מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
במקרה עכשיו נתקלתי בזה: http://www.bit-tech.net/feature/80
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td]קניתי מחשב לפני איזה שנתיים ולפני כמה זמן נהרס לי הארד דיסק בדקו לי את הארד דיסק והסיכה שיושבת עליו נשברה ועכשיו צריך להחליף אותו . אני לא יודע איזה כדי לי לקנות עכשיו אני לא מבין בזה כל כך הארד דיסק שהיה לי הוא 500GB SATA2 7200 16MB SEAGTE. בבקשה תעזרו לי לבחור איזה לקנות, תקציב בואו נגיד 500-600 גודל איחסון לא כזה מעניין אותי שייהיה מנימום 500GB בקיצור שיהיה משהו טוב ומהירות טובה . המפרט שלי הוא : PHENOM || 945 Q.C AM3 AMD - מעבד GA770T-USB3 AM3 AMD GIGABYTE - לוח ATI RADEON 5770 1G-5 POWER COLOR - כ.מסך 500GB SATA2 7200 16MB SEAGTE - דיסק קשיח פנימי KVR KINGSTON 4 GB DDR3 1333MHZ - זכרון G…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הזכרון הנכחי שלי משני סטיקים של 2GB יותר לכיוון ה12 או 16 GB ניסיתי לקרוא קצת באתר של אסוס, על הלוח שלי p7p55m. ולהבנתי ניתן לחבר לו עד 16GB של זכרון. לעומת זאת נכנסתי לטבלת ה QVL ושם לא ראיתי אף קומבינציה שתומכת סטיקים של 16gb/ אשמח לעזרתכם, http://www.asus.com/Motherboard/P7P55M/#specifications
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות האלו יותר טוב/שווה/מומלץ? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, הופניתי לפורום זה במסגרת דיון שפתחתי בפורום מפרטי מחשב, שם הומלץ לי על הלוח ASROCK Z68 PRO 3. אולם היות ואני יכול להשיג חומרה של GIGABYTE ישירות מהיבואן (מור לוי ברשל"צ) במחיר נמוך יחסית, אני מחפש לוח של GIGABYTE שמקביל (או עולה בתכונותיו) ללוח של ASTROCK, עם אותם פיצ'רים יחודיים ב-ASTROCK כגון האצת ביצועי ה-HDD בשילוב SSD, או שילוב כרטיס המסך המובנה עם כרטיס המסך הנפרד, וחשוב לא פחות - באותה רמת מחיר. האם קיים לוח מקביל כזה של GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין G43 לG45? אני מבין שההבדל הוא X4500 בG43 מול X4500HD בG45 - האם יש לזה משמעות מוחשית? אני דווקא כן מעוניין להריץ FHD אבל השאלה היא האם המעבד מפצה על ההבדל הנ"ל? האם יש באיזושהוא מקום השוואה מקצועית בין כרטיסים אלו? תודה, mlunker
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש איזה משהו זמני לוח אם ל AMD עם SDRAM משהו הכי זול לא מעניין אותי כמה הוא דפוק ואם אפשר גם איזה מחיר טוב על AMD ATHLON 1.6 / 1.7 תודה!!
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
נכון להיום רק 3GHZ ו3.06 מגיעים עם HT. לא אמורים לצאת מתישהו 2.4 עם HT?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שאלה.. אם אפשר בבקשה לדעת מה המעבד הכי טוב מהסדרה הזאת של ה c2d e6XXX .. והאם כל מעבד שתומך בe יתמוך גם בquad? ושאלה אחרונה קטנטונת .. ראיתי שכבר לא מוכרים את המעבד e6600 וראיתי אבל שכן מוכרים את הe6550 אשר לדעת בבקשה מה ההבדל ביניהם? והאם המעבד הזה שווה משהו בכלל.. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת מעבד של אינטל בין E8500 לבין Q9550, האם מבחינת לוחות ההבדל הוא משמעותי? ומה ההבדל בין ציפסט P45 ל- G45 המשמעות העיקרית היא שב- P צריך לקחת זכרון DDR3 וזה מייקר את העלות השאלות הן: 1. האם ניתן לקחת E8500 עם ציפסט P45 זיכרון DDR3 ואם כן איזה 1066/1333 מול E8500 עם ציפסט G45 ואז אני ב- DDR2 800 האם אני ארגיש בהבדל? אני מריץ בעיקר סרטי בלו ריי גם כונן שאני מתעד לרכוש (האם צריך מעבד חזק יותר קרי Q9550 ו- DDR3 2.האם יש הבדל מהותי בין Q9550 ל-E8500 לצורך מה שאני בעיקר משתמש הבדל במחיר בין המעבדים הוא 500 ש"ח ואז כמובן צריך לקחת DDR3 שמייקר את העלויות אני לא ממש גיימר אבל מי יודע אולי נתחיל 3. שאלה נוספת האם כרטיס מסך GEFORCE 9500GT 512MB PCI EXPRESS+DVI …
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
חברה למה בפורום אין דיבור על הלוח הנ"ל ? אשמח לשמוע קצת פרטים עליו מכיוון שאני מעוניין בוא.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם ל - Intel® Desktop Board PearlCreek DG31PR יש תוכנה לבקרה על הטמפרטורה של המעבד / כ.מסך? אם אין אפשר להוריד מהאתר של INTEL? האם זה לוח טוב כלומר שבעתיד אני לא אצטרך לשדרג גם אותו כלומר אני אצטרך להחליף רק את הרכיבים? שמתי לו מעבד - E4600 2.4Ghz 2M. תודה.
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ה X48... עכשיו יש מקום לחיבור של 5 מאוורים ויש לי 6 מאוורים (3 של המארז CM 690 ו3 של scyte שאחד מהם על הheatsink) עכשיו יש לי אחד שמחובר לכיוון כרטיסי המסך ואני רוצה להפעילו אך אני לא יודע לאיפה לחבר... הממ אין יותר חיבורי FAN =/ יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה לי אליכם שידרגתי לאחרונה את הזיכרון, המחשב שלי הוא DDR1 וקניתי קינגסטון 512 מהירות 400 זה יהיה בסדר אם אני יוסיף הפעם זיכרון של חברה אחרת(יותר זולה) של 1024 מגה?זתומרת בנוסף ל512 שיש לי? ההבדל בחברות משנה? מישהו מכיר זיכרון 1024 לDDR1 בזול? בדרכ הDDR1 נפח 1024 בא ב-400 MHZ? פשוט אין לי מושג בחומרה תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מעוניין לשמוע הסבר מה זה fsb במעבדי אינטל אני רואה למשל במעבדים מוסימים fsb של 1066, 1333 , 1600 ושמתי לב שככל שהמעבד חזק יותר הfsb נמוך. האם יש קשר ? לדוגמא i7 980x fsb 1066 וה i7 920 fsb 1333
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה ההבדל בים 4771 ל4790 100 HZ ? http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-4771.html http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-4790.html
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 2 ג'יגה זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה אבל אני לא מוצא את הדגם הזה.. ואני רוצה המלצה לזכורונות לא יקרים.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שאלת תם: מהו המעבד המתקדם ביותר ש-8RDA+ יכול להריץ? (סדרת Socket A) מהו המעבד האחרון בסדרה? (הבנתי שסדרת המעבדים החדשה מותאמת לסוקט אחר = לא מתאים ללוח) תודה.
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מסתכל על לוחות אם וחשבתי לעצמי אם כדאי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט M61PME-S2P בשביל מעבד amd II x2 245 2.9 ghz בעיקרון הסתכלתי על הטווח מחירים הוא הלוח הכי זול של ג'יגהבייט שמוצע בשוק השאלה מה זה אומר עליו, באייבורי שהייתי אצלהם נתנו לי הצעת מחיר אמרו לי שהוא לוח מומלצ ושהוא מאד טוב. בעיקרון חשבתי על הלוח 770-ud3 שלדעתי נראה טוב, השאלה מה ההבדלים ביניהם, ואם הS2P יכול לשרוד ולא יישרפ לי או משהו במאמצ ממושך, גם מפחיד אותי הקטע של התחממות המעבדים של איי אם די (למרות שהבנתי שאינטל לא כאלה שונים מהם בקטע של הטמפרטורות)
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי... השאלה שלי היא קצרה ולעניין- אני מתכנן על לוח מסויים, אבל מתברר שהוא תומך אך ורק עד 16 ג'יגה זיכרון ולא יותר, ולפי מה שהבנתי יש היום תמיכה עד ל-24 ג'יגה ברוב הלוחות החדשים. אני מתכנן להוסיף זיכרון בעתיד (3 השנים הבאות או טיפה יותר, ושדרוגים אחרים מהצד כמובן אבל זה לא הנושא) לפי הצורך, האם זהו נתון שאמור להרתיע אותי? האם הסיכויים גדולים שבעוד בערך שנה או שנתיים יעשה שימוש ביותר מ-16 ג'יגה למשתמש הממוצע או הכבד יותר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הבדל גדול כל כך? ומה ההבדל בכלל בין קונרו לבין מעבדים כפולי ליבה רגילים? האם יש הבדל גדול ביןכפול ליבה 2.8 לבין כפול ליבה 3.4?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המערכת שתיבנה סביבו, תהיה לגיימינג .... זה יהיה I7 זה בטוח, לא יהיה אוברקלוקינג .... אני משיג כל מעבד בחצי מחיר, לכן אני שואל על 2000 .... אשמח לתשובה איכותית =] תודה !!!!!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום , אתמול הדלקתי את המחשב ושמעתי רעש של כמו פיצוץ מהמחשב . ככל הנראה הספק כוח הג'נרי שלי נדפק ולקח איתו את הלוח אם . החלפתי ספק וראיתי שהלוח עדיין לא מגיב ואין צפצוף כשהוצאתי זיכרון . איפסתי גם ביוס ולא עזר . עכשיו אני צריך לוח אם חדש והלוח הקודם שיש היה מדגם : 8S661FXM-RZ עם צ'יפסט של SIS . קישור : http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1777&ModelName=8S661FXM-RZ אין לי מושג איזה מהירות הזיכרונות שלי ויש לי כרטיס מסך AGP מחובר . ספק הכוח החדש של HEC עם חיבורי 20+4 PIN (שיתאים ל-2 קונפיגורציות) . אנא עזרתכם . אני צריך לוח חדש ורק של GIGABYTE . המחשב גם של אחי והוא מתעקש על ג'יגהבייט. ראיתי באתר של KSP את הלוח הזה : 8I…
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-