מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם ! אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות 64 או 128 מגה של אם אני לא טועה dim עבור פנטיום 1 166 שלי שמריץ עליו win2000 , ניסיתי בכמה חניות אבל אף אחד לא מחזיק אותם אז.. אם מישהו רוצה למכור לי בבקשה.. או להמליץ לי איפה אפשר כן להשיג, תודה, ותהנו בחג.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
הבנתי רק שעם ה GIGABYTE GA-945P-S3 אפשר לעשות אוברקלוקינג ו עם ה IL9 אי אפשר יש איזה 70 ש"ח הבדל במחיר.... ואני לא מתכנן OC שמעתי כל מני דברים מוזרים על ABIT וכל מני תקלות בלוחות אם שלהם.... על מה כדאי ללכת?
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 זכרונות של קרוסייר DDR3 כל זכרון הוא 2GB למרות זאת בנתוני המחשב מופיע לי רק 2.91 GB האם זה נורמלי או צריך לבצע משהו כדי להגדיל את הגודל במחשב ואם כן איך עושים זאת? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כגון MSI 6566, שיתאים למחשב משנת 2002 עם 1 ג'יגה זיכרון 266. גר בפ"ת . צריך להיות זול. [צונזר]
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
כמה לפי דעתם הוא יעלה בסוף יולי? הבנתי שב-22 ביולי יש ירדה של 50% על הארבע ליבות ואז לא הגיוני ש-E6600 יעלה כמו Q6600... למרות שהירידה של ה-E6XXX היא רק ב-2 בספטמבר.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב די חדש בעל מעבד CORE i5, כ.מסך 4890, 6GB זיכרון DDR3 ולוח אם של ASUS מסדרת הX55 . לאחרונה שמתי לב בתוכנת הSPEED FAN שלי שהחום הממוצע של 4 המעבדים של הCORE I5 עומד על 50-52 מעלות במצב שבו אני נמצא בDESKTOP ולא מאמץ את המחשב . רציתי לדעת האם זה רמת חום סבירה, בהתחשב בזה שהחלפתי את המאוורר הקדמי במארז שלי לפני מספר שבועות, אני קצת לחוץ שלא הרכיבו לי את המאוורר הפוך או משהו .
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ל AMD עם צ'יפ via kt400 . המאורר שיושב על הצ'יפ התחיל להשמיע רעש, אחרי ניקוי יסודי הרעש לא עובר. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי ספק כח עם מאוורר בצד. ואחר כך החלפתי לספק כח עם מאוורר בתחתית. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מוצג לי ההודעה הזאת. ולמרות שהמאוורר של המעבד עובד.ולא מזמן ניקיתי את המחשב מאבק עם לחץ אויר.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שאלה לידע כללי כשאני הולך לקנות מעבד באיזה סטפינג עדיף לקנות והאם לכול המעבדים יש סטפינג או שמדובר רק ב0.13 AMD תודה
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש ביצועים לעומת לוחות אחרים, תודה
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון RAM 512Mb DDR 400MHz למחשב ישן שלי בכל אופן,לאחר מאמץ רב הצלחתי למצוא חנות שמוכרת זכרונות ישנים כאלה, אלא שבחנות מופיעים מס' זכרונות זהים של חברות שונות, ופער המחיר בין חברה לחברה יכול להגיע למאה שקלים. לצורך העניין, זכרונות של Samsung ושל Hynix עולים בסביבות ה110 ש"ח, ואילו מחירזכרונות זהים מחברת Kingston ו-Corsair מגיע ל200 ש"ח ואפילו יותר. האם באמת יש פער משמעותי בביצועי הזכרונות מהחברות השונות ששווה לי לבזבז עליו מזומנים(אני גם מתכוון להחליף את המחשב הנ"ל תוך שנה ואז כלל לא בטוח שיהיה לי שימוש בהם)? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט, וראיתי פה שמוכרים מעבדים מזויפים אז קצת נבהלתי ורציתי לדעת אם יש איזשהו תוכנה שיכולה להגיד לי אם המעבד (AMD) הזכרונות והכרטיס מסך מקוריים ועל כמה הם באמת עובדים ? תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הלוח אם D915 PCY , לאחר בדיקה מצאתי שהזכרונות שלי 2GB 5300-666 + 1GB 4300-533 סה"כ 3GB , האם זה דופק לי במשהו את המחשב ? או שהזכרון 5300 עובד כמו ה-4300 ? http://www.intel.com/cd/channel/reseller/apac/eng/products/desktop/bdb/d915pcy/feature/index.htm
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כותרת... וכמובן לאיזה מעבד אינטל אפשר להשוות אותו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אינטל הכריזה על סדרה חדשה של מעבדים עבור מחשבים ניידים מתקדמים. דור 11 במובייל מתקדם סוף-סוף גם לשש ושמונה ליבות עם Tiger Lake-Hלכתבה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
- 2 followers
-
-
שאלה שמעתי מעבד אינטל מגיע 64Bit חדש. וראיתי קופסה שלו שתומך 64Bit. אני לא מבין מה קובע 64Bit הלוח אם או המעבד ? שאלה שנייה פתחתי מקופסה של מעבד 64Bit של אינטל, וראיתי במעבד רשום פנטיום 3.0Ghz, איך יודעים שהמעבד עובד 64Bit?לא רשום על מעבד. אבל בקופסה קרטון שלו רשום תומך מעבד 64Bit. לא הבנתי. מישהו יסביר לי איך מזהים מעבד נכון? מיקי
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים שיכלול את המעבד Q9550, 4 ג'יגה ראם וכמובן HD4870 512MB. אני רוצה שהמחשב יציג ביצועים גבוהיים וכמובן יכלול את האפשרות לשדרוג עתידי. למשל אם בעוד שנתיים אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה ראם (שסך הכול יהיה 8 ג'יגה ראם) אז שהלוח אם יתמוך בזיכרונות שיהיו, או למשל אני ארצה לקנות כרטיס מסך עוד שנתיים, אז שהלוח אם יתמוך בכרטיסי מסך. ובעיקרון אני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השניים, מה יותר מומלץ, מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? וגם, הלוח אם של אזוס כולל תמיכה בFirewire וRAID, מה אלה בדיוק? תודה. ואם אפשר אני אשמח להמלצות ללוח אם טוב למשחקים (לא כולל כרטיס מסך) ושידרוגים לעתיד כפי שציינתי. אני לא מחליף מחשב כל שנה אז חשוב לי שתיהיה אפשרות טו…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נגיד ומדובר במשחקים, עדיף 64bit או dual core? סתם להשוואה, מה יותר טוב: P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE או P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ?
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה משמעות המילה BOX במעבדים? אני מנחש שזה לא כמו windows retail בניגוד ל- windows oem.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בבקשה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=720 אם מישהו יכול לומר מה ההבדלים ביניהם במילים יותר משוטות זה יהיה אחלה .... תודה
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי בעיה. בדקתי עם התוכנה CPU-Z ונראה שהזכרונות שלי עובדים ב-single channel ולא ב-dual. קראתי בפורום ובדקתי מה שכולם אומרים והזכרונות יושבים במקומות 1 ו-3 (אחד סגול, אחד כתום) אז זה כן אמור להיות דואל. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? יש לי 2 כרטיסים של 512 של twinmos, ולוח אם של ג'יגה-בייט ?K8NF-9 שהוא תומך בדואל צ'אנל. מה לעשות?? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-