מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מעבד amd athlon 64 x2 4000+ במהירות שעון של 2100 mhz מדוע בתוכנה everest הוא מראה לי 1004.4 mhz ? זה מראה כך מאז שהתקנתי vista ultimate אים זה משנה משהו תודה מראש לכל המגיבים משה!!!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אפשר לשים Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink על הDS4 או DQ6??
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
טוב הלוח הוא nec computers international sis 650 עם באס במהירות 100Mhz זיכרון נוכחי 224mb ם_o נראה לי אני הולך להוסיף לו 1gb ואני לא בטוח אם ללכת על 667mhz או 533mhz או יוצר נמוך או שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1gb. כל עזרה, הארה, הערה והמלצה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין הבדלים בינהם ??? אני יודע שזה 400 MHZ והשני 800+ אבל איך אני מרגיש בהבדל בפועל ? 1. איך אני מרגיש את ההבדל בין הזכרונות למשל DDR מול DDR2 ? 2. יש לי 2 GB RAM DDR אף פעם לא הגעתי ל-2GB אז למה אני צריך DDR2 ??? ולשם מה צריך DDR3 בכלל ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur. Please refer "Memory Support List" for memory support information. ראיתי את זה במפרט של לוח אם של ג'יגהבייט: Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 אם יש לי מעבד עם בס של 1333 אז מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
תראו ,אין לי צורך ביתרונות העיקריים של לוחות ds4 כמו firewire , sli ומפריע לי שבלוחות ds4 יש רק 2 סלוטים ל-pci לעומת 3 בלוחות ds3 הסיבה היחידה שאני בכל זאת שוקל לשים יותר כסף ולקחת לוח ds4 היא הקירור המשופר לכאורה של מרכיבי לוח האם השונים (north+south bridge ושל מייצבי המתח מסביב למעבד ) בהתחשב בעובדה שגם הלוחות ה-"זולים " - ds3 באים עם קבלים במצב מוצק (solid state capacitors) בדיוק כמו ה-ds4 נישאלת השאלה היא האם באמת הרכיבים הללו מתחממים עד כדי כך שב-overclock יש צורך בקירור יותר טוב מזה שיש בלוחות ds3 ? עד כמה השיפור בקירור רכיבי לוח האם ב- ds4 מגדיל את היציבות ,האמינות ואורך החיים של לוחות אלו לעומת הלוחות היותר זולים בגירסא של ה- ds3?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
האם הוא דורש התקנת התקן נוסף לטובת הפעלת הפיירוויר ? ממה שהבנתי הוא תומך בפיירוויר וב manual שלהם כתוב שזה דורש מודול מיוחד ??? לבנתיים אני לא מצליח להתקין את הדרייבר כמו שצריך
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו, אשמח שתתנו לי המלצה לאחד חדש, שיתאים לחומרה במחשב שלי: PENTIUM 4 630 3.0ghz 512*2MB DDRII A-DATA ati x700 PCI EXPRESS 2 הארד-דיסקים, אחד של SATA ואחד של SATAII. אשמח להמלצה על לוח אם טוב, שייתן לי בעתיד אולי גם לשדרג את המעבד. תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קיצר ככה : התקנתי לוח אחר למחשב שלי ,בהתחלה בכלל לא היה עובד (בעיית זיכרון)אחרי זה התחיל לעלות ולפני שהוא מעלה את ה XP מםיעה מסך כחול שנאמר בו ,או שיש לך בעיה בהר דיסק \וירוס \בד סקטורים ןכו . השאלה שלי היא כזו צריל לעשות פורמט לדיסק הקשיח בהתקנת לוח חדש למחשב ??? (לדעתי לו ). יש עוד עצות ,אני כרגע עם הלוח הישן שלי והכל עובד כמו שצריך .
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1 .ראיתי שבהרבה מפרטים המליצו על לוח זה, ראיתי שעל הלוח יש כ.מסך מובנה של Ati radeon 1250 express. למישהו יש מושג כמה מגה הכרטיס מסך והאם הוא מספיק חזק כדי להריץ משחקים בינוניים\קלים בגרפיקה בינונוית? 2. אם אפשר לקבל המלצה לכ.רשת אלחוטי.
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חבר'ה,שאלה לי אליכם,מה בשם ה' ההבדל בין המעבדים האלו חוץ ממהירות השעון (הדיי לא קריטית בהבדלה) שגורם לכזה הבדל מחירים קטסטרופלי??? http://p.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB205476=205478&DB301763=420112 ועוד שאלה,האם כדאי לי לקנות את ה Q6600 מבחינת ניצול משאבים? כלומר האם המערכת הפעלה יודעת לנצל 4 ליבות???
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בהודעה הקודמת שפתחתי, כל הנושא היה מבולבל טיפה, אז חשבתי לנסח כמו שצריך מחדש. יש לי זיכרון של סמסונג DDR2 533MHz CL3 1GB. אני רוצה להוסיף עליו זיכרון של PQI, נפח 1GB גם, DDR2 667MHz CL4. בגלל שוני מהירויות התדר וה-CL, ה-DC יעבוד או לא?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כפי שמפורט מימין השאלה שלי היא האם אני יכול בתקציב של 2-2.5K לשדרג את הלוח אם ואת המעבד ככה שהתוספת לביצועי המערכת תהיה שווה את ההשקעה ואם כן - איזה שילוב כדאי לי? תודה צום קל לכולם!
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ברשותי הלוח הזה P4P800 DELUX והביאו לי עם מארז GIGABYTE GA-8TRS350MT ומעבד 3 גיגה ושלי 2.4 וראיתי שזה אותו סוקט הכרטיס מסך המובנה בגיגהבייט כמה מגה הוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני סגור עליו חוץ מזכרונות. המעבד שלי זה E6750 כ.מסך GIGABYTE 8800GTS 320 ולוח אם GYGABYE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E עכשיו השאלה שלי היא, איזה זכרון לקחת (חברה), באיזה תדר? (667 או 800 ואיזה תאימות יש ללוח אם, ואיזה הבדלים זה יוצר בביצועים). אני מעוניין ב2 גיגה. ושלא יעלה מעל ל-500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למיטב זכרוני שנה שעברה אינטל הכריזה על סיומו של מותג ה"פנטיום", כשהיום ניתן לראות עוד שני מעבדים שאינטל קוראת להם Pentium E2140\E2160 כמעבד מהדור החדש עם ליבה כפולה (מבוסס קונרו) ובאריכטקורת ה-Core. אז רגע, דובר על יכולת מיצוי ארכיטקטורת ה-NetBurst במעבד הכיביכול אחרון באותו מותג, ופרידה רעשנית עם ה- Pentium Extreme Edition 965, אם כך, מה הקטצ' בשם זה? סוף עידן, או שלא? http://hwzone.co.il/news/1137382662/86160/
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני יכול לקנות את הזיכרונות הנל ב465 ש"ח.. ובדיוק יש לי תקציב דומה (שבהתחלה תוכנן ללכת לקניית הארד-דיסק..) כרגע אני עם המפרט בצד ימין. וכפי שאתם יכולים לראות, הזיכרונות עברו OC חביב ביותר. אני פוחד לקנות את הזיכרונות האלה, ופתאום לגלות שאני אצטרך לוותר על הOC.. מה שעוד מציק לי זה המתח הנמוך שלהם. שלי כרגע צורכים 2.250, ואני חושש שאלו לא יוכלו להתמודד עם מתח כזה. למישהו יש ניסיון איתם? או ביקורת כלשהי? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח אם, והחנות אומרת שהיא מוכנה להחליף אותו, אבל כרגע אין במלאי את אותו לוח אם כמו שלי, אלא יש לוח אם אחר עם צ'יפסט אחר. האם זה מחייב להתקין את הוינדוס מחדש? (וינדוס ויסטה) זה דחוף מאוד, תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך AGP, הוא לא מעוניין לקנות כרטיס חדש. הוא רוצה לוח שתומך AGP אבל גם core 2 duo. יש לוחות כאלו בכלל? אם כן אז אפשר לקבל חנויות שמוכרות אותם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה שלי מתחלקת ל- 2 שאלות: 1. מה ההבדל בין מעבד בגירסה רגילה לבין גירסת STEPPING GO. האם זה עם פחות באגים, או מה? 2. ראיתי שיש למעבד Q6600 במהירות 2.4 גירסה כזו, ורציתי לשאול האם יהיה גם למהירות 2.66 שנקרא Q6700?? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 עם 512MB זכרון Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400 Supported Frequencies : 200 MHz CAS Latency (tCL) : 2.5 clocks @200 MHz Memory Controller : SIMM, DIMM, SDRAM שאלתי היא: אם הוסיף 1MB זיכרון עם CL=3 (זה מה שיש היום ברוב המקומות), האם זה יעבוד כראוי? האם זה צריך להיות DDR או DDR2 ? אנא המלצתכים. תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני לא מאמין אבל אני לא מוצא איפה משנים את התזמונים על הלוח הזה!! יש לי XMS2 שאמורים לעבוד על CL4 אבל אני לא מוצא את זה בביוס!!! מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרונות 2GB. יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset SIS661FX ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות זכרונות DDRII או DDRI ובנוסף מהי מהירות התדר המקסימלית שהלוח אם שלי יכול לקרוא??
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי זיכרונות מחברות שונות של אחד חצי ג'יגה והשני 250 מגה.. אם אני יוסיף זיכרון של ג'יגה החיבור יעבוד והמחשב יעבוד מהר יותר או שחייב מאותו חברה ואותו מגה של זיכרון תודה
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-