עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NerVo,

שלום חברים !!! עשיתי מחקר לא קטן בנושא אך עדיין יש לי שאלה. אז ככה: יש לי לוח אם: Asus p5k. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K-V/IE3824_Universal_PCIE_Insert.zip עקב בעיה באחד הסוקטים של הזכרון, אני נאלץ להתשתמש רק בסלוטים הצהובים שהם עובדים בדואל צ׳אנל. ניתן לראות לפי החוברת הסברה, שיתאים לי כל זכרון שיש לו B*: supports one pair of modules inserted into the yellow slots. על פי רשימת הזכרונות שנבדקו ללוח האם הזה, הנה הרשימה המעודכנת: Qvl: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K/P5K-QVL.zip לפי הטבלה ניתן לראות שהם מתחלקים לשתי סוגים: DS: dual sided SS: single sided לאחר קריאה רבה באינטרנט אני עדיין לא כל כך מבין את ההבדל. כותבים שה DS אומר שיש…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB. אין צורך בשום דבר של דואל צ'אנל\DDR2 וכו' . אם אפשר אז אני מעדיף CL2, אבל לא חובה. כמו כן, אני מניח שהמקסימום שאני צריך זה PC3200, שלפי הבנתי זהו הסטנדרט כיום. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לקבל הצעות. בתודה

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שלום לאחר שעיינתי במפרטים המומלצים,אבקש דיעות נוספות במסגרת התקציב שצויין,כאשר השימושים יהיו כאמור לעיבוד גראפי ועיבוד וידאו,משחקי רשת מעת לעת ואוליי oc קליל בעתיד.אני די סגור על כמות הזכרון(2 ג'יגה). החשש העיקרי שלי הוא חוסר תאימות בין הרכיבים,דבר שאיני מבין בו ,כך שאשמח גם לקבל המלצות מכאלה שיש להם שילובים פועלים ומוכחים . תודה

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  4. להלן הדרוג עלפי לוחות האם שאמורים לצאת מפסי הייצור של היצרניו השונות ב 2005: ASUS תייצר 50 מליון לוחות אם, Foxconn תייצר 40 מליון לוחות אם, Elitegroup Computer Systems - ECS תייצר 20 מליון לוחות אם, Gigabyte תייצר 16 מליון לוחות אם, MSI - Micro-Star International תייצר 15.5-16 מליון לוחות אם. המספרים האלה כוללים את הלוחות שהיצרניות מייצרות עבור לקוחות OEM. חברת Foxconn מיתכוונת להגביר פי 60 את המכירות שלה לשוק הפרטי. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050526A1003.html

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  5. http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-processor-with-12-cores-and-24-threads-spotted.html ולוח אם תואם http://www.guru3d.com/news-story/amd-x390-and-x399-chipsets-diagrams-reveal-hedt-information.html AMD X390 and X399 chipsets diagrams reveal HEDT Information AMD 2D2701A9UC9F4_32/27_N Engineering Sample Value What does it stand for? Explanation 2 Engineering Sample Generation 1: 1st Gen, 2: 2nd Gen, Z: Qual. Sample D Platform S: Server, D: Desktop 270 Base frequency 2.7 GHz 1 …

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  6. אז ככה. כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V) מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT. השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף) כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי. כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB. כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי. השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כ…

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by Jounce,

שלום, אני מתכנן לקנות בתחילת מרץ מחשב חדש בתקציב של כ- 3,800 ש"ח לטובת עיבוד תמונה והרבה תלת מימד (מידול בעיקר). אני מאוד לחוץ בכסף, ומחפש דרכים לרדת בתקציב אך לא באיכות ובביצועים. מכיון שהשקט קריטי לי (לא יכול להתפשר בכך בכלל), אני מבין שעליי לשריין כ- 700 ש"ח עבור מארז+ספק, וזה דוחק אותי תקציבית מאוד. בהתחלה תכננתי לרכוש מעבד E6750 (מרובע ליבות פשוט יקר לי מדי), אבל לאור הנ"ל אני יותר ויותר שוקל את האופציה ל- E2180 ולעשות OC. השאלה שלי היא האם אכן כדאי לי להשיג את החיסכון בצורה הזאת, האם הביצועים של E2180 ב- OC יתנו לי את אותן תוצאות כמו E6750 ללא OC?? כשעסקינן בתלת מימד. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  8. בגלל שאני קיבלתי את הלוח אם החדש שלי NF7-SL ולפני זה היה לי NF& ואני חושה שהוא הוציא את הביוס שחלי מהישן ושם לי בחדש ! אז איך אני יכול לבדוק שאני ילך לחנות וישרוף לו אותה ?כאילו איך אני יכול לדעת ב 100 אחוז ? איך גיליתי את זה מה שעשיתי זה ככה בלוח הרגיל שהיה לי NF7 עשיתי עדכון לביוס ל 22 ובחדש שקבלתי היה גם עדכון ל 22 וזה לא יכול להיות מה עשה עדכון לביוס ?אז זה בטוח שלי אבל איך אפשר לדעת במדוייק ? תודה לכול מי שעזר ועוזר לי בפורום הענק הזה !!

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  9. בבקשה תענו רק מי שיש לו את הלוח, בלי שטויות. ותפרטו סיבות בבקשה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by YINON110,

שלום חברים, נכון, שני מעבדים מלפני שש שנים (קצת באיחור מה לעשות) אבל עדיין - שניהם אותו דבר בנתונים - מי מביניהם עדיף למטרות משחקים? (בואו נתעלם כרגע ממעבדים חדשים יותר) *הבנתי שהOPTERON מיועד לשרתים - איך זה בא לידי ביטוי? אם אריץ עליו משחק זה ישנה משהו מהFX 60? תודה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  11. Started by martusevich,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם בשביל CORE 2 QUAD Q9550 ההתלבתות היא בין השניים: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS לוח אם מעולה אם CROSSFIRE ו תמיכה ב-RAID ו הצ'יפסט (P45). מחירו: 649 ש"ח. GIGABYTE GA-EP43-DS3L לוח אם המומלץ עפי הרבה אנשים. לא משהו מיוחד צ,יפסט (P43) מחירו: 474 ש"ח השאלה היא האם ה-200 ש"ח הנוספים יהיו שווים את הלוח של DFI או האם הביצועים יהיו אותו הדבר?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  12. מזה הזיכרון Samsung ECC DDR עם תיקון שגיאות? תודה.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  13. 1. האם המעבד AMD Phenom X3 8650 2.3GHz L2 1.5Mb L3 2Mb AM2 Box הוא מעבד טוב למשחקים והוא יחזיק משחקים בשנים הבאות? 2. על איזה הגדרות במשחקים אני יצליח להריץ עם המעבד הזה וכרטיס מסך HD4850 ו2GB זיכרון? 3. האם יש הבדל משמעותי בין סידרת ה2 ליבות של AMD לסדרת ה3 ליבות?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  14. לוח כזה חדש תומך כל כך קצת? האם יש כבר עדכון ביוס שתומך ביותר? האם מישהו קנה את הלוח הזה ויודע אם ואיך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי לוח טוב ל OC וראיתי השוואות ביצועים והוא מקום 2 אחרי ה ASUS. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  15. יש לי שתי אפשרויות כאשר הראשונה יקרה ב-70 ש"ח 1 לוח אם GA-G31M-ES2L מעבד E5300 2.6GHz 2 לוח אם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon II X2 240 מה עדיף? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי אני מחפש מעבד חדש למחשב שלי בגלל צוואר בקבוק מה המעבד הכי חזק שיתאים ללוח אם שלי ? מפרט בצד תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  17. קירור אוויר ראוי במחיר הגיוני למעבדי ה-Threadripper האימתניים? מסתבר שיש חיה כזו לכתבה

18. עולם הגיימינג עומד לקבל את אחד המוצרים המעניינים ביותר בתחום הקומפקטי - קונסולה ניידת של ASUS המבוססת על מעבדי AMD עדכניים ייחודיים. ריכזנו עבורכם את המידע הטכני הזמין וגם כמה הדלפות חמות לכתבה

19. Started by avigdo,

: אני עומד לרכוש מחשב חדש P4 שמטרותיו - עריכת וידאו (מתחיל)משחקים (לא חדישים). נדרש שכרטיס קול וכרטיס המסך לא יהיו על ה MB כדי להגן על ה MB במקרה שאלה נשרפים. לוח האם שהוצע לי - ABIT SA7. נכנסתי לאתר אך ישנם כמה דברים לא מובנים - זקוק לעזרה ופירושים של הנתונים: 3DR333 400/533 Mhz 133 Mhz QDR A133 5P האם יש טעם לרכוש כרטיס עם USB1.1? עד כמה 1 USB אנכרוניסטי מול USB2? האם ניתן לנטרל את כרטיס הקול על ה MB ולשלב שם כרטיס קול בחריץ נפרד? האם הMB הזה, תומך בכיבוי מחשב באמצעות תוכנה בלבד ללא לחיצה על כפתור הכיבוי? האם יש MB עדיף התומך בעבודה לא פחות מהירה באותו תקציב פחות או יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by ariebel,

זה זכרון במהירות של 400 מה"צ PC3200 סטיק של 512DDR זה מה שרשום על הצ'יפ W942508BH-5 - האם זה טוב? האם הOC יהיה יציב עם סוג זה של זכרון?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  21. למפרט למחשב משרדי מה עדיף: AM2 4400X2 Dual Core ולוח GA-M61PME-S2 או E2200 ולוח GA-G31ME-S2L

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by kobi10,

אני קונה מחשב חדש, עם מעבד של אינטל: core 2 duo e6400. רציתי לשאול איזה לוח אם מומלץ? הבנתי שלוחות האם של אינטל לא משהו... ויש כל כך הרבה סוגים אחרים של לוחות שזה מבלבל. שאלה נוספת שיש לי היא לגבי הזיכרון: האם הזיכרונות של twinmos טובים? יש הרבה הבדל בינם לבין crosair או kingston? תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by yosizach,

יש לי ראידון 9700 פרו של ATI אבל לפי הכתבה הוא ל יעלה בקושי של ea מה לעשות ?! אתם רוצים להגיד לי !! שנדפקתי !!!?!!! אני צריך לקנות כרטיס של nvidia ? או שזה סתם השמצה וראידון 9700 פרו ישאר חזק ?!בבקשה תענו!!!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  24. שלום קניתי את הלוח הבא: Gigabyte GA-B75M-D3H הלוח שייך ל"סדרה העסקית", האם יש איזה פיצ'ר/ים מעניינים ששווים בדיקה? לדוגמא, האם הלוח מאפשר להתחבר אל המחשב מרחוק, גםן בשלב ה-BIOS? זה דבר שתמיד רציתי לעשות, ותוכנות שרצות על Windows (כגון TeamViewer, VNC, ודומות) לא יכולות לעשות, כי הן יכולותלתת גישה רק למה שקורה בתוך Windows, והחל מהרגע שהן עלו רק. אם יש דברים מעניינים אודה לכם אם תכתבו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by StrayGator,

אני לא מדבר על משהו שנותן שני חיבורי USB3 מאחורה, אלא משהו שיתן על הכרטיס (בתוך המארז) Header שאפשר לחבר לפאנל הקדמי. ידוע למישהו על (אי) קיומו של מוצר כזה?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים