עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hadad6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב נועד לעריכת סרטים ומשחקים למי יש מבחני ביצוע בין שני המעבדים עם ליבה כפולה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום. אני פתחתי דיון בפורום מפרטים לפני קנייה, אך אני לא בטוח שזה היה המקום הנכון, וגם אף אחד לא עונה שם, אז הבנתי שכנראה פה בחומרת מחשבים אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה להרכיב מחשב חדש לחבר שעבדתי איתו מעל 15 שנים, וכבר הרכבתי גם בשבילו וגם לאנשים אחרים מפרטים בעבר, ופשוט כיום ספציפית מבחינת מעבדים אני כבר איבדתי את זה. אז אשמח מאוד להמלצה והכוונה ממומחים פה שמבינים בסוגי המעבדים העדכניים בשוק, בכדי שאני אוכל לעזור לחבר שלי בהרכבת מחשב חדש. הדרישות מהמעבד שייבחר ויהיה במפרט יחסית פשוטות: הכי חשוב זה שהמפרט על בסיס המעבד שתמליצו, יעובד לא שנתיים או שלוש, אלא 5 שנים לפחות, בלי בעיות וחלק, ובלי צורך בשידרוג לפני ה-5 שנים. המעבד נועד לעבודה ביתית פשוטה, כגון…

3. Started by orca2k,

מבקש המלצה לסטזיכרונות חדששל 2G לOC. יש לי כרגע את הסט הזה- OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel 512X2 667Mhz כנראה שהוא מגביל אותי בOC לא מצליח לעבור את ה3100 ותקוע שם כבר זמן רב. ושאלה... האם סט חדש יכול ישפר לי את הOC? או שלא שווה להשקיע בסט יקר ורק להוסיף עוד זוג של 512 לבצועים משופרים? מפרט המחשב בצד.

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  4. I'm looking for a server capable of performing the following tasks: Can be used as a build-server (we have several developers using Microsoft Team Foundation Services) Continuous integration of massive projects Perform CPU intensive tasks (mostly user-mode data parsing) Can be used for load balancing of other stations Requirements: The server must be able to run hundreds of processes simultaneously (therefore must include large amount of cores [16+]) Must contain at least 64 GB of RAM Better not include an OS (we already have license for Windows Server so we don't want to pay extra money for operating system) …

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  5. Started by amitay_s,

אני לפני קניה של לוח+מעבד +זכרון, כרגע ברשותי מעבד 3G , זכרון 2 כפול 512 , לוח שלא תומך ב DDR1, DDR2, כרטיס מסך 8800 GTS, ספק ENERMAX FMA 2 535W, ומארז שהוזמן וצריך להגיע אלי בימים הקרובים Thermaltake Soprano VB1000. אני מתכוון לקנות מעבד Intel Core 2 Duo כמובן לוח מתאים וזכרונות חדשים DDR 2. יש לי מישהו שמביא לי מחו"ל אני רק צריך לקנות ולשלוח אליו. חבר הרכיב לי את הסט הבא: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115030 לוח: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131142 זכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227139 מאוורר למעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835118223 הכל יחד יצא ל…

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  6. Started by dror1723,

ברשותי כיום מחשב עם מעבד AMD 3200+ 64 ולוח אם GIGABYTE 250GB 939 ואני מעוניין לשדרג את המעבד. ההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה 939 או להחליף את הלוח AM2 ורק אז להחליף את המעבד. אציין שהמערכת כרגע בנוייה על בסיס ה939 וכרטיס מסך AGP וזכרון 400MHZ. הייתי רוצה לדעת אם יהיו שינויים בביצועים בין ה939 לAM2 ללא שינוי ברכיבים האחרים. (אני כרגע סטודנט ולא מעוניין להחליף את כל הרכיבים בכדי להתאים אותם ללוח מסויים אחר PCI-E וכד') אודה לכם על התגובות

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Lirux,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של בליסטיקס ddr 512 mb.... הם עושים עבודה מעולה!! אבל אני רואה עכשיו שכל משחק מתחיל לקחת לבד איזה 512 ראם ואז המערכת עוברת את הג'יגה ונהיית איטית... אז אני רוצה המלצה לקיט של 2 ג'יגה (2 סטיקים של ג'יגה) ושיהיו ddr כמובן ולא ddr2... הכי חשוב לי בהם שהם יהיו לאוברקלוק כמה שיותר טוב ואפילו אם אפשר יותר טוב מבליסטיקס שיש לי.. אפשר לחרוג ולהגיע לאיזה 210-220 דולר במקסימום... עדיף מ newegg תודה

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by or323,
    • 0 תגובות
    • 318 צפיות
  9. Started by moris,

איך הזכרונות הללו? מה עדיף? 1) KRETON DDR 2 667 2) American Data DDR 2 667 המון תודה!

• 4 תגובות
    • 415 צפיות
  10. יש לי שניים של 512 שעובדים ביחד שכל אחד 400 מגה ארץ הכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1 gb ויש לי שני סטיקים פנויים מה עדיף לשים 1 או שניים של 512 ואיזה דגם מסויים הוא מוצלח ושל איזה חברה האם לקנות אם יותר ארצים יותר מ400 בכל מקרה תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 410 צפיות
  11. Started by tripstrike,

אנשים טובים אני רוצה להחליף את הזיכרונות שיש לי למשהוא יותר רציני וגדול מיועד למישחקים כבדים אין לי הגבלה של מזומנים אבל גם לא להגזים מיפרט מחשב AMD 3200 לוח אם - ASUS A8N-SLI DELUXE כרטיס מסך- ASUS 6600 GT זיכרונות- System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) KINGSTON תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 672 צפיות
  12. יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  13. שבת שלום לכולם , אני רוצה להתקין vista ואני רוצה להוסיף למחשב 2GB זכרון (כרגע יש לי 512MB). יש לי את הלוח אם הזה: http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm עכשיו אצלי יש 2 מקומות להכניס את הזכרונות הנה דוגמא: איפה שמסומן איקס אין לי את בלוח שלי .. אתה יכולים להמליץ לי על זכרונות טובים ומתאימים? תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  14. שלום לכולם. כמה שאלות. 1.יש לי לוח של ASUS דגם P5ND2-SLI השאלה שלי היא האם הוא יכול לתמוך בזכרונות של ע'ד 800MHZ בסטוק. 2.שאלה שנייה היא שכרגע יש לי שני סטיקים(2*512)של חברת סמסונג עם קירור של טרמיילטייק נחושת מולבש עליהם לצורך קירור נאוט לזכרונות..הם פועלים בתדר של 667 DC שאלתי היא אם אני יקנה זכרונות אחרים נגיד 2גיגה לצורך העניין האם זה ירד לתדר או שיאזן לי את התדר ל667?? משום שאני רוצה להוסיף פשוט עוד גיגה אבל שיהיה זכרון אפקטיבי..וראיתי זכרונות די טובים ביד שנייה(אגב אם יש למישהו הצעה אנא ה"פ)אך אם תמליצו לי לא לעשות את הנ"ל או לעשות משהו אחר אני יקבל זאת בברכה..משום שהחלטתי להוסיף זכרון ואני לא יודע אם להישאר בתדר שלי ולהוסיף פשוט עוד 1גיגה או לעלות בתדר ולהוריד את ה…

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by DJO,

אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לזכרונות (אני מניח שאקח 512? אולי 768?). מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים ובארה"ב המחירים יהיו יותר נורמליים. תודה

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום רב, איזה משלושת הלוחות כדאי לרכוש: 1.GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX 2.GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 3.GIGABYTE GA-8I945PMF (945P) - DDR2 - mATX איזה מהם כדאי לרכוש? אבל האילוץ שיש לי זה שהארד דיסק שלי לא מתחבר ב- SATA אלא בחיבור רגיל (כבל IDE רחב,חיבור ישן). וכמובן שהצורב והכונן די וי די מתחברים גם כן כמו הארד דיסק. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by cohenkobi1,

אני מעוניין לקנות בנדל של לוח אם- מעבד- זיכרון. אם למישהו יש המלצה על חלקים.... שמתאימים כם אחד לשני כמובן..... יש לי תקציב של 2500 בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by angelos21,

אני מעוניין לקנות מעבד CORE2 ואני מתלבט בין בין שלושה מעבדים: E6550 E6420 E6750 היעוד של המעבד הוא למשחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח. יש לי כ.מסך 1900XTX ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף!! בנוסף אני צריך גם לוח אם בסביבות ה500 ש"ח שיתאים למעבד יש המלצות ללוח אם ומעבד??

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי טס לתאילנד ואחרי זה ליפן יכול להיות ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מעבד של אינטל אני רוצה את הQ6600 G0 או מעבד אחר שתמליצו לי אפשרי לקבל המלצות ואם יש לינקים או קישורים לאתרים בחו"ל לגבי מחירים?? אודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by mniiii,

אני מבקש המלצה לקנית לוח אם למעבד 3.20 גיגה1 פרסקוט. לוח שיתמוך ב3.6 גיגה תודה

21. אז ככה, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אחי הקטן - והנה המפרט -> Intel( R ) Pentium ( R ) 4 CPU 2.93Hz Socket 775 LGA Asrock ConRoe856GV Memory DDR 768 MBytes 133.2 Mhz - pc2100 512MBytes- pc3200 256MBytes סכה"כ 768MBytes יש ברשותי תקציב של 800 ש"ח בערך ובפורום כרטיסי מסך המליצו לי בהתאם לדרישותי - ובהתאם למגבלות לוח האם - שהריי הוא תומך רק בAGP-X8 ולא בהתקן החדש PCI-E - וגם בהתאם לדרישות - אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומעלה כמו GTA IV וכדומה במשך השנתיים הקרובות. ההמלצה בפורום הייתה על SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 שעלותו 450NIS מה שמשאיר לי תקציב של 350NIS לזכרונות שיתאימו ללוח הנ"ל וכאן אני צריך אתכם : -)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי היום מחשב עם מעבד Q6600 ולוח אם מבוסס צי'פ P35. אני עובד במקביל עם הרבה יישומים פתוחים, העתקות של דיסקים קשיחים וניגון סרטי HD (לעיתים כל זה במקביל) . במצב הנוכחי המחשב מקרטע ולא עומד בעומס, אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד. האם צריך להחליף עוד רכיב או שזה מספיק ? אני יותר בכיוון של מעבד אינטל i5 או i7 , ולוח אם תואם של גיגבייט (או חברה אחרת אם מישהו ימליץ). התקציב למעבד ולוח אם הינו כ 2000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט) . אשמח לקבל המלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Mr.positive,

שלום אני רוצה לשדרג את המעבד למפרט הבא : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк אז הדרישות הם שלא יהיה צוואר בקבוק ,מעבד חזק מפרט חלש ואם אפשר גם להמליץ על גוף קירור טוב ושקט בשבילו תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. שלום מתלבט לגבי שידרוג מחשב עבור משחקי רשת ( כמו COMBAT ARMS) 1. G860/ לוח GA-H61M-DS2 2. G840/ לוח H61 של גיגהבייט , טיפה יותר מתקדם 3. מעבד AMD A4-3400 + Radeon 6410D Tray , לוח גיגהבייט A55 תקציב עד 700 , יש כרטיס מסך די ישן

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. יש לי כרגע לוח אם epox 8rda3+ שנקנה ממש לא מזמן... הבעיה היא שאין לו תמיכה ב PCIE... האם שווה לשדרג בשביל ללוח שכן תומך\יתמוך בעתיד..? או להשאר עם זה עד שיצא מתאם ל PCIE או שהכרטיסים יצאו ב AGP..? :-\

• 8 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.