עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. גיליתי לא מיזמן ששימוש ב FIREFOX מעמץ את המעבד יותר משימוש ב IE ובגלל זה המעבד יותר חם ב 2-3 מעלות באט שימוש ב FF , מישהו עוד הבחין בקטע הזה?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  2. שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  3. http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/2gb-ram.html האם 2 גיגה זיכרון הכרחי? התשובה, תלוי למי... לפי הכתבה אז לגיימרים הכבדים כן עדיף ה 2 גיגה זיכרון. ציטוט "Note that the performance of a system with 1GB of RAM dropped below 20fps in 8% of all cases. The system with 2GB of system memory fell below the 20fps in only 1% of all cases. And in fact, this 1% is almost solely formed by auto-saving option enabled for preset checkpoints, where this discreteness doesnt irritate at all. In other words, it is really hard to enjoy playing F.E.A.R. with the highest image quality settings if your system has only 1GB of RAM. The similar picture can be observed in other…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  4. נגיד ואני רוצה לקנות מעבד כפול-ליבה לסוקט 775, האם אני צריך לוח אם ספציפי שתומך בכפולי ליבה או שכל לוח בסוקט המתאים יתמוך במעבד?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by aquarius,

איזה לוח המבוסס על הציפסט הזה הוא הכי טוב?

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by maazg,

שלום .. אני קונה מעבד חדש ומתלבט ביו INTEL לבין AMD מה עדיף לי? תודה...

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז הגיע הזמן לעשות שידרוג רציני למחשב ולהחליף את המעבד! כבר נמאס לי מהסלרון 1.7Ghz שרק בגלל שאני מפעיל Super Mario Forever או משחק באיזה משחק פלאש מגיע לרמה שבה אני יכול לזרוק את הכיריים בבית שלי ולטגן ביצה בתוך המעבד!!! -__- אז הנה האפשרויות שלי: יש לי כבר לוח קיים עם socket478, אז אני יכול לקנות פנטיום עם ליבת נורווד ולסגור עניין..... אך האם הוא יספיק ? האפשרות השנייה שלי היא להחליף גם את לוח האם ולקנות AMD שבמקרה גם יותר זול... (AMD Athlon 64 3000+), אבל זה יוצא יותר יקר שגם קונים לוח אם..... השאלה.. מה כדאי לעשות, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק או משהו אם אני קונה מעבד חדש..... אז... Any suggestions ? תודה מראש! ודרך אגב, אני התלבטתי אם לשים את הדיון הזה כאן,…

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by K_D,

אני עוד מעט מחליף את המחשב(תחכו לבקשת מפרט ) ואני יודע ש100% מהמפרטים פה מכילים את AMD כי הוא טוב במשחקים,אבל INTEL תומכים בDDR2 אז השאלה שלי האם זה כל כך משנה איזה סוג זכרונות אני בוחר?האם אניאיראה את השינוי במשחקים ובPHOTOSHOP(בו אני מבלה את רוב הזמן) ושמעתי שAMD הולכים לתמוך בDDR2 מ2006

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  9. עד עכשיו התכוונתי לקנות MSI K8N Neo2 Platinum , אבל כשראיתי שאין כמעט גוף קירור בתקציב שלי שמתאים לו, ושמעתי גם שהעיצוב שלו צפוף מאוד, אני יוותר. האם יש לוחות אחרים הטובים לOC ברמה שלו ? ** חשוב שהוא יהיה עם חריץ AGP ולא PCI-E . מדובר במעבד 3200+ WC . תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  10. הרגע נכנסתי לbios וראיתי שהזכרון שלי עובד ב t2 ולא בt1......האם כדי/צריך לשנות את זה? כי שמעתי פעם שכדי לשים על t1.....זה נכון?

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by tsah1982,

שלום מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? והאם זה קריטי? ?K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) שאלה שניה:איזה כרטיס מסך הוא יותר טוב מבין שני אלה: ?Alastor X300 SE 128MB TV, DVI, PCI-E (BULK ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK)? תודה

• 15 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by FinaLMakeRr,

היי עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום בנושא זה. אני רוצה לדעת איך להתקין מעבד אני יודע שיש הרבה סוגים אבל שכל אחד יגיד מה שהוא מכיר. אני יודע להתקין הכל במחשב חוץ מלוח אם ומעבד אז אם צריך לפרק לוח אם אז גם את זה אני רוצה לדעת. חשבתי להחליף את ה-1.7 פנטיום 4 שלי בשביל ווארלד אוף וואקראפט.

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  13. מבחינת המעבד אני חושב שאני אלך על E4500 והשאלה שלי היא לגבי לוח וזכרונות הלוח צריך להיות עם כרטיס קול מובנה ושני חיבורי IDE זכרונות 800 והבנתי של OCZ יש זכרונות עם חיבור לקירור מים. עד כמה זה פרקטי ושימושי או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט וזול? תודה.

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by (G),

תציעו לי לוח אם מעולה ל-OC במחיר 900 שקל ניתן לחרוג בקצת מהמחיר. מה אתם חושבים על P35-DS4 של גיג'הבייט או מישהו אחרי עדיף? תודה.

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by ShahafH,

אז ככה יש לי x2 Kingston 512 MB ddr 400 hmz. שמתי לב שבזמן האחרון מתחילים לי להיות במשחקים מין תקיעות כאלו כל כמה זמן וזה מאוד מציק. בכלל שאני מנסה לשחק SWAT 4 לוקח 5 דקות עד שזה נכנס למשחק, למה זה?

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by BD1,

שלום.. אני כנראה בחודשים הקרובים ייקנה מחשב ומעוניין להבין טיפה דברים לפני שאני קונה לגבי מעבדים.. אם אפשר אני רוצה הסבר על כל סוג מעבד.. Core 2 Duo Pentium E C2D Tech Dual Core מה ההבדל בין זה לבין הזה שלמעלה? Pentium D Dual Core במה שונה המעבד הזה מהמעבד שלמעלה.. הפנטיום אי? Core 2 Quad זה מעבד מרובע ליבה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה האחרונה במידה ואני קונה מחשב איך המעבד הזה? Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM הוא יחזיק לי את ה-3 שנים למשחקים וכאלה או שצריך משהו יותר רציני.. אל תפחדו להגיד את האמת לא אכפת לי אני צריך לדעת. תודה מראש לכולם! ;D

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by motifi,

אודה על התייחסות

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  18. מעבד Q9300 או Q6700? ואיזה לוח אם עדיף, DS3L או DS3 ולמה. תודה מראש, גיל

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by Danny6,

אז ככה, כבר השגתי מפרט התקציב הוא 6800 ואני עדיין מתלבט מה לקחת X: על מה אתם ממליצים? (ד"א המחשב מיועד למשחקים) הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤423 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1270 כונן אופטי: PIONEER DVR-115D…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by !elad!,

שלום לכולם. רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח שמצויין הנל. אני מרכיב מפרט עכשיו למשחקים בסיסיים ואינטרנט על סכום של כ2K והלוח אם הזה מופיע במפרטים מומלצים למשחקים ב2K. השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הלוח הזה בלוח זול יותר היות ואני לא מתכנן OC ? אם כן איזה לוח יותר זול ואיכותי שיתאים למפרט שמצויין בערך כמו במפרטים המומלצים למשחקים ב2K ?

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by hag911,

איזה זכרונות יהיו עדיפים באוברקלוקינג? http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4354044 טיימינג 5-5-5-15 או זה: http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4300563 טיימינג 5-5-5-15 עזבו מחיר... מבחינת ביצועים!! מה שווה יותר! ובכמה שווה יותר!

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  22. אין לי בלוח אפשרות לשנות תיחסים (כאילו רק 133 166 ו200 שזה משנה תיחסים), מה שאומר גם שאני לא יכול להעלות לו תמהירות מעל 200 (400MHZ) מה עוד אני יכול לעשות...? אני מניח שתשאלו למה אני לא רוצה להעלות תבאס למעבד, אז ככה פשוט מאוד הלוח מגביל אותי אחרי 220 הוא פשוט משתגע (לא מזהה הרד דיסק ,דברים כאלה)

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  23. אוקיי אז כמו שודע בקרוב עוד שנה חצי שנה ייצאו מעבדים בעלי 4 ליבות עכשיו לפי מה שהבנתי הבאס אם אני לא טוענ צריך להיות מעל 1066 משהו בסגנון של 1333 . עכשיו יש לוח שתמוך בבאס כזה גבוהה. בקיצר מהו הלוח המיהר ביותר שיש כיום האם ייצא בטוח של החודש חודשיים לוח כזה והאם הוא ייתמוך ב 4 ליבה?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Gigabite DS3 או DS4. למעבד E6600 - אולי אעשה OC או לא.... מישהו יכול לומר מה ההבדל? תודה!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by bogdant,

שלום היום אני מזמין מחשב איזה זכרונות עלי לקחת?1G או שתים של 512תקציב 600שח ל למשחקים ? (על תצחקו על כרטיס המסך אין תקציב) ועם יש עוד בעיות המפרט ? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים