עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by o.k,

שלום לכולם !!! נכנסתי למנהל המשימות של ווינדווס ורשום לי בתהליכים שיש איזה תהליך לא פעיל של המערכת (SYSTEM) והוא צורך מהמעבד 98% איך אני מטפל בבעיה???---דחוף--- תודה....

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by q1234,

היי . תוכלו להמליץ לזיכרון 512 למערכת intel ? עד 700 ש"ח , מותר לחרוג . לא לאוברקלוק , אלא לביצועים . תודה .

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  3. שילוש ראשון : +AMD ATHLON XP 2500 + מאוורר Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 2 יחידות זכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue שילוש שני : +AMD ATHLON XP 2500 עם המאוורר הרגיל שהגיע איתו לוח אם 8RDA3I (NForce Dual 2 יחידות זכרון 256MB A-DATA איזה שילוש עדיף, והאם בצורה משמעותית ? תודה ענקית !!!!

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by IanCurtis,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות Crucial Ballistix Tracer BL3KIT25664TG1608 למחשב חדש איפה אני יכול לקנות בארץ? שאלה נוספת איפה אני משיג תושבת לתיאום בין IFX 14 לתושבת 1366 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SyndromE,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36076 http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36129

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. לוח אם: GA-EP45-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844 מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply כרטיס מסך: ASUS HD 4870 DK 1GB http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=KHXbfBCo7bXr3ohF כרגע יש לי זיכרון של 2GB מהירות 667 אני חושב להוסיף עוד 4GB אבל אני מתלבט בעניין, אם אני עושה את זה אצטרך לעבור למערכת הפעלה של 64Bit, פה אני חושש רק בגלל התוכנות וכל העניין הזה, אבל בטח אמצא תחליף... ובקשר למהירות, קראתי בנעוץ "שאלות נפוצות" בקשר לזה שאם מוסיפים זיכרון במהירות גבוהה אז הוא ירד למהירות הנמוכה של אחד הזיכרונות. האם העניין של מהירות הזיכרון ממש קריטי וארגיש את זה בביצועים? אם …

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  7. האם יש איזה אתר שמפרט מה ההבדלים ביניהם.. אני מתכוון כמובן ל- venice, newcastle, winchester וכד'...

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by yiftahorad,

מה ההבדל בין REGISTERED SDRAM ל VCM SDRAM? ולמה בחוברת של הלוח אם ( ASUS CUV4X) כתוב לא לשים אותם ביחד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by NJorl,

לינקים למוצרים קיימים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by yahavavi,

קניתי היום לוח אם שהוא תומך 800FSB וזיכרון 2*256 400 הרץ ולקחתי מעבד 2.4 fsb 533 האם בזה שלקחתי מעבד שהFSB שלו 533 אני פוגע ב-Dual Channel. אשמח לעזרתכם ע"מ לדעת האם לשנות את קנייתי ל2.8G ועם FSB 800. תודה

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by abarbotel,

ניתחתי את לוח האם שלי עם אברסט אני צריך קצת עזרה בניתוח אני לא מבין את מה שרשום בזיכרון והציפסט ואת הקטע של האפקטיב קלוק בלוח [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. השאלה בכותרת הנושא תודה .

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DXM,

כותרת

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by נערי,

שלום יש לי ארבעה חיבורי סאטא במחשב, ואני זקוק לאחד נוסף. ראיתי שמוכרים כבלים מפצלים לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/15-Pin-SATA-Male-To-2-SATA-Splitter-Female-Power-Cable-/170852533241?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item27c79ac3f9 האם זה יפתור לי את הבעיה? האם ניתן להרכיב שני דיסקים קשיחים על זה? האם זה יאט את המהירות משמעותית? האם אפשרי להתקין מפצל דומה גם לחלק החשמל של הסאטא? תודה!

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by Regev,

שווה לקנות ב-4000 שקל: מעבד: אינטל פנטיום 4 1600 מגה-הרץ (478) לוח אם: מ.ס.י 645 אולטרה. זכרון: 256 מגה-בייט DDR PC-2100. חברת - MTEC LTD כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV OUT הארד-דיסק: 40GB 7200RPM ATA-133 מסך: IIYAMA 17" מודם: INTEL AMBIENT V.90 מארז: MIDI ATX FOR P-4 מדפסת + סורק + צורב NEC 24X. CD ROM X52. FLOPPY אני מודה -מפרט לא מלבב... אני רק שואל אם זה שווה את המחיר.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by TheGame,

יש לי כרגע את המעבד e6300 עכשיו אני מתכנן קניה של כרטיס מסך (עדיין לא ידוע איזה אני כרגע זה 8800GT ) ושל תוספת זיכרון עוד 1GB ( יהיה לי סה"כ 2GB ) הלוח אם שלי הוא כזה : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ הספק כוח : Enermax Noistaker 420W Dual 12V עכשיו השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה כבר כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון ... האם כדי גם לשדרג את המעבד ?? ואם כן לאיזה ?

• 18 תגובות
    • 934 צפיות
  18. אם אני לוקח מעבד אינטל מסוים ששווה במהירותו לאיי אמ די והם שווים בערך בכמה קטגוריות (אני לא מדבר מחיר או דגמים זה לא משנה) עם כרטיס מסך טוב 6800 geforce נגיד אז הבנתי שמשחקים עם איי אמ די יותר טוב במא זה מתבטא המשחק יעבד יותר מהר ובלי תקיעות? איכות גרפיקה יותר יפה? העברת מידע יותר מהר? עד עכשיו לא הבנתי בגלל מה (בבקשה לא לתת לי לינק לאיזה מאמר אנגלי ) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  19. למפתחת השבבים האדומה הצומחת אין אמנם פלטפורמה ממוזערת וותיקה ומצליחה שמקבילה למיזם ה-NUC של אינטל – אך זה לא אומר שלא תוכלו למצוא מחשבים סלוניים זעירים מלהיבים שמבוססים על מעבדיה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. החלק שבתמונה שמסומן בעיגול ניתלש לי אבל המחשב ממשיך לעבוד למה זה יכול ליגרום [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by roie,

אני פה מחשב עכשיו פעם היה לי את ה MSI K4NEO PLATNIEOM עכשיו היה לי בעיה במחשב והחליפו לוח אם עכשיו הלוח החדש ששמו זה נראלי הרגיל לא הפלטניום איך אני יכול לבדוק את זה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by BedBoy,

וליבה פתוחה כלפי מעלה ומטה? אני לא מבין את כל העסק הזה עם הליבות... תודה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by shahar07,

המערכת שנמצאת ברשותי היא כזו: intel 6600 core2 2.4 ghz על לוח ASUS P5W DH בזמן האחרון המאורר עובד יתר על המידה, ללא סיבה מוצדקת של עומס או של חום, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

• 6 תגובות
    • 461 צפיות
  24. אני קונה Q6600, והמליצו לי על לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L. הסתכלתי ב-SKYPC (משם אני קונה) ויש עוד הרבה לוחות שתומכים ב-Q6600... אז מה ההבדל בין כולם ? חשבתי שאולי הQ6600 תומך ב-P35 אבל ראיתי לוחות אחרים ל-Q6600 שיש להם P31. אז מה ההבדל תכלס ? ואיזה לוח אם מומלץ ל-Q6600 ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  25. Started by jepe,

שלום. יש לי כרגע מעבד AND ATHLON 64 3200 ולוח אם של ASUS A8N-E אני רוצה להחליף למעבד חזק מאוד. איזה מעבד יש הכי חזק שיתמוך בלוח אם שלי בלי בעיות? המטרה של המעבד היא בעיקר צפייה בסרטים כמו X264 של HD. .

• 3 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.