מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין הלוחות האלו יותר טוב/שווה/מומלץ? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את הנייד מ4GB ל-8GB. הזכרון שלו הוא 1 סלוט של Hynix DDR3-1600 בתזמון של 11-11-11. חיפשתי באינטרנט חנויות שמוכרות בדיוק אותו זכרון hynix ולא מצאתי, בסוף ניגשתי לאיבורי ושם היה להם רק corsair 9-9-9, לקחתי בכל זאת כי לא היה משהו אחר. בבית לפני שהרכבתי אותו, הורדתי קצת את המדבקה וראיתי שלמרבה הפליאה הציפים שלו זהים בדיוק לאלה שיש לזכרון במחשב שלי (ציפ של hynix עם אותו SN על הציפ). השאלה שלי, איך זה שיש בדיוק אותם ציפים, אבל התזמונים שונים. האם זה עבודה בעיניים של corsair?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שודע בקרוב עוד שנה חצי שנה ייצאו מעבדים בעלי 4 ליבות עכשיו לפי מה שהבנתי הבאס אם אני לא טוענ צריך להיות מעל 1066 משהו בסגנון של 1333 . עכשיו יש לוח שתמוך בבאס כזה גבוהה. בקיצר מהו הלוח המיהר ביותר שיש כיום האם ייצא בטוח של החודש חודשיים לוח כזה והאם הוא ייתמוך ב 4 ליבה?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בתקציב של כ1,000 שקל, הייתי רוצה לקבל המלצה לסטיק של 512MB זיכרון, שמיועד למחשב משחקים שאני אקנה בעתיד ויכלול Athlon64 s939, GF6600GT עם לוח אם Asus nF4 SLI (בעתיד אני אקנה סטיק 512 נוסף מתי שיהיה לי כסף) אני אעשה למחשב הזה גם אוברקלוק ואני רוצה זיכרון שיעבוד טוב ולא יעשה צרות. אני לא מבין מהחיים שלי בזכרונות, מה שאני כן יודע זה שזכרונות TCCD נחשבים מצויינים גם לאוברקלוק, אז עברתי על רשימת הזכרונות בטכנולוגיית הTCCD ומה שתפס את עיני היה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 אני בטוח שיש יותר טובים ואולי אף יותר זולים ותודה מראש על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
טוב הסתכלתי בKSP וראיתי מעבד כפול ליבה של אינטל 2.8x2 ב1560 שקל..ו3.0x2 ב1950 הכפול ליבה של AMD 3800+X2 עולה 2250 מה כדאי מבין כל אלה בהתחשב בהפרש המחירים ? האם האינטל שיחסית זול 2.8 כפול ליבה עולה בהרבה על הAMD 3200+ וניס ?
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 7 home primum 64 bit מותקן לי על הלוח 32 gb זיכרון במערכת הפעלה רשום שמותקן לי 32 gb אבל רשום בסוגריים 16 gb ניתנים לשימוש מה הסיבה? ???
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היום נשרף לי הלוח אם דגם GA-MA785GMT-UD2H CHIPSET AMD 785G בהרדדיסק מותקן וינדוס 7 אנטרפרייז ויש עליו מידע שאיני רוצה לאבד. השאלה שלי איזה לוח אם לקנות כדי שהוינדוס הקיים יעבוד עליו ללא צורך במחיקתו ופירמוט מחדש? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
נמכר בנועה... כמובן מחיר גבוה יחסית ללוחות אחרים. חיבור של 4 כרטיסי מסך PCI Express X16 !!! בהחלט מטורף ולעשירים בלבד! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4916
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מעוניין לשאול שאלות מה ההבדל בין 4 ערוצי זכרון כמו למעבד 3960K לבין 2 ערוצי זכרון כמו למעבד 3770K 1. איך אני יודע אם 2 ערוצי זכרונות מספיקים לי ??? או אני צריך 4 ערוצי זכרונות ??? 2. במעבד 3960K [table][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][/tr][/table]51.2 GB/s[/t][/t]מה כאן הכוונה ??? אני כיום משתמש במעבד עם 2 ערוצי זכרון שמגיעים עד לתפוסה של 4.5GB מתוך 8GB האם זה אומר שאני לא צריך 51.2 GB ??? 3. האם 4 ערוצים נותנים מהירות עבודה של זכרון גבוהה יותר מ- 2 זכרונות ??? ואיך זה יתבטא ??? למשל משחק גוזל לי 1,000,000 BIT מהזכרון , האם עם 4 ערוצים של זכרון הוא ירד ב- 30% לדוגמא ??? תודה לעונים נכונה ,אנא לעונים תכתבו לאיזה שאלה אתם עונים ותסבירו ,כך שאני יוכל להבין
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ממה שאני ראיתי לא מזמן, אחד ה"מכאובים" של הלוח הזה יכולים לנבוע מהסיבה הפשוטה שכאשר הגדרות הIRQ של הלוח נמצאות על DEF כרטיס הרשת במונה ללוח, כרטיס הקול יושבים על אותו IRQ שכרטיס הAGP יושב עליהם, זה דבר שיכול להזיק להרבה כרטיסים. במקרים כאלה, זה ממש תלוי בכל כרטיס ספציפי(לא הצ'יפ אלא הכרטיס עצמו כמו למשל MSI, לידטק אסוס וכו') אם הוא יהיה מסוגל "לסבול" את שיתוף הIRQ או לא. לפני שאנשים יקפצו פה עם האופציות שכל הכרטיסים תומכים היום בIRQ Sharing, הריני מתכבד לומר לכם שהעניין הזה עדיין בחיתוליו, והחיתולים האלה לא מספיק נקיים. יש עדיין הרבה כרטיסים שפשוט אי אפשר לשתף ביניהם IRQים.
-
אני בתוהה בעניין הזה, אני כרגע עובד על 3 ליבות HT אבל במהירות של 3.4Mhz, בברירת מחדל זה אמור להיות 4 ליבות ב-HT במהירות 2.8MHz. יש עדיפות מסויימת? המטרה היא להגיע לנקודה אופטימלית בין ביצועים לטמפ' המעבד.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme ברצוני לדעת לאיזה מעבד הוא שווה ערך מבחינת ביצועים כיום?: ???
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אתם רואים את המחשב הזה? http://forums.driverguide.com/showthread.php?t=34672 אני רוצה לדעת איזה מעבד יש לו יעני איזה שוקטס כך שאוכל לקנות אחד חדש תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
דוגמית מעבדה של P4 עם EMT64 חלומו של כל פאן בוי של Intel. מענין איזה OC אפשר לעשות לפרסקוט עם מכפלה פתוחה אולי סוף סוף אפשר יהיה לנצל DDR2 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80143&item=6715663978&rd=1&ssPageName=WDVW
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם!! קניתי את המחשב הזה, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps15-460m.htm עם זיכרון של 6 ג'יגה...... המשלוח התעכב, ומנהל האתר נתן לי תוספת ל 8 ג'יגה מתנה. השאלה מה זה מועיל לי, כי אני יודע ש 6 ג'יגה זה כבר רציני...האם 8 ג'יגה יגרום למחשב לרוץ טוב יותר משמעותית, או שלהישאר עם ה 6 ג'יגה ולהוציא ממנו סוללה חזקה יותר...? אני גיימר ממוצע, אוהב לשחק במשחקים רציניים יחסית. לגבי המערכת הפעלה, יש לי את חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שאני אתקין עליו בהמשך... אשמח לתשובה!! המון תודה!!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חברה למה בפורום אין דיבור על הלוח הנ"ל ? אשמח לשמוע קצת פרטים עליו מכיוון שאני מעוניין בוא.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כן מה ששמעתם אני רוצה לקנות 2.4GHz FSB 400MHz ואני רוצה לוודא אם יש לו 512KB CACHE לפי איך שאני מבין זו אותה ליבה אז אי אפשר לעשות את זה כ 512KB CACHE נכון? בתודה ג'י
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני כבר חודשים מנסה להבין למה הלוח אם P5W DH Deluxe עולה 1600 ש"ח ולמה הלוח אם P5B Deluxe עולה 1300 ש"ח? אני הבנתי שהלוח אם P5W DH Deluxe בא עם אריזה מלאה באביזרים וזה כולל מערכת עם שלט וכו' אבל נגיד ואני בן אדם שלא צריך את האביזרים הנ"ל, איזה לוח עדיף? ראיתי שהם אותו הדבר - ממש אותו לוח וה-P5B מביא ביצועים הרבה יותר טובים! גם יש לו קירור יותר טוב לצ'יפסט וכו'. מה שחשוב לי בלוחות זה שיהיה להם תמיכה בזיכרונות בתדר 800 ותמיכה בטכנולוגית CrossFire, כמובן שכל השאר (SATA, RAID) כבר נמצא בכל לוח היום, אז אני לא צריך להעיר על כך. בקיצר, אשמח אם תגידו לי איזה לוח יתאים לי יותר, והאם P5B Deluxe בא עם כרטיס רשת שתומך ב-WiFi, כלומר באינטרנט אלחוטי. וחוץ מזה…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. לא כל כך הבנתי מה יוצא במאי 4 ליבות או 6 ליבות ? 2. או הכוונה 4 ליבות במאי 6 -8 ליבות בספטמבר ? 3. up to 2133 MHz ,מה זה משנה ? הרי כיום אני מחבר 3930 ב-2800MHZ האם זה לא טוב יותר מ-2133? 4.Haswell-E X99 יוצא ב-מאי 2014 ? 22NM ? ובספטמבר יוצא 14NM ? 5. מה בעצם ההבדל או יתרון בין שיטת AMD 200MHZ לאינטל 100MHZ ?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לפי הנתונים שהחברות כותבות רוב לוחי האם הם אותו דבר(לפי הנתונים וכל האפשרויות)אז איך מבדילים ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות א…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים המחלקים בלוח הנ"ל.. לפי קריאת החוברת של הלוח..וחפירה בביוס הם פשוט לא שם...(הביוס מעודכן).. יש אופציה להגדיר תזיכרון על AUTO או על 533/667 זהו ...אין שום דבר מעבר לזה... מישהו נתקל עם ה"בעיה"..??
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח הבא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=489&salenum= רציתי לדעם אם הוא יתמוך בכרטיס מסך HD4870. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני צריך בלוח כרטיס מסך מובנה לראות סדרות וסרטים HD 1080P. שיהיה ניתן לחבר בלוח בעתיד שדרוג הכוונה לחבר כרטיס מסך חדש וטוב. כרגע אני לא משחק משחקים במחשב אז זה לא משנה. שיהיה בלוח כרטיס קול איכותי לשמיעת מוזיקה 2 אופציות 1.סאב ו 2 רמקולים. 2.מגבר+קדם מגבר ו 2 רמקולים גדולים.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-