מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לבחור מעבד ואין לי מושג מה יותר חזק בהתחשב בעובדה גם לשידרוג עתידני Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX או Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ואם אפשר גם לפרט תודה
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat ברצוני להדגיר את הגדרות הBIOS כדי שיאפשרו לי להנות בצורה המקסימילת מן המחשב (בלי אוברקלוק) האם התמונה מראה הגדרות טובות? או הגדרות שיש צורך לשנות אותן? תמונה:
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שאלה.. אם אפשר בבקשה לדעת מה המעבד הכי טוב מהסדרה הזאת של ה c2d e6XXX .. והאם כל מעבד שתומך בe יתמוך גם בquad? ושאלה אחרונה קטנטונת .. ראיתי שכבר לא מוכרים את המעבד e6600 וראיתי אבל שכן מוכרים את הe6550 אשר לדעת בבקשה מה ההבדל ביניהם? והאם המעבד הזה שווה משהו בכלל.. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
bgrl////
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות אם.. זה :GA-P31-S3G P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E או : ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL אני רוצה שבלוח יהיה אפשרות: Core2Duo 1066Mhz s775,MEMORY 800MHZ , PCI-E וגם שיהיה עליו S-ATA.. כי ההארד דיסק שלי והצורב מחוברים עם כבל SATA.. ושיהיה מקום ל2 SATA לפחות... -- תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש בלוח שציינתי. אני תמיד שם את המחשב ב SLEEP והבעיה שלי היא שאיכשהו המחשב "מתעורר" ע"י כל מקש שנלץ במקלדת... זה ממש מציק . גם אם המחשב ב SLEEP ואני שולף התקן USB שמחובר אליו (למשל מוציא את החוט של המקלדת) המחשב מתעורר לחיים. איך אפשר לבטל את זה? חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לאופציה הזו ולא מצאתי. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר את הלוח ASROCK DUAL SATA 939 למי שלא יודע, יש תושבת לא גרנית למעבד, ובשביל להתקין את רוב סוגי ההיטסינקים צריך להחליף ב BACKPLATE רגיל למזלי קיבלתי את ה BACKPLATE יחד עם ההיטסינק שבא עם המעבד. אבל שלא כמו רוב התמונות של הפלטה הזאת, יש לי מין ציפוי לבן שדבוק לחלק שבא במגע עם הלוח אם (זה מתחבר מלמטה) http://www.svartberg.com/link/backplate_coat.jpg כפי שאתם רואים יש צד מטאלי, וצד עם ציפוי לבן, מה שאני לא יודע זה, אם אני צריך להשאיר את זה ככה, או להוריד את הציפוי הזה ?? אני לא רוצה לדפוק משהו פה, כי זה מה שמחזיק את ההיטסינק, ובמקרה שיש בעיה אתם יודעים מה נפגע פה.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי קניתי את ה hd5750 שהחליף את הX1950 PRO הישן שלי, אבל יש לי בעיה חדשה של צוואר בקבוק ענק שגורם בחלק מהמשחקים לביצועים אפילו יותר נמוכים ממקודם.. אז חשבתי אולי להחליף גם את המעבד למשהו שיתמוך בלוח אם שלי ויסתדר עם הספק הנוכחי. יצוין שהמפרט כרגע הוא: e6300 1.86 GHZ duo core 2 HD5750 abit il 9 pro conroe intel 945P ddr II 667 PCI-E 2 GM ram twinmos DDRII 667MHZ HEC 450TW-RF psu 450w 2x8cm fan 24 pin מה אתם חושבים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים המחלקים בלוח הנ"ל.. לפי קריאת החוברת של הלוח..וחפירה בביוס הם פשוט לא שם...(הביוס מעודכן).. יש אופציה להגדיר תזיכרון על AUTO או על 533/667 זהו ...אין שום דבר מעבר לזה... מישהו נתקל עם ה"בעיה"..??
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש אתר שאפשר למצוא בו מידע על לוחות אם (מפרט). ולשאלה השניה: האם יש לי אפשרות לשים 2 סטיקים של זכרון 1gb בלוח של sis 741gx תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P67A UD3 B3 של גיג'הבייט בגרסת ביוס F2 בדקתי עכשיו באתר שלהם וראיתי שיש כבר גרסת F5 יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E gigabyte p55 ud5 מה אתם הכי ממליצים.?ואם אפשר הסבר מיועד לoc בעיקר.וגם שיהיה טוב בכללי.מה עדיף משלושתם?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
דיווחים מדברים על השקת מעבד Xeon מבית אינטל בתדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ במהלך השנה. האם מחסום התדרים יישבר סוף סוף? דיווחים מהאתר הסיני MyDrivers מדברים על השקת מעבד Xeon מרובע ליבות בעל תדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ מאוחר יותר השנה ודגם זה יתבסס על מעבדי ה-Broadwell-EP, על פי הדיווח. עוד על פי הדיווח, המעבד יגיע עם זיכרון מטמון של כ-6MB. הסברה ההגיונית ביותר כרגע היא שמעבד זה יהיה חלק ממשפחת מעבדי Xeon E5-26xx v4, אם כי לא ברור לפי שעה אם זה יושק מההתחלה יחד עם שאר המעבדים שבמשפחה או מאוחר יותר באותה השנה. שוב, ישנה אף סבירות שמעבד זה לא ישתייך למשפחת E5-26xx דווקא. 5.1 ג'יגה-הרץ, היתכן? מהפן האישי, קשה לנו שלא להאמין לדיווחים. ניכר בשנים הא…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני בתהליך שידרוג המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ספציפי ושמצד אחד יהיה זול ומצד שני יהיה חדשני אני מתכוון לייבא הכל מארה"ב בזול חוץ מזה אני מתכוון להוסיף די די אר 2 512 ובעתיד לשתדרג ל1 ג' + אני מעדיף לוח אם שיהיה בו גם איי ג'י פי 8 ופי סי איי אקספרס שמעתי של ashrock יש לוחות כאלו אך אני לא יודע אם הם עדיפים וגם איזה מעבד טוב יתאים להם והאם הטכנוליות של הלוח הזה של אשרוק הם טובות או שזה לוח ישן.. הצעות?
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קראתי פה בחדשות על נהלם שהוא יהיה "הדבר הגדול הבא מאז הפנטיום".. ורציתי לדעת מתי בערך הוא יושק? יש מידע? כי לא ממש הבנתי מהכתבה בחדשות שלכם.. כרגע יש לי פנטיום 4 3GHZ+ לוח אם ישן+9600XT ו1GB זיכרון וכל פעם אני משדרג מחשב פי 4 אז עכשיו אני מחכה לנהלם שאמור להיות 4 ליבות "אמיתי" ובינתיים אני סובל מדי פעם בסרטי ה720p שאני רואה.. אפשר ממישהו עזרה איך אני פותר את הבעיה הזאת?? לחכות לנהלם? או לקנות בקרוב מחשב בבטחה?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
xbitlabs חושב שמדובר בהערכה פסימית, לא ברור אם מדובר ב K8 * 4 או בעיצוב חדש. גם אינטל צפויה לייצר מרובע ליבות ב 2007 או 2008. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050425212220.html הערה: כפולי ליבות כבר פאסה .... :-)
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש שתארתי את הצרכים שלו כאן. בגדול, המחשב מריץ כמה מכונות וריטואליות (VMware Desktop) במקביל כך שהמאפיין העיקרי של המחשב הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. אחד הדרכים לנסות להתגבר על זה זה לשים הרבה זיכרון, כדי שהכל יהיה בזיכרון ותהיה פחות עבודה עם הדיסקים. הנקודה היא שבמחשב האחרון שהרכבתי שמתי 8GB זיכרון, אפילו לא 16, ויש לי תחושה שזה גורם לבעיות: ה-BIOS מפעם לפעם מאבד את הערכים שלו, ואני צריך להכניס אותם מחדש, והבנתי מהטכנאי שזה נובע מצריכת הזרם של כל כך הרבה זכרונות. אז השאלה שלי - האם 16GB זה כבר משהו שעובדים אי…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב. למשחקים,סרטים,עבודות ועוד. ומה ההבדל בין 2 המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
דור המעבדים השולחניים המיועד להגיע אל השוק בשנה הבאה נקרא על שמו של עוד אמן רנסאנס מפורסם - וכולל כמה וכמה מאפיינים שאמורים לגרום לכולם להתרגשלכתבה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
- 2 followers
-
-
למרות המעבר לשימוש בהלחמה איכותית בין שבב העיבוד למכסה המגן שלו - תהליך הפרדה והחלפת החומר באופן עצמאי עשוי לשפר את הביצועים התרמיים המתקבלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מפעיל את אווראסט אני לא רואה את החום של הלוח אם רק את של המעבד ואת של שני ההארדיסקים למישהו יש את הלוח או מידע אליו ויכול להגיד לי תודה פיניש
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ראיתי שאקסון זה סוקט 771 וגם נהלם רשום שישתמש ב771 מה שאומר שזה אותו סוקט בעצם?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב חבר'ה תשמעו, המחשב שלי די ישן, אני לא כ"כ מאמין שהמודולות זיכרון שלו הן DDR, אבל ככה רשום ב CPUZ. יש דרך בירור ודאית לגבי סוג הזכרונות למה אלה זכרונות PC2100 ממש ישנים (PC2100 למי שעצלן לעשות את החישוב זה 133MHz) דרך אגב הלוח הוא HIS MotherBoard Via P4X466/8233 P4 S478 הלוח עצמו תומך DDR, רשום את זה על הקופסה שלו מצורפות בזאת תמונות:
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמוציאה מדעתי.... שדרגתי את המחשב סוף סוף לepox rga+ barton 2500+ העניין הוא שאני לא רואה את סוג המעבד כאשר במחשב עולה - לפני כן היה לי duron 1200 וזה תמיד עלה בהגדרות של המחשב. זה מוציא אותי מדעתי שאני לא יכול לראות שזה באמת 2500 - איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי לראות דרך ה sandra 2003 אבל זה רק נותן לי לרטות שזה מעבד של אטלון 512 cache במהירות 1.10 ghz אני מקווה שלא עבדו עליי - אנא עזרתכם איך אפשר לראות את ה2500+ תודה
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתילדעת איה לוח אמין יותר ומה כדאי לי לקנות אם אני בוחר אינטל או GIGABYTE בדגמים זהים, איזה יהיה יותר עדיף ואמין? תודה רבה לכולכם!
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-