מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
המעבד שיש לי כעת הוא e2160 לוח האם הוא gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך הוא 4850hd אני מחפש מעבד שיוכל להריץ לי משחקים ברמה סבירה חשבתי על e5800 ,האם השינוי לעומת המעבד שיש לי עכשיו יהיה גדול ? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום מצאתי את הלוח ASUS M5A87 במחיר טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו שווה קניה אני צריך אותו כדי לעדכן את המערכת שלי בטכנולוגיות החדשות USB 3 וSATA 3 וכן לקבל אופק שידרוג גדול יותר למעבדים. אשמח לתשובה
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב ובגלל התקציב אני לוקח E4400 ואת המאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro וחשבתי לעשות לו OC.. הבעיה היא שלחבר שלי יש את המעבד (בלי OC ומאוורר סטוק וג'יגה זיכרון).. עכשיו, הוא אומר לי שהוא לא מת על המעבד ולדעתו הוא לא כזה מהיר וכו'.. עכשיו השאלה היא האם הוא לא מהיר בגלל הג'יגה זכרון (למרות שהוא אומר שמשחקים שהם לא הכי כבדים לוקח להם דיי הרבה זמן להטען) או בגלל שהמעבד עצמו פשוט לא הכי טוב והוא יותר מעבד תקציבי אז ההתלבטות היא או לקחת E4400 ואת המאוורר ואת הכרטיס מסך 8800GT של PALIT שהוא הכי זול או אולי לרדת בכרטיס מסך ל3850 ולקחת E6550 ולעשות לו OC ואז המחשב ירוץ יותר מהר אבל המשחקים לא ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות.. עכשיו הקטע הוא שרוב הזמן אני לא משחק…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר לוח אם חדש שקניתי למארז שהוא דיי ישן את כול החיבורים ואני נתקע בשמות שונים מישהו יכול בבקשה לעזור לי מה לחבר לאן? בחיבור של ה AAFP יש לי 2 חיבורי GND אחד מהם הבנתי שאני מחבר לפין 2 אבל לא הבנתי לאן אני מחבר את ה GND השני? ומשום מה יש לי רק 8 חיבורים בסך הכול ל AAFP ובלוח אם יש 10 חיבורים האם זה בסדר שצריכים להישאר 2 ריקים? לפי הלוח רשום לי pin1 MIC2 pin2 AGND pin3 MICPWR pin4 NC pin5 Line out_ R pin6 NC pin7 NC pin8 empty pin9 Line out_L pin10 NC
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469115 אני רוצה לקנות את הלוח הזה Asrock 775DUAL-VSTA מישו בבקשה יכול להתאים לי מעבד מתאים עד 600 שקל..?!?! הסתבכתי עם הזיכרון פנימי שלהם ועוד שאלה... בלוח יש שתי יציאות לכרטיס מסך agp וpci e השאלה שלי עם אפשר להשתמש בשניהם באיזו שהיא צורה..?!?! ועוד שאלה על מעבד המעבדים של פנטיום D משתמשים בקירור אחר מאלה של הפנטיום 4?!?!? תודה לעוזרים וסליחה על שאלות כל כך מרובות
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי זכרון מאפן שקיבלתי של 256 DDR 266Mhz אני רוצה לשדרג ל512 איזה זכרון הכי מומלץ.... תודה מראש עידן
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme ברצוני לדעת לאיזה מעבד הוא שווה ערך מבחינת ביצועים כיום?: ???
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 מתלבט איזה זיכרון לקנות האם אני ארגיש הבדל כלשהו בין שני אלה בעבודה עם גראפיקה \ במשחקים ?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
נו... מה יש לכם להגיד על זה, אפשר לומר דבר אחד... אנחנו רק נרוויח מזה http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34873
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הלוח שלי ga-g33m-s2l gigabyte וכרגע יש לי 2GB זכרון DDR2 dual channel 800MHz (שני סטיקים של1GB) ויש לי עוד 2 סלוטים פנויים זה המפרט שלו http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2692&dl=1#sp אני רוצה 4GB .. מה יותר כדאי לי לעשות - לקנות זכרונות חדשים מאותו סוג דואל צ'אנל ולהוסיף או לפרק את הישנים ולקנות 2 סטיקים של 2GB חדשים רגילים אם יש המלצה לזכרונות מתאימים אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בוטן לא יודע ? למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים? משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4 שASUSTEK וומשפחת P5B . תודה רבה בוטן.
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אנא ראו זאת, האם לא צריך להיות 4GHZ ואח"כ 4.4GHZ (של הBOOST?)
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המעבדים האלו, המחשב מיועד בעיקר ל maya + vray השאלה אם ה 3930 ירנדר משמעותית יותר מהר מ- 3770, ההבדל במחיר גם הוא משמעותי.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מנסה לבנות מפרט אופטימלי לתקציב. המפרט מיועד למשחקים בעיקר. האם די בזיכרון 2 GB? בכלל, למי מתאים זיכרון של 8 GB היום? (לאילו שימושים זה מומלץ?)
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למערכת קולנוע ביתי, השאלה שלי היא לגבי לוח האם, לדוגמא הלוח האם הבא, שיש לו יציאת HDMI ניתן לחבר לטליוזיה עם יציאה כזו וזה ישמש כמסך שלה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברשותי 2GB (ראו במפרט) ואני רוצה להוסיף עוד... השאלה היא אם משתלם לקנות 2GB או עוד סט של 2X2? יש את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
החלקים הם מעבד לוח אם וזכרון,עכשיו הדגש הוא על זכרון 2 ג'יגה(אם אפשר יותר אז סבבה),לוח אם טוב ומעבד טוב,יש לציין שאני לא עושה OC למעבד ככה שאני אצטרך מגבר חזק,בנוסף לכך יש לי חלקים מאוד ישנים במחשב-אז רציתי לוח אם שיתמוך בחיבורים האלה וגם בחדשים יותר היום עד שאני ישדרג את כל החקים מסביב,החיבורים הם :להארד דיסק זה חיבור ATA הישן והכרטיס מסך שזהו חיבור AGP כלומר אני צריך לוח אם שיתמוך בATA ובSATA 2 ושיתמוך בAGP וPCI EXPRESS,אם אין לוח כזה תגידו לי מה לעשות,כי נכון לעכשיו אין לי כסף אז אני רוצה לשדרג הכל מ0 וככה להמשיך לכל החלקים האחרים עד שהמחשב יהיה סבבה דרך אגב התקציב יהיה 3000 שקל,אם זה קצת(למרות שאני חושב שזה מספיק לדעתי לשלושה חלקים)אז תגידו לי לצורך מתיחת תקציב.כבר עש…
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי משחה טרמית היום ומשום מה אחרי ההחלפה המחשב עולה ונותן לי הודעה של טמפרטורה גבוהה המחשב עולה בכל זאת ולא ניכבה מה שאמור לקרות במידה שהטמרטורה גבוהה במנהל התקנים המעבד לא קופץ למעלה בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי זכרונות שכתוב עליהם 2.1 -2.3 . האם אפשר להוסיף זכרונות של 1.8 ( למשל ) ?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי חברים שאלה יש לי כרגע במחשב 2X1024 OCZ 800MHZ עכשיו קיבלתי עוד 2 גיגה מתנה של TWINMOS בסלוט אחד עכשיו גם הם 800MHZ במידה ואני מחבר אותם יהיה לי - 2X1024 + 2048 = 4 גיגה ;D עדיף לי נכון ??? אפילו שזה לא יהיה DUAL כי סלוט אחד פנוי { אני חושב שזה לא יהיה DUAL } שווה לי לחבר או לא ????
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, היה לי לוח לפנטיום 4 של גיגהבייט, מדגם 8SRX. http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm הוא קצת התקלקל לי אז הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו, והם שלחו לי אותו חזרה לחברה. היום באתי לאסוף את הלוח מהחנות, ולתדהמתי קבלתי לוח אחר - 8SR533. זהו לוח חדש שלהם, אפילו בדקתי ב GOOLE ולא מצאתי עליו כלום. אם זאת, באתר שלהם יש את מפרט שלו : http://www.gigabyte.com.tw/products/8sr533.htm ההבדלים העקרוניים שמצאתי בינו לבין הלוח הישן שלי הם: תמיכה ב ATA133 (למרות שלא מצאתי לזה איזכור בביוס, זה רשום במפרט..) תמיכה בבאס 533 מה"צ - תמיד דבר טוב, ואפילו מעולה למי שעושה אוברקלוקינג. 5 חריצי PCI במקום 6 בקודם.. אין לי CNR יותר... (ממש שביזות). כרטיס קול אונבורד של realtek עם 6…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשבועיים מחשב כפי שמתואר במפרט הבא. כנראה שיש בעיה בלוח אם מכיוון שלפעמים המחשב לא מצליח לעלות (להגיע לשלב ה-BOOT). בASUS יש מספר עידכונים שאמורים לפתור את הבעיה, והטכנאי של החנות לא צליח לפתור אותה למרות הכל.סקר קצר בלוחות של אסוס שמתחילים עם P5K העלה שיש לכל הדגמים את אותה הבעיה (זו הנחה שלי שלא נבדקה עד תום). 1.יום ראשון אני צריך ללכת לחנות ולהזמין לוח חדש למחשב אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא תחליפי כאשר עדיפות גבוה ל ASUS ואם אין ביררה גם gigabyte.. 2.אין לי בעיה להוסיף עוד-150 ש"ח בשביל משהוא איכותי. 4.מומלץ(לא חייב) שיהיו 2 יציאות PS2 5.המחשב משמש בעיקר לעבודות כמוSOLID WORKS MATHLAB וכד' 5. אשמח אם תוכלו לסביר לי מה המשמעות של כל הסיומות הק…
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-