עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. GIGABYTE GA-P35-DS3L VS Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 אני מתלבט בין 2 סוגי הלוחות אם האלה, האביט יותר זול בכ-50 ש"ח אבל הכסף כמעט ולא משחק פה תפקיד.. אני חייב לדעת איזה מהם עדיף לי לקחת בשביל המעבד מרובע ליבות של אינטל ה-Q6600 כרטיס מסך 8800GT ו-2 ג'יגה זיכרון בתדר 800. מה אתם אומרים?, חשוב לי גם מאוד הכרטיס קול שיש על הלוחות אם האלה.. אם החלטתם לבחור בלוח אם כזה או אחר, תפרטו לי גם למה.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by zaroor,

האם מישהו יודע אם יש כדאיות הוספת זיכרון מעל ל 3 GB היו על כך הרבה דיונים השאלה אם המערכת תישתמש בשאר הזיכרון שלא מוצג בקיים לדוגמא אם יש 4 GB והמערכת מציגה את ה 3 אז בעת הצורך היא תשתמש גם ב1 GB שנותר למרות שהוא לא מוצג ?

3. Started by orenk1,

שלום רב, אני כרגע באמצע רכישת מחשב עם לוח האם הנ"ל . אני רוצה חוות דעת לגבי הלוח ואם עדיף לוח אם אחר.. המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיה ולרסיבר למשחקים וסרטים מוזיקה וכו.. מעבד q6600 כ.מסך asus 8800gt top. זכרון g.skill cl 4 4 gb 320 g hd wd 32 mb בתודה מראש: אורן.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by eranshap,

השימוש מחשב HTPC עם קצת שימושים נוספים (ללא משחקים כבדים) שקט - ושיתחמם כמה שפחות כרטיס HD משולב יעבוד עם 5200 ב OC קל זכרון 4GB והאם יש כרטיס אחר שתמליצו שלא יעבור את המחיר של השניים הללו (להוזיל תמיד טוב...) תודה

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  5. בוקר טוב, אני מתלבט בין 2 הלוחות ו2 המעבדים, נא עצתכם הרצויה 1. לוח-GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID 2. לוח-INTEL WHITESBURG DP55WB DDR3 + FW המעבדים הם :INTEL CORE i7 860 2.8GHZ 8MB BOX ואוINTEL CORE i5 750 2.66GHZ 8MB BOX המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים תודה אהוד

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by giloman,

שלום לכולם ! אני צריך לוח אם לקונרו(6300) בשביל מטרות OC אני בלביטה בין ה P5B לבין האינפיניטי ולבין הGB הזול אני נוטה לכיוון האינפיניטי מה יהיה הכי טוב לOC עוד דבר - יש לי שני הרד דיסקים IDE ואני רוצה לדדעת אם לאחד מהלוחות שהזכרתי יש שני בקרי IDE תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  7. אני רוצה לקנות אחד מהם עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים בין השתים

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by scot,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מכיוון שאני קונה איוורור למעבד בנפרד האם לא כדאי לי לקנות את המעבד ב TRAY או OEM ולחסוך כסף

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  9. יש לי כבר מפרט שאני די סגור עליו, ונכון לעכשיו אני מתכנן להזמין אותו בסוף השנה (באזור 30 לדצמבר-התחלת ינואר). עכשיו קראתי על Haswell, ואומרים שהוא יהיה רק +10% שיפור ל Ivy Bridge. באמת כדי לי לחכות עוד חצי שנה ואולי יותר בשביל זה? תכננתי להביא 3750K עם 680GTX בשביל משחקים, Haswell באמת יעשה כזה שינוי של שמיים וארץ? ובטח גם המחיר יהיה בהתאם. נ.ב כרגע יש לי Intel Core 2 Duo 1.86ghz אז כן, זה די בלתי-נסבל.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  10. Started by mrraz,

איך אני בודק דרך תכנית כלשהי אם הזיכרונות שלי הם single side או double side ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by Snoopy2006,

שלום, אודה לכם על המלצה לופן שבו אני יכול לבצע בדיקה למחשב שקניתי ולוודא שהוא אכן מגיע לתוצאות התואמות לרכיביו. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  12. שתי שאלות: 1) מה נכון מביניהם האם ה - E6300 הוא DUAL CORE או CORE 2 DUO? 2) עכשיו ראיתי גם שבבנית מחשב רשום שהמעבד הוא DUAL CORE E6300 SLGU9 ובמקום אחר ראיתי שכתוב CORE 2 DUO E6300 SL9SA - מה ההבדל ביניהם?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  13. זה 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 או זה? ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E המון תודה למסייעים/ות.

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by roy-bono,

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. Started by shoval,

רציתי לדעת איך אני מגדיר רייד אם לוח האם שלי תומך(EX58-DS4 ג'יגהבייט) ויש לי גם 2 הארד דיסקים נפרדים תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  16. שלום יש לי כרגע 256 DDR והמחשב עובד בסדר, לא איטי אבל לא מהיר. אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512 אבל לא יודע איזה כדי הוספתי לינק לכמה שמצאתי בזאפ http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Memory השאלה שלי היא איזה מהה512 כדי ליקנות? ??? תודה עריכה: סליחה זה הלינק הנכון http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by 10GaZ,

יש בלוח שלי (965p-ds3) אפשרות שנקראת Rebust Graphics booster. יש לי 3 אפשרויות שם: Auto, Fast, Turbo. אני לא רוצה אף אחת מהאפשרויות האלה.. הכרטיס מסך שלי קורס ללא OC ואני חושד שזו בעיה בביוס. התדר של הPCI-E הוא על 100. אגב, כשהתדר על 90 הכרטיס לא קורס. בשני המקרים הכרטיס לא עובר אפילו את ה60-65 מעלות!

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  18. כמה שאלות... 1) יש לי לוח של אינטל (למונט) ויש 4 סלוטים...ב2 מהם יש שני סטיקים של 512 DDR2 667MHZ ככה שיש לי 1 ג'יגה בDC... יש עוד שני סלוטים ריקים..אם אני שם בכול אחד מהם סטיק אחד של ג'יגה ככה שסופי ייצא לי שיהיו לי 3 ג'יגה...הכול ייפעל בסדר? 2)אם כול הסלוטים מלאים אני לא מאבד את הDC נכון? אז איך יוצא שיש לי 2DC 3) האם הזכרונות האלה טובים...(כמובן לא לOC-לוח של אינטל--אבל אוליי אני יחליף לוח בעתיד וישתמש בהם) מנעה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 אם יש זיכרונות אחרים שאתם ממליצים בערך באותו מחיר או יותר זול אין לי בעיה...טווינמוס או חברה אחרת טובה..

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by dolev16,

החלטתי שאני אחכה ליציאת המעבדים החדשים כדי שהקוואד ירד במחיר ואכל לקנות אותו... השאלה שלי היא כזאת מתיי יצאו המעבדים החדשים? שאני ידע כמה זמן יש לי לחכות שאלה שנייה היא מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של נוידיה כי גם שם אני יכול לחסוך קצת על הכרטיס מסך שאני רוצה(8800GT) שאלה חשובה מאוד שלי היא באיזה רשת כדאי לקנות את המחשב? אני רוצה שהחנות תהיה אמינה ומחירים רגילים לא יותר מידי יקרים יחסית לשאר החנויות.. (לא אייבורי ולא קיי.אס.פי) תודה..

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by alsal,

זה INFERNO מדבר מביתו של אלסל לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי וכששמתי את ה Readen 9000 Pro שלי וחיברתי הכל המסך לא הגיב אז שמתי את הג'יפה שלי (MX 200) והכל עבד הבאתי OC בן **** של 560 מגה בערך אבל מה קרה לכרטיס ?? אולי יש בעיה ללוח ? וגם משום סיבה הכונן 3.5 לא רוצה לעבוד (חיברתי כמו שצריך) אולי גם לזה יש פתרון תודה לעוזרים INFERNO

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by tomystein,

אני ממש צריך עזרה בבחירה כאן! לדוגמה יש את לוח האם הזה Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 אבל יש גם עוד לוחות נורא דומים אחד נוסף לו ULTRA ואחד נוסף עם עוד איזו מילה... אני פשוט לא מבין מה הם ההבדלים (מדובר ב200 ש"ח הבדל) ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות.. תודה!

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by taotao,

אני לא מוצא את האופציה של הזכרונות להחליף לT1 ולשנות תתזמונים מישהו יודע איפה זה?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by DL,

אני קונה מחשב חדש, אני לא הולך לעשות שום OC אפילו לא קטן, איזה לוח אם לקחת: Abit IC7 או MSI 865PE Neo2-LS אל תשכחו שהנאו עולה 150 שקל פחות... (100 שקל + כרטיס רשת שזה 50 שקל שלא צריך)

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  24. יש לי את המעבד AMD64 3200 1MB ?754 וואני חושש שהוא מתחמם יותר מדי מכוון שאפילו במשחק GTA VC יש אחרי זמן מה תקיעות. בתוכנה EVEREST כתוב שהטמפ' של המעבד הייתה 68 , ובמנוחה היא 45-50 , עד כמה התוכנה מדוייקת?? והאם אני צריך להחליף קירור שהוא של TT למעבדי AMD64 אבל הוא נראה די פשוט תודה רבה לעונים SHIMON1

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by dragon772,

Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX או Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 מצד אחד השני הוא 4 ליבות אבל מצד שני יש כאלה שאומרים ש 2 ליבות יכול להיות עדיף במצבים מסויימים.. אני מתכוון מה יותר טוב גם לאורך זמן ולא רק בחצי שנה הקרובה.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים