מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
תמיד אחרי משחק או משהו הוא פשוט נישאר ב 80%-100%...אני לא יודע מה לעשות כבר...נימעס...המעבד בלי OC...המפרט סצד... בבקשה עזרה... OuTsIDe
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם יש חסרונות ל p43 לעומת p35 בגלל שזו סדרה שמסתיימת ב 3 ולא ב 5 ... ? לדוגמא מה עדיף EP43-DS3L או EP35-DS3L ? המחשב לחבר. בתודה.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יצא ממקומו בלוח האם המחבר של SATA האם ניתן לתקן דבר כזה ? המחבר בצבע אדום מתוך 4 שיש לי בלוח
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לוחות מבוססי 650i של nvidia תומכים במעבדים מרובעי ליבה 45nm? ז"א ב q9300 וכו'?
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קונה AMD 3800x2 s939. חשבתי על בדיקה ב- CPUZ לראות שזה אכן המעבד, הרצה של SUPERPIE 1M לראות שהזמן תקין(מה הוא אמור להיות אגב?), הרצה של 4M לכמה דקות לראות שלא קורס וחיפוש בגוגל של המספר המוטבע על המעבד לוודא שזה אכן הדגם(כמובן אחרי שמפרקים את המעבד ומרכיבים אחר). יש עוד איזו בדיקה שכדאי לבצע לפני הקנייה?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והלוח שהזמנתי הוא ה ASUS A8N-E NF4. מצאתי לנכון לא לקחת לוח עם סלוט PCI-EX16 נוסף כיוון שאני לא מתכנן SLI. השאלה היא אם יכולים להיות שימושים נוספים לסלוט PCI-E X16 מעבר לשימושים של כרטיס מסך? מה שאומר שאולי לכרטיס מסך אני לא אצטרך אותו אבל לכרטיסים אחרים שיצאו בעתיד (אולי מודמים חדשים או לא יודע מה....) דווקא אני כן אצטרך ואז יקרה מצב שבגלל תוספת של 200 ש"ח שאני לא מוציא עכשיו על לוח עם שני סלוטים של PCI-E X16 אני אתקע מאוחר יותר. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי עכשיו 2 סטיקים של זיכרון וכל אחד מהם הוא 2 ג'יגה. בתדר של 1333MHZ. עכשיו אני רוצה לקנות שניים אחרים (שיחליפו את הקיימים) שכל אחד מהם הוא 4 ג'יגה ובסך הכל 8 ג'יגה ביחד. ואני רוצה שיהיו בתדר 1600MHZ. (זה יותר טוב לאובר קלוק נכון??) תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב? 450 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 50 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV L.A NOIRE באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? 64BIT מפרט נוכחי i5 760 gigabyte p55a ud4p וכל השאר לא משנה בגלל שאני משדרג זיכרון אז זה רק מה שמעניין... שימושים מיוחדים האם תבצע…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GA-H55M-S2 , וזכרון Kingston KVR1333D3N9/2Gx2 אני רוצה לשדרג ל 2x4 1600 כלשהו. אבל הבעייה שבכל האתרים (G.skill,Corsair) וכו, אין תאימות ללוח אם שלי, האם זה כיוון שהלוח עצמו תומך עד 1333 ? האם בשדרוג ל 1600 זה יעבוד? בנוסף על אילו הייתם ממליצים עד 300 שח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם דיסק קשיח ישן יחסית מדגם Western Digital 320Gb 16MB AAKS, וכן צורב DVD מדגם Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer. אני מתכנן שדרוג המחשב למעבד i5 או i7, עם קשיח SSD, כאשר הייתי רוצה שלוח האם שיותקן יהיה עם ערכת שבבים המאפשרת גם התאמה לרכיבים הנ"ל. הדיסק הישן כדיסק שמיועד לשמירת קבצים, הצורב כצורב שישמש למחשב החדש לכל דבר ועניין. מה ערכת השבבים המומלצת לכך? באופן כללי, היכן ניתן ללמוד איזה פיצ'רים קיימים לכל ערכת שבבים כך שאוכל להחליט על הלוח המתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש לוח/זכרון/מעבד למחשב HTPC. משמש כמדיה סנטר מלא, וללא משחקים. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת, אם זה שווה את זה. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם הוא נכנס לתדר טורבו אוטומטית או צריך לקנפג משהו בביוס? מה ההבדל בין התדר הרגיל לטורבו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום. כאשר - בשביל העניין - רוצים לבדוק איזה מעבד הוא ה"חזק" או ה"מהיר" או ה"טוב" יותר, על איזה טבלאות מבססים (בכללי) את התוצאה? כמובן שכל אפליקציה והמדדים שלה, וכל אפליקציה דורשת או רוצה מהמעבד דבר אחר (תדר לעומת ליבות, וכן הלאה), אבל בכל זאת, לעתים אפשר להשוואת שני מעבדים, מה שנקרא across the board. כך מעבד ה 2500K יהיה נחות או "חלש" יותר מה 2600K לאורך כל החתך. תודה
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, הופניתי לפורום זה במסגרת דיון שפתחתי בפורום מפרטי מחשב, שם הומלץ לי על הלוח ASROCK Z68 PRO 3. אולם היות ואני יכול להשיג חומרה של GIGABYTE ישירות מהיבואן (מור לוי ברשל"צ) במחיר נמוך יחסית, אני מחפש לוח של GIGABYTE שמקביל (או עולה בתכונותיו) ללוח של ASTROCK, עם אותם פיצ'רים יחודיים ב-ASTROCK כגון האצת ביצועי ה-HDD בשילוב SSD, או שילוב כרטיס המסך המובנה עם כרטיס המסך הנפרד, וחשוב לא פחות - באותה רמת מחיר. האם קיים לוח מקביל כזה של GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
לוח האם שלי מוצהר שתומך בDDR2 עד 1300 MHZ האם יש להשיג כאלו זכרונות? המקסימום שראיתי הם 1066
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כאמור, התקנתי עוד 8 ג'יגה זיכרון מעבר ל8 שהיו לי במחשב ASUS N550JV-CM049H. האם לאחר ההתקנה צריך להגדיר משהו במחשב? איפה אני אמור להרגיש את הביצועים של ה16 ג'יגה לעומת ה8 שהיה לי?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני עומד ליקנות את השילוש הבא: מעבד: i5 4690k לוח- gigabyte z97x gaming 3 זכרונות www.tms.co.il/product/13770 וקירור : schyte mugen 3 כרגע יש לי ספק thermaltake 500w וכרטיס מסך hd6850 אני יודע שהכרטיס והספק דיי גבוליים ואני מתכנן לשדרג אותם בהמשך ... מה אתם אומרים על השילוש? הוא מיועד לoc בינוני גבוה.( תקציב 2500) ושאלה נוספת- אני כרגע מתבלט בין פלונטר ל tms, מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
מישהו רוצה מעבד עדכני עם שש ליבות במחיר התחלתי של 150 דולר? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
כגון MSI 6566, שיתאים למחשב משנת 2002 עם 1 ג'יגה זיכרון 266. גר בפ"ת . צריך להיות זול. [צונזר]
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 2 ג'יגה זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה אבל אני לא מוצא את הדגם הזה.. ואני רוצה המלצה לזכורונות לא יקרים.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרייברים ללוח אם מסוג fintel - f71872fg תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח אם וזיכרונות חדשים ל OC. הקנייה מתבצעת בארה"ב, המעבד הוא E6300 והקירור שיש עליו כרגע הוא Thermalright Ultra 120 Extreme + 120mm מחפש משהו שיסחוט את המעבד. תודה.
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-