עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה עדיף ASUS P5Q או GIGABYTE P35 DS3 L ? למעבד 6300

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by Amir74,

באתר של פנדה ה Winbond מופיעים תחת בכותרת של Samsung, ולמיטב ידיעתי הם לא חברת בת או משהו כזה? מישהו יכול לעדכן אותי? אמיר

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  3. אהלן אנשים. בקרוב אני רוכש מערכת חדשה, מתוכננת להיות בנויה על לוח האם EX58-EXTREME. הקירור למעבד מתוכנן להיות או TRUE Black 120 או IFX-14. הראשון מתוכנן להיות מצויד בשני מאווררי 120mm והשני בשלושה מאווררי 120mm. (אחבר את הקירור בעזרת מתאם מ-775 ל-1366). אני מתכנן לקחת 2 כרטיסי HD4830 1GB מתוצרת Sapphire ולהחליף לכל אחד מהם את הקירור לטווין טורבו. אם זה משנה, יהיו שלושה סטיקים של זכרון על לוח האם. השאלה שלי היא כזו - האם יהיה מקום על לוח האם? כלומר, הוא לא אמור להישבר במקום או משהו? או שסתם דברים לא יכנסו?

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by dankosh,

מדובר במעבד intel core 2 quad q9550 כשאני מריץ עם תוכנה את המעבד על מאה אחוז עבודה הוא מגיע מקסימום ל2.66ghz והmultiplier ל-8 במקום ל-8.5 כמו כן ה- cache הוא על 6mb במקום על 12mb [br]פורסם בתאריך: 4.02.2009 בשעה 23:11:24 האם מישהו יכול להסביר לי מה הולך?

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  5. שלום יש לי מעבד 2.8 פרסקוט עם מאוור מקורי של אינטל ויש לי שאלה על כמה המאורר אמור להיסתובב ? - כי עכשיו הוא מסתובב (לפי הביוס) ב 2610 סיבובים לדקה... האם זה בסדר/נורמלי ? תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  6. שלום, ברשותי מחשב עם 4 ג'יגה של זיכרון פנימי המורכב משני סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. רציתי לדעת האם ניתן לנוסיף עוד סטיק של 4 ג'יגה מבלי לפגוע בצורה כלשהי במערכת? אם יש לכם המלצות לסטיקים טובים של 4 ג'יגה אני אשמח. תודה,

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by adamginz,

הקריאה שאני מקבל ב-HWMONITOR היא 7.2V ב+12V בביוס הקריאה היא 12.19V למישהו יש מושג מה הבעיה? הלוח מקורי של אינטל H67BL

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. יש לכם הצעות ללוח אם זול (לא יותר 550 שח ואפילו פחות) שתומך בAMD 64BIT? אבל לא לוח מחורבן... בנתיים אני כנראה לוקח את Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard שהוא עולה 660 שקל אבל אתם לא מאמינים בכמה עברתי את התקציב המקורי... אין יותר זול? או שעדיף פשוט לחסוך ולקחת AMD Athlon XP 2800+ עם הלוח ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboard?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  9. באתר iqpc הוא עולה 717 שקל, אבל באתר של נועה יש את 1GB של PQI DDR2 800 CL5, והוא עולה 350 שקל. כמובן ששתיים כאלה שווים ל-700 שקל. האם זה אותו מוצר, רק שהשני במהירות 800 מגה הרץ? במידה וכן באמת שווה לקחת את השני מהאתר של נועה? תודה

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  10. אני רק יודע שהם 6 ליבות... עשיתי חיפוש ולא מצאתי עליהם כלום בפורום מתי יצאו? כמה בערך יעלו? יצטרכו תושבת חדשה? ציפסט חדש? TDP? וכן הלאה... תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by CRYSMAN,

שלום יש לי במחשב 2 ג'יגה זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה אבל אני לא מוצא את הדגם הזה.. ואני רוצה המלצה לזכורונות לא יקרים.. תודה !

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  12. אני רוצה להוסיף עוד 2G זיכרון במחשב החדש שלי >> כרגע יש לי כבר 2G האם זה יראה לי >> או ישתמש רק ב 3G זיכרון? ביגלל מערכת ההפעלה XP ? ואם כן >>> איך אפשר ליבדוק היום! שכל ה 4G תקינים? THX

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by adorham,

מה ההבדל בין UD3R לבין UD5 באתר של GIGABYTE הכל אותו דבר. ומה ההבדל בין REV.2.0 ל REV 1.0? האם לוחות אם אלה תומכים בזכירונות של 1600 MHZ?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by LielZ,

Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E gigabyte p55 ud5 מה אתם הכי ממליצים.?ואם אפשר הסבר מיועד לoc בעיקר.וגם שיהיה טוב בכללי.מה עדיף משלושתם?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by I T Z I King,

אני קונה מחשב חדש והלוח שהזמנתי הוא ה ASUS A8N-E NF4. מצאתי לנכון לא לקחת לוח עם סלוט PCI-EX16 נוסף כיוון שאני לא מתכנן SLI. השאלה היא אם יכולים להיות שימושים נוספים לסלוט PCI-E X16 מעבר לשימושים של כרטיס מסך? מה שאומר שאולי לכרטיס מסך אני לא אצטרך אותו אבל לכרטיסים אחרים שיצאו בעתיד (אולי מודמים חדשים או לא יודע מה....) דווקא אני כן אצטרך ואז יקרה מצב שבגלל תוספת של 200 ש"ח שאני לא מוציא עכשיו על לוח עם שני סלוטים של PCI-E X16 אני אתקע מאוחר יותר. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by Aviv C,

אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. היי במעבדים החדשים של אינטל מגרסה core 2 duo האם מהירות המעבד היא כפולה? כלומר נניח את המעבד הוא e7400 2.8 המהירות היא כפולה? כלומר 5.6? תודה

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  18. באינטרנט יש איזושהי דיעה רווחת שכיום לגיימינג רצוי "לא פחות מ 8 ליבות, כי בקונסולות החדשות זה מה שיש ומפתחות המשחקים מכוונות לשם". הערוץ המקצועי הבא בדק האם זה נכון, ומה באמת משפיע על הביצועים במשחקים, האם זה מספר הליבות? התדר שלהם? ואולי דווקא כמות זיכרון המטמון של המעבד? כל התשובות בווידאו המעניין הבא:

19. שלום , אני מקווה שהשאלה שלה מספיק ברורה , אם יש לי מחשב חלש בבית + מחשב חזק , האם יש לי דרך להשתמש במעבד של החזק על מנת לסייע לישן? הפתרון היחידי שאני מוצא כרגע זה - vmware על מנת להריץ תוכנות כבדות על החזק מרחוק , אבל זה רחוק ממה שאני מחפש. תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by פייכלה,

מה דעתכם על הלוחות של אסוס והלוח הזה בפרט http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1179727&Sku=A455-2112&SRCCODE=GOOPROD&CMP=OTC-FROOGLE

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. שלום ניסיתי ליצור כותרת עניינית אני מקווה שהצלחתי המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATRIX (משהו פרה-היסטורי) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. האם כדאי ללכת על מעבדי AMD או אינטל מבחינת יחס מחיר\ביצוע? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם מעבדי AMD טובים פחות או יותר למה שאני צריך. תודה חיים

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by shahar77,

אני קונה מחשב חדש ומחפש לוח אם עד 600 שקל מקסימום!! אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד אני ישמח מאוד.(בבקשה רק מKSP)

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  23. אני לא מבין האם יש הבדל בין זכרונות למחשב 1600MHZ ל- שרת 1600MHZ הנה דוגמא זכרון לשרת http://www.superbiiz.com/query.php?s=HMT351R7CFR8C-PB+T3 http://www.scorptec.com.au/computer/45570-hmt351r7cfr8c-pb מדוע זכרון של שרת עולה כפול ?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by hen1235,

אני מעוניין לקנות את המעבד הזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. מהם אחוזי ההצלחה לפתיחת הליבה ה-4? 2. האם דרוש לוח מיוחד לעשות זאת? כל לוח מבוסס 780G מסוגל לעשות זאת? 3. המעבד עדיף על E6300 בסטוק? אם לא, האם לאחר פתיחת ליבה 4 הוא עדיף? 4. האם הוא ידוע כמעבד טוב ב-OC? (צריכת חשמל, מתח, טמפ') 5. האם ספק FSP 400W יספיק למערכת שכוללת את המעבד הנ"ל לאחר אוברקלוק, ATI 4850, דיסק קשיח 250GB ו-2 ג'יגה זיכרון? תודה!

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I (האם זה הלינק?) מעוניין ב 1GB. הכוונה זיכרון הכי טוב בתקציב עד 150 שח

• 11 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים