עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by prexus,

למחשב החדש שלי אני מתכנן לקנות זכרונות GeiL PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency - יש להם בעיות תאימות עם MSI K8T-FiSR או אם A64 בכלל? צריך תשובה דיי בהקדם.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות מחיר לא משנה כל כך אבל גם לא יותר מידי.. יש לי לוח דגם asus striker II extreme כרגע יש לי זכרונות של Corsair 1333 שלפי דעתי ממש גרועים כדאי להוציא תזכרונות האלה צריך מגבת מטבח מרוב שהם רותחים כמו להוציא מגש בורקס מהתנור תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  3. הלוח אם שלי gigabyte ga-p35-ds3l תומך ב DDR3 ? אני חושב על שדרוג של הזכרון תודה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לוודא כי אכן ניתן לבצע OC עם ה3470 CORE I5 ו GIGABYTE B75-D3H

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by ben060,

E6300 עולה רק 900 שח E6430 עולה 1180 שח http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={602F42E9-3948-43C6-BC77-D526B18CA027}&details_type=1&itemid={3B937D78-95C6-45B5-B08B-983EA11D9A0D} הנה דדפדפו ותראו איזה מחירים נמוכים זה לא איזשהו קאטץ?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  6. שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה

7. אני רוצה לוח שיהיה אפשר לבצע איתו OC, בשלב ההתחלתי המערכת הנוכחית תהיה עליו (מפרט בצד) ולאחר מכן שדרוג למרובע ליבה. יש לי הרבה HDD'S, אז כמה שיותר חיבורי SATA, אין צורך בכרטיס מסך מובנה, יציאת אודיו איכותית עד כמה שאפשר וקירור טוב לצ'יפסט (ניסיון רע עם הצ'יפסט הנוכחי). חנות מועדפת היא KSP אז אנא לבחור לוחות משם. (אבקש לא להשמיץ את החנות בדיון זה) *אפשר לחרוג מעט בתקציב אם זה ממש הכרחי.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by Sopranos,

אז ככה כרגע יש לי שני סטיקיים של 1G זתומרת 2G בכולל של OCZ בלוח אם יש לי אופציה ל4 אני צריך המלצה על 2G או 4G (תלוי אם זה שווה תהבדל במחיר) עדיפות שיהיה DC ובחנות אמינה באיזור ת"א אשמח להמלצות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by shimon23,

שלום אני רוצה לקנות מחשב מבוסס A64 בקרוב ויש לי כמה שאלות... מתי Socket 939 אמור לצאת? מתי יצאו מעבדים שתואמים לו? האם יצאו גם מעבדים במהירויות יחסית נמוכות כגון A64 3000 שתואמים לו, ולא רק 3400+? ואם יש למישהו מידע מבוסס האם מחירי הלוחות/מעבדים מבוססים Socket 939 יעלו/ירדו?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by ShahafH,

אז ככה יש לי x2 Kingston 512 MB ddr 400 hmz. שמתי לב שבזמן האחרון מתחילים לי להיות במשחקים מין תקיעות כאלו כל כמה זמן וזה מאוד מציק. בכלל שאני מנסה לשחק SWAT 4 לוקח 5 דקות עד שזה נכנס למשחק, למה זה?

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by 23avri,

מישהוא התנסה עם זה טכנאי הציע לי לי להחליף את הקבלים בלוח אם לטענתו הם כמעט גמורים המחשב כבה לפעמים ועולה לאט , בינתיים החלפתי ספק כח מדובר על מחשב פנטיום 4 אבל ישן

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  12. קיבלתי זיכרון ceon במקום אינפיניון שרשום בחשבונית האם יש הבדל בין הזיכרונות שמצדיק חזרה אל החנות. דרך הגב בדקתי באתר של ceon ואין שם את הזיכרון הזה - 400 mhz מה אתם אומרים מוזר לא? תודה

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by Airtel,

כרגע המפרט שלי זה opty 148, dfi lanparty nf4 ultra-d, g.skill 2gb 400mhz 2-3-2-5. האופטרון בOC די קבוע 2.2@2.8. עכשיו קניתי את המחשב לפני איזה 9 חודשים, אז לשדרג למערכת C2D לא בא בחשבון, אבל המחירים של מעבדי AMD ברצפה, וב900 שקל אני מביא אופטרון 165 (כפול ליבה) ואני בקלות עושה לו OC מ1.8 ללפחות 2.6 אם לא יותר (הרוב עושים יותר ואפילו הרבה יותר). כדאי לי? זה ישתלם? שקניתי את המחשב התלבטתי אם לקחת כפול ליבה אבל כבר נגמר לי כל התקציב... וזה נראה לי הזדמנות להתקדם קצת ולשדרג לכפול ליבה. ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את האופטרון 148?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום אחרי כמה בדיקות עם mem 86 גיליתי כמה שגיאות בכרטיס זיכרון ובעצם נשאר לי עכשיו רק סטיק אחד של 256 ( ddr 400 ) יש לי זיכרון אחד של samsung m3 ולוח Octek Rhino P4X400-A4P השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים בין עוד סטיק של 256 וכך ליצור דואל צ'אנל לבין עוד סטיק של 512 ?מה עדיף? ומה כדאי לקנות twimons\samsung ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  15. אני מחפש את אחד הלוחות האלה , הם לא רשומים ב ZAP או אפילו בחיפוש ב GOOGLE , מישהו אמר שיש ב KSP אבל מה שיש להם באתר זה AW8D....

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by DarkLloth,

http://www.intel.com/products/motherboard/DQ35JO/index.htm מה זה? new chipset? שווה עוגיה?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by YoniG,

אני משתמש בתוכנה MEMTEST 86 לבדיקת הזיכרון. אני רוצה לדעת האם יש בעית חמרה לזיכרון. הבדיקה רצה שעות רבות ונותנת מספר שגיאות רב. איך אני יודע אילו מהשגיאות מעידה על בעיה פיזית בזיכרון?

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by urib,

http://virtualexperience.amd.com/index.html?co=theone [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by alextomin,

6600 רגיל קנית יש את 6600 הרגיל לSLI אבל לא באלבטרון אני חושב... אתה צריך גם לוח תומך SLI... ממש לא שווה כל העסק. עדיף כבר לקנות כרטיס אחד חזק במקום שני חלשים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by coolmeen,

מעבד:אינטל פנטיום 4 1.6 ghz לוח אם:intel i850gb garibaldi זיכרון:rdram 2*64 MB=128 MB pc800 הארד דיסק:20 GB , זה 7200 rpm בלי כרטיס מסך\ מארז כולל ספק כח 400 W סידירום:52x מקלדת ועכבר בכמה כדאי לי למכור את המחשב הזה, כמה כסף, תודה רבה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  21. לשם שדרוג המחשב.. שאלה נוספת: האם אני יצטרך להחליף ספק? (נראה לי שיש לי 300W או 230W)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחפש לוח אם שיענה על הדרישות הבאות.... זיכרון - DDR2 533Mhz כוננים - SATA II מעבד - P4 64BIT עכשיו שהלוח אם - לא יהיה מסורבל מבחינת ההתקנה שלו. וההבנה שלו. שלא יווצר מצב שהכרטיס מסך חוסם זלוטים של זכרונות (כבר נתקלתי במקרים כאלה - בגלל אורך הכ.מסך) שתהייה אוצפציה להוספת קירורים למעבד / זכרונות. ושיהיה טוב! מכירים?!

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  23. שלום רב. אני עומד להחליף במשרד (עורכי דין) מספר רב של מחשבים. ההתלבטות היא בין I3 8100 לבין I5 8400 כאשר ההבדל הינו 380 ש"ח למחשב. המשימות הן משימות סטדנרטיות- גלישה, שימוש בתוכנות מבוססת גלשן, פתיחה של קבצים סרוקים בגודל גדול מאוד. ברור שכיום ההבדל לשימושים שלנו, הינו זניח, אבל צריך לציין שאנחנו מחליפים מחשבים בפעם 8-9 שנים ולכן אני תוהה אם כדאי מראש להשקיע במעבד החזק

24. Started by jacko_il,

שלום לכולם.. יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא: GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE... הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 ).. וגם אם אפשר הסבר זריז - למה/מי באמת צריך לנצל את כל המקום בלוח ולשים 4 גיגה זכרון ??.. או אולי יש שדרוג יותר מועיל למחשב שלי מאשר זכרון..? השאיפה היא לשחק ברזולוציות גבוהות על רמת סינון בינונית עד גבוהה ועדיין לקבל FRAME RATE סביר מהמחשב.. או שאולי אני בכלל צריך לחפש קבל כרטיס מסך יותר רציני או שדרוג אחר?? תודה מראש לגולשים ולצוות האתר המעולה הזה :-)..

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by bad-sector,

החלטתי לשים מחשב בסלון ונשרף לי הלוח של המעבד הישן, מאחר ויש לי ATHLON XP 1800, אני רוצה משהו הכי זול שיש, מה עדיף, SEMPERON 2600/2800 או שמא הסלרונים החדשים טובים יותר? יש לזכור שהיעוד העיקרי הוא ניגון סרטים...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.