מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרון מסוג ocz 1GB 667. השאלה שאלה היא האם ניתן להוסיף זכרון של חברה אחרת ומהירות אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הי רציתי לשאול האם הלוח הזה : GA-P35-S3L בסדר, ומה ההבדל בינו לבין GA-P35-DS3L????? כי ה-S3L יותר זול, ואני לא מבין למה. בדקתי באתר שלהם וזה נראה בדיוק אותו דבר!!!1 אפשר לקחת את הS3L???..
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
Asus Striker Nforce 680i SLI LGA 775 ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום לכולם רק לציין שהפורום והאנשים שבו מצויינים ועכשיו לשאלה ... יש לי לוח אם מסוג : asus p4s800 acpi bios revision 1007 שאלתי היא כזאת... האם אני יכול לקנות כרטיס מסך pcie כלומר לא agp ולהרכיב אותו עליו או זה בלתי אפשרי וחבל על הזמן (אני מדבר על כרטיסים כמו 8500gt במקום מה שיש לי עכשיו readon 9600se)? תודה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב מכיוון שיש כזה אשכול בפורום אמצעי אכסון, אז פתחתי אחד פה אז כמה GB יש לכם במחשב? לי יש 3GB.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב עכשיו אני רואה שיש נתון אחד שאני לא יודע מה הוא אומר CL יש CL3 וCL2.5 מה זה בכלל ואך אני יודע מה יש לי במחשב???
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-בתוך משפחת כפולי הליבה של אינטל מה ההבדל בין המעבדים חוץ מהתדר הבסיסי? -מה ההבדל בין Q6600 לבין QX6700 או QX6850 חוץ מזה שלמעבדי האקסטרים יש מכפלה פתוח ותדר בסיסי גבוה יותר? -מה ההבדל בין QX6700 לבין QX6850 חוץ מתדר בסיסי גבוה יותר? -ראיתי הרבה פעמים שכותבים Q6700, האם הוא מעבד מרובע ליבה רגיל או שבעצם מתכוונים ל-QX6700? תודה וסליחה על הבילבול שכל.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי: מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524 לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4 דיסק קשיח: 160GB ספק כוח: HEC 400W TRT עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי { את כל השילוש "הקדוש" } לפי מה שכתוב אני מבין שבעוד חודשיים שלוש יוצאים מעבדים חדשים... אז אני שוקל בנתיים להמתין אבל בכל זאת שאלתי היא כזאת האם קיים כיום לוח אם שתומך ב DDR3 { הן למעבדי אינטל והן לAMD } ?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום! הדרישות של CRYSIS, דורשות מהירות מעבד 2.8GHZ. ועם נגיד אני יקנה מעבד 2.6GHZ C2D, אז המשחק יעבוד אצלי? ונגיד יש לי מעבד שתי ליבות, מה ההבדל בין שתי ליבות לבין ליבה? שתי ליבות זאת אומרת שבכול ליבה זה 2.6GHZ?
-
- 14 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את AMD 6000+ ורשם cpu speed :3000 מה זה אומר שרשום ככה? שכל אחד מהליבות הוא 3000 או ביחד? תודה לעונים על שאלה בורותית
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אנשים דיי חיפשתי באתר ולא ממש מצאתי מה ההבדלים בטכנולוגיות בין 65 ל- 90 ננ"מ במעבדי AMD. ראשית, מבחינתי המטרה היא מעבד ל- HTPC ונדמה לי שקראתי איפשהו ש- 65 עדיפים ל- HTPC היות ופולטים פחות חום. מצד שני משהו אמר לי שיש לו 5200 (90 נ"מ) וגם ב- 100% לאורך זמן הוא לא עובר את ה- C50. אני תוהה האם כדאי להוסיף את הכסף ולקנות את ה- 5200 המבוסס על טכנולוגיית 90 NM(תקנו אותי אבל נדמה לי שיותר ישנה).. האם היא פחות טובה? האם בגלל ההבדל הטכנולוגי ה- 5200 צורך יותר אנרגיה ולכן פחות חסכוני. האם שווה להוסיף את הכסף בשביל לקבל את המעבד החזק יותר (בכמה בכלל הוא יותר חזק?) או שאולי זה בכלל לא משנה או אף ושכרי יצא בהפסדי.. בכל מקרה נדמה לי שלא יזיק לארכיון הפורום הסבר על ההבדלים בין…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקלתי בסדרה הזו במקרה ורציתי לדעת פרטים עליה שמעתי שיש להם 8 ליבות ומיהוריות מדהימות רציתי לדעת אם זה נכון ולמה הם משמשים וכל הפרטים עליהם אשמח לתשובה Intel Xeon
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי לוח אם של MSI דגם COMBO 915P הגירסה הראשונה ויש לי זכרון של 2X256 DDR 1 והלוח תומך עד 2 גיגה זיכרון או לDDR1 או לDDR 2 באתר של החברה זה אומר הזכרונות תומכים עד 533 DDR 2 ומלעלה ועכשיו לשאלה אם אני אשים שני גיגה זיכרון של DDR 2 של תדר 667 האם זה יעבוד ? על תדר העבודה הנ"ל ? או שמא ישאר על ה 533 ? או שאולי זה בכלל לא יעבוד עם 2 גיגה זכרון למרות שבאתר של MSI זה אומר שזה מגיע עד 1 גיגה ? ASHER
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2900PRO של חברת ATI,אני יכול לבצע SLI עם הכרטיס 8800GT של חברת NVIDIA? (ATI 2900PRO + NVIDIA 8800GT) בקיצור השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות SLI עם כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך של NVIDIA? ,usv
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום באינטרנט יש הרבה זכרונות "לא תקניים", כדוגמה 4-4-4-18, או 5-4-5-12, וכד'. כיצד זה ישפיע על ביצועי המערכת לעומת זכרונות תקניים? האם יש הבדל בכלל? אישית אני תמיד בעד הזכרונות התקניים, אבל אולי אני טועה - קצת הסברים יעזרו. תודה, עידן.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 זכרונות. אבל יש משהו מוזר ,הזכרון שאמור להיות טוב יותר זול יותר- זה לא הגיוני. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=62 הזכרון הזה cl4 עולה 556. ואותו הזכרון בדיוק רק cl3 עולה 512 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=838 האם יש איזשהו באג או משהו שכדאי להיזהר בזכרון עם cl3 ? חוץ מזה, האם אלו זכרונות טובים בכלל?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הנה העסק, המחשב לא למטרות משחקים כעקרון, במחשב הקודם שקניתי מצאתי את עצמי עם 7800GTX (בזמנו הכי חזק) כשסיימתי רק את האלף לייף ופיר, ומתייאש מכל משחק אחר.לכן לא טרחתי לשדרג כרטיס מסך למחשב החדש, יש מצב שבעתיד אשדרג, אם אני אכנס לעסק יותר חזק. את האלף לייפים למיניהם זה סוחב, לא 60 עם פילטרים מלאים וHDR, אבל סביר בהחלט. קניתי אותו בעיקר בשביל אפליקציות מותאמות למרובעי ליבה, אחד העיקריים: Cubase sx3, תוכנת הפקה מותאמת טוב. בנתיים אני עם ווינדוס ,XP בגלל פוביות ש2 גיגה ראם לא יסחבו ויסטה, ופוביות דרייברים, באגים וקריסות עם ויסטה. די מוצדקות. אני תמיד חושב לעצמי אם חוץ מבתוכנות שמותאמות למרובעי ליבה (AKA, קיובייס, ווינראר, מקודדים, משחקים) אני יוצא עם רווח כלשהו מהמעבד. ביצוע…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
השאלה היא האם הוא תומך במעבד q6600 g0? ועוד שאלה קטנה שלא כ"כ קשורה לפורום הזה אבל חבל לי סתם לפתוח דיון אחר בפורום ספקים....האם liberty 500 יכול להריץ בכל העוצמה את המעבד הנ"ל + geforce 8800gt??? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, intel 630 או e2140 ? למשחקים ועריכת וידאו חובבנית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הקנייה היא יותר של מחשב כולו מאשר רק של המעבד אבל זה לא מה שמשנה כרגע ... כמו שכולכם בטח כבר יודעים אינטל מוציאים בקרוב את הסדרת מעבדים החדשה... מה שאומר שהסדרה תוזיל את המחירים של המעבדים הישנים... השאלה היא מתי יוצאת הסדרה החדשה... יש כאלה שאומרים עוד שבועיים ויש כאלה שאומרים ב2008... השאלה שלי היא האם כדי לחכות עם הקנייה כדי להשיג אולי משהו יותר טוב באותו מחיר של מעבד נוכחי או אפילו לקנות מעבד נוכחי בפחות כסף ובכך לחסוך? מתי מתוכננת ההשקה של המעבדים? והאם זה באמת יוזיל משמעותית את הסדרה הנוכחית? תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מעבדים יצאו ב12 לנובמבר, וכמה הם יעלו? במקור אחד כתוב שמעבד הדגל QX9650 יעלה 999 דולר. במקור שני כתוב 200 דולר. במקור אחד כתוב שרק מעבד הדגל יצא ב12 במקור אחר כתוב שכמה מעבדים יצאו ב12. מישהו יכול לעשות לי סדר במוח?!
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
AMD Phenom 9600 2.3GHz Quad Core 4MB Processor $319.99 AMD Phenom 9500 2.2GHz Quad Core 4MB Processor $279.99 Phenom X4 9700 at 2.4GHz to cost $329.99 קישור- http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4021&Itemid=1]http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4021&Itemid=1
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראית בכמה מקומות וגם באתר של אינטל שהלוח הנ"ל מגיע ללא חיבור לפלופי. ומצד שני גם באתר של אינטל וגם כאן http://xtreview.com/review215.htm ובעוד מקומות, ניתן לראות שהלוח מגיע עם דיסקט ל- RAID, וא"כ מדוע הדיסקט בא אם אפשר לעבוד איתו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-