עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zoriza,

יש לי זכרון מסוג ocz 1GB 667. השאלה שאלה היא האם ניתן להוסיף זכרון של חברה אחרת ומהירות אחרת ?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  2. שלום רב, אני עכשיו מרכיב לי מערכת מחשב שתהיה מבוססת על מעבד Q6600 ועל לוח X38 ASUS P5E שנרכשו כבר. אני מחפש זיכרונות איכותיים של DDR2 800 או DDR2 1066 בנפחים של עד 4GB. השימושים שלי במחשב הם עיבוד תמונה בפוטושופ ו Lightroom ומשחקי 3D כגון COD4. את המעבד ואת הזיכרונות אני מתכוון להמהיר קצת, אז יציבות ואמינות של הזיכרונות זה משהו שמאד יהיה חשוב לי ואהיה מוכן להשקיע עוד כסף בשביל לקבל את זה. מצאתי ברשת כמה זיכרונות שאולי יתאימו לי והייתי רוצה לקבל חוות דעה והמלצות לגביהם. מנעה מחשבים זיכרונות Gskill G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9219 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 http…

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by dbbd,

אני בונה לי מחשב חדש, ומתלבט בעיקר לגבי לוח האם השימוש במחשב מאוד מגוון, הכל ממשחקים (מתכנן על 8800GT) עריכת וידאו, אודיו, משרדי (OFFICE). לפעמים אני גם מתעסק בOVER CLOCKING המחשב יריץ VISTA ויכלול: 2GB RAM 800FSB כנראה OCZ PLATINUM 80GB BARRACUDA כדיסק מערכת WS5000AAKS 500GB כדיסק נתונים ללוח האם אני מקציב כ700 שח אני מעדיף P35 CHIPSET על NVIDIA 680I SLI בעיקר בגלל המחיר אני מתלבט בין ASUS P5KR ל GIGABYTE GA-P35-S3 אבל מוכן לשמוע עוד הצעות, הכוונה וכו לגבי המעבד אני עדיין מתלבט, אבל נוטה לכיוון E6750 בגלל הFSB 1333 שמתאים לP35 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by ssib,

היי אנשים דיי חיפשתי באתר ולא ממש מצאתי מה ההבדלים בטכנולוגיות בין 65 ל- 90 ננ"מ במעבדי AMD. ראשית, מבחינתי המטרה היא מעבד ל- HTPC ונדמה לי שקראתי איפשהו ש- 65 עדיפים ל- HTPC היות ופולטים פחות חום. מצד שני משהו אמר לי שיש לו 5200 (90 נ"מ) וגם ב- 100% לאורך זמן הוא לא עובר את ה- C50. אני תוהה האם כדאי להוסיף את הכסף ולקנות את ה- 5200 המבוסס על טכנולוגיית 90 NM(תקנו אותי אבל נדמה לי שיותר ישנה).. האם היא פחות טובה? האם בגלל ההבדל הטכנולוגי ה- 5200 צורך יותר אנרגיה ולכן פחות חסכוני. האם שווה להוסיף את הכסף בשביל לקבל את המעבד החזק יותר (בכמה בכלל הוא יותר חזק?) או שאולי זה בכלל לא משנה או אף ושכרי יצא בהפסדי.. בכל מקרה נדמה לי שלא יזיק לארכיון הפורום הסבר על ההבדלים בין…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by EzX1,

Asus Striker Nforce 680i SLI LGA 775 ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  6. Started by exquisite,

I can`t find where i can change the command rate from 2T to 1T HELP! :\

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by amni2,

שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי בעצמי לפני 4 שנים. יש לי לוח אם P4P800 של Asus ומעבד Pentium 4 2.4 Mhz מתאים. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות, ואני בטוח שהבעיה היא בלוח-אם. אני חושב לקנות מארז ולוח אם חדש, ולהעביר את כל שאר הרכיבים (כוננים, זכרונות, מעבד) ללוח אם החדש. השאלה שלי - האם זה מסוכן להוציא מעבד מלוח אם אחד ולהעביר אותו ללוח אם אחר? למשל, האם יש סכנה שהקירור של המעבד לא יעבוד כמו שצריך אחרי המעבר? שמעתי משהו על דבק תרמי - זה קשור? האם יש דברים מיוחדים שצריך לעשות כשמעבירים מעבד ללוח אם חדש? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by alonbezz,

שלום! אני מעוניין במחשב ביתי לצפיה בוידאו. אני מתכוון לקנות Q6600, נאמר לי שבינואר יצא ממשיך דרכו הQ9930 (או משהו כזה), באותו המחיר ובצריכת הספק נמוכה יותר. האם זה נכון? האם שווה לחכות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן: תמיד הלוחות של אינטל באים עם דגמים. ומצד שני יש להם גם כינויים. חיפשתי הרבה פעמים באתר של אינטל ולא ראיתי אף פעם שום כינוי לאף אחד מהלוחות של אינטל אלא רק את הדגמים. מה שרציתי לשאול זה, מאיפה יש את הכינויים האלה ומאיפה השמות האלה כי באתר של אינטל לא כתוב את זה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 397 צפיות
  10. Started by asaf556,

לפני כמה ימים נתקלתי בסדרה הזו במקרה ורציתי לדעת פרטים עליה שמעתי שיש להם 8 ליבות ומיהוריות מדהימות רציתי לדעת אם זה נכון ולמה הם משמשים וכל הפרטים עליהם אשמח לתשובה Intel Xeon

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by eladsh,

יש לי עכשיו 2900PRO של חברת ATI,אני יכול לבצע SLI עם הכרטיס 8800GT של חברת NVIDIA? (ATI 2900PRO + NVIDIA 8800GT) בקיצור השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות SLI עם כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך של NVIDIA? ,usv

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  12. Started by udi,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי { את כל השילוש "הקדוש" } לפי מה שכתוב אני מבין שבעוד חודשיים שלוש יוצאים מעבדים חדשים... אז אני שוקל בנתיים להמתין אבל בכל זאת שאלתי היא כזאת האם קיים כיום לוח אם שתומך ב DDR3 { הן למעבדי אינטל והן לAMD } ?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by alex125,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב עכשיו אני רואה שיש נתון אחד שאני לא יודע מה הוא אומר CL יש CL3 וCL2.5 מה זה בכלל ואך אני יודע מה יש לי במחשב???

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. הנה העסק, המחשב לא למטרות משחקים כעקרון, במחשב הקודם שקניתי מצאתי את עצמי עם 7800GTX (בזמנו הכי חזק) כשסיימתי רק את האלף לייף ופיר, ומתייאש מכל משחק אחר.לכן לא טרחתי לשדרג כרטיס מסך למחשב החדש, יש מצב שבעתיד אשדרג, אם אני אכנס לעסק יותר חזק. את האלף לייפים למיניהם זה סוחב, לא 60 עם פילטרים מלאים וHDR, אבל סביר בהחלט. קניתי אותו בעיקר בשביל אפליקציות מותאמות למרובעי ליבה, אחד העיקריים: Cubase sx3, תוכנת הפקה מותאמת טוב. בנתיים אני עם ווינדוס ,XP בגלל פוביות ש2 גיגה ראם לא יסחבו ויסטה, ופוביות דרייברים, באגים וקריסות עם ויסטה. די מוצדקות. אני תמיד חושב לעצמי אם חוץ מבתוכנות שמותאמות למרובעי ליבה (AKA, קיובייס, ווינראר, מקודדים, משחקים) אני יוצא עם רווח כלשהו מהמעבד. ביצוע…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by ASHER 6800,

ערב טוב יש לי לוח אם של MSI דגם COMBO 915P הגירסה הראשונה ויש לי זכרון של 2X256 DDR 1 והלוח תומך עד 2 גיגה זיכרון או לDDR1 או לDDR 2 באתר של החברה זה אומר הזכרונות תומכים עד 533 DDR 2 ומלעלה ועכשיו לשאלה אם אני אשים שני גיגה זיכרון של DDR 2 של תדר 667 האם זה יעבוד ? על תדר העבודה הנ"ל ? או שמא ישאר על ה 533 ? או שאולי זה בכלל לא יעבוד עם 2 גיגה זכרון למרות שבאתר של MSI זה אומר שזה מגיע עד 1 גיגה ? ASHER

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. -בתוך משפחת כפולי הליבה של אינטל מה ההבדל בין המעבדים חוץ מהתדר הבסיסי? -מה ההבדל בין Q6600 לבין QX6700 או QX6850 חוץ מזה שלמעבדי האקסטרים יש מכפלה פתוח ותדר בסיסי גבוה יותר? -מה ההבדל בין QX6700 לבין QX6850 חוץ מתדר בסיסי גבוה יותר? -ראיתי הרבה פעמים שכותבים Q6700, האם הוא מעבד מרובע ליבה רגיל או שבעצם מתכוונים ל-QX6700? תודה וסליחה על הבילבול שכל.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  17. מחפש לוח אמ לגיימינג ולאובר קלוק עד 1K רייד - בהחלט תוספת שמתקלת בברכה fw- לא נחוץ כרגע אבל אם יש אז גם מתקל בברכה שיכיל כמה שיותר פיצ'רים העדפה טבעית לאסוס [יש סיבה מיוחדת שלא? ] הולך להתחבר q6600 2*1G 800mhz xms 250g *2 8800gt בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור

• 43 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. השאלה היא האם הוא תומך במעבד q6600 g0? ועוד שאלה קטנה שלא כ"כ קשורה לפורום הזה אבל חבל לי סתם לפתוח דיון אחר בפורום ספקים....האם liberty 500 יכול להריץ בכל העוצמה את המעבד הנ"ל + geforce 8800gt??? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by motogt,

אני מתלבט בין 2 זכרונות. אבל יש משהו מוזר ,הזכרון שאמור להיות טוב יותר זול יותר- זה לא הגיוני. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=62 הזכרון הזה cl4 עולה 556. ואותו הזכרון בדיוק רק cl3 עולה 512 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=838 האם יש איזשהו באג או משהו שכדאי להיזהר בזכרון עם cl3 ? חוץ מזה, האם אלו זכרונות טובים בכלל?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by HydroIT,

שלום באינטרנט יש הרבה זכרונות "לא תקניים", כדוגמה 4-4-4-18, או 5-4-5-12, וכד'. כיצד זה ישפיע על ביצועי המערכת לעומת זכרונות תקניים? האם יש הבדל בכלל? אישית אני תמיד בעד הזכרונות התקניים, אבל אולי אני טועה - קצת הסברים יעזרו. תודה, עידן.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by SloOmPer,

יש לי: מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524 לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4 דיסק קשיח: 160GB ספק כוח: HEC 400W TRT עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?

• 4 תגובות
    • 436 צפיות
  22. Started by tamar,

http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3143&p=1

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by hal,

היי, intel 630 או e2140 ? למשחקים ועריכת וידאו חובבנית. תודה.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by poop,

שלום לכולם! ראית בכמה מקומות וגם באתר של אינטל שהלוח הנ"ל מגיע ללא חיבור לפלופי. ומצד שני גם באתר של אינטל וגם כאן http://xtreview.com/review215.htm ובעוד מקומות, ניתן לראות שהלוח מגיע עם דיסקט ל- RAID, וא"כ מדוע הדיסקט בא אם אפשר לעבוד איתו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by -LosNir-,

טוב מכיוון שיש כזה אשכול בפורום אמצעי אכסון, אז פתחתי אחד פה אז כמה GB יש לכם במחשב? לי יש 3GB.

דיונים חדשים בפורומים