עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלוחות המומלצים במפרטים של האתר הם עם שני סלוטים בלבד כמו זה ASUS P5KPL-CM. רוצה משהו כזה, זתומרת, לא לטיסות חלל אבל איכותי ועם יותר סלוטים. שיכלול סלוטים לכרטיס מסך PSI-E, כרטיס קול איכותי, כרטיס וידאו ועוד אחד שניים לא יזיקו. אופציה למרובע ליבות כמובן, OC לא נחוץ אם כי לא אגרש אותו אם לא יבקש אוכל. כדאי שיהיה כשיר ל-64 bit ושיהיה INTEL. אגב, איך הלוח הזה: Striker Extreme האם אין בו מלכודת כל שהיא? אולי אוכל להשיג אותו במחיר סביר.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by tom57,

כתוב שם כזה דבר PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x1 slot 2 x PCI slots

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by Night,

מה החידושים בו?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. היי חברה . בביקורי לארצות הברית רכשתי לעצמי לוח Gigabyte 8IEXP וזכרון Samsung DDR 400 . עכשיו יש בלוח שני חיבורים לספק , החיבור הרגיל ATX , ועוד 12V ATX Connector ה 12V הוא חיבור של 4 פינים וחיבור כזה פשוט לא מוכר לי ... ורציתי לברר מה זה בדיוק , ואיזה ספקים יש להם את החיבור הזה ? למשל הספק Tsunami ? וגם עוד שאלה בקשר RAID , יש לי על הלוח IDE 1,2 . וה IDE3,4 זה הRAID ... והשאלה האם אפשר להשתמש ב IDE 3,4 כIDE רגיל בלי פעולת RAID ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by optimizeR,

אהלן חברים וחברות, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי במחשב שלי ל16ג'יגה, או אולי רק ל8 ג'יגה. אני רוצה 2 קומבו של שני זכרונות כמובן. אני חיפשתי קצת ואני לא כל-כך מצליח להבין איך לבדוק אם זכרון מסויים תואם או לא. -בדקתי כמה זכרונות של G.Skill ובאתר שלהם יש QVL רשימה של לוחות אם תומכים אבל אין את הלוח שלי באף-אחד מהזכרונות שלהם. הלוח אם שלי הוא H61m-u3s3 ע"פי ה EVEREST זה המעבד : CPU #1 Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3093 MHz כתוב באתר של הלוח אם שלי, שהוא תומך בDDR3-1600. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך 1600 או לא, אני לא גיימר כבד, אבל אני רוצה לקנות זכרון ולשכוח לכמה שנים טובות. סביר להניח ש16 ג'יגה במהירות 1333 יעשה ת'עבודה, אך איך בוחרים זכרון ? מה י…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  6. יש לכם הצעות ללוח אם זול (לא יותר 550 שח ואפילו פחות) שתומך בAMD 64BIT? אבל לא לוח מחורבן... בנתיים אני כנראה לוקח את Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard שהוא עולה 660 שקל אבל אתם לא מאמינים בכמה עברתי את התקציב המקורי... אין יותר זול? או שעדיף פשוט לחסוך ולקחת AMD Athlon XP 2800+ עם הלוח ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboard?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by i.k,

יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות א…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by Discreet,

דוד שלי קנה זכורונות חדשים ויש לו סטיק כזה משומש יד שניה עבד חצי שנה כמה הוא שווה ?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  9. http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278 תנו לי תגובות עליו והאם יש אחד טוב ממנו באותו מחיר בערך של חברת ג'יגהבייט כי אני צריך לקנות לוח אם

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by lipa,

יש לי את הלוח P4P-800 של אסוס, בעדכונים באתר יש את Afudos BIOS update tool למה זה משמש ואיך מתקינים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. שלום! אני אשדרג את המחשב שלי בזמן הקרוב (יותר נכון אקנה חדש). אני בעיקר רוצה להפעיל את המשחק FSX בצורה הטובה ביותר שאוכל- שהמשחק ירוץ חלק. הייתי רוצה את ייעוצכם בנושא- 1. עד כמה המעבד קריטי בנוגע למשחק הזה (הסימולטור הכבד ביותר)... שמעתי מצד אחד שהכרטיס מסך הכי חשוב ומצד שני שהמעבד דווקא הוא העיקר במשחק הספציפי הזה...? 2. איזה מעבד עדיף - כפול ליבה או מרובע ליבה ולמה? 3. מה ההבדלים בין הQ6XXX ל- Q9XXX... אני לא מתכוון לשות OC. אז אשמח לקבל הצעות והמלצות למעבדים!! תודה רבה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Forest14,

נמחק

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by LazyCat,

למחשב עם מעבד Q6600 שיהיה ב- OC ל- ~3.6GHz עם מערכת 64bit עדיף זיכרון 4GB CL5 או 2GB CL4 ? תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by VIRUS,

טוב אז יש לי 2 מחשבים בבית אני רוצה לעשות רשת .... בכל אופן למחשב השני (הפחות טוב) יש כרגע מעבד P3-550, עכשיו יש לי הצעה למחיר טוב למעבד P3-866 האם שווה לקנות את המעבד 866 ואם אני ירגיש הבדל ?... תודה VIRUS

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by Guy950,

היי לכם, אני קונה מחשב חדש בקרוב עם לוח אם EP43-DS3L שאמרו לי שהוא מעולה ומעבד Q9550. עם זה אני קונה 4GB ראם (2X2) ותהיתי לעצמי כמה זיכרונות הוא יכול להכיל? למשל אם בעתיד אני אחליט שאני רוצה 8 GB (מי יודע אולי הדרישות יעלו..) ואני ארצה להתקין 4 כרטיסים של 2GB ראם, תיהיה לי את האפשרות לעשות זאת? מה המקסימום זיכרון שהלוח אם יכול להכיל ולהפעיל? בנוסף לכך תהיתי לעצמי, אני עכשיו קונה 4 ג'יגה מחברה מסויימת (נכנה אותה A) ועוד שנה אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה של חברה אחרת (נכנה אותה B) האם A+B=AB או A+B=FAIL! אם לא הבנתם מה אני שואל, אז בקצרה, האם סוגים שונים של זיכרונות מחברות שונות יעבדו יחד?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by yotam360,

האם כדאי לקנות סט שלם של 1024*4 כמו זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8902 או לקנות שני סטים שכל אחד מהם הוא 1024*2? והאם הם יגבילו אותי ב-OC קטן למעבד E4400 מ-2.0GHZ ל-2.6-2.8?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  17. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. ATHLON X4, 4GB... כרגע תמיד רצים ברקע תוכנות כמו קספרסקי 2012 (חבילת INTERNET SECURITY), סקיי, בבילון, טורנט, עוד קצת דברים, לעיתים VMWARE של XP, ועוד תוכנות שלא הספקתי להתקין. חוץ מזה אני גולש. אקספלורר, פיירפוקס... אני מריץ קבוע את RESOURCE MONITOR, והוא אומר לי כל הזמן שכמעט ואין לי זיכרון FREE (יש כמות מסוימת בSTANDBY). אני גם מרגיש לעיתים איטיות מסוימת ש... לא יודע, איכשהו כשקניתי מחשב חדש אחרי הגרוטאה שהייתה לי ציפיתי למחשב שיטוס ולא יטסטס (טוסטוס). האם עלי לקנות זיכרון נוסף? (יש לי רק סלוט אחד פנוי) תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by shahar77,

אני קונה מחשב חדש ומחפש לוח אם עד 600 שקל מקסימום!! אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד אני ישמח מאוד.(בבקשה רק מKSP)

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  19. אני לא מבין האם יש הבדל בין זכרונות למחשב 1600MHZ ל- שרת 1600MHZ הנה דוגמא זכרון לשרת http://www.superbiiz.com/query.php?s=HMT351R7CFR8C-PB+T3 http://www.scorptec.com.au/computer/45570-hmt351r7cfr8c-pb מדוע זכרון של שרת עולה כפול ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות (נרכש בסוף 2009, מפרט מופיע בפרופיל) ואני רוצה לשדרג את הזכרון שלי מ4GB ל 8GB וכשהתחלתי לבדוק איך אני בוחר זכרון מתאים ובדקתי איזה יש לי, עלו לי מספר שאלות. אני ממש לא מבין גדול בזכרונות, תזמונים וכל הקשור לזה ולכן כשקניתי אותו, סמכתי על החנות שיבצעו את ההגדרות המתאימות בBIOS. היום שהסתכלתי בBIOS ראיתי שיש לי 2 סטיקים של G Skill F3-12800CL7-2GBRH שלפי דעתי, רצים כרגע על תזמון של 9-9-9-24 במהירות 1333 (שוב, אני לא בטוח, ככה זה מופיע במסך בBIOS). השאלות שלי הן - 1) האם התזמון הזה הגיוני עבור הדגם הזה של זכרון? CL7 לא אמור לרוץ על תזמונים אחרים? איך אני בודק בוודאות / משנה במידת הצורך את התזמונים והמהירות? 2) איזה זכרון כדאי לי לקנות ? ה…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by Do As Infinity,

הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד; יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes) ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes) וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת? ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  22. האם יש בלוח הזה http://www1.sapphiretech.com/sn/products/products_overview.php?gpid=213 כרטיס קול ורשת מובנים? ואז אני לא יצטרך לקנות כרטיס קול ורשת בנפרד? והאם הוא ינצל טוב את phenom II X4 940??

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. Started by bluemail,

במעבדי אינטל מה ההבדל בן גירסה a לגירסא b ???

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by VolTAge,

שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כאן. 1. אני יודע שה EPoX 8RDA+ יכול לפתוח את המכפלה של מעדבי TBRED החדשים, AthlonXP 2400+ ומעלה ללא צורך בשינוי פיזי במעבד. אז רציתי לשאול בקשר לזה אם האפשרות הזאת גם קיימת בדגם של אסוס ה A78NX, או שלא. עוד דבר, האם האפשרות של פתיחת מכפלה יכולה להשפיע משמעותית על האוברקלוק למעבד ? אני לא כל כך מבין בזה, אז אם תוכלו להסביר בקצרה איך המכפלה מתקשרת ל FSB זה יעזור לי נורא. 2. זכרון מסוים יכול לעבוד על CL של פחות מ 2 ? זה אפשרי ? אם כן, אפשר לקחת זכרון 3200, להעביר אותו למצב של 2700, ולהוריד את התזמון שלו לפחות מ 2 ? 1.5, או 1 ? אם כן, האם זה יתן תוספת ביצועים נכבדת ? עוד דבר בקשר ל CL, לדוגמא אני רואה את זה 2-3-3-6-T1, איך אני "קורא" …

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by LiNKiN,

שלום, אני מעוניין לקבל פרטים על לוח אם P3 שנמצא ברשותי, אני מחפש פרטים כמו של איזו חברה הצ'יפסט, ועד איזה מעבד הכוונה באיזה מהירות של מעבד הלוח תומך. הנתון היחידי שיש לי על הלוח הוא שהוא יוצר ע"י PCPartner. אין לי אפשרות לחבר את הלוח למחשב כיוון שיש לי לוח בלבד ללא שום חלק אחר - כך שתוכנות כאלו ואחרות לא יעזרו. לכן הצורת הזיהוי של הלוח אמורה להתבצע ע"י חיפוש באינטרנט לפי מה שרשום על הלוח עצמו. חייב לציין שהלכתי לאיבוד באתר של פיסי-פרטנר. בנוסף עוד שאלה - יש אדם שמעוניין לקנות ממני את הלוח המדובר, כמה עלי לדרוש? תודה רבה לכל מגיב וקורא מצורפות גם תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/n/k/i/n/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212060002527136/200507112…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.