מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי את הזיכרונות הבאים ואני רוצה להוסיף עוד 512 שיהיה 2 של 512 ואז בעצם ג'יגה איזה זכרונות אני צריך לקנות והאם אפשר לעשות 2 של 256 ועוד אחד של 512
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אינטל פרסמה שה5300 /4300 בדרך - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218672.0 מה עושה מי שרוצה לקנות היום מחשב DUO 6300 ? א* מחכה? ב* קונה לוח 965 + 6300 ומצטער אח"כ ג* קונה לוח 965 (945 ?) עם סלרון ב200 ש"ח ומחליף אח"כ CPU ? ד* הצעה אחרת ? ???
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר בדיקות שערכתי ב- Windows Memory Diagnostics הבנתי שיש בעיה בזכרונות (2X256mb ddr1 400mhz). בדקתי כל אחד בנפרד כחצי שעה ולא אירעה שגיאה בודדת. לאחר שהחזרתי את שני הזכרונות לבדיקה ביחד התגלו שגיאות. ניסיתי להעביר את הזכרונות לסלוטים אחרים וגם לנקות אותם מאבק ולבדוק שהם יציבים והרצתי שוב- עדיין דווחו שגיאות. מה ניתן לעשות במצב כזה?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם לשרת איחסון שיכול להכיל לפחות 2 הארדיסקים של 500 גיגה. וכמובן מעבד שיתאים ללוח ויוכל להחזיק שרת נחמד אך לא יקר במיוחד. תודה, רז.
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לוח אם שתומך בתדר כזה?? כי ראיתי זכרונות של 2Gb OCZ 1000Mhz ב1560 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3045
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מבקש הצעות למעבד טוב עד 1200 בבקשה לא קונרו
-
- 17 תגובות
- 797 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם, שמח להצטרף מחדש לפורומים (לאחת העדרות של כ3 שנים..) אני מתכנן לקנות מחשב חדש שכנראה יהיה מבוסס על מעבד e6300 וזקוק להמצלה בכיוון לוח האם. טווח המחירים בוא בערך 800 ש"ח ומטה כשבעצם השאלה היא מה נותן לוח אם יקר יותר? מצטער על הבורות אם נניח שאני קונה לוח אם שתומך בכל מה שאני צריך(תושבות, זכרונות כניסות ויציאות וכ'ו) מה זה משנה של איזה חברה הוא ולמה יש לוחות שנראים דומים אבל במחירים כפולים? עד כמה בחירה של לוח אם יקרה תשפיע על ביצועי המחשב בסופו של דבר? ומה ההשפעה של הלוח על היכולת לעשות אוברקלוק (למעבד וכרטיס המסך בלבד- אני לא מתכוון להמהיר זכרונות. כמה נקודות למחשבה: אני לא צריך כרטיס קול וכרטיס מסך (אז שיהיו הכי פשוטים שיש) כי אני מוסיף חדשים. ואם …
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. שאלה שקצת מטרידה אותי בזמן האחרון - אילו ערכות שבבים יש עבור מעבדי ה Core 2 Duo? עד עכשו דובר רק על ה 965 וה 946 של אינטל (וכמובן ה 975 הוותיקה יותר), על ערכות השבבים של ATI שמעתי רק עכשו בחדשות האתר, מצד nVidia אני יודע שיש את ה 570 וה 590, וזהו. באתרים של SIS ו VIA אין שום איזכור לערכת שבבים שתומכת במעבדים החדשים האלו. עד עכשו שמעתי רק על לוחות שמבוססים על ערכות השבבים של אינטל, וזה נראה דיי מוזר בהתחשב בעובדה שבעוד שבוע המעבדים האלו אמורים להיות בשוק - הלוחות המתאימים לא צריכים להיות בשוק עוד לפני יציאת המעבדים? חוץ מזה, האם יש כבר השוואות בין לוחות המבוססים על ערכות השבבים החדשות האלו? איזו ערכת שבבים מסתמנת כערכה העדיפה - האם זו ה 965 של אינטל או או…
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שניתן למצוא את המידע הזה באתר היצרן או בספר לוח האם. אבל הבעייה היא שבמחשבים של IBM זה קצת יותר מסובך עברתי על החוברת (הPDF) ובאתר... ולא מצאתי בשום מקום הסבר למה המהירות המקסימלית של המעבד (אני יתקן: עד איזה מהירות מעבד אני יכול לקנות ולהתקין על לוח האם שלי). הדגם של המחשב הוא 8189-MUB. ומשום מה אני לא מצליח למצוא את המידע הזה... אשמח לעזרה ואשמח אם מישהו יגיד לי אם הלוח הזה תומך HT
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פורסמו בנצ'מארקים ל-Kentsfield בבלוג של VictorWang, המוכר לנו לא מעט מתקופת הקונרו ( ). כמו שאתם יודעים, Kentsfield הוא מעבד עם 4 ליבות של Conroe. תוצאות הבנצ'ים מרשימות מאוד. ב 3DMARK05 המעבד מקבל מעל 16000 נק', לצורך השוואה המעבד שלי (AMD Athlon 64 3200+) מקבל רק כ-3600. המעבד יוכרז בתחילת השנה, בנתיים יש לנו קצת זמן ללמוד ולהינות מהקונרו.
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כתוב שם כזה דבר PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x1 slot 2 x PCI slots
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת מחשב חדשה, התקנתי XP מ כונן CD ישן בחיבור IDE. אתמול החלפתי לכונן CD חדש בחיבור SATA. הכונן נראה תקין,מצליח להפעיל מחלונות. שאני רוצה לאתחל את המערכת מהCD הוא נכשל, בביוס הגדרתי את הCD כראשוני,אני מגיע למסך press any key to boot from cd ומשם הוא עובר ל הרד דרייב. עדכנתי ביוס. לוח של גיגה בייט G31 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני צריך לבחור מעבד ואין לי מושג מה יותר חזק בהתחשב בעובדה גם לשידרוג עתידני Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX או Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ואם אפשר גם לפרט תודה
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 1333MHZ לבין 1600MHZ ההבדל ביינהם הוא 23 ש"ח לפי משהבנתי אין הבדל כי המעבד תומך ב1333MHZ או שאני טועה וזה שווה את הכסף..?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם ASUS - A8N-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=DzbA8hgqchMBOVRz על הלוח יש מאוורר קטן כמו שתוכלו לראות בתמונה (זה הדבר הכסוף באמצע למטה). המאוור התקלקל, האם יש בזה סכנה למחשב? על הלוח יושב מעבד AMD 3700 כרטיס מסך RADEON X800 זכרון פנימי 1GB המחשב נמצא אצלי 3 שנים בערך ורץ ללא אוברקלוק. הטמפרטורה במצב IDLE היא 33 מעלות על פי EVEREST.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שאחיו האיטי 550 I3 שיצא לפניו (ומתומחר באותו מחיר) לא נפוץ כאן אני בספק.ואני רציתי לבנות עליו את המערכת החדשה.מה גם שהוא יכל להוריד קצת את מחירי הI3 האחרים.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
עקב בעיות חוזרות ומעצבנות עם הלוח אם הנוכחי ( רשום במפרט ), אני מחפש לוח אם שיתאים... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w שימושים: בעיקר סרטים,מוסיקה ואינטרנט, לא מתוכנן OC, חשוב לי שיהיה חיבור קואקס(אודיו דיגיטלי) -מכיון שכבר עובר בקיר כבל כזה. מעדיף שלא יהיה של ג'יגהבייט... התקציב כרגע פתוח. אם למישהו יש המלצה, אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עקב סיום חייהם של הלוח\מעבד ב-HTPC שלי אני מחפש שילוש חדש. אני משתמש במארז Ahanix D.Vine 5 עם ספק 220W של אותה חברה עם חיבור ATX20. בנוסף יש במחשב כרטיס Geforce 9500GT PCI-E ושני הארדיסקים(אחד עם חיבור IDE, אבל התמיכה בו פחות קריטית). וקירור גולדן אורב 2(שאני מניח שאצטרך גם להחליף) המחשב משמש נטו להשמעת מוזיקה וצפיה בסרטים, אין לי תקציב מוגדר לחבילה שאני מחפש, מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אני מניח שאלף שקל זה הגבול העליון. אשמח לשמוע תובנות, הצעות וכו'. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי. מדובר כמובן על עריכה ברמה הבסיסית ביותר (אחרת התקציב היה גבוה יותר). בworst case scenario תוכנות של Adobe ייכנסו לתמונה מתישהו, אבל גם אז לא ייעשה כאן שימוש מקצועי ורציני. אני משדרג את השילוש הקדוש+כר' מסך בסיסי כי נראה לי שלא צריך יותר מבסיסי (אלא אם כן אתם חושבים אחרת). הייתי מעדיף מעבד של AMD, אבל אני מנחש שלעריכה רצוי אינטל ?... המחשב ישודרג בפנדה, אז אני אשמח אם תפנו אותי לחלקים שנמכרים שם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המעבדים האלו, המחשב מיועד בעיקר ל maya + vray השאלה אם ה 3930 ירנדר משמעותית יותר מהר מ- 3770, ההבדל במחיר גם הוא משמעותי.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות (נרכש בסוף 2009, מפרט מופיע בפרופיל) ואני רוצה לשדרג את הזכרון שלי מ4GB ל 8GB וכשהתחלתי לבדוק איך אני בוחר זכרון מתאים ובדקתי איזה יש לי, עלו לי מספר שאלות. אני ממש לא מבין גדול בזכרונות, תזמונים וכל הקשור לזה ולכן כשקניתי אותו, סמכתי על החנות שיבצעו את ההגדרות המתאימות בBIOS. היום שהסתכלתי בBIOS ראיתי שיש לי 2 סטיקים של G Skill F3-12800CL7-2GBRH שלפי דעתי, רצים כרגע על תזמון של 9-9-9-24 במהירות 1333 (שוב, אני לא בטוח, ככה זה מופיע במסך בBIOS). השאלות שלי הן - 1) האם התזמון הזה הגיוני עבור הדגם הזה של זכרון? CL7 לא אמור לרוץ על תזמונים אחרים? איך אני בודק בוודאות / משנה במידת הצורך את התזמונים והמהירות? 2) איזה זכרון כדאי לי לקנות ? ה…
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני עושה סדרת השוואות לקראת רכישה ועברתי על כל כמה חנויות בישראל. בחרתי בזיכרון הזה כמופיע ברשימת הנבדקים של לוח האם בו בחרתי ומאחר ולא מצאתי בארץ, בדקתי באמזון. http://www.amazon.com/gp/product/B002EJ2P2G/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1WZFB4XYMQWFD1A9P28C&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 ה- 2X4G במחיר הזה + משלוח של כ-$20, זה יוצא שקול למחיר הכי זול בארץ עם ביצועים טיפה טובים יותר ואחריות לכל החיים. יש למישהו נסיון עם הזיכרון הזה בפרט או החברה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני עומד ליקנות את השילוש הבא: מעבד: i5 4690k לוח- gigabyte z97x gaming 3 זכרונות www.tms.co.il/product/13770 וקירור : schyte mugen 3 כרגע יש לי ספק thermaltake 500w וכרטיס מסך hd6850 אני יודע שהכרטיס והספק דיי גבוליים ואני מתכנן לשדרג אותם בהמשך ... מה אתם אומרים על השילוש? הוא מיועד לoc בינוני גבוה.( תקציב 2500) ושאלה נוספת- אני כרגע מתבלט בין פלונטר ל tms, מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
דור המעבדים השולחניים המיועד להגיע אל השוק בשנה הבאה נקרא על שמו של עוד אמן רנסאנס מפורסם - וכולל כמה וכמה מאפיינים שאמורים לגרום לכולם להתרגשלכתבה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
- 2 followers
-