עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך המלצה עבור מעבד,לוח אם מובנה,וזכרונות. כרגע המחשב מורכב מ: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. הארד דיסק: 250GB ווסטרן דיגיטל. מקלדת,עכבר,מסך ישנןם. ספק כח:[החלפתי לפני יומיים]SeaSonic 430W S12II-430 RetaiL הלוח אם ככל הנראה גמור,בעקבות זה הכרטיס קול לא עובד[משמיע רק רעשים מהרמקולים]כנ"ל הכרטיס מסך[בעת הפעלה וכיבוי של הוינדוס יש פסים לבנים בתצוגה]. בקיצר אני צריך המלצה ללוח אם מובנה,מעבד,וזכרונות,עבור שימוש באינטרנט רגיל,סרטים,מוזיקה,אופיס וזהו. המעבד והלוח אם שהיו לי עשו את העבודה פחות או יותר. בתודה מראש שי נ.ב-תקציב סביר.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  2. תודה מראש, ועוד שאלה: האם כרטיס מסך 7600GS יכול לשמש גם ככרטיס טלוויזיה?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by ziv13,

ראיתי יש אותו ב 800 שקל בזיגזאג אבל לא מצאתי שום מידע עליו בפורום או המלצה.. על הנייר נראה טוב למישהו יש אותו ונתן עליו המלצה או ביקורת?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  4. קניתי מחשב... במפרט ביקשתי מהמוכר זכרונות של קינגסטון.. הוא שם לי MICRON דיברתי איתו והוא אמר שלדעתו הם יותר טובים ושאני אבדוק את זה (הוא לא עובד עם קינגסטון אך הוא לא אמר לי בקניה).. עכשיו הוא אומר שאם אני ארצה הוא יזמין קינגסטון במיוחד ויחליף לי מה אתם אומרים? זה באמת חברה טובה ואמינה?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  5. שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים שמחוברים ב- RAID 0 ללוח אם של ASUS שנמצא במצב גסיסה ואני מתכוון להחליף אותו. הדיסקים עצמם נבדקו והם תקינים. השאלה שלי היא אם אני אחבר אותם ללוח החדש אני אצטרך לבנות את ה-RAID מחדש ואז כל המידע ימחק או שיש מצב שאני אוכל לשחזר את המצב הקודם על הלוח החדש ואז תהיה לי גישה למידע.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by Skippy,

יש לי לוח P965 S3 ו-e6300 עם אוברקלוק של 2800 מגהרץ השאלה היא האם עדכון ביוס (ל-rev 3.3) יתן לי תוצאות אוברקלוק טובות יותר?..

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  7. שלום לכולם היום שמעתי ממשהו שהולך לצאת בקרוב מעבד חדש q9650 מה אתם אומרים עליו איזה נתונים יש לו?? כעיקרון אני יכול להשיג מעבדים בזול קצת בערך חצי מחיר אז רציתי לדעת מה הוא שווה?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by VolTAge,

יש לי היום את המחשב הזה : Intel P3 1000 VIA Apollo Pro Plus - On a Lucky Star mobo 256MB SDRAM 133 mhz G-force 2 mx 200 חשבתי על שדרוג, אני חושב לקנות ASUS TUSL2-C - 815EP LeadTek WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128MB זה אמור לעלות בערך 1600-1700 ש"ח. מה אתם אומרים ? שווה ? כמה זמן המחשב יוכל להחזיק ? האם הוא יוכל לנצל את כל הכוח של ה GF4 ? תודה. P.S לא ידעתי איפה להדביק את הת'רד הזה, אבל מכיוון שאני גם חושב לשדרג את הלוח אם, החלטתי לשים אותו פה. אם זה לא מתאים, אז בבקשה, תעבירו אותו.

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by dids22,

תראו יש לי מעבד פנטיום 3 הקיצר היום פתחתי תמחשב והורדתי תקרור מהמעבד והחזקתי תמאוורר ביד ומה שהיה מוזר זה שלא הרגשתי רוח שיוצאת אז איך המאורר הזה מקרר בכלל תמעבד (והוא מקרר מאוד כי 5 שניות בלי קרור על המחשב הוא קופא וכלום לא זז-זה אמור להיות ככה??(חשבתי שהוא לאט לאט יתחמם עד שהוא ישרף או משהו כזה ) ועוד דבר שלא ממש הבנתי לא זמים משחה טרמית בין המעבד לקרור שלו??? מקווה שיש לכם תשובות תווודההה

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by Guy950,

לאחרונה רכשתי קירור חדש למארז וכל מני חידושים להוסיף למערכת שלי, ונתקלתי בשני הלוחות הבאים שנמצאים במציאון: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7751 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7750 אני מעוניין לעשות למעבד שלי OC (בגלל זה אני משפר את הקירור) ואני כבר יודע מראש שהלוח אם שלי יגביל אותי וחשבתי אולי לשדרג את הלוח אם. אילו מהלוחות הללו יהיה טוב? אני לא בונה על CF, אני פשוט רוצה לוח אם שלא יגביל אותי בOC. בנוסף לכך, הבנתי שכאשר אני מחליף לוח אם צריך לפרמט את ההארד דיסק, זה נכון? אני מעדיף להימנע מפירמוט וכו'.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by ccc,

דינו אמר לי שעדיף לשים 2 סטיקים של זכרונות עכשיו אני עומד לפני קנייה מה לקנות 2 סטיקים של 128 או סטיק של 256 אני מעדיף 256 כי זה לא יתפוס לי סלוט אבל באמת יש חשיבות רבה ל2 סטיקים בלוחות האלה? ואם אני שם 2 סטקים צריך להגדיר את הביוס ולהשתגע או שזה אוטומטי מכפיל את המהירות.. תודה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by Bud,

למערכת הזו שאני רוכש מעבד Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 אזה לוח אם עדיף 1. לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 2.?M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E? אם 2 אכן עדיף , האם הוא כולל כרטיס מסך מובנה ? תודה לעונים .

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by stingeR-,

שלום לכל בעלי הלוח הנ"ל.. התקנתי את הביוס החדש F19 והוא עשה לי אך ורק בעיות.. קודם כל בעיות שחשבתי שנבעו מהספק.. כיבה לי הארדיסק משני כל שעה בערך... ניסיתי להוריד את האוברקלוק ב200MHZ(שזה דיי הרבה בשבילי) והבעיות אולי הפחיתו..(ההארדיסק נכבה רק אחרי שעתיים והמחשב זרק אותי ממשחקים כל 10 דקות) בכיבוי הארדיסק האחרון הדבר הזה גם דפק את הוינדוס. החזרתי לסטוק וניסיתי להתקין וינדוס מחדש - ללא הועיל - קיבלתי מסכים כחולים על ימין ועל שמאל עוד לפני שהתחילה ההתקנה (ההתקנה הזאתי היפה של XP לא הכחולה הראשונית) אז ניסיתי להחליף ספק..(ל400W ג'נרי) החלפתי - הכל עבד על סטוק.. ניסיתי עוד פעם אוברקלוק.. ועוד פעם זורק אותי מסכים כחולים וכל מה שהיה לפני זה.. אז אמרתי לעצמי "הממ.. הספק שלי לא ח…

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by mangob,

מה עדיף? זכרונות במהירות 667MHZ CL5 או 800MHZ CL5 ? אמרו לי שאם אני לא יודע לעשות OC לזכרונות עדיף לי את ה 800MHZ ככה אני יהנה יותר, וזה יהיה יותר מהיר נכון? לגבי מחיר זה כרגע לא חשוב לי, חשוב לי העיקרון - כיוון שאני קונה מחשב רק בחופש הגדול. אבל אני שואל עכשיו כיוון שאני רוצה להבין הכל קודם ואז להצליח לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול. אז בקיצור- 667MHZ CL5 ללא OC או 800MHZ CL5 ללא OC ?? תודה ובוקר טוב.

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by Inertia,

דבר ראשון שלום לכולם, שמח להצטרף מחדש לפורומים (לאחת העדרות של כ3 שנים..) אני מתכנן לקנות מחשב חדש שכנראה יהיה מבוסס על מעבד e6300 וזקוק להמצלה בכיוון לוח האם. טווח המחירים בוא בערך 800 ש"ח ומטה כשבעצם השאלה היא מה נותן לוח אם יקר יותר? מצטער על הבורות אם נניח שאני קונה לוח אם שתומך בכל מה שאני צריך(תושבות, זכרונות כניסות ויציאות וכ'ו) מה זה משנה של איזה חברה הוא ולמה יש לוחות שנראים דומים אבל במחירים כפולים? עד כמה בחירה של לוח אם יקרה תשפיע על ביצועי המחשב בסופו של דבר? ומה ההשפעה של הלוח על היכולת לעשות אוברקלוק (למעבד וכרטיס המסך בלבד- אני לא מתכוון להמהיר זכרונות. כמה נקודות למחשבה: אני לא צריך כרטיס קול וכרטיס מסך (אז שיהיו הכי פשוטים שיש) כי אני מוסיף חדשים. ואם …

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  16. כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by NeverHood,

כדאי לחכות קצת עם קניה של זכרונות DDR 333MHZ האם התקופה הזאת נחשבת יקרה וצפיה בקרוב ירידה במחירים ?

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by chook_rl,

היי, אני מתלבט האם לקנות אותו בעיקר בשביל השילוב עם HD3200 בלוח אם. האם המעבד הזה (בצירוף הכרטיס מסך) יהיו מסוגלים להפעיל אפליקציות Web מורכבות בשנים הקרובות? האם המעבד הזה הוא דור ביניים, או שהוא עומד אחד לאחד אל מול ה C2D (ההתלבטות היא בין ה 710 לבין ה E6300) תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by Gil80,

שלום רב, יש לי שתי שאלות. 1. יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי? 2. יש לי מחשב נייח עם 2X2GB זכרונות של OCZ Titanium DDR2 ב-OC ל-1150MHZ. לא מוצא את הזכרונות באתר שלהם יותר או שאני מתבלבל עם PLATINUM. בכל מקרה, אני רוצה להרחיב לעוד 2X2GB וידוע לי שאני אצטרך לוותר על ה-OC. השאלה אם אני חייב להוסיף בדיוק את אותו סוג זיכרון או שאפשר גם סוג אחר DDR2 800MHZ? תודה.

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by jhracham,

שלום לכולם לי יש AMD 2700+ כרגע יש לי 512MB PC2700 333Mhz השגתי עוד סטיק של 512MB PC2100 266Mhz האם שווה לי להתקין אותו במחשב למרות שזה יוריד גם את המהירות של הזיכרון השני או שעדיף בקטע הזה מהירות על זיכרון?

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  21. יש לי בעיה. בדקתי עם התוכנה CPU-Z ונראה שהזכרונות שלי עובדים ב-single channel ולא ב-dual. קראתי בפורום ובדקתי מה שכולם אומרים והזכרונות יושבים במקומות 1 ו-3 (אחד סגול, אחד כתום) אז זה כן אמור להיות דואל. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? יש לי 2 כרטיסים של 512 של twinmos, ולוח אם של ג'יגה-בייט ?K8NF-9 שהוא תומך בדואל צ'אנל. מה לעשות?? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  22. כשהוא מצוייד בכרטיס GeForce RTX 4090, מעבד Core i9-14900HX מרוענן ומסך MiniLED שיודע להגיע לבהירות של 1,000 ניט - הדגם החדש במשפחת ה-Titan בא להראות שלא קיבל את שמו באופן מקרילכתבה

23. Started by asifpz,

שלום! אני מתכנן לקנות את הQ.. כמעט בטוח אני יקנה אותו, יותר משתלם לי. רציתי לדעת, עד כמה משמעותי ההבדל ביניהם בגיימינג (באמונה שאני לא מתכנן OC) והרבה גלישה באינטרנט. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by amichay,

כרגע מותקן אצלי מעבד XP1800 לאור המחיר הנמוך של הברטון XP2500 שיש לו כידוע FSB 333 נראה כאילו זו עסקה טובה ,השאלה באם זה באמת משמעותי האם לדעתכם יהיה שינוי מהותי בביצועים ? או שכדאי להמתין למשהו טוב יותר

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by timac,

שלום. אני צריך להסביר למישהו למה AMD 3800 כפול ליבה יותר טוב מ פנטיום D 2.8 אני יודע שה AMD יותר טוב השאלה איך אפשר להסביר את זה בצורה טובה.? מבחינת ביצועים קירור שקט מחיר בקצור מבחינת הכול המחשב הולך להיות לשימושי אינטרנט ואופיס. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים