מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי לוח אם ASUS AV7333 עם מעבד AMD 1700XP וזיכרון של סמסונג 256 MB - המחשב כבר לא מסוגל לקרוא לי משחקים חדשים והוא נתקע איןסוף!!!! אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש למחשב - כנראה של 512 MB. כך שבסופו של דבר יהיה לי במחשב 768 MB - זה אפשרי לא? (כל הכרטיסים ביחד) אז אני מבקש המלצה לכרטיס טוב, חזק ואמין. נ.ד - אני לא מבצע OC במחשב. הוא למטרות משחקים פלוס עבודות בלבד. תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
זה המחשב שלי, ואני רוצה להחליף כרטיס מסך. מה הכי מומלץ שלא יהיה לך צוואר בקבוק גדול, והאם אני צריך להחליף ספק ? W400 לגנדר'י. בנוסף, יש לי באוורסט איפה שהחום טמפ' בסגול שנקראת Aux מה זה בודק, וחום של מה זה. תודה רבה לעוזרים (:
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי טוב להפתעתי כי רבה גליתי שהלוח אם שלי נשרף, הוא לא נדלק בשום מצב הוצאתי אותו מן המארז השתמשתי בספק אחר נתקתי את כל חלקי המערכת השארתי אותו עם CPU ו-זכרון ועדין שום נצוץ חים, ולכן אני מסיק שהוא מת לגמרי. זה לוח KT3 ultra של MSI עם AMD 1800+ XP וזכרון של mushkin PC3000. אני חייב לקנות לוח חדש מה אתם ממליצים עבור המעבד והזכרון שלי? כמו כן האם אני חייב לקנות זכרון של מושקין בכדי להרחיב את הזכרון מ 256 ל-512 ? תודה רבה חברה.
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת לUSA ואני צריך זכרון ככה שהבעיה היחידה שנשארה לי היא מה לקנות מה שיש לי כרגע זה 2100 256MB אז ככה הבעיה היא מה לעשות האם אפשר להוסיף 512 MB למה שיש כיום??? או שאני קונה 512 וזה יעבוד לבד?? זה הזכרון שנראה לי מה דעתכם הלוח שלי הוא ASUS P4B533 512MB DDR PC-3200 400MHz SAMSUNG במחיר של 70$
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בתיאוריה שלי אפילו DDR2 400 אמור להספיק בשביל לנצל את הבאס של המעבד. אני שואל כי בדר"כ DDR2 667 יקר מDDR2 533 ובנוסף לזה בדר"כ לוחות מבוססים 945P יקרים מלוחות מבוססים 945PL, והתקציב הוא דיי גבולי. תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח אם 965P-DS3 של GIGABYTE קיבלתי עם 965G-DS3. להחזיר את המחשב לחנות? מה ההבדל בין השניים? ממה שקראתי עד כה ל965G יש כרטיס מסך מובנה אבל אני רכשתי כרטיס מסך בנפרד וגם הוא מותקן על המחשב. זה יכול לעשות לי בעיות? אם זה חשוב אז אין לי כוונה לעשות OC.
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, כמה שאלות חשובות מאוד: 1. מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) למעבד AMD ATHLON 64 3000+ SOCKET 754 עם קירור שבא עם המעבד? 2. האם הקירור שבא עם המעבד של ה-AMD 64 שציינתי לעיל הוא מספיק אם לא רוצים לעשות OC? 3. כאשר מרכיבים את ה-AMD 64 (המעבד לעיל) עם הגוף קירור שמסופק איתו - האם יש צורך במשחה טרמית? או שזה מדבקה פשוטה? 4. שאלה אחרונה לסיום - מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) של ה - AMD THLON XP 2500+ BARTON? בתודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע למה אני לא מצליח להפעיל את המעבד שלי על 1553MHz? כל פעם שאנ י שם אותו על המהירות הזאת הWINDOWS XP שלי מתחיל לעלות ואז עושה RESTART, אניי חושב שראיתי שם איזה הודאת שגיאה בכחול הביוס שלי הוא 1.08 מישהו מכיר פתרון לבעיה כי אני עובד עכשיו כל 1100Mhz תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נהרס לי הלוח אם, אני מחפש עכשיו לוח חדש, כשידרוג מינימלי. כרגע יש לי מעבד intel pentium 4, זכרון DDR 512. אני מחפש לוח שיוכל לתמוך במעבד שיש לי כרגע אבל שיתן לי גם את האפשרות לשידרוג עתידי של המעבד. בנוסף אני רוצה לעבור מהזיכרון DDR לDDR2 (אני חושב שהגיע הזמן) אני לא מחפש משהו יותר מדי חזק, אני לא משחק במשחקים, אבל יש לי כרטיס גרפי, כך שכרטיס מובנה בלוח לא ממש נחוץ. תודה למגיבים
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי אני מחפש מעבד חדש למחשב שלי בגלל צוואר בקבוק מה המעבד הכי חזק שיתאים ללוח אם שלי ? מפרט בצד תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3L VS Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 אני מתלבט בין 2 סוגי הלוחות אם האלה, האביט יותר זול בכ-50 ש"ח אבל הכסף כמעט ולא משחק פה תפקיד.. אני חייב לדעת איזה מהם עדיף לי לקחת בשביל המעבד מרובע ליבות של אינטל ה-Q6600 כרטיס מסך 8800GT ו-2 ג'יגה זיכרון בתדר 800. מה אתם אומרים?, חשוב לי גם מאוד הכרטיס קול שיש על הלוחות אם האלה.. אם החלטתם לבחור בלוח אם כזה או אחר, תפרטו לי גם למה.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הי לכולם בשעה טובה החלטתי להחליף את המעבד המזדקן שלי E6300 (נראה לי כבר לא מוכרים כאלה) הדרישות שלי הם משחקים בלבד, כמו כן אין שום עניין בלעשות OC לא עכשיו ולא בעתיד. כמו כן לא AMD אני מעוניין רק בINTEL שמתי עין על סדרה I5 2500 האם יש איזשהו הבדל בינו לבין דגמי I5 חלשים יותר אם אני לא מעוניין ב OC? כמו כן איזה לוח אם יתאים? הדרישות שלי מלוח האם הם שיהיה הכי בסיסי שאפשר כלומר לא OC. אשמח לכל עזרה ועצה מכיוון ששנים כבר לא בדקתי את השוק. תודה מראש לכל העוזרים, כמו כן כל עצה אחרת של מעבד או לוח אם אשמח לקבל.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
2x512MB OCZ EL Platinum XTC של 800 ב- 270 או 2X512 של קינגסטון 667 ב-230? הערה: הראשון CL4,השני CL5 יש לי 667MHZ CL5 כרגע, אבל לשדרוג נוסף בעתיד לא עדיף את הראשון? דבר נוסף: עדיף 512*4 או 1*2? יש לי 1024 כרגע בשני סטיקים... אם אני מוסיף עוד 1024 ב-2 סטיקים זה יהיה טוב?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתלבט בין 2 הלוחות ו2 המעבדים, נא עצתכם הרצויה 1. לוח-GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID 2. לוח-INTEL WHITESBURG DP55WB DDR3 + FW המעבדים הם :INTEL CORE i7 860 2.8GHZ 8MB BOX ואוINTEL CORE i5 750 2.66GHZ 8MB BOX המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים תודה אהוד
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
או שכדאי פה להשקיע עוד איזה מאה שקל לקירור יותר מסיבי ? ומה לגבי הרעש ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי כמה חיפושים באינטרנט חיפשתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: [Key Features: Memory amount: 2 x 256MB Access time: 4.1ns IC's 500MHz (PC-4000) Unbuffered DDR Modules CAS latency: 3 clock cycles RAS precharge: 4 cycles RAS active to precharge: 8 cycles Command rate: 1T (1 cycle) Latency: 3-4-4-8-1T 2.6V Lifetime Warranty "Results: The RST Pro2 tested the Base/Extended memory and after 5 loops no errors were found! Memtest86 was used and again confirmed these results. We went one step further and tested at the following settings: DDR500 @ 3-4-4-8 w/2.55V DDR500 @ 2.5-3-3-7 w/ 2.85V DDR520 @ 3-4-4-8 w/2.85V At each of the above speeds the Kingmax memory passe…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח האם הנ"ל ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) מחוברים עליו 2 סטיקים של TWINMOS DDR-2 533MHZ 512 קרי 1 ג'יגה. כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB כאשר אני מריץ משחקים המחשב קצת מגמגם כאשר יש המון שינויים בגרפיקה. למשל במשחק סטוקר אני משחק על גרפיקה במצב מינימום. האם בהוספת 1 ג'יגה נוסף אני יחוש בהבדל במשחקים? כמה יעלה לי ג'יגה נוסף? ואיזה מומלץ? האם בכלל ניתן לחבר סטיק של 1 ג'יגה כאשר לידו מחוברים 2 של 512? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בנוסף לכרטיס המסך, יחובר כרטיס טלוויזיה ללוח האם, כנראה לחיבור PCI רגיל.. בנוגע ללוח MSI H77MA-G43, כרטיס הטלוויזיה יוכל להתחבר לאפיק PCI-E השני? במידה ולא, מה בנוגע ללוח GIGABYTE H77M-D3H? תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי: לוח ASUS P5QL-EM מעבד Q9550 זכרון 2X2GB KVR Kingston כ.מסך 560GTX Ti אני מתכנן לשדרג את המחשב כרגע התכנון הוא למעבד I5-2300 לגביי לוח אני מתלבט על איזה דגם זול וטוב של P67 זכרון אני צריך קיט של 2X2GB 1600MHZ , אשמח להמלצה כרטיס מסך יישאר אותו דבר וספק נוכחי, ENERMAX ECO80+ 500W (אם יש ספק באותו תקציב בערך שמומלץ אני ישמח לשמוע) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מחשב כבר כמה חודשים. המחשב שלי מריץ משחקים ממש זבל וכבר נמאס לי! אני מת כבר לקנות מחשב וחוות מהירות וגראפיקה שלא יכלתי לחוות עם המחשב הנוכחי (128*2 SDRAM). תכננתי לקנות מחשב אפילו ביום ראשון הקרוב, אבל הבעייה היא שאני לא יודע אם לקנות AMD 3000/3200 או INTEL 2.66 DUAL. אני לא מתכנן לעשות OC בכלל.. חלק אומרים שעדיף INTEL אפילו בלי OC כי בעתיד יהיו לי ביצועים טובים. וחלק אומרים שאם לא עושים OC אז AMD עדיף על אינטל. עכשיו שמעתי שבקרוב מגיעים מעבדים חדשים אשר יורידו את המחירים של כל המעבדים הנוכחיים וגם יקבעו חד וחלק אם לקחת את AMD או את INTEL. אבל אני לא יודע כמה המעבדים האלו יעלו (אם זה בתקציב שלי של AMD 3200 וINTEL DUAL), ואני גם לא יודע בכמה כסף המעבדים הנ…
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMDnin-Bulldozer-ve-Fusion-Liano-islemcileri-icin-ilk-fiyat-bilgileri.htm מה תגידו?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מחשב שרוב הזמן ישמש כמחשב משרדי אך מדי פעם קצת למשחקים שלא יהיה יקר מדי וגם שלא ירעיש השאלות שלי לגבי סמפרון הם: 1. האם ההשפעה על משחקי תלת מימד (רב הזמן אני משחק באסטרטגיות למיניהם) היא משמעותית (לעומת אתלון X2 3800 ) או האם מדובר במשהו זניח. אני לא מחפש מפלצת ביצועים... ולפי הבנתי מעבדי סמפרון הם "מעל הראש" עבור יישומים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו'). ואם הוא יקבל פחות נקודות במבחן ביצועים כזה או אחר. ממש לא משנה לי כהוא זה. 2. מבחינת טמפרטורה של עבודה האם קירור פסיבי יכול "לספק את הסחורה" - ואם כן על מה אתם ממליצים 3. מבחינת צריכת האנרגיה של המעבד - האם היא גבוהה? תודה, גבריאל נ.ב. אני שוקל לרכוש את הכרטיס הזה - http://www.zap.co.il/model.as…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יודע מי המפיץ היום? דיברתי עם חברת אמטרוניקס והם טוענים שהם מפסיקים להפיץ את המעבדים והלוחות.. מישהו מעודכן אולי?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נו טוב אחרי שהתייאשתי להשיג את הלוח האידיאלי מבחינתי , ראו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672 החלטתי לחפש אלטרנטיבות דומות . אני מחפש לוח שהינו בעל מאפינים כמו ה- EP43-DS3R : 1.יש לו 4 PCI 2.בנוסף יש לו גם 2 PCI-E .(לא pci-express ) 3.יש לו pci-express בודד , גירסא שנייה (X16 ) - הערה : אני לא מעוניין ב-crossfire . 4.raid מובנה שתומך בכל המצבים שהמשתמש הממוצע יצטרך אי פעם . 5.הצפנה מבוססת חומרה (ULTRA TPM ) 6.ביוס כפול חומרתי . 7. 2 יציאות ESATA עצות ולינקים יתקבלו בברכה (רק בקשה אחת : תמליצו רק על לוחות אם שמיוצרים על בסיס קבלים במצב מוצק ושיש להם 4 חריצי pci רגילים). תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-