מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, התחלתי ללמוד לקורס רשתות מתכנן להקים 7 עד 10 מכונות וירטואליות בנוסף מתכנן לתכנת לצפות בסרטים ולשחק במשחקים כמו SC או CALL OF DUTY .לא מהחדשים מחפש להשקיע סכום עד 8K ( בכול המכונה אם כמובן יצא פחות יהיה נחמד) הכי חשוב בזיכרון HIGH END איכותי 16GB פנימי ולוח אם איכותי בעל 4 סלוטיים לזיכרון.כול שאר הדברים פחות חשובים לי. על איזה זיכרון(סידרה שלא נפוצה) הייתם הולכים כיום?ואיזה לוח אם?שיעבוד עם Phenom IIx6 תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות אם.. זה :GA-P31-S3G P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E או : ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL אני רוצה שבלוח יהיה אפשרות: Core2Duo 1066Mhz s775,MEMORY 800MHZ , PCI-E וגם שיהיה עליו S-ATA.. כי ההארד דיסק שלי והצורב מחוברים עם כבל SATA.. ושיהיה מקום ל2 SATA לפחות... -- תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפי מה שמפורסם באתר סך הכול יצאו 15 מעבדים לשרתים ורק אחד למחשב האישי שהוא EXTREME (והם כול כך OVERPRICES) השאלה שלי: לא הולכים לצאת דגמים יותר "עממיים"? שמתאימים למחשב האישי ואולי גם כפולי ליבה? האם יצא משהו כמו E4X00??
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
מספר הופעות פומביות קטנות חדשות מאירות מעט אור אודות משפחות ה-Cannon Lake וה-Ice Lake של יצרנית השבבים, אך עדיין לא ברור כמה זמן יעבור עד שנראה אותם במחשבים שלנו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
יצא ממקומו בלוח האם המחבר של SATA האם ניתן לתקן דבר כזה ? המחבר בצבע אדום מתוך 4 שיש לי בלוח
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
באתר של פנדה ה Winbond מופיעים תחת בכותרת של Samsung, ולמיטב ידיעתי הם לא חברת בת או משהו כזה? מישהו יכול לעדכן אותי? אמיר
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
עד עכשיו התכוונתי לקנות MSI K8N Neo2 Platinum , אבל כשראיתי שאין כמעט גוף קירור בתקציב שלי שמתאים לו, ושמעתי גם שהעיצוב שלו צפוף מאוד, אני יוותר. האם יש לוחות אחרים הטובים לOC ברמה שלו ? ** חשוב שהוא יהיה עם חריץ AGP ולא PCI-E . מדובר במעבד 3200+ WC . תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מפרט המחשב: Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K - מעבד MSI RTX 2070 SUPER GAMING TRIO 8GB GDDR6 HDMI 3xDP - כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני לא נוהג להמהיר את המחשב בשום דרך. קניתי מעבד חדש (amd 4800x2 2500 mhz)התוכנה מראה לי כאילו שאני ממהיר את המעבד. דבר נוסף: במעבד הישן, לא דואל (amd 3200 ) הטמפרטורה היתה הרבה יותר גבוהה. כ 45-50c ופה היא נמוכה בצורה מוגזמת. זה צריך להיות כך?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן חברים וחברות, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי במחשב שלי ל16ג'יגה, או אולי רק ל8 ג'יגה. אני רוצה 2 קומבו של שני זכרונות כמובן. אני חיפשתי קצת ואני לא כל-כך מצליח להבין איך לבדוק אם זכרון מסויים תואם או לא. -בדקתי כמה זכרונות של G.Skill ובאתר שלהם יש QVL רשימה של לוחות אם תומכים אבל אין את הלוח שלי באף-אחד מהזכרונות שלהם. הלוח אם שלי הוא H61m-u3s3 ע"פי ה EVEREST זה המעבד : CPU #1 Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3093 MHz כתוב באתר של הלוח אם שלי, שהוא תומך בDDR3-1600. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך 1600 או לא, אני לא גיימר כבד, אבל אני רוצה לקנות זכרון ולשכוח לכמה שנים טובות. סביר להניח ש16 ג'יגה במהירות 1333 יעשה ת'עבודה, אך איך בוחרים זכרון ? מה י…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי, חברה צריך לאשר תאימות בין כרטיס קול עם ממשק PCI-E X1 על גבי סלוט PCI-E X16... בבקשה, רק להיות בטוחים, כי אם אני קונה ומתברר שזה לא כך :'( $ :'( $ :'( tnks
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם קיים הבדל בין זכרונות במהירות של 667MH לבין ה800MH אם אני לא מתכננן OC ואם יש האם זה מצדיק את הבדלי המחירים? דרך אגב הלוח הוא Dual channel אם זה משנה
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו . מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את הלוח הנ"ל עם 2 זכרונות כל אחד ג'יגה מדגם: Corsair Value Select VS1GB800D2 אני לא ממש מרוצה מהזיכרון הז,ה הוא איטי יחסית לשאר, ובלי שום קשר אני מעוניין ב4GB RAM. אשמח אם תמליצו לי על זיכרון 4GB טוב ומהיר (800MHZ כמובן), שיתאים ללוח (בעבר ניתקלתי במישהו שזיכרון Kingston KVR800D2N5 בDUAL לא תאם ללוח הזה, הביא מסכים כחולים, גם באמצע פירמוט המערכת לWINDOWS VISTA) תקציב: 300 ש"ח פלוס מינוס תודה רבה רבה!
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רק יודע שהם 6 ליבות... עשיתי חיפוש ולא מצאתי עליהם כלום בפורום מתי יצאו? כמה בערך יעלו? יצטרכו תושבת חדשה? ציפסט חדש? TDP? וכן הלאה... תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 2 ג'יגה זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה אבל אני לא מוצא את הדגם הזה.. ואני רוצה המלצה לזכורונות לא יקרים.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
בקשר ללוחות החדשים (P45) ראיתי שלרוב החנויות כבר הגיעו הדגמים של אסוס ורציתי לדעת מתי יגיעו אלה של Gigabyte.. עכשיו שאלה אחרת לגבי הזיכרונות, רציתי לדעת את ההבדלים ולמעשה מה מבין 2 הזכרונות האלה יותר טוב גם במצב של OC וגם ללא. http://tms.co.il/product/5259 http://tms.co.il/product/5513
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E gigabyte p55 ud5 מה אתם הכי ממליצים.?ואם אפשר הסבר מיועד לoc בעיקר.וגם שיהיה טוב בכללי.מה עדיף משלושתם?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח שמצויין הנל. אני מרכיב מפרט עכשיו למשחקים בסיסיים ואינטרנט על סכום של כ2K והלוח אם הזה מופיע במפרטים מומלצים למשחקים ב2K. השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הלוח הזה בלוח זול יותר היות ואני לא מתכנן OC ? אם כן איזה לוח יותר זול ואיכותי שיתאים למפרט שמצויין בערך כמו במפרטים המומלצים למשחקים ב2K ?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
עדכון בדרייברים שנועד לתקן בעיה , יוצר בעיות אחרות .... https://www.techradar.com/uk/amp/news/amd-fix-for-ryzen-chipset-issues-reportedly-causes-new-more-worrying-problems
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הבנתי שהו לא תומך ב-CF/sli אז איך אני משמיש שני כרטיסים מאותו סוג (6570 1gb)
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-