עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by galz,

היי אחרי שהמעבד, core 2 duo e6300@1.86, כבר הגיע לרמת חום בלתי נסבלת, מעל 80 מעלות, פתחתי את המארז והתגלה שכל השטח על ההיטסינק שמתחת למאוורר שלו מלא אבק, שחסם את החורים בהיטסינק. אחרי שניקיתי את האזור מכל האבק, הוא רץ במהירויות שנעות בין 69 ל75 מעלות לפי intel thermal analysis tool ו-core temp, וקצת פחות, בין 66 ל 70 לפי speedfan. כל זה עם מארז פתוח. ממה שאני מבין הטמפ' המומלצות של אינטל זה עד 60 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהוא כל כך חם? יכול להיות שאחרי שלוש שנים, פשוט צריך למרוח משחה טרמית חדשה על המעבד? הביוס דרך אגב מראה טמפ' קצת שונות. 56-57. האם פשוט הפעלה של ווינדואוס מעלה את הטמפ' ביותר מעשר מעלות?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by dolev16,

זה המפרט שלי: מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- GIGABYTE NVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX" S-FDB 120mm Quie אני מעוניין שהזכרונות יהיו 800 מגה הרץ.. השאלה שלי היא איזה חברה לקנות ומה זה זכרונות עים CL5 ? כי זה מה שאמרו לי לקנות אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך תשובה בדחיפות בכדי שאוכל להזמין את המחשב. תודה

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולהשתמש בו לקימפול, autocad (דו מימד) ומכונה וירטואלית בעיקר. אין צורך ביכולת להריץ משחקי מחשב אז הדגש העיקרי הוא המעבד של הנייד. על איזה מעבד כדאי לי להתמקד מבחינת ביצועים ומחיר? אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף אבל כן רוצה מחשב שיעבוד חלק. מדוע אין benchmark למעבד החדש 8550U כאן https://www.cpubenchmark.net/laptop.html? תודה וחגי תשרי שמחים לכם

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים ה Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8M3.5 GhzBox וה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX לא הבנתי מה זה שמונה ליבות של המעבד של AMD מה יש בו שמונה ליבות?! אם אתם ממליצים על מעבד אחר במחיר של בערך 1700 ופחות אז בבקשה תגידו תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by woodk1d,

הי אני רוצה לקנות עוד סטוק של 4GB RAM כרגע יש לי כבר אחד של 4 אני ר וצה שיהיה 8 עכשיו השאלה שלי זה הסטוק שיש לי ולקנות עוד אחד זה ממש לא ביזבוז אז אין לי בעיה אפילו לקנות עוד 3 סטוקים אבל אין לי מקום חחח(לא יודע עם זה גם אפשרי) אז לשאלה כן, רציתי לדעת עם יהיה לי עוד 8GB RAM הביצועים שבדרך כלל מעמיסים את המעבד ירדו ממנו קצת? אני צריך יענו שיהיה פחות ביצועים על המעבד וקצת יותר על הראם אז חשבתי שזה יכול לעזור אבל אני לא בטוח, כי אני לא מבין גדול, תודה על העזרה(:

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  6. חג שמח יש לי לוח אם של gb p965 שככל הנראה מת מעבד e6600 כרטיס מסך gb8800gts רב השימוש במחשב זה משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון offline תקציב 2000 שח , ניתן לחרוג קצת הסיבה לשדרוג בגלל הלוח אם שהתקלקל לא עושה OC האם השילוב של לוח אם BLKDH67CLB3 של INTEL ומעבד i5-2500 ממולץ? ושאלה אחרונה , מה ההבדל בין מעבד Sandy Bridge למעבד Clarkdale תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  7. http://tinyurl.com/8hs57 כי עכשיו הלוח נדלק, עושה בוט ראשוני (שומעים את הכוננים) אבל מעבר לזה כלום -- לא ציפצוף ולא הדלקה של התקנים כמו מסך, מקלדת וכו' מה עושים

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

חיפשתי ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/news/1175375587/30738/ סבבה היתה ירידת מחירים ב22.4.07 אבל אני עדיין רואה את המעבד E6600 ב1700-1800 ש"ח בIQPC ובנעה איפה יש ירידה? עריכה: לא משנה התבלבלתי התאריך במחשב שלי לא מכוון חשבתי שהיום ה29 אפשר לנעול, סליחה.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  10. משחקים, תוכנות הפעלה סרטים וכו...

11. Started by justblack,

הי חברה שמעתי לפני כמה זמן על האופציה שקיימת ב VISTA לניצול ה DISKONKEY כזיכרון לויסטה. האופציה נקראת BOOST READY או משהו כזה... בכל אופן מישהו ניסה את זה כבר? יש באמת הבדל בביצועים - האם מרגישים שיש ניצול לתוספת הזיכרון? יש DOK שלא תומכים בכך... אם נתקלתם בכזה אז אנא עדכנו ואם מישהו מתכן רכישה אז שיקח את האופציה הזו בחשבון תודה רבה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  12. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש בTMS בעקבות המבצע על הכ. מסך. אני מתלבט האם לקנות 3570K ולבצע OC בעתיד או לקנות 3470 במקום אז רציתי לשאול האם OC בעוד שנתיים שלוש למעבד יתרום לי משהו או שלא מבחינת ביצועים... כ. מסך כל הזמן משתפרים ומתחלפים אבל כמה למעבדים יש השפעה על הביצועים? אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  13. מתעניין לקנות...

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לחבר שלי יש דרישות מוזרות ביותר שהוא קונה מחשב וכמו תמיד, אני מוצא את עצמי מחפש את החלקים. אז עכשיו הדרישה שלו היא ללוח אם לAMD, 333MHZ (או אולי 400, כרגע זה על 333) שיהיו בו 4 חריצי זיכרון DDR 3200 (כולל DUAL) תמיכה בATA133, AGPX8, כרטיס רשת בפנים, עדיפות גבוהה ביותר ללוח עם DUAL BIOS וכמובן שיתן ביצועים גבוהים מאוד (מתוכנן OC ממש נמוך, משהו כמו 10-20 תוספת לFSB) כמובן שלא יהיה יקר מידי (הוא לא נתן לי גבול, אבל אני מחליט לקבוע את זה על 1000 ש"ח) אני חיפשתי ולא מצאתי שום דבר שיתאים, אבל אני גם עייף וכבר נמאס לי לקרוא מפרטים שכתובים בכתב גמדי. אז אני מודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by shlomom,

לכל בעלי לוחות Gigabyte durable אלה עם הקבלים מסוג solid state שמכילים את האות D בשם הלוח שימו לב. החברה עורכת תחרות בה צריך לשלוח צילום של המחשב עם לוח מהרשימה (ראו בקישור) http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-2.html בין הזוכים יוגרלו פרסים נאים מאוד (מאוד) של Gigabyte כמובן. דוגמאות כאן: http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-4.html אני מניח שהמחשב של ssR יכול לזכות אם רק יהיה לו לוח מתאים (אני אשאר עם ה AMD שלי בינתיים . . .)

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  16. אני הולך עוד מעט לKSP לקנות ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?, אבל לא רשום איזה סטפינג זה, אני משער שזה גם TRAY במחיר הזה אז אני יוכל להציץ על המעבד ולבדוק מה רשום עליו איך אני מזהה מה E3 ומה E6 ? תודה רבה !!! נ.ב: כן כן ערכתי חיפוש גם E6 וגם BW לא מצאתי על זה כלום

17. אני יודע שהם BH-5 לפי הביוס,הם ב2.6 ושמעתי שהם לא שווים הרבה בלי מתח גבוה,יש לי אחריות עד 2.8,מומלץ?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by Pleomax,

Intel Pentium D 915 2.8GHz 2x2 MB + ABIT IP-95 האם שווה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1312 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2998 היתרון בשבילי הלוח תומך גם DDR ו גם DDR2. שאלה נוספת האם ההבדל במחיר בין ה intel 915 ו 820 שווה את המחיר כמעט הבדל של 100 שקל. וכן מתוכן OC.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  19. גם המעבד השולחני האימתני החדש של אינטל עם עשר ליבות עיבוד מצא את דרכו אל מערכת גיימינג "ניידת", בשילוב עם כרטיס GeForce RTX 2080 Super כמובן לכתבה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  20. 1. האם המונח "סיבובי שעון" זה בעצם כמה תנודות HZ (הרץ) המעבד עושה בשניה אחת? 2. מהם תזמוני מערכת? כל השבת ישבתי ו"השלמתי חומר", ונשארו לי רק שתי השאלות האלו בראש, לא הכי מובנות מספיק. תודה רבה מראש לעונים תשובות מספקות וממצות

21. Started by גליטו,

שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.

22. הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by Ashand,

מתי הבייבים האלו יצאו? ראיתי את המעבד הזה: http://www.acmemicro.com/estore/ShowProduct.aspx?pid=7909 לתחנת עבודה שמתאים גם ללוח ASUS P6T WS הבעייה זה המחיר , בטח בארץ יעלה כפול... יש לי 3200 דולר "לבזבז" (הרווחתי ממניות), מצד אחד אני רוצה תחנת עבודה חייתית (גם למוסיקה וגם לוידאו) והייתי הולך על ה MAC PRO אממה יש גנבים בארץ שלנו שדורשים על 8 CORE קרוב ל 20 אלף שקל!!! בעוד שבארה"ב ואפילו בטיוואן (שם הייתי לאחרונה) זה לא מתקרב לסכום הזה, רחוק שנות אור... עכשיו בתקציב של 3200 דולר אני כן יכול להעמיד תחנת עבודה רצינית, מישהו יכול לעזור לי בבנייה של מערכת רצינית?? הרדיסקים,צורב,עכבר ומקלדת ,כרטיס מסך לא נחוצים כרגע, מה שחשוב זה מארז טוב (חשבתי על ה RAVEN 02 אבל יש לו רק 3 …

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומחובר לי לדים בUSB שאני מבצע כיבוי בווינודס המחשב נכבה אבל הלדים ממשיכים לעבוד אמרו לי להפעיל בביוס אופציה שנקראת ERP עשיתי enabled אחריי זה כיביתי את המחשב הלדים נכבו גם אבל אם אני רוצה להדליק את המחשב הוא לא נדלק בכלל ואני צריך ללחוץ על כפתור הדלקה על הלוח אם מישהו יודע למה והאם אפשר לפתור את זה?

25. יש לי מחשב שלוח האם לא מתאים ורציתי המלצה ללוח אם המתאים למפרט הבא: מעבד אינטל e6550 c.2.d כרטיס מסך ATI X1650 PRO זכרון 2G. 677 דיסק קשיח 160G (הלוח הנוכחי שלי הוא: גיגהבייט GA-945 GCMX ). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים