מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האים ה FX-4170 אכן מתקרב לI5 למרות מחירו של כ 100 דולר ? מה הטמפרטורה שהמעבד מייצר והאים ניתן להשתמש בקירור המקורי במארז ATX רגיל ? http://community.futuremark.com/hardware/cpu/AMD+FX-4170/review
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שאלתי שאלה דומה בתוך דיון בפורום מפרטים אבל חשבתי אולי להעלות אותה כאן כי פה הדגש בין השאר הוא על לוחות אם. אני מחפש לוח אם במחיר המינימילי שמסוגל לספק תאימות ל - SATA3 וכ.מסך מובנה. אשמח לסיוע. (AMD או אינטל) תודה
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב קצת ישן (Pentium III 450) שהתקנתי עליו XP והוא לא זז, אז החלטתי להוסיף זיכרון (היה לי רק 64MB). הטכנאי שניסה להתקין את הזכרונות אומר שהוא לא הצליח להוסיף 2 כרטיבי זיכרון של 128MB במקום הכרטיס שהיה, כי המחשב אומנם מזהה אותם, אבל ה Windows לא עולה. בנתיים הוא החזיר את הכרטיס הישן והוסיף לי עוד 2 כרטיסים של 64, והמחשב עובד די טוב. מישהו יודע איך מבטלים את הבעיה ב- XP, כדי שאפשר יהי להתקין 2 כרטיסים של 128? ואם זה לא בעיה ב-Windows, איך בכל זאת אפשר לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב : מעבד AMD 3500+ ושני כרטיסי זיכרון 512MB X2 = 1 G - CL 5-5-5-18 (קיט) . ברצוני להוסיף עוד זיכרון אבל להשאיר את שני הכרטיסים הקיימים . ברשותי ארבע תושבות לזיכרונות. כלומר יש עוד שני סלוטים פנויים. האים כדאי לרכוש כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בייט, במהירות 800 ולהוסיף אותו בתושבת אחת נוספת? האים העובדה שזה כרטיס אחד בקיט, במקום שניים, תפגע בביצועים בצורה משמעותית? תודה למשיבים...
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מתי תהיה צפויה ירידה במחירים של המעבדים והלוחות? כשיצאו סדרות חדשות זה אומר שהסדרות הקודמות ירדו משעמותית במחיר? כי לדוגמא ב3 חודשים האלה המחירים בקושי ירדו ב50 שקל למוצר .
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה הדעות לגבי קנית i7? האם מומלץ? אם כן, לאילו שימושים? אם לא, מדוע לא ומה החלופה הכדאית? כנל לגבי מעבדי הQuad Core.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ ולא כל כך הבנתי כמה דברים 1) המעבדים האלה (בפרט המעבד Q9450), פחות יקרים מהמעבדים הסבירים Quad שיש היום והמפרטים שלהם יותר מרשימים ממה שיש היום? איך זה יתכן? 2) אם הם באמת יותר טובים ממה שיש היום, למה אינטל לא תוריד את המחירים של המעבדים הנוכחים? ( אם הם יותר יקרים ופחות טובים - מי יקנה אותם?) 3) מתי יצאו המעבדים האלה לארץ? (כתוב שבנובמבר משיקים אותם אבל השאלה שלי מתי הם יגיעו לארץ והאם באמת הם יעלו ככה) 4)האם יצאו מעבדים של AMD שיוכלו להתחרות עם המעבדים במחיר סביר (Quad) של אינטל (מבחינת מחיר וביצועים)? 5)אני רוצה לקנות מחשב חדש בטווח של החודשיים הקרובים, כמה שיותר מהר יותר טוב, כדאי לי לחכות למעבדים ה…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חשבתי שעשיתי טעות שקניתי מחשב מבוסס ארכטיקטורה ישנה, E8400 , האם זה נכון? מה ההבדל בין שני המעבדים? (920 ו 8400) והשאלה השנייה היא , יש לי 4 גיגה זיכרון , אם אני אגדיל אותו ל8 גיגה, האם אני ארגיש שינויים משמעותיים ? (אני על OS 64 ביט)
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה. כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V) מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT. השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף) כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי. כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB. כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי. השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כ…
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי HTPC : מעבד קיים- INTEL 2DUO E7500@2.93GHZ לוח אם קיים - gigabyte EG41MF-US2H זכרון - 4GB האם לדעתכם זה מספק לצרכי עריכה? האם אצטרך להחליף לוח אם או רק כרטיס מסך (הכרטיס הקיים מובנה על הלוח)? תודה
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לילה טוב לכוחותינו. בעקבות שנאה עזה שפיתחתי לכבלים באחורי המחשב במהלך השנים ולסאגה אותה צריך לעבור כדי לחבר משהו חדש, החלטתי שבמחשב הבא שלי (שקרב ובא עלינו לטובה בע"ה) לוח האם יכלול רכזת בלוטות' מובנת וכל האביזרים פרט לחשמל מן הסתם יהיו אלחוטיים. עכשיו החלטות לחוד ומציאות לחוד - האם קיימת חיה כזאת? במחיר שאינו מצריך למשכן את הבית ולעבוד בצומת על בסיס יומי? ואם אני כבר בשוונג אז עוד שאלה (כן, אני יודע שפה לא פורום תצוגה אבל בכל זאת): יש בכלל מסך שיכול לעבוד אלחוטית? מוכרים דברים כאלה בארץ? מדוע לזברה פסים? לידעונים החכמים תודה.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Intel E6750 למשחקים. משיטוט בפורום הבנתי שהלוח המומלץ ביותר הוא ה- GA-P35-DS3/DS3L. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הגרסאות: DS3 או DS3L ? והאם יש איזושהי סיבה מיוחדת לשקול לוח אחר (אני לא מתכנן שום OC). תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://img503.imageshack.us/img503/1221/dsc00445mn1.jpg מה השחור עושה? ומה הלבן עושה? אחד מהם קשור לכרטיס קול? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אלו זכרונות לקחת, באלו מתחים בלי לדפוק את המעבד השאלה מתייחסת לכל מעבד, כי לכל מעבד מתח שונה (טווח מתחים) ויש התעסקות גם ב OC אני בטוח שיש לאינטל המלצה כללית / משוואה, רק לא מצאתי אותה אה, ולא לכתוב תשובה כזאת: "איזה מעבד יש לך ..."
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לשאול על טמפרטורה נורמלית לסלורון 2 הרץ טמפרוטורה במנוחה ובמאמץ ובמאמץ מקסימלי תודה לכם pixelsight תודה לכם על הלא תשובות
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שמארז הוא חדש וגם הספק וארד דיסק וגם כרטיס המסך.יש לי מאוורר טוב למעבד Arctic-Cooling האם הוא מתאים לתושבת M3 יש לי כרגע מעבד AMD 6000 וזיכרון 2 גיגה.מעוניין להחליף AMD 945 ולוח אם. וזיכרון ל4 גיגה יש לציין שהמחשב עובד בצורה טובה.אבל התחושה שאני צריך עוד קצת האם יש לכם המלצות לשדרוג? רק מחנות זיגזג בבקשה והאם אני ארגיש שינוי בביצועים? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
טוב אז.. לאחר מחשבה רבה-פשוט לא הגעתי למסקנה.. ראו את חוסר ההבדלים ביניהם במשחקים שונים, באוברקלוק של 3.8: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3533&p=3 הבדלים כ"כ זניחים! יכולות האוברקלוק של ה-940 הם בערך 4.2/3GHz. כמה של ה-720? חוץ מזה, איך פותחים עוד ליבה ל-720, ועם איזה לוח ניתן לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. האם המעבד AMD Phenom X3 8650 2.3GHz L2 1.5Mb L3 2Mb AM2 Box הוא מעבד טוב למשחקים והוא יחזיק משחקים בשנים הבאות? 2. על איזה הגדרות במשחקים אני יצליח להריץ עם המעבד הזה וכרטיס מסך HD4850 ו2GB זיכרון? 3. האם יש הבדל משמעותי בין סידרת ה2 ליבות של AMD לסדרת ה3 ליבות?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם היום שמעתי ממשהו שהולך לצאת בקרוב מעבד חדש q9650 מה אתם אומרים עליו איזה נתונים יש לו?? כעיקרון אני יכול להשיג מעבדים בזול קצת בערך חצי מחיר אז רציתי לדעת מה הוא שווה?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של DFI LANPARTY. איזה זיכרונות עדיפים?? (512*2) OCZ EL DDR PC-3200 400MHz Platinum Revision 2 Dual Channel ב700 ש"ח. או PQI PC4000 1024MB DDR 500MHz Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 ב840 ש"ח?? תודה
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב, והייתי מעוניין לדעת אם השילוב שעשיתי בין המעבד, לוח האם והזיכרון הוא מוצלח. מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 0.13 micron - Thoroughbred Core לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G זיכרון: GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory 333 Mhz השאלות שלי הן כאלה: 1) האם הרכיבים בכלל מתאימים? כלומר, האם זה יעבוד? 2) האם ההתאמה היא מוצלחת? כלומר האם אין פה צוואר בקבוק? 3) ראיתי שהלוח-אם מופיע גם כ-pro. יש הבדל בין pro לרגיל? מה ההבדל? תודה מראש, יואב.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אנשים האם קיים לוח אם המשלב כניסות או כניסת PCI ןגם AGP?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-