עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by shgec,

שלום. בבקשה יעוץ. מערכת שיש לי עכשיו: MSI P45D3 NEO MB E8400 CPU 8GB RAM 1333 MHZ KINGSTON (2X4) DDR3 HEC-COUGAR-750W PSU GPU- SAPPHIRE HD-4850X2 2GB מארז של IVORY HDD sata-2 250gB זה מחשב שהולך לשמש לגלישה וסרטונים מ YOUTUBE. ז"א להיות מחשב של הורים. אני רוצה שהוא ישאר רלווטנטי כמה שיותר זמן. יש טעם להחליף את המעבד ל EXTREME? נגיד Q9300 או יותר גבוה או שבעתיד ניתן להסתפק ב-OC למעבד קיים? כרגע אין לי תלונות מהמחשב, עובד מציין, אצל ההורים הוא יהיה רק עבור גלישה, פייסבוק וסקייפ. אני פוחד על העתיד שמעבדים 775 יעלמו מ-EBAY בזמן הקרוב. רק בבקשה, אין צורך להציע להחליף מארז או ספק. הוא מספיק טוב גם למעבד חזק יותר. בבקשה תתרכזו במעבד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מפרט מחשב לוח ga-h170-d3h של גיגהבייט מעבד I7 6700K זיכרונות 32GB DDR4 crucial 2400MHZ קירור למעבד ANTEC H600 PRO ספק כוח ANTEC 1300W כרטיס מסך sapphire r9 390x tri-x 8gb gddr5 512bit עכשיו הדילמה שלי להחליף לוח לMSI Z270 GAMING PRO CARBON שאני יוכל לעשות קצת אוברקלוק השאלה שלי האם זה משתלם להחליף לוח? ומה דעתכם על MSI בלוחות אם? תודה לעוזרים

4. Started by eyal00,

שלום לחבר שלי יש את הלוח הבא:MSI 915G Combo יש לו 512MB והוא מעוניין להוסיף עוד 512. המחשב שלו נקנה באייבורי ואני משער שהזיכרון שלו ג'נרי,יש מצב שיהיה לו בעיה לעבוד בDUAL CHANNEL עם זיכרון של SAMSUNG למשל? או שעדיף בכלל שהוא יקנה כבר DDR2? ובל י שום קשר,יש הבדל משמעותי בין הלוח KN8 לAN8(של ABIT)? כי רציתי לקנות את הAN8,אבל לא היה להם במלאי ונאלצתי לקחת את הKN8. תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. שלום לכולם , אני בקרוב רוצה לשדרג את המחשב שלי הקיים . אני קונה רק שילוש ואחרי שנים רבות ונאמנות יש לאמר עם INTEL החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה AMD . יש לי אליכם כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה את השילוש שבוע הבא. 1 ) הגיע ל KSP מעבד 3400 בסוקט 939 שעולה 2490 ש"ח. הלוח היחידי שאפשר להתאים לו כרגע ב KSP הוא ABIT AV-8 . רציתי לדעת איך לדעתכם השילוב הזה ? האם הלוח יהיה בסדר או שכדאי לחכות עוד קצת ללוח אחר או לחילופין לקנות לוח בחנות אחרת.. 2 ) ההפרש בין המעבד הנ"ל לבין 3200 בסוקט 754 הוא 900 ש"ח. האם זה מצדיק את ההשקעה ? 3) איזה זיכרונות כדאי לי לקנות עבור המחשב ? DDR500 או שזה לא יתן לי הרבה ואפשר להסתפק ב 400 או 433 ? תודה לעוזרים. עריכה - לפי מה שאני מבין KSP התבלבלו כיוון…

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by optimizeR,

אהלן חברים וחברות, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי במחשב שלי ל16ג'יגה, או אולי רק ל8 ג'יגה. אני רוצה 2 קומבו של שני זכרונות כמובן. אני חיפשתי קצת ואני לא כל-כך מצליח להבין איך לבדוק אם זכרון מסויים תואם או לא. -בדקתי כמה זכרונות של G.Skill ובאתר שלהם יש QVL רשימה של לוחות אם תומכים אבל אין את הלוח שלי באף-אחד מהזכרונות שלהם. הלוח אם שלי הוא H61m-u3s3 ע"פי ה EVEREST זה המעבד : CPU #1 Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3093 MHz כתוב באתר של הלוח אם שלי, שהוא תומך בDDR3-1600. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך 1600 או לא, אני לא גיימר כבד, אבל אני רוצה לקנות זכרון ולשכוח לכמה שנים טובות. סביר להניח ש16 ג'יגה במהירות 1333 יעשה ת'עבודה, אך איך בוחרים זכרון ? מה י…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  7. בצעד בלתי צפוי ומפתיע בהחלט - אנו מקבלים מעבדי Excavator חדשים-ישנים שמיועדים לשמש מחשבים ניידים בסיסיים וזולים במיוחד עם מערכת ההפעלה מבית גוגל לכתבה

8. ברשותי כרגע 2x2gb של זכרון pc2-6400. האם הוספה של עוד 2 סטיקים של 1GB מאותו סוג(pc2-6400), יגרום לירידה בביצועים כי לא כל הזכרונות באותו גודל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by yohai16,

שומעים יש חנות שרוצה על זיכרון 512 RAM ב 290 שקל השאלה עם אפשר להשיג יותר בזול כי אמרו לי שכן???? תודה ליעונים

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו 512 זיכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000 זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי. זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יצרנית לוחות האם Gigabyte חושפת לוחות אם מעניינים לתושבת AM4 של AMD בערכת השבבים X570 לכתבה

12. Started by King Kong,

אחרי שיצא לי להרכיב כמה מחשבים מבוססי AMD וכמה מחשבים מבוססים INTEL הגעתי למסקנה שאין כמו אינטל בכל מה שקשור לאינטרנט ושולחן עבודה .. אני לא יודע למה ואיך זה קשור אבל בכל מה שקשור לאינטרנט עם אינטל הגלישה הרבה יותר מהירה הבנתי שזה קשור לדיל עם הספק ( גודל חבילה ) ולכונן הקשיח אבל !!!! עם אותו ספק אותה חבילה ואותו כונן קשיח עם אינטל עבד מהר יותר ושוב אני לא יודע להסביר מדוע AMD מעבד לא רע ( עלות תועלת ) אבל בכל מה שקשור לסביבת הדסק אהבתי יותר את אינטל ... יצא לי לעבוד עם בארטון עם אתלון 64 החדש בכל מה שקשור לגלישה WORD וכו' אינטל הייתה עדיפה . AMD היא התשובה הטובה והמוחצת כנראה לעניים כמוני שלא מסוגלים להשקיע הרבה כסף $$$ ]: אבל התמורה בהתאם ואני לא בוכה או משהו כזה שוב י…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by mangob,

יש לי על הלוח אם שני סטיקים של 512MB = כלומר 1GB. אני מעוניין עוד חודש לקנות זיכרון, ואני כרגע בודק אפשרויות. אני רוצה לקנות או- שני סטיקים נוספים של 512MB. או סטיק אחד נוסף של 1GB כל אחד (ולא שני סטיקים כי הלוח אם שלי לא יודע לעבוד עם שלוש ג'יגה) השאלה היא כזאת- שני סטיקים של 512MB או סטיק אחד של 1GB? אני מזכיר, אני לא מעוניין בהצעות קנייה עכשיו, רק עוד כחודש (שנקבל משכורת )

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם , יש לי את המעבד AMD 3000+ ובדקתי עם התוכנה CPUID : מעבד AMD 3000+ : יש לו כ-29 מעלות צלזיוס ללא מאמץ . GeForce 6600GT : מעלות 57 צלזיוס ללא מאמץ . WD1200JS : מעלות 37 צלזיום , ללא מאמץ . זה טמפ' סבירות ? תודה !

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by avidan,

שלום אני צריך עזרה עם שני לוחות אם. זה אחד http://ksp.co.il/?uin=19318 זה שני http://www.tms.co.il/product/12809 שניהם עולים סכומים יחסית זהים ונותנים כמעט תמורה זהה.לגיגבייט יש קצת יותר דברים כמו פיוז חשמלי על כל כניסת USB אבל הבניה האלקטרונית של ה MSI ניראית מאד מאסיבית. חשוב לציין שנדרש PCIe X8 בשני החריצי הרחבה. באתר של גיגבייט גם צויין ששימוש בחריצי הרחבה X16 מנטרל את ה X1.מה שניראה לי חיסרון דיי גדול. 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) * The PCIEX4 slot shares bandwidth with all PCI Express x1 slots. All PCI Express x1 slots will become unavailable when a PCIe x4 expansion card is installed. * When installing a x8 or above card in the PCIEX4 s…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  16. האם יש הבדל משמעותי בין זיכרון של מגה512 ישן מאוד שמצאתי לא ממזמן בעל מהירות של 266 MHZ לבין כרטיס זיכרון חדש של 512 מגה אך עם 533 MHZ

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by yosi b,

אני יודע שהK מציין מכפלה פתוחה, ושהוא המיועד לאוברקלוק אבל מה זהX ? מבדיקה שטחית בחנויות המקוונות שמתי לב שזה המעבדים היקרים ביותר. יותר מזה אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nati_t,

אני מעונין לקנות מחשב ואני לא יודע האם לחקות ללחות הm2 שלamd או לקנות עכשו את האסוס פרימיום

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  19. Started by Regev,

[glow=aqua, 2, 300]מה בדיוק יעזור לי בקר RAID על לוח האם??? אני יודע שזה קשור איכשהו להארד-דיסק אבל מה זה עוזר לי????[/glow]

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by valleyzz,

מה ההבדל בין לוח אם H87-D3H ו H87-HD3 ומה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי לוח אם מדגם h55m-ud2h של gigabyte - intel הדגם הזה לא תומך ב USB3 (אני מתכוון לתמיכה במהירות הגבוהה כמובן, בתור USB 2 כמובן שיש תמיכה) רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף תמיכה ב USB3 כמו המהירות של לוח אם שתומך בזה מהקופסה? הבנתי שאפשר לעשות את זה על ידי חיבור תוסף ל PCI, ורציתי לשאול אם הוא מנצל את מלא המהירות של USB3 או שהוא לא שווה הרבה, וכן, מה המחיר הממוצע של כזה רכיב (מספיק לי 1 / 2 יציאות USB). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by Fetalo,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 - 478 הכי טוב שאתם יכולים למצוא לי, לא משנה איזה חברה, ושיהיה טוב ל oc במחיר של עד 1000 תודה אנשים :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by icebreak,

http://www.eetimes.com/news/latest/showArticle.jhtml;jsessionid=2R2JDWESPI1NOQSNDBESKHA?articleID=175400070 Advanced Micro Devices said it expects to solve supply issues with some of its desktop processors by the first quarter. The Sunnyvale, Calif., chip maker sent a letter to some of its partners stating that several of its desktop processor models were in high demand and would continue to be difficult to obtain, said two systems builder who asked to remain anonymous. One of those systems builder said the note specified the Athlon 64 3500, 3800, the dual-core X2 3800 as well as the lower end Sempron 2600 and 2800 as being in tight supply.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  24. ASRock היא החברה הראשונה שמשיקה רשמית לוח אשר מתבסס על תקן ה-ATX12VO המסקרן - שאמור להפוך את ספקי הכוח לקטנים ויעילים יותר וגם להקל על מלאכת סידור הכבילה במארזים לכתבה

• 5 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים