מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לפי מה ששמעתי איכותי זה 24bit.. אבל לא רוצה שזה יהיה יקר מדי, בערך שיעלה 600-900 ..[ ואם אין, אז באיזה מחירים? ואיזה עוד כרטיס קול איכותי Onboard יש? וכמובן שיוכל לתפקד על 5.1.. כי יש לי כרגע 5.1 של Winner, ואחד מהם פשוט לא עובד בגלל שהלוח אם מעפן וישן.. ד"א לשואלים עשיתי חיפוש וזה לא מצא כלום..
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם עד 700 שקל! מפנדה! אם צריך אז הספק הוא ליברטי 400 וואט והכ.מ הוא 8800 עם 320 מגה.... הלוח הוא לAMD 5600MHZ וזיכרון של 800 MHZ תודה. עריכה: לא עושה OC!
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם בעל סוקט 478 לפנטיום 4 של אינטל. שיתמוך בזכרון DDR400 (דואל צ'אנל) ויהיה לו כרטיס מסך / קול / ורשת מובנה. החברה לא כלכך משנה, רק שיעבוד. ויהיה יציב. תודה רבה לכולם, פיטר.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לוח כזה חדש תומך כל כך קצת? האם יש כבר עדכון ביוס שתומך ביותר? האם מישהו קנה את הלוח הזה ויודע אם ואיך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי לוח טוב ל OC וראיתי השוואות ביצועים והוא מקום 2 אחרי ה ASUS. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי חברה אני עכשיו הולך לקנות לי מחשב חדש ואני מרכיב את כל המחשב מחלקים בחול ... הבעיה היא שאני לא ממש יודע עדיין מה אני רוצה . המחשב אמור לשמש אותי לאפליקציות של יצור גרפי וכמובן איך לא משחקים וסרטים. את האמת אני לא יודע עד כמה כדאי לרכוש את כל המוצרים האלה בחול אבל את זה אתם תגידו לי , אז בתיכנון היה לקנות מוצרים שבארץ עולים הכי הרבה . אז חשבתי בהתחלה לקנות מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך. לעכשיו אני סגור רק על הכרטיס מסך. בנוגע לכל שאר הדברים אני לא ממש סגור ???. Intel LGA 775 Pentium 4 530 3.0 GHz, 800MHz FSB, 1MB L2 Cache, Hyper Threading Technology 1.זה המעבד שחשבתי לקנות מהסיבה שהוא מהיר ו Cache: L1/12K+16K; L2/1MB גם כן מהיר. הבעיה היא שאמרו לי ש Core: Prescott זה לא…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יו... זה פשוט סיוט... אני לא יודע מה לבחור- כל כך קשה למצוא יש כ"כ הרבה נתונים להתסכל!! אולי אתם תעזרו לי לבחור לוח ככה: Asus / Intel / Gigabyte שיתאים לי לפנטיום D, עם מהירות FSB לפחות 800 עם Dual DDR2 - שיתאים לי למהירות של 667 שיתמוך כמובן ב SATA2 וב pci exp. אמ... תקציב- כמה שיותר זול אבל שלא יהיה חרא... מצאתי את Intel Sorento איך הוא? טוב מספיק? אמרו לי שעדיף asus או gigabyte... אם אתם צריכים עוד פרטים ו/או שכחתי משו שאלו.... תודה רבה... הצצצצצצצילוווו
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הביאו לי לוח אם חדש עדיין באריזה של חברת ג'יגה בייט והצ'יפסט שלו הוא SIS 748 עכשיו השאלה שלי למה הוא פחות טוב מה NFORCE 2 אך הוא בביצועים במהירות סטוק ביחסית ל NFORCE 2 אך הוא ב OC ???
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אצל הדובים יש A-Data 500Mhz ב 800 שקל וב KSP יש A-Data 500Mhz ב 610 שקל זה אותו דגם או שזה סתם הבדלי מחירים ענקיים? אני מדבר על הסטיקים של ה 512MB
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
עם איזה Chipset\לוחות עובד ה Celeron 1700 לדוגמא ? הוא 478 PIN כמו ה P4? איזה מיקרון הוא?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
האם שווה לי לקחת את הלוח אם הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 במקום לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET כדי להוריד את המחיר הכולל? מעבד : amd athlone ii x3 435box כרטיס גרפי: h5770 1g gddr5
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
יש לי את הDFI LANPARTY NF4-U ואני רוצה לעדכן לו ביוס הבעיה היא שאין לי פלופי(לפחות לא אחד מחובר) בFAQ באתר של DFI, שתי הדרכים היחסית לעדכן ביוס הן בעזרת פלופי http://www.dfi.com.tw/Support/mb_faq_us1.jsp?FAQ_ID=1180&PAGE_TYPE=US&SITE=US http://www.dfi.com.tw/Support/mb_faq_us1.jsp?FAQ_ID=3042&PAGE_TYPE=US&SITE=US יש איזה דרך לעדכן את הביוס ללא שימוש בפלופי?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בשקט בשקט מוציא AMD את ה-AMD Athlon 64 X2 5200+ שבעצם הוא השידרוג של ה5000 שמכיל 1MB קאש לכל ליבה במקום 512KB מי שרוצה עוד פרטים ביפנית http://www1.oc.com.tw/forums/msgexcel.asp?id=A03&msgid=215307&n=1&posit=19&more=1&remsgid=215252&allfrom=215252&itype=1
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום... לפי הרבה דברים שקראתי פה הבנתי שלוחות האם שיתמכו בו יעלו מינימום 1000 ש"ח 1. האם זה נכון? 2. אם כן האם צפוייה ירידת מחירים? פשוט יש בנאדם שאני מכיר שרוצה לקנות מחשב הרבה זמן ואני מחזיק אותו בגלל הקונרו. התקציב שלו לא כזה גדול ואמנם הe6300 יעלה בערך כמו ה930(היום) טיפה יותר, אבל אם הלוחות אם כאלו יקרים יהיו אולי הוא לא יוכל להרשות לעצמו קונרו... :-[
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
I3 3225 BOX HD4000 Gigabyte GA-B75M-D3H (מידות הלוח שאני צריך מקסימום 24x24) Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED ( איך הלוח מבחינת עלות/תועלת? יש טובים/זולים יותר? הלוח מתאים ל- OverClock )
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 256 DDR והמחשב עובד בסדר, לא איטי אבל לא מהיר. אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512 אבל לא יודע איזה כדי הוספתי לינק לכמה שמצאתי בזאפ http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Memory השאלה שלי היא איזה מהה512 כדי ליקנות? ??? תודה עריכה: סליחה זה הלינק הנכון http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי חברים, הלוח שלי (אינטל P43TF) כנראה סיים את תפקידו ואני מעוניין לקנות לוח אם שתואם את החומרה הקיימת שלי: מעבד אינטל Core2Quad Q8200 ארבעה זכרונות 2GB SDRAM DDR2 ספק Enermax Modu 82 כרטיס מסך שקר כלשהו PCIE 16 אני מעדיף לוח חדש אך אני רואה שההיצע מאוד דל... עצות? המלצות?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כותרת והאם כדאי לעשות אוברקלוק מ2.33GHZ ל2.8GHZ על קירור סטוק(Q8200)
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום מעבד amd athlon 64 3500 ואני יכול לקנות intel pentium d 830 במחיר של 800 ש"ח (חדש) השאלה שלי האם אני ירגיש שיפור בביצועים או אולי ירידה בביצועים תודה
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני יודע שב-i7 יש לו תמיכה בht אבל אני לא בטוח כמה לתוכנות של אדובי (פרמייר ,פוטושופ , אילוסטרייטור ,אינדזיין ) יש תמיכה בזה ואם כן כמה זה משנה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אשמח לקבל הסבר על הפרמטר CR = Command Rate. מה היתרונות והחסרונות בעבודה במצב 1T אל מול 2T ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בעיות האספקה של המעבדים למחשבים, וגם של כרטיסי התצוגה במקבל, ימשיכו להשפיע על שוק המחשוב הצרכני באופן משמעותי לפחות עד סוף 2021. כך טוענת מנכ"לית AMD ליסה סו. היא אמרה את הדברים הראיון לאתר Barrons, ואמרה שהבעיה העיקרית של החברות היא ששרשרת האספקה שלהן לא מצליחה עדיין לעמוד בקצב.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
סתם שאלה. האם כדי להריץ OPTERON כפול ליבה צריך לוח מיוחד או שכל לוח עם תושבת 940 יודע לעשות את זה (אני יודע שהם צריכים להיות מהסדרה של 2xx) ? אם אני שם שני כאלו על לוח אם בעל שני מעבדים אני בעצם מקבל מערכת עם 4 מעבדים ? נו טוב, זה היה שתי שאלות...
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ההכרזה הרשמית על דגמי דור ה-Core ה-13 הראשונים סיפקה לנו לא רק אישור למפרטים הטכניים שלהם, אלא גם את המחירים המומלצים שמאפשרים את ההשוואות המתבקשות להיצע העדכני של AMD ולהיצע של דור ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
מה הכי כדאי בתקציב של 1000 שח ללוח ומעבד AMD? חשבתי על אלו: Sempron 2600 + Abit NF7S2G כדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת 64 BIT ? יש לזה השלכות רציניות לביצועים? אשמח לכל טיפ, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-