עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ביקורת מסקרנת ביותר שמראה לא מעט חסרונות לארכיטקטורת הMASH של אינטל בהשוואה לשנה שעברה עם ה6900K. נראה שבלא מעט מקרים אינטל הלכה אחורה בתקשורת בין הליבות לטובת סקייליג עתידי לרמה כזו שהסוקר ממליץ על ה6900K בהינתן אותו מחיר... נ.ב כרגיל רואים שוב ושוב שה R7 1700 אומנם לרוב מזדנב מאחור כאשר משווים מעבדים בעלי מספר תרדים זהה, אבל עם כזה יחס ביצועים למחיר פשוט ברור למה כמעט אף אחד לא מדבר על X299 אחרי שגמרו לדבר על הבדיחה שאינטל עשו עם ה 7740X ו7640X... נ.ב 2 המון נתונים מאוד מעניין לקרות הסוף בבדיקות של הקאש... ביקורת כתובה: https://www.techspot.com/review/1457-ryzen-7-vs-core-i7-octa-core/page3.html וידאו:

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי שני כרטיסי זיכרון של OCZ ושנים של Geil כל אחד 1 ג'יגה. אני רוצה לשנות את התיזמונים שלהם שיהיו זהים כי הבנתי שזה יכול לגרום למסכים כחולים לוח-אם MSI N1996. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום כולם אחרי כמה ימים של התלבטויות הבנתי שלצרכים שלי הלוח RAMPAGE FORMULA של ASUS יהיה הכי מוצלח בשבילי עכשיו אני רק צריך להתאים לו זכרונות מוצלחים בשביל OC הגון... מתכוון להשקיע קירור אוויר רציני אבל לא מערכת מים המחשב יכלול Q9450 ובנתיים רק 4870X2 אחד לפחות 4 גיגה זיכרון שיעבוד בתדרים גבוהים ומומהרים אני רוצה לעשות לו OC שיעלה לי למערכת עוד כמה FPSים טובים... אשמח לשמוע גם איזה קירור למעבד מוצלח אפשר לקנות שוב כרגע ללא מגבלת תקציב. אתחשבן בסוף כשאדע מה האופציות שעומדות בפניי, בעיקרון כסף הוא לא בעיה אבל לא רוצה לזרוק אותו סתם. מארז גם אין לי כרגע... אשמח לשמוע מומלצים למערכת הזו שמתגבשת לאט לאט תודה לעונים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by emuzon,

צריך המלצה ללוח בשביל SLI 680I או משהו בסגנון חשבתי אולי על ה p5k deluxe או striker extreme מבחינת מחיר אין בעיה רק אדיף שלא להיסף ולקנות משהו לא נחוץ מפרט נכון לעכשיו E4300 P5K Deluxe G.skill ddr2 800 2048mb (pc8500 אני חושב( והשאר לא חשוב כל כך

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. הפעלתי מחדש את המחשב ואז הופיעה לי הודעה בהתחלת ההפעלה משהו על עך שהמעבד שונה או משהו כזה. אז אחרי שנכנסתי לווינדאוס בדקתי את המעבד (לחיצה ימנית על האייקון של "המחשב שלי") וראיתי שהמעבד שלי מזוהה כ- AMD ATHLON TM 1.09GHZ וב-AIDA כתוב: CPU Properties CPU Type AMD Athlon XP-A, 1100 MHz (5.5 x 200) CPU Alias Barton CPU Stepping A2 L1 Code Cache 64 KB L1 Data Cache 64 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 453 Pin PGA Package Size 4.95 cm x 4.95 cm Transistors 54.3 million Process Technology 6Mi, 0.13 um, CMOS, Cu Die Size 101 mm2 Core Voltage 1.65 V I/O Voltage 1.6 V Typical Power 53.7 - 60.4 W (depending on clock speed) Maximum Power 68.3 -…

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  6. שלום חברים. המפרט של המחשב שלי נמצא למטה. אני לא מרגיש איטיות מיוחדת במחשב, אולי לפעמים שהאימיול פתוח ועוד כמה תוכנות. חוץ מזה המחשב בסדר. אני משחק במשחקים מידי פעם כמו אנריל טורנמנט 2004 אנ בי איי לייב (כל שנה משחק עם החדש שיוצא). וכנראה שאשחק במשחקי רשת נוספים דומים לאנריל כמו באטל פילד והשאר יש לי 512 זיכרון. השאלה האם כדאי לרכוש עוד 512 או שאם אני לא מרגיש איטיות מיוחדת אז עדיף לחכות עם זה חצי שנה, שנה אחרי שיצא אנריל 2007 או משחקים שבאמת יזדקקו לעוד 512 ראם, ואז אולי המחיר יהיה נמוך יותר או אוכל להכניס כרטיס זיכרון מהיר יותר... ? מה דעתכם.. ועוד שאלה קטנה, הבנתי שאיאפשר לשלב DDR עם DDR2 או עם DDR מהיר יותר (כי אז המהירות תהיה לפי הזיכרון האיטי) כך זה יהיה גם אם יהיה …

• 11 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by X-Style,

אם אני אוסיף 2 סטיקים של 512MB ל2 סטיקים הנוכחיים, האם הזכרון עדיין יעבוד בDC? ואם כן איך אני אמור לדעת שהDC באמת עובד?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  8. שלום אנשים! לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי אני שוקל להחליף את הרכיבים הבסיסים במחשב כדי לקבל בוסט כמה שיותר רציני לביצועים. את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד(<). התקציב הוא 780 שקל. הרכיבים שאני רוצה להחליף הם המעבד הלוח אם והזכרונות. בנתיים חשבתי על החלקים האלה: Pentium E5300 P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31 2GB Samsung עיקר ההתלבטות נמצאת בלוח אם (יש עוד לוח של GIGABYTE שעולה 260 ולוח אחר של ASUS גם ב-260). אני רוצה לוח אם שלא יגביל את המעבד. כמו שאמרתי אני רוצה להרגיש את ההבדל בביצועים בין המערכת הנוכחית לבין המערכת שאחרי השדרוג. תודה מראש לעונים. עריכה: שאר החלקים ישארו במערכת החדשה (HD, צורב וכרטיס מסך). את החלקים אני יקנה מ-KSP או IVORY אז תבחרו מהמאגר שלהם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by roes,

איזה זיכרון כדאי לקחת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 ?? *אם זה משנה אז לוח אם GIGABYTE 965P-S3 עם מעבד E6600 י... -איפה נמצאת החנות שבלינק הראשון? (איזה עיר...)

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  11. היי חברה. אני מתכנן לקנות מעבד Q8200 ואני תוהה מה הלוח אם שיתאים לו. יש רק דבר אחד שאני לא מבין , כתוב על המעבד 1333MHZ , האם זה אומר שלוח האם והזכרונות גם צריכים להיות במהירות הזו? אם נניח אני קונה לוח אם במהירות של 800 וכן זכרונות במהירות של 800, האם זה יגרום למעבד גם לעבוד במהירות הזו?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  12. ברצוני לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ1300 שח אני צריך שדרוג שיאפשר להריץ מספר רב יחסית של תוכניות במקביל וחלונות פתוחים בצורה שלא תעכב אותי, כלומר ירוץ מהר למרות ה"עומס". מבחינת משחקים אין לי דרישות גבוהות מדי כי אני לא מריץ משחקים כבדים במיוחד. משתמש כרגע בכ.מסך Nvidia GeForce 7600 GS יש לי הארד דיסק אחד גדול שהוא IDE והייתי רוצה לשמור אותו. עד כמה זה מגביל אותי מבחינת לוח האם? אולי בעתיד אצטרך שדרוג נוסף לטובת חיבור המחשב לטלוויזיה וצפיה בHD *מעדיף לוח אם עם 4 סלוטים, אך לא חובה תודה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by rroonnii,

מפרט בצד. כרגע יש לי 1.5 זכרון, אין בעיה לקנות עוד גיגה? זה יעבוד בדואל? או לקנות 2 גיגה זיכרון ולעגל ל3 גיגה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by RedFox,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זכרון חדש למחשב שלי. כרגע יש לי 256MB DDR (ישן, אני יודע...) לפי CPU-Z , התדירות שלו היא 166MHZ (אמרו לי שזה בעצם פי שניים או משהו כזה - אני אשמח להסבר ...) אני זקוק לזכרון של 1GB וכנראה אני אקנה את זה: 400MHZ ?1GB Corsair (Value) CL3? (בהמלצת חבר) יש לי מעבד של AMD ולוח אם של Gigabyte ורציתי לדעת איך אני יכול להיות בטוח שהזיכרון "ירוץ" על המעבד. כלומר, האם CPU יכולה "להגיד" לי שהזיכרון מתאים, ואם כן - איפה אני יכול לראות את זה? אני כמובן מתכוון להוציא את הזיכרון הקיים... תודה מראש על העזרה, RedFox.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כל הפוסט הזה קצת מביך אז אני אכתוב אותו זריז. אוקיי, אז שידרגתי את המעבד הפרהיסטורי שלי למעבד מיושן מצאתי את ה-phenom X4 9550 במחיר זול, והחלפתי בו את האתלון 64 3500+ הגריאטרי שלי (בשעה טובה). הפינים נראו ישרים ותקינים, אז ניקיתי אותו יפה, איפסתי ביוס בלוח, הנחתי בתושבת (טיפה התנגד בהתחלה אבל שכנעתי אותו בעדינות), מרחתי משחה תרמית איכותית והדלקתי את המכונה (על הדרך ניקיתי מארז וסידרתי את הכבלים שהיו מבולגנים בצורה מזעזעת). עד כאן שלב ההתקנה הפיזית, עבר בהצלחה רבתי ועכשיו לשלב התוכנתי: יש משהו שאני צריך לעשות בנוסף? מותקן ווינדוס 7 64 ביט. תודה למי שיסייע

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by KYSG,

בין המעבדים האלו?: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3500+ Processor with HyperTransport Technology ובמעבד אני יעשה OC זה למשחקים,זה שווה להשקיע יותר במעבד חדש יותר או שאני לא ירגשי את הביצועים(המעבד לכשנתיים)

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by kibub,

היי יש לי לוח אם P5W dh ויש לי 2GB זכרונות,2X1GB בדואל (בסלוטים הכתומים) והייתי רוצה להוסיף עוד זכרונות 512GBX2 לסלוטים השחורים, רציתי לדעת אם עכשיו יהיה לי 2 דואל צ'אנל? או שזה לא משפיע בכלל? ואיך בכלל הכי רצוי שיהיה (ומתוכנן גם OC)? אני יודע שמומלץ פחות מ3GB כי זה ימנע בעיות בווינדוס. תודה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. שלום אני מתלבט אם להוסיף עוד זיכרון RAM למחשב נייד שלי WIND U100 כרגע יש בו 1GB השאלה אם יש צורך ביותר...זה לא שאני מריץ בו משחקים פשוט לעבודה שוטפת...וגם כמה המקסימום שאפשר להוסיף לו?ומה מומלץ..? תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום. עם כל המבול עם החדשות אני דווקא נצמד לישנים. כמה לדעתכם שווה לשלם על אתלון XP 3200 יש לי פשוט תכנון מסויים והבחור בצבא ולא היה לי זמן לנהל איתו מ"ומ על המחיר סוקט 462\A להזכירכם. תודה מראש.

20. Started by barhanin,

PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL מעונין ליקנות אותם ורציתי חוות דעת שלכם האם שווים תמחיר ותאיכות או שעדיף ללכת על משהו יותר מוכר כמו סאמסונג או קינג סטון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 תודה

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by x-pac,

אני מחפש זכרונות לo.c ומשחקים הציאו לי את אלו http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=1182 אבל התקשרתי ל ksp עכשיו ואמרו שאין להם במלאי אני רוצה 2X512 בערך במחיר הזה

• 14 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by CptNoRi,

מיועד לגימינג תקציב 300 - 500 שאר רכיבי המערכת : GTX 570 ASUS I7 2600

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. לדוגמא ראיתי ב KSP ?Sempron 2800+ (S-754)? ו ?Athlon64 3200+ (S-754)? שזה בטוח 64 ביט אבל אני זוכר מאיפה שהוא שכל מעבד לסוקט הזה הוא 64 ביט ... פשוט זול יותר ..

24. נמאס לי להזמין ECS רוצה קצת לגוון למרות שהיא חברה טובה צריך חוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה תודה ... http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=126#

25. ממש חשוב לי לדעת איך הלוח 945G-S3? האם לוחות עם כרטיס מסך מובנה בOC מגבילים רק כשמנסים להעלות מתחים או גם לפני? ובזאיה רמה של איזה כרטיס.. הכרטיס מסך Media Accelerator 950 ? ובאיזה רמה הכרטיס Media Accelerator X3000 ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים