עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TipX-Bomb,

אהלן... יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן.. (לכל המבולבלים - אני קונה [אולי] גם R9800P..) לפני שאני (אולי) קונה את אחד מהלוחות אם האלה: 1. יש הבדל בביצועים בין ה 8RDA+ לבין ה 8RDA3+? (אני יודע שבשני יש lan כפול ו S-A...)? 2. יש הבדל בביצועים בין ה NF7 לבין ה NF7-SL? 3. מה יותר כדאי לקחת: NF7-SL או 8RDA3+? למה? 4. מה זה seriller? (בלוח NF7-S) 5. ראיתי שבכרטיס קול של לוחות ה-Abit יש גם יציאת סאונד כתומה ושחורה, משהו שאין באיפוקס. זה חשוב? בישביל מה זה? 6. בלוחות של איפוקס הקירור לצי'פסט מספיק? 7. בישביל מה יש duel lan? זה עוזר? תודה לכל העוזרים! :-*

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לזיכרון למחשב מבוסס AMD64 , אני צריך 2 סטיקים של 256 והמחיר עד 1000ש"ח גג (עדיף פחות)...

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  3. לוח כזה חדש תומך כל כך קצת? האם יש כבר עדכון ביוס שתומך ביותר? האם מישהו קנה את הלוח הזה ויודע אם ואיך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי לוח טוב ל OC וראיתי השוואות ביצועים והוא מקום 2 אחרי ה ASUS. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  4. התקנתי כרגע לוח ga-z77-d3h עם ssd סמרט רספונט וההארדיסק הרגיל של טרה לא מוצג במחשב שלי , אני כן רואה אותו אבל במנהל ההתקנים וגם שפועל כראוי , מה עושים ??? פליז חברה תענו לי דחוף !!!!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by abarbotel,

היי קראתי מאמר באנגלית בנושא ניהול זכרונות הצלחתי להבין רק חלקית מה שרשום שם http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/11/17/3155406.aspx בכל אופן עלו לי הרבה שאלות בנושא זיכרון צוין שם שוינדוס מחלק אוטמטית זיכרון בין המערכת לבין תכניות ומקצה לכל אחד 2 גיגה מקסימום א.איך משנים את זה ב. האם במידה ויש מחשב עם הרבה זיכרון נניח 4 גיגה , לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב ג.מה קורה עם 64 ביט איך אז מתחלק הזיכרון ואיך משנים את זה ד. בניהול זכרונות יש אופציה להקצאה לתכניות או לשירותי רקע מה ההבדל למה צריך את זה? ה. במאמר בחלק השני שרשום בכותרתו Committed Memory ממש התאמצתי להבין אבל לא ממש ההבנתי כמו שצריך , דובר…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. לפני כחודש קניתי מחשב חדש, עידכנתי ביוס להכי חדש אז - כאמור לפני כחודש. כרגע יצאה גירסא חדשה... א. האם יש צורך לעדכן? ב. במידה וכן, האם זה ייתן שיפור כלשהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by ShowstoppeR,

אהלן. לפני כ שבועיים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל BFG 8800 GTS 320MB ומאז נוצר לי צוור בקבוק דיי רציני. אני מחפש עכשיו מעבד שיאזן לי את המפרט. המפרט להלן: לוח: DFI lanparty nf4 ultra-d מעבד: amd athlon 64 3500+ OC'ed @ 2.7ghz זכרונות: Geil One BH5 DDR400 @ 500mhz כ.מסך: BFG 8800 GTS 320mb ספק: Enermax Liberty 500W אני חושב ללכת עם AMD X2 או Opteron אבל נתקלתי בבעייה דיי רצינית כשניסיתי למצוא משהו בארץ. מה המעבד הכי טוב למפרט שלי שאפשר להשיג בתחום של עד 1000ש"ח? תודה

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by koby100,

לפני כחודש הושק המעבד AMD Athlon 4850e. נכון לרגע זה הוא עדיין לא נמכר, ואפילו לא מופיע באתר של AMD. האם ידוע מתי הוא צפוי להגיע לחנויות? ??? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  9. אצל הדובים יש A-Data 500Mhz ב 800 שקל וב KSP יש A-Data 500Mhz ב 610 שקל זה אותו דגם או שזה סתם הבדלי מחירים ענקיים? אני מדבר על הסטיקים של ה 512MB

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  10. לשניהם יש ציפסד nf4 אני רק רוצה לבדע שלא עבדו עלי חברת albetrone

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. Started by drbrain,

שלום אני מוכר מעבד שלי E6320 במהירות 1.8 GHZ אני לא יודע כמה לבקש עליו יש למישהוא הצעה כמהלבקש עליו תודה שרון

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by Bug,

היי. אני רוצה להוריד דרייברים ללוח האם שלי. אז נכנסתי לאתר היצרן, חיפשתי את הדגם ואכן מצאתי את הדרייבר אך הופיעו שתי גירסאות: 1. GA-K8NF-9 (Rev 1.x) .2 GA-K8NF-9 (Rev 2.x) מה משמעות Rev? תודה

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by master,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון SAMSUNG 333\2700 לבין ה- WINBOND שהוא 400? והאם יש הבדל משמעותי בביצועים בין ה- ATI RADEON 9000 עם ה- 64 מגה זיכרון לזה עם ה- 129 מגה זיכרון. תודה מראש, ניצן.

14. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה ללוח אם שיגיע עם הביוס הכי נוח שאפשר (לא צריך 2 ביוסים, שפשוט יהיה אחד קל לשימוש). שיתאים ל-OC מסיבי ל-i7-920. אני לא מחפש שום פיצ'ר מיותר, הייתי לוקח את ה-EX58-DS4 אבל שמעתי שהביוס שלו לא נוח. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום, אני מחפש לוח אם לסוקט 775, המעבד שישודך אליו הוא E4500, והכרטיס מסך 8800GT, נחברה לא משנה במיוחד, אבל עדיף מ אסוס,ג'יגה בייט,די אפ איי... תודה

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  16. מצאתי את הצירוף הבא: לוח X58 ב-764 שקל http://www.p-see.co.il/Product.asp?Pid=14070&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=43&aff=Zap〈=he מעבד I7 950 ב-1050 שקל. http://www.grafpc.co.il/pl_product~INTELI7950~48~0.htm סה"כ: כ-1800 שקל. מעבד 2600K עולה כ-1400 שקל ולוח P67 מינימלי עולה כ-500 שקל (ג'יגהבייט). סה"כ כ-1900 שקל. מפרט ה-X58 נותן הרבה יותר אופציות במחיר זול יותר. איזה סיבה יש להעדיף P67, שלא לדבר על Z68 עם מחיר כזה?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by ZXY1,

I3 3225 BOX HD4000 Gigabyte GA-B75M-D3H (מידות הלוח שאני צריך מקסימום 24x24) Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED ( איך הלוח מבחינת עלות/תועלת? יש טובים/זולים יותר? הלוח מתאים ל- OverClock )

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by מישו,

אני שוקל ל שדרג את העגלה שלי. פנטיום 2 400, אגב. מוצא חן בעיני הרעיון של ללכת בכיוון של AMD, לשם שינוי, בגלל הכסף בעיקר. מסיבה זו אני מעדיף להחליף כמה שפחות חלקים, ולהשאר אם מה שעוד מתפקד כמו שצריך. הפרטים: 1. תקציב של כ-1000 שקל (אופטימי, הא?...) 2. מחשב *שלא מיועד למשחקים*. אני בעיקר מתעלל במערכת ההפעלה עם התקנות והסרות תכופות, אבל חוץ מקצת עבודה עם קומפיילרים ופה ושם צריבה או עריכת וידאו, אין לי דרישות גבוהות. 3. אני מעדיף להחליף את לוח האם והמעבד. יש לי כבר זכרון של 128MB, שאני מעדיף להשתמש בו (בן איזה שנתיים, אמנם, אבל נראה לי יותר הגיוני וזול להוסיף עוד 128 מאשר לקנות 256 חדש, גם אם צריך להסתפק בזכרון איטי). אני רוצה כרטיס מסך וקול על לוח האם - דרישות מולטימדיה מיני…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by rafaelme,

שלום למחשב משרדי להנהלת חשבונות. אנחנו מעוניינים לגבותו (מעבר לגיבויי בעזרת Acronis) ע"י יצירת מערך RAID, נחוצה לי המלצה ללוח אם בסיסי ואמין התומך בהתקן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by anatoli,

שלום חברים, יש לי כרגע 2 סטיקים של 512MB, ועוד שניים בדרך אליי. אני כבר מודע לעובדה שכשאני אמקם את שני הסטיקים הנוספים הטמפרטורה של הזיכרונות תעלה בגלל המחסור במרחב שיאפשר להם להתקרר. כרגע הזיכרונות רצים על DDR500 (עם תזמונים מאוד חופשיים) וזו גם המהירות שבה הם ירוצו כשיגיעו 2 הסטיקים החדשים. הטמפרטורה של הזכרונות כעת לאחר בדיקת מאמץ מלאה מגיעה ל-51מעלות (טמפרטורה של גוף הקירור ללא שום מאוורר שנושף עליו כדי לא לפגוע בתקינות המדידה). השאלה שלי היא, מהי טמפרטורה תקינה? מהה המקסימום המותר, ואיזו טמפרטורה נחשבת הרף שניתן לעבוד איתו בלי דאגות? תודה, Anatoli.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by dark,

יש לי את שני המעבדים האלה ואני לא יודע איזה עדיף? P III 650/256/100-בגלל שיש לא יותר מגה הרצים P III 500/512/100-בגלל שיש לא יותר קילו בייטים שניים SOLT 1 אני לא יודע איזה עדיף?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by Access Denied,

רציתי לדעת אם משהו יודע מתי המעבד הזה יגיע לארץ ובכמה הוא ימכר??? והאם בכלל שווה לחכות לו או שאולי לקנות מחשב עכשיו של אינטל..?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  23. ערב טוב! אני יכול להשיג לוחות אם של אסוס במחירים מצחיקים יחסית. רציתי לשאול שני דברים א. איזה מהלוחות הבאים כדאי יותר למעבד AMD 64 S939 3000+ (לא ל- OC!) : A8N-E Socket 939 A8V-E Deluxe Socket 939 A8V Deluxe Socket 939 A8V Socket 939 כולם בין 100$ ל- 120$! אני ממש לא בטוח שאני רוצה לשלם עוד על PCI_E כי הסיכוי שאני אשדרג את כרטיס המסך הוא אפסי. ואני ממש לחוץ בכסף. אני יודע שאסוס הם יחסית יקרים אבל עדיין, בגלל ההנחה אני לא רוצה להתפשר על הMotherBoard/ ודבר אחרון.. איך הצ'יפסטים שלהם? (Via) המחשב הוא לעיבוד תמונות וסרטים, לא לאובר קלוקינג ולא למשחקים כבדים מדי. אבל אני רוצה לקנות משהו איכותי. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  24. נמאס כבר מהזהירות שצריך לנקוט , זה ממש אלגוריתם מסובך כדי לחבר/לנתק מצלמה מחיבור ה FW . האם ישנה הגנה בלוחות החדשים ?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  25. היי, אני שוקל בין ה 6300 ל 4300. אני לא מתכנן ל"קרוע" את המערכת אלא להגיע למהירויות גבוהות יחסית לצורך העניין באס 400 אולי קצת יותר עם ה 6300 ועם ה 4300 לאיזור ה 333. השאלה היא מה ההבדלי ביצועים בינהם מבחינת ביצועי זיכרון ומערכת. לצורך העניין נגיש ששניהם על 3 גיגה הרץ, זה אומר 4300 על 333, ו 6300 על 430. מה יהיו הבדלי הביצועים? תודה ענקים מראש רום

• 6 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.