מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש ברשותי: לוח ASUS P5QL-EM מעבד Q9550 זכרון 2X2GB KVR Kingston כ.מסך 560GTX Ti אני מתכנן לשדרג את המחשב כרגע התכנון הוא למעבד I5-2300 לגביי לוח אני מתלבט על איזה דגם זול וטוב של P67 זכרון אני צריך קיט של 2X2GB 1600MHZ , אשמח להמלצה כרטיס מסך יישאר אותו דבר וספק נוכחי, ENERMAX ECO80+ 500W (אם יש ספק באותו תקציב בערך שמומלץ אני ישמח לשמוע) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מחשב כבר כמה חודשים. המחשב שלי מריץ משחקים ממש זבל וכבר נמאס לי! אני מת כבר לקנות מחשב וחוות מהירות וגראפיקה שלא יכלתי לחוות עם המחשב הנוכחי (128*2 SDRAM). תכננתי לקנות מחשב אפילו ביום ראשון הקרוב, אבל הבעייה היא שאני לא יודע אם לקנות AMD 3000/3200 או INTEL 2.66 DUAL. אני לא מתכנן לעשות OC בכלל.. חלק אומרים שעדיף INTEL אפילו בלי OC כי בעתיד יהיו לי ביצועים טובים. וחלק אומרים שאם לא עושים OC אז AMD עדיף על אינטל. עכשיו שמעתי שבקרוב מגיעים מעבדים חדשים אשר יורידו את המחירים של כל המעבדים הנוכחיים וגם יקבעו חד וחלק אם לקחת את AMD או את INTEL. אבל אני לא יודע כמה המעבדים האלו יעלו (אם זה בתקציב שלי של AMD 3200 וINTEL DUAL), ואני גם לא יודע בכמה כסף המעבדים הנ…
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMDnin-Bulldozer-ve-Fusion-Liano-islemcileri-icin-ilk-fiyat-bilgileri.htm מה תגידו?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
ידוע שהוא יזהה רק 3.2-3.5 האם הזיכרון יעבוד בדואל צ'אנל והוא יוריד מכל אחד או שזה יפגע בזה? האם זה יכול לגרום לבאגים כמו שהיה בWin98 כאשר מתקינים יותר מ512MB ? אני לא רוצה להתקין VISTA האם XP 64 BIT שווה משהו? האם הוא כדאי?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יודע מי המפיץ היום? דיברתי עם חברת אמטרוניקס והם טוענים שהם מפסיקים להפיץ את המעבדים והלוחות.. מישהו מעודכן אולי?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב (כנראה בפסח) לפנטיום 4 2.4 (לא סגור). המחשב ישמש הרבה למשחקים, קצת לעריכת גרפיקה. חשבתי ללכת על זיכרונות של Geilורציתי לשאול: אם ההבדל בביצועים במשחקים בין הזיכרונות הוא גדול? מה ההבדל והאם הוא שווה את הבדלי המחירים (256MB ddr400 עולה כמו 512MB ddr333). ועוד שאלה קטנה: האם יש הבדלים בין תיזמוני הזיכרונות, וכמה הם משפיעים? בקשר לOC אני עדיין לא בטוח, וגם עם כן אז קטן. תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
רכשתי מחשב בעל מעבד קור 2 קואד 4 ליבות q6600 עם 2.4 GHZ עכשיו השאלה שלי עם זהו מעבד אשר תומך ב 64 ביט או ב 32 ביט, מכוון שאני רוצה להתקין על המחשב מערכת הפעלה וינדוס ויסטה 64 ביט. תודה לעוזרים ^^
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון לביוס, אבל לצערי אני לא יכול לבצע את העדכון דרך הביוס, בגלל שאין לי פלופי/DOK. בכל המדריכים שקראתי לא היה מידע לגבי עדכון דרך מערכת ההפעלה, אני אפילו לא יודע אם זה אפשרי עם הלוח שלי (ABIT IP35-E), אני רוצה לעשות OC והעדכון הזה ממש תוקע אותי :\ אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי לעדכן דרך הווינדס, ללחוץ פשוט על AWDFLASH כמו כל התקנה רגילה? או שאני צריך להפעיל את העדכון דרך תוכנה מסויימת? הורדתי את העדכון האחרון, ואחרי החילוץ אלו הקבצים שמופיעים: לפני שמתחילים את העדכון דרך הווינדוס צריך לשים-לב לפרטים מיוחדים? אני מתחיל להתייאש מהמצב הזה :\ תודה לכל העוזרים, =]
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כי שמעתי שעומדת לצאת סדרה חדשה של כפולים ומרובעי ליבה. שאינה 775. תודה.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי את המעבד AMD64 3200 1MB ?754 וואני חושש שהוא מתחמם יותר מדי מכוון שאפילו במשחק GTA VC יש אחרי זמן מה תקיעות. בתוכנה EVEREST כתוב שהטמפ' של המעבד הייתה 68 , ובמנוחה היא 45-50 , עד כמה התוכנה מדוייקת?? והאם אני צריך להחליף קירור שהוא של TT למעבדי AMD64 אבל הוא נראה די פשוט תודה רבה לעונים SHIMON1
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום[/glow]! אני חדש כאן.. ויש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי.. אני מתכוון לקנות את הGF6800 GT ורציתי לדעת אם הלוח אם הזה - P4S8X -X מתאים בשבילו( יש בסוף ההודעה הסברים ומידע לגביו) בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לשים בו זכרונות של DDR400 כי שם כתוב רק DDR333 ואני כמעט לא מוצא זכרונות כאלה למכירה... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm - הפרטים על הלוח אם תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים מה מביניהם עדיף לי לקחת?
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מי מבצע את העבודה מבחינת OC ? ומבחינת FPS?? חיפשתי בנצ'מארקים אבל התוצאות היו משונות מי יודע מניסיון מי מהשנים טוב יותר? או שהם דיי דומים? תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בתחילת מרץ מחשב חדש בתקציב של כ- 3,800 ש"ח לטובת עיבוד תמונה והרבה תלת מימד (מידול בעיקר). אני מאוד לחוץ בכסף, ומחפש דרכים לרדת בתקציב אך לא באיכות ובביצועים. מכיון שהשקט קריטי לי (לא יכול להתפשר בכך בכלל), אני מבין שעליי לשריין כ- 700 ש"ח עבור מארז+ספק, וזה דוחק אותי תקציבית מאוד. בהתחלה תכננתי לרכוש מעבד E6750 (מרובע ליבות פשוט יקר לי מדי), אבל לאור הנ"ל אני יותר ויותר שוקל את האופציה ל- E2180 ולעשות OC. השאלה שלי היא האם אכן כדאי לי להשיג את החיסכון בצורה הזאת, האם הביצועים של E2180 ב- OC יתנו לי את אותן תוצאות כמו E6750 ללא OC?? כשעסקינן בתלת מימד. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אחרי עידכון ביוס ללוח של GIGABYTE מדגם P35C-DS3R, צריך לאפס את ההגדרות עם הג'אמפר שעל הלוח ...? (או בכל דרך אחרת...) ?
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v8x/overview.htm תומך ב-SDRAM ?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם מה שלומכם? אני רוצה לקנות מחשב בסביביות ה 2200 שקל. אני רואה שבפורום פה אתם כותבים על מעבדים שונים לגמרי מהמפרטים שכתובים באתר איך זה יכל להיות, האם המפרטים שלהם עד כדי כך לא מעודכנים? אתם מדברים על מעבדים "I3 , I5, ו I7 " והם מדברים על מעבדים אחרים לגמרי ,מישהו יכל להגיד לי מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בתיאוריה שלי אפילו DDR2 400 אמור להספיק בשביל לנצל את הבאס של המעבד. אני שואל כי בדר"כ DDR2 667 יקר מDDR2 533 ובנוסף לזה בדר"כ לוחות מבוססים 945P יקרים מלוחות מבוססים 945PL, והתקציב הוא דיי גבולי. תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, מעניין אותי במיוחד, אנשים שעשו שידרוג מחד ליבה לדו ליבה ומה היה השינוי המשמעותי שקיבלו(מבחינת ביצועים וכו').... לדוגמא, צריבה ו-NFSMW לא הולכים ביחד =/ כרגע....
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מי טוב יותר לOC? שאר המפרט המתוכנן : Q6600 4GB CL4 - עוד שאלה מזערית - CL5 ישנה ב OC? 320GB CM590 ה OC הוא מהסטוק[2.4] ל 3.3
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח אם 965P-DS3 של GIGABYTE קיבלתי עם 965G-DS3. להחזיר את המחשב לחנות? מה ההבדל בין השניים? ממה שקראתי עד כה ל965G יש כרטיס מסך מובנה אבל אני רכשתי כרטיס מסך בנפרד וגם הוא מותקן על המחשב. זה יכול לעשות לי בעיות? אם זה חשוב אז אין לי כוונה לעשות OC.
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
נהרס לי הלוח אם, אני מחפש עכשיו לוח חדש, כשידרוג מינימלי. כרגע יש לי מעבד intel pentium 4, זכרון DDR 512. אני מחפש לוח שיוכל לתמוך במעבד שיש לי כרגע אבל שיתן לי גם את האפשרות לשידרוג עתידי של המעבד. בנוסף אני רוצה לעבור מהזיכרון DDR לDDR2 (אני חושב שהגיע הזמן) אני לא מחפש משהו יותר מדי חזק, אני לא משחק במשחקים, אבל יש לי כרטיס גרפי, כך שכרטיס מובנה בלוח לא ממש נחוץ. תודה למגיבים
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי אני מחפש מעבד חדש למחשב שלי בגלל צוואר בקבוק מה המעבד הכי חזק שיתאים ללוח אם שלי ? מפרט בצד תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3L VS Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 אני מתלבט בין 2 סוגי הלוחות אם האלה, האביט יותר זול בכ-50 ש"ח אבל הכסף כמעט ולא משחק פה תפקיד.. אני חייב לדעת איזה מהם עדיף לי לקחת בשביל המעבד מרובע ליבות של אינטל ה-Q6600 כרטיס מסך 8800GT ו-2 ג'יגה זיכרון בתדר 800. מה אתם אומרים?, חשוב לי גם מאוד הכרטיס קול שיש על הלוחות אם האלה.. אם החלטתם לבחור בלוח אם כזה או אחר, תפרטו לי גם למה.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-