה לעשות OC.

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם בעל סוקט 478 לפנטיום 4 של אינטל. שיתמוך בזכרון DDR400 (דואל צ'אנל) ויהיה לו כרטיס מסך / קול / ורשת מובנה. החברה לא כלכך משנה, רק שיעבוד. ויהיה יציב. תודה רבה לכולם, פיטר.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by קוביה,

נהרס לי הלוח אם, אני מחפש עכשיו לוח חדש, כשידרוג מינימלי. כרגע יש לי מעבד intel pentium 4, זכרון DDR 512. אני מחפש לוח שיוכל לתמוך במעבד שיש לי כרגע אבל שיתן לי גם את האפשרות לשידרוג עתידי של המעבד. בנוסף אני רוצה לעבור מהזיכרון DDR לDDR2 (אני חושב שהגיע הזמן) אני לא מחפש משהו יותר מדי חזק, אני לא משחק במשחקים, אבל יש לי כרטיס גרפי, כך שכרטיס מובנה בלוח לא ממש נחוץ. תודה למגיבים

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  13. יש לי שתי אפשרויות כאשר הראשונה יקרה ב-70 ש"ח 1 לוח אם GA-G31M-ES2L מעבד E5300 2.6GHz 2 לוח אם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon II X2 240 מה עדיף? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by spider272,

איך יכול ליהיות שבבדיקת מאמץ הלוח אם יותר חם מאשר המעבד?אני עם אוברקלוק אבל על המתח הנורמלי הרגיל של המעבד..בנגיעה בגוף קירור שעל הלוח הוא לא באמת בחום של ''70'' מעלות..אך איך אני מוודא את זה למען הרוגע הנפשי?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by bobby323,

יש לי לוח Eliteforce נדמה לי n400u יש דבר מוזר בלוח, הם אומרים שהוא תומך Dual DDR רבל יש שם מספר אי זוגי של מקומות זיכרון מקום לשלושה זיכרונות כתוב בחוברת עצמה שהוא נותן Dual לא משנה איך מחברים את הזיכרונות וגם שמוחברים 3 ביחד הוא עובד דואל הנה פרטים Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/02/2003-nVidia-nForce-6A61BE19C-00 Motherboard Name ECS N2U400-A Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2666 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Width 128-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 6400 MB/s Chipset Bus …

16. Started by AlterEgo,

הוא אמר לי שהזכרונות ראם שלי שקניתי בבאג לפני מספר חודשים הם לא באמת של קינגסטון (Kingstone) ושרק רשום עליהם שהם של קינגסטון (על המדבקה) ועל הזכרונות עצמם, כל כרטיס הוא של חברה אחרת לגמרי. בנוסף, הוא אמר שכך כל הזכרונות של קינגסטון. שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות ושמים עליהם מדבקה של קינגסטון. האם זה נכון?

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by SEangel,

כמו שנכתב בכותרת. לוח שמתאים למעבדי AM3 (עם זכרון DDR3). עדיפות לATX מלא, אבל גם mATX בא בחשבון. אני לא מצפה לגדולות ונצורות, אבל אם הוא גם אובקלוקר סביר ו\או בעל פיצ'רים נוספים, אדרבא.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by DAVIDD,

שלום! אני רוצה לדעת מה ההבדל בין סלרון בתושבת 478 לעומת סלרון d בתושבת 775. האם סלרון d יפגין ביצועים טובים יותר לעומת סלרון בתושבת 478 למרות שמהירות השעון שלהם תהיה אותה מהירות (נניח 2.66 או 2.8). ועוד שאלה ברשותכם - מי עדיף על פני מי בביצועים? סלרון או סמפרון? לשניהם יש את אותה כמות בזכרון מטמון (לפי מה שהבנתי). הצרכים - הם פשוטים - אינטרנט, סרטים, מוסיקה, אופיס ותו לא!

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by Ronll,

fast i have problems

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by xytkhi,

קניתי HD של SEAGATE בעל ממשק SATA 2 הלוח אם שלי ישן - MSI KT4AV האם תומך איכשהו וניתן לחבר לו את ה HD הזה?

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by eegg,

ראיתי בפנדה את המעבד החדש וראיתי שהם באותו מחיר מישהו יכול להגיד לי את ההבדל ביניהם? הנה ה4300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB וה6300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  22. התוספת הבאה למשפחת ה-Aspire המיינסטרימית של היצרנית הטאיוואנית תוכל להציע מסך 15 אינץ', מעבד Kaby Lake-R, כרטיס מסך דיסקרטי, גוף מתכתי קומפקטי ועוד בפחות מ-800 דולר לכתבה

23. Started by yosizach,

יש לי ראידון 9700 פרו של ATI אבל לפי הכתבה הוא ל יעלה בקושי של ea מה לעשות ?! אתם רוצים להגיד לי !! שנדפקתי !!!?!!! אני צריך לקנות כרטיס של nvidia ? או שזה סתם השמצה וראידון 9700 פרו ישאר חזק ?!בבקשה תענו!!!

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by oded1,

7600gt 512x2 ddr 1 400mhz (זה הנתונים העיקרים של המחשב)

• 14 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים