עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Runny,

אז ככה, המחשב שלי החליט להענות להפסקות החשמל הרבות של החורף ושבק חיים סופית (Athlon XP 2500, הלוח נשרף, המעבד אולי עוד עובד) ולכן החלטתי להחליף את השילוש כולו. התלהבתי מהלוח של Gigabyte MA69GM-S2 ,גם זול ,גם מאפשר לי לחבר את המחשב לכל טלויזיה/LCD שיש וגם בא עם כרטיס מסך סביר. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2579 אני לא משחק כמעט בכלל, רק חוטא לעיתים נדירותב בNeed For Speed 6 (הישן) או NBA Live 2007. השאלה היא, לנוכח כרטיס המסך המאד בסיסי (X1250 של ATi-AMD) ,שבטח יהווה צוואר בקבוק, האם יש טעם להשקיע במעבד דו ליבתי(4200 X2)או שמא להסתפק בחד ליבתי (64Bit 3500) שמחירו חצי מהדו ליבתי.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. מתלבט בין: P5Q Pro P5Q3 P5QC P5Q SE2 על Q9550 ומעוניין ב-OC משמעותי. על מה כדאי ללכת ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המפרט הקיים מפורט בצד אני רואה לאחרונה הרבה מעבדי E8500 E8400 משומשים למכירה האם החלפת המעבד תשפיע בצורה רצינית בכל הקשור למשחקים? איזה מעבד הכי כדאי לקנות ? E8500 E8400 Q9550 Q9650

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  4. בדומה למצב במחשבים הנייחים, גם במחשבים הניידים דור ה-Raptor Lake מביא עימו שילוב בין החדש לחדש מעט פחות - אך זה לא אומר כי לא תקבלו שידרוגים ביחס לדגמי ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה

5. יש לי 2 גיגה 667 תזמון 5 ומתח 1.8 יש לי 4 גיגה 800 תזמון 4 ומתח 2 אפשר לשלב ולהנות משני העולמות ? 6 גיגה... לוח אם 780G ASUS EM

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  6. מחשבים ניידים עם מעבדי סדרת 7040HS של AMD יתעכבו במעט בהשקתם - ובינתיים יש לנו עדויות נוספות אודות עוצמת ליבת ה-Radeon 780M שמסתתרת בפניםלכתבה

7. חושב לקנןת מחשב מבוסס P4 805 (ליבה כפולה). מעוניין הממלצות השוואה בינןו לAMD במחיר דומה (כ 900 שח).

• 62 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. יש לי זיכרון Kingstone 512 400mhz DDR שאלתי היא כזאת האם בכל סלוט בלוח האם המהירות שונה ? מכיוון שבתוכנת הEVEREST שלי הוא מראה לי כזה דבר : בתמונה כמו שאתם רואים המהירות מחולקת לשלושה מהיריות: מה זה בעצם אומר האם לכל סלוט ישנה מהירות אחרת ואם כן אז איפה בעצם לשים את הזיכרון ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by rotman,

שלום לכולם , התקנתי עוד 2 סטיקים של גי'גה במחשב סה"כ יש לי עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה של חברת קרוסאיר DDR2 ב 667 מגה הרץ. משום מה , כשאני נותן קליק ימיני על ה MY COMPUTER ואז PROPERTIES הוא רושם לי שיש לי רק 3.5 ג'יגה זכרון (מצורפת תמונה). זה נורמאלי? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by yotam.m,

רציתי לדעת מהו הלוח עם ציפסט NFORCE4U הכי זול שאפשר למצוא? ללא כרטיס מסך מובנה? הכוונה לוח עם תמיכה בSATA2 ובשאר התכונות של הצ'יפסט במחיר הכי נמוך?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by BuLa,

בדקתי את שני הסטיקים של 512 MB ב- DDR 400 בסמסונג- PC3200 במיקרון- לא היה כתוב ואני מצרף לינקים: מיקרון- http://www.zenit.co.il/936.htm סמסונג- האחרון בדף: http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1415146789_2.htm דרך אגב אני קונה לוח אם Gygabyte 7vax - יש סיכוי שהוא לא תומך ב-3200? תודה לכולכם

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני שוקל לשדרג את המעבד שלי, לקראת הפגזת המשחקים הקרובה(BF:BC2, AC2 וההרחבות של GTA4) ורציתי לדעת האם Q9400 או מעבד בטווח המחירים הזה יכול לתת לי שיפור טוב לביצועים(אני מתכנן לעשות לו OC ל-3.0 ככה)? או שאין טעם בכלל לשדרג רק את המעבד? כרגע אני עם E8400 על 3.6 ואמנם הביצועים טובים אבל הייתי רוצה FPS יותר יציב. כמו כן, האם הספק יחזיק את המעבד ביחד עם הכרטיס מסך? יש פה רשימה של מעבדים שנתמכים בלוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847 ואני רואה שיש דגמים של מעבדים מרובעי ליבות עם צריכת חשמל דומה לE8400 ככה שהספק אמור להחזיק מעבד כזה, נכון? מפרט בצד, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  13. במה זה יותר טוב מה-SATA I ? אם בכלל?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gilka,

הי אם משדרגים רק מעבד I7 920 +לוח אם X58 תומך DDR3 אפשר להשתמש ב DDR2 הישנים?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by Dready,

אחי קנה לחבר שלו מחשב מ-P1000 במחיר מציאה, כמובן אם הייתי יודע שהוא עשה את זה, הייתי עוצר אותו קראו לי לבדוק שהכל בסדר ולא עבדו עליו. היו כמה דברים מוזרים 1. הוא קיבל קוספא ריקה של AMD 64 3000+ מקורית, וכשבדקתי בשני תוכנות, וביניהם CPU-Z הגרסה החדשה , הוא זיהה AMD ATHLON XP 3100+ 2. וכמו שאני יודע, ואם אני זוכר נכון המהירות במגה הרץ של 3100+ הוא 2.0 -2.2 G לפחות, בשני התוכנות הוא הראה 1.100 מגה הרץ אחרי שבדתי בתוכנות, לא הסתפקתי ופתחתי את המארז, והבחנתי בשני יציקות דבק חם על הקיפסים, וחשבתי לעצמי שאם הוא הכן עבד עלינו לא כדי לפתוח שלא יגיד אח"כ שאנחנו החלפנו. עוד פרט מעניין באתר יש מפרט בגדול , סתומרת לא מפורט שבוא רשום AMD 3000+ 256mg וכ"ו ובמפרט המפורט יותר רשום AMD 3…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו, שימוש בתוכנות AVID, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, CUBASE, FINAL CUT ועוד.. עכשיו אני באמת לא מבין הרבה בלוח אם, אשמח אם מישהו יעזור לי וימליץ לי על לוח אם טוב - עד מחיר של אלף שקל - שיאפשר לי לבנות מחשב חזק. אני עדיין לא סגור בדיוק על המפרט אבל פחות או יותר - מעבד i7, זכרון של 8GB ואולי שניים, כרטיס מסך אני עדיין לא יודע אבל זה יהיה של NVIDIA בערך בשווי של 1200 שקל, שני דיסקים קשיחים SATA III כל אחד 1TB, לא יודע אם זה עקרוני אבל FIREWIRE, USB 3, זהו פחות או יותר.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Av_Killer,

לאיזה סלוטים הכרטיסים יילכו? 1 ו2 או1 ו3/4 משיקוליי רווח נשימה ביניהם כי אחד יינשוף על השני אוויר חם וזאת בעיה, לא הצלחתי למצוא PDF של הלוח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by abarbotel,

האם מעבדים כפולי ליבה קור דואל 2 של אינטל החדשים מצריכים שתוכנות מסוימות יתמכו בהם? זאת אומרת האם כדי לנצל את הכח שלהם אני צריך שהתכנה שאני מריץ תתמוך בכפול ליבה? במידה וכן לא יותר עדיף לקנות מעבד אחד חזק? ומה הבדל בכח החישוב בין פנטיום ליבה כפולה לבין dual core 2 הסדרה החדשה?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  19. P4 670 3.8GHZ http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4-670

20. Started by t-macc,

עדיפות לגיגה בייט,ושיהיה מעולה לoc.תקציב 500 סקוט 775 התאמה לפנטיום d. תודה

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by mrsph666,

שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם על הלוח שברשותי (אגב קניתי אותו לפני שנה, בינואר), אנא, השקיעו כמה דקות של קריאה אם כי אני השקעתי כמעט שעה של העתקה מהחוברת כאשר אני מאד עייף! תודה על ההבנה והרצון לעזור! Mainboard Specifications: 865PE Neo2 MS-6727 ATX Mainboard CPU >Supports Intel P4 Northwood/Prescott (Socket)478 processors. >FSB 400 (for Northwood only), 533, 800MHz, depending on the integrated North Bridge. >Supports up to 3.6GHz or higher speed. Chipset >Intel 865PE/G chipset -Supports FSB 800/533/400MHz -Supports AGP 8X interface. -A Gigabit Ethernet (GbE) controlleris supported through the CSA (Communications Streami…

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by A.S.H.E.R,

האם יש עליו ביקרות ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? למה לא נותנים אותו במפרטים ? למה ממליצים יותר על Core i5 - 750 מה-Core i5-670 שמגיע עם מהירות שעון גבוהה של 3.46 גיגה-הרץ. בעקרון אני מעונין במפרט לגיימינג בינוני-כבד

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. Started by alias,

abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה.. לפני כחצי שנה - שנה, כשתכננתי לקנות מחשב ולא יצא.. בניתי על לוח אם ASUS P5LD2. עכשיו שאני באמת מוכן נפשית (...וכספית) לרכישת המחשב רציתי לדעת האם להשאר בדעתי עם לוח אם זה? או שכבר יצאו אלטרנטיבות יותר טובות וחדשות יותר... נא עיזרו לי. תודה. חג שמח , והמשך יום נעים כמעט ושכחתי: הלוח אם לדברים הרגילים DUAL CORE 830 - מעבד... זכרון 1 GHZ.... וכאלה... אוברקלוק בעתיד בסבבה... וכאלה..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by matankashi,

אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.