מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש זוג סטיקים של 512 מב 3200 במחיר כולל של עד 1100 ש"ח הלוח הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 לא מיועד ל OC או לביצועי על העומס העיקרי הוא עבודה גראפית עם קבצים מאוד גדולים. אשמח לקבל המלצה לחברה ודגם עדכון OCZ Premiere Series PC3200 לא במלאי בפנדה והאלטרנטיבה שהוצעה היא Mushkin 512MB PC3200 Green או Mushkin 512MB PC3200 Blue הם קצת יותר יקרים אבל השאלה היא האם הם מהווים אופציה שוות ערך או ללכת על משהו אחר בכלל
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קצת אחרי דגם ה-Envy החדש של HP שנחשף מוקדם מהמיועד, אנחנו מקבלים פרטים נוספים על צמד מעבדי Ryzen לשוק הנייד - כולל טעימה קטנה מהביצועים שמצפים לנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הצעה להחלפת לוח אם במחשב לאחר שנשרף, ללוח אם חדש ASROCK P4I65G-M-S-SRK , (אין להם מהסוג הישן במלאי כרגע -albtron). עלי לציין שזו הפעם הרביעית שנשרף לי לוח האם באותו המחשב. האם מישהו מקרה לטובה או רעה את לוח האם הזה ? אני אישית לא שמעתי על החברה... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם מעבדים כפולי ליבה קור דואל 2 של אינטל החדשים מצריכים שתוכנות מסוימות יתמכו בהם? זאת אומרת האם כדי לנצל את הכח שלהם אני צריך שהתכנה שאני מריץ תתמוך בכפול ליבה? במידה וכן לא יותר עדיף לקנות מעבד אחד חזק? ומה הבדל בכח החישוב בין פנטיום ליבה כפולה לבין dual core 2 הסדרה החדשה?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם על הלוח שברשותי (אגב קניתי אותו לפני שנה, בינואר), אנא, השקיעו כמה דקות של קריאה אם כי אני השקעתי כמעט שעה של העתקה מהחוברת כאשר אני מאד עייף! תודה על ההבנה והרצון לעזור! Mainboard Specifications: 865PE Neo2 MS-6727 ATX Mainboard CPU >Supports Intel P4 Northwood/Prescott (Socket)478 processors. >FSB 400 (for Northwood only), 533, 800MHz, depending on the integrated North Bridge. >Supports up to 3.6GHz or higher speed. Chipset >Intel 865PE/G chipset -Supports FSB 800/533/400MHz -Supports AGP 8X interface. -A Gigabit Ethernet (GbE) controlleris supported through the CSA (Communications Streami…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חברי HWZONE היקרים שלום! השאלה שהכי מטרידה אותי היא איך בוחרים לוח אם? לפי איזה קריטריונים? מה צריך להיות בלוח אם טוב? אשמח לקבל את העצות שלכם! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוור של הציפסט. המאורר התחבר אל הלוח אם אל חיבור עם שתי רגליים. החיבור הוא חיבור יותר קטן מחיבור של מאוור של לוח אם או מעבד. חבר הצליח להשיג לי מאוור באותו גודל אבל עם חיבור יותר גדול שלא מתחבר לחיבור הישן. על הלוח אם יש לי עוד יצאת חשמל למאוור של הלוח אם שלא נמצאת בשימוש. חיברתי את המאוור לשם והברגתי אותו חזרה לצ'יפסט של הלוח אם. לצערי אין לי הוריית סל"ד של המאוור. מה יכולה להיות הבעייה? לוחם של GIGABYTE דגם GA-8SG800. למאוור של המעבד יש שלושה חוטים שמתחברים אל לוח אם בשלוש רגליים. למה יש שלושה חוטים ולא שתיים רק ל + ,-? תודה מראש L.A
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כמה FSB אפשר להגיע עם הלוח הזה? (שזה לא ישמש כגבול בשבילי).
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כאמור הם צריכים להיות בעלי תזמוני רצח (אגרסיביים) ושיעמדו בבאס של 250 (כי אני רוצה 1GHZ ב FSB ) עם התזמוני הכי נמוכים וכמובן וולטאז' נמוך ככול האפשר!! עד מחיר של 1400 שקל ל זוג סטיקים (בשביל הדואל ) זה בלוח של ASUS P4C800 דלוקס ואני ממש מבקש אל תנסו בכלל להוריד אותי מהלוח עם בנצמארקים וחיות אחרות!!!!!
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אם אני אוסיף 2 סטיקים של 512MB ל2 סטיקים הנוכחיים, האם הזכרון עדיין יעבוד בDC? ואם כן איך אני אמור לדעת שהDC באמת עובד?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר עם מדריך לאופטימיזציה של BIOS של Asus A7V133 או של לוחות מבוססי KT133A באופן כללי ושמסביר את המשמעות של הפרמטרים השונים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אני דיי חדש פה, קורא מאמרים, נעוצים ודברים.. (מעניין ) רציתי לדעת מה אומרים הקידודים בזכרונות למשל: מה ההבדל בין הזיכרון הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm לזיכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה.. מצטער על הדאבל נתקע לי המחשב
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך החברה SueprTalent לזכרונות?מגיע עם קירור?חברה טובה?זכרונות יציבים? אמרו לי פעם שזה ג'נרי ושווה חרא-זה נכון?בבקשה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איזה לוח טוב יותר מבין השניים: Gigabyte 7vax/Abit nf7?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD AXP 1700 למחשב משני בבית (שמפעיל רק את תוכנת האימיול/BT)- המעבד הקודם נשרף. המעבד כבר משומש כמה שנים, והאחריות כמובן כבר פגה. בכמה לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני בקרוב קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח טוב.. ואם הוא יתאים למפרט הבא: מעבד AMD 4600 X2 65W זיכרון 2G ddr 2 800 mhz דיסק : 250G western digital ושאר הדברים שלא רלוונטים. עוד שאלה: האם הלוח יתמוך במעבדים החדשים של AMD שיצאו ברבעון השלישי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני לא גיימר רק משתמש בפוטושופ לעבודות כבדות. ורציתי לדעת מה ישיג תוצאה טובה יותר בעבודה שוטפת בפוטושופ? E6600 מומהר ל3.6 (FSB 400 מכפלה 9) או E4300 מומהר לבאס 400 שזה אותו תדר מעבד, אבל פחות זכרון מטמון. (לוח AB9 PRO או DS3) הבנתי גם מהביקורת שזה OC די רצחני להגיע עם E4300 לאיזור ה3.6 ואם אני לא טועה הE6600 מגיע לשם יותר בנוחות לא? ושוב תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחופה אני צריך לדעת איך לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי Abit Nf7 SL תודה רבה ממש דחוף!!!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל רב (או שלא) בין שני המעבדים הללו והאם מרגישים זאת פיזית בביצועים אם נגיד אני קונה את ה-6420 ולא את ה-6600 אני יצטער על כן מאוד...
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אמינות מבחינתי, זה שכל הפונקציות של הלוח (היציאות, זיהוי חומרה וכו') יעבדו בצורה תקנית ולאורך זמן, אני לא עושה OC . כמובן שלא יגיע DOA. אני קונה באייבורי או KSP לכן נושא האמינות חשוב לי ביותר. אני פונה לניסיון שלכם עם הלוחות, דבר שאין לי. מבחינת המפרט שאני רוצה לשים על הלוח, זה זכרונות 667 (2 ג'יגה) מעבד E8400 כרטיס מסך פשוט, כנראה 4550 או 4650 אני שואל רק לגבי הלוח, את הזכרונות יש לי כבר, ולגבי המעבד נראה לי הוא יספיק לי, אני צריך את המחשב לאימיול, אינטרנט, ולעלות VISTA ULTIMATE לגבי משחקים אני לא ממש צריך, רק אולי אם הורדתי לחבר, לראות שהמשחק פועל, לא הרבה מעבר. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לגבי בחירת הלוח (שצריך להתאים גם לזכרונות שיש לי) ותציעו, אם יש צורך בכך, לוחות אח…
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם הלוח יכול לתמוך במהירות לזיכרון יותר מאשר המהירות של הלוח ?
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לפני שאני ארשום את הלוחות שאני מתלבט בהם מידע כללי, סוקט של 478 וכמובן AGP X8. עכשיו שחיפשתי לוח היה חשוב לי שיהיה לו דואל צ'אנל ו 4 סלוטים לזיכרון (עד 400 mhz) אחרי שבדקתי נותרתי עם 2 לוחות שאני מתלבט ביניהם... האחד הוא Abit IS7-E2 והשני הוא Albatron PX865PEC Pro לשניהם אותם הנתונים חוץ מאחד שלאלבטרון 1.2 FSB (זה לא משמעותי כי המעבד שלי יוכל לנצל רק 800) ומה דעתכם כדאי לקנות? תודה
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
אני בונה מחשב חדש שאני רוצה שיהיה שקט אבל עם תמיכה ב-64 אז חשבתי לקנות turion. מישהו מכיר חנות בארצות הברית שמוכרת אותו??? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-