עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים).. יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ אז מה בידיוק ההבדל בין AMD64 bit FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב. יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית והאם ה ווינדוס XP ינצל את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה ??? ;D

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  2. שלום, אני כבר שאלתי שאלה דומה בתוך דיון בפורום מפרטים אבל חשבתי אולי להעלות אותה כאן כי פה הדגש בין השאר הוא על לוחות אם. אני מחפש לוח אם במחיר המינימילי שמסוגל לספק תאימות ל - SATA3 וכ.מסך מובנה. אשמח לסיוע. (AMD או אינטל) תודה

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  3. סוף סוף נחת אצלי היום מחשב חדש וכמובן התחלתי לפשפש בקרביו וכבר בסנדרה נתקלתי במספר הדורש הבהרה: תחת Chipset 1 ב-Front side bus speed מופיע 2X804MHz-1608 MHz data rate. אציין שתחת Processor speed מופיעה המהירות הנכונה 1.81GHz. האם אני טועה ששני הנתונים צריכים להיות זהים? אם לא אשמח לקבל הסבר קצר. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  4. יש לי מחשב חדש, המעבד עם ליבה כפולה, q6600. כרטיס מסך - geforce 8400gs 256 mb, זיכרון - geil 2GB ddr2 800MHZ, לוח אם של msi p6n. אני חושב לשדרג את כרטיס המסך ל-9600gt. הטכנאי של החנות ממנה קניתי המליץ לשדרג גם את לוח האם, האם זה באמת נחוץ? איזה לוח יכול להתאים? הטכנאי ציין לוח אם של msi p6n sli, שווה משהו?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by DrecK,

קניתי זכרונות 667 מגה הרץ. בביוס זה מראה שהזכרונות הם 266mhrz (ddr2 533mhrz)w וב cpu-z ו sandra 2007 זה מראה משהו אחר

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  6. מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל ביןASUS P4S800D - E DELUX לבין ASUS P4S800D ??? אבל ממש בפירוט .......למי יש יותר פיצ'רים וכל זה.......(חוץ מזה שהם נראים בול אותו דבר !!!!)

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  7. E7400 עולה 664 שקל E7500 עולה 799 שקל E8400 עולה 945 שקל אני לא מתכוון לעשות OC משמעותי עם קירור רציני והכל אולי משהו ממש ממש נמוך שלא צורך השקעה של קירור עכשיו הזיכרון CACHE של ה8400 כפול משל ה2 האחרים [3 מול 6] וגם המחיר שלו בהתאם.. השאלה היא אם זה משהו משמעותי עבורי שיהיה 6 או שאני יכול להסתדר מעולה עם 3? אם למישהו יש נסיון עם המעבדי 7 שלמעלה זה יהיה לי מצוין ואין לי כוונה לשדרג את המעבד אחר כך.. ככה שאני צריך משהו איכותי לאורך זמן אז בקיצור השאלה זה אם לא תהיה לי בעיה להפעיל הרבה תוכנות ומשחקים באותו זמן כמו פוטושופ COD אייסיקיו מסנג'ר ונגיד פרימייר [ואם עולה השאלה איך אתה משחק ובפוטושופ וכל זה.. אז זה לא קשור כי הכוונה היא שאני לא יצטרך לסגור את התוכנות בשביל לשחק א…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by avihai007,

כשאני עושה בדיקה לזיכרון בסנדרה המבך מהבהב עד שאני סוגר איכשהו את הסנדרה. זה בעיה בזיכרון? ניסיתי כמה גרסאות של הסנדרה ובכולם זה אותו הדבר. הזיכרון הוא בסטיק אחד והוא על באס של 133 (הרגיל) בתיזמונים של 6-2-2-2-2.5 תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by b1g,

היי יש לי מחשב (אם צריך פירוט אפרט) ואני רוצה לשפר לו את המהירות שלא יתקע לי בגלישה באינטרנט... בעיקרון אני לא משתמש בו לשום דבר חוץ מגלישה ולא משחק במשחקים... איזה רכיבים אני צריך לשפר באופן כללי והאם תוכלו לקשר אותי למידע שיעזור לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  10. משפחת ה-Nitro 5 המשתלמת של היצרנית הטאיוואנית זוכה לדגם חדש ובלתי רגיל לכתבה

11. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בחלקים נפרדים ולחבר אותו לבד קודם כל אני רוצה להתחיל בלוח האם לפני המעבד,הזיכרונות,הדיסקים הקשיחים,צורבים,כרטיסי מסך וקול, וכדומה אני יודע שכרגע אני לא הולך להשקיע ב-quad core מעבד כרגע, ואני יודע שאני אשאר באינטל למרות הדברים הטובים של AMD אז אני רוצה DDR2 וחשוב מאוד התושבת למעבד כרגע אני אקנה מעבד core 2 dou אבל בעתיד אני ארצה לשדרג ל-quad core הקיצקוץ אני צריך לוח שהתושבת שלו תתאים לשדרוג בעתיד ותתמוך גם בברצלונה של AMD (מי יודע) מישהו מכיר דגם טוב של asus במחיר סביבות 100-150$? ועוד שאלה בקשר למארז.... לוח אם חדיש יכול להתלבש על כל מארז או שגם צריך מארז חדיש?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by davidz85,

שלום, רציתי לדעת אם אחרי עידכון ביוס ללוח של GIGABYTE מדגם P35C-DS3R, צריך לאפס את ההגדרות עם הג'אמפר שעל הלוח ...? (או בכל דרך אחרת...) ?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by alexxela,

המחשב הואlenovo  thinkstation p500 אשר תומך במעבדים הבאים Up to 1 x 145W Intel Xeon E5-2600 v3 family processor Or up to 1 x 140W Intel Xeon E5-1600 v3 family processor אני רוצה להזמין את המעבד הבא מ ALIEXPRESS Intel Xeon Processor E5 2678 V3 CPU 2.5G Serve CPU LGA 2011-3 e5-2678 V3 2678V3 PC Desktop processor CPU For X99 motherboard האם הוא מתאים למחשב (X99) לאומת לוח אם של XEON תודה רבה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  14. וכמובן שזה לוח אם עם זכרון DDR2 עד 800 MHZ. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by Yehudaa,

אני מתכנן לקנות בקרוב לוח חדש לקונרו שלי שמגיע לאוברקלוק יציב של לפחות 400 והאפשרויות הם : 1.גיגהביט 965p-s3 2.abit ab9 3.abit ib9 אני הייתי מעדיף לקנות את האביט בגלל שיש לי הערכה אליה אבל ביקרתי באתר של newegg ושמה יש ביקורות על הלוחות מצד לקוחות כמו זאפ וראיתי שהרבה מתלוננים על אביט כמו למשל בעיית תמיכה בזכרונות (אני אישית ראיתי אחד בטרייד זון שרצה למכור את הלוח בגלל זה ) או תלונה אחרת נשמעה היא - שכאשר עושים אוברקלוק אז אפיק ה pci שבמקור 33 mhz גם הוא עולה עם הבאס אז נוצר מצב שאם יש כרטיסי pci מותקנים אז המחשב לא עולה בגלל זה . יש פתרון לבעיות האלה ?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  16. בתיאוריה שלי אפילו DDR2 400 אמור להספיק בשביל לנצל את הבאס של המעבד. אני שואל כי בדר"כ DDR2 667 יקר מDDR2 533 ובנוסף לזה בדר"כ לוחות מבוססים 945P יקרים מלוחות מבוססים 945PL, והתקציב הוא דיי גבולי. תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by pazer005,

לאחרונה רציתי לקנות מחשב והתמהמתי קצת (שבועיים) ועכשיו כשהגעתי לקנות, ראיתי שהמחירי זכרונות, באותו אתר ואותם הזכרונות קפצו ב-260 שקל! מ-1420 ל-1680. יכול להיות? מדובר על זכרונות 2GB 800MHZ 4-4-4-12 של G.Skill. שלא תבינו לא נכון, כל הזכרונות שם עלו במחיר ונראה שמחיר של 1420 לא ניתן למצוא בשום מקום מעבר לחנות הזאת. לכן רציתי לשאול אתכם איזה זכרונות כאלה הם הכי זולים, ולא אכפת לי הדגם / חנות / יצרן.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  18. הי לכולם בשעה טובה החלטתי להחליף את המעבד המזדקן שלי E6300 (נראה לי כבר לא מוכרים כאלה) הדרישות שלי הם משחקים בלבד, כמו כן אין שום עניין בלעשות OC לא עכשיו ולא בעתיד. כמו כן לא AMD אני מעוניין רק בINTEL שמתי עין על סדרה I5 2500 האם יש איזשהו הבדל בינו לבין דגמי I5 חלשים יותר אם אני לא מעוניין ב OC? כמו כן איזה לוח אם יתאים? הדרישות שלי מלוח האם הם שיהיה הכי בסיסי שאפשר כלומר לא OC. אשמח לכל עזרה ועצה מכיוון ששנים כבר לא בדקתי את השוק. תודה מראש לכל העוזרים, כמו כן כל עצה אחרת של מעבד או לוח אם אשמח לקבל.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  19. שלום. מעבד: X6 1090T לוח אם: Crosshair IV זכרונות: G Skill 2100MHz כאשר אני מנסה לכוון את הזכרונות למהירות זאת בביוס, אני שם לב שהמהירות המקסימלית שאפשר לבחור בה היא 1600MHz [למיטב הבנתי, המעבד עצמו תומך במקסימום 1333MHz, אבל חשבתי שהלוח אם אמור לאפשר מהירות גבוהה מזאת]. תזמוני הזכרונות - כפי שרשום עליהם ממש - 11-11-11-30 בעקבות זאת, בחרתי במהירות 1600Mhz, וכיוונתי את התזמון ל 11-11-11-30 יש לי הרגשה שאני מפספס פה משהו תודה מראש - כמו תמיד לינק לאתר הזכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231468

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by Tomersoni,

ייתכן שאחרי ירידת המחירים של אינטל ויציאת e4400 לשוק הוא יהיה המעבד המושלם מבחינתי...משאיר אופציית oc פתוחה (אני מעוניין אולי בoc קטן) ונותן ביצועים טובים מה4800+ ויעלה כמוהו... בקיצור, אני מעוניין בלוח שיתאים אליו, יהיה בסדר לoc (ממש לא משהו רצחני...גם כמובן שלא אקנה זכרונות 800),ויתאים לצרכים שלי שהם משחקים ועיצוב גרפי (3dsmax). המערכת שלי תיהיה: e4400 (כך נראה כרגע) 8800gts 320mb זכרונות 1 ג'יגה (חודש אחר כך הוסיף עוד אחד) של g.skill 667mhz liberty 400w 6a21

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  21. אני רוצה לקנות אחד מהם עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים בין השתים

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  22. שמעו ..... קניתי תמחשב הזה לפני 4 חודשים : Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB 7200/133 (8MB)SATA ועשיתי למעבד מ 2000MHZ ל 2300.. עכשיו זה גם העלה לזיכרון את ה MHZ מן הסתם. אני רוצה מאוד להוסיף תזיכרון שבKSP . שעולה 240 שקל (?512MB A-DATA /VT?) רציתי לדעת מה יקרה ל512 שיש לי עכשיו עם ה OC ? כי אני מוסיף עוד וזה עושה את זה בכלל 1024 ..! ואם ה OC מתערבב ביחד עם הזיכרון החדש, ושקניתי תזיכרון הוא היה בלי ה VT הזה.אז ככה שאין לי מושג מה לעשות :\ תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by mrraz,

איך אני בודק דרך תכנית כלשהי אם הזיכרונות שלי הם single side או double side ?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  24. מוזר, אף אחד לא פתח עליהם דיון טוב בטח יגידו "נפתח על כל לוח דיון?" אבל למה פתחתי? כי הלוחות האלה נראים מדהימים על הנייר, וגם הpreviews אוהדים את הטרינרג'י אני אישית מתכנן במחשב הבא לשים את fuzion, מקווה שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מדי זה נכון שטרינרג'י כבר שוחרר או שזאת רק שמועה?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  25. זה 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 או זה? ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E המון תודה למסייעים/ות.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים