עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני בתהליך משמעותי לקנות מחשב חדש והשאלה המרכזית שלי היא האם לחכות חודש וחצי ככה ולקנות את המעבדים החדשים של אינטל או שאפשר לקנות את ה Q6600 כבר עכשיו? אם אפשר אז תענו לי מה המשמעות מבחינת ביצועים למעבדים החדשים והאם המחירים ירדו כאשר יצאו המעבדים החדשים לשוק.. תודה.

2. Started by vic07,

האם תהיה בעיה להתקין זכרונות במהירות 400 על לוח אם שתומך עד 333, חוץ מהעובדה שהזכרונות יוגבלו ל333? פשוט כבר אין בשוק זכרונות 333MHZ.

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  3. שלום! החלפתי היום מעבד מAMD 3000+ ל X2 4200+ חשבתי שיהיה שיפור משמעותי בביצועים אבל אני ממש רואה שכמעט אין שום שיפור... שאר המפרט: לוח אם MSI NEO2 K8N כרטיס מסך 7600GS ג'יגה זיכרון צריפתי תמונות מאוורסט לגבי ביצועים... למישהו יש פתרון? האם ג'יגה זיכרון נוסף יעזור? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by hag911,

http://img143.imageshack.us/img143/6554/79554686vk8.jpg המעבד ללא אובר קלוק תודהה.. אני חושב שהכרטיס מסך יותר מידי חם

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני לא כלכך יודע איזה לוח אם מתאים למה.. אם אפשר הסבר קצר על השמות של הלוח אם ולמה הוא מתאים והמלצות על חברות לוח אם טובות לדוגמא: Gigabyte DS3 - תומך ב QUAD אס.אל.איי DDR3. [סתם המצאתי ] תודה ;]

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  6. Started by X-MOI-X,

השאלה שלי היא: איך אני מחשב ארבע ליבות נגיד הQ6600 שהוא 2.4GHZ חבר שלי אמר שעושים 2.4*4=9.8 אז זה לא ניראה הגיוני ש9.8GHZ זה למעבד אז איך אני מחשב?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורם, יש לוח אם של Gigabyte מדגם GA-8I945GZME-RH. מפרט לוח אם: הזיכרון שיש לי כרגע: אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון, יש לי רק שתי מקומות בתוך הלוח אם ונשאר לי רק אחד פנוי. ראשית אני קצת מבולבל, אני לא סגור על כך שהלוח אם שלי תומך בזיכרונות במהירות 667Mhz? (הזיכרון שיש לי כרגע זה 533 או 667?)- דבר שלא הבנתי מתוך אפליקציית ה-CPUZ שנית אני יודע שלא מומלץ להוסיף זיכרון מחברה ודגם שונה אבל השאלה אם בכלל ניתן לשלב בלוח אם הנ"ל זיכרון במהירות מעל 667? רשימת זיכרונות מומלצת עבור לוח האם שלי: אשמח אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן ותמליצו לי על זיכרון בתקציב עד 200 שח, תודה.[br]פורסם בתאריך: 11.01.2008 בשעה 20:56:16 לדעתי גם זה יכול לעזור-

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by PsyDream,

מזה תמיכה ב-raid??..מזה נותן ומה זה עושה??

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למחשב הבעיה שיש מלא סוגים DDR3 -2-1 וכל אלה אני יודע שלי יש SDRAM שתי סטיקים של 512 עכשיו אני חושב לקנות עוד אחד של גיגה או של 2 גיגה לא החלטתי עדיין מישהו יכול לעזור לי לבחור סוג של כרטיס טוב ? גם אם יש יד שנייה סבבה התקציב של יעבור ממש ת250 ואם יש הבדל קריטי ואפשר להביא אחד אם הבדלים ממש רצינים ב300 אז סבבה זה הלוח אם שלי - Asus A8N5X ATX Motherboard with NVIDIA nForce4 (Socket 939 ויש לי מעבד של AMD 3800 DUAL CORE תודה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by Avivf88,

אוקי, אני עומד לקנות מחשב חדש, עכשיו אני כנראה אקנה 2GB זכרונות... והמליצו לי ללכת על 2*1GB, השאלה שלי היא- לא עדיף לקנות במקום 2 של 1GB זיכרון אחד של 2GB? ככה גם ישאר לי מקום פנוי שבעתיד אני אוכל להוסיף עוד... ואם אני אקנה 2*1 אז אני אתפוס שתי מקומות... כלומר אני אצטרך להוציא את אחד מהם בעתיד אם אני ארצה לשדרג לא? אני אשמח לדעת אם חוץ ממה שאמרתי על שדרוג בעתיד אם יש הבדל כלשהו בין 2 של 1GB לבין אחד של 2GB תודה מראש לעונים ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 409 צפיות
  11. Started by pak82,

יש לי מחשב שיש בו לוח אם ישן של elite דגם l4s5mg3/gx שקיבלתי ממישהו, הבעיה היחידה היא שהוא לא מזהה IDE. כשאני מחבר הארד דיסק +CDROM הוא פשוט לא מזהה אותם (גם כשאני מחבר כל אחד מהם לבד אותה התופעה) מצאתי באינטרנט עידכון ללוח אם שקשור לIDE, הבעיה היא שהתיקיה הזאת שוקלת קצת יותר מ6MB והרי הדבר היחיד שהוא מזהה זה floppy מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  12. Started by segevon,

שלום.. קראתי מאמר על אוברקלוק ואני לא מבין משהו... הזיכרונות שלי עובדים ביחס של 2:3 FSB:DRAM.. כאשר הFSB שלי לפי CPU-Z הוא 1066.7.. אז מה התדר של הזיכרון.. ואם שעושים אוברקלוק ומורידים את היחס ל1:1 זה לא מעט את הזיכרון ?? ומה ההבדל בין היחס BUS:DRAM ל FSB:DRAM.. וכיצד אפשר לחשב את התדר זיכרון לפי זה.. תודה..

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by quriso,

שלום לכולם. עקב מעבר למעבד כפול ליבה אני זקוק ללוח אם תומך. התקציב הוא 550 שקלים, ניתן לחרוג עד 50 שקלים. חשוב לי שהלוח אם יהיה מתאים לOC חזק. חשוב לי תמיכה ב- 2GB 667MHZ PCI-E X16 SATA2 (מספר יציאות, כמה שיותר גבוה) מתאים ל TUNIQ. יכול להתחבר למארז ENERMAX UBER CHARKA FULL TOWER. אם שכחתי משהו תגידו לי ואני יוסיף. כמו כן עוד שאלה, האם שווה לי לחסוך עוד כסף ולקנות לוח אם בעל צ'יפסט X38? אם כן, מה הוא יתן לי ששונה מאחרים נכון לעכשיו? (בלי מחשבה על תמיכה שהוא יתן לי בעתיד.) חשבתי על IP35-E. אשמח לשמוע הצעות.

• 6 תגובות
    • 437 צפיות
  14. שלום לכם!!! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8mhz זיכרון שיש לי כרגע הוא: 512mb. מערכת הפעלה xp. השאלה שלי היא ככה: יש לי עוד 2 סטיקים שלי זיכרונות , ואחד כבר תפוס ב- 512mb , עכשיו אני רוצה לקנות עוד 2 של 512mb. השאלה שלי האם כדי לקנות עוד 2 של 512, עם זה יעבוד dual. אוו שעדיף רק 2 של 1gb? מה אתם אומרים. בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

איזה לוח יותר טוב באוברקלוק ? למעבד E2140

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by bluz,

היי אני רוצה לקנות Q6600 עכשיו אני יודע שהוא לא נורא חם (הG0). אבל אני רוצה לעשות לו איזה OC נחמד, קירור כמו הNINJA יהיה שימושי מאוד או שלא ממש יעזור?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  17. Started by RoverBoy,

קניתי אתמול לדודה שלי מחשב בחלקים רק רציתי לשאול לפני הכל אם צריך לשים משחה טרמית בהרכבה? או שמשחה שמים רק שמחליפים את הקירור הקיים?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by XXbandXX,

קראתי כתבות על לוחות אם וגם הרבה בפורום הזה ואני עדיין לא מצליח להגיע להחלטה - אני בטוח שיש כאן הרבה חברה שמבינים יותר טוב ממני ומקווה שיעזרו לי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות, אני רוצה המלצה ללוח אם טוב רוב האנשים אמרו לי ללכת על ערכת השבבים X38 אני קונה כ.מסך 8800GT אז צריך להיות ללוח PCI-E 2.0 לגבי הזיכרונות אני מבין שDDR3 בזמן הזה זה רק לעשירים :'( ... האם כדי ללכת על DDR2 כרגע? לגבי התקציב אני מוכן להשקיע בערך 1700 שח אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי תודה.

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  19. Started by elad78,

אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 האם יש ביניהם הבדל משמעותי? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28 תודה

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  20. זה זיכרונות VALUE אבל הם עושים 550HZ על 2.5 3 3 5 T1 כמה הייתם אומרים הם שווים ?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  21. אני צריך לקנות 2GB של זיכרון DDR2 800MHZ. האם כדאי לקחת זכרונות של חברת GEIL? או שעדיף לא להתקרב אליהם? תודה.

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by Oranili,

?? תודהה

• 18 תגובות
    • 825 צפיות
  23. בהתלבטות לבנייה של מחשב בתקציב 3500 מדוע לא להשתמש במעבדי אינטל באותו מחיר של מעבד כפול ליבה של amd?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by TalLitman,

שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by 1_Nike_1,

לפי מה שראיתי ההבדל המשמעותי היחיד בניהם הוא שהP35C-S3 בעל שני סלוטים של DDR3 1333MHz בנוסף ל4 סלוטים של DDR2 1066Mhz. ההבדל במחיר - 40ש"ח. לא משמעותי. מה כדאי? האם בעתיד ישמשו לי לטובה שני חיבורי הDDR3??

• 3 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים