עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות מחיר, למי שמוכר, במהירות האפשרית.. יש בידי מעבד מתאים, כך שמחפש רק את הלוח הנ"ל. בתודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  2. חנות בראשון, עדיף שלא תהיה רשת חנויות בארץ..... שאוכל לקנות זכרון למחשב... יש הצעות לחנויות טובות ואמינות? תודה

3. Started by 12131,

מה עדיף? Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 או G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 או G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 או משהו אחר באותו המחיר? בבקשה עזרה דחוף! תודה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by malche,

אני קונה מחשב חדש מעבד-intel core 2 quad 2.4ghz Q6600 לוח-Asus P5B Deluxe LGA 775 intel 965 זכרון-samsung 2X1G המחשב מיועד לתלת מימד. רציתי לדעת האם יאפשר לי הלוח שדרוגים בעתיד ל-8G זיכרון? תודה

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי מחשב נוסף בבית שיש לו לוח אם GIGABYTE GA-8I915PL-G ואני רוצה לדעת אם אני יכולה לשים עליו מעבד INTEL DUAL CORE 2.8 ?(לא CORE DUO). כיצד אפשר לדעת אם הלוח תומך?

6. Started by AvtipuS,

לפני שבוע בערך המחשב שלי הפסיק לעבוד,בדקו לי את המחשב ואמרו לי שהלך הלוח אם [נקנה לפני קצת יותר מ5 שנים] אז אני צריך לוח אם חדש שיתאים לרכיבים הבאים: כרטיס מסך 6600GT בחיבור AGP מעבד 2.4gh [מלפני קצת יותר מ 5 שנים] זכרונות לא יודע איך זה נקרא בדיוק אבל כתוב עליהם PC2700 [סטיק אחד של 1GB,אחד של 512MB ועוד אחד של 128MB סה"כ קצת יותר מג'יגה וחצי] 2 הארד דיסקים [אחד של 160GB ואחד של 40GB] ובגלל שהלוח ישן והכוננים גם אז החיבור זה בטח חיבור ישן 1.יש לוח שנמכר שמתאים לרכיבים האלה? 2.האם כדאי להשקיע בלוח חדש שמתאים לרכיבים הישנים או שכדאי לקנות מחשב חדש? תודה.

7. כמה עולה? של pqi רשום DDR-400 256MB PQI 0101-06D1 MDAD-322FA אז אני צריך אחד זהה לו... אני יודע שזה 256 מגה של pqi, ו400 מגה הרץ....אבל בזאפ יש c3 וc2.5... איך אני יודע מה אני צריך? יש לכם גם חנות אולי מומלצת לקנות ממנה? עכשיו עוד שאלה... אין לי לוח שעובד במהירות כפולה... אז אין לי זוג של מסילות... אלא שתי מסילות בלבד... זתומרת אין לי זוג מסילות ועוד זוג..... יש לי רק זוג אחד... אז אני שם לצידו של ה256 עוד 256 במסילה שקרובה אליו נכון? תודה מראש

8. Started by Eviljelly,

לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY

9. Started by zion561,

תראו אני צריך לקנות 2 מאווררים למארזהיום ואני לא יודע איזה שקע אם יגיעו אם לחבר ללוח אם לספק ואני לא יודע אם יהיה לי מקום לחבר ללוח אם תמאוורר למארז או לספק הלוח אם שלי Asus P4S533-MX http://www.terralab.ru/pubimages/56449.jpg תמונה יש לי מאוורר על המעבד שלי פנטיום 4 ומאוורר רגיל למארז

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  10. Started by Mendy,

שלום ושבוע טוב, הוצע לי בחנות מחשבים מעבד AMD (גירסת AM2 כמובן) מסדרת ה-OPTERON במחיר כמעט זהה למחירו של ATHLON. לפני שהוא הציע לי את ה-OPTERON הייתי כמעט סגור על בין 4000-4400 מדגמי ה-BRISBANE. ידוע לי שהוא מיועד להיות מעבד של שרת, אך זה לכאורה אומר שהוא חזק יותר. האם כדאי לי? האם כמשתמש בודד (לא סרבר) ארגיש בהבדל? האם צריכת החשמל הגבוהה שלו תעמיס על הספק? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. לפני כשנתיים רכשתי מחשב מחברת אייבורי מחשבים ובמפרט אשר סוכם עליו היה כתוב שהציפסט של הלוח אם הוא : 915[glow=red,2,300]PL[/glow] הורדתי שלוש תוכנות המצביעות על כך שלוח האם הוא 915 P במקום PL ורציתי לדעת אם יש הבדל בינהם ואם כן מהו? התוכנות- PC WIZARD, CPU-Z ו 3D MARK 2006 אודה לכם על עזרתכם. ברצוני לציין שניסיוני עם החומרה החל רק בחודשים האחרונים. אולי ניצלו את חוסר הידע שלי, איני יודע. נ.ב האם יהיה ניתן לדרוש פיצוי על כך?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by orzilca,

ברשותי מעבד AMD Athlon 64 3000+ ואני עובד עם Windows XP 64Bit Edition אני צריך להתקין איזה שהוא דרייבר של AMD למעבד ? או שהוא מנצל את היכולות המלאות שלו לבד ?.. אני לא זוכר אם צריך להתקין את הדרייבר גם על 64 ביט או רק על 32 ואם צריך אם מישהו יכול להביא לינק בבקשה.. תודה רבה, אור

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by sean23,

מתכננן לעשות OC למעבד איזה זיכרון לבחור... Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 תוזה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  14. שלום לכולם, אני לפני רכישה של החלקים הנ"ל למען אוברקלוק מסיבי (בערך 3.2+ למעבד) ומשודך ללוח זוג זכרונות 800MHZ GSKILL D9 והלוח הנ"ל. איך הלוח תחת אובקלוק די רציני מבחינת קירור טוב של הרכיבים ותפקוד תחת אובר והאם יש לו אלטרנטיבות יותר טובות במחיר הזה של 850ש"ח בערך, כי לומר את האמת יש לי 3 לוחות אסוס בבית ושלושתם תותחים מכל הבחינות של אובר,אמינות וכו' אבל אם יש אלטרנטיבה טובה לגבי הלוח ולגבי המעבד אנא ציינו זאת. ושאלה נוספת היא האם כדאי לחכות לרבעון הראשון של 08 ולקנות את המעבדים החדשים שתומכים כבר 8 קש ומגיעים לאובר יותר גבוה (אנא התייחסו לזה שאני גם יצטרך לחכות לירידת מחירים קטנה כי אני רוצה מעבד דור חדש טוב ולא שכל שנה נשדרג). אודה לתגובות ולינקים.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. Started by haimiko84,

שלום חברה, כתבתי לא מזמן על אפשרות של נפילה במהירות של הזכרון, אם יש 4 סטיקים. אני חפשתי את הנושא ולא מצאתי, ולכן אני פותח אחד חדש. ובכן, קבלתי את הזכרונות החדשים. היו לי 2 סטיקים של 512 וקניתי עוד 2 של 512. כל ה-4 הם אותו דגם, אותה חברה. ממש אותו הדבר. בנושא הקודם הייתה אפשרות שהלוח אם אכן ישמור על 400MHZ מהירות, אבל לאחר ששמתי את ה-2 סטיקים הנוספים, זה ירד ל-158MHZ זאת אומרת, 316MHZ. יש לי כרגע 2 ג'יגה על 316MHZ ו-CL2.5, האם זה בסדר? לא אמורה להיות בעיה? קצת פרטים טכניים- AMD 4200+ X2 Toledo GigaByte GA-K8A Pro-SLI SuperTalent 512X4 400MHZ DDR Dual Channel תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by hedva,

האם יש הבדלים כאלה בין Intel Core 2 Duo E6750 לבין Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 כאשר הם מבצעים את אותה עבודה (שהיא בדרך כלל לא עבודה עם מאמץ גדול כמו גלישה באינטרנט או קריאת קובץ וורד?) אם אכן יש הבדלים בין המעבדים השונים, האם יש מעבד שנחשב עדיף ביחס תפוקה וצריכת חשמל?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by noamm,

מה עדיף לקנות שני זיכרונות של ‏1GB Samsung‎ או OCZ DDR2 PC2-5400 Value Pro Series Dual Channel

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by muli900,

אני רוצה לקנות 2GB זיכרון.. איזה זיכרונות מתאימים ללוח אם הזה? http://img515.imageshack.us/my.php?image=70763565de6.jpg חחחחח הוא קצת ישן...

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by the_one23,

שלום, רציתי לדעת האם E6750 על 3GHZ יחזיק את רוב המשחקים החדשים של היום? כמו BIOSHOCK ו UT3 וכו' ?? עוד כמה שאלות: 1.האם הוא נחשב בגדר "הדרישות המומלצות" או "דרישות בסיסיות" למשחקים החדשים של היום? 2. יש הבדלים משמעותיים בין E6750 על 3GHZ לעומת אותו מעבד על 3.2GHZ במשחקים? - זה מורגש בכלל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by ilil,

מבקש המלצה ללוח אם איכותי (במגבלות התקציב), יחד עם זאת OC אינו מתוכנן. גודל: ATX. נדרש כרטיס גרפי מובנה בלוח האם. מתכנן לאכלס מעבד AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2. תמיכה בזיכרון DDR2 800MHz ב-Dual Channel, אם זאת מתכנן להפעיל במהירות 667MHz בשלב זה. בברכה, ilil

21. Started by zam,

מעבד - E6750 לוח - P35-DS4 לאחר שעידכנתי BIOS ירדה מהירות המעבד ל- 2000Mhz במקום 2666Mhz. כבר בהתחלה כשהרכבתי לראשונה את המחשב הייתה לי בעיה דומה בה ה- Bus Speed עמד על 266 אבל שיניתי את זה ב- BIOS ל-333 והכל עבד כמו שצריך עד עכשיו. אציין שאין לי שום בעיה אחרת במחשב. הוא עובד מעולה. רגע... המהירות קופצת מדיי פעם ל- 2666Mhz מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by ForresT,

אני מעוניין להעיף את הזכרונות שלי(2 סטיקים של 256),ולקנות גיגה. סטיק אחד כזה: DDR II 667Mhz 1 GB SAMSUNG זה יתאים ללוח האם שלי? Device Description North Bridge: nVIDIA nForce4 (CK8-04) תודה..

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by hag911,

אני לא יודע עם לקנות... Asus blitz formula P35 או את הX38 maximus formula ????? ומה ההבדל בניהם, חוץ מהציפט

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Nonine_09,

ברצוני לקנות מחשב אך איני מעוניין בקניית מחשב קומפלט וגם לא בדרך שבו "מרכיבים" מפרט בחברות כמו אייבורי,KSP,אלוף המחשבים וכו'. אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הרכבת מחשב,אילו רכיבים צריכים להיות מתואמים ומסונכרנים אחד עם השני(איזה דברים צריך לקחת בחשבון,כיצד בוחרים כל רכיבלוח אם במהיריות שונות עם מעבדים ספציפיים,זכרונות מתאימים לעבודה וכו'). מי יכול לתת לי מענה/להפנות אותי לגורמים רלוונטיים?? תודה לכם חבר'ס

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by ssib,

היי אנשים ביולי כאשר סקרו באתר את ה- P35 ההשוואה נעשתה בין ג'גבייט ל- MSI כאשר האחרונה ניצחה (ם כי בנקודות מעטות) http://hwzone.co.il/reviews/p35_ddr2/18/ אז נכתב שאייבורי לא ייבאו את הלוח לארץ. מאז יצא לי לראות באיזו חנות לא מוכרת לוחות מבוססי P35 למכירה http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?CatCode=47 וזה אומר כנראה שכן מפיצים ומוכרים אותם בארץ. האם שווה לחשוב עליהם במיוחד בהשוואה לג'יגבייט שמציאים פיצ'רים רבים על הלוחות ובמחירים נמוכים יחסית? ולא, כבר הבנתי מקריאה פה שללכת להרכיב מחשב שלם באייבורי תהה כנראה בחירה דיי גרועה...

• 9 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים