עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill למישהו יש ניסיון איתם? לאיזה OC הם מסוגלים? נראה לי אולי הזכרונות הכי משתלמים היום ל-OC לא? יש דגם עדיף בטווח המחירים הזה?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by פייכלה,

מה דעתכם על הלוחות של אסוס והלוח הזה בפרט http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1179727&Sku=A455-2112&SRCCODE=GOOPROD&CMP=OTC-FROOGLE

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  3. שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  4. אז ככה, יש לי שני סטיקים של 512MB מאותו סוג של CROSAIR והתקנתי אותם בלוח על שני החריצים עם אותו צבע. משום מה בCPU-Z אני מקבל את זה: (ראו תמונה) יש משהו שאני מפספס? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by NISAN,

האם התקנת זכרונות מסוג pc 2700 בלוח אם אשר עובד בתדירות של 266 hz אפשרית? האם מישהו שמע על בעיות הנובעות מזה?? בתודה ניסן.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by גילST,

שלום לכולם יש באפשרותי לקנות את אחד משני המעבדים שבכותרת בפחות או יותר אותו המחיר (הסלרון קצת יותר זול, לא משהו מאד משמעותי). האם הסלרון שווה את ההפרש של ג'יגה שלם במהירות (וזה עוד לפני OC) על חשבון הרבה פחות זיכרון CACHE ? אני חייב לציין שאני שואף ל-OC לפחות עד 133Mhz FSB עם המעבד (יש לי כרגע מחשב אחד עם סלרון 2Ghz והוא עובד יפה מאד ב-FSB של 145Mhz ואפשר גם יותר בתנאים מסוימים אבל זה כבר לפורום אחר) אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש GURI

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  7. אני רוצה לשדרג את מחשב לפנטיום 4 או אמד ולוח אם ומחשב שלי זה של פנטיום 3 אם אפשר להחליף פנטיום 3 ל4 ולוח אם ומארז נשאר כמו של פנטיום 3? מה אתם חושבים מה יותר כדאי לי להחליף גם את מארז או לא? בברכה עופר דוד :)

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by Or94,

זה המפרט מחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel core 2 quad QX9770 לוח אם: gigabyte X48-DS5 זיכרון: Corsair 2GBx2 יש לי עוד שני סלוטים פנויים לזיכרונות בלוח אם ויש לי עוד זיכרונות של חברת OCZ של 1GBX2. האם זה בסדר אם אני אוסיף עוד 2GB זיכרון של חברה אחרת לא מאותו דגם ממה שקיים או שזה רק יפגע בביצועי המחשב כי זה לא אותה מהירות זיכרון וכו'? האם זה יעשה את המחשב מהיר יותר? לפי מה שקראתי בנעוץ זה בסדר למרות שזה יפעל לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר. אז האם זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  9. עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by YanR,

עשיתי בדיקה ובכל מצב אם במאמץ או לא תמיד הליבה הראשונה יותר חמה ב5-10 מעלות מאשר השניה, האם זה נורמלי או שיש בעיה בקירור?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  11. Started by Pundag,

שלום. רציתי לברר פרטים על DDR2 מה ההבדל בינו לבין DDR רגיל והאם אני יכול לשים זיכרון של DDR2 יחד עם זיכרון רגיל....? יש לי 256 400MHZ , אם אני אשים 512 DDR2 זה יעבוד יותר מהר מאם אני אשים 512 DDR רגיל , והאם זה אפשרי בכלל.? תודה לכול העונים.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  12. טוב אז ככה יש לי כמה שאלות לגבי הלוח מכיוון שעוד כמה ימים אני קונה כרטיס מסך חדש , אז רצתי לברר הכל לפני , אני יודע שהכרטיס יתאים ( 5870 ) מכיוון שללוח יש חיבור אחד של - Pci- Express אבל האם הוא יתמוך ב- 100% ב - 2.1 ? בנוסף ללוח עצמו 4 סלוטים לזכרונות אבל יש לי שאלה , מה עדיף 2 סטיקים של 4gb או 4 סטיקים של 1gb כל אחד ? למה חבר יכול לארגן לי אבל אני לא בטוח שזה טוב , והאם תוכלו להמליץ לי על זכרונות (4gb) בפחות מ- 300 שקל אם 2 סטיקים עדיפים . ועוד שאלה אחרונה בקשר למעבד - E8400 תמיד רציתי לעשות לו OC ויש לי עליו מאורר מסוג Intel P4 S-775 אם אני אוכל לעשות OC עם קירור כזה ? ואם לא המלצה בבקשה לא משהו יקר אבל טוב . תודה על כל העזרה !

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. הלוח הוא PH67-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E ושהייתי בחנות, זה שהרכיב לי את המחשב אמר לי שהוא מחבר לי את הצורב (DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) לSATA3 וגם את הדיסק קשיח - (500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502Hj) לSATA3 וכך בעצם הבעיה לא תיהיה אצלי... האם זה נכון? ואם לא מה אני אמור לעשות תודה רבה (מעבד i5 2.8)

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  14. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים, נתקלתי בבעיה הנ"ל זמן מה לאחר התקנת ה3950x שלי, לפני זה לא זכור לי שהיה משהו כזה, אז הגיוני שהגורם נעוץ במעבד או בגרסה החדשה של הBIOS שהייתי חייב להתקין ע"מ לתמוך בו. (חלונות 10 פרו) תיאור התקלה: בחיבור התקן mass storage, לא משנה אם זה דיסק און קיי, או דיסק נייד 2.5, או דיסק חיצוני בעל ספק כח נפרד, לחלק מחיבורי הUSB, תחילה נראה שההתקן עובד בסדר, אבל ברגע שמתחילים להעתיק קובץ כבד, לאחר כמה מאות MB מהירות ההעברה תרד ל0, ולא יהיה ניתן להעביר יותר נתונים. לפעמים הכונן יתנתק, לפעמים יחזור להופיע אך לא יאפשר להעביר קבצים, לפעמים תופיע ההודעה הידועה בסגנון "ההתקן שחיברת כשל ולא ניתן לעבוד אתו". התקלה לא קיימת בחיבורי הUSB שמסומנים בח…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by parsi1,

איזה חברה מומלצת ? חשבתי על OCZ... מה בדיוק ההבדל בין ה-CL ? כמה שהוא יותר נמוך ככה הוא יותר טוב ? אני מתכוון להתקין על המחשב ויסטה וגם חשוב לי שיהיה זכרון טוב, מעל 800Mhz שווה לקחת ? אני מתכנן לקחת לוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte ומעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel אז גם זה צריך להיות תואם לזכרון, איזה זכרון אני יכול להתאים להם ? [br]פורסם בתאריך: 21.09.2008 בשעה 21:57:01 אשמח גם לקבל תגובה על הלוח אם GAEP43DS3LוGigabyte ועל ההבדל שלו לEP45 אם בכלל שווה להשקיע...

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by p4mt4n,

ראיתי שממליצים הרבה על p55 למחשב למשחקים בלי אוברקלוק עם כרטיס מסך אחד ומעבד i3 / i5 יהיה הבדל בין הלוחות האלה? Intel BLKDH55PJ Peter Cove http://skypc.co.il/Product.asp?PID=BLKDH55PJ Gigabyte GA-H55M-D2H http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950516 Gigabyte GA-P55-UD3L http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950205 או לכל לוח אחר ?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by King Of Action,

שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  18. ביקורות ראשונות של ניידים עם מעבדי ה-H העוצמתיים בדור החדש של אינטל החלו לטפטף למרשתת, ומאפשרות לנו לבצע את ההשוואות המתבקשות למעבדי הדור הקודם, למעבדים הבכירים של AMD - וגם ל-Apple M1לכתבה

19. שלום, האם כדאי לשדרג Athalon x2 400 ל AMD Athlon II x2 240. ב150 ש''ח? אני מתכנן על OC, וראיתי אנשים שהגיעו לתוצאות של 3.4~ שימוש עיקרי משחקים קלים+. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  20. היי אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל! ומה הדעה שלכם על black ops

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by go_go,

סקירת מעבדים מקיפה באתר TOMS HARDWEAR http://www.tomshardware.com/cpu/20051121/index.html

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  22. אני לקראת בניית מחשב חדש לגיימינג הבעיה שנתקלתי בה היא איזה לוח אם לקנות מערכת עם ערכת השבבים Z790 .מנסיוני הרבה שנים אני הולך לכיוון חברת ASUS הוותיקה שאני רגיל אליה וההתלבטות שלי היא בין הלוחות הבאים Asus ROG Strix Z790-E Gaming WIFI II DDR5 , Asus ROG Maximus Z790 Dark Hero DDR5 ATX , Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO DDR5 על תושבת 1700 תוך כדי הבירור לקראת הקנייה ברשת אני נתקל בהמון אנשים ביוטיוב ובפורומים שיש לאנשים בעיות עם הלוחות הללו בעיות בביוס,בעיות יציבות בזכרון ,מסכים כחולים,חוסר זיהוי של ציוד הקפי קיפאון של המסך וכו... מה עלי לעשות? האים אני לוקח סיכון בקנייה של אחד הלוחות הללו?האים הבעיות האלה למרות הבעיות שמציגים אנשים לא כאלה נפוצות?הכיוון שלי הוא הלוח Asus…

23. Started by yonir,

עכשיו קניתי מחשב חדש (עוד לא קיבלתי אותו) אז קצת התעניינתי בנושא הזה של התדר של מעבד, זכרון, FSB... והסתכלתי ב-Sisoft Sandra על איך שהם במחשב הנוכחי שלי (שעדיין יהיה בשימוש גם כשנקבל את המחשב החדש) ראיתי את הדברים הבאים: לגבי המעבד Pentium III 1GHz - רשום: Rated Speed/FSB : 1330MHz / 1x 133MHz Multiplier : 10/1x Name : P6C (Coppermine) Pentium IIIE 180nm 500MHz-1.13GHz 1.3-1.75V מצד שני לגבי הלוח-אם, תחת chipset, רשום: Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 100MHz / 1x 100MHz לגבי הזכרונות (SDRAM) רשום תחת Speed את: PC133U האם זה אומר שהמעבד והזכרונות תומכים אצלי בתדר של 133MHz ובעצם רק הלוח אם מגביל את הכל ל-100MHz, …

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

יש כאלה? מה ההמלצות? כרגע בלי תקציב פשוט צריך לראות דגמים והמלצות..

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by IceDragon,

רציתי לוח אם ga-ma78lmt אבל אין במלאי, אז הציעו לי 770T. איך הוא? מה יותר טוב? מה ההבדל בניהם? אני חייב תשובה דחוף כי אני זז לקנות עוד כמה דקות =/ המפרט: amd phenom 2 x4 955 gtx460 1gb 500gb 16mb sata2 hd502hj spinpoint f3 transcend 4gb kit (2gbx2) ddr3 1333mhz

דיונים חדשים בפורומים