מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב! אני יכול להשיג לוחות אם של אסוס במחירים מצחיקים יחסית. רציתי לשאול שני דברים א. איזה מהלוחות הבאים כדאי יותר למעבד AMD 64 S939 3000+ (לא ל- OC!) : A8N-E Socket 939 A8V-E Deluxe Socket 939 A8V Deluxe Socket 939 A8V Socket 939 כולם בין 100$ ל- 120$! אני ממש לא בטוח שאני רוצה לשלם עוד על PCI_E כי הסיכוי שאני אשדרג את כרטיס המסך הוא אפסי. ואני ממש לחוץ בכסף. אני יודע שאסוס הם יחסית יקרים אבל עדיין, בגלל ההנחה אני לא רוצה להתפשר על הMotherBoard/ ודבר אחרון.. איך הצ'יפסטים שלהם? (Via) המחשב הוא לעיבוד תמונות וסרטים, לא לאובר קלוקינג ולא למשחקים כבדים מדי. אבל אני רוצה לקנות משהו איכותי. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, אני שוקל בין ה 6300 ל 4300. אני לא מתכנן ל"קרוע" את המערכת אלא להגיע למהירויות גבוהות יחסית לצורך העניין באס 400 אולי קצת יותר עם ה 6300 ועם ה 4300 לאיזור ה 333. השאלה היא מה ההבדלי ביצועים בינהם מבחינת ביצועי זיכרון ומערכת. לצורך העניין נגיש ששניהם על 3 גיגה הרץ, זה אומר 4300 על 333, ו 6300 על 430. מה יהיו הבדלי הביצועים? תודה ענקים מראש רום
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום . יש לי לוח אם 946gzis ומעבד e6300 רציתי להחליף אותם כי המעבד עושה לכ.מסך שלי צווארבקבוק ( hd4850) איזה אפשר לקנות במחיר עד 1500 ש"ח? הציעו לי את הלוח P43 עם המעבד E8400 אם יש למישהו הצעה יותר טובה אז בבקשה אולי אני מתכנן לOC אבל לא סגוד על זה
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני קצת מתבלבל עם נושא הAMD והזיכרון מטמון. אני רוצה לקנות AMD 64BIT 3200MHZ ובכל מיני מקומות קראתי שיש לו 1 מגה זיכרון מטמון, אבל בחנויות מסוימות אני רואה שמוכרים אותו עם חצי מגה זיכרון מטמון. אשמח להסברים.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול לגבי 2 סוגים של מעבדים. 1.AMD phenom IIx3 Tripple core 710 socket AM3 2.6Ghz 45nm tray או 2. intel core 2 quad q8200 1333 Mhz ' s775 4mb tray תודה רבה לכל העונים. * היה לי עד עכשיו ניסיון ארוך שנים עם INTEL ואני מאוד מאוד מרוצה עד עכשיו , אך עקב בעיות תקציב וניצולו עד תום אני מחשב טוב למשחקים עבור אחי הקטן. האם יש לי ממה לחשוב אם אני יעבור ל AMD.. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש אפשרות לרכוש את המעבד הזה בכ400ש"ח כולל משלוח איך המעבד מבחינת אוברקלוקינג \ ביצועים במשחקים? איזה מעבד ניתן להשוות אליו באם זה בC@ ובאם בסטוק? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחיר לזכרון אחד http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 שניי זכרונות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4289
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה להביא את אחד החלקים מארה"ב(וגאס) וזקוק לייעוץ מה הכי יחסוך לי להזמין משם(לוח,מעבד או זיכרון)
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים ! ---- לא ראיתי שיש פורום קירור ---- אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הקיץ כמו שכולכם יודעים לא מרחם על אף אחד ,וכשאנחנו יושבים ונהנים מהמזגן בטמפרטורה מגניבה של 20 מעלות +/- ישנם חלקים שמגיעים לטמפרטורות מטורפות +. כך או אחרת לא אהבתי את הקריאה בmbm שהראתה טמפרטורה באיזור ה60 מעלות (למרות שאני יודע שהחיישן שקורא מהמעבד טועה קשות (10 מעלות ++)בגלל המוספטים שעושים לחיישן שמח מהצד) תכנון עלוב של אסוס!!!!!!!!!!! פרקתי מאוורר 60 מ"מ מהיט סינק, שלא בשימוש ורציתי לדחוף ולקבע אותו בין ההיט סינק הקיים לבין המסכה האחורית (I/O). שם בערך הפסיק הקטע המגניב של היצירה והתחיל הקטע המעציב של ההבנה...........לא עושה בוט ,לא עושה בוט ....נווווווווווו ,לא עושה בוט.....הורדתי את ההיט סינק שלפתי את המעבד והבטתי בו מקרוב............חלק מהליבה נשבר אאאאווווווו…
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תראו בניתי מפרט בKSP, עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד הזה, אני חושב שהוא יותר מידי בשביל גיימינג, במידה ואני יורד ל3 ליבות AMD PHENOM 720 אני יכול לעלות במסך ל21.5 אינטש (2233SW), ובכרטיס לVAPOR-X.. מה אתם אומרים? יהיה הפרש ביצועים משמעותי? המחשב הוא לטווח ארוך. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המלצה ללוח+ זיכרון שיתאים ל P4 2.4G ,על הלוח צריך להיות כרטיס רשת . תקציב ללוח עומד על 650~ . זיכרון 512M תחליטו אתם. אם איזה זה לוח ואיזה זיכרון אני ישיג את המהירות המירבית מהמעבד ??!
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי P-2 SLOT 1 מעבד מגעיל לכול הדעות! :-\ אני רוצה להרוס אותו ולהכליפו באחד אחר - אחריות. יש דרך לעשות זאת כך שהפגיעה בו תראה תמימה למראה.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227431,00.html ומבחני הביצועים ב anandtech http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716 המעבד החדש Conroe מוביל על ה FX-60 ב 20% בממוצע ! הכתר חוזר ל INTEL אני כניראה אחכה עוד מספר חודשים כדי לשדרג.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן. יש בידי ספק חדש שמלבד התקע הרגיל ללוח האם, והתקע לפנטיום 4 , יש לו עוד תקע. כמובן שלא מצאתי לו שימוש בלוח האם שיש לי, אבל הייתי שמח לדעת מהי התוספת הזו (4 פינים) ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הגיע הזמן לעשות שידרוג.... אני מעוניין בAMD מעבד לוח אם זכרונות אהה וגם הארדיסק המחשב הוא למשחקים והכרטיס מסך הנוכחי הוא 1950 פרו יש לי עוד שאלה האם כדאי לקחת לוח אם עם SLI?
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ראיתי לינק לביוס שמישהו נתן בפורום אוברקלוקינג וקירור: http://planet.nana.co.il/luna10/d25cpconrev2d.zip אמרו שם שהוא טוב, אז אני רוצה להוריד אותו ולהתקין אותו על לוח אם ABIT NF7, במקום הביוס המקורי שיש לי עכשיו. רק רציתי לפני זה לשאול כמה שאלות: 1)איך מתקינים? 2) אם אני אתקין את הביוס הזה אני אשאר תקוע איתו או שאני אוכל להחליף אותו בעתיד? 3) יש סיכוי שילך לי כל הלוח אם אם תקרה תקלה במהלך ההתקנה? איזה תקלות יכולות לקרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
היי השאלה בכותרת , האם זה כדאי, ולא יהיה לי צואר בקבוק גדול. רוני
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
: אני עומד לרכוש מחשב חדש P4 שמטרותיו - עריכת וידאו (מתחיל)משחקים (לא חדישים). נדרש שכרטיס קול וכרטיס המסך לא יהיו על ה MB כדי להגן על ה MB במקרה שאלה נשרפים. לוח האם שהוצע לי - ABIT SA7. נכנסתי לאתר אך ישנם כמה דברים לא מובנים - זקוק לעזרה ופירושים של הנתונים: 3DR333 400/533 Mhz 133 Mhz QDR A133 5P האם יש טעם לרכוש כרטיס עם USB1.1? עד כמה 1 USB אנכרוניסטי מול USB2? האם ניתן לנטרל את כרטיס הקול על ה MB ולשלב שם כרטיס קול בחריץ נפרד? האם הMB הזה, תומך בכיבוי מחשב באמצעות תוכנה בלבד ללא לחיצה על כפתור הכיבוי? האם יש MB עדיף התומך בעבודה לא פחות מהירה באותו תקציב פחות או יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
זה זכרון במהירות של 400 מה"צ PC3200 סטיק של 512DDR זה מה שרשום על הצ'יפ W942508BH-5 - האם זה טוב? האם הOC יהיה יציב עם סוג זה של זכרון?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך לוח אם לקונרו(6300) בשביל מטרות OC אני בלביטה בין ה P5B לבין האינפיניטי ולבין הGB הזול אני נוטה לכיוון האינפיניטי מה יהיה הכי טוב לOC עוד דבר - יש לי שני הרד דיסקים IDE ואני רוצה לדדעת אם לאחד מהלוחות שהזכרתי יש שני בקרי IDE תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות חדשים למחשב קיט של 4 ג'יגה המפרט שלי מופיע בצד. תקציב עד 500 שקל .. כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד תודה.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
והאם מישהו מכיר את החנות (ואת הזיכרון) זה מה שאני חושב לקנות (הכי זול שמצאתי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 זה יקר יותר ב 45 ש"ח http://www.akr.co.il/details.asp?id=888
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-