עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hysel,

שלום מישהו יודע למה אני לא מצליח להפעיל את המעבד שלי על 1553MHz? כל פעם שאנ י שם אותו על המהירות הזאת הWINDOWS XP שלי מתחיל לעלות ואז עושה RESTART, אניי חושב שראיתי שם איזה הודאת שגיאה בכחול הביוס שלי הוא 1.08 מישהו מכיר פתרון לבעיה כי אני עובד עכשיו כל 1100Mhz תודה

2. שלום. חשבתי לקנות Htpc וחשבתי על המארז אנטק פיוז'ן. לפי מה שהבנתי במארז נכנסים רק לוח מיקרו atx ..אז אני צריך המלצה ללוח כזה...: לא לOc שיכלול יציאה דיגטלית [spdif] לא חייב הרבה usb שיתמוך בq9300/q6600 תאין לי כל כך תקציב אני פשוט צריך לוח שיעשה אתהעבדוה..נגיד עד 650 שקל עכשיו בקשר לקוואד....שתי שאלות על החדש q9300: מתי הוא יגיע לישראל? הנאם יש הבדל בביצועים בינו לבין q6600 או שהוא רק צורך פחות חשמל ויותר חדש? תודה מראש... OT אגב barel מה נסגר עם המסך שלך? ראית כבר מסכים?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by israel44321,

יש הבדל בין זה : זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 לזה: זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ומה יותר עדיף?? וטוב?

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  4. אוקיי זה הדגם P5VD2-MX של ASUS בדקתי באתר היצרן לגבי לוחות אם תומכי קונרו ולפיהם הוא תומך: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=310&model=1200&modelmenu=1 עכשיו, נכנסתי לזאפ וחיפשתי את הדגם הזה, מצאתי את אותו דגם בדיוק, אבל לא רשום שהוא תומך : http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=424702 השאלה שלי היא כזאת: הלוח תומך או לא? (אני מתכוון מה שיש בזאפ) זה אותו לוח או שזה אותו שם אבל סוג שונה?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by nivsi2,

שלום, פירמטתי מחשב לחבר, שאין לו את הדיסקים המקוריים של המחשב. אני צריך למצוא את הדרייברים למחשב intel celeron d 346 לא הצלחתי למצוא אותם באתר של אינטל, וגם לר בכל מיני נסיונות חיפוש בגוגל. תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. Started by Inzagi,

האם קיימים דגמים של מעבדים שהם אותו דגם רק טכנולוגית ייצור שונה? לדוגמא האם יכול להיות מעבד Q6600 גם מגרסאת CONROE וגם מגרסת PENRYN? האם מעבד YORKSFIELD יכול להיות מגרסאות CONROE או PENRYN?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  7. שלום כולם, לאחרונה שמתי לב שבכל זמן שיש תצוגה מורכבת על המסך ( כגון משחקים ישנים או אפילו משחקי פלאש ) יש שימוש של 100% במעבד והמחשב מתחיל להיתקע קלות... זאת בעיה שלא הייתה לי בעבר, המפרט: לוח אם msi neo2 platinum מעבד amd 3800X2 939 זכרונות 1 ג'יגה של PDP כרטיס מסך 6800GT 256 ומסך ASUS 22" יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, זה ממש משגע אותי אני מרגיש כמו פנטיום 2 ... תודה, דור

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  8. האם שווה לי לקחת את הלוח אם הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 במקום לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET כדי להוריד את המחיר הכולל? מעבד : amd athlone ii x3 435box כרטיס גרפי: h5770 1g gddr5

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by RKK,

אני צריך לקנות לוח אם חדש, הקודם(GIGAVYTE GA-P35-DS3L) נשרף לי אני צריך משהו שיתאים לזה. INTEL Q9450 Seagate Barracuda 500GB 32MB sata 2(יש לי את זה פעמיים יענו 1TB) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 NVIDIA 8800GT OC CM690 עכשיו שמעתי יש משהו כזה שנקרא RAID, מכיוון שיש לי אותו דיסק קשיח אני יכול לעשות את זה לא? אם כן אפשר לוח אם שיתאים לכל זה. אם לא,למה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  10. תודה לעוזרים. השאלה בכותרת=]

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. רכשתי את השילוב של E2180 עם AC 7 פריזר רציתי לדעת האם על אחד מהם או עם אחד מהם או שנייהם מגיעה מדבקה טרמית או משחה? או שאני צריך לרכוש בנפרד המעבד בגירסת BOX

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by TUTURU,

איזה מבין הלוחות האם האלו בעל עדיפות הגבוה ביותר לעבודה בSLI? ga-z77x-up4 th msi z77a-gd55 msi z77a-gd65 תודה ענקית !

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. המצב שלי כרגע הוא שאני מחפש מעבד אשר מתאים לעבודה עם תוכנות שדורשות כוח עיבוד גדול (למשל עבודה במטלאב וחישובים מסובכים) יש לי כמה שאלות: 1. האם קיימים היום מעבדים הנמכרים במחיר מתחת ל- 1800 ש"ח (לא משנה לי כמה מתחת), אשר מתאימים לעבודה עם תוכנות שדורשות כוח עיבוד גדול? אם כן אז אילו דגמים? אם לא אז באיזה מחיר ניתן למצוא מעבד מתאים? 2. האם intel i7 2600k עונה על הצורך הנ"ל? והאם השוני בינו ובין intel i5 2500k הוא משמעותי עבורי? אני אשמח לשמוע אם יש לכם הערות או משהו לאמר שיכול לעזור לי תודה טל

14. שלום לכם יש לי במחשב עכשיו 1GB זכרונות(512*2) של OCZ שעובדים בדואל. אני רוצה לעלות ל2GB בגלל שאני מתקין וויסטה רציתי לשאול מה יותר כדי: http://g-tech.co.il/Product.asp?Pid=VS512MB400&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=5 -העדפה שלי בגלל שאני הולך להביא מהחנות הארד דיסק ואז אני יקנה שם כבר את הזכרונות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8559 - כאלה יש לי עכשיו והם טובים מאוד אבל יקח שבועיים להגיע אז אני לא יודע אם אני רוצה לחכות. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8268 - אותו מחיר כמו הCROSAIR אבל יקח יותר זמן להגיע. כולם יעבדו בדואל צ'אנל ביחד עם הזכרונות הנוכחים השאלה זה מה הכי כדי? והאם יש הבדל כ"כ גדול ביניהם? כל המחירים נעים בין 350-390 תודה …

• 19 תגובות
    • 782 צפיות
  15. יש הבדלים? מה יותר טוב? מה יותר משתלם לעתיד הנוכחי \ רחוק? תודה רבה לעונים ,

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  16. אהלן! אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב למטרת משחקים כבדים! ויש לי כמה התלבטויות חשובות, אשמח אם תעזרו לי להבין ולהחליט: ברצוני לציין שהתקציב שלי הוא בין 4,500 ל-5,000 ש"ח. מעבדים: אני מתלבט בין מעבד 2 ליבות, המליצו לי על E8400 או מעבד 4 ליבות הבנתי שפה זה חשוב אם אני מעוניין ב-OC או לא, אז זהו שלתווח הקצר אני כנראה לא אעשה OC אבל בתווח הארוך, אני מאמין ש-OC לא יזיק, לאן לפנות??? E8400 - אני יודע שהוא 2 ליבות חזק, מצויין ל-OC אבל לא עדיף 4 ליבות לעתיד??? Q6700 - מה שאני יודע של-OC הוא מאוד מומלץ אבל הוא חלש יחסית לעכשיו (תקנו אותי אם אני טועה) Q9300 - אומרים שעדיף 6700 ל-OC אבל אני ממש מבולבל. Q9450 - לא יודע עליו יותר מדי מידע, מה אתם אומרים עליו? מתאים לצרכים שלי…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  17. שלום חברים ברצוני לקבל חוות דעת על הלוח אם, השימוש שלי הוא בעיקר משרדי, אופיס, תמונות סרטים ואולי גם קצת משחקים אני לא מבין בלוחות אם, השאלה האם הלוח אם הזה מתאים לי? אין לי בקשות מיוחדות לסאטה 3 או יו אס בי 3 אני רק רוצה חברה מוכרת כמו ג'יגהבייט אז בבקשה לא להציע לי חברות אחרות.... לא מתוכנן OC... וכמו כן חשוב לי השקט במחשב... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪493 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪219 ספק כוח: SeaSo…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by aonanaw,

היי חברים, הלוח שלי (אינטל P43TF) כנראה סיים את תפקידו ואני מעוניין לקנות לוח אם שתואם את החומרה הקיימת שלי: מעבד אינטל Core2Quad Q8200 ארבעה זכרונות 2GB SDRAM DDR2 ספק Enermax Modu 82 כרטיס מסך שקר כלשהו PCIE 16 אני מעדיף לוח חדש אך אני רואה שההיצע מאוד דל... עצות? המלצות?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by Liran3331,

סליחה אם זה לא קשור לפה אבל לא רציתי לפתוח את זה סתם בפורום אחר S: לחבר שלי יש מעבד intel pentium D 2.8 ghz ואני מתכוון לקנות intel dual core e6300 1.8 יש הבדל?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by roeiw,

לא למטרות אוברקלוק בכלל! רק ביצועים ואיכות, מה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולהשתמש בו לקימפול, autocad (דו מימד) ומכונה וירטואלית בעיקר. אין צורך ביכולת להריץ משחקי מחשב אז הדגש העיקרי הוא המעבד של הנייד. על איזה מעבד כדאי לי להתמקד מבחינת ביצועים ומחיר? אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף אבל כן רוצה מחשב שיעבוד חלק. מדוע אין benchmark למעבד החדש 8550U כאן https://www.cpubenchmark.net/laptop.html? תודה וחגי תשרי שמחים לכם

22. Started by taotao,

אני לא מוצא את האופציה של הזכרונות להחליף לT1 ולשנות תתזמונים מישהו יודע איפה זה?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  23. תרשמו ביומן - 13 לאוגוסט!!! יש תאריך השקה של המעבדים 2950X וגם 2990X https://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-2990x-2950x-august-launch/amp/ (מקווה שזה אתר אמין ולא "שמועה". אם כן - מתנצל מראש על הפצת השמועה )

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  24. Started by evgani,

המחשב שלי ככה: 2.4B 1024 קינגסטון DDR 400 וכרטיס מסך מעפן גיפורס 4! ואני רוצה לשחק במשחקים חדשים כמו הלף לייף 2 ודום 3 על הגדרות הכי גבוהות! תמליצו לי מה לקנות

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by DL,

אני קונה מחשב חדש, אני לא הולך לעשות שום OC אפילו לא קטן, איזה לוח אם לקחת: Abit IC7 או MSI 865PE Neo2-LS אל תשכחו שהנאו עולה 150 שקל פחות... (100 שקל + כרטיס רשת שזה 50 שקל שלא צריך)

• 10 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.