מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנה MEMTEST 86 לבדיקת הזיכרון. אני רוצה לדעת האם יש בעית חמרה לזיכרון. הבדיקה רצה שעות רבות ונותנת מספר שגיאות רב. איך אני יודע אילו מהשגיאות מעידה על בעיה פיזית בזיכרון?
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
היי. אני רוצה לקנות לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אני חשבתי לכיוון ה AMD 3500+ ווינצ'ינסר וזכרונות pdp patriyot 512*2 3200pc הבעיה שלי היא הלוח אם... יש לי כרטיס מסך 9800XT AGP אני יודע שיש את כל הקטע של ה PCI-e ואני לא רוצה שאם אני אחליט לעבור לPCI-e אז אני לא אוכל כי יהיה לי לוח רק עם AGP השאלה שלי היא: איזה לוח הכי כדאי לי לקנות? בלהתחשב בכרטיס מסך שלי וזה שאני לא מעוניין לעשות OC! ללא הגבלה של מחיר ללוח אם... יש הצעות ? :s05:
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי 2 סלוטים של ddr2 שתומכים במהירות 667mhz, כרגע הם ריקים ואני רוצה למלא אותם עד למקסימום גודל ומהירות. כרגע אני יכול לשלם רק על סטיק אחד של ג'יגה, וחודש הבא כנראה שאני יקנה עוד סטיק של ג'יגה, אבל חשוב לי שהם יעבדו בדואל צ'אנל. אני מתכוון ללכת על croshair שסטיק אחד עולה בערך 700 שקל, ובעוד חודש אני יקנה את אותו כרטיס מאותה חנות, הם יעבדו בדואל צ'אנל?
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם... המון זמן שלא ניכנסתי לפורום יש ברשותי לוח DFI LAN PARTY SLI-DR, וכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם שני ליבות של 6600GT, עד עכשיו הכרטיס עבד במחשב של אחי ללא SLI, אני מעוניין להפעיל את ה SLI כדי להרוויח עוד קצת ביצועים... שיניתי את המצב על הלוח ל SLI עלידי הוזזת הג'מפרים למצל SLI... ובביוס עצמו שמתי על ENABLES, אבל בכל זאת זה מוצא לי כרטיס 6600GT יחיד... יש אפשרות בדרייברים ? משהו שלא עשיתי טוב ? אני פשוט ממש לא זוכר אך מתעסקים בזה... :-\
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה ללוח אם 939 וAGP MSI EPOX GIGABYTE
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה או שלא טוב הבעייה היא כזו, בעצם זה לא בעייה או שזה הייתה בעייה יש לי מחשב p4 2800 פרסקוט לוח אם שלגיגהביט 8s655tx ultra זיכרון של סומסונג 2*256 dc הרדיסק של מקסטור 40 גיגה וכרטיס מסך fx 5200 innvo3d 128m 64k המחשב עובד עם דריבר 66.93 כל המשחקים עובדים מצויין ללא שום בעייה אוקי עכשיו קניתי מחשב חדש amd 64 3000 box 754 לוח אם של גיגהביט k8ns זיכרון של מיקרון 1*512 הרסידק גם של מקסטור 80 גיגה sata התקציב שלי לא היה גדול ומשום כך לא קניתי כרטיס מסך כי היה לי gforce 2 mx400 64m בעתיד התכוונתי לקנות כרטיס מסך חדש וטוב אוקי הכנסתי אותו למחשב המחשב עובד יפה אפילו משחקים הוא מריץ לא רע עד שהגעתי למשחק פיפא 2005 התמונה קופצת …
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קונה בקרוב מחשב ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב AMD phenom 2 940 או intel Q9550 ??? והם אתם אומרים שamd יותר חזקים אז תגידו למה !? בלי oc
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
המלצה ללוח תואם קונרו עם כרטיס מסך משולב
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מעבד חדש.. לא מצאתי השוואה מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הנ"ל.. מישהו יודע איזה מהם עדיף עבור: ניגון וידאו בהבחנה גבוהה משחקים אימיול ברקע ולהמשיך לעבוד על המחשב במהירות תגובה סבירה תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה בירורים לאחר שראיתי אנשים מדברים פה על הזיכרונות המדוברים גם מהכתבה באנדטאק וגם המלצות מהאתר בית וראיתי שחוץ מבכתבה לא מצויין בשום חנות תתיזמונים שלהם אז החלטתי לשלוח אימייל לחברה עצמה שיפרטו לי על העניין וזאת התשובה שקיבלתי מהם Hello, Thank you for your enquiry. Crucial Ballistix memory modules are designed specifically for computer gamers and power users seeking maximum system performance and stability at a competitive price-point. The Ballistix line features both DDR and DDR2 memory with advanced speed grades, low latencies, and integrated aluminum heat spreaders. The timings for our Crucial Ballistix range of memory modules are below: Crucial Ballisti…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בפורום לגבי ערכת/אריזת OEM למעבדי AMD, הבנתי ש: BOX - מגיע עם גוף קירור ומאוורר של AMD ויש לו 3 שנות אחריות. TRAY - אין קירור, שנה אחריות. ומה זה OEM? מעבד בלבד? ללא ספרות? בקיצור, מה אני לא מקבל באריזת OEM? תודה.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יצא לי לדבר עם חנות SKYPC בקשר לזכרונות SUPERTALENT שאין להם כרגע במלאי והאיש מכירות הציע לי זכרונות של חברה בשם TRANSET. אולי אני לא מאיית את זה נכון, אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר, שמע וממליץ עליהם? הדבר היחידי שאני יודע שיש עליהם אחריות לכל החיים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין בשילוש וב ssd I5 4570 , GB h87 d3h , 8gb 1600 , קירור ות ssd 250 evo כרגע מחפש תמחיר הכי משתלם לי , מבחינת התקנה חנויות מתקינות שילוש על מוצרים שלא שלהם , זה כרוך בתשלום ? פתוח להצעות מחברות (אם יש פה נציגים מחנויות ) גר בראשון נייד בגבולות של עד תא רחובות תודה לעוזרים הנהדרים שנמצאים פה בפורום
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תרשמו ביומן - 13 לאוגוסט!!! יש תאריך השקה של המעבדים 2950X וגם 2990X https://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-2990x-2950x-august-launch/amp/ (מקווה שזה אתר אמין ולא "שמועה". אם כן - מתנצל מראש על הפצת השמועה )
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
AMD העניקה דגמי Ryzen ניידים משופרים עבור המחשבים הניידים של השותפה החדשה שלה - אך לא בטוח שהם יעמדו בקצב של מעבדי ה-Ice Lake המקבילים מבית אינטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח Asus m2n-e מעבד AMD 630 אם אתם זוכרים לא מזמן היה לי לאן לזרוק את המעבד 7750 הישן ועשיתי שדרוג. אחרי עצה ועזרה מעולה בפורום שדרגתי למעבד הנ"ל (שלא נמצא ברשימת מעבדים שבהם הלוח תומך) והכל עובד מעולה והמחשב עבר בדיקות מאמץ. כעת החלפתי גם את הזכרון באותו אופן. מDDR2 667 עברתי לזכרון במהירות 1066 של mushkin 2x2gb xp2-8500 הלוח בעיקרון במקור לא תומך בזכרונות 1066 אבל לפי דיווחים בפורומים של אסוס אחרי שדרוג ביוס הוא אמור לתמוך. יש בביוס אפשרות לבחור מהירות זכרון. כרגע זה מוגדר על auto, המחשב מזהה את הזכרונות כזכרונות במהירות 800 והכל עובד טוב והמחשב עבר בדיקות מאמץ. כשאני משנה בביוס ל1066 אני מקבל מסך כחול והוינדוס לא עובד אפילו. כששיניתי למהירות ידנית של 800 או 667 המחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד 2GB 667 למערכת שלי שהיא E6300 ולוח P5LD2-SE, משתלם להשקיע או שבעוד שנה ככה כבר זאת תהיה חומרה מיושנת וכדאי כבר לחסוך..?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לשדרג מעבד של מחשב נייד מבוסס RYZEN אפשרי ? איפה אפשר לקנות רק תמעבד ? אפשר לקנות מחשב נייד מיד שנייה נניח עם מעבד 2500U ולשדרג נניח ל 3300U שזה מספק האם זה אפשרי להשים תמעבד באותו לוח אם כמו ב DESKTOP האם אפשר לקנות בכלל מעבד לחוד תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב! האם יש תכונה שמאפשרת לשמור הגדרות BIOS על מדיה חיצונית, כמו DOK או כל מדיה אחרת? לדוגמה: לאחר קניה של מחשב, אני מעדכן את ה- BIOS. את ההגדרות הנ"ל אני רוצה לשמור, כך שבמקרה של איפוס, אני אוכל להעלות את ההגדרות מההתקן החיצוני במקום לעדכן הכל מחדש. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן אנשים, כמו שאתם רואים בתמונה, יש לי 2X512MB DDR2 533MHZ, אני יודע שזה די עתיק, אבל זה מה יש. אני צריך שתעזרו לי להבין מהתמונה אם אני אוכל לשים עוד זכרון במחשב (לדוגמא, לקנות עוד מודול של 1 ג'יגה ולשים אותו) תודה לכל העוזרים! (בתמונה: הסלוטים הכחולים בשימוש, השחורים לא... מה ההבדל בין השחורים לכחולים???) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המערכת שיש לי : כמו שרואים,יש לי 2.5GB, מחולק ל-2 סטיקים,האחד 2GB והשני 512 הראשון: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5637 המחשב לא עובד חלק,יש הרבה תקיעות ודברים פשוטים כמו פתיחת פיירפוקס יכולים להאט את המחשב בצורה משמעותית השאלה שלי, זה שהכרטיסים שונים(נפח,חברה ואיכות אני מניח) איכות הביצועים נפגעת? כדאי להוריד את הכרטיס של ה512 ולהשאיר רק 2GB? אולי כדאי להוסיף זכרון זהה ל-2GB? או שפשוט המחשב(מבחינת מעבד,לוח) חלש מדי לסחוב WIN7?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
I'm looking for a server capable of performing the following tasks: Can be used as a build-server (we have several developers using Microsoft Team Foundation Services) Continuous integration of massive projects Perform CPU intensive tasks (mostly user-mode data parsing) Can be used for load balancing of other stations Requirements: The server must be able to run hundreds of processes simultaneously (therefore must include large amount of cores [16+]) Must contain at least 64 GB of RAM Better not include an OS (we already have license for Windows Server so we don't want to pay extra money for operating system) …
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
דור חדש של Surface Pro ודור חדש של Surface Laptop יגיעו במקביל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-