עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בצעד בלתי צפוי ומפתיע בהחלט - אנו מקבלים מעבדי Excavator חדשים-ישנים שמיועדים לשמש מחשבים ניידים בסיסיים וזולים במיוחד עם מערכת ההפעלה מבית גוגל לכתבה

2. ברשותי כרגע 2x2gb של זכרון pc2-6400. האם הוספה של עוד 2 סטיקים של 1GB מאותו סוג(pc2-6400), יגרום לירידה בביצועים כי לא כל הזכרונות באותו גודל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by yohai16,

שומעים יש חנות שרוצה על זיכרון 512 RAM ב 290 שקל השאלה עם אפשר להשיג יותר בזול כי אמרו לי שכן???? תודה ליעונים

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו 512 זיכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000 זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי. זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יצרנית לוחות האם Gigabyte חושפת לוחות אם מעניינים לתושבת AM4 של AMD בערכת השבבים X570 לכתבה

6. Started by King Kong,

אחרי שיצא לי להרכיב כמה מחשבים מבוססי AMD וכמה מחשבים מבוססים INTEL הגעתי למסקנה שאין כמו אינטל בכל מה שקשור לאינטרנט ושולחן עבודה .. אני לא יודע למה ואיך זה קשור אבל בכל מה שקשור לאינטרנט עם אינטל הגלישה הרבה יותר מהירה הבנתי שזה קשור לדיל עם הספק ( גודל חבילה ) ולכונן הקשיח אבל !!!! עם אותו ספק אותה חבילה ואותו כונן קשיח עם אינטל עבד מהר יותר ושוב אני לא יודע להסביר מדוע AMD מעבד לא רע ( עלות תועלת ) אבל בכל מה שקשור לסביבת הדסק אהבתי יותר את אינטל ... יצא לי לעבוד עם בארטון עם אתלון 64 החדש בכל מה שקשור לגלישה WORD וכו' אינטל הייתה עדיפה . AMD היא התשובה הטובה והמוחצת כנראה לעניים כמוני שלא מסוגלים להשקיע הרבה כסף $$$ ]: אבל התמורה בהתאם ואני לא בוכה או משהו כזה שוב י…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by mangob,

יש לי על הלוח אם שני סטיקים של 512MB = כלומר 1GB. אני מעוניין עוד חודש לקנות זיכרון, ואני כרגע בודק אפשרויות. אני רוצה לקנות או- שני סטיקים נוספים של 512MB. או סטיק אחד נוסף של 1GB כל אחד (ולא שני סטיקים כי הלוח אם שלי לא יודע לעבוד עם שלוש ג'יגה) השאלה היא כזאת- שני סטיקים של 512MB או סטיק אחד של 1GB? אני מזכיר, אני לא מעוניין בהצעות קנייה עכשיו, רק עוד כחודש (שנקבל משכורת )

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם , יש לי את המעבד AMD 3000+ ובדקתי עם התוכנה CPUID : מעבד AMD 3000+ : יש לו כ-29 מעלות צלזיוס ללא מאמץ . GeForce 6600GT : מעלות 57 צלזיוס ללא מאמץ . WD1200JS : מעלות 37 צלזיום , ללא מאמץ . זה טמפ' סבירות ? תודה !

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by avidan,

שלום אני צריך עזרה עם שני לוחות אם. זה אחד http://ksp.co.il/?uin=19318 זה שני http://www.tms.co.il/product/12809 שניהם עולים סכומים יחסית זהים ונותנים כמעט תמורה זהה.לגיגבייט יש קצת יותר דברים כמו פיוז חשמלי על כל כניסת USB אבל הבניה האלקטרונית של ה MSI ניראית מאד מאסיבית. חשוב לציין שנדרש PCIe X8 בשני החריצי הרחבה. באתר של גיגבייט גם צויין ששימוש בחריצי הרחבה X16 מנטרל את ה X1.מה שניראה לי חיסרון דיי גדול. 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) * The PCIEX4 slot shares bandwidth with all PCI Express x1 slots. All PCI Express x1 slots will become unavailable when a PCIe x4 expansion card is installed. * When installing a x8 or above card in the PCIEX4 s…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. האם יש הבדל משמעותי בין זיכרון של מגה512 ישן מאוד שמצאתי לא ממזמן בעל מהירות של 266 MHZ לבין כרטיס זיכרון חדש של 512 מגה אך עם 533 MHZ

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by yosi b,

אני יודע שהK מציין מכפלה פתוחה, ושהוא המיועד לאוברקלוק אבל מה זהX ? מבדיקה שטחית בחנויות המקוונות שמתי לב שזה המעבדים היקרים ביותר. יותר מזה אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by nati_t,

אני מעונין לקנות מחשב ואני לא יודע האם לחקות ללחות הm2 שלamd או לקנות עכשו את האסוס פרימיום

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  13. Started by Regev,

[glow=aqua, 2, 300]מה בדיוק יעזור לי בקר RAID על לוח האם??? אני יודע שזה קשור איכשהו להארד-דיסק אבל מה זה עוזר לי????[/glow]

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by valleyzz,

מה ההבדל בין לוח אם H87-D3H ו H87-HD3 ומה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי לוח אם מדגם h55m-ud2h של gigabyte - intel הדגם הזה לא תומך ב USB3 (אני מתכוון לתמיכה במהירות הגבוהה כמובן, בתור USB 2 כמובן שיש תמיכה) רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף תמיכה ב USB3 כמו המהירות של לוח אם שתומך בזה מהקופסה? הבנתי שאפשר לעשות את זה על ידי חיבור תוסף ל PCI, ורציתי לשאול אם הוא מנצל את מלא המהירות של USB3 או שהוא לא שווה הרבה, וכן, מה המחיר הממוצע של כזה רכיב (מספיק לי 1 / 2 יציאות USB). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by Fetalo,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 - 478 הכי טוב שאתם יכולים למצוא לי, לא משנה איזה חברה, ושיהיה טוב ל oc במחיר של עד 1000 תודה אנשים :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.eetimes.com/news/latest/showArticle.jhtml;jsessionid=2R2JDWESPI1NOQSNDBESKHA?articleID=175400070 Advanced Micro Devices said it expects to solve supply issues with some of its desktop processors by the first quarter. The Sunnyvale, Calif., chip maker sent a letter to some of its partners stating that several of its desktop processor models were in high demand and would continue to be difficult to obtain, said two systems builder who asked to remain anonymous. One of those systems builder said the note specified the Athlon 64 3500, 3800, the dual-core X2 3800 as well as the lower end Sempron 2600 and 2800 as being in tight supply.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  18. ASRock היא החברה הראשונה שמשיקה רשמית לוח אשר מתבסס על תקן ה-ATX12VO המסקרן - שאמור להפוך את ספקי הכוח לקטנים ויעילים יותר וגם להקל על מלאכת סידור הכבילה במארזים לכתבה

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  19. יש לי כבר מעבד P4 1.5 (סוקט 478 ) עם לוח של SDRAM אני רוצה לשדרג את הלוח וחבר שלי מוכר לי ב300 ש''ח ASUS P4P800 SE ... אני שואל האם הלוח יעבוד עם המעבד ? והלוח הרי תומך DDR האם הזיכרונות יעבדו עם הלוח והמעבד? המעבד הוא עם ליבת וילמונט (נראה לי שככה כותבים) והמתח סטוק שלו הוא 1.75 -האם הלוח יספק את המתח סטוק? והאם הלוח יעבוד עם הליבה הזאת ?

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום, זה בסדר שיש שני סוגים של זיכרון במחשב, יש לי אחד של STAREX 512 ואחד 256 לא רשום חברה(הוא בצבע אדום) כי לפעמים המחשב מראה לי כאילו יש בעיה בזיכרון הוא מראה לי מסך כחל לשניה ואז מתכבה? החברה STAREX טובה ומוכרת? תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by אוריפ,

http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=63&page=1

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by King Kong,

לשכנה שלי יש לוח אם EPOX SIS 661FX דפוק ומעבד פרסקוט ... 3GHZ בתושבת 478. אני רוצה לשדרג לה את הלוח והמעבד עד סכום של 600 ש"ח ! בהתחלה חשבתי ללכת על לוח פוקסקון ומעבד מולחם 3000 אתלון 754 או לקחת לוח MSI 775 ומעבד CEL D 3GHZ 533 512KB ... לא יודע מה לעשות ..

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. Started by ehd,

אני דיי בטוח שקיימים כמה כמה וכמה אשכולות עם התלבטויות דומות לשלי אך ברשותכם הייתי מעוניין לקבל חו"ד עדכנית. Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box - 1049 NIS Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 - 630 NIS OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1600MHZ PC3-12800 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1600LV4GK Model OCZ3434K - 665 NIS המחירים מפנדה. אשמח לקבל את דעתכם על המצרים עצמם ועל המחירים. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by EPRO,

שלום לכולם. יש לי שאלה שיכולה להיות שהיא קצת מטומטמת אבל מטרידה אותי: מה ההבדל בין מעבד אינטל prescott ואינטל HT?, מי יותר טוב?, מי מהם מומלץ במהירות 3.2G?, והאם יש שילוב ש לשנייהם (לפי מה שהבנתי אילו שתי טכנולוגיות שונות) אודה מאוד אם אקבל תשובות ???

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.