מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני לא מוצא את האופציה של הזכרונות להחליף לT1 ולשנות תתזמונים מישהו יודע איפה זה?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לאחר שהחיפושים שלי אחרי Dual core יד שנייה או מחנות כשלו הסתכלתי על שני הדגמים האלה שכמעט בטוח זמינים בחנות הבנתי של-3700 יש קאש כפול ב-L2 ול-3800 יש מהירות שעון טיפה יותר גבוהה, אני שואל מה עדיף כאשר מטרת השדרוג היא משחקים בעיקר המפרט הנוכחי: Athlon 64 3000+ s939 קירור סטוק Gigabyte K8NF-9 512x2 DDR400 Powercolor HD2600XT 256MB GDDR4 אגב אחד השיקולים שלי הוא שה-3700 יותר חם מה-3800 (תקנו אותי אם אני טועה) כך שיש סיכוי שאני יצטרך להוסיף קירור וזה יבוא על חשבון שדרוג ל-2 ג'יגה ראם כי אני קצר בכסף וחבל עוד הערה- אני חושב שזה שדרוג מאוד משתלם, מדובר על סכום של פחות מ-200 שקל למעבד ובין כה אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב אז סתם למנוע תגובות כמו "תחסוך כבר למחשב חדש" …
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-processor-with-12-cores-and-24-threads-spotted.html ולוח אם תואם http://www.guru3d.com/news-story/amd-x390-and-x399-chipsets-diagrams-reveal-hedt-information.html AMD X390 and X399 chipsets diagrams reveal HEDT Information AMD 2D2701A9UC9F4_32/27_N Engineering Sample Value What does it stand for? Explanation 2 Engineering Sample Generation 1: 1st Gen, 2: 2nd Gen, Z: Qual. Sample D Platform S: Server, D: Desktop 270 Base frequency 2.7 GHz 1 …
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לאמיר צברי שזה מישהו שהוא לא חבר שלי זיכרון של 667 מגה הרץ עכשיו בגלל שהוא לא חבר שלי רציתי לבאס אותו אז שמתי אצלו את התוכנה CPU-Z והיה כתוב שהתדר שהם עובדים זה 333 האם זה הגיוני?
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב :-) יש לי כרגע מחשב נייח שאיתי 3-4 שנים ואני חושב לשדרג לו את הזכרון. אני עם מעבד i7-7700K, דיסק קשיח SSD, שנותנים לי ביצועים שבינתיים אני מרוצה מהם (מה גם, בשביל להחליף מעבד אני צריך להחליף לוח אם לתושבת חדשה יותר) הלוח אם שלי הוא גיגבייט GA-Z270-gaming K3, שאני מאוד מרוצה ממנו (https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z270-Gaming-K3-rev-10#kf). הוא תומך DDR4 עד 3866 עם אוברקלוק (2400 בלי), עם 4 סלוטים שיכולים להפעיל ביחד עד 64 גיגה. כרגע אני עם סט HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 2400MHz CL15 Kit https://ksp.co.il/?select=.2767..2731..789.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=71121&txt_search=&buy=&minprice=0&ma…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
הייתי צריך להפעיל לחץ כלשהוא כדי שזה ייכנס, ומה שהכי מטריד אותי זה שיש לחץ שהמאוורר מפעיל על האזור של התושבת מעבד עד כדי כך שיש קימור קטנטן בצד השני של הלוח. האם זה נשמע תקין?
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם היום שמעתי ממשהו שהולך לצאת בקרוב מעבד חדש q9650 מה אתם אומרים עליו איזה נתונים יש לו?? כעיקרון אני יכול להשיג מעבדים בזול קצת בערך חצי מחיר אז רציתי לדעת מה הוא שווה?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כרגע במחשבי הקט ישנו סלוט נחמד שלך 256 זיכרון DDR 2700 והמשחקים פועלים טוב אך אני רוצה יותר ;D ;D ;D ;D רציתי לדעת האם הוספת 256 זיכרון תשפר בהרבה את ביצועי המשחקים ואם כן בכמה אחוז בערך.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הלוח הבא : DFI infinity NF4 Ultra יחד עם AMD 3000 64bit ורוצה לשים 1GB זיכרון ( שדרוג לעתיד ל 2GB ). הבנתי שהלוח תומך בערוץ כפול ורציתי לדעת אם אני אשים סטיק אחד של 1GB במקום שניים של 512MB האם אני עלול לפגוע בביצועים ? ( ההבדל בין שני סימים של 512MB לבין 1GB דיי זניח ). לא מתכנן O.C והזיכרון אותו חשבתי לרכוש הינו של חברת Geil .
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הלוח האם הוא תומך בRAID ? לוח P5P43TD של אסוס, שימו לב לא גרסת הפרו!. בחיפוש בנט הנושא לא ברור אם כן או לא ואני צריך להחזיר תשובה האם לקחת לוח זה במקום הP53Q-E שהלך... תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אפשר השוואות בין המעבדים הנ"ל (פרסקוט מ-2.8 ו3.0 ואייאמדי 3000+) תודה... וגם איזה לוחות אם מומלצים יש לאייאמדי ?
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
זה זכרון במהירות של 400 מה"צ PC3200 סטיק של 512DDR זה מה שרשום על הצ'יפ W942508BH-5 - האם זה טוב? האם הOC יהיה יציב עם סוג זה של זכרון?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, עם מעבד של אינטל: core 2 duo e6400. רציתי לשאול איזה לוח אם מומלץ? הבנתי שלוחות האם של אינטל לא משהו... ויש כל כך הרבה סוגים אחרים של לוחות שזה מבלבל. שאלה נוספת שיש לי היא לגבי הזיכרון: האם הזיכרונות של twinmos טובים? יש הרבה הבדל בינם לבין crosair או kingston? תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהם עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים בין השתים
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו של ATI אבל לפי הכתבה הוא ל יעלה בקושי של ea מה לעשות ?! אתם רוצים להגיד לי !! שנדפקתי !!!?!!! אני צריך לקנות כרטיס של nvidia ? או שזה סתם השמצה וראידון 9700 פרו ישאר חזק ?!בבקשה תענו!!!
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איך אני בודק דרך תכנית כלשהי אם הזיכרונות שלי הם single side או double side ?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קטע קצר מתוך ראיון עם מנכל ויו"ר AMD, ד"ר הקטור רואיז: Q: When do you declare ultimate victory? A: We will earn the return on capital in this company. We have plans to be able to fund our own growth. We think we can get there in the in next three to five years. Q: Intel is a powerful, some say ruthless, competitor. Do you think they're going to let you get there? A: It's the question everybody wants [answered]. Truthfully, our customers care how we're doing relative to what they want and need and whether we're delivering that. We have become such a natural extension of each of our customer's businesses that we're almost in sync in what they think, want, and need. I'…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הסטפינג של המעבד שלי הינו RIRGA 0230 , מה זה אומר , איך אני יכול לדעת אם זה סטפינג טוב?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע התדר של המעבד הוא 2.93 או משהו כזה מכיוון שיש את הטכנולוגיה הזו של אינטל של חסכון בכוח של המעבד ללא צורך אז אני רואה במדד החוויה של windows 7 שהוא עובד קבוע בלי מאמץ על תדר של 2.1. אבל כשאני נכנס לביוס וגם בפתיחה של המסך כשאני מדליק את המחשב אני שם לב שרשום שהוא עובד בתדר של 1.2 לא נראה לי שכל מערכת ההפעלה לוקחת משהו כמו כמעט 1mhz (ההפרש בין 2.1 ל1.2)הגיוני מה שאני אומר או שאני אידיוט מושלם?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני לא מדבר על משהו שנותן שני חיבורי USB3 מאחורה, אלא משהו שיתן על הכרטיס (בתוך המארז) Header שאפשר לחבר לפאנל הקדמי. ידוע למישהו על (אי) קיומו של מוצר כזה?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי לפני כשבוע המחירים של המעבד i7 920 עמדו על כ 1500-1550 באתרים FoxPC ו SkyPC . היום המחירים עלו והם עומדים על כ 1700+ ש"ח. :-\ :-\ יש למישהו הסבר לעלייה הזאת?? המחירים לא אמורים לרדת במקום לעלות?? תודה. רז.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני שוקל ל שדרג את העגלה שלי. פנטיום 2 400, אגב. מוצא חן בעיני הרעיון של ללכת בכיוון של AMD, לשם שינוי, בגלל הכסף בעיקר. מסיבה זו אני מעדיף להחליף כמה שפחות חלקים, ולהשאר אם מה שעוד מתפקד כמו שצריך. הפרטים: 1. תקציב של כ-1000 שקל (אופטימי, הא?...) 2. מחשב *שלא מיועד למשחקים*. אני בעיקר מתעלל במערכת ההפעלה עם התקנות והסרות תכופות, אבל חוץ מקצת עבודה עם קומפיילרים ופה ושם צריבה או עריכת וידאו, אין לי דרישות גבוהות. 3. אני מעדיף להחליף את לוח האם והמעבד. יש לי כבר זכרון של 128MB, שאני מעדיף להשתמש בו (בן איזה שנתיים, אמנם, אבל נראה לי יותר הגיוני וזול להוסיף עוד 128 מאשר לקנות 256 חדש, גם אם צריך להסתפק בזכרון איטי). אני רוצה כרטיס מסך וקול על לוח האם - דרישות מולטימדיה מיני…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש הבדלים? מה יותר טוב? מה יותר משתלם לעתיד הנוכחי \ רחוק? תודה רבה לעונים ,
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ראיתי שזה תומך ב 1333FSB אז הכל צריך ליהיות בסדר,נכון?
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי תשובה ברורה לגבי התאמה של הרכיבים Abit NF7-SL Rev 2.0 עם הזכרון Mushkin PC3200 512MB 222 Special BH6 Chips . בבקשה תעזרו לי למצוא תשובה דחוף.
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-