עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dennis14,

יש לי כמה שאלות לגבי הזכרונות האלו (ה - G.SKILL GA): 1) עם אילו צ'יפים הם באים? 2) איך הם לאוברקלוק, לאיזו מהירות ניתן להגיע איתם (לא מצאתי ביקורות שלהם ) ?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by Studio54,

שלום אני מחפש 4 ג'יגה זכרון נוספים לנייד שלי (FSB=1333) בחיפושיי ברשת (ובאתר NEWEGG) מצאתי 2 אופציות : 1. זכרון במהירות 1066 אך תזמון = CL7 2.זכרון במהירות 1333 אך תזמון =CL9 בגדול ובכללי - מה יותר עדיף? מהירות זכרון יותר גבוהה במגהרצים או תזמונים יותר נמוכים ? מה יתן ביצועים יותר טובים ? ובמה זה תלוי ? תודה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. http://www.bit-tech.net/news/2008/11/21/amd-s-45nm-cpus-specifically-designed-for-ocing/1 סופסוף מעבדי AMD שמוצלחים ב OC.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  4. היי אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל! ומה הדעה שלכם על black ops

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by Ferrari599,

עד היום היה לי 4 ג'יגה היום קניתי עוד 2 סטיקים כל אחד של ג'יגה. כלומר סה"כ 2 ג'יגה. הבנתי שאני לא יכול סתם להכניס אותם למחשב. צריך להעביר עליהם בדיקה או משהו לא? יש תוכנה בשם hieron או משהו.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by SEPHIEBH,

שלום כולם תקציב:2500(אני מעונין למצוא משהו עם האיכויות של הטובים ביותר אבל עם גודל פיזי קטן יותר ואז להוריד במחיר) אז ככה: -חובהX79 SOCKET 2011 FSB כמה שיותר גבוה pci express 3 (לא אשתמש ביותר מ2 כרטיסי מסך) תמיכה במהירות כרטיסי הזיכרון ככל שיותר(אני יודע שיש כיום 3000) ,עד 32GB מספיק לי THUNDERBOLT-חובה רצוי שיהיה חיבור HDMI וכאמור רכיב תומך ווינדוס 8.. תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  7. אורח athlon

ממה שאני ראיתי לא מזמן, אחד ה"מכאובים" של הלוח הזה יכולים לנבוע מהסיבה הפשוטה שכאשר הגדרות הIRQ של הלוח נמצאות על DEF כרטיס הרשת במונה ללוח, כרטיס הקול יושבים על אותו IRQ שכרטיס הAGP יושב עליהם, זה דבר שיכול להזיק להרבה כרטיסים. במקרים כאלה, זה ממש תלוי בכל כרטיס ספציפי(לא הצ'יפ אלא הכרטיס עצמו כמו למשל MSI, לידטק אסוס וכו') אם הוא יהיה מסוגל "לסבול" את שיתוף הIRQ או לא. לפני שאנשים יקפצו פה עם האופציות שכל הכרטיסים תומכים היום בIRQ Sharing, הריני מתכבד לומר לכם שהעניין הזה עדיין בחיתוליו, והחיתולים האלה לא מספיק נקיים. יש עדיין הרבה כרטיסים שפשוט אי אפשר לשתף ביניהם IRQים.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by PriorTak,

במחשב שיפעיל תוכנות כבדות ומכונות וירטואליות, רואים הבדל ביצועים בין 2 הבחירות?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  9. חוץ מהתמיכה בDDR2-800 האם ההפרש של 200 השקלים לערך מצדיק את תוספת הביצועים שאקבל?

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  10. שלום. אני שם לב שאפילו בלוחות האם החדישים ביותר (ואפילו אלה ה high-end), עדיין נמצא החיבור הישן-משהו של המקלדת-עכבר. לא יודע מה שמו [וסליחה על כך], אבל מדובר על החיבורים הירוק והכחול. קשה לדמיין שיש יצרן של עכבר או מקלדת שעדיין משתמשים בחיבור הזה - כולם עברו ל USB. דבר זה גורם לי לשאול - מדוע? האם יש יתרון בחיבור זה על פני חיבור ה USB? תודה

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by a1a1a1a,

ראיתי שהמעבד תומך רק בזכרונות 1033. אני רוצה להזמין את המחשב מSKYPC, וראיתי שאין שם זכרונות כאלו, רק זכרונות 1300 או יותר. אפשר להרכיב את המעבד עם זכרונות יותר מהירים, או שיש פתרון אחר? תודה

12. Started by vladk,

CompuCase CI-6919 - 406 NIS ASUS P4S533 MotherBoard - 623 NIS Intel Pentium 4 2.4Mhz 533MHz FSB 512KB cache - 1376 NIS 256MB DDR PC2700 - 383 NIS תחלופות אפשריות: CASE - ChiefTec DX-01WD MOTHERBOARD - ??? (הצעות?) CPU - ??? (הצעות?) תודה!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by .AloN,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט, וראיתי פה שמוכרים מעבדים מזויפים אז קצת נבהלתי ורציתי לדעת אם יש איזשהו תוכנה שיכולה להגיד לי אם המעבד (AMD) הזכרונות והכרטיס מסך מקוריים ועל כמה הם באמת עובדים ? תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by mangob,

מה עדיף? זכרונות במהירות 667MHZ CL5 או 800MHZ CL5 ? אמרו לי שאם אני לא יודע לעשות OC לזכרונות עדיף לי את ה 800MHZ ככה אני יהנה יותר, וזה יהיה יותר מהיר נכון? לגבי מחיר זה כרגע לא חשוב לי, חשוב לי העיקרון - כיוון שאני קונה מחשב רק בחופש הגדול. אבל אני שואל עכשיו כיוון שאני רוצה להבין הכל קודם ואז להצליח לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול. אז בקיצור- 667MHZ CL5 ללא OC או 800MHZ CL5 ללא OC ?? תודה ובוקר טוב.

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  15. מחשב מיועד לגלישה וסרטים ועבודה עם מכונות וירטואליים (VIRTUALPC ו -VMWARE) מעדיף לוח ASUS ולפחות 4 גיגה זכרון עם אופציה להרחבה (סלוטים ריקים) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by swisaavi,

אני מדבר על twinmos 2GB ddr2 667mhz, על לוח אם 775dual-VSTA. קודם כל, הלוח אם יכול לקלוט cl4 בזיכרון כזה? יש הבדל גדול בין cl4 ל cl5?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  17. אם כן אז הייתם ממליצים על ויסטה או XP? ובנוסף אם תוכלו להסביר לי מה ייתן לי להתקין מערכת 64 ביט במקום 32 ביט? רוב העיסוק שלי במחשב הוא משחקים, וקצת עריכת וידאו ודיוידי - איפה היתרון ב OS כזו או אחרת? להלן שאר המפרט: Memory - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 HDD - Westren Digital WD2500KS 250GB Graphic Card - XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX DVD Burner - LG GSA-H22 X18 DVD Case+Power Supply - Antec P150 EC 430W Motheboard - GIGABYTE GA-965P-S3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  18. שלום הוספתי היום עוד 2 גיגה זיכרון של OCZ עכשיו כל הסלוטים מלאים בזכרונות והזכרונות נורא קרובים אחד לשני והם נוגעים גם אחד בשני כמו בתמונה: השאלה שלי אם יש סכנה לזכרונות(הם לא בOC) בגלל התחממות? ואם צריך לדאוג להם לקירור שהם במצב הזה או שהם יכולים לעבוד ככה בלי בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by bubin689,

יש לי לוח אם DS4 של GIGABYTE ואני יודע בודאות שהוא תומך במערך CROSSFIRE (שזה מאפשר לחבר 2 כרטיסי מסך של ATI ) השאלה שלי אים אני אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך כפולי ליבה ללוח אם ואים הוא תומך בזה בכלל? :s05: תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  20. שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט 8IPE1000MK ואני מעוניין להרכיב אותו במארז זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp האם אפשר? הלוח האם הוא רגיל ATX אך המארז הוא BTX...... והוא מוצא חן בעיני , וגם כדי שישרת אותי בעתיד ניתן להתקין את הלוח אם זה שהוא ATX במארז שהוא מצויין BTX?? תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by mikibo,

שלום רב אני מחפש דרייברים ללוח אם מסוג fintel - f71872fg תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  22. ראיתי לוחות אם עם כבלים אלקטרונים רגילים שיכולים להתנפח וראיתי שיש כאלה ממתכת מלאה שנחשבים איכותיים יותר. צריך להפעיל שיקול דעת בעת רכישת לוח אם עם כבלים רגילים או איכותיים יותר? או שלא צריך לקחת את זה בחשבון? למשל הינה לוח אם של אינטל עם כבלים "רגילים" : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=33073 והינה לוח אם של גיגהבייט עם כבלים "איכותיים": http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=32755

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. הבנתי שהו לא תומך ב-CF/sli אז איך אני משמיש שני כרטיסים מאותו סוג (6570 1gb)

24. שלום לכולם ושבוע טוב. רציתי לשאול מהם הערכות השבבים החדשות שקיימות,מה הולך לצאת בתקופה הקרובה,מהשבבים "החזקים" "והרגילים" האמת רק לי יש תחושה או שנהיה בתקופה האחרונה "סלט" מבחינת השבבים? ???

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. שלום לכולם, - ידוע כי בכל רגע נתון מבצע המעבד פעולה אחת, ובעצם מתייחס לתהליך אחד בלבד. אך כאשר מדובר במעבד מרובה ליבות האם כל ליבה מתעסקת באותו תהליך שהשניה מתעסקת או שמה כל ליבה מבצעת חישובים של תהליך אחר ובכל בעצם מתבצע חישוב עבר מספר תהליכים בו זמנית? שאלה נוספת - כאשר אני משתמש בעבד 64 ביט או מעבד 32 ביט - מה בעצם אני מקבל בכל אחד מהם? יותר פעולות לשניה? בתודה מראש על התשובות הברורות, NOISE

• 4 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים