מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אם אני אוסיף 2 סטיקים של 512MB ל2 סטיקים הנוכחיים, האם הזכרון עדיין יעבוד בDC? ואם כן איך אני אמור לדעת שהDC באמת עובד?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי אני שוקל להחליף את הרכיבים הבסיסים במחשב כדי לקבל בוסט כמה שיותר רציני לביצועים. את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד(<). התקציב הוא 780 שקל. הרכיבים שאני רוצה להחליף הם המעבד הלוח אם והזכרונות. בנתיים חשבתי על החלקים האלה: Pentium E5300 P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31 2GB Samsung עיקר ההתלבטות נמצאת בלוח אם (יש עוד לוח של GIGABYTE שעולה 260 ולוח אחר של ASUS גם ב-260). אני רוצה לוח אם שלא יגביל את המעבד. כמו שאמרתי אני רוצה להרגיש את ההבדל בביצועים בין המערכת הנוכחית לבין המערכת שאחרי השדרוג. תודה מראש לעונים. עריכה: שאר החלקים ישארו במערכת החדשה (HD, צורב וכרטיס מסך). את החלקים אני יקנה מ-KSP או IVORY אז תבחרו מהמאגר שלהם.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה זיכרון כדאי לקחת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 ?? *אם זה משנה אז לוח אם GIGABYTE 965P-S3 עם מעבד E6600 י... -איפה נמצאת החנות שבלינק הראשון? (איזה עיר...)
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי חברה. אני מתכנן לקנות מעבד Q8200 ואני תוהה מה הלוח אם שיתאים לו. יש רק דבר אחד שאני לא מבין , כתוב על המעבד 1333MHZ , האם זה אומר שלוח האם והזכרונות גם צריכים להיות במהירות הזו? אם נניח אני קונה לוח אם במהירות של 800 וכן זכרונות במהירות של 800, האם זה יגרום למעבד גם לעבוד במהירות הזו?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ1300 שח אני צריך שדרוג שיאפשר להריץ מספר רב יחסית של תוכניות במקביל וחלונות פתוחים בצורה שלא תעכב אותי, כלומר ירוץ מהר למרות ה"עומס". מבחינת משחקים אין לי דרישות גבוהות מדי כי אני לא מריץ משחקים כבדים במיוחד. משתמש כרגע בכ.מסך Nvidia GeForce 7600 GS יש לי הארד דיסק אחד גדול שהוא IDE והייתי רוצה לשמור אותו. עד כמה זה מגביל אותי מבחינת לוח האם? אולי בעתיד אצטרך שדרוג נוסף לטובת חיבור המחשב לטלוויזיה וצפיה בHD *מעדיף לוח אם עם 4 סלוטים, אך לא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מפרט בצד. כרגע יש לי 1.5 זכרון, אין בעיה לקנות עוד גיגה? זה יעבוד בדואל? או לקנות 2 גיגה זיכרון ולעגל ל3 גיגה?
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זכרון חדש למחשב שלי. כרגע יש לי 256MB DDR (ישן, אני יודע...) לפי CPU-Z , התדירות שלו היא 166MHZ (אמרו לי שזה בעצם פי שניים או משהו כזה - אני אשמח להסבר ...) אני זקוק לזכרון של 1GB וכנראה אני אקנה את זה: 400MHZ ?1GB Corsair (Value) CL3? (בהמלצת חבר) יש לי מעבד של AMD ולוח אם של Gigabyte ורציתי לדעת איך אני יכול להיות בטוח שהזיכרון "ירוץ" על המעבד. כלומר, האם CPU יכולה "להגיד" לי שהזיכרון מתאים, ואם כן - איפה אני יכול לראות את זה? אני כמובן מתכוון להוציא את הזיכרון הקיים... תודה מראש על העזרה, RedFox.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הפוסט הזה קצת מביך אז אני אכתוב אותו זריז. אוקיי, אז שידרגתי את המעבד הפרהיסטורי שלי למעבד מיושן מצאתי את ה-phenom X4 9550 במחיר זול, והחלפתי בו את האתלון 64 3500+ הגריאטרי שלי (בשעה טובה). הפינים נראו ישרים ותקינים, אז ניקיתי אותו יפה, איפסתי ביוס בלוח, הנחתי בתושבת (טיפה התנגד בהתחלה אבל שכנעתי אותו בעדינות), מרחתי משחה תרמית איכותית והדלקתי את המכונה (על הדרך ניקיתי מארז וסידרתי את הכבלים שהיו מבולגנים בצורה מזעזעת). עד כאן שלב ההתקנה הפיזית, עבר בהצלחה רבתי ועכשיו לשלב התוכנתי: יש משהו שאני צריך לעשות בנוסף? מותקן ווינדוס 7 64 ביט. תודה למי שיסייע
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בין המעבדים האלו?: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3500+ Processor with HyperTransport Technology ובמעבד אני יעשה OC זה למשחקים,זה שווה להשקיע יותר במעבד חדש יותר או שאני לא ירגשי את הביצועים(המעבד לכשנתיים)
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם P5W dh ויש לי 2GB זכרונות,2X1GB בדואל (בסלוטים הכתומים) והייתי רוצה להוסיף עוד זכרונות 512GBX2 לסלוטים השחורים, רציתי לדעת אם עכשיו יהיה לי 2 דואל צ'אנל? או שזה לא משפיע בכלל? ואיך בכלל הכי רצוי שיהיה (ומתוכנן גם OC)? אני יודע שמומלץ פחות מ3GB כי זה ימנע בעיות בווינדוס. תודה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם להוסיף עוד זיכרון RAM למחשב נייד שלי WIND U100 כרגע יש בו 1GB השאלה אם יש צורך ביותר...זה לא שאני מריץ בו משחקים פשוט לעבודה שוטפת...וגם כמה המקסימום שאפשר להוסיף לו?ומה מומלץ..? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. עם כל המבול עם החדשות אני דווקא נצמד לישנים. כמה לדעתכם שווה לשלם על אתלון XP 3200 יש לי פשוט תכנון מסויים והבחור בצבא ולא היה לי זמן לנהל איתו מ"ומ על המחיר סוקט 462\A להזכירכם. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL מעונין ליקנות אותם ורציתי חוות דעת שלכם האם שווים תמחיר ותאיכות או שעדיף ללכת על משהו יותר מוכר כמו סאמסונג או קינג סטון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 תודה
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות לo.c ומשחקים הציאו לי את אלו http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=1182 אבל התקשרתי ל ksp עכשיו ואמרו שאין להם במלאי אני רוצה 2X512 בערך במחיר הזה
-
- 14 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מיועד לגימינג תקציב 300 - 500 שאר רכיבי המערכת : GTX 570 ASUS I7 2600
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לדוגמא ראיתי ב KSP ?Sempron 2800+ (S-754)? ו ?Athlon64 3200+ (S-754)? שזה בטוח 64 ביט אבל אני זוכר מאיפה שהוא שכל מעבד לסוקט הזה הוא 64 ביט ... פשוט זול יותר ..
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
נמאס לי להזמין ECS רוצה קצת לגוון למרות שהיא חברה טובה צריך חוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה תודה ... http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=126#
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ממש חשוב לי לדעת איך הלוח 945G-S3? האם לוחות עם כרטיס מסך מובנה בOC מגבילים רק כשמנסים להעלות מתחים או גם לפני? ובזאיה רמה של איזה כרטיס.. הכרטיס מסך Media Accelerator 950 ? ובאיזה רמה הכרטיס Media Accelerator X3000 ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף קניית כרטיס מסך radeon hd4850 אבל אני חושש שהמעבד שלי (e6300) יגביל אותו בצורה רצינית והשאלה היא האם באמת יהיה לי צוואר בקבוק רציני ואני לא יוכל לנצל את הכח של הכרטיס ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייח חדש, כמה שאלות: מה הלוח אם הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב 1,000 ש"ח? מה דעתכם על הזיכרון NCP 2GB DDR2 800MHZ CL5 (265 ש"ח)? האם ניתן למצוא כרטיס זיכרון יותר טוב בסביבות המחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזיכרון הזה אני צריך 2G הציעו לי את זה:Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory האם יש יותר טוב? (לא משנה המחיר אבל שלא יהייה גבוה מאוד) DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (זה הלוח אם)
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איך יכול להיות שהמעבד הזה יותר יקר מ X6800 Intel Core 2 Extreme QX6700 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819115011
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שקיניתי על המחשב שלי הלכתי על משהו בסגנון "מקסימום ביצועים מנימום מחיר" ולכן לקחתי לוח אם זול מאוד (MSI H61 E23), ועכשיו אני מאוד מצטער על כך שלו הוספתי את ה150~200 שקלים ללוח H67 עם USB3 ו SATA 3 . אז בעקרון יש כרטיסי הרחבה או משהו בסגנון שיאפשרו לי חיבור USB 3.0 וחיבור SATA 3 לכונן SSD ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , הלך לעולמו לוח ה-Epox 8RGA+ שלי (מבוסס NFORCE2) , ואני רוצה לקנות לוח חדש תוך חשיבה על "אי-צורך בפרמוט" , כידוע אחרי החלפת לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש, אבל חשבתי על זה...לא התקנתי דרייברים ללוח עצמו , אלא דרייברים של Nforce2 שאמורים להתאים לכל הלוחות , לכן הייתי רוצה לשאול (במיוחד אם מישהו ניסה את זה - מעשית) אם אני יקנה לוח אחר מבוסס NFORCE2 האם הצורך בפרמוט יכול להימנע ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-