מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא כשהמחירים ירדו, רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות האלה: Gigabyte 965P-DS 3 ו gigabyte 965P S3 ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לrev 3.3 מה הכי מומלץ? אני אשים עליו מעבד E6600 או E6700 ולא מתוכנן שום OC
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מחשב וחשוב לי שהMulti-tasking ב-wix xp ירוץ חלק - כלומר אי מיול + ביטורנט + ווינאמפ + דפדפן + WORD מה שמוביל לתגובות חלושות מאוד במחשב הנוכחי שלי - AMD ישן... כמוכן ביחס לזמן טעינה של משחקים. האם עדיף להשקיע יותר כסף על E6600 או שאפשרי לקחת E6300 עם gigabyte-965-s3 ולבצע אוברקלוק שישיג אותם תוצאות (הזיכרון יהיה 2 ג'יגה 667)? אם עדיף E6300 עם אוברקלוק - האם צריך לקנות קירור מיוחד חוץ מהפריזר 7 (אני שואל מבחינת שיקולי תקציב)? תודה מראש, ליאור.
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ביקורות ראשונות של ניידים עם מעבדי ה-H העוצמתיים בדור החדש של אינטל החלו לטפטף למרשתת, ומאפשרות לנו לבצע את ההשוואות המתבקשות למעבדי הדור הקודם, למעבדים הבכירים של AMD - וגם ל-Apple M1לכתבה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, פירקתי לפני כמה ימים את המחשב, מפני שהוא עשה רעש נוראי. לאחר מכן החזרתי הכל למקום והפעלתי את המחשב. היה פס לבן מהבהב כשהפעלתי אותו (לפני שהוינדוס עלה) ולא עלה המחשב, ואחרי ריסטרטים הוא עלה, אז פירקתי שוב והחזרתי, אבל עדיין זה לפעמים קורה. השימוש נהיה מאוד איטי במחשב, ה CPU כל הזמן גבוה גם במנוחה הוא קופץ ל 60% ול 90% ויורד חזרה הוא כל הזמן לא יציב. החלטתי לפרמט את המחשב (גם ככה הוא היה עמוס). לאחר פרמוט ואפילו מעבר למערכת הפעלה של 64 ביט, מהרגע הראשון שהמחשב עלה, ה CPU לא יציב ונמצא ב 75% ממוצע. לגבי התהליכים שתופסים אותו, זה משתנה כל הזמן, פעם זה אפילו ה TASKMANAGER כשפועל, ה IEXPLORER וכו'. אני מניח שיש בעיה בחומרה, לדעתי במעבד. השאלה שלי היא אם זה נכון ומה …
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לא מצאתי את האפשרות בפונקציה עברתי על כל המנואל ולא מוזכר שם אפילו... מה אי אפשר בלוח הזה?
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב... ברשותי מחשב שהייתי צריך לפרמט ולהתקין חלונות... ישנם כמה התקנים שלא נימצא להם הדריברים,ודיסק ההתקנה אבד.... אני צריך למצוא דריברים בבקשה חרשתי את כל היקום הווירטואלי...... לפי נתוני אוורסט התוכנה...גיליתי כך ~~~~> Motherboard ID - MSI 945P/G NEO 2 A7176IMS V3.3 חסר : Realtek RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter חסר : Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller A-1 איפו' אוכל למצוא דריברים להתקנה....!!!!!!!!!! תווודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מעבד 939 אותו דבר AM2 ? מה הבדל?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מיושן שכולל מעבד פנטיום 4 דגם 630 סוקט 775. יש לי 1200 שקל להשקיע על שיפור המחשב(לא הרבה) רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות לוח אם שתומך גם במעבד הנוכחי שלי וגם במעבדים ממשפחת Core2Due ובעתיד אני יוכל להחליף פשוט מעבד ולא שאר הדברים. כרגע יש לי 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך מיושן של ATI של אפיק מסוג AGP. חשבתי אולי עכשיו לרכוש לוח אם+כרטיסPCIE+זיכרון מסוגDDR2+ספק כוח מתאים ובעתיד לרכוש מעבד חזק יותר מסוג Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לדוגמא.. מה דעתכם על זה?וזה בכלל אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
נשרף לנו הלוח במחשב מבוסס Pentium ll 350Mhz. את המעבד הבאנו לחברים וכעת אנחנו מחפשים את השילוב הכי זול של לוח ומעבד. דרישות: אינטרנט, אופיס ומשחקי פלאש. על הלוח להיות בעל חריץ AGP. ה-Duron 1200 נראה לי המעבד המתאים ביותר (הזול ביותר שמצאתי), איזה לוח פשוט יכול ללכת איתו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי את הקטע הזה: "on the nForce 4, the HTT (called the LDT in the DFI BIOS) speed is set to 5x with a default FSB of 200 to make 1000mhz. As a very general rule of thumb you want to keep the HTT speed around 1000mhz (some boards have problems going higher, having it below 1000 will not hurt your performance too much). So an example would be raising your FSB to 250. It would be a good idea to drop the HTT bus to 4x as that makes it an even 1000 again" האם כוונת המשורר שכלל האצבע לאי חציית ה-1000 היא מסיבות של תמיכת הלוח בלבד? כלומר אם הלוח יעבוד ב-HTT גבוה יותר אין מניעה לנסות או שיש סיבה חשובה להישאר בסביבות ה-1000? כרגע למשל כנסיון OC ראשוני ביותר הקפצתי FSB ל-210 כך …
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עד היום היה לי 4 ג'יגה היום קניתי עוד 2 סטיקים כל אחד של ג'יגה. כלומר סה"כ 2 ג'יגה. הבנתי שאני לא יכול סתם להכניס אותם למחשב. צריך להעביר עליהם בדיקה או משהו לא? יש תוכנה בשם hieron או משהו.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-MA785G-UD3H הוא Micro-ATX והוא נכנס למארז ANTEC NSK2480 ?? אם לא איזה לוח יש למעבדי AMD שתומך בFHD והא Micro-ATX ??? עריכה: לא משהנ הסתדרתי
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
7 ננומטר נוחת בתחום האקסטרים - חברת AMD מכריזה על סדרת מעבדיה החדשים לפלח העליון של שוק המחשבים האישיים עם ליבות Zen 2 מהירות ועד 64 נימים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז היה לי 8gb של corsair שקיבלתי שקניתי את המחשב הראם תומך ב2400mhz ולאחר שבדקתי הלוח אם שלי(asus h110mk) תומך רק ב2133 אז לא הבנתי המוכר בחנות פשוט דפק אותי ? הייתי קטן ולא הבנתי כלום ויש לי שאלה נוספת קניתי עוד 8 ראם ועכשיו יש לי 16 וכשאני מסתכל בתוכנה speccy זה מראה שהראם על 1063mhz יש אפשרות לשנות ולהרגיש שיפור חשוב לומר שזה היה על המהירות הזאת עוד לפני שקניתי את ה8 ראם החדשים
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם asus p5g41t-m-lx ddr3 g 41 האם אפשר לקנות זכרונות Dual DDR3-1600/ Dual DDR3-1333 כמו למשל? (Corsair 8Gb Kit (4G X2 אני משתמש במערכת ווינדוס 7 64. והמחשב עצמו למשחקים ואיטרנט.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש בלוח שציינתי. אני תמיד שם את המחשב ב SLEEP והבעיה שלי היא שאיכשהו המחשב "מתעורר" ע"י כל מקש שנלץ במקלדת... זה ממש מציק . גם אם המחשב ב SLEEP ואני שולף התקן USB שמחובר אליו (למשל מוציא את החוט של המקלדת) המחשב מתעורר לחיים. איך אפשר לבטל את זה? חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לאופציה הזו ולא מצאתי. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף 90 ש"ח ולקחת XP2400 באריזה מקורית , או אפשר להסתפק ברגיל ( הם אותו דבר ? מקבלים מאורר? ) והאם יהיה לי קשה להתקין את המעבד על הלוח (מה אני צריך עוד בשביל זה ?)
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף מעבד ושתי האפשרויות שלי הן Intel Core 2 Quad Q-8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz Intel Core 2 Duo E-8400 3..0Ghz 1333Mhz 6MB אין לי מושג במה לבחור, אני רוצה מעבד שיהיה חזק בשביל משחקים ובשביל שיריץ מהר תוכניות במחשב. תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להרכיב מחשב להורים שהם משתמשים מאוד בסיסיים ואינם משחקים כמעט בכלל. הגעתי למסקנה שאין טעם להשקיע בכרטיס מסך נפרד , ואני רוצה לוח אם עים כ.מסך שיהיה O.B הבעיה שאני רוצה שתהיה יציאת DVI עבור מסך דק (זה MUST להיות) ולא יודע האים קיימת בלוחות שונים שראיתי כאן בפורום וגם לא יודע כיצד להשוות בין אכויות של כ.המסך שהם O.B (לוח האם יכול להיות עבור אינטל או AMD אין חשיבות ) תודה
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מדובר במעבד intel core 2 quad q9550 כשאני מריץ עם תוכנה את המעבד על מאה אחוז עבודה הוא מגיע מקסימום ל2.66ghz והmultiplier ל-8 במקום ל-8.5 כמו כן ה- cache הוא על 6mb במקום על 12mb [br]פורסם בתאריך: 4.02.2009 בשעה 23:11:24 האם מישהו יכול להסביר לי מה הולך?
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אינני בקיא מספיק בתחום, אך קראתי איפשהו שלתצורת Dual Channel ישנו יתרון על פני Quad Channel. צירפתי מפרט ובו קיט של 2x16, משמע 32GB RAM. הייתי רוצה שיהיה 64GB RAM, והדרך היחידה במקרה שלי זה לרכוש קיט נוסף זהה, מה שיהווה Quad. המחשב ישמש לגיימינג 4K. כמו כן, מתוכננת הפעלה של AMD Expo. מה עלי לדעת? אילו ניואנסים? תודה רבה לעונים והמשך יום טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה ההוכחה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אפשר לחרוג טיפה מהמחיר אבל לא בהגזמה ואני רוצה שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון ועוד שאלה יש לי עכשיו מעבד של אינטל וגם לוח של אינטל האם הזיכרון שיהיה לי עכשיו יעבוד במחשב החדש ?? וגם מה זה שרשום במעבדים נגיד "AMD 64 3200 +2.0G" מה זה ה "2.0G" מה זה נותן? זה חשוב? תודה רבה...
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם!! קניתי את המחשב הזה, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps15-460m.htm עם זיכרון של 6 ג'יגה...... המשלוח התעכב, ומנהל האתר נתן לי תוספת ל 8 ג'יגה מתנה. השאלה מה זה מועיל לי, כי אני יודע ש 6 ג'יגה זה כבר רציני...האם 8 ג'יגה יגרום למחשב לרוץ טוב יותר משמעותית, או שלהישאר עם ה 6 ג'יגה ולהוציא ממנו סוללה חזקה יותר...? אני גיימר ממוצע, אוהב לשחק במשחקים רציניים יחסית. לגבי המערכת הפעלה, יש לי את חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שאני אתקין עליו בהמשך... אשמח לתשובה!! המון תודה!!
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לפי האתר והקובץ של התאימות עולה שהלוח תואם עד זיכרון DDR2 533MHZ, לפי אתר KINGSTON הוא תומך גם ב667 וגם ב800. בפועל עליו מצאתי זיכרון 667. מישהו יודע איזה זכרונות אמורים לעבוד עליו באופן טוב? מצאתי מחשב עם לוח כזה, ורציתי לקנות לו זכרונות יד שנייה, כך שאני רוצה לדעת מה לחפש, כדי שלא אקנה משהו שלא יעבוד
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-