עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אנשים, יש לי לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L rev2.0 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2629 וזכרון OCZ Reaper Edition 4x1GB 800MHz 3-4-4-15 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition שאלתי היא איך אני אמור להגדיר את ה-CL בביוס? כי כרגע לפי CPUZ זה על 5-5-5-15. לא מצאתי בביוס את המקום לשינוי ה-CL. כמו כן, האם אני אמור להגדיר לו את המתח או להשאיר על AUTO? הזיכרון אמור לעבוד על 2.25V והלוח הוא על 1.8V. אני לא רוצה לעשות OC אני פשוט רוצה שהזיכרון יעבוד במפרט האמיתי שלו... תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by SyMiC,

מה יותר טוב מבינהם ? הראשון הוא של G.SKILL השני OCZ ואם יש משהו יותר טוב עד 250 שקל DDR2 533MHZ Capacity / 2GB 1GB x 2 Speed 533MHz DDR2 PC2-4200 CAS Latency CL 4-4-4-12 Test Voltage 1.8 Volts PCB 6 Layers PCB Registered/Unbuffered Unbuffered Error Checking Non-ECC Type 240-pin DIMM Warranty Lifetime \ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_system_elite_dual_channel

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  3. דוד שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו אז הו צריך לוח מעבד וזכרונות של 2GB תקציב עד 2700 ש"ח הו חשב לקנות את החלקים הבאים מה את אומרים מעבדE6550 לוח לא בטוח אסוס P5K זכרונות של קוסיר DDR2 2048-800

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  4. זה מה שקורה שאין תחרות בשוק - וזו רק ההתחלה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=215998

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מתלבט בין GA X38 DQ6 ל ASUS MAXIMUS FORMULA X38 עשיתי חיפוש וקראתי השוואות אבל בכל מקום הם הולכים ראש בראש חשבתי אולי נשמע דעה פה מאנשים שיש להם ניסיון עם לוח כזה או אחר. מטרת המחשב תוכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים כבדים וגם OC בינוני פחות או יותר שאר המפרט: Q6600 G0 2X500AAKS RAID0 CORSAIR 2GB XMS2 800MHZ 4-4-4-12 MSI 8800ULTRA@660MHZ Zalman UQ600W ראיתי באחת הביקורות שה GA יותר טוב ב OC של מרובעי ליבה מאשר האסוס והוא מגיע עם יותר חיבורים. לעומת זאת האסוס מגיע עם כרטיס קול לא מובנה SuperFXme2 הזה הוא עד כדי כך טוב? על מה ללכת מבינהם? אולי X38 אחר? בכל מקרה המחירים פחות או יותר זהים 900-1000 שקל בערך (מחו"ל). תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by arnon,

לא משחקים ולOC קל

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  7. הם נחשבים אמינים וטובים?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  8. יש לי אופציה לבחור בין - P35 Dragontail Peak של אינטל או אינטל DG33BU ל- GIGABYTE P35-DS3L מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  9. Started by ronimenashe,

מישהו מבין במעבדים לשרתים? אני חושב לקחת את המעבד הזה לשרת שלי, מישהו יכול לתת לי חוות דעת והשוואה לאחרים! נ.ב. עכשיו יש לי על השרת E6400 רגיל, 2.13.....והE5320 הוא 1.8 רק...... צריך ממש עזרה...

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by meir3420,

יש לי זיכרון של קינגסטון 512 מ"ב הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות על זיכרון נמוך מצורפת תמונה בה הגבלתי את הזיכרון לפי מדריך שקראתי פעם על הזיכרון הווירטואלי אם משהו חושב שאני טועה או יכול לעזור לי להפסיק לקבל הודעות אלו אודה לו מאוד תודה שימו לב לתמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by meir3420,

יש לי מחשב יחסית ישן לוח אם Pcchips M952 ver 1.3 b אני רוצה לעדכן את הביוס כי המסך הכחול הזה שכולם מדברים עליו בווינדוס XP רושם לי תמיד בעייה עם הביוס. הורדתי מהאתר 2 קבצים אחד פלאש ואחד עם סיום ROM קובץ הפלאש הזה לא נטען בכלל... מה עושים??? אשמח לפירוט מדוייק....

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by meir3420,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP.... בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרון Elixer 256Mb DDR 400Mhz CL3 כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3 יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם המחשב לא עלה אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512... האם אני יכול לחבר את שניהם??? אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה.. חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא... כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב..... יש לי לוח אם של Pcchips דגם M952 יש בו 2 סלוטים של זיכרון 2 הסלוטים תקינים ועובדים... כשמחברים את 2 הזיכרונות האלו ביחד המחשב פשוט לא עולה.....…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  13. שלום! יש לי לוח-אם Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2, ואני רוצה לדעת האם אפשר להרכיב עליו גוף קירור Zalman CNPS8700 LED. בעיקרון, כתוב שאסור שיהיו על הלוח-אם רכיבים כמו PSU, disk drives, VGA card, RAM בגובה של יותר מ-39 מ"מ וברדיוס של 61.5 מ"מ ממרכז המעבד. על הלוח-אם יש גוף קירור מנחושת בגובה של כ-4 ס"מ ובמרחק של כ-6 ס"מ ממרכז המעבד. הבעיה היא שאני מודד עם סרגל, ואני לא ממש יודע מאיפה למדוד את המרכז של המעבד, ואני גם לא בטוח אם הגוף קירור הוא בגובה של 4 ס"מ או כמעט 4 ס"מ. יש אולי מישהו שיודע מנסיון האם הגוף קירור הזה של זלמן מתאים ללוח-אם האמור של אסוס?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  14. Started by davidreznic,

שלום. קניתי מחשב חדש עם הלוח GA-P31-DS3L ו-E6750 ללא OC. הבעיה היא שהמכפלה של המעבד כל הזמן קופצת בין 8 (ואז אני מקבל 2.6 GHZ שאמורים להיות) ובין 6 שאז אני מקבל 2 GHZ מה לעשות? אם דרוש עוד מידע אני יכול למסור תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by elan22,

אני מרכיב תחנת עבודה לsolidworks שמבוססת על ה-Q6600. אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS Maximus Formula Gigabyte GA-X38-DQ6 או Gigabyte GA-X38-DS5 אני נוטה לכיוון האסוס פשוט מנסיון שלי עם היבואן בארץ ונסיון כללי טוב עם לוחות של ASUS. אשמח לשמוע מנסיון של אנשים עם הלוחות האלו והמלצות מה לקחת.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. המחיר של הזיכרון הזה ממשיך לרדת מה הם מנסים כולך כך להיפטר מהזיכרונות האלה?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by abarbotel,

היי מישהו בבקשה מוכן להסביר מה זה מכפלה ואיך זה משפיע על מעבד וביצועים מה זה בכלל?

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. יציאת מעבדי penryn נדחתה לפבואר-מרץ http://www.digitimes.com/mobos/a20071218PD212.html לכל מי שחיכה (כמוני :s05:) למעבדים החדשים , כדאי לרוץ ולקנות את ה Q6600 ה"ישן" והטוב .

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  19. Started by tenana,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3484432,00.html סוף סוף AMD נכנעה ללחץ שIntel הפעילה עם האפשרות לOC... אולי חזרתה של התחרות הטובה שהייתה בעבר?

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by avi2014,

טוב מאז שקניתי את המחשב לפני שנה וחצי חכיתי לרגע שהמעבדים האלה יצאו...והנה אני רואה שהם הגיעו לנועה. כיום אני עם 3800 חד ליבה, מישהו יכוללספר פרטים על הפנום(ללא מעודכנים כמוני) המעבד שווה את ה1300 שקל..? ***אל תדברו על אינטל כי אני לא הולך להחליף לוח..

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. יש לי לוח אם MSI עם DDR2 שתומך עד תדר 667MHZ ועד 2GB בכללי. הזיכרון הישן שלי היה 512MB DDR2 533MHZ הזיכרון החדש שקניתי הוא GEIL DDR2 1GBX2 800MHZ עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המחשב ששני הזכרונות בפנים (2GB) או אפילו רק אם אני שם אחד מהם.. המחשב עובד רק שאני שם בסלוט הראשון (השמאלי ליד המעבד) את הזכרון הישן, ובסלוט השני את הזכרון החדש (1GB) - ככה שיש לי 1.5GB .. אז עכשיו למה שניי הזכרונות לא פועלים לי ביחד? ולמה אף אחד מהם לא פועל לחוד?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lironz1,

שלום, ברשותי לוח אם מדגם 965 של INTEL. כיום יש לי מעבד מסוג E6300 וברצוני לשדרג לQ6600, שאלתי היא האם המעבד יפעל על הלוח או שעלי לשדרגו? אשמח לתשובה מהירה, לירון.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. שלום, ברשותי שרת ישן במארז ענק בעל לוח MS6163, לאחר מספר בדיקות, מסתבר שהלוח החזיר את נשמתו לבורא. בהדלקת המחשב, אין צפצופים, הספק, המאוורים והכוננים מתחילים לעבוד אך נשמע כאילו אין להם כח ולאחר 20 שניות לערך המחשב נכבה. אין תצוגה ואין שום תגובה, ניתקתי את כל הכרטיסים, זכרון (אפילו את המעבד) ואין הבדל, לאחר כל נסיון כזה המחשב לא מוכן להדלק אלה אם כן אני מנתק את הספק מהמתח. גם בדקתי עם ספק אחר, בכדי לוודא שאין בעיה בספק, וקיבלתי את אותן תוצאות. אני מעוניין לשמור ולהמשיך להתשמש במארז הקיים. אפשר לקבל המלצה על לוח אם+מעבד+זכרון שיתאים? אני אשמח להשתמש בכל הכרטיסים שהיו מחוברים עד כה, כך שאני צריך 5 PCI וחיבור AGP, ואם זה לא מוגזם לבקש גם חיבור EISA אחד ATX כמובן .…

24. היי חברים אני עוד יומיים ( שישי) קונה מחשב ב תקציב של 6K +- ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג את התקציב לקחת לוח אם שתומך ב PCIEX2 ?! וב DDR3 ? על מנת לאפשר שדרוג עתידי?!. אני לא רוצה שיהיה מצב שעוד שנה אני ארצה לשדרג את כרטיס המסך ואני לא אוכל בגלל שהוא לא יהיה תואם ללוח אם.! אותו דבר לגביי הזיכרון. ושאלה אחרונה ... מה אתם אומרים שווה עכשיו לקנות?! או לחכות לאיזה משהו חדש...?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  25. שלום רב. הלוח שלי כנראה פגום (קריסות בלתי מוסברות, ניסיתי להחליף כבר את שאר החלקים), מחפש לוח חלופי בתקציב שצוין. אפשר להשיג במחיר כזה לוח סביר עם תמיכה ב-RAID? המחשב משמש בעיקר לפיתוח ודורש חומרה איכותית. אודה על המלצות.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים