מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
(אני יודע שהכותרת מטעה אבל המשמעות האמיתית של הזמנת הלוח הזה , היא בעצם קבלת קבלת לוח עם ביצועים דומים מאוד ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp מבלי לוותר על רכישת כרטיס pci-express בעתיד.) לאחר שהתייאשתי מלהשיג את הלוח אם המסויים הזה בארץ ,גיליתי שהוא נימכר היטב בהרבה אתרים באנגליה ובארצות הברית במחירים מצחיקים של 70$ שגם אם אני אשלם מעמ ודמי משלוח (+-150שח) זה עדיין יצא זול יחסית (פחות מ-500 שח בסך הכול) עבור לוח שקורע את הלוחות שמבוססים על nf3 , kt800pro ונותן ב- benchmarks תוצאות דומות לאלו של לוחות מבוססי nforce4. הלוח הוא :http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm אין שום ספק שזה הלוח האידיאלי להרבה אנשים שכבר יש …
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
thorughbred ב0.18 מיקרון?זה יכול ליהיות זה טוב או רע?
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
יש לי הרבה שאלות על ה Penryn אז סליחה על החפירות... אז ככה: 1. מתי ה Penryn יצא? 2. ל Penryn יש אותה ארכיטקטורה כמו של Core 2 Duo בעצם הPenryn הוא Core 2 Duo רק עם נתונים טובים יותר (כמו קאש גבוה יותר, ננומטר קטן יותר, באס גדול יותר-> מהירות גבוהה יותר...) הבנתי נכון? 3. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז מה זה לכל הרוחות Wolfdale י?? 4. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז סידרת ה 965 (כמו 965DS של ג'יגבייט) יתמכו במעבדי ה Penryn י? 5. מה זה SSE4 י? יהיה בגלל זה שיפור גדול? 6. בגלל שהPenryn עובדים בתדר באס של 1333mhz אז הם יעבדו עם זיכרונות 667 בצורה ישירה כ 1:1 (תקנו אותי אם אני טועה) כתוצאה מכל יהיה שיפור גדול / קטן / לא יהיה (במה…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הקונרו ואני לא מתכנן אובר קלוק מישהו מוכ להסביר לי באיזה שימושים אנ ירגשי אם בכלל הבדל בין ה-DDRII 1000 ל-DDRII 800 ל-667
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
asus p5ld2 se אני יכול לחבר לו שתי כרטיסי מסך ואיך הלוח אם הזה הוא טוב?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המלצה ללוח תואם קונרו עם כרטיס מסך משולב
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי זכרונות שכתוב עליהם 2.1 -2.3 . האם אפשר להוסיף זכרונות של 1.8 ( למשל ) ?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נראה לי שחסר לי משחה טרמית בין המעבד לגוף קרור כוון שזאת הפעם ה 1 שאני מתעסק בזה הייתי שמח אם תוכלו להראות לי כיצד עלי לעשות זאת אני עושה זאת משום שחום המעבד שלי גבוהה מדי כ45 בזמן מנוחה ו67 בזמן עבודה(לא פרסקוט) או שאולי תוכלו להפנות אותי לאתר שמדגים אין עושים זאת או שפשוט מורחים קצת וזהו המשחה שיש לי היא סילבר משהו ;D בתודה מראש אלעד
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה MEMTEST 86 לבדיקת הזיכרון. אני רוצה לדעת האם יש בעית חמרה לזיכרון. הבדיקה רצה שעות רבות ונותנת מספר שגיאות רב. איך אני יודע אילו מהשגיאות מעידה על בעיה פיזית בזיכרון?
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה עדיף ה CORSAIR CAS LATENCY 2/PT שאילו הזכרונות החלשים של קורסאייר, או הג'ייל אולטרה? (אני מדבר על זכרונות 400 מגה הרץ, וכמובן שדי די אר ) או שיש משהו יותר טוב שניתן למצוא בפחות מחיר\אותו מחיר (שזה 700 שקל) לאובר קלוק, וכן, השאלה היא בנוגע לאובר קלוק. ולא להעלות את המחיר מעל ל 800 אם יש יותר טובים, אני מבקש, באמת שאי אפשר. אחרי שמציאים את ההצעה אז- תגידו לי אם הזכרונות שהצעתם+אס קיי 7 עם מאוורר דלתא 5800 RPM ודחיסת אוויר חזקה+8RDA3 +מעבד AXP 2700+ לאיזו מהירות זה אמור להגיע באובר קלוק הכי מירבית. בתודה ג'י !
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה לי אם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ממה שאני ראיתי לא מזמן, אחד ה"מכאובים" של הלוח הזה יכולים לנבוע מהסיבה הפשוטה שכאשר הגדרות הIRQ של הלוח נמצאות על DEF כרטיס הרשת במונה ללוח, כרטיס הקול יושבים על אותו IRQ שכרטיס הAGP יושב עליהם, זה דבר שיכול להזיק להרבה כרטיסים. במקרים כאלה, זה ממש תלוי בכל כרטיס ספציפי(לא הצ'יפ אלא הכרטיס עצמו כמו למשל MSI, לידטק אסוס וכו') אם הוא יהיה מסוגל "לסבול" את שיתוף הIRQ או לא. לפני שאנשים יקפצו פה עם האופציות שכל הכרטיסים תומכים היום בIRQ Sharing, הריני מתכבד לומר לכם שהעניין הזה עדיין בחיתוליו, והחיתולים האלה לא מספיק נקיים. יש עדיין הרבה כרטיסים שפשוט אי אפשר לשתף ביניהם IRQים.
-
-
היי יש לי לוח אם MSI X58 PRO-E. כרגע יש לי 3 סטיקים של 1GB חברת Geil, מהירות 1333Mhz ב Triple Channel. הייתי רוצה לדעת עם אני יכול לשים Dual Channel: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..112..103..786.&list=1&sort=3&glist=1&uin=14024&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2 סטיקים של 4GB כל אחד, חברה Corsair, מהירות 1600Mhz. האם זה יעבוד לי? ואם כן, עדיף Corsair או Kingston? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זה הלוח אם המדובר - http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/mainstream-chipsets/g41-express-chipset.html לחבר כרגע יש סטיק 1 של 2 ג'יגה במהירות 400. לפי מה שראיתי שם כתוב שזה נתמך בעד DDR3 1066 , זה מוזר כי לפי מה שאני רואה בחנויות , 1066 זה בכלל נחשב לDDR2. שורה תחתונה אם הוא רוצה לשדרג ל4 או אפילו 8 ג'יגה זיכרון , מה הייתם ממליצים לבחור? יכול ליהות שלפי מה שכתוב שם אם הוא בוחר בזכרונות במהירות 800 הוא יכול עד 2X4GB ואם הוא בוחר ב1066 אז 2X2GB ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המעבד שלי (E7200) ל Q8300 האם זה כדי? בכמה יותר טוב Q8300 מ E7200? עוד שאלה: מה עדיף \ יותר טוב Q8300 או Q6600?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לגבי לוח P5VD2-MX http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/#CPUS האם אפשר לשים מעבדי 45NM כגון E5700 ודומיו? http://ark.intel.com/products/42801/Intel-Pentium-Processor-E5700-%282M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB%29 ואם לא, האם קיים עידכון ביוס שפותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS4 אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לGT560 והאם הוא תומך בDDR3. והאם שווה לי לשדרג בכלל או לקנות מחשב חדש ?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. סוג המחשב:נייח מערכת הפעלה:windows 7 32 bit יש לי לוח אם דגם p5kpl והבעיה היא שיש לי 2 זכרונות. של 3 GB ביחד.ורוב הפעמים שאני מפעיל את המחשב אני לא שומע את הצפצוף של הזכרונות והווינדוס לא עולה.עכשיו איזה זכרונות מתאים ללוח שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית בינוני ואני רוצה לדעת איזה חלק הכי חלש (מעבד או כרטיס מסך) כדי לקנות חלק יותר חדש וטוב (אני לא צריך המלצה על מעבד או משהו כזה...) התפקידים של המחשב שלי זה פיפא 2K12 NBA וAFTER EFFECT וקצת וורד ואינטרנט מפרט ATI Rendoren hd 4650 Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz Kingston KVR800D2N6/2G X2
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ביום רביעי רכשתי מעבד I5 3470 מהחנות KSP בקיצור כשהמוכר הביא לי את המעבד זה לא היה בקופסא זה היה בפלטה כזאת (מעבד TRAY ) שהמוכר הוציא את המעבד על הדרך הוא נגע בחלק עם הברזל, איפה שבאה המשחה התרמית, איך ממומלץ לנקות את זה? והדבר שמדאיג אותי זה שהמדבקה של האחריות ממוקמת בצד האחורי של המעבד איפה שהמגעים באמצע בידיוק.. חלק אמרו לי שאם זה באמצע זה בסדר וחלק אמרו שזה לא טוב וצריך לדרוש מעבד חדש. הנה תמונה של המעבד והמדבקה: http://www. siz .co.il/view/4el1nwngdjmn.jpg.htm תוריד רווחים מה אתם אומרים על זה? זה בסדר או לפנות לחנות?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שימוש במעבדי ה-Xeon העדכניים ביותר של אינטל ובעוד מספר אמצעי חומרה מחוד החנית של השוק מאפשרים לחברה האמריקאית להציע תחנות עבודה מדהימות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-