מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=689&p=0
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=9019 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18847 http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=GA-X38-DQ6&affiliate=zap http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3450 -אין לי מושג למי מהם יש את הלוח במלאי אבל המחירים נראים סבירים יחסית
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בעתיד הקרוב צפויה ירידת מחירים (והפסקת ייצור) לכמה מעבדים. האם הQ6600 כלול? אם לא מתי לדעתכם תהיה לו ירידת מחיר?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני די מתלבט. האם כדאי לי לקחת לוח אם של אינטל עם הצ'יפסט P35 שמגיע די עירום או לקחת את אותו צ'יפסט על לוח של ASUS שמגיע מצוייד היטב במיטב הפיצ'רים. תגובתכם מאוד חשובה לי. אנא עזרו לי להחליט. שי.
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה עדיף? 512MB DDR2 667 של קינגסטון או OCZ? ולמעט העובדה ש - 4*512 תופס את כל הסלוטים בלוח אם, יש ירידת ביצועים לעומת 2*1 סטיקים? דבר נוסף- בפורום אחר מישהו ענה ל בתשובה: "עדיף את הזול יותר ולגבי הסטיקים אין ממש הבדל זה יעבוד פשוט ב2T" מישהו יודע מה זה 2T? שאלה נוספת: מה זה אומר תזמונים, CL? האם Twinmos נחשבת חברה ג'נרית לזיכרונות?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
כולם פה ממליצים לקנות למשתמש המומצע מעבד AMD כאשר ההבדל בין מעבד AMD 4200 למעבד INTEL4400 הוא כמאתיים שקלים האם לא שווה להשקיע עוד מאתיים שקלים באינטל? האם זה מצריך השקעה כספית נוספת מבחינת הקונה גם לגבי רכיבים תואמי אינטל? ואם אני לא מעוניין ב OC האם המעבד INTEL לא חזק דיו?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2X512 "533 עם אני יוסיף עוד 2X512 אבל עם 667 Mhz זה יהיה בסדר? ואיזה מן מהירות תיהיה לזכרונות?
-
- 5 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני סטיקים של TWINMOS DDR400 512MB בתזמונים 2.5-3-3-8 רכשתי היום שניים נוספים של OCZ בתזמונים 2.5-4-4-8 לפי מה שהבנתי, מה שחשוב זה הCL שנשאר 2.5 וזה טוב. אבל כשנכנסתי לCPU-Z ראיתי שם משהו שלא מצא חן בעיניי. הCOMMAND RATE עלה מ1T ל2T, אפשר לשנות את זה? ועוד משהו, אני לא בטוח מה בדיוק זה אומר אני לא מבין בזה כל כך, לכן אני מצרף תמונה. אם הבנתי נכון, אז בעצם הזיכרון של OCZ עובד על 166 בCL2.5 ועל 200 בCL3.0? למה? הוא אמור לעבוד על 200 בCL2.5! יכול להיות שזה קשור לאוברקלוק שעשיתי למעבד? :\ בקיצור תעשו לי סדר בבלאגן בבקשה!!
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חג שמח חברים יקרים אשמח לשמוע את דעתכם על השילוש הבא: מעבד:Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ABIT AN-M2 זכרון: 1GB Kingston HyperX CL5 תודה!
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש זה שנתיים בערך במחשב P4 עם מעבד Prescott במהירות 3000GHZ. לוח אם של ABIT מדגם IS7-G ו512 MB זיכרון פנימי. את המעבד אני רוצה להחליף בחדש, מכיוון שמעבדי PRESCOTT מתחממים מהר ולא מביאים תוצרים טובים. לשם כך- רציתי לדעת לאיזה מעבד כדאי להחליף, איפה אפשר להשיג והאם אצטרך להגדיר את מערכת ההפעלה שלי לשם כך או לפרמט ולהתקין אותה מחדש אפילו! אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה מראש, שגיא
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. עכשיו, תהיתי בין שני המעבדים של אינטל E4400 וה-2180. מה ההבדלים בניהם, והאם ההפרש בניהם במחיר (150 שח) הוא זניח או משמעותי מבחינת ביצועים של אחד מהם? תודה לכל העונים
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, כרגע ברשותי זכרון DDR שרץ ב 166MHz: 2.0-3-3-7 וב 200MHz: 2.5-3-3-8 (אני מריץ אותו ב200, רק רציתי לתת את כל המידע שיש לי לגביו) אני רוצה לקנות עוד זכרון למחשב אשר רשום כ 400MHz: 3-4-4-8 אני מניח שההשוואה היא ל 200MHz בזכרון הנוכחי שלי וההכפלה זה צורת ביטוי שונה של טכנולוגית ה DDR (תקנו אותי אם אני טועה) אני לא מעוניין לעשות OC, מה בדיוק יקרה כאשר אני אחבר את שתי הזכרונות האלה למחשב ביחד? ממה שאני מבין כל הזכרונות ירוצו בצורה המושתפת המהירה ביותר שהיא תהיה 3.0, אך האם זה יתבצע אוטומטית או שאני אצטרך לבצע שינויים? בנוסף עד כמה שאני מבין ההשפעה של מהירות הזכרון על המהירות הכללית של המחשב היא מינימלית ולהשקיע עוד 300 שקל בזכרון חדש של 2.5 הוא לא דבר כדאי (במידה והכל י…
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים לקחת ? http://tms.co.il/index.php?cPath=79_30_40_313 תודה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W טוב לכל המשחקים? באתר שבודק את המחשב המעבד לא עובר במשחק Crysis
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, מעבד פנטיום 3 -1 ג'יגה הרץ, ויש לי זכרון פנימי של 512 MB המחשב שלי עובד לאט ואני שוקל להוסיף עוד זכרון של 512MB. העניין הוא אם זה בכלל ישפר את המהירות של המחשב או ששום דבר לא יעזור? האם ניתן לצרף ל512 הקיימים עוד 512 ואז זה יעבוד כ1 ג'יגה ? איך אני יודע איזה סוג של זכרון אני צריך (DDR2 DDR )? ואיך אני מתקין אותו במחשב? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא, אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל אני פשוט לא מבין כ"כ בנושא.
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חבר שלי עובד באינטל ורוצה לקנות מחשב חדש. הוא מקבל מוצרים של אינטל בחצי מחיר. הוא יכול לקנות את ה Q6600 ב 145$, את ה E6850 ב 144$. ל Q6700 כבר יש קפיצה ל 273$. מה אתם אומרים? את איזה מעבד שווה לקחת? (יעדים: עבודה, סרטים ומשחקים קצת) בנוסף, איזה לוח אם של אינטל כדאי לקנות למעבד הזה? (כרגע לא מתוכן OC) (** יש עוד מעבדים יותר זולים שהוא יכול לקנות, לא ציינתי אותם כי נראה לי שהמחירים של המעבדים האלה זולים מספיק **)
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב HTPC (קולנוע ביתי) ועם הלוח אם Gigabyte P35-DS3P . הלוח אם בא עם תוכנה שנותנת לשנות את הboot-logo של גיג'בייט לכל תמונה שרוצים. שיניתי את הboot-up logo אבל הייתי מאד רוצה להאריך בעוד 2-3 שניות את משך הצגת הלוגו של הלוח אם כדי שלא יראו את כל כל הכיתובים של הבדיקות וכ'ו.. בכל זאת זה HTPC ויותר ידודתי לראות תמונה במקום כיתובים.. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום חברה אני מתלבט בין 2 המעבדים הנל שיש בינהם הבדל של 40 שח סה"כ. איזה מהם יותר טוב ל-OC ? יש לי טוניק טואר וp35c-ds3r ואני מעוניין להוציא את כל המיץ ממנו עד הטמפ' האופטימלית. מה אתם ממליצים? [לא מצאתי שום מידע על e6750 רק על ה e6550..] תודה!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לפי כמה ימים נעזרתי בפורום מפרטי מחשב בהרכבת מחשב אך עדיין לא הזמנתי אותו. המעבד במפרט כלל את המעבד AMD 64Bit AM2 4000 DualCore . היום באתי להזמין את המחשב אני רואה פתאום שהמעבד לא קיים באתר IQPC. שאלתי אותם למה הוא לא נמצא (אתמול הוא כן היה) וקיבלתי תשובה ש AMD כבר לא מייצרים את המעבד הזה. השאלה שלי היא למה? יש בו בעיות? עדיף לקנות את ה 4200 ?
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הE6550 ואני מחפש לוח אם זול יחסית בסביבות ה500 שח שיתאים לו ולזכרונות של 533MH 2GB , האם יש לוח כזה??
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נמאס לי כבר לחכות , לומרות שמדובר ב 10 ~ המחיר של ה ASUS כבר ירד באיזה 100 ש"ח מה אתם ממליצים אני כבר משתגע
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כידוע אף מע' הפעלה 32bit לא מסוגלת לעבוד עם יותר מ-4GB. הבנתי שב-XP זה מזהה מקסימום 3.25GB אם שמים 4 סטקים של 1GB - האם 4 הסטיקים האלו יעבוד בדואל צ'אנל? כמה זה יזהה אם ישתמש בשני סטיקים של 2GB? זה יעבוד בדואל צ'אנל?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
סליחה על הבורות , אבל מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לבין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אם הלוח אם שלי תומך DDR1 266 האם אני יוכל לחבר אליו זכרונות DDR2 667 ? לא אכפת לי שהמהירות תרד למה שהלוח אם שלי תומך רק רוצה לדעת אם אני יכול להריץ על מחשב בלי שום זיכרון.. שהלוח אם תומך בDDR 1 זכרונות DDR 2 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
צריך לוח אם מותאם למשחקים אם DDR2 ותאימות למעבד D intel pentium מומלץ שיהיו שני חריצי כ.מ. PCI-E 16X
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-