עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מנסה לבנות מפרט [בIQPC] על פי הצעות שקבלתי בפורום "מפרטי מחשב" לפני שבועיים שלשה,ובהצעה שקבלתי מופיעה השורה הבאה: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤806 ואילו כשאני מנסה לבנות מפרט היום המחיר המופיע הוא:474!!!! שאלתי היא: האם יתכן שמדובר בירידת מחיר דרסטית כל כך, או שמא מדובר בטעות שלי או שלהם???

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  2. http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/2gb-ram.html האם 2 גיגה זיכרון הכרחי? התשובה, תלוי למי... לפי הכתבה אז לגיימרים הכבדים כן עדיף ה 2 גיגה זיכרון. ציטוט "Note that the performance of a system with 1GB of RAM dropped below 20fps in 8% of all cases. The system with 2GB of system memory fell below the 20fps in only 1% of all cases. And in fact, this 1% is almost solely formed by auto-saving option enabled for preset checkpoints, where this discreteness doesnt irritate at all. In other words, it is really hard to enjoy playing F.E.A.R. with the highest image quality settings if your system has only 1GB of RAM. The similar picture can be observed in other…

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  3. הסטיקים של סמסונג וקינגסטון, אני עובד על 5-5-5-15 ו667 MHZ. מערכת הפעלה XP 32-bit. שדרוג ל1066 ישפר משמעותית את הביצועים?

4. איך זה שזיכרונות DDR2 שקניתי לפני חצי שנה בפחות מ 300 ש"ח עולים היום 550 ? מה קורה? מחסור עולמי בזיכרונות? ;D לא ברצינות , יש איזו סיבה או שזו פשוט הדרך של היצרניות "להוזיל" את זיכרונות ה DDR3?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by HaVoC_850,

יש מידע חדש מה עם SATA3? לאיזה לוח חדש יש תמיכה ב-USB3? מה עם PCI 3? תודה למי שיודע משהו

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by the_big,

לכבוד פסח הבטחתי לפנק את עצמי בשדרוג רצחני למחשב שלי מעין בדיקת חמץ למחשב .... תמליצו לי בבקשה א: מעבד 1500ש"ח ב: לוח 1000 ש"ח ג:כרטיס מסך 1200 ש"ח ולשאלה שלא נותנת לי לישון בלילה האם AMD עדיפים על INTEL בכלל ובתקציב שלי בפרט. תודה פסח כשר ושמח לכל בית ישראל

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by YohaiM,

מעבד corei3 מגיע עם GPU on die. המוכר בחנות אמר לי שהוא מקביל ל-9500. נכון או לא נכון? ואם לא נכון,אז לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל? פשוט אני לא מבין בשיט בכרטיסי מסך,ואני מניח שהוא התכוון לאחד של nVidia.(ה-9500) אני גם לא יודע אם ה-9500 נחשב לכרטיס חזק בכלל. יש לי כרטיס מסך 8400GS,והוא אמר לי שאין טעם להתקין במחשב החדש,כי ה-OB יותר חזק. מדובר,אגב,בלוח מבוסס H55 של Gigabyte. תודה לעונים, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  8. בגלל ירידת המחירים בזכרונות אני שוקל להוסיף זיכרון מה יתן לי יותר ביצועים (בהתחשבותבמפרט שלי)? תודה לכל העונים!!

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  9. שלום קניתי היום ספק כוח חדש בksp ב-100 שקל, משהו הכי פשוט של 400W למחשב ישן יחסית כשבאתי לחבר אותו התברר לי שהוא לא מתאים ללוח אם החיבור של הלוח אם הוא 20 פינים והחיבור של הספק הוא 24 פינים מה לעשות??? להוציא את החוטים מהספק החדש ולהחליף עם המחבר של הישן???

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by אבינר,

שלום יש לי בעיה אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד חדש וחזק יותר, אבל התברר לי שהלוח אם שלי לא תומך בחיבור שצריך. יש לי לוח אם gigabyte P55M-UD2, והוא עם socket 1156, מה שבעצם מגביל אותי בשדרוג המעבד. יש לי את המחשב כבר 3 שנים, ולאחרונה רק החלפתי כרטיס מסך. האם שווה לי להחליף את הלוח אם כדי שיתאים למעבד חדש? ולמה אני צריך להתיחס בקנייה של לוח אם חדש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by Danman,

הזכרונות האלו לא כל כך מוכרים בארץ, למרות שבשאר העולם הם פולואריים למדי ונחשבים לזכרונות מצוינים. המחירים שלהם בחול ירדו עד ל120$ ל 2ג'יגה עכשיו. ולהזמין אותם לארץ כולל משלוח ומע"מ יוצא כ640 שקל. מה דעתכם? כדי להזמין את אלו או לקנות GSKILL HZ ב950 שקל בארץ?

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  12. לפני חצי שעה הזמנתי את המחשב החדש שלי ( 8RDA , AXP1700 למי ששואל) הזמנתי ביחד איתם Winbond 256Mb 3200 אבל דיברתי עם חבר שלי ואמר לי ש Geil יותר טובים . עכשיו בשביל להוריד לי אבן מהלב האם הוא טועה ? או צודק ? תודה מראש imac .

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  13. ובכן כמו הכותרת אני הכנסתי להתלבטות, יש ברשותי את המפרט שמפורסם בצד עכשיו אני יודע שזה מספיק ומעל ומעבר לכל משחק היום(אל תזיינו לי בשכל שהמעבד חלש למשחקים כי זה ממש לא נכון...) אבל, למען העתיד למען CRYSIS ולמען UT3 ובכלל האם כדאי לי למכור את מה שיש לי להוסיף קצת כסף ולשדרג את המעבד ל X2 3800?

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by toppy,

שלום, אני צריך לקנות זכרונות עבור מחשבים אצלי בעבודה, המחשבים הם מחשבי מותג (IBM) והבנתי שיש לפעמים בעיות עם זה. הרצתי CPU-Z וראיתי שאצלי (שארגנתי לו 512MB) מותקן זכרון SDRAM של קינגסטון, בתזמון 3-3-3-6, ב133MHZ. שמתי לב שיש לי גם תזמונים ל100MHZ של 2-2-2-5, מה עדיף? לעבוד ב133 על CL3 או ב100 על CL2? האם זה מה שיכול לגרום לחוסר תאימות, אם אני אקנה עם תזמונים אחרים? המחשבים הם P4 1.6. http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=679475g&sitestyle=ibm הנה לינק בעקרון למה שהיצרן ממליץ: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-39180 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום. כאשר - בשביל העניין - רוצים לבדוק איזה מעבד הוא ה"חזק" או ה"מהיר" או ה"טוב" יותר, על איזה טבלאות מבססים (בכללי) את התוצאה? כמובן שכל אפליקציה והמדדים שלה, וכל אפליקציה דורשת או רוצה מהמעבד דבר אחר (תדר לעומת ליבות, וכן הלאה), אבל בכל זאת, לעתים אפשר להשוואת שני מעבדים, מה שנקרא across the board. כך מעבד ה 2500K יהיה נחות או "חלש" יותר מה 2600K לאורך כל החתך. תודה

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by zabal12,

שלום יש לי מעבד מדגם AMD ATHLON II X4 630 רציתי לדעת אם אני צריך להתקין מערכת הפעלה 32 BIT או 64 ?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by chenrp,

האם בכדי לעבוד ב DUAL CHANNAL אני צריך שתי זיכרונות מאותו הסוג וזה יעבוד ב DUAL או אני צריך KIT של היצרן שמביא לי 2 כרטיסים שהם DUAL? האם מספיק שאני אקנה 2 זיכרונות אותו דבר או אני צריך זיכרון מיוחד שתומל ב DUAL? כל השאלות הללו בהנחה שיש לי לוח חדש שתומך ב DUAL ומעבד CORE 2 DUO. תודה.

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by reyrey_200,

האם הלוח Gigabyte GA-MA785G-UD3H הוא Micro-ATX והוא נכנס למארז ANTEC NSK2480 ?? אם לא איזה לוח יש למעבדי AMD שתומך בFHD והא Micro-ATX ??? עריכה: לא משהנ הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  19. שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב די חדש בעל מעבד CORE i5, כ.מסך 4890, 6GB זיכרון DDR3 ולוח אם של ASUS מסדרת הX55 . לאחרונה שמתי לב בתוכנת הSPEED FAN שלי שהחום הממוצע של 4 המעבדים של הCORE I5 עומד על 50-52 מעלות במצב שבו אני נמצא בDESKTOP ולא מאמץ את המחשב . רציתי לדעת האם זה רמת חום סבירה, בהתחשב בזה שהחלפתי את המאוורר הקדמי במארז שלי לפני מספר שבועות, אני קצת לחוץ שלא הרכיבו לי את המאוורר הפוך או משהו .

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. Started by CraZyStyLe,

שלום אני זקוק להמלצה ללוח אם למעבד AMD Phenom 2 X4 955 , האם הכרטיס מסך שלי [9800GT] יעשה צוואר בקבוק ? הספק שלי יחזיק את המערכת ?[Thermaltake LitePower 400W W0165 ] תוודה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by abarbotel,

אפשר לדעת איך בדיוק משפיעה גודל המעבד על הצרכן? למשל מה זה משנה לי אם זה 45 או 65 למשל מעבד 45 c2d E7XXX יש לו באס של 1066 וקאש של 3 מגה לעומת מעבד 65 E6XXX שגם יש לו באס 1066 אבל קאש של 4 מגה אז מה זה אמור לשנות אם זה 45 או 65? גם צריכת החשמל בהם זה 65W

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by koby058,

ומה ההבדלים במחירים? ואיזה לוח עם אן פורס 3 אולטרא מומלץ לקנות? מה אין 3200+ עם מגה קש?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Gigabite DS3 או DS4. למעבד E6600 - אולי אעשה OC או לא.... מישהו יכול לומר מה ההבדל? תודה!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  24. תקציב 2800 שח מקסימום

• 6 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים