עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MODI,

http://www.siz.co.il/up/0yhvz2yn2wwu.jpg מה קורה פה?!?!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by mb512,

שלום לכולם רציתי לדעת אם דבר כזה אפשרי לחבר שני מחשבים ביחד ואז ששניהם עובדים כמחשב אחד (ואז המחשב עובד מהר יותר??) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  3. Started by 114508534,

אם כן לינק יתקבל בברכה , יד שנייה נראה לי תמוהה לקנות למרות שיותר זול יד שניה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by RGod,

תהנו ... http://www.expreview.com/news/hard/2007-11-06/1194333585d6811_1.html

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by night-fire,

איזה זכרונות 1gb זולים אפשר לקחת ללוח הזה? הנה מפרט של הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65gv תודה

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  6. Started by tamiravigan,

מצאתי בSKYPC F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ# הוא טוב? או לקחת משהו אחר? חשוב שיהיה מSKYPC בלבד DDR2

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by alex125,

שומעים יש לי בעיה אני פתחתי את מחשב ואני וראה על זיכרון רשום digma ddr 400 256mb 32n8 שאני יכנס לתוכנה cpu-z רושם לי שיש לי 200MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה ועוד דבר יש לי מעבד 3.0GHZ אבל בתוכנה רשום לי 2992MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by alex125,

בכמה היתה מוכר את זיכרון זה digma ddr 400 256mb לחנות מחשבים???

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  9. שלום, ברשותנו מחשב עם זכרון Twinmos 512MB DDR400 CL 2.5 ואני מעוניין להרחיב אותו בעוד חצי ג'יגה. הבעיה היא שההבדל במחירים (עבור זכרונות של טווינמוס) הוא 200 שקל יותר עבור זכרון CL2.5 לעומת CL3. האם חובה לקנות זכרון עם CL2.5? או שאולי אפשר לקנות CL3? האם חשוב יותר לשמור על רכיב של אותו היצרן או שעדיף לקנות זכרון CL2.5 של יצרן אחר (Corsair, Kingston, OCZ)?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  10. Started by peripushkin,

קראתי פה בחדשות על נהלם שהוא יהיה "הדבר הגדול הבא מאז הפנטיום".. ורציתי לדעת מתי בערך הוא יושק? יש מידע? כי לא ממש הבנתי מהכתבה בחדשות שלכם.. כרגע יש לי פנטיום 4 3GHZ+ לוח אם ישן+9600XT ו1GB זיכרון וכל פעם אני משדרג מחשב פי 4 אז עכשיו אני מחכה לנהלם שאמור להיות 4 ליבות "אמיתי" ובינתיים אני סובל מדי פעם בסרטי ה720p שאני רואה.. אפשר ממישהו עזרה איך אני פותר את הבעיה הזאת?? לחכות לנהלם? או לקנות בקרוב מחשב בבטחה?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by shlompis,

היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by ExTazy,

מה ההבדל בין 2 הלוחות הללו : 1) INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM 2) Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L האם הGIgaByte עדיף בהרבה ? האם הINTEL מתאים יותר למעבדי INTEL ? ומה המחירים שלהם בערך ? אני פשוט קונה מחשב עד יום ראשון ואני ממש מתלבט .. הציעו לי בחנות שהלוח של INTEL עדיף כי הלוח של Gigabyte מוחלש .. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  13. שלום לכולם! אז כהרגלי בקודש לפני שאני קונה מחשב אני מברר טוב טוב לגבי כל רכיב בשביל שתהיה לי מערכת אופטימלית (לא קונים מחשב כל יום). רציתי לדעת מהם ההבדלים בין P35 לבין X38, האם זה משהו שמשפר ביצועי מערכת באופן כללי או שיאריך את הלוח אם מבחינת תמיכה בתקנים חדשים יותר בעתיד. אם זה המקרה (תמיכה בתקנים עתידיים) אזי שזה לא חשוב לי בכלל, שכן אני קונה מערכת אחת לשנתיים בערך ואז מחליף את כולה, אני לא מאמין בשדרוגים. בכל אופן אשמח לקבל קצת מידע. תודה, נועם

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by TearecioNN-,

P35-DS3L P35C-DS3R

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  15. Started by exquisite,

I can`t find where i can change the command rate from 2T to 1T HELP! :\

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by alex125,

שלום לכולם וסליחה על זה שאני מזין לכם את מוח שאני שואל עוד פעם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב יש לי עכשיו במחשב זיכרון digma ddr 400 256mb 32n8 עכשיו אני רוצה לקנות 2*512 מגה יש לי כמה שאולות אז תעזור לי בבקשה הזיכרון שאני קונה יהיה DDR400 1. אם יש לי CL2.5 ואני קונה זיכרון עם CL3 זה יעשה לי בעיות? 2. אם אני קונה חברה אחרת לא DIGMA זה יעשה לי בעיות? 3.האם גודל של זיכרון שונה יעשה לי בעיות, לדוגמה יש לי 256 ואני קונה 512 זה יעשה בעיות??? תודה הרבה על עזרה שלכם ועוד פעם סליחה על זה שאני מזין לכם את מוח!!!!!

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  17. אני מנסה לשחק במשח הגולף של "Tiger Woods PGA TOUR 08" המשחק עולה יפה מעוד וגם רץ ממש טוב, ואז אחרי שעה או יותר קופץ לי מסך כחול ואומר לי שהיתה לי שגיעה רצינית במערכת ולכן המערכת נאלצה לסגור הכול ובלה בלה בלה.... אחרי זה בהסברים כתוב לי שיש לי בעייה עם ה"BIOS" שלי בקובץ הזה "igxpdx32.dll" עשיתי את כול העידכונים האפשריים ועדיין יש לי את השגיעה הזאת. האם יש פה מושיע ? שהולך לומר לי איך לפתור את הבעיה ? תודה רבה לכם על הזמן והעזרה נ.ב אני לא יודע כמה זה חשוב לפתרון הבעיה? אבל זה המפרט שלי: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Intel G33 BIOS for G33M-S2H

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  18. שלום לכולם, האם מדובר בDIMM'S שנדפקו? כול הזכרונות תקינים, וגם כאשר ניסיתי זיכרונות אחרים זה לא עבד.. בבקשה עזרה.. תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  19. שלום רב, אני עכשיו מרכיב לי מערכת מחשב שתהיה מבוססת על מעבד Q6600 ועל לוח X38 ASUS P5E שנרכשו כבר. אני מחפש זיכרונות איכותיים של DDR2 800 או DDR2 1066 בנפחים של עד 4GB. השימושים שלי במחשב הם עיבוד תמונה בפוטושופ ו Lightroom ומשחקי 3D כגון COD4. את המעבד ואת הזיכרונות אני מתכוון להמהיר קצת, אז יציבות ואמינות של הזיכרונות זה משהו שמאד יהיה חשוב לי ואהיה מוכן להשקיע עוד כסף בשביל לקבל את זה. מצאתי ברשת כמה זיכרונות שאולי יתאימו לי והייתי רוצה לקבל חוות דעה והמלצות לגביהם. מנעה מחשבים זיכרונות Gskill G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9219 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 http…

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  20. נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת א…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by LinKinG,

יש לי 1 GB זכרון על המחשב בשני סלוטים של 512MB ואני רוצה להוסיף עוד 1 GB השאלה היא אם יש הבדל בין שני סלוטים של חצי גיגה כל אחד לבין סלוט אחד של גיגה. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. רוצה לקנות זכרונות DDR2 2 Gb, 800Mhz. מה מבין השניים עדיף ומה ההבדלים במחיר בערך?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by dbbd,

אני בונה לי מחשב חדש, ומתלבט בעיקר לגבי לוח האם השימוש במחשב מאוד מגוון, הכל ממשחקים (מתכנן על 8800GT) עריכת וידאו, אודיו, משרדי (OFFICE). לפעמים אני גם מתעסק בOVER CLOCKING המחשב יריץ VISTA ויכלול: 2GB RAM 800FSB כנראה OCZ PLATINUM 80GB BARRACUDA כדיסק מערכת WS5000AAKS 500GB כדיסק נתונים ללוח האם אני מקציב כ700 שח אני מעדיף P35 CHIPSET על NVIDIA 680I SLI בעיקר בגלל המחיר אני מתלבט בין ASUS P5KR ל GIGABYTE GA-P35-S3 אבל מוכן לשמוע עוד הצעות, הכוונה וכו לגבי המעבד אני עדיין מתלבט, אבל נוטה לכיוון E6750 בגלל הFSB 1333 שמתאים לP35 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by amni2,

שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי בעצמי לפני 4 שנים. יש לי לוח אם P4P800 של Asus ומעבד Pentium 4 2.4 Mhz מתאים. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות, ואני בטוח שהבעיה היא בלוח-אם. אני חושב לקנות מארז ולוח אם חדש, ולהעביר את כל שאר הרכיבים (כוננים, זכרונות, מעבד) ללוח אם החדש. השאלה שלי - האם זה מסוכן להוציא מעבד מלוח אם אחד ולהעביר אותו ללוח אם אחר? למשל, האם יש סכנה שהקירור של המעבד לא יעבוד כמו שצריך אחרי המעבר? שמעתי משהו על דבק תרמי - זה קשור? האם יש דברים מיוחדים שצריך לעשות כשמעבירים מעבד ללוח אם חדש? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zoriza,

יש לי זכרון מסוג ocz 1GB 667. השאלה שאלה היא האם ניתן להוסיף זכרון של חברה אחרת ומהירות אחרת ?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים