מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי סטיק של 512 של הזכרון הנ"ל ואני לא מצליח להריץ אותו ביותר מ 220 בלי ש memtest86 יגלה בעיות. המחשב ללא אוברקלוק בכלל והזכרונות קיבלו עד 2.85 מתח התזמונים שניסיתי הם 3-4-4-8 ו אוטומטי (2.5-4-4-7) 1T/2T לוח האם שלי הוא msi k8n neo platinum ומעבד 64 3400+ ניסיתי כבר הכול אולי מישהו יכול להציע משהו? אם יש מישהו עם השילוב הנ"ל(לוח+זיכרון) אשמח לשמוע תוצאות נ.ב. הורדתי גם את ה htt ל x3 ו x2 וינדווס עולה עד באס של 275 אבל לא עובר פריים 95
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הצ'יפסט הוא 850E של אינטל. ובבקשה תצרפו קישור!
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום למחשב משרדי להנהלת חשבונות. אנחנו מעוניינים לגבותו (מעבר לגיבויי בעזרת Acronis) ע"י יצירת מערך RAID, נחוצה לי המלצה ללוח אם בסיסי ואמין התומך בהתקן. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/8144/abit_shows_us_their_x38_mobos_in_taipei/index.html תהנו *לפחות הם נפתרו מכל ה HEATPIPES השנואים עלי. ;D
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום , כמו שזה נראה היום ה 720 הוא המעבד המשתלם לרמת מחירים של מתחת ל - 800 שקל , האם יש לוח אם מומלץ למערכת המבוססת על ה - 720 שייתן אפשרות ל OC סביר , ואם אפשר גם אופציה לפתיחת הליבה הרביעית וכל זה במחיר סביר ? ( 500 - 600 ש"ח ) תודה
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
פתחתי עכשיו ת'קופסה וראיתי שעל הריבוע הקטן המעבד עצמו הכוונה , יש כמו סימן כזה של משחה טרמית בצורת ריבוע מזה יכול להיות? זה שומש בידי אדם ? או שזה מהמפעל בא אחרי בדיקות וזה.. אני לא יודע מה לעשות להחזיר או לא להחזיר אני בלחץ אטומי שראיתי את זה ??
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות שילוש חדש. ראיתי באחת החנויות שהמעבד 3400 64BIT של AMD ירד ל 1470 ש"ח. ( היה לא מזמן 2000 ש"ח ) השאלה שלי האם כדאי להשקיע בו או להזמין כבר מעבד 3500 בסוקט 939. ההפרש במחירים מגיע ל 500-600 שקל. לדעתכם התוספת במחיר שווה את ההפרש בביצועים ?! שאלה נוספת - מתי להערכתכם צפויים להגיע המעבדים החדשים שתומכים 939 - 3000 , 3200 וכו' ? אם זה עניין של שבוע שבועיים אולי כדאי להמתין אבל אם יותר אז אני אלך כנראה על ה 3400 כבר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי חברס.. שמתי לה שבזמן האחרון יש הרבה מאוד התלבטויות בין הQ המפורסם לבין הCI7 החדש.. מצד אחד הQ בא עם מטמון גדול יותר והלוח שהוא מצריך זול מאוד (יחסית) מצד שני יש את CI7 שהוא מצריך לוח יקר יותר(פי 3 ממחיר לוח נורמלי) אבל מבטיח ביצועים יותר טובים.. האם יותר כדאי להשקיע את ההפרש בדברים אחרים? (כרטיס מסך לדוגמא) בישביל לקבל ביצועים עדיפים? מטרת התראד: מי באמת חייב את CI7 ? ומי יכול ''להיתפשר'' על הQ האגדי ? מי מהם טוב יותר ביכולות הOC ? מי מהם כדאי למשחקים? אני את ההחלטה שלי עשיתי , והכלתי על ה775 האהובה.. מחשבות? הערות ? טענות? מה אתם חושבים? הכל פה!! אני מקווה שהדיון הזה יתן מענה לחברה שמתלבטים בין השניים. בלי ספאם בבקשה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
על פי מה בכלל זה צריך להיקבע? זיכרון DDR400 PC3200 CL 2.5
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה MA790GP-DS4H AM2+ אני יוכל לעשים את המעבדים החדשים ( Phenom II)??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין להרכיב מחשב HTPC אני מתקשה בבחירת לוח אם,כרטיס מסך ומעבד רוב השימוש במחשב יהיה לסרטים וגם קצת משחקים אני ישתמש במארז http://www.amexdigital.com/505bdr_frontb-s.gif המארז הוא Low Profile ומפה מתחילה הבעיה שלי המחשב ישמש למשחקים ובגלל זה קשה לי למצוא לוח אם עם כטיס מסך מתאים או כרטיס מסך Low Profile אשמח אם תמליצו לי על לוח אם , מעבד מתאים , אם צריך אז כרטיס מסך Low Profile תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מתכנן לשדרג את המעבד מפנטיום 4 ל- i3 (גם לוח אם, זכרונות 4 ג'). אבל אני מעוניין להישאר עם ה- XP ולא לעבור לחלונות 7. שאלתי היא : האם המעבד ממצה את הפוטנציאל הגלום בו גם במערכת הפעלה XP ? תודה ניצוץ
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אסוס A7N8X דלוקס V2 . האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי איתו ואז להתקין עדכניים או ישר להוריד עדכניים ואז להתקין? דרך אגב חיפשתי גם דרייברים עדכניים ולא מצאתי אז אם למישהו בא לעזור לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי לוח אם- gigabyte ga-k8nf-9 אני חושב לקנות כונן חיצוני , חשבתי על זה - http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=522944 חיפשתי מידע על הלוח שלי , ולא ניראה לי שיש לו חיבור e-sata. השאלה האם אפשר להוסיף כרטיס הרחבה ללוח , כדי שיתמוך בחיבור הזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי את המעבד 2.13@3.7 E6400 (מכפלה 8X) ואני יכול להחליף אותו ל E5200 (מכפלה 12.5X) אבל אני לא יודע אם שווה לי מבחינת ביצועים, בעיקרון המעבד צריך לשמש אותי למשחקים ו OC. אתם יכולים בבקשה להביא לי סקירות בין המעבדים במשחקים וכו' ? תודה ושבוע טוב..!
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
DFI השיקה לוח מבוסס P965 בסידרת הInfinity היחסית זולה שלה.. והוא ממש לא מיתנהג כמו לוח זול . למה ? כי הוא מסוגל ל530-540MHZ FSB ישר מהחנות. http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=1444&posted=1#post1444
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם לוח 945P-S3 מגביל את הCORE 2 6300 ? אם כן במה?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
הזכרונות שלהם טובים? למישהו יש ניסיון איתם? פשוט הזכרון שלי נידפק(corsair 256 2100 R.I.P) ואני שוקל להחליף ל 2562700X2 של GEIL. ם למישהו יש ניסיון איתם אני אשמח לשמוע תגובות...
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=0&model=1198&modelmenu=1 אני קונה מ- ksp והוא עולה שם 1630 האם שווה להשקיע 1000!!!!! שקל יותר ולא לקחת את הלוח אם של asrock שעולה 630 ? תודה. ואם יש לכם להציע מאותה חנות לוח אם שתומך בקונרו במחיר טוב אז אתם יכולים להציע לי פה :yelclap: תודה לכל העונים.
-
- 14 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אפשר לדעת מה זה תיזמוני זיכרונות כי ראיתי מישהו פה רושם שהתזמונים שלו 2-2.4.5 משהו כזה מה זה? אל תביאו כי באנגלית כי אין לי ידע שוטף באנגלית ועל בדרך עם אפשר גם רוחב פס של זיכרונות?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש וזה המעבד,הלוח והזכרונות שאני מעוניין לשים בו: INTEL I5 750 האם יש הבדל בינו לבין ה 760 מבחינת ביצועים? מבחינת מהירות שעון ההבדל זניח. זכרונות - KVR1333D3N9/2G קינגסטון 2*2GB האם הזכרונות הללו נחשבים לטובים? אין כמובן שום מטרה ל OC או משהו דומה רק עבודה משרדית כבדה,אינטרנט,אופיס ומשחקים פה ושם. שאלה נוספת , האם CEON וקינגסטון זה אותו יצרן? לוח אם - Gigabyte דגם GA-P55A-UD3 או Gigabyte דגם GA-P55-USB3 מי מביניהם עדיף? האם ששניהם יתנו ביצועים מספיק טובים לשימושים הנ"ל? תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.amd.com/amdathlon64movietrailer פשוט תעשו save as על הלינק הזה מה אתם אומרים? אני חושב שהפרסומת די מוצלחת.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי הרכיב מפרט מחשב שמיועד להיות מכונת משחקים, מבוסס Intel 2.4 533, שלא מיועד להיות בOC וללא שימוש ברייד.. הוא ביקש ממני להסתכל לראות איך המפרט, והדבר היחיד שהציק לי זה הלוח... הלוח שהוא הרכיב הוא-Gigabyte GA-8PE667 Ultra , קישור כאן . ועכשיו ההתלבטויות- יש לוח כמעט זהה בשם Gigabyte GA-8PE667 Ultra2 , קישור כאן , שמחירו 50 ש"ח יותר, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הלוחות והאם הם שווים את ההבדל במחיר? והלוח השני- MSI 845PE MAX2 pure ,קישור כאן , שמחירו נמוך ב50 ש"ח מהראשון, השאלות בנוגע אליו הם זהות... איזה מהלוחות הכי מתאים\כדאי? תודה מראש. :saint:
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-