עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by michmoch,

מה ההבדל בין הלוח הזה Gigabyte GA-EP35-DS3 ללוח הזה Gigabyte GA-EP35-DS3R ולוח הזה Gigabyte GA-P35T-DS3P ? תודה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  2. היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  3. נגיד אני לוקח אותו. איזה לוח אם הכי טוב בסביבות המחירים של 800 ש"ח, והאם שווה באמת הכסף שלו! שהלוח אם יהיה מתואם לאובר קלוק כבד הכי טוב שאפשר. שיתמוך בזכרונות DDR ה 400MHZ כפי הניראה השאלה נישאלת באובר קלוק, למה אני מתלבט בין ה AXP 2700+ למעבד ה 2.4C, כי באובר קלוק עם ה 2.4C אני יכול לעקוף את ה AXP 2700+ בהרבה........

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  4. האם לוח 945P-S3 מגביל את הCORE 2 6300 ? אם כן במה?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  5. אהלן אני רואה שכל הזמן מתווכחים מה יותר טוב טירה חדשה או פטיש טלפיים..... לפטיש יש יותר קאש באמת... אבל הבנתי שהוא מתחמם....... אוקיי מה נותן ביצועים יותר טובים? מה מתחמם יותר? מה עדיף יותר לOC? מה יקר יותר? ושורה תחתונה מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by Tov_Tov,

אני עומד לקנות מחשב AMD 64 3000+ 512 cache עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף ( אני מתכוון האם זה שווה תכסף ) עוד 300 שקל ל AMD 64 3200+ 1024 cache? האם ה 1024 cache שווה תכסף ? תהשקעה של ה300 שקל ? והאם זה יעזור לי ב OC שכנראה אני יעשה בעתיד ?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי לא מזמן כרטיס מסך GTX970. יש לי מעבד i5-3570 3.4 GHz וזיכרונות 4x2 GB מסוג DDR3 במהירות 665 MHz. מכיוון שזכרונות כיום לא עולים הרבה, יש צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר? יהיה לי שיפור בביצועים במשחקים הכבדים כיום?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  8. גם המעבד השולחני האימתני החדש של אינטל עם עשר ליבות עיבוד מצא את דרכו אל מערכת גיימינג "ניידת", בשילוב עם כרטיס GeForce RTX 2080 Super כמובן לכתבה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  9. 45645645646464

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by avraham711,

שלום רציתי להבין מה ההבדל בין הסכרונות הבאים: נגיד Crucial 4GB DDR3 -1333 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE נגיד 2 מכל אחד יש הבדל גדול ביניהם מורגש? איזה חברה עדיפה? מה הHYPER X אומר? יש לו קירור או משהו? מה יותר טוב? יש הבדל גדול בין 1333 ל1600 אשמח לקבל הסבר מפורט

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. מהן הלוחות אם הכי נפוצים בישראל ? ( לא הכי טובים,אלא הכי נפוצים ! ) אני מתכוון לחברות של לוחות אם... asus , msi , GIGABYTE יש עוד ?

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by iib,

http://www.amd.com/amdathlon64movietrailer פשוט תעשו save as על הלינק הזה מה אתם אומרים? אני חושב שהפרסומת די מוצלחת.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  13. שלום רב. יש לי בעיה, יש לי שני דיסקים קשיחים וצורב אחד, כולם PATA. אני צריך לוח אם שיהיה אם כרטיס מסך מובנה, יתמוך בקונרו, יהיו לו שני PATA ויעלה בסביבות 600. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  14. שאלה לידע כללי כשאני הולך לקנות מעבד באיזה סטפינג עדיף לקנות והאם לכול המעבדים יש סטפינג או שמדובר רק ב0.13 AMD תודה

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by ccc,

אני לא מצליח לבטל את הSATA הוא כל הזמן מנסה לחפש כוננים כאלה של רייד בהתחלה ואני לא יודע איפה לבטל את זה בלוח... בכלל לא מוזכר Sata בביוס.... הלוח הוא גרסה 1.06

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by danik,

לוח של Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard עד איזה מהירות מעבד הוא תומך? תודה....

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  17. שתי שאלות: 1) מה נכון מביניהם האם ה - E6300 הוא DUAL CORE או CORE 2 DUO? 2) עכשיו ראיתי גם שבבנית מחשב רשום שהמעבד הוא DUAL CORE E6300 SLGU9 ובמקום אחר ראיתי שכתוב CORE 2 DUO E6300 SL9SA - מה ההבדל ביניהם?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  18. עד כמה משתלם יכול להיות מחשב המבוסס על שבבי ה-Kaby Lake-G הייחודיים של אינטל? בקרוב נגלה לכתבה

19. שלום קניתי את הלוח הבא: Gigabyte GA-B75M-D3H הלוח שייך ל"סדרה העסקית", האם יש איזה פיצ'ר/ים מעניינים ששווים בדיקה? לדוגמא, האם הלוח מאפשר להתחבר אל המחשב מרחוק, גםן בשלב ה-BIOS? זה דבר שתמיד רציתי לעשות, ותוכנות שרצות על Windows (כגון TeamViewer, VNC, ודומות) לא יכולות לעשות, כי הן יכולותלתת גישה רק למה שקורה בתוך Windows, והחל מהרגע שהן עלו רק. אם יש דברים מעניינים אודה לכם אם תכתבו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by yaniv1306,

אני ישמח להסבר ראשוני מזה בכלל הנתון הזה. מהי חשיבותו למחשב שנקנה למטרת משחקים ומהי חשיבותו במעבד כפול ליבה

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by nahum8,

חבר'ה, מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין לוחות עם צ'יפסט 890GX/FX וכו, עם גשר דרומי 850, לבין הלוחות הקצת ישנים יותר, עם צ'יפסט 790GX/FX, בדגש על ASUS Crosshair III Formula . תודה! כמו כן, יש תאריך לASUS Crosshair IV?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by k-o-b-y,

אני מתכנן לשדרג את המחשב (כנראה בפסח) לפנטיום 4 2.4 (לא סגור). המחשב ישמש הרבה למשחקים, קצת לעריכת גרפיקה. חשבתי ללכת על זיכרונות של Geilורציתי לשאול: אם ההבדל בביצועים במשחקים בין הזיכרונות הוא גדול? מה ההבדל והאם הוא שווה את הבדלי המחירים (256MB ddr400 עולה כמו 512MB ddr333). ועוד שאלה קטנה: האם יש הבדלים בין תיזמוני הזיכרונות, וכמה הם משפיעים? בקשר לOC אני עדיין לא בטוח, וגם עם כן אז קטן. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  23. שלום אני מחפש סטיק זכרון שנפח 512 מגה, רצוי במהירות 533. אני מעדיף סטיק תואם לאחד שיש לי כרגע (<<<), אבל אני מוכן לקבל עוד הצעות. תודה, Zzzz

• 17 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by tomystein,

אני ממש צריך עזרה בבחירה כאן! לדוגמה יש את לוח האם הזה Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 אבל יש גם עוד לוחות נורא דומים אחד נוסף לו ULTRA ואחד נוסף עם עוד איזו מילה... אני פשוט לא מבין מה הם ההבדלים (מדובר ב200 ש"ח הבדל) ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות.. תודה!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.