מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של ASUS P5Q DELUXE ושתי קיטים של 4 ג'יגה של OCZ מסדרת TUBE. שמתי לב שבביוס הלוח לא מזהה נכון את תיזמון הזיכרונות במקום 4-4-4-15 יש 5-5-5-15 הרי שילמתי בזמנו הרבה יותר בשביל לקבל CL4 והיום הדבר לא מנוצל. לכן הגדרתי את התיזמונים ידנית וגם את המתח לפי הגדרות יצרן 2.01 מה שקורה זה שהמחשב קופא תוך זמן מסויים הזיכרונות הם DDR2 800MHZ איך אני יכול לגרום ללוח לזהות את הזכרונות כמו שהם ולנצל את הזיכרונות שברשותי כמו שצריך ? תודה מראש טל.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
יש לי amd 3000 64bit כ.מסך X1950PRO 2ג'יגה זיכרון 400MHZ באיזה שלב המעבד יגביל אותי? אפילו עם בעתיד אני אחליף לכרטיס מסך הרבה יותר חזק.... ועד כמה המעבד משמעותי במשחקים
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי לוח K8NS עם ביוס גרסת F7.ראיתי שיש כבר גרסת F13 וחשבתי אולי לעדכן דרך הווינדוס. כדאי והאם זה מסוכן או מסובך?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי P5B יש לי E6300 השאלה - האם הזיכרונת האלה יתאימו? G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 מכאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 או שאני אצטרך CL5.. מישהו רואה בעיית תאימות? לא מוצא QVL של הP5B...... מתכנן קצת OC.... תודה..
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שניהם פחות או יותר על אותה קטגוריית מחיר. קראתי פה תגובות נלהבות על הe4300 יחסית למחירו. אם כן, איזה מהמעבדים הנ"ל עדיף?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן, קראתי בפורום ובגוגל על כל מיני גרסאות של המרובעים של AMD. אני מסתכל בעיקר על ה-PHENOM's למיניהם. באתי לרכוש את ה-945, אבל אז ראיתי פוסט על כך שיש C1,C2,C3. עקרונית, אני אשתמש במחשב למשחקים ולעיבוד (סאונד וסרטים), ובכלל all-round. התקציב שלי הוא באיזור ה650~ ש"ח. אשמח להסברים, מה כדאי וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה היחס בינהם מבחינת עלות תועלת? ההפרש בינהם הוא פחות מ90 שקל מה עדיף לקנות?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
ואם משהו יודע מחירים.....
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
משהוא יכול לעשות לי סדר מבחינת "ערכות השבבים" של אינטל מה חדש מה הולך לצאת למעבדים Sandy Bridge וכו.. כי שמתי לב שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ?מה הערכה החזקה ביותר שיצאה והולכת לצאת בקרוב מהערכה של אינטל? :s05: בתודה.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון האמיתית של המחשב שלי?
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם, זכרון חדש של KINGSTON מסוג HYPER בנפח 1066 MHZ מזוהה כ - 800 MHZ גם בביוס וגם בתוכנות שונות CPU -Z ואברסט על 2 לוחות חדשים של GIGABYTE שתומכים גם ביותר מ - 1066 MHZ .... (סה"כ נפח 2 סטיקים של 2 GB כל אחד) הסבר יתקבל בתודה.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היות והמודרייטורים פה יושנים בשמירה החלטתי להביא את העניין לתשומת לב הקהילה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3272
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איך אני בודק את זה? שיטת הזוגות זה PC3200? =\ ותגידו איך בחנות אני יודע אם יש להם PC3200 או PC800? Thanks
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש מעבד בשם קאסם או משהו בסגנון, אותי זה די מצחיק, מה אתם חושבים? יש דבר כזה ואיך זה שלא שמענו עליו עד עכשיו. הוא אמור לבוא על הלוח אם (בלתי נפרד) ובנוסף הלוח אם כולל כרטיס מסך + קול + רשת בנוסף אומרים שהוא משתווה לפנטיום 1GB.... בדיחה או מציאות? ;D מצפה לתגובות!!!
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי מחשב... במפרט ביקשתי מהמוכר זכרונות של קינגסטון.. הוא שם לי MICRON דיברתי איתו והוא אמר שלדעתו הם יותר טובים ושאני אבדוק את זה (הוא לא עובד עם קינגסטון אך הוא לא אמר לי בקניה).. עכשיו הוא אומר שאם אני ארצה הוא יזמין קינגסטון במיוחד ויחליף לי מה אתם אומרים? זה באמת חברה טובה ואמינה?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה לוח הכי מומלץ ל INTEL 775 3.2 GHZ ותודה מראש
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים שמחוברים ב- RAID 0 ללוח אם של ASUS שנמצא במצב גסיסה ואני מתכוון להחליף אותו. הדיסקים עצמם נבדקו והם תקינים. השאלה שלי היא אם אני אחבר אותם ללוח החדש אני אצטרך לבנות את ה-RAID מחדש ואז כל המידע ימחק או שיש מצב שאני אוכל לשחזר את המצב הקודם על הלוח החדש ואז תהיה לי גישה למידע.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש ברשותי הלוח הנ"ל, וכדי להיכנס לביוס כתוב שצריך ללוחץ על F2, וכך תמיד היה עובד. לאחרונה שמתי לב שבלחיצת F2 לא קורה כלום (המקש תקין לגמרי), ורק בלחיצה על F1 אני נכנס לביוס, רציתי לדעת אם אולי מישהו מכיר זאת או ממה זה יכול להיות? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
מה זה מחשב DELL ?חברה אמריקאית שמיצרית מה? מעבד הוא של אינטל אז מה החברה הזאת מייצרת? תודה
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב ובגלל התקציב אני לוקח E4400 ואת המאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro וחשבתי לעשות לו OC.. הבעיה היא שלחבר שלי יש את המעבד (בלי OC ומאוורר סטוק וג'יגה זיכרון).. עכשיו, הוא אומר לי שהוא לא מת על המעבד ולדעתו הוא לא כזה מהיר וכו'.. עכשיו השאלה היא האם הוא לא מהיר בגלל הג'יגה זכרון (למרות שהוא אומר שמשחקים שהם לא הכי כבדים לוקח להם דיי הרבה זמן להטען) או בגלל שהמעבד עצמו פשוט לא הכי טוב והוא יותר מעבד תקציבי אז ההתלבטות היא או לקחת E4400 ואת המאוורר ואת הכרטיס מסך 8800GT של PALIT שהוא הכי זול או אולי לרדת בכרטיס מסך ל3850 ולקחת E6550 ולעשות לו OC ואז המחשב ירוץ יותר מהר אבל המשחקים לא ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות.. עכשיו הקטע הוא שרוב הזמן אני לא משחק…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מעבדי ה FX מציגים ביצועיים מרשימים, אבל המחיר מנופח ולא הגון. במחירו של המעבד אתה יכול לקנות מערכת שלמה. שאלתי היא מתי יהיה אפשרי לקנות את המעבד הנל (בסביבות 2000 שקל) והאם עד שזה יקרה יצאו מעבדים חדשים כבר ? ומה בנוגע ללוחות והסוקט בחדש ? האם יש או הולך לצאת לוח מיוחד לסוקט החדש וגם צ'יפסט מיוחד שיהיה טוב ל OC ? אשמח לקבל פרטים מתי קניה של מחשב מבוסס FX תהיה אופציה...
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כי אני ממש לא מבין בלוחות אמרו לי שגיגה בייט הכי טובים בעסק הזה ??? תמליצוט לי על דברים חזקים וטובים עם הרבה אפשרויות ! ותודה מראש @!@
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-