מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום המפרט של המחשב שלי: לוח אם - ABIT IB9, P965, תומך בDDR2 800 ו667 מעבד - Core 2 Dou E6300 הזיכרון שלי כרגע הוא 512*2 667 של G-SKILL אני רוצה לקנות ארבע כרטיסים של 2GB כל אחד כדי להוציא מהמחשב הכל : איזה חברות עכשו הכי טובות בשוק? איזה דגם כדי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מוזר, אף אחד לא פתח עליהם דיון טוב בטח יגידו "נפתח על כל לוח דיון?" אבל למה פתחתי? כי הלוחות האלה נראים מדהימים על הנייר, וגם הpreviews אוהדים את הטרינרג'י אני אישית מתכנן במחשב הבא לשים את fuzion, מקווה שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מדי זה נכון שטרינרג'י כבר שוחרר או שזאת רק שמועה?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
השימוש מחשב HTPC עם קצת שימושים נוספים (ללא משחקים כבדים) שקט - ושיתחמם כמה שפחות כרטיס HD משולב יעבוד עם 5200 ב OC קל זכרון 4GB והאם יש כרטיס אחר שתמליצו שלא יעבור את המחיר של השניים הללו (להוזיל תמיד טוב...) תודה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום . אני מרכיב מחשב למשחקים כבדים , אני יודע שערכת ה X היא המומלצת ביותר , אולם אין לי תקציב מספיק עבורה . אם כן רציתי לשאול מה עדיף למשחקים ערכות ה H או ה P ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מה יותר עדיף מבחינת ביצועים: AMD::ABIT::NF7/nforce2 FSB400 DUAL-DDR400 SOUND LAN או: AMD::GIGABYTE::GA-7N400L/ nForce2 Ultra400 chipset DUAL-DDR400 SOUND LAN ? מה זה ה-Ultra שמופיע לפני ה-FBS בלוח Gigabyte וכמה זה תורם לביצועים? ההפרש במחיר הוא שה-Gigabyte יקר יותר ב-11 שקלים מה-ABit. איזה לוח יותר עדיף?
-
- 13 תגובות
- 781 צפיות
-
-
:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: K7VTA3 V3.X (VIA® Apollo KT333 North Bridge VT8367) http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=185 יש לי אותו כבר זמן מה אבל רק עכשיו אני רוצה לעשות oc לATHLON 1000mhz . אני לא יודע עד כמה יהיה אפשר להמהיר אותו, בטח לא הרבה אבל אני אשמח אם מישהו שמכיר את הלוח יגיד לי עד כמה הוא טוב לכך (אם בכלל)
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול Live 5.1 ואני עומד לקנות לוח ABIT NF7 באיזה מהכרטיסי קול עדיף להשתמש, בשלי או המובנה על הלוח?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי 256 זיכרון אם אני יוסיף עוד 256 אני ירגיש הבדל ביצועים ? כי זה דבר יקר ואם אני קונה אני יקנה כבר 1066
-
קראתי שKT400 יתחיל להימחר כKT333 אז תוך כמה זמן כל לוחות הKT333 יהפכו ל"KT400"?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, כמה שאלות חשובות מאוד: 1. מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) למעבד AMD ATHLON 64 3000+ SOCKET 754 עם קירור שבא עם המעבד? 2. האם הקירור שבא עם המעבד של ה-AMD 64 שציינתי לעיל הוא מספיק אם לא רוצים לעשות OC? 3. כאשר מרכיבים את ה-AMD 64 (המעבד לעיל) עם הגוף קירור שמסופק איתו - האם יש צורך במשחה טרמית? או שזה מדבקה פשוטה? 4. שאלה אחרונה לסיום - מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) של ה - AMD THLON XP 2500+ BARTON? בתודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי סטיק של 512 של הזכרון הנ"ל ואני לא מצליח להריץ אותו ביותר מ 220 בלי ש memtest86 יגלה בעיות. המחשב ללא אוברקלוק בכלל והזכרונות קיבלו עד 2.85 מתח התזמונים שניסיתי הם 3-4-4-8 ו אוטומטי (2.5-4-4-7) 1T/2T לוח האם שלי הוא msi k8n neo platinum ומעבד 64 3400+ ניסיתי כבר הכול אולי מישהו יכול להציע משהו? אם יש מישהו עם השילוב הנ"ל(לוח+זיכרון) אשמח לשמוע תוצאות נ.ב. הורדתי גם את ה htt ל x3 ו x2 וינדווס עולה עד באס של 275 אבל לא עובר פריים 95
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי טוב להפתעתי כי רבה גליתי שהלוח אם שלי נשרף, הוא לא נדלק בשום מצב הוצאתי אותו מן המארז השתמשתי בספק אחר נתקתי את כל חלקי המערכת השארתי אותו עם CPU ו-זכרון ועדין שום נצוץ חים, ולכן אני מסיק שהוא מת לגמרי. זה לוח KT3 ultra של MSI עם AMD 1800+ XP וזכרון של mushkin PC3000. אני חייב לקנות לוח חדש מה אתם ממליצים עבור המעבד והזכרון שלי? כמו כן האם אני חייב לקנות זכרון של מושקין בכדי להרחיב את הזכרון מ 256 ל-512 ? תודה רבה חברה.
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד סלרון 333. קיבלתי היום מעבד פנטיום 2 300. הלוח תומך עד 450. שווה להחליף ביניהם? אם הפנטיום 2 300 עדיף,יש אפשרות להעריך אחוזי שיפור במהירות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום עברו כמה שנים מאז שקניתי מעבד אבל לאחרונה לצערי/שמחתי נשרף לי הלוח אם וניצלתי את זה לבניית מחשב חדש. החלטתי להזמין מעבד i5 2500 tray ולאחר חיפוש קצר מצאתי חנות אונליין שהציעה אותו באיזה 25-30 שקל פחות מכל השאר (חנות לא מוכרת במיוחד). הזמנתי שם והיום כשהגיע המעבד חשכו עיני. אני יודע שמעבד TRAY אמור להגיע ללא קופסה יפה, אבל בפעמים שעברו שהזמנתי מעבדי TRAY הם הגיעו עם חוברת, גוף קירור מקורי ותעודת אחריות. מה שהגיע היה מעטפה קטנה ודקיקה (מרופדת) ובתוכה פשוט זרוק המעבד. זהו. זה נראה כאילו שדודה של המוכר הביאה את המעבד הזה במזוודה שלה מארה"ב או משהו כזה. ברור לי שזה לא מעבד מסודר של היבואן הרשמי ויש לי כמה חששות: 1. מי נותן אחריות לכזה דבר ? אין תעודת אחריות והרי אחריות של…
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בזיכרון הקודם של קינגסטון 2 גיגה שקניתי לא היה SP בסוף!! מה זה אומר ה SP? ובזיכרון הזה כתוב לי בAIDA את זה Auto Self Refresh Not Supported ולעומת זאת הקודם תומך!! האם התמיכה ב Auto Self Refresh היא חשובה? האם יכול להיות שהזיכרון הזה לא מקורי או סוג ב? הזיכרון נקנה ב KST. ותאריך היצור שלו הוא מהשבוע השני של 2012. דרך אגב המהירות של המחשב השתפרה באופן משמעותי מ2 גיגה ל 6!!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אם יש לי זכרון ddr3 1600 mhz של 8 ואני רוצה להוסיף עוד אחד, האם המחשב יעבוד לי על 3200 Mhz? או שלא משנה כמה זכרונות אני אוסיף כל זכרון עובד לחוד והמהירות לא מתחברת יחדיו?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה להתקין ווינדוס על המחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד העברתי את הווינדוס ל USB..מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר אותו למחשב? לאן אני אמור להכנס בביוס בשביל לכוון אותו שיקרא מה USB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-%d7%9e%d7%a7-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-arm-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%95%d7%93%d7%93%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMDnin-Bulldozer-ve-Fusion-Liano-islemcileri-icin-ilk-fiyat-bilgileri.htm מה תגידו?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירקתי לפני כמה ימים את המחשב, מפני שהוא עשה רעש נוראי. לאחר מכן החזרתי הכל למקום והפעלתי את המחשב. היה פס לבן מהבהב כשהפעלתי אותו (לפני שהוינדוס עלה) ולא עלה המחשב, ואחרי ריסטרטים הוא עלה, אז פירקתי שוב והחזרתי, אבל עדיין זה לפעמים קורה. השימוש נהיה מאוד איטי במחשב, ה CPU כל הזמן גבוה גם במנוחה הוא קופץ ל 60% ול 90% ויורד חזרה הוא כל הזמן לא יציב. החלטתי לפרמט את המחשב (גם ככה הוא היה עמוס). לאחר פרמוט ואפילו מעבר למערכת הפעלה של 64 ביט, מהרגע הראשון שהמחשב עלה, ה CPU לא יציב ונמצא ב 75% ממוצע. לגבי התהליכים שתופסים אותו, זה משתנה כל הזמן, פעם זה אפילו ה TASKMANAGER כשפועל, ה IEXPLORER וכו'. אני מניח שיש בעיה בחומרה, לדעתי במעבד. השאלה שלי היא אם זה נכון ומה …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי: לוח ASUS P5QL-EM מעבד Q9550 זכרון 2X2GB KVR Kingston כ.מסך 560GTX Ti אני מתכנן לשדרג את המחשב כרגע התכנון הוא למעבד I5-2300 לגביי לוח אני מתלבט על איזה דגם זול וטוב של P67 זכרון אני צריך קיט של 2X2GB 1600MHZ , אשמח להמלצה כרטיס מסך יישאר אותו דבר וספק נוכחי, ENERMAX ECO80+ 500W (אם יש ספק באותו תקציב בערך שמומלץ אני ישמח לשמוע) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שמועות עסיסיות חדשות מתיימרות לספק לנו פרטים ראשוניים אודות התוכניות של החברה בעולם המעבדים מעבר ל-Ryzen 4000 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, אז לפי הכותרת ניתן להבין כי אני מעוניין לרכוש מעבד מסוג Intel Core i9 10850K 3.6Ghz 20MB Cache s1200. ולשם כך אני צריך לוח אם חדש כי לוח האם שלי מתאים למעבדים מסוג של עד i7. אשמח להמלצות ללוח אם במחיר של עד 1000 שקל שמתאימים, לוח האם הנוכחי שמותקן אצלי הוא Asus PRIME H270-P אז משהו טיפה יותר טוב מזה, אם אפשר אפילו כמה שיותר זול אבל עדיין לא פחות טוב בביצועים כמובן. מקווה שהייתי ברור, תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי laptop. הזכרון שיש בו כעת זה - Samsung DDR2-SDRAM SO-DIMM 533MHz אני רוצה להוסיף זכרון נוסף, המחשב תומך עד 2 ג'יגה. עכשיו השאלה שלי היא: האם הזכרון הזה - Kingston 1GB DDR2 533MHz CL4 SODIMM או זה - Super Talent DDR2 SODIMM 1Gb 533Mhz CL4 32X8 SA יתאים לזכרון הקיים והם יעבדו ?
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-