מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אם לא המעבד מגביל את המרת הוידאו אז מה כן? אין מה להוסיף... -ראו תמונה- http://img16.imageshack.us/img16/396/25962034.jpg אני מקווה שהתר'ד הזה מתאים לפה כי אני לא חווה בעית תוכנה\מתמקד בהמרת הוידאו אלא מתמקד ברכיבי הזיכרון, מעבד, דיסק קשיח (אולי...) שעלולים להוות את צוואר הבקבוק בהמרה. תודה רבה לכל העונים!!!! :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, רציתי להזמין לוח של גיגה בייט וזכרונות מסוג OCZ. מישהו מאייבורי אמר לחבר שלי שהזכרונות האלו עושים בעיות עם הלוחות אם של גיגה בייט, כי אם אני לא אעדכן ביוס ללוח אם יהיו תקלות כל שהן.. נשמע לי מופרך? או שבאמת יש תקלה בנושא?
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש חיה כזה?! חבר שלי קנה מארה"ב, 3400+ ב-socket 939, גם באתר וגם על הקופסה כתוב כי זה ב-socket 939, ובאתר של AMD לא מוזכר 3400+ ב-socket939 בכלל :s05:
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני צריך שוב את הטבלה שפירסמו פעם של כל הסטפינג של מעבדי AMD XP ממש יעזור לי *גם הפניה למקום שבו זה היה כתוב תעזור **ניסיתי לחפש לא הלך תודה מראש רוי
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
.יש לי לוח אם שלפי מה שבדקתי תומך ב2 ג'גה ראם. קיבלתי את המחשב עם 2ג'גה ראמ אני הוספתי עוד ג'יגה כרגע יש לי 3 ג'יגה ראם הענין הוא שמחשב רואה שיש 3גי'גה גם בביוס מצוין 3 ג'יגה אז השאלה היא עם באמת המחשב מנצל את השלוש ג'גה . ואיך אני באמת יכול לבדוק אם הוא עובד ןומנצל את ה3 ג''יגה ושאני לא עושה נזק למחשב
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: לוח:MSI K8N NEO PLATINUM מעבד:+3400 NEWCASTLE זכרון:PQI TURBO TCCD המעבד שלי לא מחזיק אוברקלוק אפילו של 100 mhz ביציבות והזכרונות שלי כל אחד בנפרד מגיע ל300 mhz אבל ביחד הם מגיעים ל 240 (בעיה ידועה של סוקט 754 ו TCCD) קיבלתי הצעה להחליף ל msi k8n neo2+amd 3200 s939 תמורת 500 ש"ח ואני בהתלבטות. הזכרון בטוח יפעל יותר טוב על הלוח הזה ואני אוכל לנצל אותם (אולי לא 300 בדואל אבל נגיד 285) ועם אוברקלוק למעבד אולי אפילו לעבור את ה 3400 שלי (בהנחה שהפעם אפול על מעבד קצת יותר טוב) זה כדאי?
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המלצה ללוח תואם קונרו עם כרטיס מסך משולב
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: K7VTA3 V3.X (VIA® Apollo KT333 North Bridge VT8367) http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=185 יש לי אותו כבר זמן מה אבל רק עכשיו אני רוצה לעשות oc לATHLON 1000mhz . אני לא יודע עד כמה יהיה אפשר להמהיר אותו, בטח לא הרבה אבל אני אשמח אם מישהו שמכיר את הלוח יגיד לי עד כמה הוא טוב לכך (אם בכלל)
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה זה אומר, יצור זה יותר דק, פחות ארוך או פחות רחב? ואיך זה שזה יותר קטן זה צרך פחות חשמל ומהיר יותר (פחות כסף אני מבין כי זה חתיכה יותר קטנה)
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בזמן משחק באטלפילד 3. אני הופתעתי בעצמי , כי המעבד הזה לא אמור להיות מסוגל לעבור את ה3.6 , ובזמן שכל הליבות עובדות הוא אמור להיות על מקסימום 3.4 , אז איך? יש למישהו הסבר?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הלוח האמ הזה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=6301007.jpg יש לי 2 סטוקים של 2 ג'יגה כל אחד, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדאוס 64 ביט ולרכוש עוד 2 זכרונות של 2 G כל אחד. השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך ב8 ג'יגה, האם באמת ארגיש שיפור בביצועים ואם כן, איזה זכרונות מומלצים? אני מעוניין לקנות אותם מKSP כי זה הכי קרוב לביתי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
טוב קודם כל יש לי תלוח אם הזה 648 Max-V. ועכשיו אני רוצה לחבר תכרטיס מסך אבל יש תצוקציק הלבן הזה ואני לא יודע מה עושים איתו(לאיזה צד לדחוף אותו להפעיל קצת לחץ) ? הנה תמונה: תודה לכל מי שיעזור לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, המעבד עם ליבה כפולה, q6600. כרטיס מסך - geforce 8400gs 256 mb, זיכרון - geil 2GB ddr2 800MHZ, לוח אם של msi p6n. אני חושב לשדרג את כרטיס המסך ל-9600gt. הטכנאי של החנות ממנה קניתי המליץ לשדרג גם את לוח האם, האם זה באמת נחוץ? איזה לוח יכול להתאים? הטכנאי ציין לוח אם של msi p6n sli, שווה משהו?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
למה הופסק הייצור של המעבד הזה? במה אחיו הגדולים יותר (E7X00) טובים ממנו חוץ מהתדר הגבוה? כרגע נודע לי שאוכל להשיג אותו ב350,האם הוא משתלם יותר מהE6850 שהציעו לי? עם מי אקבל יותר ביצועים בC@?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ועוד כמה שאלות: - מה אומר ה- e6300/400/600, מה המספרים האלו מסמנים? - האם AMD ATHLON 64 3800 X2 DUAL CORE לא טוב יותר מ- INTEL CORE 2 DOU 1.86 Ghz? -ומה עדיף? מחשב חד ליבתי או דו ליבתי בשביל משחקים? כי 1.86Ghz זה לא הרבה.. אשמח לתשובות =)
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי 4GB של OCZ REAPER CL3 משום מה הם עובדים בCL5 איך אני משנה ל3? מפרט בצד
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לוח האם שלי P67A של GIGABYTE נכנס לבעיית בוט לופים. הוא פשוט עושה ריסטארט לאחר ריסטארט לאחר ריסטארט ושום דבר לא עוזר. בעבר זה היה קורה לי כשהייתי מנסה להכנס ל BIOS אבל זה היה מסתדר לאחר 10 דק' מנוחה. עכשיו כבר לא (: החלטתי שלא בא לי GIGABYTE יותר ואני רוצה לוח של ASUS. יש לי אולפן אז אני צריך משהו טוב. יש לי 8 ג'יגה זיכרון (אני רוצה להרחיב עוד) 1333 מהירות. I7 3600 שהתושבת היא 1155. חשבתי ללכת על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8056 ואם בכל זאת GIGABYTE אז זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7808 מה עדיף? ועם מה אין בעיות של ריסטארטים וכו'.......
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני צריך הצעה למעבד + לוח אם עד 900 שקל בערך עדיף עם תמיכה בDDR2 מה עדיף? AMD או INTEL? אשמח למפרטים והצעות תודה רבה דוגמא למפרט שמצאתי, תגידו אם שווה מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB ב570 + לוח אם למעבדי אינטל ?ASROCK? - ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII ב370 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483 סה"כ 940 שקל
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום השגתי זיכרונות samsung tccd, לשימוש בלוח ה dfi infinity nf2 (המתיישן) שלי הבנתי שtccd לא "אוהבים" יותר מדי לוחות nf2, ואמרו שיש ROMSIPs ייחודים שמתאימים. רציתי לדעת מה הם romsips, ואילו בדיוק אמורים להתאים לי (ואולי המלצה על ביוס ייחודי שיתאים) תודות לעונים נדב
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לא מזמן כרטיס מסך GTX970. יש לי מעבד i5-3570 3.4 GHz וזיכרונות 4x2 GB מסוג DDR3 במהירות 665 MHz. מכיוון שזכרונות כיום לא עולים הרבה, יש צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר? יהיה לי שיפור בביצועים במשחקים הכבדים כיום?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
- אחריות לכל החיים - CL 2 - PC3200 - 1G (בדואל) - אפשרות חריגה\נסיגה של 200 שח * לבדיקת תאימות : מעבד ווינצסטר 3200+ לוח MSI NEO2 P * לא מיועד לאוברקלוק
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לפני כשבועיים, בת'רד קודם עלתה שאלה בקשר ל-Intel Flex Memory. נתקלתי בזה במקרה היום ורציתי לברר האם התכונה מובנית או ברירה שיצרני הלוח צריכים לממש. גם בלוח שלי, GA-945P-S3, וגם על פי ה-manual של Asrock ConRoeXFire למשל לא ניתן לבצע זאת. בלוח שלי הם כותבים שניתן לשים רק 2 או 4 סטיקים. בלוח של Asrock כתוב: If only one memory module or three memory modules are installed in the DDRII DIMM slots on this motherboard, it is unable to activate the Dual Channel Memory Technology. אשמח לקבל עוד מידע
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש (אחרי הרבה הרבה...... הרבה זמן) והנה הבעיה אני לא יודע מה לקנות ASUS A8N-SLI או NEO 4 PLATINUM A-DATA 512MB 500ddr (האדומים) או TWINMOS PC 3500 BH-5 המחירים זהים (בשבילי הם באמת בהבדל של רק 30 ש"ח , אל תשאלו איך) אז בבקשה עיזרו לי לבחור
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-