מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה המלצה לזכרונות 2GB הזכרונות של קינגסטון נראה לי שהם טובים
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
או שה- P35 זאת ערכת השבבים היחידה ששווה לקנות עכשיו (והיא של אינטל, לא תומכת SLI כן ?)
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: לוח אם: ga-965p-s3 מעבד: pentium D 2.8 זכרון: שני כרטיסים kingston 512mb 667mhz עם מארז זול של פוקסקון (TLA397 לדעתי) עם ספק 350W של FSP השימושים הם בעיקר ישומים משרדיים (ללא משחקים וכבדים), וכנראה שגם תוכנות מתמטיות (מאטלב ודומיה). אני מעוניין להוסיף זיכרון, ועקב המחירים, אני מניח שזה זמן מצוין לכך. השתדלתי לקרוא היטב את ההיסטוריה של הפורום, והקישורים כך שאני מבקש בעיקר אישור\הע(א)רות למסקנות שלי. בהתחלה חשבתי לקנות כרטיס בודד של 2 ג"ב (שזה המקסימום שסלוט אחד בלוח אם סוחב) אבל הבנתי שלא מוכרים אותם בבודדים, שהם נורא יקרים, ושבלי הדואל צאנל זה איטי בצורה משמעותית. הרעיון כרגע הוא לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אחד, במהירות 800. ואולי תוך כדי, להפטר מהכרטיסים הקט…
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של 9 GIGABYTE K8N ULTRA שני סטיקים של זכרון CORSAIR 512 CL2.5 PC3200 מעבד AMD ATHLON 64 3000 אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה זכרון, אתם ממליצים לקנות סטיקים חדשים או לשדרג את אלו ונניח במקרה של שדרוג כדאי לקנות עוד CORSAIR אותו דבר ? או שאפשר וכדאי לשלב חברות וסוגים שונים ובמקרה של קנייה חדשה מה אתם ממליצים לקנות ? ראיתי בזאפ שהמחירים לא בשמיים אבל בוא נגיד עד 600 שקל ככה ? תודה רבה ארז
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה חברות הם נקראות חברות איכותיות? (סתם אני רוצה לדעת לא כי אני צריך לקנות) כאילו תגידו לי את השמות D: תודה!
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, בהתחלה הוא חשב לקנות e4500, אח"כ הוא החליט ללכת על e6750, ועכשיו הוא בכלל חושב ללכת על ה- q6600 התקציב שלו די גמיש, בעיקרון 5000, והוא לגיימינג הוא לא יודע על מה ללכת ואני כבר לא סגור על מה להמליץ לו בעיקרון הוא מעדיף לחסוך, ואני מנסה להסביר לו שה- 4500 יספק אותו, השאלה אם שווה להשקיע ב- 6750, כי ההפרש זה משהו כמו 300 ש"ח הוא עומד לקנות את המחשב עם 8800gt, והבנתי שה- 4500 יהווה צוואר בקבוק קטן, אבל לא משהו רציני שאי אפשר לפתור ב- OC, הוא ככל הנראה יקנה לוח די טוב ל-OC של gigabyte, וזכרונות value ddr2800mhz, אז אני מניח שאפשר לעשות OC מספק ובכל מקרה הביצועים גם בסטוק יספיקו למשחקים השאלה כמה באמת שווה להשקיע ב-quad שהתקציב גם ככה די גבולי, אני …
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אז יש לי את המעבד, ויש לי זיכרונות של 4-4-4-12 מבית Corsair. (מארה"ב, חסך לי בערך 1000 שקל בקנייה משם מאשר בארץ) אני צריך לוח בגבול ה700 שקל שיידע לנצל את זה בצורה טובה, וגם ייתן יכולות אוברקלוק טובות. אני בעיקר מכוון לכיוון הלוחות של Gigabyte, יש את הP35-DS3 ואת הP35-DS3L (שאגב, הDS3 נראה אוברקלוקר יותר חזק וגם נותן לי רייד) אבל, מכיוון שאני לא מתכנן על להחליף מעבד בקרוב או לקנות DDR3, אולי עדיף ללכת על N650SLI-DS4 שמבחינת ביצועים ואוברקלוק הוא אחד הלוחות החזקים בשוק ... אבל החיסרון שלו הוא שהוא תומך עד זיכרונות של 800 ולא עד 1033 כמו מבוססי הP35 אני באמת לא סגור על שום דבר, ואני רוצה לקחת את הלוח שייתן מקסימום ביצועים ומקסימום אוברקלוק עם המעבד והזיכרונות הללו בגבול ה70…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין להרכיב מחשב HTPC אני מתקשה בבחירת לוח אם,כרטיס מסך ומעבד רוב השימוש במחשב יהיה לסרטים וגם קצת משחקים אני ישתמש במארז http://www.amexdigital.com/505bdr_frontb-s.gif המארז הוא Low Profile ומפה מתחילה הבעיה שלי המחשב ישמש למשחקים ובגלל זה קשה לי למצוא לוח אם עם כטיס מסך מתאים או כרטיס מסך Low Profile אשמח אם תמליצו לי על לוח אם , מעבד מתאים , אם צריך אז כרטיס מסך Low Profile תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש המלצות ללוח אם שיעמוד בתנאים האילו : 1.הרחבה עד 8 גיגה זכרון 2. כרטיס מסך ONBOARD 3. תמיכה באפשרות שדרוג עתידית לארבע ליבות 4. Gigabit LAN ושהמחיר יהיה עד 800 ש"ח OC לא משחק תפקיד בחיפוש !!!
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב אז כמו שאמרתי יש לי twinmos ddr2 1G 667MHz ואני מעוניין לקנות עוד אחד מSKYPC הם יעבדו ביחד בדואל צ'נל? או שצריך בשביל זה סט של 2 זיכרונות? זה המידע על הזיכרון שלי וזה מה שאני רוצה לקנות...הם יתאימו? http://www.skypc.co.il/pl_product~TMOS1GBDDR2-667~15~0.htm
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לשאול אתכם מספר שאלות בקשר למעבד + לוח אם שאני עומד לקנות בחודשיים הקרובים. המפרט שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ (של אינטל) , 2GB RAM (חברת Kingstone , זה DDR עם 400MHZ) וכרטיס מסך X1950PRO 512MB AGP8X ורציתי לקנות מעבד + לוח אם חדשים שיתאימו לכרטיס מסך והזכרונות , אז מצאתי 2 לוחות אם ורציתי לשאול אתכם מה כדאי מבין שניהם כי אני קונה את המעבד Quad 2 Core Q6600 (בערך ב1050 ש"ח ממור לוי עם הנחה) , אז הנה הלוחות אם: זה הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713 וזה השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140 ובקשר למעבד, זה המעבד בעקרון (ה Q6600) , האם המחשב ישופר ויעלה לי את ה FPS בהרבה (ואני מדבר על שינוי ניכר כי שמתי לב שזה העלה לי את הביצועים מן הסתם עם הכרטיס מסך …
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ומתלבט בין המעבדים מצד אחד, ל E6750 יש 4 מגה קאש ו 1333FBS אבל לא הכי מתאים ל OC מצד שני, ה E4XXX יכול לעשות OC ולעבור את E6750 בקלות, אבל יש לו רק 2מגה קאש ו800FBS השאלות הן.. - לסרטי HD, הקאש ו FBS חשובים? - איזה E4XXX עדיף, 4500 או 4300? (קראתי איפשהו ש 4300 יותר טוב ל OC) - איזה קירור הכי מומלץ? המעבד ישב על לוח אם של ג'יגהביית P35 DS3R עם זכרונות OCZ 1GBx2 800Mhz 4-4-4-15
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הקנייה היא יותר של מחשב כולו מאשר רק של המעבד אבל זה לא מה שמשנה כרגע ... כמו שכולכם בטח כבר יודעים אינטל מוציאים בקרוב את הסדרת מעבדים החדשה... מה שאומר שהסדרה תוזיל את המחירים של המעבדים הישנים... השאלה היא מתי יוצאת הסדרה החדשה... יש כאלה שאומרים עוד שבועיים ויש כאלה שאומרים ב2008... השאלה שלי היא האם כדי לחכות עם הקנייה כדי להשיג אולי משהו יותר טוב באותו מחיר של מעבד נוכחי או אפילו לקנות מעבד נוכחי בפחות כסף ובכך לחסוך? מתי מתוכננת ההשקה של המעבדים? והאם זה באמת יוזיל משמעותית את הסדרה הנוכחית? תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב ואמרו לנו שהזכרונות של OCZ יותר טובים משל KINGSTON [רמה אחת מעל, כך אמרו לנו] הייתי רוצה לדעת מי יותר טוב , איזה חברה יותר טובה ? [כדי להיות בטוח] תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הזכרון Team DDR2 800Mhz CL5(174 ש"ח) http://skypc.co.il/pl_product~TVDD1024M800C5~15~0.htm לבין G.Skill 2048 800 Mhz CL5(406 ש"ח) http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm כמובן, שה-G.Skill הוא 2048 וה-Team הוא 1024. אך רכישה של 2 זכרונות של Team 1024 יוצאת 348 ש"ח לעומת 406 ש"ח של G.Skill. האם קיים הבדל? האם זכרון 800Mhz באמת הכרחי?(לא למטרות OC). תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם A7V880 ובו 4 סלוטים לזכרון, DIMM A1, DIMM A2, DIMM B1, DIMM B2 - כאשר A1 ו-B1 באותו צבע, וכן A2 ו-B2. שאלתי היא כיצד כדאי למקם שני כרטיסי זכרון זהים של 256MB ? ושאלה נוספת - האם ניתן להתקין DDR 400MHz בלוח אם התומך ב-333MHz בלבד? (המוכר בחנות אמר שאי אפשר) תודה.
-
- 5 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם [שמתאים לQuad-core] שתומך בSLI ל8800 GT החדש לפי מה שהבנתי ה8800GT צריך PCI-E x16.. מצאתי לוחות שיש להם 2 PCI-E x16 אבל לא כתוב כלום על SLI אז אני לא יודע..
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, חשבתי לשים 4GB זכרון RAM. מישהו אמר לי שמערכת Vista 32BIT תזהה עד 3.97GB זכרון, מישהו אחר אמר שרק 3GB זכרון. כמה זכרון באמת נתמך במערכת 32BIT והאם יש דרך לגרום לזה לזהות אותו בכל זאת? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא GA-81945GZME-RH קבלו תמונה http://www.pconline.com.cn/market/tw/ztbd/0609/pic/0906_10kdiy_3.jpg [move]השאלה[/move] האם יש לי רק שני חריצים בהם אני יכול להכניס זכרון ראם??? [move]שאלה שנייה[/move] איך אני יכול לדעת אם הם רצים על דואל צ'אנל :s05: תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אצלי הוא רץ איזה 3 שעות ורשם שלא מצא טעויות יכול להיות שזה זמן קצר מידי ??
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Celeron D 320 עם זיכרון 256MB. החלפתי ל 1GB (הוצאתי את ה 256MB הישן ושמתי במקומו את ה 1G), אבל המחשב עדיין מזהה לי 256MB זיכרון (גם דרך EVEREST וגם דרך המחשב שלי->מאפיינים). המליצו לי להיכנס ל BIOS ולשנות שם את ההגדרות, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה צריך לשנות ב BIOS (בשאיפה בלי להרוס את המחשב ) ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כנראה סתם כי אין לי מושג מהחיים שלי. יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-M55-SLI-M4. זיכרון 2x512, והסטיקים יושבים בשני חריצים באותו צבע (מתוך 4). סדקתי בחוברת של לוח האם ורשום שם שבמקרה של שני סטיקים צריך לדחוף אותם לשני חריצים באותו צבע. ולמרות זאת כשהמחשב עולה רשום 1024MB Single Channel. מה אני מפספס?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, הלך לי לוח אם כנראה. מה שנשאר זה תשתית למחשב עם P4 2.4, כרטיס AGP NV6800, וכל השאר פרט ללוח (אולי גם המעבד). אשמח לרעיון במינימום הכספי האפשרי על מנת להישאר עם רוב המחשב ורק להחליף לוח שיתאים לכרטיס ה- AGP שלי. (מארז וספק גנריים) משתמש קצת במשחקים וכל השאר OFFICE, אינטרנט, וכו' (יעבור לבן שלי עוד כמה חודשים לאחר שאקנה חדש)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שני המעבדי הם כמובן מעבדים למחשבים ניידים. ידוע לי שה T7300 הוא מעבד סנטה רוזה, אך לגבי ה T7250 לא ידוע לי דבר. אם כן מי מבין השניים חזק יותר? תודה מראש יגאל
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ועברתי קצת על המלצות שלכם למפרטי מחשב שמתי לב שלוחות אינטל לא מומלצים ע"י חברי הפורום והמנהלים בכלל האם יש סיבה לכך מלבד זה שהם מגיעים בשקית מחורבנת ולא בקופסה עם באנדל מינימלי סיבה נוספת שחשבתי עליה אולי זה העניין שלא ניתן לבצע עליהם OC אשמח לתגובות תודה
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-