מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, 1) מה ההבדל בין NFORCE3 ל NFORCE4? 2)האם יכול להיות 3 סלוטים לזיכרון 400MHz ושיהיו dual channel? והאם גם זה קשור איכשהוא ל- NFORCE3? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שאני די סגור עליו, ונכון לעכשיו אני מתכנן להזמין אותו בסוף השנה (באזור 30 לדצמבר-התחלת ינואר). עכשיו קראתי על Haswell, ואומרים שהוא יהיה רק +10% שיפור ל Ivy Bridge. באמת כדי לי לחכות עוד חצי שנה ואולי יותר בשביל זה? תכננתי להביא 3750K עם 680GTX בשביל משחקים, Haswell באמת יעשה כזה שינוי של שמיים וארץ? ובטח גם המחיר יהיה בהתאם. נ.ב כרגע יש לי Intel Core 2 Duo 1.86ghz אז כן, זה די בלתי-נסבל.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
בוקר שבת טוב לכולם בהמשך לדיון הנ"ל שפתחתי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549167.10 התחלתי לעבור עכשיו אחד אחד על כל הרכיבים ותאימות וכ'ו. דבר ראשון שקפץ לי לעין זה המחסור בחיבורי SATA על הלוח - רשום שיש 6 אבל מסקירה קצרה מצאתי שישנם רק 4 בכל אופן אני עובד עם כרטיס קוואדרו 2000 וחשובה לי המהירות . אני צריך לוח(אולי זה שבחרתי יתאים) שיוכל לעבוד עם הכרטיס הזה , עם מעבד 3770 ועם 32 גיגה זיכרון . דבר נוסף שחשוב הוא שיהיו הרבה חיבורי SATA- במחשב הנוכחי יש לי קרוב ל 6 כוננים + 2 אופטיים שמחוברים קבוע. OC לא מתוכנן . תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הבא: Gigabyte GA-B75M-D3H הלוח שייך ל"סדרה העסקית", האם יש איזה פיצ'ר/ים מעניינים ששווים בדיקה? לדוגמא, האם הלוח מאפשר להתחבר אל המחשב מרחוק, גםן בשלב ה-BIOS? זה דבר שתמיד רציתי לעשות, ותוכנות שרצות על Windows (כגון TeamViewer, VNC, ודומות) לא יכולות לעשות, כי הן יכולותלתת גישה רק למה שקורה בתוך Windows, והחל מהרגע שהן עלו רק. אם יש דברים מעניינים אודה לכם אם תכתבו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
Asrock Pro3-m: בארץ 720 ש"ח, בארה"ב 380 ש"ח. ככה זה ייבוא פרטי, תוקעים איזה מחיר שרוצים ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
בקשת לוח אם: לוח נוכחי: Intel Smackover DX58SO מעבד: Core i7 920 OC: אני רוצה לבצע בהמשך שתהייה לי את האפשרות. ספק כוח: FSP700-80GHNDDR (זכרונות): Kingstone 2gb x2 דגם מארז*: 101 soprano rs thermaltake תקציב: 900 פחות או יותר SLI / CF: CF חנות מועדפת: Tms / Ksp בקשות מיוחדות: יש לי מעבד triple channel memory עכשיו הלוח אם שיש לי עכשיו לא תומך את ה triple channel memory ואז נוצר לי צוואר בקבוק המעבד שלי לא ממצא את כל היכולות שלו אז אני מחפש לוח אם שיהיה מותאם למעבד שלי ושיתן לו לממש את כל היכולת שלו. סיבת הקנייה**: רשמתי למעלה בבקשות מיוחדות.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ASROCK x79 fatal1ty champion הוחלט-זה לוח האם שלי בבקשה תעזרו לי למצוא איפה מוכרים אותו,אני לא מצליח למצוא בשום מקום!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות Intel core i5 2500 וDDR3 G.SKIL 8GB 1600 MHZ. *אני לא מתכוון לעשות OC לכל רכיב במחשב. איזה לוח אם שווה לי לקנות בתקציב של עד 700 שקל בערך
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) בסעיף 1.7 כאן כתוב "...כדאי להשאיר אותן פועלות למען צריכת חשמל נמוכה יותר". מדובר על אפשרות ה- C1E (מאותו סעיף): "הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות." ההיגיון שלי אומר שאם מתבצעים שינויים רבים של מתח/מכפלה בלוח בזמן שאני עובד במחשב, זה פחות מומלץ (מבחינת אורך חיים) מאשר אם יקבל מתח אחיד ומכפלה אחידה. כלומר לפי ההיגיון שלי, ברגע שאני נועל את המכ…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
העתיד כבר כאן ולוחות אם-X79 צצים בחנויות. חברת GIGABYTE מפרסמת 4 דגמים לתושבת החדשה LGA2011 האם יש הבדלים גדולים בין הדגמים. מתברר שלא כל כך. GA-X79-UD3 (rev. 1.0) GA-X79-UD5 (rev. 1.0) GA-X79-UD7 (rev. 1.0) G1.Assassin 2 (rev. 1.0) הבדלים : ההבדל הראשון שנראה בולט לעין היא כמות סלוטים לזיכרון שרק ה-UD5 מתהדר ב-8 כל היתר מסתפקים ב-4.לא נכנס לשאלה העם זה משנה. נעבור לפאנל אחורי לכולם יש 2 חיבורי USB3 . כמות USB2 פחות או יותר שווה. ללוח היחיד שיש 1394 הוא ה-UD5 לוח היחיד שאין זוג מחברי ESATA בפאנל אחורי UD7 היוקרתי. כמות מחברי ה-SATA3/6 זהה בכל הלוחות . ארבעה SATA3 פלוס זוג SATA6 כמות ה-SATA שמגיע עם הציפ של-Marvell 88SE9172 משתנה כאשר : UD3 וגם ה-UD5 מקבל 4 …
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://hothardware.com/News/Windows-Hotfix-Improves-AMD-Bulldozer-Performance/ אין ספק שיהיה מעניין לראות מה תהיה השפעה של ה "fix" הזה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות האם האלו בעל עדיפות הגבוה ביותר לעבודה בSLI? ga-z77x-up4 th msi z77a-gd55 msi z77a-gd65 תודה ענקית !
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחפש לקנות 2 כרטיסי זיכרון לנייד ( Asus Zenbook UX303LB ) של 2x8gb . DDR 3 , 1600Mhz (PC3-12800) אני מחכה למבצעים של בלק פריידיי . אשמח לקבל המלצות לכרטיסים טובים (ולא יקרים מדי) מעלה תמונה בכדי להיות בטוח בדרישות:
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
או במילים אחרות, יש כבר זכרונות DDR5. עכשיו ממתינים למעבד שיעבוד איתם .... https://www.pcgamer.com/amp/ddr5-5600-ram-is-ready-and-waiting-for-the-first-compatible-cpus/
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, מחפש לוח ל-5600X. כנראה שלא אבצע OC. חשבתי על Gigabyte B550M AORUS PRO מה דעתכם? יש המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני בודק דרך תכנית כלשהי אם הזיכרונות שלי הם single side או double side ?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה להביא את אחד החלקים מארה"ב(וגאס) וזקוק לייעוץ מה הכי יחסוך לי להזמין משם(לוח,מעבד או זיכרון)
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
יש לי נייד Pentium-M עם לוח 915 (כלומר DDR2 533MHz) וסטיק אחד של 512. חשבתי להוסיף עוד אחד, והשאלה היא איך להבטיח תאימות (Dual Channel וגו'). הזכרון הוא של סמסונג (4-4-4-11) ולא מצאתי כמעט בארץ מקומות שמוכרים אותו. מאיזה יצרן סביר למצוא זכרון שיעבוד באופן תואם? בלי קשר לתאימות, האם סטיק של 667MHz יעבוד? עם תזמונים טובים יותר? (כי שלי למשל עושה 3-3-3-8 על 400MHz) הרי היום 667 עולה אותו דבר כמו 533. תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה חודשים רכשתי זיכרון של קינגסטון 512DDR 400 CL 2.5 היום רכשתי זיכרון נוסף בעל אותם תכונות של חברת NCP הבעיה היא שהלוח למרות שתומך ב DUAL DDR 400 עדיין עובד על מצב SINGLE האם יש דרך שבה אני יוכל להעביר אותו למצב DUAL? חוץ מזה חשוב לציין שישנו זיהוי לזחכרון החדש. והמחשב מזהה שיש עליו סה"כ 1.5 G זיכרון תודה
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש לאחי 2 זכרונות 512 DDR1 למחשב שלו. אז אפשר לשים אותם ביחד עם הישנים בלי שזה יפגע בDual Chanel? כרגע יש לו זוג של 256 זהים. האם זה בסדר שיהיה: 2 סטיקים 256 זהים 2 סטיקים 512 זהים אך לא מאותו חברה כמו של ה2 סטיקים של ה256. זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם!! במחשב שלי מותקנים הרכיבים הבאים: gigabyte ga-945p s3 core2 duo 6300 7600gt והפרט עליו אני רוצה את עצתכם: 2*512 samsung 533mhz (קובץ נתונים מפורט מצורף) ב DC אני מעוניין להוסיף ב DC את הזיכרון הבא: 2*512 KINGSTON CL5 בתדר 667MHZ . http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=136 אני יודע שהמחשב יעבוד לי בתדר הנמוך. השאלה שלי היא האם תהיה לי בעייה מבחינת תזמוני הזכרונות והCL (מהנתונים של הSANDRA שמצורפים לא הצלחתי להבין איזה CL יש לי :-\ ..) תודה לכולם!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
יש לי את הלוח אם הזה של אינטל d915pcy אם מעבד intel p4 prescott 3000ואני רוצה לשדרג לPD820 האם הלוח תומך במעבד כפול ליבה זה ?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-