עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by integral,

ההמלצות של התוכנות של קופת חולים הן על אינטל. השאלה אם למישהו יש נסיון עם ה AMD? אני לא מבקש דעות. בבקשה רק למי שיש עובדות.

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by Garbil,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף לי להוריד כל תזמון אפשרי שהזכרונות שלי נותנים לי או שיש כאלו שככל שהם יותר גבוהים ככה הם יותר טובים, תודה.:]

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by roeiw,

לא למטרות אוברקלוק בכלל! רק ביצועים ואיכות, מה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by lmlm,

Fudzilla מדווח AMD הציגה שיפור קטן כנגד C2Q אבל רק בקלוק פר קלוק. השאלה האמיתית , איך הוא יתמודד כנגד פנרין שהוא מציג שיפור דיי גדול כנגד C2D ו C2Q . עוד ידוע לנו שפאנום X4 לא יביא איתו שיפור ניכר במשחקים הנוכחים בהשוואה לאטלון X2. יציג כ20 עד 30 אחוזים שיפור מאטלון X2 אבל זה רק במספר משחקים בודדים ואנחנו מדברים על קלוק פר קלוק. זה אומר שזאת תהיה בעיה גדולה של AMD כי C2D וגם C2Q מציגים את אותו שיפור על פני אטלון X2 במשחקים בקלוק פר קלוק. אם זה נכון,זה אומר שאין סיבה לשדרג מעבדים מי שיש לו C2D או C2Q ואפילו אטלון X2 אם אתם גיימרים. מקור: Fudzilla.com

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by icebreak,

http://www.theinquirer.net/?article=20456 NFORCE 5, ה CHIPSET של NVIDIA שהולך למעבדי ה PENTIUM 4 הפעם, נראה ממש חביב: THE NFORCE 5 CHIPSET will be a highly overclockable chipset. Our sources confirmed that the Nvidia Pentium 4 chipset will go up to FSB 1200MHz, using 300MHz rather than 200MHz multiples.

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  6. היצירה המרשימה של Cooler Master ו-AMD מיועדת להתמודד עם כל מה שיש לדור ה-Threadripper 2000 להציע לכתבה

7. Started by Keman,

http://www.tgdaily.com/content/view/31494/135/

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by catsmonster,

שלום, יש לי לוח אם p55a-ud3 של Gigabyte, ועליו זיכרון 2X2 GB של Patriot, עם 1600 מגה הרץ ו- cl 7-7-7-20. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס 1X4 GB עם 1600 מגה הרץ או 2X2, לא קריטי. בחנות ksp בה אני מעדיף לקנות את הזכרונות, אני לא מוצא זיכרון Patriot שעונה על הקריטריון של 1600 מגה הרץ, ורציתי בין השאר לדעת אם זה אמור להפריע שהזיכרון לא יהיה מאותה חברה, בנוסף, כל הזכרונות למכירה בעלי cl 9, האם הדבר עלול להתנגש עם הזכרונות הקיימים שלי? אם התשובה לאחת מהשאלות היא כן, אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג זכרון שכן יענה על הקריטריונים?

9. הי, אני רוצה לקנות את אחד הלוחות הללו, ולא ברור לי מה ההבדלים באמת... קודם כל כמה רצוי או יותר טוב ה DQ6 מהאחרים שיהיה שווה עוד 200 שח בערך? יש הבדל ביצועים רציני? דבר נוסף, מה עדיף - DS3Rev3.3 או DS4 ... לא יודע מה ההבדל ביניהם. אגב, הבנתי שכל אלו מתאימים למעבד Q6600 של אינטל. נכון? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  10. AMD העניקה דגמי Ryzen ניידים משופרים עבור המחשבים הניידים של השותפה החדשה שלה - אך לא בטוח שהם יעמדו בקצב של מעבדי ה-Ice Lake המקבילים מבית אינטל לכתבה

11. 1.הדלקה וכיבוי של המחשב מקצרים את שנו חייו? 2.האים זה מזיק למחשב שאחרי כיבוי מסודר אני מנתק אותו משקה החשמל...?? תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  12. האם על מחשב בעל לוח אם Intel Sorento D945GNT התומך עד 667MHZ שכרגע מותקן עליו סלוט 1 של ג'יגה במהירות 667, ניתן לקנות עוד 2 כרטיסי זכרון במהירות 800MHZ (אשר אוטומאטית ייהפכו ל667) ? במידה וכן האם כל כרטיס ייתמך או שרק דגמים מסויימים. תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  13. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם למצוא לוח אם וזיכרון שמתאימים למעבד i3 2120 3.3GHZ . הלוח אם רצוי שיהיה של חברת GIGABYTE או ASUS, בעל חיבורים HDMI ורצוי USB 3.0. אני מעדיף לקחת לוח אם של החברות האלה מאשר עם חברות שלא יצא לי להתעסק איתם כמו ASROCK וכו'. בקשר לזיכרון - אני מעונין בזיכרון של 4GB, רצוי גם של חברה מוכרת G.SKILL, KINGSTON, CROSAIR, PATRIOT. תקנו אותי אם אני טועה - עדיף סלוט אחד של 4GB מאשר 2x2GB ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by RayZ,

לבעלי AMD Athlon 64 3000+ Winchster (או Venice, רצוי ווינצ'סטר), כמה אתם מוציאים בתוכנה SUPER PI ללא OC? המעבד שלי מוציא 49, אני בכלל לא בטוח שזה נורמאלי.

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by MOFRA,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ורצתי לשאול האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש או לחכות לירידת המחירים הצפויה בעקבות השקת הcronoe בכמה צפוים המחירים לרדת

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by SpLiNtEr,

היי. אני שוקל על לקנות מעבד AMD Phenom 9500, וכבר זמן רב ששאלה זאת נושאת על ליבי - אפשרי לחבר מעבד AM2+ ללוח בעל תושבת AM2? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by tagada0071,

הI7-2700K הוא לכשעצמו מספיק עוצמתי גם לפני OC למשחקים כמו COD3 MF וBF3 וכאלה .. נכון ? פשוט זה מסקרן אותי

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by asaf_azar,

שלום קניתי E6600 לפני כחודש.עכשיו אני ורצה לדעת אם שווה לי להחליף אותו בQ6600? אני עושה דרך דוד שלי אוני מוסיף קצת כסף. השאלה אן יהיה יהיה הבדל ביניהם בשנה שנתיים הקרובות כי אמרו שלמשחקים עדיין תמיכה מלאה בדואל קור אז עד שיהיה להם תמיכה בקואד קור יהיה פול זמן... זה נכון? כי אני גם לא רוצהלהטריח סתם את דוד שלי... בקשה תייעצו לי ולוח DG965WH מותאם לQUAD CORE?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by ran1992,

האמת שאני כבר משתגע...! כרגע אני אמור לקנות את ה-ASUS Maximus II Formula שיש לו צ'יפסט P45.... אבל אני ממש לא יודע מה לקנות...נראה לי שעדיף לי X48...אז הנה הדרישות שלי כדי שתוכלו לעזור לי: 1. תמיכה טבעית ב-FSB 1600 2. תמיכה בקרוספייר (עדיפות לתמיכה ב-4 כרטיסי מסך של ATI אבל לא חייב...) 3. חייב לתמוך ב-DDR2 אני לא רוצה לוח שתומך רק ב-DDR3 4. בקרוספייר - עדיפות לכך ששתי הכרטיסים ירוצו במהירות X16 5. שיהיה סבבה ל-OC (אני לא רוצה לוח לאוברקלוקרים מקצוענים אבל שיהיה אוברקלוקר טוב) 6. עדיפות לתמיכה ב- e-SATA וזהו נראה לי... חשבתי על זה: ASUS RAMPAGE FORMULA LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131…

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  20. היי, ברשותי 2 ג'יגה זכרון DDR2 של חברת G SKILL בעל מהירות 800 מגה הרץ. הלוח אם שלי תומך עד 1066 מגה הרץ, לכן הינני שוקל לרכוש 2 ג'יגה זכרון DDR2 (לא 3, כי לוח האם לא תומך) בעל מהירות של 1066 הרץ, ולמכור את הזכרונות הקיימים אצלי. השאלה שלי היא, בכמה אחוזים רכישה זו תשפר את מהירות הביצועים של המחשב שלי? אני כרגע משתמש במחשב הזה ללימודים, משחקים, מוזיקה, וסרטי HD. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by danielhasan,

Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM מה מתכוונים ל OEM ? והאם זה יותר כדאי מ Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX ? תודה

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by Tov_Tov,

אני עומד לקנות מחשב AMD 64 3000+ 512 cache עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף ( אני מתכוון האם זה שווה תכסף ) עוד 300 שקל ל AMD 64 3200+ 1024 cache? האם ה 1024 cache שווה תכסף ? תהשקעה של ה300 שקל ? והאם זה יעזור לי ב OC שכנראה אני יעשה בעתיד ?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  23. יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות דיסק קשיח 40gb 7200rpm האם זה יעבוד בפנטיום 400-2???? או שאם בכלל יעבוד אצלי ה7200 rpm ואני צריך 40gb 5400 ולוח האם שלי הוא6119 msi שהוא רק לפנטיום 2 ---------------------------------------- VIA VT82C693A מי יכול להגיד לי לאיזה פנטיום מתאים הלוח אם הזה ??? ואם זה יעבוד לי על הלוח האם הזה??? ולא על ה6119 msi שלי פרטים על הלוח של via http://www.mit.edu/afs/sipb/contrib/doc/specs/ic/bridge/vt82c693a.pdf ואם בכלל הלוח אם הזה יעבוד אצלי בפנטיום 2-400 אם אני הייתי מבין הייתי בודקת לבד אבל אני לא כל כך מבין תודה מראש למי שיעזור ???

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  24. Started by ATAG,

איזה לוח כדי לי לקנות לפנטיום 4 LGA775 ? חשוב שיהיה: DDR1 כרטיס קול איכותי כרטיס רשת גיגה תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  25. אנשים אני חייב עזרה דחוף אני ממש רגע לפני קניית במחשב. אני בהתחלה הלכתי על הרכיבים הללו: Intel Pentium IV 2.4 GHz HT 512K 800MHz socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E intel 865PE Motherboard (HT , FSB 800 , SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound , AGP8X, LAN , USB 2) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (2 chipsets each 256) LG 52/32/52 Bulk CD-RW לאחר שהלכתי לחנות ולבן אדם שהיה נראה לי דיי אמין הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם בלוח אם של MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) בטענה שלוח זה פועל יותר מהיר עם המעבד מכיוון שיש לו תאימות גבוהה יותר. בנוסף רציתי לשנות גם לזכרנות של קינגסטון (חברה שונה אותו רעיון בזכרון 3200 וכ…

• 14 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים