עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ToR,

איזה לוח אם אתם ממליצים ל: P4 2.4 Corsair 3000/3200 512mb לוח שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון. USB2 - חובה Onboard LAN - עדיף אבל לא חובה RAID - עדיף אבל לא חובה FireWire - יהיה נחמד אבל לא חובה S-ATA - יהיה נחמד אבל לא חובה Chipset - המלצה שלכם, רק שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון( DDR3000/3200) אם אפשר כמה אופציות (ולא, לא IT7-MAX2 , הוא פשוט יקר מדי(1300ש"ח)) פתוח למגוון אפשרויות, רק אם אפשר להסביר למה עדיף את הלוח המסויים בתודה מראש : : :

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by Ohad19,

אני יודע שחפרו בנושא אבל לא מצאתי תשובה קונקרטית או הכרעה כלשהי. בשורה התחתונה איזה לוח אם עדיף למשתמש הביתי (שימושי המחשב הם משחקים, סרטים, אופציה ל OC קליל בעתיד) ההבדל בינהם הוא בערך 80 שקלים כך שהמחיר לא מהווה שיקול ? תכלס, האם שווה להשקיע בערכת השבבים החדשה ? אני לא רואה את עצמי מחליף מעבד או משדרג זכרונות ל DDR3 בשנתיים הקרובות. להלן המפרט שאני קונה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1095 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1668 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤206 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by קוביה,

נהרס לי הלוח אם, אני מחפש עכשיו לוח חדש, כשידרוג מינימלי. כרגע יש לי מעבד intel pentium 4, זכרון DDR 512. אני מחפש לוח שיוכל לתמוך במעבד שיש לי כרגע אבל שיתן לי גם את האפשרות לשידרוג עתידי של המעבד. בנוסף אני רוצה לעבור מהזיכרון DDR לDDR2 (אני חושב שהגיע הזמן) אני לא מחפש משהו יותר מדי חזק, אני לא משחק במשחקים, אבל יש לי כרטיס גרפי, כך שכרטיס מובנה בלוח לא ממש נחוץ. תודה למגיבים

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by Kurt,

יש לי Phenom 2 X6 1090T שווה לשדרג ל4570 למטרות גיימינג או שההבדל לא יהיה מורגש? צירפתי את המיקום שלו ב-CPU Benchmarks לשם המחשה היכן הוא עומד כרגע

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  5. הי לכולם בשעה טובה החלטתי להחליף את המעבד המזדקן שלי E6300 (נראה לי כבר לא מוכרים כאלה) הדרישות שלי הם משחקים בלבד, כמו כן אין שום עניין בלעשות OC לא עכשיו ולא בעתיד. כמו כן לא AMD אני מעוניין רק בINTEL שמתי עין על סדרה I5 2500 האם יש איזשהו הבדל בינו לבין דגמי I5 חלשים יותר אם אני לא מעוניין ב OC? כמו כן איזה לוח אם יתאים? הדרישות שלי מלוח האם הם שיהיה הכי בסיסי שאפשר כלומר לא OC. אשמח לכל עזרה ועצה מכיוון ששנים כבר לא בדקתי את השוק. תודה מראש לכל העוזרים, כמו כן כל עצה אחרת של מעבד או לוח אם אשמח לקבל.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) בסעיף 1.7 כאן כתוב "...כדאי להשאיר אותן פועלות למען צריכת חשמל נמוכה יותר". מדובר על אפשרות ה- C1E (מאותו סעיף): "הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות." ההיגיון שלי אומר שאם מתבצעים שינויים רבים של מתח/מכפלה בלוח בזמן שאני עובד במחשב, זה פחות מומלץ (מבחינת אורך חיים) מאשר אם יקבל מתח אחיד ומכפלה אחידה. כלומר לפי ההיגיון שלי, ברגע שאני נועל את המכ…

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  7. יש סמסונג שהוא לא Original Memory ?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by Ronll,

fast i have problems

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by ccc,

אני לא מצליח לבטל את הSATA הוא כל הזמן מנסה לחפש כוננים כאלה של רייד בהתחלה ואני לא יודע איפה לבטל את זה בלוח... בכלל לא מוזכר Sata בביוס.... הלוח הוא גרסה 1.06

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי לוח האם הנ"ל ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) מחוברים עליו 2 סטיקים של TWINMOS DDR-2 533MHZ 512 קרי 1 ג'יגה. כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB כאשר אני מריץ משחקים המחשב קצת מגמגם כאשר יש המון שינויים בגרפיקה. למשל במשחק סטוקר אני משחק על גרפיקה במצב מינימום. האם בהוספת 1 ג'יגה נוסף אני יחוש בהבדל במשחקים? כמה יעלה לי ג'יגה נוסף? ואיזה מומלץ? האם בכלל ניתן לחבר סטיק של 1 ג'יגה כאשר לידו מחוברים 2 של 512? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  12. מוזר, אף אחד לא פתח עליהם דיון טוב בטח יגידו "נפתח על כל לוח דיון?" אבל למה פתחתי? כי הלוחות האלה נראים מדהימים על הנייר, וגם הpreviews אוהדים את הטרינרג'י אני אישית מתכנן במחשב הבא לשים את fuzion, מקווה שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מדי זה נכון שטרינרג'י כבר שוחרר או שזאת רק שמועה?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  13. כרגע יש ברשותי: לוח ASUS P5QL-EM מעבד Q9550 זכרון 2X2GB KVR Kingston כ.מסך 560GTX Ti אני מתכנן לשדרג את המחשב כרגע התכנון הוא למעבד I5-2300 לגביי לוח אני מתלבט על איזה דגם זול וטוב של P67 זכרון אני צריך קיט של 2X2GB 1600MHZ , אשמח להמלצה כרטיס מסך יישאר אותו דבר וספק נוכחי, ENERMAX ECO80+ 500W (אם יש ספק באותו תקציב בערך שמומלץ אני ישמח לשמוע) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by T-Flash,

A-DATA ו V-DATA אלו הם חברות של זיכרונות או סוגים? A-DATA: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1026 V-DATA: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2258

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by gabriel6,

שלום, אני מנסה לבנות מחשב שרוב הזמן ישמש כמחשב משרדי אך מדי פעם קצת למשחקים שלא יהיה יקר מדי וגם שלא ירעיש השאלות שלי לגבי סמפרון הם: 1. האם ההשפעה על משחקי תלת מימד (רב הזמן אני משחק באסטרטגיות למיניהם) היא משמעותית (לעומת אתלון X2 3800 ) או האם מדובר במשהו זניח. אני לא מחפש מפלצת ביצועים... ולפי הבנתי מעבדי סמפרון הם "מעל הראש" עבור יישומים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו'). ואם הוא יקבל פחות נקודות במבחן ביצועים כזה או אחר. ממש לא משנה לי כהוא זה. 2. מבחינת טמפרטורה של עבודה האם קירור פסיבי יכול "לספק את הסחורה" - ואם כן על מה אתם ממליצים 3. מבחינת צריכת האנרגיה של המעבד - האם היא גבוהה? תודה, גבריאל נ.ב. אני שוקל לרכוש את הכרטיס הזה - http://www.zap.co.il/model.as…

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  16. אני לא מרוצה מהביצועים של הזכרון, יש לי כבר 4GB וזה לא מספיק לי. החלטתי להוסיף עוד 12GB. הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-P55M-UD2. חשבתי לקנות את הזכרונות האלו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231356 מה דעתכם? ירוץ? יש לכם המלצה לזכרונות אחרים? אולי זולים יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by מישו,

אני שוקל ל שדרג את העגלה שלי. פנטיום 2 400, אגב. מוצא חן בעיני הרעיון של ללכת בכיוון של AMD, לשם שינוי, בגלל הכסף בעיקר. מסיבה זו אני מעדיף להחליף כמה שפחות חלקים, ולהשאר אם מה שעוד מתפקד כמו שצריך. הפרטים: 1. תקציב של כ-1000 שקל (אופטימי, הא?...) 2. מחשב *שלא מיועד למשחקים*. אני בעיקר מתעלל במערכת ההפעלה עם התקנות והסרות תכופות, אבל חוץ מקצת עבודה עם קומפיילרים ופה ושם צריבה או עריכת וידאו, אין לי דרישות גבוהות. 3. אני מעדיף להחליף את לוח האם והמעבד. יש לי כבר זכרון של 128MB, שאני מעדיף להשתמש בו (בן איזה שנתיים, אמנם, אבל נראה לי יותר הגיוני וזול להוסיף עוד 128 מאשר לקנות 256 חדש, גם אם צריך להסתפק בזכרון איטי). אני רוצה כרטיס מסך וקול על לוח האם - דרישות מולטימדיה מיני…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  18. השאלה היא בלוחות עם התושבת 1155 יש כאלו שהעבודה של התצוגה עושה המעבד (בעבר היה בתוך הצי'פסט הצפוני) ראיתי שרשום במפרק הלוח לגבי הצי'פסט ככה > Onboard Graphics Integrated in the Chipset אז כאן זה מבלבל התאור כאן זה שיש בצי'פסט מעבד גרפי וזה לא ניראה נכון ומה ההבדל בלוחות אסוס וגי'גהבייט עם צי'פסט GA-H67M-D2-B3 או עם אחר כמו H67N ? תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  19. www.x86-secret.com Abit IC7-G : i875P (Canterwood) Dual DDR400 / AGP 8X/4X 5PCI / 4 DDR dimms + PAT + Dual SATA RAID 0/1 + 6-ch audio + 3X1394 + Intel Gigabit lan + ECC => Prix public : 299 TTC Abit IC7 : i875P (Canterwood) Dual DDR400 / AGP 8X/4X 5PCI / 4 DDR dimms + PAT + Dual SATA RAID 0/1 + 6-ch audio + 3X1394 + 10/100 LAN + ECC => Prix public : 259 TTC Abit IS7-G : i865PE (Springdale) Dual DDR400 / AGP 8X/4X 5PCI / 4 DDR dimms + Dual SATA RAID 0/1 + 6-ch audio + 3X1394 + Intel Gigabit lan => Prix public : 229 TTC Abit IS7 : i865PE (Springdale) Dual DDR400 / AGP 8X/4X 5PCI / 4 DDR dimms + Dual SATA RAID 0/1 + 6-ch audio + 3X1394 + 10/100 Lan => Prix pu…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by GREATTHUNDER,

ידוע שהוא יזהה רק 3.2-3.5 האם הזיכרון יעבוד בדואל צ'אנל והוא יוריד מכל אחד או שזה יפגע בזה? האם זה יכול לגרום לבאגים כמו שהיה בWin98 כאשר מתקינים יותר מ512MB ? אני לא רוצה להתקין VISTA האם XP 64 BIT שווה משהו? האם הוא כדאי?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by *Roe.S,

שלום, אני רוצה לקנות ברוב מחשב חדש (עם 8800GTי) א.ורציתי לדעת אם כדאי לי לחכות חודשיים לPenryn -י Q9450/Q9550 או לקנות עכשיו Q6600 י? *חשוב לציין שממש לא מתוכנן OC ו... ב. מה ההבדל בכלל בין סידרת הPenryn לקונרו? (חוץ מצריכת חשמל נמוכה או משו כזה) (דגש על Q9450 ל Q6600 = כמעט אותה מהירות שעון)

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון לביוס, אבל לצערי אני לא יכול לבצע את העדכון דרך הביוס, בגלל שאין לי פלופי/DOK. בכל המדריכים שקראתי לא היה מידע לגבי עדכון דרך מערכת ההפעלה, אני אפילו לא יודע אם זה אפשרי עם הלוח שלי (ABIT IP35-E), אני רוצה לעשות OC והעדכון הזה ממש תוקע אותי :\ אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי לעדכן דרך הווינדס, ללחוץ פשוט על AWDFLASH כמו כל התקנה רגילה? או שאני צריך להפעיל את העדכון דרך תוכנה מסויימת? הורדתי את העדכון האחרון, ואחרי החילוץ אלו הקבצים שמופיעים: לפני שמתחילים את העדכון דרך הווינדוס צריך לשים-לב לפרטים מיוחדים? אני מתחיל להתייאש מהמצב הזה :\ תודה לכל העוזרים, =]

• 9 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים