עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dror D.,

יש לי את הזכרונות האלה: OCZ PC2-6400 800Mhz DDR2 2GB Gold XTC Dual Kit 5-5-5-12 והם רק פועלים על רק על 736mhz (אפקטיבי). יש לי את המעבד הבא: AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 2.2ghz , רק כאשר אני עושה אוברקלוק ל-2.4ghz הזיכרונות מגיעים לתדר המקורי (800mhz). היחס בין המעבד לזיכרונות הוא 1:6 , הלוח אם שלי הוא:Gigabyte GA-M57SLI-S4 . יש איזה דרך שאני יכול לשנות את היחס כדי שהזיכרונות יפעלו על התדר המקורי שלהם? (חיפשתי בהגדרות של הלוח אם אבל לא מצאתי איך משנים את היחס [חיפשתי גם ב-advanced chipset setting])

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  2. אני ביום ראשון מקבל מחשב חדש עם המעבד הנ"ל ועכשיו אני רואה פה באתר שבכלל מפסיקים ליצר אותו והוא מוחלף עלה לי דיי הרבה כסף המעבד הזה.. מה לא בסדר איתו? תודה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

אני רוצה לקנות עוד 2GB 667 למערכת שלי שהיא E6300 ולוח P5LD2-SE, משתלם להשקיע או שבעוד שנה ככה כבר זאת תהיה חומרה מיושנת וכדאי כבר לחסוך..?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  4. בוקר טוב! האם יש תכונה שמאפשרת לשמור הגדרות BIOS על מדיה חיצונית, כמו DOK או כל מדיה אחרת? לדוגמה: לאחר קניה של מחשב, אני מעדכן את ה- BIOS. את ההגדרות הנ"ל אני רוצה לשמור, כך שבמקרה של איפוס, אני אוכל להעלות את ההגדרות מההתקן החיצוני במקום לעדכן הכל מחדש. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by ofir123,

ההודעה הזאת מופיעה בכל פעם שאני פותח את המחשב בהתחלה. מה היא אומרת? בלוח GA-7DXC

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  6. Started by tomererez,

אז ככה, אני רוצה לוח אם שיספק לי חריץ אחד של PCI-E X16 ואחד של X8 - ועם אפשרות לCrossfireX וSLI ושיאפשר לי סאונד באיכות גבוהה עד עכשיו הייתי נעול על Gigabyte GA-P55A-UD4 מכיוון שהוא נתן לי את כל האופציות, אך הוא יקר מאוד (967 ש"ח ליתר דיוק) והיום אחד מהפורום אומר לי שיש אחלה לוח אם של אינטל שיספק לי את כל הצרכים שאני צריך ב200 שקל פחות עכשיו השאלה לי אליכם המקצוענים האם הלוח אם הזה הוא איכותי וטוב? INTEL WARRENSBURG : P55WG המחיר שלו הוא רק 730 ש"ח, שה 230 שקל פחות מהUD4, משמעותי ביותר. הלוח אם הזה מפיק גם הוא יכולת לSLI וCF, והחריצים של הכרטיס מסך שלו הם עם אותם מאפיינים, PCI-E X16, ואחד X8 מה אתם אומרים? הלוח אם הזה (P55WG) הוא טוב?! או שהוא לא משהו ביחס לUD4?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by nimikipod,

ראשית אומר שהשילוש ישמש ל OC בגבולות הסביר. והמטרה היא להגיע למערכת שתתפקד באמינות מקסימלית. ספק הכח שלי הוא ENERMAX LIBERTY 500W. וכרטיס המסך הוא 5850 VIPER. חשבתי על: מעבד: I5-2500K. מאחת הרשתות. לוח אם של ASROCK מ IQPC. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7760 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 יש לי מספר שאלות: 1. האם הזכרונות האלו הם הבחירה הנכונה ? (האם יש משמעות ל CL7 ? האם עדיפה מהירות של 1600 עם CL9 ? האם עדיף לקנות סטיקים בודדים של 4GB ולחסוך כמה שקלים ?) 2. האם לוח האם הזה "יספק את הסחורה" מבחינת ביצועים ואמינות ? 3. האם ישנה חנות אחת שמחזיקה את כל המוצרים הללו ותוכל לתת מחיר תחרותי למחירים שהובאו כאן ובשוק בכלל ? 4. שאלה א…

8. אהלן אנשים, כמו שאתם רואים בתמונה, יש לי 2X512MB DDR2 533MHZ, אני יודע שזה די עתיק, אבל זה מה יש. אני צריך שתעזרו לי להבין מהתמונה אם אני אוכל לשים עוד זכרון במחשב (לדוגמא, לקנות עוד מודול של 1 ג'יגה ולשים אותו) תודה לכל העוזרים! (בתמונה: הסלוטים הכחולים בשימוש, השחורים לא... מה ההבדל בין השחורים לכחולים???) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  9. I'm looking for a server capable of performing the following tasks: Can be used as a build-server (we have several developers using Microsoft Team Foundation Services) Continuous integration of massive projects Perform CPU intensive tasks (mostly user-mode data parsing) Can be used for load balancing of other stations Requirements: The server must be able to run hundreds of processes simultaneously (therefore must include large amount of cores [16+]) Must contain at least 64 GB of RAM Better not include an OS (we already have license for Windows Server so we don't want to pay extra money for operating system) …

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  10. Started by omri_ro,

יש על הלוח בנוסף למחבר הגדול של הספק (24 פינים) מחבר נוסף של (כמו שיש לכל פנטיום 4 של 4 פינים) ולידם עוד 4 פינים (ממש באותו מחבר) למה החיבור הנוסף? המפרט שלי הוא: הלוח המדובר כ.מסך GV-NX76T256D-RH מעבד E6300 זכרון 2GB 667Mhz

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  11. איזה מעבד יותר טוב לגרפיקה ותלת מימד AMD64 3000 S939 או מעבד אינטל 2.8 S775 והאם משנה מבחינת ניצולת המעבד אם אני שם זכרונות פשוטים של

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  12. זכרונות PI לעומת זכרונות PK - מה ההבדלים ?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  13. איפה אני יכל למצא השוואה או סקירה על ה-צ'יפסט השונים רצוי בעברית אני רוצא לקנות לוח ולא יודע איזה צ'יפסט לבחור אין בעיית תקציב

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by zurkin1232,

האם נשארו זכרונות DDR 400mhz איכותיים? אני מעוניין לקנות 2GB למחשב שלי, זכרונות איכותיים עם תזמונים נמוכים יחסית. אני מעדיף 2x1GB אבל אפשר גם 4x512 אם יש צורך. אשמח לשמוע עצות (והמלצות לחנויות שמוכרות את הזכרונות האלה).

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by yonni,

Intel Pentium 4 2.4B GHz, Hynix 2 x 256MB DDR 2100, Asus P4G8X Deluxe Intel7205 NIS 2,885 . שווה?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  16. האם שני סטיקים של 4GB כל אחד יכולים להתווסף לזכרונות קיימים בתצורת 2X2GB בלי ליצור איזשהם בעיות אי תאימות/מסכים כחולים, אם התדר, התזמונים והיצרניות שונים בין הזכרונות הקיימים לזכרונות שמתווספים? מדובר על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Detail שיש לו 6 סלוטים והמטרה היא להגיע ל12GB זיכרון.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  17. שלום, איזה מעבד PENTIUM משתווה בביצועים למעבד מסוג CENTRINO 1.5GHZ? (שני המעבדים במחשב נייד) תודה רבה מראש.

18. Started by lidor578,

הראשון: INTEL DOUL 2 CORE E6400 1066 FSB או: AMD AM2 64 DOUL CORE 5200?+ אני גיימר אני חייב מעבד חזק! תשובה מהירה בבקשה!

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by Sepsis,

אהלן, קונה מחשב בימים הקרובים אשר ישמש בעיקר לגיימינג, הרצת מכונות וירטואליות וכמחשב בייתי. התוכנית המקורית שלי הייתה לקחת את ה-640 ב-544 ש"ח. היום ראיתי ש-RSM קיבלו סטוק של 720BE במחיר של 559 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לקחת את הסיכון עם ה-720BE בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית? או שעדיף ללכת עם ראש שקט על ה-640? האם הפרש הביצועים בינהם (במידה ובכלל קיים) עבור השימושים שלי מצדיק את הסיכון בירידה ל-X3? במידה ואכן מומלץ לקחת את הסיכון עם ה-720BE, האם הלוח GA-MA78LMT-US2H יאפשר את פתיחת הליבה הרביעית וביצוע OC? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  20. שלום! יש לי 4 תושבות לזיכרון על הלוח אם. כרגע עם קיט של 1GB (2X512) 667 GHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון. האם אני יכולה להשתמש בנוסף למה שיש לי כרגע בכרטיסי זיכרון של 800MHZ? לא תהיה "התנגשות" ביניהם? תודה

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by Black_Citadel,

שמתי לב שתמיד שמוכרים athlon 64 3000+ venice tray אז כותבים BW-E6... אני משער שזה הסטפינג, למרות שאין לי מושג מה זה אומר אשמח אם מישהו יסביר לי והBW-E6 יותר טוב מהרגיל ?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  22. יש לי מחשב נייח שאני רוצה לשדרג כדי לא להשקיע יותר מדי כסף ובעתיד אולי לקנות חדש. לוח האם שלו זה - Gigabyte 965p ds3 מעבד core 2 due e6600 intel זיכרון כרגע 2 gb 667mhz דיסק קשיח 320GB עכשיו חשבתי לשדרג רק את הזיכרונות, אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות זכרונות יותר מהירים 800mhz זה המקסימום שהלוח אם תומך, וגם להוסף אותם לקיימים כדי שיהיה יותר זיכרון בכללי. מה אתם ממליצים? לקנות 4 GB 800mhz זכרונות חדשים ולהחליף לגמרי את הקיים או להוסיף 2 GB לקיים כדי שהמחשב יוכל להריץ ברקע הרבה טאבים (ככה אני רגיל לגלוש)? תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  23. Started by joniar,

אבא שלי קנה מערכת מחשב הכוללת מעבד -E7300 לוח של INTEL עם כרטיס מסך מובנה- 2GB RAM 250GB קשיח מארז+ספק דיי מעפנים אבל מספיקים בשבילו {הוא קנה בשביל החברה שלו {חברה לGPS} וכל זה ב-1300 שקל {היה/יש מיבצע אצל מי שהוא קונה} השאלה היא כמו בכותרת איך הלוחות של INTEL?? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by com,

אהלן. במקרה נפל לידי מחשב ישן שאני רוצה להשמיש וכנראה לתרום לאנשהוא. העברתי את כל המחשב למארז אחר. עכשיו אני לא זוכר\יודע איפה מתחברים החיבורים לכפתורים במארז (כפתור הפעלה, כפתור לריסטרט, והלדים) ניסתי לבדוק במנואל של הלוח אבל ניסיתי לעבור על כולו ולא ראיתי שום תרשים של איפה על הלוח נמצאים כל החיבורים האלו. משהו יכול לעזור?

25. שמעו ..... קניתי תמחשב הזה לפני 4 חודשים : Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB 7200/133 (8MB)SATA ועשיתי למעבד מ 2000MHZ ל 2300.. עכשיו זה גם העלה לזיכרון את ה MHZ מן הסתם. אני רוצה מאוד להוסיף תזיכרון שבKSP . שעולה 240 שקל (?512MB A-DATA /VT?) רציתי לדעת מה יקרה ל512 שיש לי עכשיו עם ה OC ? כי אני מוסיף עוד וזה עושה את זה בכלל 1024 ..! ואם ה OC מתערבב ביחד עם הזיכרון החדש, ושקניתי תזיכרון הוא היה בלי ה VT הזה.אז ככה שאין לי מושג מה לעשות :\ תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים