עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by clintojpz,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את המעבד e8400. עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין שני הלוחות האלה למטרות OC? והאם שווה באמת להוסיף ת'100 ש"ח האלה.והזמין את ה"pro". תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by whowaht,

שלום, הלכתי לאייבורי כדי לקבל הצעת מחיר למחשב למשחקים. המוכר אמר לי שכדאי לי לקחת מעבד 4 ליבות Q8200 מאשר 2 ליבות E8400. אמרתי לו שאמרו לי שכדאי לקחת את ה E8400 למשחקים אך הטענה שלו היא שכדאי לקחת את ה Q8200 כי זה יחזיק לי יותר זמן, ואני קצת מבולבל. איזה מעבד יותר טוב למחשב למשחקים?? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by doreiny,

האם יצאה כבר ליבת הונציה ל3200+? ואם לא מתי אמורה לצאת?

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by EG,

כרטיס מסך מובנה כבר קיים. כרטיס קול מובנה גם כן קיים. כרטיס רשת מובנה בטח שקיים. אבל מעבד מובנה/זכרון מובנה/דיסק קשיח מובנה לא קיים! זה נכון? או שאני לא מעודכן? ואם לא אז למה לא מייצרים זאת?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  5. חג שמח יש לי לוח אם של gb p965 שככל הנראה מת מעבד e6600 כרטיס מסך gb8800gts רב השימוש במחשב זה משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון offline תקציב 2000 שח , ניתן לחרוג קצת הסיבה לשדרוג בגלל הלוח אם שהתקלקל לא עושה OC האם השילוב של לוח אם BLKDH67CLB3 של INTEL ומעבד i5-2500 ממולץ? ושאלה אחרונה , מה ההבדל בין מעבד Sandy Bridge למעבד Clarkdale תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  6. שלום רב לכולם. אני מעוניין להחליף את לוח האם שיש לי הדגם שלו: (ms-7350 VER:1.0 (MSI http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1141 עכשיו זה המפרט של של מספר דברים שאני זקוק לחיבורים שלהם: (אני מאמין שכיום יש את כולם בכל הלוחות אבל ליתר ביטחון רשמתי) Armor Plus Black [glow=red,2,300]מארז[/glow] EnerMax Liberty 500w [glow=red,2,300]ספק[/glow] E6600 [glow=red,2,300]מעבד [/glow] קישור לעמוד המעבד http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio [glow=red,2,300]כרטיס קול בעל חיבור PCI E1[/glow] דיסקים קשיחים יש לי כרגע 4 כוננים בחיבור SATA2 שתופסים לי את כל החיבורים למעשה על הלוח הקיים. בנוסף מחובר לי כונן בחיבור…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  7. שלום לכולם אני לא בטוח שהשאלה שייכת לכאן אבל במידה ולא תעבירו אותי לתרד הרלוונטי, יש לי את הלוח Z68XUD3H-B3 עם 5 דסקים מחוברים ברייד 0 על בקר רייד של לוח האם כפי שבתמונה: במצב הנוכחי זה נראה שהבקר הפנימי לא מייטיב להתמודד עם נפח כזה גדול 13.TB, בגלל התופעות הבאות: בעת כתיבה לכונן \העתקה \קריאה יש לפעמים פריז של כמה שניות וטעינה מחדש של הכונן עצמו,ביצועי קריאה כתיבה איטיים,זה נראה כאילו הסרביס מאתחל את עצמו של האינטל ראפיד הדרייבירם מעודכנים ותוכנת אינטל ראפיד בגרסה אחרונה. בקיצור נראה שיש בעיית תאימות או פשוט זה תוכנת ניהול רייד לא מוצלחת במיוחד. אבקש המצלה לבקר רייד איכותי לשימוש בתצורה של רייד 5 שמותאם ל 5 דסקים שיש לי ,בקיצור בקר אמין עם ביצועיים שיעשה את העבודה תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by ofir123,

ההודעה הזאת מופיעה בכל פעם שאני פותח את המחשב בהתחלה. מה היא אומרת? בלוח GA-7DXC

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש בTMS בעקבות המבצע על הכ. מסך. אני מתלבט האם לקנות 3570K ולבצע OC בעתיד או לקנות 3470 במקום אז רציתי לשאול האם OC בעוד שנתיים שלוש למעבד יתרום לי משהו או שלא מבחינת ביצועים... כ. מסך כל הזמן משתפרים ומתחלפים אבל כמה למעבדים יש השפעה על הביצועים? אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  10. Started by shlomom,

לכל בעלי לוחות Gigabyte durable אלה עם הקבלים מסוג solid state שמכילים את האות D בשם הלוח שימו לב. החברה עורכת תחרות בה צריך לשלוח צילום של המחשב עם לוח מהרשימה (ראו בקישור) http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-2.html בין הזוכים יוגרלו פרסים נאים מאוד (מאוד) של Gigabyte כמובן. דוגמאות כאן: http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-4.html אני מניח שהמחשב של ssR יכול לזכות אם רק יהיה לו לוח מתאים (אני אשאר עם ה AMD שלי בינתיים . . .)

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  11. למה הופסק הייצור של המעבד הזה? במה אחיו הגדולים יותר (E7X00) טובים ממנו חוץ מהתדר הגבוה? כרגע נודע לי שאוכל להשיג אותו ב350,האם הוא משתלם יותר מהE6850 שהציעו לי? עם מי אקבל יותר ביצועים בC@?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by Pika007,

אחרי סדרת ה P5Q לאינטל שעשתה הרבה רעש בכל מקום, אסוס החליטו להפציץ גם בלוחות חדשים ל AMD http://event.asus.com/mb/140w/ תומכים בכל הפנומים, בעלי מערכות קירור שונות ומשונות, וטונות של פיצ'רים. כלול גם לוח ROG בשם Crosshair II Formula, בדומה למקסימוסים/ראמפאג' לאינטל. הרבה מהלוחות מבוססים על צ'יפסטים של NV, השאר על של AMD עצמם. שווה להעיף מבט לינקים מופיעים לכל לוח ששוחרר המפרט שלו.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by Sikopp,

שלום חברים , האם ניתן לבצע OC למעבד המסדרה הישינה - i7 870 על לוח H55s2h?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by nadav275,

שלום השגתי זיכרונות samsung tccd, לשימוש בלוח ה dfi infinity nf2 (המתיישן) שלי הבנתי שtccd לא "אוהבים" יותר מדי לוחות nf2, ואמרו שיש ROMSIPs ייחודים שמתאימים. רציתי לדעת מה הם romsips, ואילו בדיוק אמורים להתאים לי (ואולי המלצה על ביוס ייחודי שיתאים) תודות לעונים נדב

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by stingeR-,

פשוט יש לחבר שלי אותם ולדעתיהם מאוד מהירים ומחזיקים באוברקלוק עד לבאס של 159MHZ שזה יחסית טוב לחברה לא מוכרת כל כך...

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  16. אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש (אחרי הרבה הרבה...... הרבה זמן) והנה הבעיה אני לא יודע מה לקנות ASUS A8N-SLI או NEO 4 PLATINUM A-DATA 512MB 500ddr (האדומים) או TWINMOS PC 3500 BH-5 המחירים זהים (בשבילי הם באמת בהבדל של רק 30 ש"ח , אל תשאלו איך) אז בבקשה עיזרו לי לבחור

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by liav12,

היי, הזמנתי את הלוח הנ"ל שאמור להגיע עוד כמה ימים, זה נכון שהוא בנוי לעבוד עם 2 כרטיסי מסך של ATI? כמו כן אך ורק ATI ללא אפשרות ל NVIDIA?

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by ExsTaZzi,

מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz 6MB 1333MHz BOX

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  19. איפה אני יכל למצא השוואה או סקירה על ה-צ'יפסט השונים רצוי בעברית אני רוצא לקנות לוח ולא יודע איזה צ'יפסט לבחור אין בעיית תקציב

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  20. שלום לכולם, עפ"י התמונה שלמטה המעבד הנ"ל מגיע עם כרטיס גרפי של 4000, השאלה שלי לאיזה כרטיס הוא משתווה היום, לדוגמה ל gt220 יש הבדל רציני בניהם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. Started by redragon2k,

שלום חברים יש לי שאלה חשובה מאוד יש לי מחשב מילפני שתנתיים אחב הוא אבר סיפור ארוך בלהבלהבלה אני צריך לוח אם חדש טוב תקציב 550 גג שיתים למאבד AMD AM2 אחשב חשבתי על זה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1739 סליחה שאני לא יודע אך לאבי לינק מיחוד כמוכים אבל הסמח לכבל עזרה תודה מחקה לתגובה משהוא של gigamit אם אפשר =) ו אם לא תנו סיבה למה ו אך זה יעזור כי אני לא מבין בלוחות אם =( ועוד ארבה דברים יש לי דיסלקציה אז סליחה על שגיות הכתיב

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  22. הי אני מצלם הרבה בוידאו והחיבור למחשב הוא ב firewire מעוניין לבנות מערכת מבוססת I5 ללא כרטיס גרפי חיצוני ועם תמיכה ב USB3 אשמח להמלצות על לוחות אם אמינים בעלות סבירה תודה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by EliranB,

אני עומד לקנות מחשב עם הלוח הנ"ל ASUS P5AD2P Premium 925 S775 הוא תומך ב Serial ATA וראיתי בתמונה שלו שיש לו חיבורי IDE (בתמונה למטה ) האם אני יוכל להוסיף לו 2 כוננים של WD 80 גיגה בתצורת IDE ATA -100? הכוננים הם מסוג WD800JB

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  24. יש 2 לוחות שהם בעלות אותו מפרט, אחד של Intel http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67cl.html והשני של gigabyte http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3779#sp בלוח של גיגה בייט יש אפשרות להרכיב 2 כרטיסי מסך, זה לא רלוונטי עבורי. כל שאר המפרט זהה, יש הפרש של 100 ש"ח בינהם יש הבדל בין הלוחות האלה שעדיף לוח אחד על פני השני, או שזה אותו הדבר ואין טעם להשקיע עוד 100 תודה.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by gilka,

הי התחדשתי במחשב חדש עם מעבד E8400 . בדקתי את מהירות המעבד בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שרוב הזמן הוא עובד על מכפלה X6 ומידי פעם קופץ למכפלה X9 .(כמובן שזה משפיעה על מהירות תדר המעבד) רציתי לדעת אם זה תקין. תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים