מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מה עדיף לי לקנות בשביל כרטיס זיכרון כרגע יש לי 1 GB 533 Mhz של Starex (ביותר מכרטיס אחד) ואני רוצה או לקנות כרטיס חדש אבל אני לא יודע מה עדיף לי עוד כרטיס של Starex של 1 GB או לקנות כרטיס חדש של חברה כמו TwinMos 1 GB אבל עם 800 Mhz זה יעלה בערך אותו דרך אבל הבעיה שלי היא מה עדיף לי עוד גודל(אבל MHz נמוך) או חיזוק של Mhz (ופחות GB) ???? בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד... בתודה שלמה דוודי
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לאחותי את הלוח אמ intel D850GB פרמטתי לה את המחשב עכשיו אני מחפש דריברים לכרטיס קול חיפשתי בגוגול מצאתי דברים אבל זה כותב לי כל הזמן בדריברים שהם לא מתאימים ללוח מישהו יודע אולי איזה דריברים אני צריך ויכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם, שמח להצטרף מחדש לפורומים (לאחת העדרות של כ3 שנים..) אני מתכנן לקנות מחשב חדש שכנראה יהיה מבוסס על מעבד e6300 וזקוק להמצלה בכיוון לוח האם. טווח המחירים בוא בערך 800 ש"ח ומטה כשבעצם השאלה היא מה נותן לוח אם יקר יותר? מצטער על הבורות אם נניח שאני קונה לוח אם שתומך בכל מה שאני צריך(תושבות, זכרונות כניסות ויציאות וכ'ו) מה זה משנה של איזה חברה הוא ולמה יש לוחות שנראים דומים אבל במחירים כפולים? עד כמה בחירה של לוח אם יקרה תשפיע על ביצועי המחשב בסופו של דבר? ומה ההשפעה של הלוח על היכולת לעשות אוברקלוק (למעבד וכרטיס המסך בלבד- אני לא מתכוון להמהיר זכרונות. כמה נקודות למחשבה: אני לא צריך כרטיס קול וכרטיס מסך (אז שיהיו הכי פשוטים שיש) כי אני מוסיף חדשים. ואם …
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חברה יש לי את הזיכרונות הבאים ואני רוצה להוסיף עוד 512 שיהיה 2 של 512 ואז בעצם ג'יגה איזה זכרונות אני צריך לקנות והאם אפשר לעשות 2 של 256 ועוד אחד של 512
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים הרלוונטים (anandtech.com, slashdot.org, intel.com, tomshardware.com, theregister.co.uk) ובשום מקום לא מופיע איזכור ל roadmap של אינטל לגבי תמיכה בטכנולוגיית ה VT שלהם במכלול החומרה (כלומר chipset & bios). למען האמת המצב כרגע הוא די מגוחך, יש להם את כל הפיצ'רים הכי חדשים במעבדים שלהם מסדרת ה 9xx אבל אי אפשר להשתמש בזה מכיוון שאין עדיין חומרה תואמת ואף אחד לא יודע מתי תהיה. ניסיתי אפילו לשאול את אינטל עצמה באמצעות support mail, עושה רושם שגם אנשי התמיכה של החברה לא יודעים לספק את האינפורמציה הזו ללקוחות. יש למישהו אולי מושג מתי התמיכה בלוחות מבוססי פנטיום D עם VT תגיע לשוק? ולישראל? או לחלופין האם לAMD כבר יש מוצר זמין ניתן לרכישה שמאפשר לעשות Virtuali…
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2329 לפי מה שאני הבנתי זה לא יותר מזכרונות VALUE. זה יהיה גל מעולה של מכירות אם זה יתחיל לצאת בכמוס מסחרית גדולה. הם נוצרו בשבוע ה7 של 2005.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ל ocworkbench יש תשובה (להלן הפסקה האחרונה במאמר): Intel once again has launched a product that is big on hype but falls over at the last hurdle, while AMD strolls past to the finish line. Until that cheap Intel 945 Motherboard appears, AMD is your best choice. מי שרוצה להבין את המסקנה הלכאורה מפתיעה לאור המחיר הזול לכאורה של ה 820 (241$) שיקרא את הכתבה במלואה: http://www.ocworkbench.com/2005/articles/dualcore/p1.htm הערה: יש צורך להוסיף עוד הערה לגבי המאמר, הוא מתבסס על מחירים מוצהרים ולא על מחירי הושק, התמונה יכולה להשתנות לכאו או לכאן בהתאם לזמינות האמיתית של המעבדים בשוק.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב חבר'ה תשמעו, המחשב שלי די ישן, אני לא כ"כ מאמין שהמודולות זיכרון שלו הן DDR, אבל ככה רשום ב CPUZ. יש דרך בירור ודאית לגבי סוג הזכרונות למה אלה זכרונות PC2100 ממש ישנים (PC2100 למי שעצלן לעשות את החישוב זה 133MHz) דרך אגב הלוח הוא HIS MotherBoard Via P4X466/8233 P4 S478 הלוח עצמו תומך DDR, רשום את זה על הקופסה שלו מצורפות בזאת תמונות:
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש כאלה? מה ההמלצות? כרגע בלי תקציב פשוט צריך לראות דגמים והמלצות..
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הזה : http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/p4-fastest_4.html תקראו טוב מה שרשום לגבי הלוח של אסוס שהוא יכול לריץ זכרונות DDR533 משהו עם התדר של המעבד זה אומר שאני יכול להשם זכרונות של 533 בלוח הזה למרות שהוא תומך ככה רשום בחוברת עד DDR400 או שיש צורך לשנות משהו במעבד או משהו בכללי? ולמה בדף אחרה במבחנים הDDR533 קיבלו פחות מהDDR400?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
-
יש לכם הצעות ללוח אם זול (לא יותר 550 שח ואפילו פחות) שתומך בAMD 64BIT? אבל לא לוח מחורבן... בנתיים אני כנראה לוקח את Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard שהוא עולה 660 שקל אבל אתם לא מאמינים בכמה עברתי את התקציב המקורי... אין יותר זול? או שעדיף פשוט לחסוך ולקחת AMD Athlon XP 2800+ עם הלוח ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboard?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו... שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם למישהו יש תשובה אני עומד לרכוש את הלוח של אסוס p4c800-dlx שימו לב לא p4c800-e-dlx מישהו יודע עד כמה מגיע הVCORE ?? שלו ???אחרי חיפושים לא מעטים (ובגלל שרוב הביקורות שלו נכתבו לפני כשנה וחצי) אני יודע שעם הביוסים הראשונים שלו הוא הגיע עד 1.600 וולט ושמעתי שעם ביוס 1006 הוא אמור להגיע עד 1.95 ואני מחפש מישהו שיאשר לי את זה או יספר לי מה הוא יודע תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!! הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...) אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו.... אז כדי לנצל את זה????....
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי אתמול Gigbyte Amd socket A DDR 400, Lan, AGP 8X chipset: NVIDIA NFORCE 2 SOCKET A ומעבד : AMD SOCKET A SEMPRON 2600+ התקנתי והכול טוב ויפה...התקנתי גם ווינדוס אקס פי פרו אני בודק המאפיינים של המחשב ורשום שם: AMD ATHLON 1.09 GB זה אמור להיות 1.09 גיגה....או 2.6 גיגה (2600+) :\ מוזר לי
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
השאלה שלי כך איך אני בודק שמעבד שלי הוא אכן 1.8GHZ (512KB) מה שקניתי ולא 1.8GHZ בלי ה cace איך שקוראים לזה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. בתודה רבה זאביק :AR15:
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי את המחשב שהזמנתי ואני רוצה לדעת אם לא רימו אותי, ושמו לי חלקים שונים ממה שאני ביקשתי. אז איך אני בודק זאת? תודה לעונים. מנהלים אני לא יודע לאיזה פורום זה שייך, אז אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה...תודה.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ובו לוח אם Abit NF7-SL . משום מה התוכנה Aida32 לא מזהה את הלוח... ליד Motherboard name כתוב Unknown . האם יכול להיות שעבדו עליי וזה לא הלוח?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אי אפשר שלא לראות שזה אחד הלוחות היותר מומלצים... רציתי לדעת אם זה בקטע של "אפשר להסתפק" או שאם למשל זכיתי אתמול בטוטו ואני רוצה לקנות את הדבר הכי יקר אז לוח כמו GIGABYTE GA-X48-DS4 יכול לתת לי איזה יתרונות או שבכל מקרה גם אם היה בחינם אין מה לקנות משהו אחר..
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המעבד הזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. מהם אחוזי ההצלחה לפתיחת הליבה ה-4? 2. האם דרוש לוח מיוחד לעשות זאת? כל לוח מבוסס 780G מסוגל לעשות זאת? 3. המעבד עדיף על E6300 בסטוק? אם לא, האם לאחר פתיחת ליבה 4 הוא עדיף? 4. האם הוא ידוע כמעבד טוב ב-OC? (צריכת חשמל, מתח, טמפ') 5. האם ספק FSP 400W יספיק למערכת שכוללת את המעבד הנ"ל לאחר אוברקלוק, ATI 4850, דיסק קשיח 250GB ו-2 ג'יגה זיכרון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-