עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlompis,

היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by kashish,

רציתי לדעת מהו המעבד הכי טוב כיום,מאיזו סדרה?? האם זה ממשפחת CORE2DOU?כי ראיתי מבחני-ביצועים שכמעט משווים בציון הסופי ובכ המבחנים בין ה-2 CORE לCORE2DOU!!ותהיתי מה יותר טוב?!כי זה בכלל פנטיום D!! האם יש E8000?ו-->>E6800?האם אלו הכי טובים?ומה מחיריהם של הכי טובים? אני מדבר על המעבד שאתה יכול לקנות או להזמין כמו כל מעבד עם הביצועים הכי טובים שיש,או כמעט====>>>>בעיקרון. האם יאצ הQUADE אשמח גם לפירוט על ההבסדלים?

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Maiasony,

מהו ? ואיפה אפשר לקנות אותו ?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by Levyshachar2,

היי לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש והאם כדאי לי לקנות את המעבד Intel Pentium 4 3.06 או מעבד פשוט של AMD אני רוצה משהו שיחזיק לי להרבה זמן, מה כדאי לי? (כסף לא כזה עקרוני) בתודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by OrGAzmUs,

א.סלחו לי על הבורות, אבל מהו המעבד הביתי המהיר ביותר שניתן להשיג היום? ב.איך נקבעת תאימות בין לוח אם למעבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by sapartil,

באחד מאתרי מכירות המחשבים (אתר ידוע מאוד) ישנו מחשב שיש לו את המעבד המהיר בעולם (ככה הוא מוצג) איך יכול ליהיות שלמעבד המהיר בעולם יש רק 1.86 GHZ ואלה הפרטים שלו : מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 CONROE דגם מעבד: E6300 מהירות מעבד: 1.86 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כנס CES 2025 בלאס וגאס החל את דרכו וכנס העיתונאים של AMD מביא איתו שורה של הכרזות רציניות מאת ענקית השבבים כאשר עולם המחשבים הנייחים מקבל ספינת דגל חדשהלכתבה

8. המעבד העוצמתי ביותר של אינטל במסגרת דור Raptor Lake הנייד ממשיך לקבל תיעודים במסגרת הדלפות שונות, ויוכל להיות הבסיס המועדף עבור כלל הניידים המוגדלים שמתכננים לבצע קאמבק לקטגוריה בתקופה הקרובהלכתבה

9. עוד לפני שהוכרז רשמית, מגיע מעבד ה-Core i7 6950X בעל עשר הליבות לרשימת שינויים בגרסת מנהלי התקנים באתר אינטל, וחושף עבורנו עוד כמה פרטים טכניים אודותיו השנה ממשיכה להיות פושרת לרוב משתמשי המחשב הביתי בכל הנוגע לכח העיבוד במעבד הממוצע שרוכשים. אמנם, משתמשי המחשב המתקדמים יותר שצריכים כח עיבוד נוסף יקבלו השנה חיזוק רציני. בעוד כמה שבועות עד חודשים בודדים, המעבד Core i7 6950X צפוי להיות זמין לרכישה במחיר של 1500 דולר "בלבד". מדובר במעבד הביתי הראשון שנושא לא פחות מ-10 ליבות עיבוד, יחד עם טכנולוגיית ה-HyperThreading שיוצרת 10 ליבות לוגיות נוספות. מדובר בגן-עדן לאנשי גרפיקה ורודפי כח עיבוד. עד כה עצם קיומו של המעבד הזה היה בגדר שמועות והדלפות. בסוף השבוע האחרון נראה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי לוח GIGABYTE GA-7VRXP עם מעבד 1800+ , מהו המעבד המקסימלי שאפשר לשים על לוח זה (2600+, 2800+) האם יש ללוח זה מגבלה כלשהי????? תודה, איתן

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  11. דגם Ice Lake יחיד עם מעטפת הספק מוגדלת של 28 וואט נעלם מהרישומים הרשמיים של יצרנית השבבים - נראה כי רק מוצריה של אפל יוכלו ליהנות מהיכולות האלו בדור הנוכחי לכתבה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  12. אחרי כמה שדרוגים המעבד שלי הפך להיות החוליה החלשה (תוך כדי משחק ב NFSC בהגדרות מקסימליות המשחק קרטע, והטאסק מאנאג'ר הראה שהמעבד במקסימום כל הזמן) כמה שאלות: מה המעבד הכי חזק שמתאים לסוקט 754 (AMD64) והאם יש משהו ששווה להחליף בו את המעבד שלי כרגע? איזה הגדרות במשחקים הכי מכבידות על המעבד? שווה לי לשעות לו אוברקלות בתוספת של קירור (אם הקירור לא יהיה יקר והלוח אם מתאים) בשביל להעות את הביצועים? (אם כן אשמח שתפנו אותי לאיזה מדריך בנושא) ובקשר לזכרון, איך ייתכן שכל שלושת הסטקים מראים ב200HZ CPUZ וביחד המהירות של הזיכרון היא 167?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by RedHat_Lover,

אני מאושר עד הגג! קבלתי עכשיו את המעבד והזכרון שהזמנתי דרך חבר מ-newegg! זכרון: Samsung PC2700 256MB מקורי, שבבי הזכרון הם CTL הטובים ולא ה-DTL המסריחים, מה שאומר 209 על 2-2-2T1. מעבד: AthlonXP1600+, הוא לא סתם עוד אתלון, אלא עם סטפינג AROIA Y! הכי חדיש והכי טוב! נ.ב שאני אחליט על לוח אם אני ארכיב הכל ואודיע לכם. :smoke:

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. תראו את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramathasharon&comp=34 זה מKSP הרבה אמרו לי שהוא מאוד משתלם בגלל המעבד שלו I3 2120 זה מעבד חזק רציתי גם לדעת קצת על הלוח אם עם הוא טוב.. ביחד אם הכרטיס GTS 450 1GB זה יריץ באטלפילד 3 על HIGH ברזולוציה טובה חלק ככה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by David Ell,

שלום לכולם, יש לי I5 2320 ואני רוצה לקנות GTX 760 או 770 (תלוי ירידת מחירים אם ישתלם 770). כדאי לי לקנות מעבד אחר או להישאר עם זה? אם מעבד אחר אז גג 1,000 שקל ויש לי לוח אם P67X UD3 B3.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by 301289,

שלום לכולם! היום רציתי להחליף משחה תרמית של המעבד.. פתחתי את המחשב, ניסיתי להוציא את המאוורר ולהפתעתי המעבד יצא יחד עם המאוורר למרות שהתושבת הייתה סגורה.. האם המעבד או הלוח אם נהרסו? ועוד בעיה- נשפכה לי טיפת משחה תרמית על הפינים של המעבד, זה יכול להרוס משהו? ואיך אני מנקה את זה כי זה לא ממש יורד.. תודה לכל העונים.. ???

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by swisaman,

היי, ברשותי מעבד PHENOM II X4 955 מומהר לתדר 3.8GHZ,למרות שיש קצת בעיות אחרי שהרכבתי עוד סטיק,הFSB התחיל לקפוץ ולהוריד ולעלות את התדר לפעמים. אני מתכנן לשדרג את הHD5850 שלי לHD7950 במסגרת מבצעי BF,האם המעבד יצור צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך ?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. אלהן יש ברשותי מעבד 1700 P4 INTEL שעד לא מזמן לצערי עבד עם הלוח הזה.. INTEL D850MV אני לא יודע הרבה על הלוח .. רק שהוא מתאים לתושבת 478 ... הלוח נישרף לי לצערי לא מזמן.. ונישראתי עם המעבד 1700 .. רציתי לישאול אם אני קונה את הלוח הנ"ל של ASUS הוא יוכאל לעבוד היטב בייחד...? ASUS P4S800D-X http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 P4S800-MX SE http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=42&model=477&modelmenu=1 תודה לעוזרים ..!

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  19. יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?

20. הורדתי CPU-Z וגיליתי כמה דברים מוזרים במחשב שלי: המעבד אמור לעבוד על 3000 ומשום מה עובד רק על 2800.. ועוד משהו, בקטע של הזכרונות: הזכרונות במהירות 800, ולפי מה שהבנתי מפה אז הם עובדים במהירות 400? הלוח אם מגביל? (DUAL CHANNEL 2GB 800) מקווה שתוכלו לעזור תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by martusevich,

אני צריך עזרה בבקשה קניתי את המפרט הזה: C2Q 9550 SAPPHIRE HD4870 1GB TOXIC GA-EP43-UD3L OCZ 4GB מהירות המעבד צריכה להיות על 2.83 GHZ אך CPU-Z מראה לי רק 1999.8 GHZ מה עושים אני חסר אונים![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 18:16:00 טוב בעיה תוקנה פשוט כאשר הדלקתי משחק כלשהוא אז המהירות עלתה אפשר לנעול

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. המעבד מדיסון של אינטל יהיה לשוק הביתי או המקצועי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by swisaavi,

ממעבד pentium4 2.66 למעבד E6300 אני ירגיש הבדל בביצועים במשחקים?

• 74 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. Started by LLLLiran,

יש לי מעבד amd athlon xp 2800 בלי אוורקלוק ניקיתי את המאוור שלו וכל האבק שם והמעלות הם 66* אני צריך עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by eliom,

בהתחלה היה לי ספק כח עם מאוורר בצד. ואחר כך החלפתי לספק כח עם מאוורר בתחתית. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מוצג לי ההודעה הזאת. ולמרות שהמאוורר של המעבד עובד.ולא מזמן ניקיתי את המחשב מאבק עם לחץ אויר.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.