מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
השחקנית הטאיוואנית מחזקת את ההיצע שלה בקטגוריה הניידת הצומחת עם מתחרה משמעותי ל-Razer Blade זו משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא את מחשבי הניידים של Gigabyte בשוק הישראלי, למרות הפופולריות הבלתי מבוטלת שלה בתחומי החומרה האחרים שבהם נוכחותה וותיקה יותר – ונייד ה-Aero 14 החדש שאותו היא הציגה לאחרונה נותן לנו סיבה נוספת וטובה מאוד לקוות שהמצב הזה ישתנה בהקדם. הדגם החדש של היצרנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' וברזולוציה סבירה של 2,560×1,440 פיקסלים, שבבים H מרובעי ליבות מדור ה-Skylake, כרטיס גראפי מדגם GeFroce GTX 965M או מדגם GeForce GTX 970M, זכרון DDR4 בנפח של עד 32GB ושני חיבורי M.2 עבור מגוון מערכי אחסון זריזים – כל אלו בתוספת סוללה נדיבה בהחלט של 94 וואט-שעה, שאמורה…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס AMD כפול ליבה 3600 עם 512 זכרוןX2.<אני יודע שאינטל יותר טוב אבל התקציב חנוק..> כמעט בניתי את כל המפרט רק אני בבעיה עם הלוח אם. מחיפוש בפורום שעשיתי הגעתי ללוחות אם האלו: 1-ASUS M2N-E<הבנתי שהוא עושה בעיות עם הזכרון..> 2-DFI NF II M2 <הבנתי שהוא לוח טוב אבל הוא מיועד לאוברקלוק> 3-ABIT KN9 ULTRA<אין לי מושג איך הוא> -GIGABYTE GA M55S -S3 <הלוח שאני רואה שמופיע הרבה בפורום מפרטי המחשב> על מה ללכת? המחשב הוא לבת דודה שלי.חשוב לומר: 1-היא תישאר עם המחשב שנתיים או שלוש לא יותר.<כל 3 שנים או פחות היא משתדרגת> 2-הצרכים שלה:משחקים כבדים<הכבדים שהיא אמרה לי משחקת זה: GTI 4 GTI 5 קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש ..רק שתהיה לך אי…
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יצא לי עידכון ביאוס חדש ללוח אם הישן שיש ברשותי, וכן אני יודע , אם זה לא מקולקל לא לגעת, אבל בכל זאת רציתי רק לדעת , מה זה אומר Disable PCI prefetch ? זה בעצם העידכון האחרון שיצא..
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי מהמעבדים טוב יותר.. לא לשכוח שטוריון 64 אם אפשר להתייחס בהשוואות בעיקר לדגם ML-28 , שיהיה ביחס של מהירות פתיחת תוכנות, משחקים, ומהירות ביצוע פעולות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
נראה לי שחסר לי משחה טרמית בין המעבד לגוף קרור כוון שזאת הפעם ה 1 שאני מתעסק בזה הייתי שמח אם תוכלו להראות לי כיצד עלי לעשות זאת אני עושה זאת משום שחום המעבד שלי גבוהה מדי כ45 בזמן מנוחה ו67 בזמן עבודה(לא פרסקוט) או שאולי תוכלו להפנות אותי לאתר שמדגים אין עושים זאת או שפשוט מורחים קצת וזהו המשחה שיש לי היא סילבר משהו ;D בתודה מראש אלעד
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מבוסס I5 רציתי לדעת לאיזה לוח יש כרטיס קול טוב יותר המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטי HD וקצת עריכות וידאו Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwO7uzOlu1js0TqM&templete=2 או P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=YhNWZrOT1OWycIgo&templete=2
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תסתכלו בכתבה הזו, אין כמו מעבדים זולים! יותר. חחח מחכה לE4300 בקוצר רוח. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2802&p=2
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. רציתי לדעת אם יש שינוי כלשהו אם משתמשים במעבד של AMD או של INTEL בכרטיס מסך של ATI, האם בגלל ש- ATI שייכת ל- AMD יש יתרון כלשהו ברכישת AMD לכרטיס ATI? 2. יש לי התלבטות קשה בין CORE I5 לבין PHENON II 965BE. בין מערכת של לוח אם, זיכרונות ומעבד של AMD יש הפרש של 500 ש"ח כלומר 20% פחות, אבל לפי בדיקות שונות, מצאתי שגם הביצועים נמוכים יותר ב- 20% משל CORE I5. ל- CORE I5 יש קירור יותר טוב, הוא חסכני בחשמל ואין לו גשר צפוני שמחבר בינו לבין כרטיס המסך. המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות עם כרטיס מסך HD5850. אז מהבחינה הזאת יותר משתלם לקנות את ה- I5 למרות שכואב קצת בכיס, אבל אפשר להסתדר עם הכאב בתמורה לכל כך הרבה דברים טובים. כאן נכנסת השאלה הראשונה שלי אם יש קשר ב…
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פורסמו בנצ'מארקים ל-Kentsfield בבלוג של VictorWang, המוכר לנו לא מעט מתקופת הקונרו ( ). כמו שאתם יודעים, Kentsfield הוא מעבד עם 4 ליבות של Conroe. תוצאות הבנצ'ים מרשימות מאוד. ב 3DMARK05 המעבד מקבל מעל 16000 נק', לצורך השוואה המעבד שלי (AMD Athlon 64 3200+) מקבל רק כ-3600. המעבד יוכרז בתחילת השנה, בנתיים יש לנו קצת זמן ללמוד ולהינות מהקונרו.
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי,ברשותי מחשב ישן וחשבתי על להוציא את השילוש ולקנות ספק+מארז ולבנות HTPC(במידה והשילוש מספיק להרצת תכני FULL HD על טלויזיית 42". השילוש : Pentium D 925 3Ghz Asus P5L-MX 1GB DDR2 800mhz כניראה אוסיף עוד זיכרון RAM,האם השילוש מספיק להרצת תכני HD?או שמא יש לקנות כרטיס מסך יעודי?(לא ניתן להשתמש בכרטיס המובנה בלוח?) תודה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולהשתמש בו לקימפול, autocad (דו מימד) ומכונה וירטואלית בעיקר. אין צורך ביכולת להריץ משחקי מחשב אז הדגש העיקרי הוא המעבד של הנייד. על איזה מעבד כדאי לי להתמקד מבחינת ביצועים ומחיר? אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף אבל כן רוצה מחשב שיעבוד חלק. מדוע אין benchmark למעבד החדש 8550U כאן https://www.cpubenchmark.net/laptop.html? תודה וחגי תשרי שמחים לכם
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המחשב הנ"ל בבית: שלום יש לי בבית את המפרט הנ"ל: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 עקב הפסקת חשמל הלוח נשרף ולכן אני צריך חדש.. אם אפשר אני רק צריך לוח פשוט כמו זה שהיה לי בערך שיתמוך במה שצריך...(אין לי כוונה לשדרג את הלוח מעבד וזכרונות ) יד שניה בא בחשבון אבל לא מצאתי עד עכשיו.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לחבר שלי יש דרישות מוזרות ביותר שהוא קונה מחשב וכמו תמיד, אני מוצא את עצמי מחפש את החלקים. אז עכשיו הדרישה שלו היא ללוח אם לAMD, 333MHZ (או אולי 400, כרגע זה על 333) שיהיו בו 4 חריצי זיכרון DDR 3200 (כולל DUAL) תמיכה בATA133, AGPX8, כרטיס רשת בפנים, עדיפות גבוהה ביותר ללוח עם DUAL BIOS וכמובן שיתן ביצועים גבוהים מאוד (מתוכנן OC ממש נמוך, משהו כמו 10-20 תוספת לFSB) כמובן שלא יהיה יקר מידי (הוא לא נתן לי גבול, אבל אני מחליט לקבוע את זה על 1000 ש"ח) אני חיפשתי ולא מצאתי שום דבר שיתאים, אבל אני גם עייף וכבר נמאס לי לקרוא מפרטים שכתובים בכתב גמדי. אז אני מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכרונות DUAL CHANNEL בנפח 8GB בסה"כ במהירות של 1333MHZ. כשאני בודק ב-CPU-Z התדר של הזיכרונות הוא 665.2MHZ יחס 1:5. מה זה אומר בדיוק ולמה זה ככה? וגם בסעיף של "רוחב פס מקסימלי" זה בתדר של 667MHZ. משהו קצת מוזר לי כשיש לי 1333MHZ מהירות בזיכרונות. מישהו יכול להסביר לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ועוד כמה שאלות: - מה אומר ה- e6300/400/600, מה המספרים האלו מסמנים? - האם AMD ATHLON 64 3800 X2 DUAL CORE לא טוב יותר מ- INTEL CORE 2 DOU 1.86 Ghz? -ומה עדיף? מחשב חד ליבתי או דו ליבתי בשביל משחקים? כי 1.86Ghz זה לא הרבה.. אשמח לתשובות =)
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-processor-with-12-cores-and-24-threads-spotted.html ולוח אם תואם http://www.guru3d.com/news-story/amd-x390-and-x399-chipsets-diagrams-reveal-hedt-information.html AMD X390 and X399 chipsets diagrams reveal HEDT Information AMD 2D2701A9UC9F4_32/27_N Engineering Sample Value What does it stand for? Explanation 2 Engineering Sample Generation 1: 1st Gen, 2: 2nd Gen, Z: Qual. Sample D Platform S: Server, D: Desktop 270 Base frequency 2.7 GHz 1 …
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני תמיד רגיל להביא לאנשים חתיכות מפרטים, אבל כרגע זה לאחותי, כמובן שהיא לא סתם על המחשב, היא דיי מתעסקת במלא תוכנות וכאשר היא על המחשב שלי עם השם משתמש שלה בווינדוס אקס פי, המחשב דיי הולך לאט (פנטיום 4 עם 1700 מגה הרץ, 256 מגה בייט RDRAM של PC800) והמחשב שלי לא איטי בכלל. אז יש לי כמה שאלות למפרט: איזה לוח אם הכי טוב מבחינת ביצועים כיום? שמעתי על Epox 8RDA , עכשיו אם אני רוצה לאמת אם זה נכון. (כאן אני לא לוקח בחשבון את ABIT מכיוון שיש להם בעיות אחריות מאוד גדולות בארץץ לפי מה ששמעתי , כמובן שאני רוצה לבדוק אם זה נכון גם) זכרונות פנימיים - אם אני לוקח DUAL DDR לפנטיום 4, אז באמת יראו ביצועים בין DUAL DDR של 333MHZ לבין 400MHZ? ואם כן, בכמה אחוזים? (ולא להתחיל להגיד לי סת…
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
החלטתי לקנות המפרט הזה: הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON XP 2400 + FAN 999 ש"ח EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 752 ש"ח Samsung DDR 256MB 2700/333mhz 315 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 694 ש"ח CD AOPEN X 56 OEM 139 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver 299 ש"ח סה"כ 3,198 ש"ח אבל רציתי לשאול אם שווה לי לקנות את הלום אם הזה (של איפוקס) או לחכסוך 153 שקל (דבר שתמיד יבוצע בשימחה) ולקחת את הלוח הזה של לידטק:LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro , ולא אני לא עושה עושה איזה אוברקלוק רצחני אבל אולי אני יעשה משהו קטן, וגם הבנתי שהלוח של איפוקס פותח את המכפלה א…
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הזה ASUS M2A-VM והזיכרון הזה TRANSCEND 1GB DDR2 667 5-5-5 עכשיו אני רוצה להוסיף עוד שני גיגה, השאלה שלי אם אלה מתאימים: http://www.ebay.com/itm/Samsung-2GB-DDR2-2x-1GB-PC2-5300U-667MHz-240-pin-Desktop-Memory-/160855625770?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2573be102a או בכלל עדיף את אלה: http://www.ebay.com/itm/1GB-DDR2-667-Kingston-Memory-/221153559523?pt=US_Memory_RAM_&hash=item337dc783e3 תודה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לפי ההיגיון התשובה היא לא, אך אשמח לדעת מה באמת המשמעות של זה... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בגלל שאני קיבלתי את הלוח אם החדש שלי NF7-SL ולפני זה היה לי NF& ואני חושה שהוא הוציא את הביוס שחלי מהישן ושם לי בחדש ! אז איך אני יכול לבדוק שאני ילך לחנות וישרוף לו אותה ?כאילו איך אני יכול לדעת ב 100 אחוז ? איך גיליתי את זה מה שעשיתי זה ככה בלוח הרגיל שהיה לי NF7 עשיתי עדכון לביוס ל 22 ובחדש שקבלתי היה גם עדכון ל 22 וזה לא יכול להיות מה עשה עדכון לביוס ?אז זה בטוח שלי אבל איך אפשר לדעת במדוייק ? תודה לכול מי שעזר ועוזר לי בפורום הענק הזה !!
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני קונה לוח דואל צ'אנל ויש לי כבר זיכרון 512 ואני יקנה עוד זכרון 512 אבל לא יודע עם אותו חברה זה ישנה משהו? וגם מזה תזמונים ומזה עוזר? :s05:
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים לשימוש משרדים בעלי המעבדים הבאים: Pentium D 1.78GHz E2160 (זכרונות סוג DDR2) ו Pintium 4 3GHz זכרונות סוג DDR. אני צריך רק אחד - איזה עדיף לשמור מבחינת ביצועים? (זכרונות אני יכול להוסיף בכל אחד...) תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-