עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במחשב הישן שלי היו שני כבלי USB להטענה וסנכרון מידע משני הסמארטפונים שלי. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם H87M-G43 MSI. יש טעינה (אם כי לאחרונה את הגלקסי S2 הוא הפסיק לטעון). הבעיה העיקרית היא שאין סנכרון דרך USB (כונן חדש להורדת תמונות למשל), הוא משמיע כמה רעשי התחברות ובסוף אומר שלא הצליח להתקין דרייברים או משהו כזה ומפסיק את הניסיונות ומנטרל. מה לעשות? כמובן שהורדתי דרייברים, החלפתי כבלים ושקעי USB פנויים אחרים.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. Started by KoDkOd,

כל פעם אני רואה את זה מה זה !?!?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Riddler,

בהמשך לתקלות שהופיעו לי ב-Northbridge של לוח Gigabyte MA78GM-s2h (חימום יתר, Heatsink גרוע), ה-NB רשמית הכריז היום על סיום תפקידו כמעבד גרפי ופשוט הפסיק לעבוד ולהוציא תמונה דרך החיבורים של הלוח. יתר הפונקציות שלו עובדות והמחשב מתפקד בסדר, חוצמזה. הלוח מחובר למעבד Athlon 62 X2 5200, שהוא בסוקט AM2. הלוח כבר לא באחריות. אני זקוק לתחליף, מן הסתם. אופציות שיש לי כרגע: 1. לקנות כרטיס גרפי חיצוני זול (250-300 ש"ח) ולקוות שהלוח לא יתקלקל עוד יותר בעתיד. הלוח נבדק עם כרטיס PCI-E ונמצא שמיש, נכון לעכשיו, ולכן כ.גרפי חיצוני יפתור את הבעיה. 2. לקנות לוח אם (400 ש"ח) שתומך ב-AM2. קשה למצוא כאלו היום. ואילו שמצאתי היו בלי כ.גרפי O.B (צ'יפסט 790 וצפונה), מה שמהווה עוד בעיה. אני מניח ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by big z,

שלום לכולם הרגע התקנתי XP עם הלוח החדש ושתי דברים מציקים לי. 1. אין דרייבר לUSB2 ואני גם לא מוצא מאיפה להוריד , אפילו באתר שלהם אין. 2. משום מה לוח כל כך מכובד לאוברקלוק והוא לא מגיע עם תוכנת ניטור לווינדוס לטמפרטורות והמאווררים אלא רק דרך הביוס האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדרייברים האלה ? ,או תוכנת ניטור שמתאימה ללוח בסגנון intel active monitor ? כל התשובות ייתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ברוכים הבאים לדיון התחרות הראשון - שלב ההתחממות לפניכם תמונה של לוח אם אותה שיבשנו - ברשותכם האפשרות להגיב אך ורק על פי חוקי התחרות נחשו את דגם לוח האם דיון זה ינעל מחר בשעה 12:00 ודיון נוסף יפתח עם חידה נוספת. בהצלחה

• 85 תגובות
    • 8.5k צפיות
  6. Gigabyte GA-G41M-ES2L Asus P5QPL-AM הלוח ישמש למחשב מינימלי + משחקים (כרטיס מסך כבר יש) מחיר דומה, אותו שבב . מי יותר מומלץ בכללי? ומי יהיה יותר טוב ב OC ? (למרות שהציפיות שלי מהלוחות האלו לא גבוהות)

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  7. אני עומד לקנות SOCKET 939 עם זיכרון DDR400 השאלה שלי היא כיצד עדיף לבנות את המערכת מבחינת ביצועים טובים יותר - 4X512 או 2X1024 ? כמו כן, האם עדיין חייבים להתקין זיכרון בזוגות או שאני יכול לשים למשל רק מודול זיכרון אחד ועדיין לקבל ביצועים מושלמים ב- DDR400? תודה

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  8. Started by OgANDi_BoY,

י ש לי לוח אם של ASUS דגם p4v533-mx לפי אתר של אסוס אני יכול לשים זיכרון DDR SDRAM http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=212&l1=3&l2=12&l3=53 איזה מהירות זיכרון אני יכול לשים? 333MHZ או 400HMZ ??

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by Keynan,

היי, אני מריץ בביתי תחנת עבודה Dell Precision 530, עם 2 מעבדים: Intel Xeon 1.7Ghz כל אחד... אני רוצה להחליפם במעבדים מעט יותר חזקים (2.8Ghz למשל - או יותר), אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן לגבי התמיכה במעבדים של תחנת עבודה זו. מצאתי קונפיגורציות למכירה שהכילו מעבדי 2.8Ghz, כך שאני מניח שזה אפשרי, אך האם אפשר יותר?? (3Ghz או 3.2Ghz, למשל)

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by thebomb59,

כמו שאתם רואים בשאלה אני רוצה לדעת איזה כרטיס זיכרון יש לי אני יודע שיש לי שתיים של 128 ואני לא יודע אם זה אס די או די די ואני רוצה לדעת מה ההבדל בינהםכי אני רוצה לקנות 256 DDR 400MHG ואני לא יודע אם כדאי לי

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום. השאלה כמו שהיא בכותרת. אין צורך להרחיב. תודה

12. שלום, לאחר חודשים שזה עבד טוב, ה OC נכשל, אני מעדיף להישאר על הגדרות סטוק של 2.93 למעבד. (שרשור קודם של הדיון על OC- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484361.0) אחרי שהמחשב אומר שה OC נכשל - הוא מחזיר את ההגדרות של המעבד לסטוק, אך עם מהירות של הזכרונות ב 1066, ולא כפי שצריך להיות לפי הזכרונות שלי - 1600) אז נכנסתי ל BIOS , הגדרתי OPTIMAL DEFAULT SETTINGS , זה הגדיר את הזכרונות על מהירות 1600 כמו שצריך להיות, לאחר שמירה בביוס וריבוט, הוא שוב אומר שנכשל ומחזיר את הזכרונות במהירות של 1066. השאלה לי איך אני משנה את המהירות למשהו כמו 1400 ~ , אני מניח שהוא מביא שגיאה של ההגדרות הדיפולטיביות בגלל מהירות הזכרונות 1600 ? או לחלופין מה אני צריך לעשות בשביל להגדיר את ה…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by lmt,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המעבד E6550 ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3. הורדתי את התוכנה Everest והיא מראה במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/6596/everesttemptr6.jpg ובמאמץ המעבד והלוח אם הגיעו ל- 80 - 90 מעלות. היה נדמה לי שאלו לא טמפ' נורמאליות, אז הורדתי את התוכנה PC Wizard ושם היא מראה לי במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/3489/pcwizardtempva4.jpg מסתבר שפה התמונה יותר גרועה והטמפ' גבוהות ב 10 - 20 מעלות מבתוכנה הקודמת... זה הגיוני? אני יודע שכרטיס המסך מסוגל לעבוד בטמפ' כאלו (יש לי 8800 GT), אבל המעבד והלוח אם? השאלה שלי היא האם הטמפ' הנ"ל הן נורמאליות, ואם לא, מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אמרו לי לעדכן את הBIOS כי יכול לה…

• 16 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by ThePorscher,

אני רואה בלא מעט דיונים ומפרטים שממליצים על הלוח GA-P55A-UD3. כשנכנסתי לאתרים של חנויות בשביל להרכיב מפרט, ראיתי שמציעים גם לוחות אחרים של Gigabyte, למשל: GA-P55A-UD4P. כשהשוויתי בין שני הדגמים באתר של Gigabyte, ראיתי שהם יחסית דומים, חוץ מכמה יתרונות בולטים ל-UD4P. עם זאת, הדגם הזה לא הוצע פה באף דיון (0 תוצאות בחיפוש בפורום). אני תוהה, למה בעצם? האם אני מפספס פה איזה חיסרון משמעותי של ה-UD4P?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי חברה עבור משחקים מה כדאי יותר מהירות הזיכרון או כמות הזיכרון . (לוח msi-z87-g55 מעבד i5 4440 ). לדוגמא: G.Skill F3-2400C11D-8GAB. 8GB או 16GB G.Skill F3-1600C9D-16GXM תודה מראש. המשך יום נעים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Gliding,

מישהו יודע מתי AMD מתכננת להוציא מעבדים עם תמיכה בDDR3??

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by marvje,

יש לי זיכרון של MB 128 של RD RAM האם אני יכול להוסיף עוד 64 MB ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ccc,

יש לי כאן מחשב די נחמד לאינטרנט ותוכנות, הוא מספיק אבל עדיין נחנק מפיירפוקס לפעמים ודברים כאלה, לא נתקע או משהו, פשוט חושב יותר מדי . המחשב הוא פנטיום 4 3.0HT 2 ג'יגה DDR 1 PC3200 כרטיס מסך משהו הכי מעאפן שיש, FX 5200 או משהו כזה אבל העיקר שהוא מדליק את המסך, בעצם לא, אין לו DVI אז עדיף שיהיה בלוח החדש. דיסק קשיח 200GB IDE ועוד 160 ג'יגה USB PASSPORT. מארז קומפיוקייס 6919 (נראה לי, זה האחד בלי הA שמכרו לפני 3 שנים, לא יודע אם גם היום) בפנים יש ספק 300 ואט של HEC. צורב DVD וCD יש לי אוקיי אז מארז אני מניח שלא צריך, ואני יכול לארגן ספק 500 ואט משהו נחמד אם ה300 הזה ישן מדי. ככה שנשאר להביא רק לוח זכרון ומעבד. חשבתי להביא AMD 5200 ב350 שקל עם לוח ABIT+VGA ב250 ש"ח ו4 ג'יגה…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by vladk,

מה ההבדל בין לוחות ה EPOX הבאים: 8K5A2N (מחיר - 555 ש"ח) 8K5A2+ (מחיר - 625 ש"ח) וראיתי שיש גם: 8K5A2N+B1 8K5A2N+B2 תודה :-)

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by nir_o,

רציתי לשאול אם קיים הבדל בין זכרונות במהירות של 667MH לבין ה800MH אם אני לא מתכננן OC ואם יש האם זה מצדיק את הבדלי המחירים? דרך אגב הלוח הוא Dual channel אם זה משנה

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by co11,

שלום לכולם , קנייתי לוח אם של חברת Asus p5qpl-am הבעיה היא שהכבלים שמובילים מהכפתור הדלקה במארז ללוח אם לא מתאימים , זאת אומרת שהכבלים שמחוברים למארז לא מתאימים ללוח עצמו , את כל השאר הכבלים חיברתי , מה עושים במקרה כזה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. באתי בדיוק לבצע הזמנה,נתקלתי בבעיה : אני מזמין מחשב, עם מעבד פנטיום 4, 775. אני רוצה מעבד 3.0, ונתקלתי ב 2 דגמים: 1. Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 2. Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU שניהם אותו מחיר,אך אני לא מבין מה ההבדל ביניהם. נלקח מכאן-לוגיק פיסי אשמח אם תענו לי : 1. מה ההדבל,ואם יש מה יותר טוב? 2. האם שניהם מגיעים עם גוף קירור ומאוורר? אשמח לתשובות מהירות, כדי שאוכל כבר להזמין. אנא תענו לעניין,ולא, אני לא מעוניין ב AMD או משהו אחר... תודה על ההבנה, ואשמח לתשובה מהירה ככל הניתן.

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  23. איזה חברה של זיכרונות לגיימרים אתם ממליצים??

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. רכשתי לא מזמן מחשב באייבורי... מעבד Q6600.. נתנו לי לוח אם של MSI עם 4 חריצי זיכרון.. יחד עם זאת קיבלתי זיכרון פנימי של GEIL ללא צלעות קירור על שתי סלוטים כלומר 1 ג'יגה על סלוט אחד ועוד אחד אותו דבר על סלוט אחר... לאחר שבועיים שלחתי חבר עם אותו מפרט כמו שלי... הוא קיבל את אותו מחשב עם אותו לוח אם... זיכרון של GEIL של 2 ג'יגה על סלוט אחד כאשר יש עליו צלעות קירור... רציתי לדעת מה יותר טוב לדעתכם... כמו כן רואי לציין כי המחשב הוא ליבה מרובעת.. אז מה עדיף אחד חזק או שתיים על אותו משקל בלי צלעות קירור מחולקים לשתי סלוטים....??? תודה... מאיר

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by Assaf L,

אהלן, אני מחפש לוח אם ל PENTIUM D920 2*512 DDR2 דרישות: AGP/PCIEx16 DUAL CHANNEL SATA2 GIGABIT LAN *מעדיף ציפסט של אינטל

• 6 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.