עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז מפאת תקציב מוגבל מתכנן לשדרג רק את השילוש כרגע בעתיד מתכנן לשדרג גם כרטיס מסך ומארז רכיבים שקיימים היום מעבד E8400 לוח אם P35DS3L כ.מסך HD 6870 ספק כוח COUGAR A660 דיסק קשיח ראשי SAMSUNG 840 PRO 256 כאמור כרגע מתכנן להחליך רק מעבד זכרונות ולוח בתקווה שהכרטיס מסך לא יהווה מגבלה בשדרוג אם הוא כן מהווה בעיה אז כנראה שאחליף גם אותו תקציב לשילוש הוא 2500-3000 לגבי OC כרגע לא מתוכנן אלא אם אהיה חייב (צוואר בקבוק וכו) מוכן לשלם על האפשרות של אוברקלוק כמה שקלים נוספים חשוב לי שיהיו בלוח הרבה פיצרים כמו WIFI ושאר ירקות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by xtract1,

אני עומד לקנות מחשב בחנוכה (צירפתי את המפרט ללא הלוח אם) ואני אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח מתאים בלא יותר מ-800 ש"ח שפשוט יהיה בעל ביצועים טובים (לא צריך אוברקלוק וכו') ויהיה אמין כמובן. ועוד שאלה..יש nforce4 ultra ויש בלי האולטרא...מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר? מה ההבדל? האם שווה להשקיע בישביל זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by eranir,

שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by yarivy,

שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש. קראתי כאן הרבה חומר על מעבדים ולוחות ויצאתי קצת מבולבל מכל העסק והייתי רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני מתכוון לקנות מעבד AMD 64 3000, עד כאן הכל טוב. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מעט משחקים מעט סרטים ואולי אולי קצת OC כמה שאלות: 1. האם יש הבדל בין AMD 64 3000 ל +AMD 64 3000 (אם כן אז מה הוא)? 2. איזה לוח הכי טוב לקנות למעבד הזה (שהמחיר יהיה בגבול הטעם הטוב)? 3. מה זה PCIE? 4. האם הזכרונות של GEIL מומלצים 5. Thermaltake Volcano 12 - מתאים למעבדי AMD 64? תודה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by composite,

שלום, מכיוון שאני משדרג את המחשב אני רוצה להתאים אותו ל- OC. אילו מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת C של אינטל? ואיזה מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת AthlonXP של AMD? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  6. טוב שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מחשב ישן שלי. הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO שהוא תומך PCI-Express1 , עכשיו מה השידרוג הכי טוב שאני יכול לעשות במחיר של כ 650 שקל? מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200 אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ומעבד. מה דעתכם לגבי יד שניה? תודה לעוזרים וחשוב, האם יש הבדל גדול ביכולת של הלוח האם לנצל כרטיס מסוים בגלל שהוא תואם רק pci-express 1?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  7. שלום לכולם קודם כל אחלה אתר שמשום מה רק גילית לפני מספר ימים :-[ אני צריך בבקשה המלצות על שילוש לוח אם,מעבד וזיכרון בתקציב של 4000-4500 (כבר הוזמן כ.מסך X1900XT ובמידה שיומלץ לי פה על משהו אחר בהתאם לשאר ההמלצות יש לי אפשרות להחליף אותו) דרך אגב אני טס לארה"ב עוד 3 שבועות אז יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים שם אז אתם יכולים להמליץ לי על דברים שכדאי לי לרכוש שם (כלומר אולי דברים חדשים שלא הגיעו לארץ) גם שמתי לב שמחיר הזכרונות שם ממש זול אז בכל מקרה אתם יכולים לבסס את ההמלצות שלכם על המוצרים והמחירים בארה"ב תודה רבה עומרי

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש לוח אם ומעבד שניהם בסביבות ה- 2000 ש"ח בייחד (תנסו לא לעלות המון בתקציב כי אני גם קונה מארז חדש ועוד מלא מאווררים וקולרים לכרטיס מסך) כמו שכתבתי אין לי צורך ב-OC אבל אני מעוניין שהשילוב שתציינו יחזיק הרבה זמן . אה כן...המפרט שלי היום הוא: ASUS A7V8X AMD ATHLON XP 2400+ 1024 MB TWINMOS CL2 WESTERN DIGITAL 80GB R9800PRO SB LIVE DIGITAL 5.1 וכו' כמו כן אם אתם מציינים את ה- A64 נמקו למה בבקשה תודה מראש נועם! :-*

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by cohenkobi1,

יש לי שני מפרטים, על מה אתם ממליצים? 1. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 0.13mk 533MHz FSB Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Motherboard (DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,LAN,USB 2.0) GeiL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory 2. AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU Gigabyte GA-7VAXP-A Ultra KT400A Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) GeiL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory כמו שאתם רואים, הראשון מבוסס אינטל והשני א.מ.ד. הראשון עולה 2360 ולעומת זאת השני עולה 2040 מה כדאי? כל הצעה חדשה תתקבל בברכה.

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by Lapland,

אין לי תקציב , תנו לי תלוח אם ההכי זול שאפשר למעבד הזה ולזכרונות 800MGHZ אבל לא לעבור את ה350 שקל בבקשה תודה רבה ! ד"א איך המעבד לOC עם קירור BOX וזכרונות 800MGHZ GSKIL http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5S-2GBNT

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by Rittberg,

כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים. האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 . לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת. לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על : ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W . למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % ) המחשב אינו מבצע שום משימה…

• 14 תגובות
    • 750 צפיות
  12. השאלה בכותרת. וסוף סוף אנחנו עוברים מסלרון לאופטרון

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  13. שלום נפל לי הקירור של המעבד ותלש איתו את התופסנים של הסמגרת של הסוקט אז אני מנסה להשיג מסגרת חדשה..רציתי לשאול אם זה בכלל בר-השגה ? למי שלא הבין מדובר בזה: http://img244.imageshack.us/img244/3416/gigabytegak8nf9ubignl6.jpg החלק השחור שהקפתי באדום(בלי הסוקט עצמו כמובן- המרובע החיצוני) אם מישהו מכיר חנויות שמחזיקות בדברים כאלה אני אשמח לדעת תודה מראש, לירן

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  14. כשהוא מצוייד בכרטיס GeForce RTX 4090, מעבד Core i9-14900HX מרוענן ומסך MiniLED שיודע להגיע לבהירות של 1,000 ניט - הדגם החדש במשפחת ה-Titan בא להראות שלא קיבל את שמו באופן מקרילכתבה

15. עיצוב בלתי רגיל ומסך חיצוני קטן אמורים לאפשר לנייד הדק והקל החדש מבית היצרנית הטאיוואנית הגדולה לבלוט ולזרוח מעל למתחריםלכתבה

16. לוח-אם: MSI K8N Neo2 Platinum , ושאר המפרט בחתימה. ניסיתי הכל, לפרק זכרונות, בטריה של הלוח-אם - שום דבר לא עזר . למישהו יש רעיון מה לעשות ??

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

המעבדים של אינטל עובדים בסוקט 423 478 וכד' אבל לסוקט A יש מספר גם לא? מישהו יודע מהו?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by gmchief,

ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit . & LCD samsung Syncmaster 730B. windows xp sp2. AMD athlon 64 3000+ 1.81 GHz 1.00GB of RAM. מסתבר שהמעבד לא מספיק לעבד נתונים מהכרטיס מסך החדש שקניתי, ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit וכרגע אני צריך מעבד חדש עד 1500 שח, שיתאים לכרטיס

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  19. Started by roni18,

מדובר במעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB שנקנה לפני כ 3 שנים . המחשב נקנה בוואלה-שופס, והספק ( כמובן ) מתנער מאחריות . ממה שאני מבין אינטל מספקת אחריות לכל החיים למעבדים שלה אבל אין לי מושג האם אכן כך ואם כן איך אני מממש את האחריות?במידה ולא ניתן לממש את האחריות מה ניתן לעשות כדיי להחיות את המחשב+ עלויות משוערות ? תודה . מפרט: מפרט: מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D הכולל תמיכה ב: DDR400, RAID function, AGP8X, Serial ATA ports, 8 USB 2.0 כולל 8 יציאות USBx2.0 Dual Channel תמיכה במעבדי PRESCOTT

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by OuTsIDe,

תמיד אחרי משחק או משהו הוא פשוט נישאר ב 80%-100%...אני לא יודע מה לעשות כבר...נימעס...המעבד בלי OC...המפרט סצד... בבקשה עזרה... OuTsIDe

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by David Ell,

זה בסדר? עכשיו בדקתי. אם זה משנה אז לא הייתי בשום משחק ולא הורדתי כלום, בדקתי דרך HWMONITOR. נראה לי קצת מוזר כי הכרטיס מסך הוא 37-39. ואני יש לי שאלה קטנה: יש לי I 5 2320ו-P67X UD3 B3, אני רוצה לקנות SLI 760 ואולי לעשות להם OC, כדאי לי להחליף משהו? לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אם כדאי לי לשדרג אשמח אם תרשמו לי כאן מעבד ולוח שיוציאו את ההכי טוב מהמערך (רוב הסיכויים שאני קונה אחרי ההשקה של AMD ירדו מחירים) תודה רבה מראש ואשמח למענה מהיר!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש כבר ביקורות מסודרות עליו ועל ה-250? אם צריך להשוות למקביל באינטל למי או ממי הוא חזק יותר וגם כתמורה לכסף?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. שמעתי דבר כזה שיש מקרים שהמעבד לא תומך ב- דיואל צ'אנל זה נכון?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  24. שלום לכולם, וחורף נעים. באתר של AMD ,יש פיצ'ר, המאפשר לבדוק את מצב/יכולת המחשב להפעיל משחקים, בשלושה מצבים : חלש, בינוני וגבוה. הפיצ'ר הזה נקרא "Can You RUN It" ערכתי בדיקה כזו, ובמצב הגבוה, נכשל המחשב שלי, על פי התוצאה, במבחן המעבד וכרטיס הזכרון. מצורף למטה קובץ תוצאת הבדיקה למצב הגבוה. על פי ההמלצה באתר, אני צריך, לפי נתוני המחשב שלי, להחליף את המעבד שלי למעבד Athlon 64 FX-72 או יותר. בדקתי בזאפ, ומצאתי שכול המעבדים ממשפחה זו, הם לתושבת F, שכפי שידוע לי מותקנת בלוחות אם המיועדים לשרתים, אבל אצלי התושבת AM2. אני מבין, שבאנליזה שבוצעה למחשב שלי, היה ברור שהתושבת שלי היא AM2 אז איך ממליצים לי על מעבד שהתושבת שלו היא שונה משלי? או, אולי המעבד הזה, בכל זאת, יכול לעבוד גם על …

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.