מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום ושבוע טוב. ראיתי ששאלו כאן לפני חודשיים איך אפשר לדעת איזו גירסה של מעבד יש וכתבו עם תוכנת CPU-Z. אבל רציתי לדעת איך אם בכלל ניתן לדעת לפני שקונים, האם על הקופסא איפה שיש מדבקה וכתוב את התאריך ייצור וכו' האם יש או במקום אחר זה כתוב או שא"א לדעת ללא התוכנה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-P35-S3L ל-GA-P35-DS3L ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אסוס סטרייקר אקסטרים (כמה אפשר לקבל עליו?) כי אני לא ממש משתמש באופציות של ה SLI וגם לא עושה בכלל אוברקלוק לשום חלק במחשב.. השאלה זה גם כמה יעלה לי לוח אם שבא עם כרטיס קול סביר וחייב שעל הלוח יהיה יציאה של אודיו קוקסיאל ולפחות 4 חיבורי SATA... * אני שואל את זה כי אני מתלבט אם זה בכלל שווה לי לעשות את כל המהלך הזה והאם בכלל אני יצא פה מרווח מבחינת כסף
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים מחשב ונעזרתי בחברי הפורום על מנת לבחור את חלקי המחשב העתידי שלי. קיבלתי בסופו של דבר את הצעתו של די.ג'יי פטר: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA האם החלקים הללו מתאימים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L? אני לא ר…
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח אם של GIGABYTE GA-P35-DQ6 וכשהוא הגיע אלי הביתה התברר שגוף הקירור שלו עקום. הלוח הוחזר ליבואן וקיבלתי זיכוי ללוח חדש, מאז כבר עברו כמעט שבועיים והיבואן טוען שבעיית העיקום קיימת גם בלוחות אם אחרים מאותו דגם. האפשרות שלי כרגע מכוון שאין לו מלאי אחר בחנות זה או להישאר עם הלוח האם שקיבלתי או לשדרג לדגם GA-X38-DQ6 החדש יותר. הלוח אם הראשון GA-P35-DQ6 עלה לי 1,165 ש"ח והחנות שקניתי ממנה מוכנה לבצע לי את השדרוג תמורת 100 ש"ח נוספים בלבד! על פניו העיסקה כדאית והמחיר לעומת חנויות אחרות הוא בהחלט זול יותר. השאלה הנשאלת אם זה שווה? יש לי מעבד Q6600, זיכרון DDR2 800MHZ, כרטיס מסך HD2600XT. שאלה נוספת שיש לי, זה שניתן לראות שבדגם החדש הורידו 2 קונקטורים ב…
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי באתר חומר, קראתי רבות וקיבלתי תשובות לרוב שאלותיי. אך, ישנם מספר שאלות שלא מצאתי עליהן תשובות: 1. האם ניתן להרכיב על המחשב 2 זכרונות, אחד במהירות 667MHZ ואחר במהירות 800MHZ? 2. האם ישנו הבדל מהותי בין זיכרונות 667MHZ לזיכרונות 800MHZ(אני לא מבצע אוברקלוקינג). 3. קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס זיכרון Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB, האם החברה Corsair טובה, והאם כרטיס הזיכרון הזה טוב(או שניתן למצוא כרטיס זיכרון טוב יותר ב-400 ש"ח)? ושאלה נוספת בנוגע למעבד-האם כדאי לרכוש קירור למעבד(מסוג Arctic Cooling Freezer 7 Pro, בעלות של 125 ש"ח) גם אם אני לא מבצע אוברקלוקינג? תודה רבה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
י שלי שאלה לגבי לוח אם של msi p35 neo האם הוא לוח אם טוב?
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
שלום לכם... המחשב שלי (ישן יחסית) asus p5rd2-vm Intel P4 3.06GHz 64BIT s775 1MB Fsb533 DDR2 256MB 533MHz X2 Nvidia Geforce 7600GT 256MB בלי שום קשר שאני יקנה בקרוב מחשב חדש, את המחשב הזה אני רוצה להעביר למישהו אחר במשפחה...הבעיה העיקרית שלו בתוכנות ומשחקים ובכלל בשימוש השוטף, לדעתי זה הזכרון... אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 2GB עכשיו חשבתי על זה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7292 למרות שיש עוד מלא דגמים מהירויות ותזמונים ניסיתי לקרוא חומר אבל זה לא עזר לי לבחור...אשמח אם תייעצו לי איזה זכרון יהיה כדי לי להביא למחשב הנ"ל בהתאמה ללוח אם למעבד ולכרטיס מסך ואם בכלל כדי (אולי לא יהיה הבדל יחסי בביצועים??? וכל העניין לא שווה???) אגב זה החלק במפרט של הלוח א…
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה יחסית שנה פלוס או שנתיים אם לוח אם של Gigabyte בעל תושבת 775ואני רוצה לשדרג לP- D . אני לא מעוניין להלחיף את הלוח הנ"ל כי הוא עושה אחלה עבודה עבור היעוד של (גרפיקה ועריכת ווידאו). ישל לי 3 שאלות: 1. האם הלוח שלי תומך בפנטים D כי באתר של החברה כתוב Intel Pentium 4 ובSupport List כתוב את כל הסידרה של פנטיוםD כנתמכים בצורה הבאה: P4 (820) , P4 (840) וכו'.... 2. האם המעבד הנ"ל ייתן לי ביצועם יותר טובים ותועלת. המעבד שלי הוא Pentium 4 531 3 Ghz 1 MB 800 Mhz LGA 775 64 bit ואם כן איזה מעבד כדאי לי לקנות.(מבחינות רינדור והמרה בין פורמטים). 3. האם הליבה הכפולה של Pentium D יכולה לחלק אפלקציה כבדה אחת כגון רינדור בין שני הליבות של המעבד וכך יתקבלו ביצועים י…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בזיגזאג2000 כנראה, AMD Athlon 64 (3800+), ASUS M2A-VM... וחושב לקחת סטיק אחד של 1GB. ראיתי סטיק TwinMos DDRII 800 במחיר זול יותר מסטיקים שהם רק 677, אפילו זול יותר מהסטיק 677 של TwinMos עצמה! http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=22_308_487&sort=2a&filter_id=103 איך זה יכול להיות? האם כדאי לקחת אותו? (אני לא לוקח שני סטיקים עי הבנתי שהשיפור בביצועים לרוב היישומים ה"משרדיים" לא יהיה מורגש כמעט, ואני חושב להוסיף בעתיד עוד סטיק של 1GB אם וכאשר נשדרג לויסטה). תודה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה לאיזה לוח אם, מעבד וזכרון מומלץ בשביל משחקים. משהו פצצה על באמת. תודה
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
או קיי, יום טוב! נתחיל בזה שאני לא מבין בעסק, אני יודע שאני רוצה להוסיף זיכרון של 512 מגה לקיים, ואני רוצה לדעת אם אפשר ואם כן אז אילו סוגים.. הפרטים של הזיכרון הקיים הם: 256mb DDR-SDRAM 2.5-3-3-6 (............) CR2] X2] ז"א 512 מ"ב. יצרן micron טכנולוגיה 16X)32mX4) מהירות: pc2100 ddr-133 אני לא חושב שצריך עוד פרטים ואם אני טועה אז תודיעו לי.. תודה רבה לכם!
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הזיכרונות שבקו חיים לפתע פתאום ללא שום סיבה ניראית לעין... המפרט המלא שלי הוא כזה: E6300 לוח אם של אינטל DP965LT 2GB של G.SKILL הדגם המדוייק הוא: PC500 667MHZ D.CHANNRL CL 4-4-4-12 2GBLA כרטיס מסך 8600GT (ששידרגתי ואני ירחיב עוד שניה) ספק כוח HEC 400W TRT-F (חדש בן חודשיים) מארז אפולו גוף קירור קאמה קרוס של סקיט' ושני הרד דיסקים אחד 160GB ואחד 250GB ויש אל פסק של אדוויס מחובר למחשב ויש לו מייצב מתח פנימי. בקיצור היה לי לפני זה 7300LE כרטיס חלש מכול בחינה שמיסתכלים עליו, בקיצור הזמנתי מחשב חדש לאחים שלי (בחלקים כי מארז וספק של HEC מצויינים ובני חצי שנה כבר יש בבית..בכול מקרה הזמנתי (IQPC) והכול הגיע לקחתי ואני לקחתי לעצמי את ה8600GT ולהם שמתי את ה7300 עכשיו איך…
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום מה ההסבר במעבדי אינטל כמו E6550 ואחרים על סוג המאפיין הזה : Enhanced Halt State (C1E)
-
- 2 תגובות
- 393 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת? OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 Gold GX XTC *או* Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 אני חושב שהראשון קצת יותר יקר.. האם ההבדל בינהם ממש משמעותי ששווה לשלם יותר?
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך שהחומרה (בעיקר הלוח אם) לא תעשה בעיות בהקלטת מוזיקה מהסינטיסייזר. אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מהסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני מבין שיש לוחות שתומכים במעבדי AMD או אינטל. למה צריך יותר מדי דגמים? הרי בכולם יש כ. מסך, קול ורשת ומי שרוצה יכול להרחיב. אז למה יש בלגאן גדול? ומה זה צ'יפסט?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם asus p5ld2 כרגע יש על הלוח 2x512mb 667mhz אם אני יוסיף 2x1gb 667mhz זה משנה אם הזיכרון יהיה מחברה אחרת מאשר ה 2x512? האם הלוח יעבוד עדיין ב dual? והאם ווינדוז XP מסוגל לעבוד עם 3gb ראם? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם ניתן לממהר איתו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למעבדים. למה המעבדים הבאים מקבילים למעבדים של INTEL? AMD 4800+ AMD 5000+ AMD 5200+ תודה.
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב ביתי בתקציב של עד 2,000 ש"ח (לא כולל צ. היקפי). המחשב לא ישמש למשחקים אלא לעבודה באינטרנט, אופיס וכו'. אני חושב על מעבד AMD Athlon 64 (3800+) Dual Core, זיכרון 1GB בינתיים וכל השאר סטנדרטי. מכל מה שקראתי בפורום מפרטים התמקדתי בשלושה לוחות אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ASUS M2A-VM אשמח אם תאמרו לי מה ההבדלים המרכזיים בין הלוחות האלה ומי מהשלושה מומלץ ביותר (כולל יחס עלות/תועלת). ... או שאולי בכלל עדיף לוח אחר שלא הזכרתי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
צהרים טובים, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, שכמובן יכלול מעבד מרובה ליבות. במסגרת השוואת מחירים, אחד הטכנאים אליו פניתי הסביר שאין מה לטרוח לקנות מעבד מרובה ליבות, בגלל שWINDOWS לא יודעת לנצל את היכולות האלה והמעבד פשוט ישב על סרק. הסיפור הזה לא כלכך הגיוני לי, כי הייתי מצפה לראות משהו על זה באחד המאמרים שקראתי... השאלה היא קודם כל אם בכלל כדאי לקנות מעבד מרובה ליבות, ובנוסף האם יעילות של מעבד דו ליבתי אשר מהירות השעון שלו היא X כפולה ממעבד חד ליבתי אשר מהירותו היא X. תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם שני סטיקים של 512MB = כלומר 1GB. אני מעוניין עוד חודש לקנות זיכרון, ואני כרגע בודק אפשרויות. אני רוצה לקנות או- שני סטיקים נוספים של 512MB. או סטיק אחד נוסף של 1GB כל אחד (ולא שני סטיקים כי הלוח אם שלי לא יודע לעבוד עם שלוש ג'יגה) השאלה היא כזאת- שני סטיקים של 512MB או סטיק אחד של 1GB? אני מזכיר, אני לא מעוניין בהצעות קנייה עכשיו, רק עוד כחודש (שנקבל משכורת )
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים? מעבד Q6600 stepping go זכרונות 2GB לבין מעבד E4400 וזכרונות 4GB? (בערך 300 ש"ח הבדל במחיר)
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
רכשתי שניים של קינגסטון ושל שניים סמסונג CL5 667 האם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-