עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by fireskill,

שלום, אני קונה מחשב חדש ועכשיו בנו לי מפרמט ב-KSP והיום הלכתי לפנדה ונתנו לי זיכרונות שונים מהזיכרונות שביקשתי ועכשיו רציתי לדעת מה ההפרשים בין הזכרונות האלה ומי יותר טוב מ-KSP: 512Mb 400MHz Samsung מפנדה: PQI 523MB DDR400 PC3200 כמובן שזה שניים במחשב.

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  2. דור חדש של Surface Pro ודור חדש של Surface Laptop יגיעו במקביל לכתבה

3. אהלן. השימוש היחיד שלי במחשב הוא גלישה עם לעיתים 50 טאבים פתוחים, נניח תוך כדי ניגון מוסיקה. ידוע לי שאני צריך SSD ו 8GB RAM לפחות, לגבי המעבד אני לא סגור. השאלה היא האם i3 מודרני (haswell) יספיק לי ע״מ להריץ הכל בצורה מושלמת בלי שום תקיעות, או שמא אצטרך להשקיע מעט יותר ב i5. נוציא את התקציב מהמשוואה, חשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין. עוד לא סגור אם אקנה לפטופ או אשדרג את הדסקטופ שיושב בצד כבר שנה וחצי, אבל זה לא נראה לי רלוונטי מדי. תודה.

4. Started by moshe191,

שלום, ראיתי מחשב נייד שיש לו נתונים מאוד טובים אבל הדבר היחיד שהפריע לי זה שרשום שמהירוץ המעבד שלו היא בין 1.1 ל- 2.7 אז בדקתי קצת וראיתי שמדובר בטכנולוגיה של אינטל, כשפותחים תוכנה או משהו אז הוא מאיץ לכמה שניות כדי שיהיה smooth אז המעבד הזה בעצם חלש? זה שווה את זה?

5. Started by bluemail,

במעבדי אינטל מה ההבדל בן גירסה a לגירסא b ???

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  6. ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!! הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...) אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו.... אז כדי לנצל את זה????....

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  7. אחרי LGA775 אינטל עיצבה שני סוקטים חדשים, 1366 וסוקט 1156. עיצוב של סוקט חדש(והפינים המקבילים במעבד) זה לא דבר של מה בכך. זה דורש השקעה גדולה ועבודה ארוכה, ולפעמים יש תקלות (כמו הסוקט של FOXCONN). למעבדים בעלי הסוקט החדש ייקח זמן עד שיתחילו להימכר מכיוון שאנשים (בדרך כלל) לא רצים לקנות לוח אם חדש רק בגלל שיצא סוקט חדש. כמו כן יש בעיה למשתמשים והיא אותה בעיה של התיישנות הסוקט והצורך להחליף את כל הלוח אם. אז השאלה היא מה האינטרס של אינטל להחליף סוקט? האם הם לא יכלו להשתמש במעבדי i7 בסוקט LGA775? ברור שהצ'יפסט לא היה תומך אבל היו יוצאים לוחות אם עם צ'יפסט מיוחד והלוח היה תומך גם במעבדים ישנים יותר.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by aofer,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא כשהמחירים ירדו, רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות האלה: Gigabyte 965P-DS 3 ו gigabyte 965P S3 ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לrev 3.3 מה הכי מומלץ? אני אשים עליו מעבד E6600 או E6700 ולא מתוכנן שום OC

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by Shizel,

שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by SagroN,

שלום לכולם. פתחתי היום את המחשב, הלכתי לכמה דקות וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עדיין לא עלה ושהמסך מהבהב בערך כדקה עד שהמסך נכבה - לא הבנתי מה זה, אבל ריסטרתי את המחשב. לאחר שריסטרתי עלה לי המסך הבא: זה בביוס, אבל המסך שעלה לי דומה מאוד. זאת אומרת המסך שעלה לי הוא הרגיל - המציג את הנתונים של המחשב והכל.. ההודעה שאתה רואים בתמונה באדום הופיע לי בהתחלה כשהמחשב רק נפתח רק בצבא אחר וציין יותר נתונים כמו את התדרים שקיימים. היה רשום שהתדר של הזיכרון הוא 1333MHZ - מה שהיה לי תמיד.. אבל מה שמוזר זה שהתדר במעבד השתנה - היה רשום 2.80 ונראלי שתדר ברירת המחדל של הביוס הוא 2.67 כך שיש מצב שזה עשה לי אוברקלוק? אני יכול לאמר לכם בוודאות שאני לא עשיתי דבר, זאת אומר לא נכנסתי לביוס במחשב הזה …

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by kobi.masika,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש ומתלבט בין אינטל ל AMD מה עדיף יותר ? אשמחאם מישהו יכול לתת את היתונות חסרונות של כל חברה הכוונה היא למעבדים כפולי ליבה תודה

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  12. שלום רב... ברשותי מחשב שהייתי צריך לפרמט ולהתקין חלונות... ישנם כמה התקנים שלא נימצא להם הדריברים,ודיסק ההתקנה אבד.... אני צריך למצוא דריברים בבקשה חרשתי את כל היקום הווירטואלי...... לפי נתוני אוורסט התוכנה...גיליתי כך ~~~~> Motherboard ID - MSI 945P/G NEO 2 A7176IMS V3.3 חסר : Realtek RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter חסר : Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller A-1 איפו' אוכל למצוא דריברים להתקנה....!!!!!!!!!! תווודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב מיושן שכולל מעבד פנטיום 4 דגם 630 סוקט 775. יש לי 1200 שקל להשקיע על שיפור המחשב(לא הרבה) רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות לוח אם שתומך גם במעבד הנוכחי שלי וגם במעבדים ממשפחת Core2Due ובעתיד אני יוכל להחליף פשוט מעבד ולא שאר הדברים. כרגע יש לי 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך מיושן של ATI של אפיק מסוג AGP. חשבתי אולי עכשיו לרכוש לוח אם+כרטיסPCIE+זיכרון מסוגDDR2+ספק כוח מתאים ובעתיד לרכוש מעבד חזק יותר מסוג Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לדוגמא.. מה דעתכם על זה?וזה בכלל אפשרי?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by מר מקלדת,

כמה לפי דעתם הוא יעלה בסוף יולי? הבנתי שב-22 ביולי יש ירדה של 50% על הארבע ליבות ואז לא הגיוני ש-E6600 יעלה כמו Q6600... למרות שהירידה של ה-E6XXX היא רק ב-2 בספטמבר.

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  15. אני מעוניין לשאול שאלות מה ההבדל בין 4 ערוצי זכרון כמו למעבד 3960K לבין 2 ערוצי זכרון כמו למעבד 3770K 1. איך אני יודע אם 2 ערוצי זכרונות מספיקים לי ??? או אני צריך 4 ערוצי זכרונות ??? 2. במעבד 3960K [table][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][/tr][/table]51.2 GB/s[/t][/t]מה כאן הכוונה ??? אני כיום משתמש במעבד עם 2 ערוצי זכרון שמגיעים עד לתפוסה של 4.5GB מתוך 8GB האם זה אומר שאני לא צריך 51.2 GB ??? 3. האם 4 ערוצים נותנים מהירות עבודה של זכרון גבוהה יותר מ- 2 זכרונות ??? ואיך זה יתבטא ??? למשל משחק גוזל לי 1,000,000 BIT מהזכרון , האם עם 4 ערוצים של זכרון הוא ירד ב- 30% לדוגמא ??? תודה לעונים נכונה ,אנא לעונים תכתבו לאיזה שאלה אתם עונים ותסבירו ,כך שאני יוכל להבין

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  16. הכל נאמר בכותרת . הלוח נועד לשדרג את ה IP35-E . ישולב עם Q6600 . ההתלבטות היא בין הדגמים : 1. ASUS P5Q PRO ב 670 שח 2. GIGABYTE GA-EP45-DS3R ב 665 שח 3. DFI LP JR P45 T-2RS ב 648 4. ECS P45T-A ב 576 שח מה אתם אומרים ?! איזה מן הלוחות יתן לי את מירב הביצועים ב OC ?

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by RoNeR,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469115 אני רוצה לקנות את הלוח הזה Asrock 775DUAL-VSTA מישו בבקשה יכול להתאים לי מעבד מתאים עד 600 שקל..?!?! הסתבכתי עם הזיכרון פנימי שלהם ועוד שאלה... בלוח יש שתי יציאות לכרטיס מסך agp וpci e השאלה שלי עם אפשר להשתמש בשניהם באיזו שהיא צורה..?!?! ועוד שאלה על מעבד המעבדים של פנטיום D משתמשים בקירור אחר מאלה של הפנטיום 4?!?!? תודה לעוזרים וסליחה על שאלות כל כך מרובות

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  18. שלום! ברשותי כיום המפרט הבא: E6300 945P-S3 2GB מערכת ויסטה על המעבד יושב פריזר 7 פרו. אני משתמש בתוכנה קיובייס 4LE להקלטות (בעיקר גיטרות עם גיטר ריג 3) רבות ערוצים, ולאחר שאני עושה כמה ערוצי גיטרה, המחשב מתחיל לקרטע ולפעמים יש תקיעות. אני סבור שזה מהמעבד, שכן הוא ישן יחסית למעבדים החדשים שישנם כיום. זאת לא פרנסה שלי שכן אני עכשיו בצבא אך זה בהחלט תחביב שקשה לי לוותר עליו. איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות, שיתאים למערכת שלי, ובכל זאת יתן בוסט לביצועים? מסגרת התקציב היא עד סביבות ה1000, אך אם כדאי לי להוסיף טיפה יותר - אוסיף. תודה! סטס.

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by morpios,

שלום לכולם האם לוח כזה שרשום באתר היצרן כי הוא תומך במעבדים מ 800 FSB ומעלה יכול לעבוד עם מעבד 533 FSB

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by srolik,

האם שווה להוסיף 90 ש"ח ולקחת XP2400 באריזה מקורית , או אפשר להסתפק ברגיל ( הם אותו דבר ? מקבלים מאורר? ) והאם יהיה לי קשה להתקין את המעבד על הלוח (מה אני צריך עוד בשביל זה ?)

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by kfirlion,

תענו על השאלה פליז

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  22. אפשר לחרוג טיפה מהמחיר אבל לא בהגזמה ואני רוצה שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון ועוד שאלה יש לי עכשיו מעבד של אינטל וגם לוח של אינטל האם הזיכרון שיהיה לי עכשיו יעבוד במחשב החדש ?? וגם מה זה שרשום במעבדים נגיד "AMD 64 3200 +2.0G" מה זה ה "2.0G" מה זה נותן? זה חשוב? תודה רבה...

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by BobCaT,

יש לי 256 זיכרון אם אני יוסיף עוד 256 אני ירגיש הבדל ביצועים ? כי זה דבר יקר ואם אני קונה אני יקנה כבר 1066

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by babu,

עוד מעט ירדו המחירים וה9450 יהיה זמין מאוד בקיצור מי מהם יהיה יותר טוב למשחקים כבדים בעיקר וגם למי מהם פוטנציאל OC גבוה יותר ? שאלה קטנה גם מה ההבדל באמת בין Q66 ל Q67 ? אם אפשר גם לפרט קצת תודה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by dddd1234,

אני מעוניין לקנות זכרון RAM 512Mb DDR 400MHz למחשב ישן שלי בכל אופן,לאחר מאמץ רב הצלחתי למצוא חנות שמוכרת זכרונות ישנים כאלה, אלא שבחנות מופיעים מס' זכרונות זהים של חברות שונות, ופער המחיר בין חברה לחברה יכול להגיע למאה שקלים. לצורך העניין, זכרונות של Samsung ושל Hynix עולים בסביבות ה110 ש"ח, ואילו מחירזכרונות זהים מחברת Kingston ו-Corsair מגיע ל200 ש"ח ואפילו יותר. האם באמת יש פער משמעותי בביצועי הזכרונות מהחברות השונות ששווה לי לבזבז עליו מזומנים(אני גם מתכוון להחליף את המחשב הנ"ל תוך שנה ואז כלל לא בטוח שיהיה לי שימוש בהם)? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים