עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, לאחר חודשים שזה עבד טוב, ה OC נכשל, אני מעדיף להישאר על הגדרות סטוק של 2.93 למעבד. (שרשור קודם של הדיון על OC- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484361.0) אחרי שהמחשב אומר שה OC נכשל - הוא מחזיר את ההגדרות של המעבד לסטוק, אך עם מהירות של הזכרונות ב 1066, ולא כפי שצריך להיות לפי הזכרונות שלי - 1600) אז נכנסתי ל BIOS , הגדרתי OPTIMAL DEFAULT SETTINGS , זה הגדיר את הזכרונות על מהירות 1600 כמו שצריך להיות, לאחר שמירה בביוס וריבוט, הוא שוב אומר שנכשל ומחזיר את הזכרונות במהירות של 1066. השאלה לי איך אני משנה את המהירות למשהו כמו 1400 ~ , אני מניח שהוא מביא שגיאה של ההגדרות הדיפולטיביות בגלל מהירות הזכרונות 1600 ? או לחלופין מה אני צריך לעשות בשביל להגדיר את ה…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by BigDragoon,

שמתי לב שיש כמה דגמים דומים של DS3, במחירים שונים: GA-965P-DS3 rev3.3 - מחיר: 665 ש"ח GA-965P-DS3P rev3.3 - מחיר: 876 ש"ח GA-965P-DS3 - מחיר: 733 ש"ח רציתי לדעת מה ההדבל בין הדגמים? איך יכול להיות שה REV3.3 עולה פחות מה DS3 הרגיל?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

??

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by בנציצ,

.יש לי לוח אם שלפי מה שבדקתי תומך ב2 ג'גה ראם. קיבלתי את המחשב עם 2ג'גה ראמ אני הוספתי עוד ג'יגה כרגע יש לי 3 ג'יגה ראם הענין הוא שמחשב רואה שיש 3גי'גה גם בביוס מצוין 3 ג'יגה אז השאלה היא עם באמת המחשב מנצל את השלוש ג'גה . ואיך אני באמת יכול לבדוק אם הוא עובד ןומנצל את ה3 ג''יגה ושאני לא עושה נזק למחשב

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by 10GaZ,

יש בלוח שלי (965p-ds3) אפשרות שנקראת Rebust Graphics booster. יש לי 3 אפשרויות שם: Auto, Fast, Turbo. אני לא רוצה אף אחת מהאפשרויות האלה.. הכרטיס מסך שלי קורס ללא OC ואני חושד שזו בעיה בביוס. התדר של הPCI-E הוא על 100. אגב, כשהתדר על 90 הכרטיס לא קורס. בשני המקרים הכרטיס לא עובר אפילו את ה60-65 מעלות!

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by dorish,

מה ההבדל בן המעבדים של amd atlon xp oem 1800 בן amd atlon xp box 1800 תודה מראש ההבדל במחיר בערך 50 שקל

7. Started by berliita,

מבין שתי ערכות השבבים של אינטל: P31 ו- P35: מי יותר טובה? מה לוח האם המומלץ לכל אחת מערכות השבבים הללו? (אבקש שתתייחסו לשתי הגדרות של מומלץ: (א) מקסימום ביצועים בתמורה למינימום כסף, (ב) מקסימום ביצועים ב- 600 ש"ח גג)

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by hq4ever,

שלום לכולם אני לא יודע אם אני מחדש לכם משהו אבל בשבילי זה בהחלט שינוי מרענן. בזמנו היו דיבורים על כך ש SATA מאפשר לחבר ולנתק הרד דיסקים בדומה ל SCSI בזמן שהמערכת פעילה. כעת משראיתי את הידיעה האחרונה ב HWZONE על לוח האם של אסוס עם חיבור SATA חיצוני התחלתי לתהות שוב על פשר הדבר ומסתבר כי אכן נכונה היתה הטענה. להלן לינק מהאתר של MAXTOR הדן בסוגיה www.maxtor.com/en/documentation/white_papers/sata_hot_plug_white_paper.pdf והנה התמונה מהכתבה עצמה שימו לב למחבר האדום של הSATA. למישהו יש לשפוך עוד אור על העניין? אילו לוחות האם ישנו צורך בבקר מיוחד על מנת שהנ"ל יתאפשר או שכל בקר SATA תומך כברירת מחדל? כך או כך בהחלט ידיעה משמחת ושינוי מרענן. מקסים.

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by tomystein,

אני ממש צריך עזרה בבחירה כאן! לדוגמה יש את לוח האם הזה Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 אבל יש גם עוד לוחות נורא דומים אחד נוסף לו ULTRA ואחד נוסף עם עוד איזו מילה... אני פשוט לא מבין מה הם ההבדלים (מדובר ב200 ש"ח הבדל) ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות.. תודה!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by ilanb0,

הלוח שלי התחרפן. מה עדיף: לוח עם רכיבים חיצוניים (סלוטים וכד') או שהרכבים בלוח יהיהו on board?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by itaysp,

אני צריך בשביל המחשב שאני מנסה לבנות HTPC. הבעיה שלי היא שאני לא מוצא לוח במידות.. יש לי 22X22 ס"מ שאני יכול להישתמש ללוח. כל השאר כבר תפוס ע"י הספק כח... רצוי שישיה גם כרטיס מסך מובנה אבל אם לא אז לא..

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  12. אחד המעניינים שלהם, ניתן לגזור ממנו לא מעט תובנות, כמו גם הלך הרוח בקרב הקהילה שהובילם למהלך:

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by vourt,

מה הכי כדאי בתקציב של 1000 שח ללוח ומעבד AMD? חשבתי על אלו: Sempron 2600 + Abit NF7S2G כדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת 64 BIT ? יש לזה השלכות רציניות לביצועים? אשמח לכל טיפ, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by dragon772,

Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX או Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 מצד אחד השני הוא 4 ליבות אבל מצד שני יש כאלה שאומרים ש 2 ליבות יכול להיות עדיף במצבים מסויימים.. אני מתכוון מה יותר טוב גם לאורך זמן ולא רק בחצי שנה הקרובה.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by LIGIONER,

הקיץ כמו שכולכם יודעים לא מרחם על אף אחד ,וכשאנחנו יושבים ונהנים מהמזגן בטמפרטורה מגניבה של 20 מעלות +/- ישנם חלקים שמגיעים לטמפרטורות מטורפות +. כך או אחרת לא אהבתי את הקריאה בmbm שהראתה טמפרטורה באיזור ה60 מעלות (למרות שאני יודע שהחיישן שקורא מהמעבד טועה קשות (10 מעלות ++)בגלל המוספטים שעושים לחיישן שמח מהצד) תכנון עלוב של אסוס!!!!!!!!!!! פרקתי מאוורר 60 מ"מ מהיט סינק, שלא בשימוש ורציתי לדחוף ולקבע אותו בין ההיט סינק הקיים לבין המסכה האחורית (I/O). שם בערך הפסיק הקטע המגניב של היצירה והתחיל הקטע המעציב של ההבנה...........לא עושה בוט ,לא עושה בוט ....נווווווווווו ,לא עושה בוט.....הורדתי את ההיט סינק שלפתי את המעבד והבטתי בו מקרוב............חלק מהליבה נשבר אאאאווווווו…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by netanelam,

היי תגידו איזה מעבד יותר טוב למשחקים חדשים שיוצאים היום: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box או CORE 2 DOU 7500 2.93 MHZ או AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by Yosi199,

האם יש חיישני בקרה שמראים טמפרטורות, מהירויות מאוורים וכאלה בDFI Lanparty ut nf4 ultra - d בזמן אמת דרך ווינדוס משהו כמו התוכנה של אסוס בלוחות שלהם?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  18. קניתי היום את הכרטיס 9500GT עכשיו ברגע שחיברתי אותו לא היה לי בעיות עד שהתקנתי דריברים.. ברגע שהתקנתי דרייברים הרגשתי שהמחשב שלי האט בצורה משמעותית... (בכל מקרה רציתי לפרמט) אז פירמטתי אותו.. עכשיו אחרי הפירמוט זה עדיין אותו הדבר..! המחשב שלי איטי מאודדדדד למשל 32 מגה בווינראר לקח לו 50 שניות... בSUPER_PI לקח לי 22 שניות רק השלב הראשון!!! (שברגיל לוקח לי בלי OC רק 22 שניות הכל!!) אני לא יודע מה לעשות כבר! הלוח אם עבר איפוס כי חשבתי אולי זה קשור (נגעתי רק בOC לפני האיפוס) אני חושב שזה המעבד שעושה לי את זה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה? אני נואש! אני מת להתחיל לשחק כבר במשחקים אחרי הקנייה של הכרטיס אבל אני לא יכול לחלץ את המשחקים בווינראר (זה יקח לי לפחות 5 שעות טובות כל משחק)…

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by robertok,

עבור P35, שמתי לב להמלצות רבות באתר על ה Gigabyte, ולא על ה Asus. האם יש לכך סיבה טובה?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by alexta-z,

בוקר טוב חבר'ס רציתי לשאול בקשר לשתי שילובים של לוחות אם : Gigabyte GA-7VAX-A ( KT400A ) - ATX - 477.75 ש"ח AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 386.75 ש"ח סטפינג : JIUHB 0303XPMW ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) - NIS 598.14 AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 386.75 ש"ח סטפינג : JIUHB 0303XPMW איזה מהם עדיף ? הלוח הראשון הוא kt400a ורציתי לשאול איך הוא באוברקלוק והאם יש הבדל ביצועים גדול ביניהם ? נ.ב : למישהו יש לינק לביקורת על הגיגהבייט ?

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by BMItay,

מה עדיף מבין שני המעבדים למפרט HTPC? תתחשבו בחום/ביצועים ויכולות OC.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by THL,

למרות שהנושא הזה נטחן מאות פעמים לדעתי עכשיו הוא רלונטי מחדש, בתור אחד שמורעל על AMD וגם מכרתי לפחות כמה עשרות של מחשבים מבוססי AMD אני חושב ברצינות לקנות מחשב מבוסס על פנטיום 4 והסיבה הא פשוטה מאוד: המעבדים של AMD מתחממים יותר מידי! ושאף אחד לא יגיד לי שעד 60 - 70 מעלות זה נורמלי ל AMD כי זה לא נורמלי לאף מעבד! והבעיה הזאת קיימת רק בדור האחרון של AMD (יש לי את'לון 800 שעובד ב - 35 - 40 מעלות עם מאוורר פשוט) אפילו ב -XP2200 שבנוי ב - 0.13 (ואמור להיות קר יותר בגלל זה) הבעיה קיימת.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. Started by ^oz,

מה ההבדל בין הזכרונות של היצרניות השונות? מלבד המהרות למינהן ויציבות , כלומר האם זיכרון generic (הדפוק ביותר שיש) הוא איטי יותר מזה של corsair או mushkin? (כמובן כאשר באותה מהירות) ואם כן האם ההבדל הוא זניח או ממש משמעותי? אני הולך בעוד יומיים לעשות טיפול 10000 למחשב....ודי מתלבט אם כדאי לי לקחת זיכרונות טובים או לקחת כמות גדולה יותר של זכרונות מיצרניות טובות פחות.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by original,

אני לפני קניית מחשב מבוסס על מעבד I5 760 ואני רוצה 4GB זיכרון של KINGSTON. אם אני לא מתכנן OC מתאימה לי מהירות של 1333Mhz נכון? שקלול של KINGSON עם 1333Mhz מביא אותי לאופציות הבאות: http://www.pandas.co.il/default.php?page=1&cPath=609_271&sort=5a&sf=0&mf=6&f176=439&fcid=300 מה ההבדל בין: Kingston 2GB DDR3 1333 CL9 KVR1333D3N9/2G Kin-1064 Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 SODIMM KVR1333D3S9/2G kin-1181 Kingston HyperX 2GB DDR3 1333 CL7 Kin-1161 איזה מהם הכי משתלם לקחת פעמיים כדי להגיע ל4GB? או שעדיף לקחת ישר 4GB של Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL7 KHX1333C7D3K2/4GX Kin-1143 או Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 SODIMM KVR1333D3S9/4G kin-1192 ? או שע…

25. היי בקיצור נשרף לי הלוח הישן ועכשיו אני נאלץ להזמין לוח חדש וגם מעבד אני חושב להזמין את הלוח הזה GA-MA74GM-S2 שיש עליו כרטיס מסך מובנה HD 2100 ויש לי כמה שאלות 1. מה זה שווה הכרטיס הזה והאם הוא יותא טוב מניוידיה FX 5200 וכמה זיכרון יש לו על הלוח ? 2. הלוח הישן הוא ATX וזזה מיקרו ATX והשאלה האם הוא ישב על אותו המארז שיושב עליו ה לוח הישן TX . 3. אני גם קונה מעבד סמפורן 1400 2.7 הרץ ב 150 שקל , והשאלה האם זה בא גם עם מאוורר או שאני צריך לקנות אחד , והאם שווה לי לשלם 100 שקל למעבדה רק על הרכבת המעבד או שאני יסתדר לבד ?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים