עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שימושים [גיימינג, עריכה גראפית וכו']: גיימינג כבד , אני רוצה לשחק בעיקר ב GTA IV על VERY HIGHT ושמעתי שצריך מעבד 4 ליבות נכון ? לוח אם: G31TM-P35 ספק כוח:בנתיים יש לי מעבד מעפן 300 WAT עוד מאט אני קונה ספק כוח SS 500 WAT כרטיס מסך: בנתיים יש לי GEFORCE 9300 GS אבל אני קונה עוד מאט GTX460 תקציב: 600 אני רוצה כמה שיותר פחות אבל שיהיה הכי טוב שאפשר OverClock:לא חנות מועדפת:KSP בקשות מיוחדות: כן אני משדרג תכרטיס מסך וספק כוח , בנתיים נשאר לי רק המעבד . אני כבר בטוח על הדברים שאקנה רק נשאר לי מעבד . אה ועוד משו הלוח אם שלי בסדר ? לא צריך להחליף אותו אחים שלי אל תכניסו משו ביקר אני לא ממש רוצה להשקיע בזה פשוט אני רוצה שיעבוד לי טוב אין לי תקציב ממש גבוה אבל אני ישיג אבל עדיין ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו (אפטר אפקטס פרמייר וקצת פוטושופ). אמרו לי לחפש באתר יצרן של התוכנות כל מיני פרטים כדי לבחור את החלקים, וממש לא הבנתי מה אני אמור לחפש, אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהכנס, או להגיד לי בדיוק לאן ואיך, זה יעזור מאוד. מעבד- בסביבות 700-1000 ש"ח הערות: האם התוכנות הנ"ל ינצלו 4 ליבות? אם כן, זה כדאי? או שעדיף 2? לוח אם- בסביבות ה- 300-500 ש"ח. הערות: חייב firewire. זכרונות- בסביבות 300-500 ש"ח ל- 4 גיגה הערות: נראה לי אני אצטרך 4 גיגה. והבנתי שהכי כדאי 2 של 2 גיגה. אז, איזה זיכרון של 2 גיגה הכי מומלץ?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  3. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד שבועים ובגלל שלא הכי עונים לי בפורם מפרטים החלטתי לשאול את הפורם המתמחה בתקווה שיענו לי יותר וגם אנשים פה נראה לי לרוב יותר מבינים בתחום שהם נמצאים בו... אז קודם כל רציתי לשאול אם אני הולך על מעבד I7 זה בהכרח מעלה גם את המחיר של הלוח אם ? התקציב שלי לחלקים זה בערך ככה עם אפשרות לחריגות לפה ולפה: לוח אם 700 זכרונות 800 (אני רוצה 6G) מעבד 1000-1500 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשום מצב... לכרטיס מסך היה לי די פשוט לבחור כי אני די עוקב אחרי ההתפתחות בתחום אבל זכרונות ולוח אם , די אין לי מושג, אני מחפש חלקים שלא יתחממו מדי... בדרך כלל לוח אם אני מעדיף של אסוס אבל אני לא סגור ב-100 אחוז ותמיד שמח לשמוע דעות אחרות... וגם מבחינת דגמים אין לי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום . בתכלס התקציב שלי הוא 3000 פחות או יותר , כי אחרי שאני קונה מעבד לוח אם וזכרון אני צריך לקנות גם קירור , ועוד כמה ציוד הקפי למחשב . אז ככה שאתה יכולים קצת לחרוג . אבל אם אין צורך ותוכלו לתת לי משהו חזק בפחות מחיר אני מעדיף , כי אני רוצה להוסיף גם אולי עוד כונן קשיח . בקיצור תתנו משהו טוב במחיר טוב , לא חייב להשתמש עד ה2300 בדיוק . השימוש שלי הוא לגיימינג ועריכה גראפית . המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS4 (775 C2Q 1600Mhz intel P45 DDR2 1200 3xPCI-E 2xGBL 139a) מעבד: Intel® CORE2 dou CPU E8300 @ 2.83GHz s775 1333Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia 460GTX 1GB ספק כוח: Seasonic 620W זכרון: Corsair DHX 2x2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 אני צריך מעבד טוב לגי…

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by blitsi,

ברצוני לקנות את השילוש הנ"ל מKSP סניף אשדוד. חשבתי על ‏Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray לוח אם: ‏MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E‎ או זה:‏M4A78-HTPC/RC AM2+, AM3, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI‎ או כל לוח אם אחר שתמליצו בתקציב. וזכרונות: ‏2x2GB Patriot Signature Dual Channel. וקירור למעבד או של AC או SCYTHE 150-200 שקלים. המחשב מיועד למשחקים, ברשותי HD4870 של סאפיר, ספק CORSAIR HX520 שיחזיק הכל בלי בעיה, מארז ANTEC 900 2. אם יש לכם רעיונות לשינוי הכל מתקבל בברכה.

6. שלום רב לכולם ותודה מראש לעוזרים..... אני מעוניין לרכוש תרכיבים מעבד, לוח אם שמתאים למעבד וכמובן זיכרונות השימושים שלי הם: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל....חשוב מאוד שהלוח יתמוך באודיו 5.1.=המחשב מיועד לסטודנט ובנוסף לשימוש ביתי ומשרדי חשוב לי שיהיו ביקורות וחוות דעת והמלצות חיוביות על הרכיבים ושהם נותנים ביצועים ביחס למחיר ולתקציב וביחס לשימושים ולדרישות שלי התקציב הוא עד 1500ואם צריך יותר אז יותר וחשוב שהם יהיו זמינים באתר tms ואפילו קישורים יעזרו לי מאוד

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  7. האם כדאי מעבד 4 ליבות או 2 ליבות האם כדאי פנום2 או C2D? האם רוב תוכנות המוזיקה מותאמות לAMD אינטל? הערה: אני לא יודע איזה תוכנות בדיוק יותקנו על המחשב לכן איני יכול לדייק

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. Started by ea666,

שלום אני רוצה עזרה בבחירת מעבד לעריכת סאונד אני לא רוצה להתעסק עם OC. אני לא מעוניין במשחקים. אני רוצה מעבד שיכול להריץ את כל התוכנות הכבדות של עריכת הסאונד כמו Cubase and Reason. בעקרון חשבתי על Q6600... מה אתם ממליצים? (אולי E8400)? אני לוקח אותו עם ‏73PVM-S2H של Gigabyte

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  9. אני זקוק להמלצה למעבד למחשב HTPC שיפעיל סרטי Full HD בצורה חלקה. לא משנה לי AMD או אינטל. בנוסף אני רוצה שהוא יספיק גם למשחקים בהגדרות סבירות. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  10. ראיתי שיש Q9550 בסביבות ה1300, כרגע יש לי E8400, הוא עשוי להספיק אבל יש סיכויי טוב גם שלא, ההמלצה באתר על התוכנה היא מרובע ליבות עם 8 ג'יגה. האם ההבדלים משמעותיים בביצועים בין 9400 ל 9650? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כדי לשמור על האורך חיים שלו כמה שיותר.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש עם לוח של ASUS (שמצויין בכותרת) אני מתלבט בין 2 מעבדים : סמפרון 3000 (1600MHZ) לבין אתלון 3000 (1800MHZ) . באתלון יש CACHE של 512 לעומת 256 בסמפרון . המחשב מיועד לעבודה משרדית (לא ברמה גבוהה) והלוח הוא לא OC בלשון המעטה ...שמעתי שהסמפרונים טובים ל-OC אבל נראה לי הלוח יגביל אותם ובכלל. האם ההפרש במחיר מצדיק קניית אתלון 3000 ? ההפרש הוא 150 ש"ח +- תודה .

• 9 תגובות
    • 544 צפיות
  12. בוקר טוב, לצערי אתמול המחשב נשלח לתיקון עקב חשש שהלוח אם הלך. במידה וזה המצב אני מעדיף לקנות שילוש חדש מלקנות לוח אם מסדרה 43 של אינטל ולשרוף סתם 400-500 שקל. המחשב אמור לשרת אותי למשחקים במשך כשנתיים ברזולוציה FHD כאשר כבר יש לי כרטיס מסך AMD 6850 הספק שלי הוא antec earthwatts 500W והמארז הוא antec sonata III אני קונה מהחנות שבה אני מתקן את המחשב ככה שזה צריך להיות משם http://www.logicpc.co.il/eng/default.aspx בעיקרון הייתי שמח לתקציב מינימלי עם I5 השאלה המרכזית היא איזה לוח אם לקחת, לא מתכנן OC ואין לי איזהשהם דרישות מיוחדות שאני יכול לחשוב עליהן כרגע ההפרש בין i5 2300 לבין i5 2500 הוא לא גדול ועומד על 90 שקל. שווה לעשות את הקפיצונת במחיר? כמו כן אם יש קירור אוויר למעבד…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  13. לשימושים כלליים ומשחקים כמו ג'י טי איי 4. חשבתי לקנות משהו כמו מעבד Q9400 לוח אם מבוסס G31/G41 של גיגבייט/אסוס זיכרון 4GB DDR2 800MHZ CL4 יכול להשיג בסביבות 1500 ש"ח. מה דעתכם? שאר המערכת: (כבר ברשותי) קירור למעבד AC alpine 7 pro . אמור להספיק ל-OC קל. דיסק קשיח Samsung 1GB F3 צורב של Sony מארז Cooler master 334 ספק Seasonic 520W מהסדרה החדשה. כרטיס מסך HD 4850.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by winner,

שלום חברים אני צריך המלצה למעבד, לוח וזיכרון שיחליפו את הרכיבים האלו במחשב ישן המשמש לגלישה בלבד המחשב מחובר למסך CRT 17" ואני צריך שהלוח יתמוך במסך - רצוי עם הגרפיקה המשולבת אני צריך יציאות USB3 ולפחות 4 חיבורי SATA כדי לאפשר הוספת דיסקים בעתיד כונן ה-DVD הקיים הוא בחיבור ATA - אני חושש שכבר אין לוחות זולים עם חיבור כזה ולכן אצטרך כונן בחיבור SATA הרכבתי סט ב-פלונטר: (בחרתי את לוח האם הראשון הזול שראיתי - האם יש לוח עדיף בתקציב הזה ? האם שווה להוסיף עוד קצת כדי לקבל לוח עדיף - התקציב המכסימלי ללוח הוא 300 ש"ח) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual c…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by eran1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואני צריך בבקשה המלצה לבסיס של המחשב שזה כמובן המעבד הלוח והזכרון. אני בחודשים האחרונים קורא פה דיי הרבה והתחלתי להבין מה קורה בשוק, אבל עדיין אני רוצה וצריך את ההמלצה של אנשים שמבינים יותר ממני. התקציב שלי לבניית המחשב לא קבוע ונע בין 6000 ל- 8000 ללא מסך, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעבודה מרובה במשך כל שעות היום באינטרנט ותוכנות בסיסיות. דברים בסיסיים שאני יודע שאני רוצה: מעבד - AMD לא יודע איזה מהירות משתלם לי לקחת, וגם קראתי פה שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים האם שווה לחכות? לוח - נפורס 4 כמובן, לא יודע איזה צ'יפסט לקחת או של איזו חברה לקנות את הלוח. זכרון - 1 ג'יגה, פה יש את כל הקטע של התזמונים ואני צריך את העזרה שלכם …

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. שלום ! המון זמן לא התעדכנתי בחומרה בגלל שאני בצבא ואין לי כ"כ זמן אני מחפש לוח אם, מעבד וזיכרונות שיהיו כמה שיותר חזקים לעבודה שוטפת כגון אינטרנט או ריבוי יישומים פשוטים (כמה תוכנות ברקע), משחקים וממש חשוב לי שיהיו אוברקלוקרים טובים, רצוי שיתאימו לביג טייפון כיום יש לי AMD A64 3000@2700 עם לוח אסוס A8N-E וזכרונות 2X512 KINGSTON DDR1 CL3@2.5 לגבי תקציב, אני לא יודע מה המחירים כיום אבל רצוי כמה שיותר זול לכיוון מיינסטרים חשבתי על מעבד 8200 עם לוח DS3L או משהו בסגנון אולי כדאי את ה- 7200 או לוח P45 אני לא יודע ולכן אני מחפש המלצה תודה

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  17. Started by moshel7,

שלום לכולם התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אני מחפש מעבד כפול ליבה טוב וחזק למישחקים לוח האם לא חייב שיהיה בעל כל הפ'יצרים שרוב התקציב ילך על המעבד לא מתכנן OC לוח- האם מעדיף של GIGABYTE

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  18. Started by e-d-a,

הכותרת אומרת הכל, מחפש המלצות רק לאינטל תודה.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  19. היי אני מחפש לשדרג את שלושת החלקים האלו, השימושים שלי בעיקר כלליים, משחקים (4 call of duty וכו בלי דרישות מטורפות), תכני HD, מוזיקה, והמון מולטי טסקינג. כרטיס מסך יש BFG 8600GTS אני חושב שזה יספיק לי. עדיפות לddr 3, אם זה אפשרי, אם לא אני ישמח לדעת באיזה תקציב זה כן יכנס. חובה כרטיס קול 5.1 לפחות. מעדיף שיהיה מעבד של אינטל. התקציב צריך לכלולל בתוכו גם HD 1T שתמליצו עליו..

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by ORLY9992,

1.זה גם מעבדים חדישים שייצאו חוץ מ- Intel Core i7 4790 ו- Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ??? ואני לא מדברת כרגע על מעבדים עם 6 או 8 ליבות היקרים ממש שיצאו כבר , ולא ניתנים לקנייה בעלות מטורפתתתתתת , אלא על מעבדים עם טווח מחירים הגיוני כמו ה-4 ליבות שיצאו. 2. אם אין לי מספיק תקציב , כדאי לקחת Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB TRAY L3 Cache s1150 עם אפשרות OC, או Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache TRAY s1150 אם כבר טכנולוגיה חדשה, אז: מחשבים של All-in-One , מפותחים מספיק לעמוד בעומס של מהירות ומגוון וסוג המטלות שעומדים בהם נייחים ( עריכה גרפית גבוהה או כבדה,הורדות ואיחסון, צפייה בבלוריי ו- HD, עבודה משרדית שוטפת ותמידית )

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by stas4000,

היי חברה אני רוצה לקנות מעבד i7 של אינטל ועברתי פה על כמה הודעות של אנשים עד שראיתי משהו על סוקטים, מישהו יכול להסביר לי למה לא לקנות את LGA1366 למה כן לקנות את LGA1155 ואיך הPGA988 ? וגם למה אין הבדל כמעט במחירים בין שלושת הסוקטים האלה ? ואם כבר אנחנו בנושא, איזה מעבד עד 1200 שקל שווה לקנות ?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  22. היי, אשמח אם מישהו מקצועי יתן לי המלצה לרכישת חומרה היכולה להתאים למשרד קטן. התקציב יכול להגיע ל 3000.. כלומר מינימום שבמינימום. הצרכים הם: Active Directory,כלומר SBS,גיבויים לחומר שוטף/מדייה/שטויות של יום יום/דוא"ל וכדומה... כמות החומר לא בכמויות היסטריות-יש משמעת חמורה של צריבת חומר שבועי (אייקון של קריזה ) החלק החשוב ביותר מבחינתי הוא המעבד מן הסתם,ספק ומאוורר יש בהישג יד (Enermax)... חשבתי לכיוון של Xeon -תקנו אותי... המכונה אמורה לעבוד 24/7 תודה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: GIGABYTE Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED CORSAIR H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד SEASONIC X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא INTEL 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). התקציב הסופי הינו כ2000…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  24. Started by xgamer,

שלום, אז אני צריך כפי שכתבתי לוח, מעבד וזיכרון שכשאשר על הלוח יהיה כרטיס מסך מובנה. המחשב לא יהיה למשחקים אלא להרצת תוכנות כבדות. חשבתי על המפרט הבא: MotherBoard: GIGABYTE GA-G33-DS3R CPU: INTEL E6550 Memory:CORSAIR 2Gb VALUE SELECT 667MHZ יוצא סביב ה 1600 ש"ח, מה אתה אומרים? אפשר להביא משהו יותר טוב? יש לי ספק כח של ENERMAX 350w, נרכש לפני שנתיים, הוא יספיק למערכת? כמו כן, מה אני עושה עם ה 3 HD של ה IDE שלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  25. Started by hadad6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב נועד לעריכת סרטים ומשחקים לי יש מבחני ביצוע בין שני המעבדים עם ליבה כפולה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.