מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme ברצוני לדעת לאיזה מעבד הוא שווה ערך מבחינת ביצועים כיום?: ???
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL דגם vostro 5468 ואני רוצה להוסיף סטיק של זכרון אבל הוא במהירות 2666MHZ האם זה אפשרי ? כרגע יש לי סטיק של 2400MHZ זה לא יצור לי התנגדויות שונות בחומרת המחשב ? המחשב יעבוד באופן תקין ? תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכם , אני יודע שבשביל לבטל את אפשרות הורדת תדר המעבד בזמן מנוחה אני צריך לבטל את אפשרות ה C1E , העניין הוא שביטלתי אותה אבל המעבד עדיין מוריד תדר בזמן מנוחה . מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אנא ראו זאת, האם לא צריך להיות 4GHZ ואח"כ 4.4GHZ (של הBOOST?)
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני עומד ליקנות את השילוש הבא: מעבד: i5 4690k לוח- gigabyte z97x gaming 3 זכרונות www.tms.co.il/product/13770 וקירור : schyte mugen 3 כרגע יש לי ספק thermaltake 500w וכרטיס מסך hd6850 אני יודע שהכרטיס והספק דיי גבוליים ואני מתכנן לשדרג אותם בהמשך ... מה אתם אומרים על השילוש? הוא מיועד לoc בינוני גבוה.( תקציב 2500) ושאלה נוספת- אני כרגע מתבלט בין פלונטר ל tms, מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
דיווחים מדברים על השקת מעבד Xeon מבית אינטל בתדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ במהלך השנה. האם מחסום התדרים יישבר סוף סוף? דיווחים מהאתר הסיני MyDrivers מדברים על השקת מעבד Xeon מרובע ליבות בעל תדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ מאוחר יותר השנה ודגם זה יתבסס על מעבדי ה-Broadwell-EP, על פי הדיווח. עוד על פי הדיווח, המעבד יגיע עם זיכרון מטמון של כ-6MB. הסברה ההגיונית ביותר כרגע היא שמעבד זה יהיה חלק ממשפחת מעבדי Xeon E5-26xx v4, אם כי לא ברור לפי שעה אם זה יושק מההתחלה יחד עם שאר המעבדים שבמשפחה או מאוחר יותר באותה השנה. שוב, ישנה אף סבירות שמעבד זה לא ישתייך למשפחת E5-26xx דווקא. 5.1 ג'יגה-הרץ, היתכן? מהפן האישי, קשה לנו שלא להאמין לדיווחים. ניכר בשנים הא…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מנסה לבנות מפרט אופטימלי לתקציב. המפרט מיועד למשחקים בעיקר. האם די בזיכרון 2 GB? בכלל, למי מתאים זיכרון של 8 GB היום? (לאילו שימושים זה מומלץ?)
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שאחיו האיטי 550 I3 שיצא לפניו (ומתומחר באותו מחיר) לא נפוץ כאן אני בספק.ואני רציתי לבנות עליו את המערכת החדשה.מה גם שהוא יכל להוריד קצת את מחירי הI3 האחרים.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט שבניתי בKPS: אני צריך לצמצם קצת במחיר הכולל אז אני אשמח אם תציעו לי לוח אם קצת יותר זול, שיתאים למפרט. אם אתם חושבים שקניית לוח יותר זול ממה שבמפרט תפגע בביצועים של המחשב (בצורה מורגשת) ואתם חושבים שהלוח הזה הוא בחירה טובה אנא אמרו זאת. ואבקש מכם שתמליצו רק על לוחות מאתר מהחנות kps (תוכלו למצוא אותם ב"קטלוג חלקי" ב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot ) מפני שאני קונה שם את המחשב. תודה רבה נ.ב. אני חושב שפרסמתי את הנושא הזה לפי איזה שעה אבל אולי הוא נמחק או משהו אז אני כותב שוב. אם הוא נמחק כי עברתי על איזה חוק בבקשה תגידו לי.
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי. מדובר כמובן על עריכה ברמה הבסיסית ביותר (אחרת התקציב היה גבוה יותר). בworst case scenario תוכנות של Adobe ייכנסו לתמונה מתישהו, אבל גם אז לא ייעשה כאן שימוש מקצועי ורציני. אני משדרג את השילוש הקדוש+כר' מסך בסיסי כי נראה לי שלא צריך יותר מבסיסי (אלא אם כן אתם חושבים אחרת). הייתי מעדיף מעבד של AMD, אבל אני מנחש שלעריכה רצוי אינטל ?... המחשב ישודרג בפנדה, אז אני אשמח אם תפנו אותי לחלקים שנמכרים שם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4, עם זיכרון DDR2 של 512MB. אני רוצה להוסיף למחשב עוד 512MB. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יתאים למחשב? יש זיכרון DDR 2 800MHZ, יש 1066MHZ...
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 1333MHZ לבין 1600MHZ ההבדל ביינהם הוא 23 ש"ח לפי משהבנתי אין הבדל כי המעבד תומך ב1333MHZ או שאני טועה וזה שווה את הכסף..?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם ASUS - A8N-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=DzbA8hgqchMBOVRz על הלוח יש מאוורר קטן כמו שתוכלו לראות בתמונה (זה הדבר הכסוף באמצע למטה). המאוור התקלקל, האם יש בזה סכנה למחשב? על הלוח יושב מעבד AMD 3700 כרטיס מסך RADEON X800 זכרון פנימי 1GB המחשב נמצא אצלי 3 שנים בערך ורץ ללא אוברקלוק. הטמפרטורה במצב IDLE היא 33 מעלות על פי EVEREST.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. שאלה שקצת מטרידה אותי בזמן האחרון - אילו ערכות שבבים יש עבור מעבדי ה Core 2 Duo? עד עכשו דובר רק על ה 965 וה 946 של אינטל (וכמובן ה 975 הוותיקה יותר), על ערכות השבבים של ATI שמעתי רק עכשו בחדשות האתר, מצד nVidia אני יודע שיש את ה 570 וה 590, וזהו. באתרים של SIS ו VIA אין שום איזכור לערכת שבבים שתומכת במעבדים החדשים האלו. עד עכשו שמעתי רק על לוחות שמבוססים על ערכות השבבים של אינטל, וזה נראה דיי מוזר בהתחשב בעובדה שבעוד שבוע המעבדים האלו אמורים להיות בשוק - הלוחות המתאימים לא צריכים להיות בשוק עוד לפני יציאת המעבדים? חוץ מזה, האם יש כבר השוואות בין לוחות המבוססים על ערכות השבבים החדשות האלו? איזו ערכת שבבים מסתמנת כערכה העדיפה - האם זו ה 965 של אינטל או או…
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגם הזה: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 שמחירו 1.255 לינק: http://www.pandas.co.il/product_inf...oducts_id=14592 לדגם הזה: Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 שמחירו 1.490 לינק: http://www.pandas.co.il/product_inf...oducts_id=14591 ומה ההבדל בין DQ6 ל DS4 (ומה זה אומר כל אחד מהם?), חוץ מההבדל של המחיר שהוא 235? והאם באמת שווה להוסיף את ה-235 ש"ח האלה? והכי חשוב האם זה יתמוך ב Core 2 Duo כי זה גם תושבת 775.?
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב חדש ואני לא מייעד אותו למשחקים, כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה? או שבכל זאת כדאי לקנות כרטיס מסך תקציבי נפרד?
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האתר החומרה הידוע VR-Zone מדווח שאינטל מגיבה לכפולי הליבה מבוססי K8L ע"י הוצאת מעבד כפול ליבה חדש שיקרא Wolfdale אשיר יהיה ליבת Penryn עם 45NM ויבוסס ארכיטקטורת CORE Wolfdale יחלוק 6MB L2 קאש בין שני הליבות לעומת זאת Antares יהיה לו 512KB L2 קאש לכל ליבה ו2MB L3 קאש. כנראה שאינטל לא נוטשת את מרוץ המגה הרצים אתתחיל אותו שנה הבאה כאשר ל Wolfdale יהיה 1333MHZ באס ותזמוני השעון שלו יעמדו מ3.5GHZ עד 4GHZ!!! למרבה הפלא למרות הבאס היותר מהיר ותזמוני שעון גבוהים במיוחד הTDP שלו רק 57W Wolfdale יצא ביחד עם הציפסט החדש Bearlake ברבעון השני 2007 קישור http://www.vr-zone.com/index.php?i=4140
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש את אחד הלוחות האלה , הם לא רשומים ב ZAP או אפילו בחיפוש ב GOOGLE , מישהו אמר שיש ב KSP אבל מה שיש להם באתר זה AW8D....
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמוציאה מדעתי.... שדרגתי את המחשב סוף סוף לepox rga+ barton 2500+ העניין הוא שאני לא רואה את סוג המעבד כאשר במחשב עולה - לפני כן היה לי duron 1200 וזה תמיד עלה בהגדרות של המחשב. זה מוציא אותי מדעתי שאני לא יכול לראות שזה באמת 2500 - איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי לראות דרך ה sandra 2003 אבל זה רק נותן לי לרטות שזה מעבד של אטלון 512 cache במהירות 1.10 ghz אני מקווה שלא עבדו עליי - אנא עזרתכם איך אפשר לראות את ה2500+ תודה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב כפי שאתם רואים אני לא מבין גדול במחשבים אז אני זקוק לעזרתכם! כדי לי לקנות AMD 2400 או לקנות אינטל? כאילו אני לא מכיר AMD ואני לא יודע אם הם באמת שווים משהו... למה הAMD 2400 משתווה לעומת אינטל? ועוד שאלה קטנה.... לוח אם מחברת ELITE GROUP הוא אמין? או שעדיף לי כבר ללכת על גיגה? טוב בכל מקרה תודה למי שעזר!
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך אני בודק מה מהירות ה- Rdram יש לי windows XP
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עשיתי עדכון BIOS ל F11 7VRXP ונוספה לי עוד אופציה מה היא עושה? זה האופציה: chipset features setup----->dram drive strength (reg (f0 rx6c) 7:6) rx6c) 5:4)
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P4 1.6Ghz עם לוח אם מגעיל שזכיתי במכירה פומבית לפני איזה 8 חודשים,אני רוצה לעשות upgrade ללוח ויכול להיות גם למעבד,אבל כרגע מה שחשוב לי זה הלוח,תוגלו לעזור לי למצוא משהו נחמד? לא משהו בומבסטי. כן עוד דבר אני צריך שהלוח יתמוך ב DDR 266 אין לי כח גם להחליף זכרונות (מחירים גם יעזרו) תודה. אהה כן ושה IDE יתמוך ב ATA-133
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard הוא טוב???
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-